SACCSIV – blog ortodox

APEL CATRE SPECIALISTI: Ce parere aveti despre medicamentul romanesc CERVUGID, ce trateaza infectia cu Human Papilloma Virus (HPV)?

   Cititorul „monel” ne atrage atentia asupra articolului Pe urmele articolelor publicate in „Formula As”despre un tratament care elimina definitiv infectia HPV, si nu numai. Este vorba de CERVUGID, creat de medicul ginecolog dr. Christache Zanoschi din Iasi. Atat de putin cunoscut, incat nici medicii ginecologi nu il recomanda. Cine sa aiba interes sa il promoveze.

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2811

   Acesta este prospectul medicamentului CERVUGID. E si ieftin, doar 25 lei o cutie, se recomanda 3 ture de tratament. E romanesc, deci nu dam banii pe porcarii straine. Cautati un medic ginecolog care sa stie despre el si care il recomanda in mod uzual. De altfel nici nu are contraindicatii, poate fi folosit si preventiv.”

   Iata si articolul cu pricina:
   „Anul trecut va prezentam un medicament romanesc, destinat tratarii bolilor vaginale, realizat de medicul ginecolog dr. Christache Zanoschi din Iasi. Anonime pana atunci si prea putin folosite, ovulele Cervugid si-au castigat locul in rafturile farmaciilor, dovedindu-se mult mai eficiente decat medicamentele din import. Ca sa va convingeti, va prezentam declaratiile unor medici care le-au utilizat in tratament
   „Un pas imens in batalia impotriva cancerului de col uterin!”
   Stimata d-na Sanziana Pop,
   Sunt medic ginecolog si doresc sa va adresez mii de multumiri pentru publicarea articolului despre medicamentul miraculos Cervugid in revista dvs. Lucrez de cateva decenii bune la Policlinica Universitara din Iasi si va pot spune cu toata sinceritatea ca aproximativ 95% din femeile care vin la cabinetul ginecologic acuza simptome suparatoare, persistent dureroase si mai ales provocatoare de complicatii majore – respectiv cancer de col uterin. Cervicitele sunt inflamatii ale colului uterin, cauzate de virusul Hpv, si sunt insotite de scurgeri, dureri, arsuri vaginale, prurit, jena si sangerare la contact sexual. Netratate la timp, se ajunge la cancer de col uterin.
Am tratat cu succes zeci de mii de femei care sufereau de cervicite, cu ovule Cervugid. Spre satisfactia noastra, virusul Hpv a disparut, leziunile L6Sil (considerate displazice) s-au ameliorat ori au disparut, iar leziunile Hgsil au fost net ameliorate (rezultate confirmate de noi teste Babes-Papanicolau, facute la 6 luni de la tratament). Bolnavele au beneficiat de tratament cu ovule Cervugid, asociat cu toaleta locala cu ceai de pelin, in care se dizolva 2-3 linguri de amidon, zilnic. Ca medic ginecolog, pot spune ca evolutia starii de sanatate a pacientelor in urma tratamentului cu Cervugid este exceptionala. Toate testele pacientelor se afla indosariate si pot fi consultate. La congresul de la Craiova, din septembrie 2003, a carui tema a fost „depistarea si tratarea leziunilor precanceroase ale colului uterin”, persoane competente si avizate in colposcopie au recunoscut ca aceste leziuni precanceroase, displazice, Dispar dupa tratamentul cu Cervugid! Este un pas imens in batalia impotriva cancerului de col uterin – acest dezastru mondial.

   dr. Viorica Leica, medic primar ginecolog, Policlinica Universitara Iasi
   „Elaborarea medicamentului Cervugid a umplut un gol care se resimtea demult  in terapeutica medicala ginecologica”
   Infectiile genitale feminine reprezinta de departe una din cele mai frecvente cauze de morbiditate la femei, cu implicatii profunde asupra starii de sanatate (atat imediat, cat si pe termen lung). O serie de infectii genitale determina leziuni displazice ale colului uterin (recunoscute ca stari precanceroase ale acestuia), care, netratate corespunzator, sunt responsabile de instalarea cancerului de col uterin. Elaborarea medicamentului Cervugid de catre d-l dr. Zanoschi Christache a umplut un gol care se resimtea demult in terapeutica medicala ginecologica, pentru ca vizeaza direct problematica de mai sus. Medicamentul se caracterizeaza printr-un spectru de actiune foarte larg, care acopera toata flora vaginala.
   S-au obtinut rezultate foarte bune in tratamentul proceselor inflamatorii cervico-vaginale: anexite, metrite, endometrite, pelviperitonite. Administrarea intravaginala are avantajul ca realizeaza o mare concentratie locala de substante active, nemaifiind nevoie asocierea cu alte medicamente.
   Conferentiar dr. Anton Cristina, medic primar Obstetrica si Ginecologie, Sef Sectie Maternitatea „Cuza-Voda” Iasi

   Cititi va rog si articolul:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   Nu stiu daca tratamentul de mai sus este eficient sau nu, insa ne vom lamuri in scurt timp. Pentru aceasta insa, este necesar ca toti cei implicati in lupta impotriva vaccinului GARDASIL – SILGRAD (asa zis “impotriva cancerului de col uterin”) sa apeleze la specialisti curajosi si obiectivi care sa-si expuna public parerea. Daca se va constata eficienta sa, consider ca trebuie promovat, ca alternativa la campania de vaccinare. Oricum, si daca este eficient, nu trebuie sa ne miram ca SISTEMUL nu-l face cunoscut … Cititi va rog si articolul:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 29, 2009 at 8:15 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. monel said, on iunie 29, 2009 at 10:08 am

    Un articol si mai recent, din 2006. Il aveam salvat doar ca Word, acum am gasit si linkul.
    http://www.evenimentul.ro/articol/infectiile-genitale-cu-virusul-papilomei-umane-anticamere-ale-cancerului-de-col-uterin.html

    Si inca un articol, dar nu stiu din ce an.
    http://carti.itarea.org/carti/100%20DE%20RETETE%20NATURISTE/Tratamente%20naturiste/Un%20medicament%20de%20exceptie.doc

    Redau mai jos titulatura completa a creatorului CERVUGID:

    dr. Christache Zanoschi, conferenţiar la Catedra de Anatomie Patologică a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” din Iaşi, medic de obstetrică şi ginecologie, administrator al SC IRCON SRL Iaşi

    Date despre firma producatoare:
    http://www.totalfirme.com/481259/IRCON_SRL

    Situl firmei http://www.ircon.ro deocamdata nu functioneaza, nu stiu de ce. Aveau si alte produse interesante prezentate.

    Apreciază

  3. Mihaela C said, on iunie 29, 2009 at 4:36 pm

    CERVUGID
    OVULE
    Compozitie:
    Fiecare ovul contine Cloramfenicol 200mg, Metronidazol 500mg, Nistatina 150mg, Acetat de hidrocortizon 15mg,
    Lipex403 2135mg.
    Actiune farmacoterapeutica: produs polivalent activ pe intreaga flora patogena vaginala implicata in producerea cervico-vaginitelor si in inflamatiile genitale interne. Compozitia chimica complexa a medicamentului, Cervugid – ovule , asigura vindecarea proceselor inflamatorii de la nivelul vaginului, colului uterin, organelor genitale interne, precum si a inflamatiilor pelvine de diferite cauze. Componentele active ale medicamentului, Cervugid – ovule, acopera un mare numar de agenti patogeni (germeni microbieni, micoze,
    paraziti, micoplasme si chlamidii), potentandu-se reciproc.
     Cloramfenicolul are actiune bacteriostatica asupra bacililor Gram negativi, cocilor Gram pozitivi,actinomicetelor, spirochetelor, ricketsiilor, micoplasmelor si chlamidiilor; este activ asupra germenilor anaerobi (inclusiv genul Clostridium) si spirochetelor anaerobe.
     Metronidazolul are actiune antitrichomonazica, dar cuprinde ca spectru si Entamoeba histolitica, germeni anaerobi (mai putin Clostridium) si spirochete anaerobe.
     Nistatina este antifungic polivalent cu actiune fata de speciile Candida, Cryptococcus neoformans,
    Coccidoides immitis etc.
     Acetatul de hidrocortizon este antiinflamator nespecific si actioneaza prin reducerea reactiilor congestive locale.
    Lipex 403 este o grasime semisintetica, care, pe langa actiunea de transport a celorlalte substante active, este el insusi un principiu activ, avand un puternic rol trofic pe mucoasa cervico-vaginala.
    Indicatii:
    Vaginite si cervicite microbiene (produse de Corynebacterium vaginalis sau Haemophylus vaginalis,
    microorganisme obisnuite, colibacili, streptococi si alti germeni piogeni aerobi si anaerobi), vaginite
    trichomonazice (in acest caz se va trata si partenerul si se va asocia cu metronidazol per os); se va excepta primul
    trimestru de sarcina cand administrarea metronidazolului este contraindicata. De asemeni, este indicat in
    vaginite micotice produse de Candida, singura sau in asociere cu alte specii de fungi, vaginite generate de
    micoplasme si chlamidii (sensibile intotdeauna la cloramfenicol), vaginite mixte produse prin asocierea de
    bacterii, trichomonaze si candidoze, vaginite atrofice produse de carente estrogenice la menopauza (insotite de
    dispareunie, prurit si arsuri locale precum si de tulburari urinare: mictiuni frecvente sau incontinenta urinara de
    efort functionala).
    Inainte de efectuarea citotestului, intotdeauna se vor trata infectiile cervico-vaginale, dupa care se va trece la
    recoltare, tratamentul cu Cervugid – ovule avand rolul de a clarifica campul microscopic si a ajuta la interpretarea
    corecta a frotiului.
    Un loc important in cadrul infectiilor cervico-vaginale il ocupa tratamentul cu Cervugid – ovule a infectiilor cu
    HPV (prescurtare de la Virusul Papilomei Umane considerat ca fiind agentul etiologic al cancerului de col uterin).
    Prezenta virusului HPV la nivelul colului uterin este demonstrata prin examen citologic, adica prin examenul
    frotiului pe lame, de pe col si vagin. Virusul determina modificari morfologice specifice ale celulelor de la acest
    nivel care se exprima in sistemul Bethesda (inlocuitorul actual al claselor Papanicolau – Babes) prin clasele ASCUS,
    LSIL HSIL sau AGUS. In infectiile cu Virusul Papilomei Umane unde citotestul in sistemul Bethesda este ASCUS, LSIL,
    HSIL sau AGUS, administrarea a trei cure de Cervugid – ovule a condus aproape in toate situatiile la normalizarea
    citotestului. Prin aceasta actiune, Cervugid – ovule are rol profilactic in cancerul de col uterin. In cervicitele insotite
    de eroziuni sau ulceratii sunt necesare trei cure cu pauza de 7 zile dupa fiecare cutie, pauza necesara pentru
    a prinde formele sporulate de agenti care germineaza intre timp. Rezultate foarte bune s-au obtinut in
    toate procesele inflamatorii pelvine (congestii pelvine, metrite, anexite, celulite pelvine, pelviperitonite si
    procese inflamatorii care insotesc formatiunile tumorale benigne sau maligne), in chisturile ovariene
    neoperabile (de dimensiuni mici), in tulburarile menstruale (insotite de fluxuri abundente si dureri). O alta
    indicatie este aseptizarea locala inaintea interventiilor in sfera genitala: histcrosalpingografii, biopsii cervicale,
    histerectomii, anexectomii etc, precum si la bolnavele tratate cu imunosupresoare, citostatice sau corticosteroizi
    unde puterea de aparare a organismului scade.
    In timpul tratamentului si dupa tratament se va acorda o atentie deosebita prevenirii recontaminarii, in
    scopul evitarii recidivelor. Pentru aceasta, se vor depista si se vor trata la pacient, partener sau oricare din
    membrii familiei orice alta localizare a candidozelor (inghinala, bucala, intertrigo al coapselor, interfesier,
    anorectal, interdigital, unghcal etc). Toaleta locala se va face dupa spalare pe maini cu apa si sapun (cateva
    minute), iar vasele folosite pentru toaleta intima vor fi spalate, oparite si dezinfectate cu alcool; lenjeria intima
    (personala, netransmisibila si pastrata in pungi separate) se fierbe, se calca cu fierul incins si se schimba zilnic;
    se va trata obligatoriu partenerul daca este bolnav sau purtator sanatos, iar intotdeauna inainte de contact,
    partenerul se va spala pe organele genitale externe cu apa si sapun. Se considera ca virusul HPV este cantonat
    in secretia de la nivelul santului balanopreputial -smegma- si prin contact sexual se transmite la femeie; de
    aceea se impune fidelitate si igiena locala riguroasa. Se va evita frigul si umezeala prin imbracaminte si
    incaltaminte corespunzatoare. Se va asigura un aport corespunzator de lichide (1,5 l pe zi) pentru prevenirea
    constipatiei, iar din regimul alimentar se vor evita alcoolul, alimentele condimentate (usturoi, ceapa,
    ardei), conservele si dulciurile rafinate sau concentrate, preferandu-se un regim alimentar bogat in proteine
    vegetale si animale (carne, branzeturi, oua, unt). Se va evita fumatul si se va elimina un diabet clinic sau
    subclinic prin determinarea glicemiei sau hiperglicemiei provocate. In cazul aparitiei recidivelor, controlul
    medical va elimina o cauza organica (polip cervical, uterin, endometrita cronica, fibromiom uterin, tumori
    salpingo-ovariene etc); folosirea prezervativului poate fi responsabila de persistenta secretiei, motiv pentru
    care la cuplurile stabile se recomanda alt mijloc contraceptiv. Tratamentul va trebui sa fie complet si nu se
    va intrerupe chiar daca simptomele locale au disparut.

    Acesta este prospectul. In compozitie se arata ca nu contine niciun antiviral (cloramfenicolul si metronidazolul sunt medicamente ce actioneaza pe germenii mentionati, care NU sunt virusuri). ! HPV este VIRUS! Lipexul este cel care , se spune in prospect, are un rol IMPORTANT in regenerarea mucoasei vaginale!
    O sa intreb despre acest medicament, totusi, dupa compozitie pot spune ca nu este unul dedicat special pentru tratarea infectiilor virale! Lipex-ul este important se pare, prin rolul sau trofic (adik de regenerare a mucoasei ).
    In alta ordine de idei, va rog sa NU uitati celelalte masuri de prevenire a cancerului (inclusiv a cc de col uterin) si anume:
    – ALIMENTATIE SANATOASA ( aici nu ma refer doar la a incerca o dieta cu alimente naturale , ci si una compusa din toate grupele de alimente : carne, lactate, fainoase, legume si fructe, dulciuri – cat mai putin rafinate – + lichide naturale in cantitate de cel putin 2 litri /zi
    – renuntarea la fumat si anticonceptionale (pentru ca scad imunitatea – apararea naturala a organismului – si modifica metabolismul)
    – reducerea stresului (este demonstrat ca stresul reduce imunitatea, adica apararea naturala a organismului , imunitate care are cel mai important rol impotriva cancerului)
    – efectuarea de exercitii fizice zilnice, pentru mentinerea tonusului fizic si pentru imbunatatirea imunitatii (exercitii, excursii, plimbari in AER LIBER) nu pentru muschi 😀
    – NU in ultimul rand ,promovarea valorilor sanatoase in familie care implicit vor duce si la formarea unui tanar care sa aiba capacitatea de a discerne intre bine si rau, de a intemeia si sustine o familie sanatoasa.
    Eu cred ca aceste masuri, daca ar fi aplicate, ar reduce SEMNIFICATIV incidenta cancerului de col uterin!!!

    PS. O sa incerc sa revin cu informatii legat de acest medicament. Raman totusi adepta ideii ca cel mai sanatos lucru este sa tratam CAUZA nu SIMPTOMELE!

    Apreciază

  4. […] APEL CATRE SPECIALISTI: Ce parere aveti despre medicamentul romanesc CERVUGID, ce trateaza infectia … […]

    Apreciază

    • Amalia said, on iunie 21, 2016 at 1:18 pm

      este cel mai bun medicament si trateaza toate tipurile de infectii,inclusiv cancerul de colon.Il recomand de 10 ani in cadrul spitalului unde lucrez si am avut doar rezultate f bune

      Apreciază

  5. lorenalorena said, on septembrie 18, 2009 at 4:45 pm

    eu urmez tratament cu acest medicament si la 2 zile am avut sangerari nu stiu de ce dar dupa ce termin tratamentul o sa merg la un control din nou oricum am incredere in cervugid si cred ca este eficient

    Apreciază

  6. katy said, on ianuarie 3, 2010 at 3:14 pm

    AM 33 DE ANI,DOCTORUL MI-A SPUS CA SUNT CELE MAI BUNE OVULE SI CA PEIMELE 5 ZILE SA IAU CATE UNA,IAR DIN A 6A ZI,SA LE INJUMATATESC.

    Apreciază

  7. Liliana said, on iunie 11, 2010 at 6:15 pm

    Am primit si eu tratament cu aceste ovule ptr k am o rana pe col.d asta seara inainte d culkre imi introduc kte un ovul timp d 12 zile iar dimineata spalaturi cu irigatorul cu ceai d galbenele,in timpul zilei imi ung uterul cu crema d galbenele.am auzit multe fete cu problema mea k a trecut cu aceste ovule peste rani uterine si scurgeri.sa ma ajute si p mine Dumnezeu sa scap sa nu ajung la cauterizare sau la alte compliktii cum ar fi cancerul d col uterin.va multumesc

    Apreciază

  8. maria said, on august 13, 2010 at 10:34 pm

    eu am folosit CERVUGID si din a 3 a zi am constatat o ameliorare perfectaaaaaaaaaa..deci fetelor..cu incredere..am mers p ela un milion d medici

    Apreciază

  9. Mihaela said, on februarie 14, 2011 at 12:42 am

    Cum pot sa gasesc asa Ovule in Moldova, Din nefericire nu le-am gasit nici intr-o farmacie.
    Poate se poate cumva de adus si la noi in tara produsul.

    Apreciază

    • VATA pe BAT said, on martie 31, 2011 at 7:15 pm

      Gasesti in Farmaciile Dona , Help Net , Sensi Blu , Rofarma , Catena precum si in multe alte Farmacii independente . Pentru a vedea si celelalte Produse marca IRCON vizitati site http://www.ircon.ro .
      Sanatate !

      Apreciază

    • nella said, on martie 28, 2012 at 10:25 am

      In Moldova il gasiti sub denumirea de Clometryl ovule,in orice farmacie Felicia,Vinamex,Farmacia Familiei etc.

      Apreciază

  10. ANICUTA said, on iulie 1, 2011 at 6:46 pm

    AM INCEPUT DE AZI TRATAMENTUL CU CERVUGID SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE

    Apreciază

  11. Lumy said, on martie 10, 2012 at 4:58 pm

    sunt miracol aveti incredere le am folosit cu multian in urma acum vad ca am ceve probleme iar am sa repet tratamentul

    Apreciază

  12. maya said, on aprilie 13, 2012 at 1:25 pm

    buna.stiti daca aceste ovule exista si in uk???

    Apreciază

    • mireille said, on septembrie 11, 2012 at 8:44 am

      maya daca nu le gasesti, iti putem trimite si tie, stiu cat de greu este sa nu gasesti tratament. Multa sanatate!

      Apreciază

    • Cristina said, on ianuarie 22, 2014 at 11:04 pm

      Nu exista in UK…si eu am nevoie de ele in urma unui control medical

      Apreciază

  13. mireille said, on septembrie 11, 2012 at 8:40 am

    am folosit aceste ovule si sunt extraordinar de bune, puteti face tratament cu incredere!

    Apreciază

  14. muresan simona said, on ianuarie 19, 2013 at 5:18 pm

    am folosit si eu aceste ovule si m-au ajutat foarte mult, am avut probleme mari!!! adica HPV . din pacate doctorii de la noi din tara nu le recomanda pt ca nu sunt scumpe si nu au profit, dar folositile cu incredere si veti vedea, fac minuni. multa sanatate

    Apreciază

  15. AureolaMofetica said, on februarie 26, 2013 at 5:20 am

    Anul asta 2013 am aflat ca s-au scos de pe piata aceste medicamente. Imi puteti spune daca totusi se mai gasesc undeva sau daca s-au retras de ce s-au retras si de cat timp?
    Va rog, am mare nevoie de aceste medicamente!

    Apreciază

    • sanna said, on martie 6, 2013 at 9:58 pm

      nu sunt scoase de pe piata, se gasesc in farmacie. cutia are 12 ovule, costa aprox.30 de lei. sanatate!

      Apreciază

  16. martalog said, on octombrie 6, 2013 at 5:28 pm

    Sunt surprins ca absolut nimeni nu mentioneaza daca exista vreun remediu similar (= eficient) care sa trateze HPV dar in cazul barbatilor. Eu unul as avea nevoie. Oare asta nu este o situatie care se poate rasfrange apoi asupra femeilor? Suntem pana la urma cu totii „in aceeasi oala”.

    Apreciază

  17. marta said, on octombrie 11, 2013 at 8:58 pm

    cum as putea intra in posesia Cervugid-ului in UK?

    Apreciază

  18. naty said, on octombrie 20, 2013 at 6:47 pm

    dar in italia cum as putea sa le am? stie cineva? multumesc !

    Apreciază

  19. alina75m said, on decembrie 28, 2013 at 4:36 am

    Nu puteti intra in posesia lor in UK, numai daca vi le cumpara si trimite cineva din Romania. In UK nu se gaseste. Este foarte eficient.

    Apreciază

    • Georgyana said, on octombrie 14, 2015 at 10:46 pm

      Buna seara..am o rana pe col si mi sa prescris 2 cutii de cervucid insa ginecologul nu mi-a explicat cat sa fac pauza intre tratament..ma puteti ajuta?am citit aici mai sus pe blog k trebuie pauza 7 zile dupa terminarea unei cutii

      Apreciază

  20. maisondesimagescristina said, on august 6, 2015 at 12:08 am

    Cloramfenicolul, listat ca ingredient principal, nu este un antimicotic cu un potențial relativ ridicat cancerigen?

    Apreciază

  21. Ioan Dan said, on februarie 1, 2019 at 7:04 pm

    ,,intotdeauna inainte de contact,
    partenerul se va spala pe organele genitale externe cu apa si sapun. Se considera ca virusul HPV este cantonat
    in secretia de la nivelul santului balanopreputial -smegma- si prin contact sexual se transmite la femeie; de
    aceea se impune fidelitate si igiena locala riguroasa.” Am aflat în 1996 de la un doctor român ginecolog din Israel ca femeile evreice si araboaice nu fac cancer de col uterin pt că bărbații sunt circumcisi la 8 zile de la naștere, eliminând cauza HPV din secretia urât mirositoare din preput. De aceea noi, bărbații europeni necircumcisi trebuie sa ne spălăm mereu cu apa si săpun înainte de contact sexual. Am mai scris de câteva ori aici despre asta si e prima dată când văd confirmarea unui medic român.

    Apreciază

  22. Tatiana said, on mai 16, 2019 at 1:37 am

    HRISTOS A ÎNVIAT ! Eu am descoperit CERVUCID- in anul 2006 citind revista FORMULA AS. Acolo o doamna relata cum s-a vindecat de cancer cu acest medicament. Fiind si eu operata la colul uterin in urma diagnosticarii cu carcinoma gradul 3 si 4 am folosit aceste ovule intocmai cum e recomandat in prospect. In acelasi timp am tinut posturile toate, m-am spovedit si m-am rugat la Maica Domnului și la pr. Ilie Lacatusu sa mijloceasca pt. mine. Si Slavă Domnului m-am vindecat!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.