SACCSIV – blog ortodox

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 22, 2009

   Dati click pe imagine pentru a vedea documentul:

nazis

   Cateva repere din documentul intitulat “Crisis Controlled: Assessing Potential Threats of Violence”:

   Pag. 41, in care printre alte grupari extremiste generatoare de terorism sunt incluse si cultele religioase.

   Pag. 52, la grupuri care indeamna la ura, sunt inclusi activistii anti avort si cultele religioase

   Pag 64, printre motivele considerate a facilita activitatile teroriste se enumera si libertatea de circulatie si de informare

   Pag. 67, indeamna populatia sa fie vigilenta la: cei ce fac tranzactii cash sau participa la o adunare

   Pag. 70, indeamna populatia “don’t rationalize it … report it”, cu alte cuvinte, nu ganditi, lasati autoritatile s-o faca, voi rapostati.

   Pag. 72, arata cum se face o delatiune corecta, cu specificarea semnalmentelor necesare identitificarii ulterioare a pericolului public. De subliniat ca in exemplul dat, “infractorul” agita lozinca: “Spuneti nu NOII ORDINI MONDIALE

   Referitor la pagina 70, indemnul este foarte asemanator cel al politiei londoneze:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

   Un “manual” asemanator a mai aparut nu demult in SUA:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

   Prin urmare, cand nebuniile de mai sus vor ajunge si in Romania, este clar ca voi fi catalogabil prezumtiv periculos pentru minunata societate. Iar cea mai mare parte dintre voi cei care comentati, veti fi complici …

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Complice said, on iunie 22, 2009 at 4:45 pm

    Nicidecum complici. Cand vor ajunge cu ele aici se va spune ca aceia care sunt crestini sunt clar teroristi deci eticheta este pusa. Oricum mai bine „terorist” decat ateu.

    Apreciază

  2. kosk said, on iunie 22, 2009 at 4:46 pm

    guantanamo.. rulz:)) :))..sinistru dar adevarat..ne reunim la parnaie:))).

    Apreciază

  3. shade said, on iunie 22, 2009 at 5:06 pm

    poi da e foarte periculos ca unii oameni gandesc trebuie inchisi si ucisi cat mai repede.Nici religia nu e buna ne impiedica din a actiona ca animalele deci trebuie inlaturata.A observat cineva cum se comporta tineretul (si credetima ca nu da 2 bani pe religie)?asta e viitorul de oameni ca astia are lumea nevoie (lipsiti de judecata) nu de noi

    Apreciază

  4. parereamea said, on iunie 22, 2009 at 5:21 pm

    made in Wild Wild West…creme a la creme… spuma societatii civilizate si corecte va veni tavalug peste noi. Doamne fereste!
    Parca nu e mult de cand asteptam americanii sa vina sa ne salveze 😉
    Cred ca o sa ajungem sa regretam vremurile bune cand ne tabarceau pagani de turci si alte popoare migratoare. Macar stiam cu cine avem de a face.

    Apreciază

  5. ROrtodox said, on iunie 22, 2009 at 5:54 pm

    Bad Lead:
    “I saw a suspicious guy near the Courthouse”

    Good Lead:
    “I saw a white male, about 6 ft tall wearing
    black combat pants, a black t-shirt, and boots
    with the pants tucked in, taking notes for at
    least 2 hours outside the front entrance to
    the Courthouse. He was standing near a
    brown Ford pick-up truck, PA SYE-141, with a
    rusting tailgate and a bumper sticker that
    said, “Say No to the New World Order”.

    Partea cu ‘ say no to the nwo ‘ e foarte ciudat pusa acolo … si se pare ca pe crestini deja a fost pusa eticheta de terroristi , impreuna cu anarhistii, ku klux klan-ii ( care au fost condusi o buna perioada de timp de Albert Pike ( se stie cine e ) ) . Totul se pare ca decurge conform planului de 3 razboaie mondiale scris de A.Pike acum peste 100 de ani . Probabil ca inca nu se va face nimic impotriva acestora , dar , cum un razboi mondial este iminent , la inceperea sa se va face ‘ epurarea ‘ mult dorita .
    Decat la puscarie mai bine ne vedem prin Carpati 😀 .
    Doamne ajuta !

    Apreciază

  6. shade said, on iunie 22, 2009 at 7:08 pm

    nu se face dupa razboi ”epurarea” ?

    Apreciază

  7. Gelu said, on iunie 22, 2009 at 7:25 pm

    Uite de unde sare pisica nici nu te astepti, tocmai de la galbejiti si noi care asteptam ca unchiu Sam sa o termine cu banii fizici.

    Cred ca ai aicea subiect pentru un nou post SSASCIV, tata.

    http://business.timesonline.co.uk/tol/business/economics/article6531299.ece

    Sunt curios daca lumea asa cum o stim mai prinde Craciunul?

    Our peak oil crisis is morphing into a dollar crisis. Despite record inventories, and millions of barrels sitting in anchored tankers, oil prices continue to rise. Earlier this week the average price of gasoline rose to $3 in California and many are predicting that the rest of us will be seeing $3 gasoline later this year.

    While analysts are moaning that $70 oil is not justified by supply and demand, it seems that oil has become a favored store of value as massive US deficits eat away at the value of the dollar. The dollar goes down; oil goes up. For now there is so much excess capacity that geopolitical developments, stockpile reports and run-of-the-mill oil news has only a minor effect on oil prices.

    Much of the recent run up in prices was based on this spring’s “green shoots rally,” in which many professed to see signs that the recession would soon be over, and that increased demand would send oil prices ever higher. The rally, which had its origins in a change in accounting standards allowing insolvent banks to pretend they were doing well for a while longer, seems to be slowing and may be coming to a close.

    Apreciază

  8. Gelu said, on iunie 22, 2009 at 7:40 pm

    Si inca un articol, tot cu niste japonezi care se plimbau cu o valiza ce continea echivalentul la 80 mld de coco, adica de 4 ori imprumutul FMI acordat cu marinimie Romaniei.

    http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/5586543/Is-this-the-death-of-the-dollar.html

    Fratilor cred ca e cazul sa ne pregatim de vremuri cacacioase. Cred ca va fi aglomeratie prin Carpatii nostri dragi. Cei care aveti case pe la tara pregatiti-le ca s-ar putea sa aveti nevoie de ele mai repede decat va ganditi :)). Daca licuricii raman fara dolar vor iesi la pocneala fara nici un dubiu. Economia SUA nu are nici o sansa fara dolar, ca moneda de rezerva. Dac vor vrea sa mentaina ceva din puterea pe care o au vor trebui sa loveasca repede si hotarat, ca daca nu….vor sta si ei cu mana intinsa dupa niste yuani de la FMI-ul Ruso-Chinezo-Iraniano-Venezuelean.

    Apreciază

  9. kosk said, on iunie 22, 2009 at 8:21 pm

    asta cu bejenia in munti e prea copilaroasa, la tehnica militara, de observare-cercetare-distrugere de azi…heh nu mai suntem pe timpu invaziilor tatare.

    Apreciază

  10. t!b! said, on iunie 22, 2009 at 10:30 pm

    Stati linistiti ca nu se va ajunge la punctul la care era Romania pe vremea lui Ceausescu. Nici pe departe. Motivul este ca in ziua de astazi nu se mai poate! Potentialul Internetului si al altor tehnologi moderne generative este actualizat in mare parte de catre popor, de multime. Internetul mareste colaborarea si coordinarea in multime, ceeace face ca insumata, forta multimii sa depaseasca forta institutiilor piramidale, centralizate, verticale, care au fost contruite sa constringa masele. Elita este in mode de panica. Ei continua planul lor de integrare la nivel mondial, bazat pe tehnici invechite, care nu tin cont de efectele noii tehnologii, care defapt nu exista cind aceste planuri au fost intocmite. Dar in acelas timp ei cauta in disperare si o alternativa, pe care e cam tirziu sa o mai gaseasca.

    Proiectul Multitude explica mai in detaliu: http://sites.google.com/site/multitude2008/Home

    Apreciază

  11. Vio said, on iunie 22, 2009 at 11:16 pm

    Ma ingrozesc, vad cum totul se leaga…sfarsitul a inceput, dar ce minunat nou inceput ne asteapta in imparatia Lui Dumnezeu…asta daca vom fi gasiti vrednici de marea mostenire! Deocamdata nu ne ramane decat sa ne rugam ca Dumnezeu sa trezeasca prin noi si pe cei multi adormiti, sa ne intareasca in credinta, sa dovedim prin trairea noastra ca suntem robi ai Lui Hristos! Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor!

    Apreciază

  12. saccsiv said, on iunie 23, 2009 at 3:19 am

    t!b!

    ELITELE doresc instaurarea unei societati cu mult mai rele. Spui:

    „Internetul mareste colaborarea si coordinarea in multime, ceeace face ca insumata, forta multimii sa depaseasca forta institutiilor piramidale, centralizate, verticale, care au fost contruite sa constringa masele.”

    Internetul poate fi folosit benefic si cu mare impact in randul maselor doar in conditiile in care exista o retea globala si libera. Dar vor rezolva si aceasta mare deficienta a sa, posibilitatea de informare obiectiva:

    Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/23/jay-rockefeller-%e2%80%9cinternetul-este-riscul-national-numarul-unu%e2%80%9d-video/

    VIDEO: Barack Obama a anuntat oficial crearea CYBERSECURITY CZAR

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/30/video-barack-obama-a-anuntat-oficial-crearea-cybersecurity-czar/

    Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata”

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/12/mogulul-evreu-barry-diller-%e2%80%9cinternetul-va-deveni-un-sistem-cu-plata%e2%80%9d/

    Dupa model american, UE doreste si ea un ‘Mister Cyber Security’ al internetului precum si pedepse aspre cu inchisoarea pentru cei ce comit infractiuni informatice

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/15/dupa-model-american-ue-doreste-si-ea-un-mister-cyber-security-al-internetului-precum-si-pedepse-aspre-cu-inchisoarea-pentru-cei-ce-comit-infractiuni-informatice/

    Si mai adaugi:

    „Elita este in mode de panica. Ei continua planul lor de integrare la nivel mondial, bazat pe tehnici invechite, care nu tin cont de efectele noii tehnologii, care defapt nu exista cind aceste planuri au fost intocmite.”

    Deci consideri ca tehnologia a evoluat de capul ei, iar batranele reptile vor fi depasite de situatie … Prietene, gresesti. ELITELE sunt in pas cu stiinta din simplul motiv ca ele determina care ramuri ale ei sa se dezvolte si in ce directie. Orice alta inventie sau descoperire daca nu primeste aprobarea SISTEMULUI ramane in stadiu incipient.

    Foarte posibil ca patriarhii familiilor ce au acumulat aproape intreaga bogatie a planetei sa nu fie experti in calculatoare, dar nici nu trebuie, tocmai datorita sistemului piramidal ce le permite sa aiba in subordinea lor elite de rangul 2 sau marionete de rangul 1 ce se pricep extrem de bine …

    Apreciază

  13. horia said, on iunie 23, 2009 at 7:30 am

    in contextul asta, al limitarii si cenzurarii accesului la internet, s-a construit si speta ce se judeca actualmente in Italia cu actiunea penala intentata unor directori google (nu companiei! care e absolvita prin lege) pentru responsabilitatea „editoriala” a piblicarii in format video a unor imagini considerate defaimatoare si discriminatorii la adresa unui tanar cu sindrom down.
    http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article4397511.ece

    Apreciază

  14. Gelu said, on iunie 23, 2009 at 10:49 am

    Oricat de avansata ar fi tehnica militara nu functioneaza foarte bine in teren accidentat, vezi ce se intampla in Afghanistan. Factorul uman ramane primordial in caz de conflict. Poti stapani toti satelitii pamantului ca daca nu ai oameni pe teren tot degeaba. Asta imi aduce de propaganda americana care se lauda ca a distrus 75% din puterea de foc a sarbilor din Kosovo si care la numaratoarea facuta dupa razboi si-au dat seama ca nu distrusesera nici 25%, restul pana la 75 erau tancuri si tunuri de carton prevazute cu emitatoare de caldura care sa emita o amprenta identica cu cea a armei reale. La cat de bengosi erau ei nu prea au avut curaj sa trimita soldati pe teren pentru ca stiau ca ar fi iesit un carnagiu. A mai fost unu, Hitler care a crezut ca superioritatea militara este suficienta pentru a invinge un popor si si-a cam prins urechile mai ales cu sarbii care au tocat marunt divizii intregi de blindate. Tehnica pamantului parjolit a functionat si va functiona in continuare. Ca sa nu mai spun ca la gradul de informatizare a societatii moderne este suficient un virus bine gandit care sa scoata din lupta sateliti, avioane, marina etc. Acum vre-o cateva luni avioanele militare franceze au ramas la sol timp de o saptamana pentru ca le-a fost virusat windowsul si hartile electronice nu au mai putut fi folosite. Pare stupid dar asta este adevarul si nici macar nu a fost un virus special ci o cacanarie de virus pentru care MS publicase remediul dar armata nu facuse update la PC-uri dar ganditi-va la potentialul unui virus creat in acest scop. Cred ca rusii si chinezii sunt cei mai avansati in domeniu si au demonstrat-o cu var si indesat in ultimi ani. Va mai aduceti aminte de cei doi sateliti care sau ciocnit in zbor …..

    Apreciază

  15. Aquarius said, on iunie 23, 2009 at 11:31 am

    Nu cred ca in Romania se va ajunge la legi stupide! Nu suntem nici britanici, nici americani!

    Apreciază

  16. […] VIDEO: evreul Henry Kissinger propune invazia Iranului in cazul in care revolutia colorata esueazaUn nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  17. ROrtodox said, on iunie 23, 2009 at 12:59 pm

    Aquarius s`a ajuns deja .. noi suntem primii pe care se testeaza toate noile tehnici .. pasapoarte … carnete d conducere .. codex .. buletine … Suntem mult mai grav ca multe alte tari .. nu UK ..

    Apreciază

  18. ROrtodox said, on iunie 23, 2009 at 1:05 pm

    Saccsiv am si eu o intrebare daca stii mai multe despre subiect ..

    Ce se aude despre descoperirea asta : ” http://www.youtube.com/watch?v=QuA-bHk-qr4 ” ?

    Este un sfant ?

    Apreciază

  19. horia said, on iunie 23, 2009 at 1:10 pm

    uite o manipulare executata ca la manual…ala de contrainfo.

    Apreciază

  20. horia said, on iunie 23, 2009 at 1:16 pm

    au facut dintr-o fiinta un „simbol”. asa se obtin „brandurile” cu care ne amageste occidentul, lundu-le viata.

    Apreciază

  21. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 23, 2009 at 2:14 pm

    Romanul, printre calitatile si defectele pe care le are, dispune si de „obedienta”, de exces de zel! Nu ne-a cerut nimeni in mod extrem si ultimativ sa facem documente biometrice si noi da-i! Alte tari tin vaccinurile ucigase departe de populatie, noi nu si nu, musai sa vaccinam! Nu ne cere nimeni sa urmarim populatia cu CCTV si deja incep sa apara! Nu ne-a cerut nimeni sa marim efectivele fortelor de represiune(jandarmi, trupe sri, politie) dar noi le-am triplat! Si exemplele pot continua. Iar cand numesti oameni de slaba factura umana in functii unde decid asupra oamenilor, vei naste tortionari!

    Apreciază

  22. ROrtodox said, on iunie 23, 2009 at 4:15 pm

    Ion , nu stii ce ni se cere sa facem IN MOD OBLIGATORIU dar nu ni se spune . Ultimul exemplu este ca habar n`ai ce ne`am obligat noi sa facem ca tara sa luam imprumutul IMPUS de la FMI . Nu vorbii prostii .. asta e politica globala in momentul de fata , peste tot este la fel . Nimeni nu tine vaccinurile departe de populatie , fiindca aceasta trebuie redusa cu 80-90% , si aceasta reprezinta una din metode . Bafta la cercetari ..

    Apreciază

  23. t!b! said, on iunie 23, 2009 at 5:06 pm

    Fratilor, iesiti din panica si din frica de sfirsitul lumii. Ei nu vor reusii sa-si duca la capat planurile lor intocmite in timpul in care noua tehnologie de informatie si comunicatie nici macar nu exista. Ei i-si dau seama acuma ca planul de acasa nu se mai potriveste cu cel din tirg. Haideti sa ne redirijam energia spre a construi. Haideti sa controlam schimbarea care se face in mod natural, spre a construii on lume noua mai dreapta.
    Noi, Grupul Multitude, propunem deja solutii!
    http://sites.google.com/site/multitude2008/Home

    Apreciază

  24. t!b! said, on iunie 23, 2009 at 5:11 pm

    Daca vreti sa intelegeti punctul nostru de vedere, din ce cauza elita se afla in momentul de fata in mod de panica, cititi aceste doua articole:

    http://sites.google.com/site/multitude2008/Home/towards-leaderless-social-mass-movements/the-tyrannical-government

    http://sites.google.com/site/multitude2008/Home/towards-leaderless-social-mass-movements/the-multitude-1

    Avem nevoie de traducatori buni in limba romana!

    Apreciază

  25. saccsiv said, on iunie 23, 2009 at 6:32 pm

    t!b!

    Voi puneti tunurile pe falsa NOUA ORDINE MONDIALA. Se petrece cam ce am explicat eu la sectiunea comentarii de la articolul:

    „BLACKJACK”, avertisment sau gluma bolnava?

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/21/%e2%80%9eblackjack%e2%80%9d-avertisment-sau-gluma-bolnava/

    Apreciază

  26. t!b! said, on iunie 23, 2009 at 9:29 pm

    saccsiv, e bine ca am ajuns si la asta. Dar ce este o armata fara o economie, fara suport popular, fara suport din interior, referindu-ma la ofiteri si soldati? Elita i-si exerseaza puterea prin intermediul unui strat social de control (membrii de partid, securitatea, cadre superioare din politie la noi, pe timpul raposatului). Dar toate institutiile astea ca sa functioneze au nevoie de o multiume de alte lucruri, care in ultima instanta se bazeaza tot pe popor. Mijloacele elitei sint foarte precare. Ele functioneaza numai atita timp cit poporul are incredere in sistem. Elita nu poate sa conduca decit din umbra!

    „In other words, the coercive will and actions originating from the top, from the ruling sovereign clan, is ultimately carried out by members of the oppressed class. The power of a tyrannical government depends largely on the compliance of its oppressed. ”
    http://sites.google.com/site/multitude2008/Home/towards-leaderless-social-mass-movements/the-tyrannical-government

    Este o cursa contra timpului: cit timp au ei sa-si amorseze planul de scapare/disperare, si cit timp avem noi ca sa facem sa li se dizolve puterea prin a schimba opinia publica, si prin a crea alternative economice care le-ar distruge fundatia lor deja destul de fragila.

    Apreciază

  27. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 23, 2009 at 9:58 pm

    @ROrtodox :

    Nu stiu de ce ar trebui sa ne impuna cineva ceva, de vreme ce noi nu aveam nevoie de banii aia! Tu nu vezi ca desi au venit sume in tara, nu misca nici guvernul, nici bancile nimic. Noi poporul ar trebui sa simtim binefacerile banilor. Dar simti ceva? Ori cu ei , ori fara ei! Gestul de a lua bani imprumut a vandut Romania definitiv si iremediabil.

    Apreciază

  28. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  29. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  30. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  31. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  32. Mircea said, on octombrie 24, 2009 at 1:43 pm

    adresa de unde se poate descarca documentul : http://www.scribd.com/doc/16652231/Crisis-Controlled-Assessing-Potential-Threats-of-Violence?autodown=pdf

    Apreciază

  33. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  34. […] Intr-un document pe care il gasiti la Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… se poate […]

    Apreciază

  35. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  36. cami said, on mai 3, 2010 at 8:10 pm

    Sistemul asta va cadea si el ca si cele de dinainte ca o ceapa degerata impreuna cu cei care ii lucreaza nemernicia. Hristos a invins lumea, a invins moartea si a invins iadul.
    EI, licuricii teleghidati de puterile cazute ale iadului stiu ca lupta impotriva LUI DUMNEZEU, dar in nemernicia lor nu se pot opri pentru ca nu mai au vointa proprie.

    Apreciază

  37. cami said, on mai 3, 2010 at 8:13 pm

    Daca ar mai avea sange in ei, o urma de omenie sau curaj s-ar opune ca stapinirea damnata a iadului sa fca legea pe Pamant.

    Apreciază

  38. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază

  39. […] Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.