SACCSIV – blog ortodox

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Conform articolului Elevele de 12 -14 ani ar putea fi vaccinate anti HPV, aflam ca:

   „Elevele cu varste intre 12 si 14 ani vor fi vaccinate impotriva cancerului de col uterin, la sfarsitul anului, daca in urma campaniei de informare lansata astazi de Ministerul Sanatatii, cel putin 50% dintre parinti vor fi de acord cu vaccinarea, a anuntat ministrul Sanatatii, Ion Bazac

   „Am hotarat ca vaccinarea sa se faca elevelor de clasa a sasea si a saptea, si nu la cele de clasa a patra, deoarece consider ca suntem inca o tara ortodoxa si fetele de noua ani nu intretin raporturi sexuale. De asemenea, in cadrul campaniei vor fi informati, in prima faza, in lunile iulie-august, medicii epidemiologi, cei de familie si inspectorii scolari. Apoi, din septembrie, vor fi informati direct, prin discutii, profesorii, parintii si elevele carora se adreseaza vaccinul”, a precizat Ion Bazac.
   Ministerul Sanatatii a lansat astazi, oficial, campania de informare pentru prevenirea prin vaccinare a cancerului de col uterin sub mesajul “Tu decizi pentru sanatatea fiicei tale. Informeaza-te!”. Campania se deruleaza cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cu sustinerea OMS, UNICEF si a Fondului ONU pentru Populatie si este finantata integral de catre companiile producatoare a vaccinurilor anti-HPV.
   Campania de informare presupune doua etape principale de transmitere a informatiilor. In prima etapa, comunicarea va viza direct medicii responsabili de vaccinarea in scoli si profesorii diriginti ai claselor a VI-a si a VII-a (anul scolar 2009-2010). In a doua etapa, acestia se vor intalni in scoli cu parintii, pentru a le asigura cat mai multe informatii, corecte si complete, care sa-i ajute sa decida in ceea ce priveste protejarea sanatatii copiilor si reducerea riscului de a dezvolta cancer de col uterin. A treia etapa presupune evaluarea campaniei de informare, prin intermediul unui sondaj de opinie, derulat dupa toate regulile statistice si de sanatate publica. Evaluarea urmareste sa identifice gradul de deschidere fata de vaccinarea pentru prevenirea cancerului de col uterin.
   Potrivit ministrului Sanatatii, toate persoanele care doresc informatii suplimentare despre vaccinarea impotriva infectiei cu virusul HPV care determina cancerul de col uterin, pot accesa site-ul informarehpv.ro sau pot suna la numarul 0800 800 008.
   In luna octombrie, la sfarsitul campaniei, Centrul National de Informare asupra Cancerului de Col va colecta toate datele de la inspectoratele si daca minimum 50% dintre parinti isi vor fi dat acordul ca fiicele lor sa fie vaccinate, Ministerul Sanatatii va aloca banii pentru inceperea vaccinarii propriu-zise.
   „Mentionez ca aceasta campanie de informare este sustinuta financiar, in totalitate, de companiile producatoare de vaccinuri impotriva cancerului de col”, a adaugat ministrul Sanatatii.
   In Romania, rata bolnavilor de cancer de col uterin este de 6,3% mai mare ca in Europa. „Cancerul de col uterin este o problema de sanatate pe care nu o putem ignora. Insa prevenirea acestei boli trebuie sa se bazeze pe o campanie de informare foarte bine organizata si atat parintii cat si elevele de 12-14 ani trebuie sa se vaccineze in deplina cunostinta de cauza”, a conchis Ion Bazac.

   Programul de vaccinare a elevelor de clasa a patra impotriva infectiei cu virusul HPV care provoaca cancerul de col uterin a fost initiat, la sfarsitul lunii noiembrie 2008, in mandatul fostului ministru Eugen Nicolaescu. Programul a fost considerat un esec, pentru ca, potrivit auditului realizat dupa instalarea in functie a noii echipe de la Ministerul Sanatatii, au fost vaccinate 2.615 de fete, ceea ce reprezinta doar 2,57% dintre elevele de clasa a patra. Punand nereusita acestui proiect pe baza faptului ca a fost facut in graba, iar etapa de informare a parintilor a fost prost organizata, ministrul Bazac a amanat pentru un an programul de preventie lansat de Nicolaescu, pentru a derula, mai intai, o campanie de informare.

   Pana a intra in subiect, oare ce vrea sa spuna habaucul ministrul Ferrari (ce-si pune acul foarte scump de cravata la 2 cm sub nod) cu: deoarece consider ca suntem inca o tara ortodoxa si fetele de noua ani nu intretin raporturi sexuale”?

   Putem spune ca esecul vaccinarii din toamna se datoreaza muncii organizatiilor, blogurilor si conferintelor celor ce s-au opus. Insa SISTEMUL nu se lasa … Daca mai era nevoie, iata inca o dovada ca cei ce se rotesc la guvernare au cu totii un comportament de marioneta fata de stapanii planetei, iar fata de propriul popor actioneaza distructiv.

   Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   S-a scris relativ mult despre GARDASIL – SILGRAD, nu reiau prea multe acum. Reamintesc insa cate ceva despre istoricul si stapanii mega producatorului sau.

   Inaintea de aceasta, cateva cuvinte despre vaccinul care a fost promovat in Romania de evreica Madeleine Albright (NOTA 1) si care este prezentat ca fiind solutia SINGURA, EFICIENTA si NECESARA pentru lupta impotriva cancerului de col uterin. Se presupune ca HPV (Human Papilloma Virus) este raspunzator pentru declansarea acestei boli. Prin urmare se induce ideea ca poate fi prevenita cu un vaccin.  

   Compania de medicamente Merck & Co se astepta la vanzari de cel putin  4 miliarde de dolari anual doar in SUA, militand pentru ca vaccinul HPV sa fie administrat in scoli obligatoriu.

   Costul dozele vaccinului levita in jurul a 300 de euro pentru o persoana. In Romania traiesc circa 125.000 de tinere eleve care ar urma sa fie vaccinate. Daca inmultim aceste cifre cu 300, rezultatul devine foarte interesant financiar.

   Acesta a fost interzis insa in unele state din America si Canada, dupa ce mai multe paciente care au fost vaccinate cu Gardasil au murit.

   In Romania era comercializat sub numele de Silgard. Demersul lui Albright a venit dupa ce initiativa a fost respinsa in multe state din America sau Canada, unde s-a incercat administrarea obligatorie a vaccinului Gardasil de catre politicieni influentati financiar de cartelul farmaceutic Merck Sharp & Dohme.

   Intr-un Raport special, din iunie 2008, al organizatiei americane Judicial Watch care dezbate o serie de analize ale FDA – Food and Drug Ad­ministration – se manifesta ingrijorare fata de efectele adverse asociate Gardasil. Astfel, tinere paciente reclamau de la dureri de cap, ameteli, stari de voma, aparitia unor negi pe fata sau corp pana la infectii ale cailor respiratorii, dureri de dinti sau chiar pierderea cunostintei si paralizii. S-au inregistrat de asemenea cateva zeci de decese, insa Judicial Watch apreciaza ca, si in cazul in care „ar fi vorba de simple coincidente, dat fiind faptul ca exista inca multe necunoscute privind siguranta completa a Gardasil acestea nu pot fi pur si simplu ignorate„. Cititi va rog aici.

   Si acum sa vedem cine este colosul producator.

   Radacinile companiei Merk pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele „Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania. Farmacie ingereasca? Da, dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884. Sigmund Freud, autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens. Tot ei au patentat si MDMA (popular, ecstasy).

   In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite, Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917, in timpul primului razboi mondial. Figureaza acum a fi companie independenta, a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic. Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) (NOTA 2) si asta spune de la sine foarte multe.

   Sa vedem cine ii sunt directorii conform site-ului oficial. Veti observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important.

   Raymond Gilmartin

   A fost presedinte MerK pana in 2005, profesor la Harvard Business School si director la Microsoft si General Mills.

   Cine se aseamana se aduna. In 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri EUGENISTE (NOTA 3).

   Directori Merk:

   William B. Harrison, Jr. (1943-), presedinte JPMorgan Chase (Rockefeller), membru Council on Foreign Relations, membru fratia Zeta Psi.

   Thomas H. Glocer, Chief Executive Officer la Reuters Group PLC. Director, Reuters Group PLCReuters Group PLC a fost fondata de Israel Beer Josaphat, ce mai apoi si-a schimbat numele in Paul Julius Baron von Reuter (1816 – 1899). Actualmente este printre primele trei cele mai mari agentii de presa pe plan mondial. Cititi va rog si articolul:

Mass-media, cinematografie, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL  

   Steven F. Goldstone, Chairman si Chief Executive Officer, RJR Nabisco, Inc.; Non-Executive Chairman, ConAgra Foods, Inc.  Director Greenhill & Co., Inc.  

   RJR Nabisco, Inc., este un conglomerat format in 1985 din Nabisco si R.J. Reynolds Tobacco Company. Kohlberg Kravis Roberts & Co a prelut controlul asupra sa in 1988 printr-o masinatiune in care au avut interes Shearson Lehman Hutton, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Salomon Brothers si Merrill Lynch, adica spuma spumelor sectorului financiar bancar planetar. Este implicata in spalare de bani pentru mafia si alte grupari ale crimei organizate. Cititi si :

http://dunwalke.com/contents.htm

   ConAgra Foods, Inc. este cel mai mare producator de produse alimentare pentru supermarketuri si restaurante din America de Nord. Fondata in 1919. Legaturi stranse de afaceri cu Procter & Gamble (NOTA 4) si Nabisco.

   Greenhill & Co., Inc. banca de investitii mica dar strategica, fondata in 1996 de Robert F. Greenhill unul din sefii Morgan Stanley.

   Rochelle B. Lazarus, Chairman si Chief Executive Officer Ogilvy & Mather Worldwide . Director General Electric (NOTA 5).

   Ogilvy & Mather international advertising , acoperind toate ariile comunicarii: strategie de brand, creatie, cercetare, digital marketing, interactive, consultanta in relatii publice, promotional marketing, shopper & trade marketing, CRM, retail design, etc.

   Clienti:

   American Express, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   BP, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Coca-Cola Company, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   DHL

   DuPont

   Ford, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Gillette

   IBM, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Kodak

   Kraft

   Motorola , companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

   Nestle

   Tobacco Institute

   Unilever

   Lor trebuie sa le “multumim“ pentru manipularea si imbecilizarea prin publicitate.

   Thomas E. Shenk, Ph.D., Director, Cell Genesys, Inc.

   Cell Genesys Inc dezvolta noi terapii pentru tratarea cancerului. Nici unul din produsele sale nu a primit inca aprobarea din partea Food and Drug Administration.

   Anne M. Tatlock, Director, Fortune Brands, Inc.

   Fortune Brands, holding fondat in 1969 sub denumirea de American Brands, redenumit in 1997. Include American Tobacco Company.

   In concluzie, observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy, membra CFR, subordonata ELITEI planetare, cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun, nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime.

   Consider ca planul acesta de vaccinare a fetelor noastre are doua componente: financiara si laborator experimental, pentru ca tara asta a devenit taramul bataii de joc a ELITELOR.  Cititi va rog si articolul:

ROMANIA a intrat in COLAPS. Cine sunt vinovatii? Ce va urma?

   Nu este de neglijat nici ipoteza emisa de d-nul Pavel Chirila, cum ca vaccinul ar putea duce la sterilitate. Ar putea fi inca unul din fronturile deschise de ELITE in batalia lor pentru reducerea natalitatii.

   Va invit sa urmariti si scurtul documentar The Truth About Vaccines, in care puteti citi statistici oficiale care atesta faptul ca la toate bolile pentru care la un moment dat au inceput mega campanii de vaccinare, rata imbolnavirilor incepuse de fapt sa scada cu mult timp inaintea administrarii lor, datorita cu totul altor factori (preponderent igiena).

   Sa ne amitim astfel spusele eugenistului si militantului Noii Ordini Mondiale, Bertrand Russell, de la inceputul articolului. Ei nu vor binele a ceea ce considera a fi “stupid people“, ci indobitocirea si transformarea lor in consumatori – unelte, albine intr-un urias stup. De aceea au si inventat concepte precum ateismul, evolutionismul si New Age, pentru indepartarea individului de adevaratul Dumnezeu, pentru iluzia ca stiinta face si drege pentru binele umanitatii. Astfel oamenii au ajuns sa-si puna nadejdea in savanti, dar din ce in ce mai multi dintre acestia s-au pus in slujba diavolului si a marionetelor sale. Cititi va rog si articolul:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007)

   Unde vor sa ajunga, o spune foarte clar acelasi Bertrand Russell  in 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

   Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   Deosebite aprecieri d-nului Alex Dalaion, care are un blog intreg dedicat subiectului:

NU VACCINURILOR!!!

   Vaccinurile au fost de la bun inceput strans legate de eugenie. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Iar viitorul este foarte sumbru:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

   Frati crestini, nadejdea noastra sa fie Domnul Iisus Hristos.

   NOTE:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

   (NOTA 1)

   Madeleine Korbel Albright (nascuta Marie Jana Korbelová), (1937-), evreica, este prima femeie United States Secretary of State. Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

   In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright nepotul lui Joseph Medill Patterson, fondatorul New York Daily News.

   Sefa intre 1981 si 1982 la Center for Strategic and International Studies  pentru Uniunea Sovietica si Europa de Est. Co fondatoare in 1981 si presedinta a Center for National Policy. Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations . A fost sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationala in campanie . 

   Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii. Astfel, pe cand era la ONU, nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda, mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara. In 1996, in emisiunea “60 de minute“ a postului CBS, Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului: “Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit. Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “. Raspunsul ei: “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “ S-a opus United States resolution on Armenian genocide, fapt pentru care a primit critici din partea armenilor, dar putin ii pasa ei. O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe, prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei. Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti, cand pe bombele lansate era scris “Paste Fericit“. Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi, in frunte cu Hashim-Thaci, seful UCK.

Foto: http://blog.balder.org/billeder-blog/Madeleine-Albright-1999-UCK-KLA-Leader-Hashim-Thaci.jpg

   Tatal sau, Josef Korbel (1909 – 1977), diplomat ceh pana la fuga sa din calea nazistilor. Mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice. Fondatorul Graduate School of International Studies. Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

   A promovat in Romania vaccinul GARDASIL – SILGRAD .

   Center for Strategic and International Studies este un think tank politica externa fondat in 1964 de Arleigh Burke si David Manker Abshire, ultimul fiind si seful National Security Group (ce include si State and Defense Departments,  U.S. Information Agency, Central Intelligence Agency). Fost director la Proctor & Gamble.

   Centrul i-a avut sefi pe greii: Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, William Cohen, George Argyros si Brent Scowcroft.

   Analizele lor includeau terrorism, homeland security, energy, trade si technology.

   CSIS de asemenea a sponsorizat Iraq Study Group si Operation Dark Winter (numele de cod al unui atac terorist simulat in 22 – 23 iunie 2001).

   (NOTA 2)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

   (NOTA 3)

   Cititi va rog si articolul:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   (NOTA 4)

   Clarence J Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

   (NOTA 5)

   Cititi va rog articolul:

Personalitati si organizatii: GENERAL ELECTRIC COMPANY

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 14, 2009 at 2:44 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… no comments yet « SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin” […]

    Apreciază

  3. parereamea said, on iunie 14, 2009 at 8:34 pm

    „Elevele cu varste intre 12 si 14 ani vor fi vaccinate impotriva cancerului de col uterin daca …. cel putin 50% dintre parinti vor fi de acord cu vaccinarea”.

    Nu cumva vrea sa zica ca daca 50% din parinti vor fi de acord atunci aceasta va duce la vaccinarea OBLIGATORIE a tuturor fetelor, indifierent ca au fost de acord sau nu?
    Mai jos spune ca se aloca banii, adica nu se deranjeaza omu pentru mai putin de 50%. Dar parca prima exprimare ma duce cu gandul la ce am zis mai sus.

    Nenorocitul de ministru. Cata aberatie trebuie sa ai in tine ca sa iesi in fata intregii tari cu asemenea spurcaciune de afirmatie: ca fetele noastre ortodoxe nu isi incep viata sexuala pe la 9 ani dar si-o incep adica oricum pe la 13, 14!
    Scuze, dar aici nu ma pot abtine sa nu-l injur in toata „splendoare” lui! Ce stie mnealui oare despre aceste fete. O fi avand oare copii?

    Apreciază

  4. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  5. Dan Lee said, on iunie 15, 2009 at 7:50 am

    Aş vrea să ştiu şi eu lucrarile din care sunt extrase citatele din Bertrand Rusell. Am găsit mai multe cărţi scrise de acesta dar este greu să identific pasajele respective. Din ce am citit el se dă mai mult un pacifist şi progresist.

    Apreciază

    • geany said, on iunie 15, 2009 at 9:14 am

      Inseamna ca acest miraculos vaccin este o adevarata otrava pe care este bine sa o evitam.

      Apreciază

  6. Aquarius said, on iunie 15, 2009 at 3:18 pm

    Cum am putea sa avertizam parintii? Imi iubesc neamul si nu vreau sa-l vad chinuit, ucis sau otravit! Iar dintre noi, cele mai sensibile sunt fetele. Pe cate le cunosc am sa le zic de chestia asta, dar oare or sa ma creada? Aici e problema! Sper ca romanii sa nu permita asa ceva cu copiii lor. Ma gandesc ca nu ne lasa Dumnezeu si Maica Domnului in mainile satanistilor astora!

    Apreciază

  7. Ioan dan said, on iunie 15, 2009 at 3:24 pm

    Cauza primara a acestui tip de cancer, HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual. Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta, fapt care, oricum, nu l-ati fi aflat de la producatorii acestui vaccin al caror interes e nu sanatatea noastra ci vanzarea vaccinurilor. Arabii oricum au tot felul de bai rituale si spalari de acest gen. Cand lucram cu ei pe santier, am observat pe langa toalete o multime de sticle de apa si intrebandu-i, mi-au explicat ca in religia lor higiena corporala e ceva foarte important si as spune eu, practic datorita caldurii. Ei nu folosesc numai hartia higienica, cum facem multi dintre noi, romanii, care nu avem bideu, ci si apa cu care indeparteaza necuratia trupului inainte de rugaciunile ce la fac de 6 ori pe zi. Ei nu beau apa din cana cu care a baut un crestin ortodox, mancator de carne de porc, deoarece s-ar spurca, fiindu-le interzisa consumarea acesteia.
    E ciudat ca nimeni nu ia in consideratie acest adevar sau macar sa cerceteze in aceasta directie. Higiena este cea mai buna preventie.

    Apreciază

    • razvratitul said, on septembrie 16, 2009 at 4:26 pm

      ioan dan, mai citeste despre modul in care apare cancerul de col si „secretia urat mirositoare din preputul barbatului” pe site-ul http://www.circumcizia.org/. si poate daca mai citesti ceva medicina ai sa afli ca si femeile au secretii, la fel ca si barbatul, iar daca devin urat mirositoare e din cauza lipsei igienei. am impresia ca esti unul dintre cei care castiga ceva bani seriosi de pe urma circumciziei, pentru ca iarasi am impresia ca am mai vazut un comentariu asemanator scris de un personaj cu nume sau pseudonim asemanator pe un alt blog.
      inca odata, mai citeste, iar daca stii si doar vrei sa manipulezi, incearca in alta parte!

      Apreciază

  8. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… leave a comment « Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii […]

    Apreciază

  9. Mihai Mardare said, on iunie 23, 2009 at 3:02 pm

    Scuza-ma ca intervin. Numele meu este Mihai Mardare, am 39de ani si doua fetite gemene. Din pacate mama lor a murit acum 2 ani. Suferea si a murit de cancer de col uterin! Sunt crestin ortodox. Cred in Domnul nostru Iisus. Am fost la toate manastirile importante din Romania, inclusiv la sfantul parinte Arsenie Papacioc. Din pacate Domnul a chemat-o pe sotia mea la El. Acum ma aflu intr-o mare dilema. Sa administrez vaccinul fetitelor sau sa nu il administrez? Cred ca intr-o prima faza ma voi informa si apoi voi lua o decizie. Totusi, nu pot sa nu ma gandesc ca, daca Maria ar fi facut acest vaccin, astazi si-ar fi ingrijit fetitele care implinesc peste 21 de zile 12 ani.

    Apreciază

    • Costin said, on octombrie 16, 2009 at 12:39 pm

      Mihai, daca Dumnezeu a chemat-o pe sotia ta la El de ce n-ar avea grija sau de ce nu si-Ar indeplini voia chemandu-le pe fiicele tale la El? Ca un adevarat crestin ar trebui sa stii ca voia Lui Dumnezeu nu poate fi impiedicata de noi. Un amarat de vaccin, oricat de bun ar fi el este o piedica prea mica pe care vrei s-o pui in fata voii dumnezeiesti. Si mersul la manastiri nu rezolva prea multe caci tu esti singurul care Il poate chema pe Dumnezeu la tine, nimeni nu poate media relatia voastra. Vorbesc din prisma unui instrumentist care se afla si acum la 4000 de km de casa si care nu a avut o viata plina de bucurii astfel incat sa devin un filozof crestin si mai degraba o viata plina de invataminte care m-au adus la concluziile din acest mesaj.

      Apreciază

  10. saccsiv said, on iunie 23, 2009 at 4:29 pm

    Mihai Mardare

    Vaccinul nu este impotriva cancerului de col uterin ci teoretic impotriva HPV (Human Papilloma Virus) despre care poti citi la:

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/14/human-papilloma-virus-hpv-si-revolutia-sexuala/

    Imi pare rau ca a murit sotia ta. Cancerul s-a stabilit sigur ca a fost urmare a unei faze avansate a infectiei HPV?

    Cum tu esti crestin, sigur fetele tale vor fi cuminti si nu se vor apuca de viata sexuala de mici si inainte de casatorie. Ca atare, nici nu se vor infecta. Mai departe tu decizi daca sa le vaccinezi sau nu impotriva unei boli ce in fond este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala …

    Apreciază

  11. Emanuel said, on iunie 25, 2009 at 2:28 pm

    Viata este complexa, iar caile prin care diavolul ii ispiteste pe oameni sunt intortocheate. Daca, spre exemplu, fetele sunt cuminti, dar sotul pacatuieste? Daca pacatuind, aduce transmite virusul si sotiei fidele? Nu crezi ca ar fi mai bine, pentru sanatatea si siguranta viitoarelor femei care vor fi fetitele tale, nu crezi ca e mai bine sa le vaccinezi?

    Apreciază

  12. saccsiv said, on iunie 25, 2009 at 4:13 pm

    Raspunsul este categoric NU

    Teoretic, fetele mele vor fi crestine si cuminti. Iar sotii lor aidoma. Daca totusi s-ar petrece cele spuse de tine, atunci trebuie stiut ca lista bolilor cu transmitere sexuala este tare lunga: sida, sifilis, gonoreea, scabia, HPV, etc.

    Sa presupunem ca dintre ele, tocmai cu HPV se va infecta. Insa repet: VACCINUL NU PREVINE CANCERUL, nici macar teoretic. Campania de promovare a lui este mincinoasa. El teoretic previne infectia. Care infectie poate fi tratata in faza incipienta. Deci daca totusi a calcat stramb, sa faca bine sa se controleze.

    SISTEMUL a dorit crearea unei situatii fara iesire: a promovat revolutia sexuala, ce a fost evident urmata si de napasta HPV, apoi tot el vine cu “solutia” vaccinarii. Si vrea astfel sa impuste doi iepuri dintr-un foc: 1) continuarea desfraului si 2) injectarea cu substante periculoase.

    Exemple cu problemele ce le-au creat pana acum actualul vaccin am dat in articol. Putem vorbi insa de exemplu si de cel anti-gripal, ca tot e isterie de AH1N1 pe planeta:

    Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale.
    Citeste te rog si:

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/29/gripa-porcina-a-fost-creata-in-laborator-indiferent-de-raspuns-faptele-dovedesc-ca-teama-de-o-pandemie-va-fi-folosita-pentru-vaccinare-in-masa-si-declararea-starii-de-urgenta/

    Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.
    Citeste te rog si:

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/02/franta-va-incepe-in-toamna-vaccinarea-obligatorie-anti-gripa-porcina-ah1n1-pentru-pentru-toti-cetatenii-de-la-varsta-de-3-luni-in-sus/

    Foarte util este si documentarul “Vaccine Nation”:

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/18/documentare-celebre-vaccine-nation-directors-cut-gary-null/

    Apreciază

    • lehamitea said, on octombrie 29, 2009 at 10:41 pm

      Cu fetele e mai usor sa stea cuminti, da unde o sa gaseasca ele soti aidoma? In Ro? Plus ca infectia se transmite extrem de usor, chiar si prin lenjeria infectata, asa ca daca de ex se duc si probeaza un costum de baie, care fusese inainte probat de cineva bolnav exista sanse sa se infecteze.

      Apreciază

  13. Mihai Mardare said, on iunie 25, 2009 at 7:37 pm

    @saccsiv. Sotia mea nu si-a inceput viata sexuala decat dupa casatoria ei cu mine. Asta s-a intamplat cand avea 22 de ani. Nunii nostri au fost familia preotului Buriu din localitatea Otopeni. Sotia mea a fost o credincioasa la fel ca si mine. Nu am fost niste desfranati. Si totusi s-a intamplat. Sotia mea a fost depistata cu acest virus. Eram o familie foarte fericita pana cand Maria a plecat la Domnul.
    Stiu ca acest vaccin nu vindeca boala. Dar o poate previne. Cel putin asta am inteles.
    Si nu cred ca numai prin rugaciune putem sa ne aparam de rele. Sfantul Mucenic Gheorghe a sarit la lupta cu balaurul. Domnul nostru Iisus i-a scos pe farisei din templu, David la zdobit pe Golliat. Boala asta, cancerul de col uterin nu poate veni de la Bunul Dumnezeu. Ea vine de la Diavol care vrea sa distruga lucrarea Domnului care este insasi viata. Noi trebuie sa luptam impotriva bolii deci impotriva lui Satan.

    Apreciază

  14. saccsiv said, on iunie 26, 2009 at 10:58 am

    Mihai Mardare

    Daca n-a fost desfranata si a ajuns in locul dreptilor e rau? Traim oare vesnic pe pamant? Putea muri si altfel daca trebuia sa moara.

    Tu insa daca zici ca nu crezi „ca numai prin rugaciune putem sa ne aparam de rele” si ca boala „vine de la Diavol care vrea sa distruga lucrarea Domnului care este insasi viata” iar vaccinul ar fi o chestie dumnezeiasca, eu ce sa mai adaug …

    Tu, ca un crestin, de ce crezi ca Dumnezeu ingaduie sa te imbolnavesti? Ca daca nu-i HPV, poate fi altceva. Te-ai gandit vreodata ca dracul nu poate face nimic decat daca i se ingaduie de catre Cel ce a facut cerurile si pamantul? El ingaduie diavolului sa-l necajeasca uneori pe om, pentru ca acesta sa treaca prin „examene”. Iar examenele sunt necesare pentru a-l intari pe om. Daca le trece, este bine, daca nu … A le trece inseamna a-si pune omul nadejdea in Dumnezeu. Omul se naste pentru a muri, nu pentru a trai vesnic. Vesnic este sufletul iar dupa inviere noul intreg. Pana atunci insa, trebuie ca tarana sa se intoarca in tarana. Deci daca examenul este reprezentat de o boala si tu iti pui nadejdea in Dumnezeu, fie ca te vindeci sau mori, conteaza daca vei fi mantuit sau nu.

    Nu spun sa nu iei medicamente, insa a-ti pune nadejdea in vaccinuri, nu-i bine deloc.

    Apreciază

  15. monel said, on iunie 28, 2009 at 10:16 am

    http://www.formula-as.ro/2004/606/sanatate-35/pe-urmele-articolelor-publicate-in-formula-as-4829
    Articol aparut in 2004, despre un tratament care elimina definitiv infectia HPV, si nu numai. Este vorba de CERVUGID, creat de medicul ginecolog dr. Christache Zanoschi
    din Iasi. Atat de putin cunoscut, incat nici medicii ginecologi nu il recomanda. Cine sa aiba interes sa il promoveze. Cititi articolul si spuneti si la altii.
    http://www.ircon.ro este situl firmei producatoare din Iasi.

    Apreciază

  16. monel said, on iunie 28, 2009 at 10:44 am

    http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2811
    Acesta este prospectul medicamentului CERVUGID. E si ieftin, doar 25 lei o cutie, se recomanda 3 ture de tratament. E romanesc, deci nu dam banii pe porcarii straine. Cautati un medic ginecolog care sa stie despre el si care il recomanda in mod uzual. De altfel nici nu are contraindicatii, poate fi folosit si preventiv.
    Infectia HPV se poate lua, ca si altele cu transmitere sexuala, nu doar prin contact direct. Mult mai putin probabil, dar se poate lua si dintr-o piscina, sau alte surse secundare. Deci pica din start si chestiunea cu raporturi sexuale dezordonate.
    In general nu credeti ce vi se serveste prima data in fata. Insistati si cercetati, cautati cat mai multe surse si intrebati cat mai multi oameni. Sunt si multe forumuri pe net care au comori de informatii.

    Apreciază

  17. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  18. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… leave a comment « La multi ani tuturor celor ce poarta numele Petru sau Pavel. VIDEO – Acatistul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel […]

    Apreciază

  19. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  20. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  21. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  22. GEORGE said, on noiembrie 2, 2009 at 7:58 pm

    FOLOSITI CERVUGID OVULE…ESTE MULT MAI EFICIENT CHIAR DECAT VACCINUL SITE-UL FIRMEI http://WWW.IRCON.RO SI O CUTIE COSTA 20 DE LEI DE UNDE 25 DE LEI:?

    Apreciază

  23. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază

  24. […] SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului imp… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.