SACCSIV – blog ortodox

Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata”

Posted in Barry Diller, EVREI, IAC, internet by saccsiv on iunie 12, 2009

   Conform lui Barry Diller, chairman si chief executive al gigantului IAC, internetul la liber va dispare in maxim cinci ani.

   “Sunt absolut sigur ca internetul trece din perioda sa libera inspre un sistem cu plata. Inevitabil, eu va promit, se va plati.”

   Faptul ca pana acum continutul si serviciile au fost in mare masura netaxate, il considera “un accident al istoriei ce trebuie corectat”.

   Referitor la mass-media, acesta a mai adaugat: “Oamenii trebuie sa plateasca continutul. Intotdeauna au facut-o.

   Modelul de baza al internetului va fi cu plata, la sfarsitul acestui haos. Formularele nu vor include doar abonamente,sau individualele one-time purchases, ci si rapid-fire micropayments ori alte mecanisme. Intregul internet va deveni un magazin de cumparaturi. Oamenii nu vor avea alternative, preconizeaza Diller.

   Sa vedem cine este personajul:

Foto: http://www.deadlinehollywooddaily.com/wp-content/uploads/2006/10/diller.jpg

   Barry Diller (1942-), evreu, Chairman si Chief Executive Officer al IAC/InterActiveCorp si responsabilul media pentru crearea Fox Broadcasting Company si USA Broadcasting. Chairman al Paramount Pictures

   De asemenea in conducerea The Coca-Cola Company incepand din 2002 ( companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )).

   In 2001 s-a casatorit cu creatoarea de moda Diane von Fürstenberg, o foarte veche prietena a sa.

   Spusele sale sunt extrem de grave si nu reprezinta doar frustrarea celor ce castigau mult vanzand nimic. Cititi va rog si articolul:

Mass-media, cinematografie, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL

   Spusele sale trebuie privite din perspectiva razboiului pornit impotriva internetului, ultima sursa prin care pot ajunge la opinia publica si informatii reale si cu adevarat importante. Cititi va rog si:

JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”

VIDEO: Barack Obama a anuntat oficial crearea CYBERSECURITY CZAR

   De asemenea, va rog sa parcurgeti si excelentul material al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 12, 2009 at 4:40 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. waszlaw said, on iunie 12, 2009 at 5:45 pm

  tu iti dai seama ca nimic din ce ai scris tu pe blog nu e adevarat si nu va fi niciodata si interpretarile tale vin dintr-o angoasa ce depaseste realitatea? sunt curios.

  Apreciază

 3. saccsiv said, on iunie 12, 2009 at 6:18 pm

  Una este sa demonstrezi ca vreuna din informatiile prezentate de mine nu este corecta sau ca nu dau interpretarea corecta unei anumite informatii reale si cu totul alta este sa spui ca „nimic din ce am scris pe blog nu e adevarat si nu va fi niciodata” …

  Apreciază

 4. waszlaw said, on iunie 12, 2009 at 7:15 pm

  eu nu trebuie sa demonstrez nimic, ne pretinzand nimic… ce e demonstrat accept, sunt fan descartes,… daca cineva trebuie sa demonstreze ceva acela esti tu… iar pana acum am vazut doar prezentarea unor fapte, multe nelagate intre ele si personaje condimentate toate cu teoria conspiratiei, primind astfel un iz de adevar care insa, la o verificare lucida se dovedeste a fi extrem, extrem de instabil. Sunt dispus sa accept teorii pe care le prezinti…daca si doar daca in spatele lor e ceva mai mult decat o simpla speculatie naiva si o teza pseudo-religioasa.

  Apreciază

 5. 852456 said, on iunie 12, 2009 at 7:31 pm

  pt. waszlaw
  „Sunt dispus sa accept teorii”? Pai baiete, pune osu la treaba si studiaza sistemul, nu astepta de-a gata cum face majoritatea, daca tot iti pasa, si atunci ai sa vezi ce entuziast ai sa fii cind ai sa descoperi singur!

  Apreciază

 6. saccsiv said, on iunie 12, 2009 at 8:10 pm

  Ai zis:

  „tu iti dai seama ca nimic din ce ai scris tu pe blog nu e adevarat si nu va fi niciodata”

  Iar eu am raspuns:

  „Una este sa demonstrezi ca vreuna din informatiile prezentate de mine nu este corecta sau ca nu dau interpretarea corecta unei anumite informatii reale si cu totul alta este sa spui ca „nimic din ce am scris pe blog nu e adevarat si nu va fi niciodata” …”

  Apoi tu ai inceput s-o aburesti. Pana iti revii, esti la moderare.

  Apreciază

 7. […] Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata” […]

  Apreciază

 8. cris said, on iunie 13, 2009 at 5:40 am

  @waszlaw
  Nu toti cei care au ochi pot sa vada.
  Ca si daca te uiti in jurul tau atent, cu inima si mintea deshisa, NU AI CUM SA NU VEZI ca tot ce este pe blogul asta se gaseste in realitatea noastra trecuta, prezenta si viitoare.
  Daca faci asa, ai sa vezi ca saccsiv nu prezinta doar simple teorii si cred ca demonstratii a tot facut, care de altfel, s-au si gasit in viata noastra, doar ca tu ai refuzat sa le accepti si nu e vina lui. Ce alte demonstratii mai vrei?
  Daca e cineva care trebuie sa-ti demonstreze ceva, acela esti chiar tu. Nu te impiedica nimeni sa verifici datele pe care le gasesti aici si sa te convingi tu insuti de realitatea in care traim.

  Dar ma repet: trebuie sa ai inima deschisa, sa fii sincer cu tine insuti si sa nu te bazezi doar pe mijloacele clasice de informare, pentru ca datorita lor poate acum nu poti sa vezi si altceva decat ce iti ofera ele pe o tava ornata frumos.

  Apreciază

 9. Dan Lee said, on iunie 13, 2009 at 6:09 am

  Singurele ştiinţe exacte, în adevăratul sens al cuvântului sunt matematica, fizica, chimia, astronomia şi încă câteva. În domeniul ştiinţelor sociale, al pshihologiei, al teologiei lucrurile nu mai sunt la fel de sigure. Asta datorită faptului că unui individ obişnuit îi este greu să verifice informaţiile pur şi simplu pentru că nu are mijloacele necesare. Chiar şi în pacaleala cu încălzirea globală, un cetăţean simplu nu poate face singur analizele şi măsurătorile necesare pentru verificarea adevărului.

  Pe asta se şi bazează elitele atunci când ne manipulează. În consecinţă în astfel de situaţii trebuie să apelăm la bun simţ, la intuiţie şi la credinţă (credinţa adevărată, nu naivitate).

  Eu am început să studiez aceste probleme pur şi simplu pentru că nu mai suportam viaţa pe care o duceam observând că altcineva deţinea controlul şi nu eu. Multe din ideile acestui blog le-am intuit înainte să le găsesc aici sau în altă parte.

  Treziţi-vă şi voi pentru că întreaga planetă a început să se trezească!

  Apreciază

 10. Porecla said, on iunie 13, 2009 at 6:28 am

  Foarte bine Dane (Lee)!!! Asa am „inceput” multi: bun simt, logica si respect pentru valorile traditionale! Eu am spus si voi spune in continuare: „Nu credeti tot ce cititi! Nu ma credeti! NU MA CREDETI! VERIFICATI-MA! Las intotdeauna nume, date sau situatii usor gasibile (inca) pe internet! Cititi tot ce gasiti (asta inseamna si o parte si alta) si formati-va singuri Adevarul vostru!” Un nene cu ceva mult la mansarda spunea” Regretabil ca multi accepta Autoritatea ca Adevar in loc sa fie invers!”

  Apreciază

 11. Porecla said, on iunie 13, 2009 at 6:31 am

  De fapt vroiam sa va atrag atentia asupra bloggerilor profesionisti: angajati ai serviciilor secrete militare americane sau israeliene!!! Nu va lasagi amagiti ca vorbesc-scriu romaneste! Ei sin platiti sa atace! Va aduceti aminte de Pacman?? Asa sint ei: va asteapta pacmanind dupa colt! 🙂 Doar in primavara Israelul a angajat alti 1000+ bloggeri profesionisti!

  Apreciază

 12. Slavic said, on iunie 13, 2009 at 8:17 am

  Referitor la articol, sunt sigur ca elitele demult timp vor sa detina controlul asupra internetului insa nu cred ca in prezent este posibila aceasta reazlizare, doar dupa ceva calimitati sau catastrofe globale, razboi s.a.
  Pentru waszlaw am de spus ca doar o persoana oarba si care nu judeca limpede sau nu este informata bine, nu crede in informatia de pe acest blog.
  „Oameni buni e mult prea tirziu, decat credeti, grabitiva deci sa savarsiti lucrarea lui Dumnezeu” – Serafim Rose

  un salut din R. Moldova

  Apreciază

 13. guardia said, on iunie 13, 2009 at 9:43 am

  saccsiv, keep up the good work! 🙂
  probabil ai unul din cele mai informate bloguri de deconspirare a manipularii socile existent in limba romana.
  iti deschid mereu cu placere blogul pt a mai citit cate ceva;
  intr-adevar, pericolul cel mai mare mi se pare si mie anihilarea internetului,singura modalitate de infomare reala pt populatie.

  Apreciază

 14. blogideologic said, on iunie 13, 2009 at 10:15 am

  Internetul este deja o industrie. Fiecare industrie are asociată o piaţă.

  Apreciază

 15. Abis said, on iunie 13, 2009 at 9:57 pm

  1. Bula ala o fi el presedintele nu stiu cui dar habar nu are ce e ala internet. Internetul poate merge si cu porumbei zburatori :D… Si nu e o gluma
  2. Peste 5 ani internetul o sa arate altfel dupa cum si acum arata altfel acum fata de acum 5 ani
  3. Teoretic nimic nu e gratis pe Internet. Nici macar WordPressu… Poate declaratia e scoasa din context…

  Apreciază

 16. saccsiv said, on iunie 14, 2009 at 6:58 am

  Remus

  Spusele sale trebuie privite intr-un context mai general, dupa cum am amintit si in articol. Oricum, presupun ca daca se doreste, se pot impune norme prin care nu poti citi un ziar on-line fara a plati o taxa. Idem sa administrezi sau sa citesti articole pe un blog, sa vizionezi un documentar, etc.

  Pe mine ma intereseaza chestiunea din punct de vedere al posibilitatii de informare a unui numar cat mai mare de oameni. Deocamdata este bine, dar viitorul este sumbru prin aplicarea unui sistem de taxe si a unei cenzuri draconice.

  Am mai primit comentarii precum cel al tau, de tipul „sunt prosti si nu au cum”.

  Si totusi, ei isi vad de treaba:

  Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/23/jay-rockefeller-%e2%80%9cinternetul-este-riscul-national-numarul-unu%e2%80%9d-video/

  Iar la scurt timp:

  JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/04/jay-rockefeller-a-depus-proiectul-de-lege-pentru-instituirea-the-cybersecurity-act-of-2009-ce-va-oferi-posibilitatea-inchiderii-internetului-in-%e2%80%9cinteresul-securitatii-nationale%e2%80%9d/

  VIDEO: Barack Obama a anuntat oficial crearea CYBERSECURITY CZAR

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/30/video-barack-obama-a-anuntat-oficial-crearea-cybersecurity-czar/

  Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/04/catre-toate-blogurile-anti-sistem-aprobarea-unei-legi-va-poate-baga-la-puscarie/

  Apreciază

 17. parereamea said, on iunie 14, 2009 at 7:49 am

  Bloggerii din Iran riscă pedeapsa capitală dacă justiţia va decide că opiniile exprimate pe Internet aduc ofense regimului.
  http://www.infoportal.ro/presa~info-1039706.html

  Apreciază

 18. George said, on iunie 14, 2009 at 4:23 pm

  Nu exista stiinte chiar asa de „exacte”. In orice stiinta „exacta” se porneste de la un set de ipoteze, asa numitele ipoteze de lucru. Au la baza extrapolari de stiuatii, asemenari de fapt cu cazuri ideale. Sunt aruncate in aer de nivelele superioare (asa cum fizica cuantica desfiinteaza legile mecanicii lui Newton).

  Totul e relativ. Omul e marginit, doar isi poate pune lupe si antene, prelungitoare pentru simturile pe care nu stie sa si le foloseasca, necautand cu dotarea-i fireasca acolo unde trebuie: la Dumnezeu.

  Da, a crede e un dar de la Dumnezeu. A avea credinta e un mare dar, a si-l mentine nu-i sta omului in puteri. Totul e in mana Celui Care este cu adevarat prin Sine.

  Saccsiv, si eu mai citesc pe-aici si apreciez faptul ca am ce. Dar ai grija cu „lumina” aia care esti pentru unii, sa nu incepi a luci… 😉

  Pentru unii e clar: exista SISTEMUL. Pentru altii e clar ca exista intai Dumnezeu, dar si SISTEMUL. Toata intelegerea rautatii celor care si-au insusit conducerea noastra, totusi, la ce ne ajuta?
  Putem fenta SISTEMUL? Ati gasit vreo portita in latul gros la care impletesc de sute de ani slugile satanei?
  Atentionarea e unica: satana e la manete. Noua ce ne ramane de facut? A, ca prin atitudine civica am putea indeparta cu unul-doua cicluri de dezbatere in forul legislativ pasii sclavagizarii globale. Cui foloseste? Mai poti trage pe cineva sa-i arati pe ce lume traieste? Timpul a avut destula rabdare cu toti: unii nu vor crede nici dac-ar invia cineva din morti.
  Se implineste Apocalipsa. Credeti ca in afara de rugaciunea de dinaintea muceniciei ne mai ramane altceva de facut?

  Pana la urma va fi un moment strict personal: caderea, sau mucenicia.

  Mai bine ne-am modela o tinta de asteptare care sa ne reduca socul acelui moment.

  Apreciază

 19. inesss said, on iunie 15, 2009 at 12:21 pm

  Buna Saccsiv,
  Am si eu 2 intrebari:
  1.Pana la urma pt care varianta vor opta francmasonii,iti vor cere sa platesti informatiile care nu le convin lor sau pur si simplu le vor cenzura si vor persecuta bloggerii ,care pana la urma e mai rau decat prima varianta deoarece nu mai poti avea nici o alternativa?Pt ca am auzit de la tine si de asta.
  Eu nu prea ma pricep asa bine la internet si la notiuni tehnice.Dar ma gandesc ca valoroasele documentare postate de voi bloggerii vor fi sterse de sistem o data cu paginile voastre si lumea nu o sa mai aiba informatii pretioase si dovedite pt a putea schimba ideilor celorlati care sunt inca ignoranti in privinta sistemului.Nu ar fi mai bine ca documentarele sa se poata si descarca pt a nu fi sterse?Eu de exemplu daca vreau sa descarc un film de pe youtube cum pot s-o fac?
  Zilele trecute de exemplu am vazut pe altermedia varianta descarcabila a filmului Ingerul digital http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html
  As fi vrut sa gasesc si Endgame a lui Alex Jones si alte documentare ,dar nu stiu unde.2.Nu ar fi mai bine sa se dea si varianta de unde il poti descarca,nu numai cea a simplei vizionari online?
  Multumesc,
  Inesss

  Apreciază

 20. saccsiv said, on iunie 15, 2009 at 7:39 pm

  inesss

  De aceea si scriu o carte:

  https://saccsiv.wordpress.com/doresc-sa-public-o-carte-cu-continutul-acestui-blog/

  Nu stiu de unde se pot descarca documentarele celebre.

  Apreciază

 21. Abis said, on iunie 16, 2009 at 2:16 pm

  @Remus: vorbesti pe langa subiect.

  Apreciază

 22. George said, on iunie 17, 2009 at 7:14 am

  Pentru Iness (Saccsiv, poate i-l poti trimite pe e-mail, nu cred ca va mai viziona aici aceasta replica):

  1. Cauta filmul pe GoogleVideo, nu pe YouTube. In fereastra de unde-l vizionezi, vezi cumva in dreapta zonei unde ruleaza filmul un fel de buton (nu-s pasionat de pagini web), care contine un text de genul: „embeded file link”.
  Dai un dreapta-mouse pe acel buton, alegi dintre optiuni (copy, paste.. etc) „save linked content as…” sau „save target as”.
  Si se salveaza ca aplicatie video (avi, parca).

  2. Pentru decarcare de pe YouTube iti trebuie o aplicatie „unblocker”, cu care sa poti copia din folderul Temp fisierul cu extensia „flv” ce stationeaza acolo DOAR cat ruleaza filmul pe YouTube, apoi dispare. (il vei copia abia cand constati ca s-a incarcat complet , conform barei de lungime de sub fereastra de vizionare, ce se completeaza lent, dar mai rapid decat viteza de rulare.)
  Ceva gen „flv unbloker”, gasesti free-ware cu Google.
  Apoi, fisierul X.flv il poti viziona cu un player special „Flv Player”, gasesti tot free-ware.

  Succes.

  Apreciază

 23. George said, on iunie 17, 2009 at 5:50 pm

  Revin la solutia ptr. capturarea fisierului video (am ajuns acasa si-am verificat):
  Nu e „unblocker” ci „unlocker”, mai precis asta: http://ccollomb.free.fr/unlocker/

  Foarte bun. Succes.

  Apreciază

 24. […] Mogulul evreu Barry Diller: “INTERNETUL va deveni un sistem cu plata” […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: