SACCSIV – blog ortodox

ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa

   Israelul a inceput duminica cel mai mare exercitiu militar din istoria sa, pentru a testa capacitatile sale de reactie in cazul unui cumul de actiuni ostile: atacuri cu rachete, bombe, revolte.

   In ultimele luni, Israelul a fost foarte ocupat cu realizarea unor planuri in eventualitatea unor noi confruntari in Orientul Mijlociu. Actualul exercitiu este considerat a fi legat si de pregatirile unui posibil atac impotriva obiectivelor din programul nuclear iranian, atac care ar putea duce la un conflict generalizat in regiune.

   Exercitiul se va desfasura pe perioada a 5 zile si va simula inclusiv lansari de rachete din Fasia Gaza si Liban concomitent cu atacuri dinspre Iran si Siria.

   Conform unei declaratii redate de AFP saptamana trecuta, Shlomo Dror, purtatorul de cuvant al ministerului apararii, a spus: “Va fi un exercitiu in cazul unui scenariu de tip Judecata de Apoi, cu atacuri simultane impotriva Israelului pe toate fronturile si prin diferite mijloace”.

   Acesta va mai include simurari de atacuri chimice si biologice asupra centrelor intens populate si un val masiv de atacuri ale palestinienilor. Se vor simula de asemenea reuniuni de urgenta ale oficialilor pentru luarea deciziilor optime. Este al treilea an consecutiv cand se fac asemenea exercitii, insa acesta este cel mai amplu dintre ele.

   Cu aceasta ocazie, armata libaneza a sporit masurile de securitate de la frontiera sa cu Israelul. Trebuie mentionat si faptul ca cele 33 de zile de razboi purtate de israelieni impotriva Hezbollah din Liban in vara anului 2006 sunt considerate de catre analisti ca fiind de fapt o infrangere umilitoare a statului evreu. Actualmente, pusi in fata unei coplesitoare amenintari israeliene, miscarea de rezistenta Hezbollah si-a dublat eforturile sale militare si s-ar parea ca are in vedere si un program de instruire in comun cu fortele armate libaneze.

   Exercitiul va include si simulari ale actiunilor necesare in cazul cutremurelor si epidemiilor.

   Armata mai planuieste distribuirea de masti de gaze tuturor cetatenilor israelieni pana in noiembrie.

   Cititi va rog si articolul:

Se pregateste faza finala a viitorului mare razboi din Orient? ISRAELUL doreste pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care il neaga ca stat evreu si democratic

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 8:53 am

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. shade said, on iunie 1, 2009 at 12:31 pm

  ma intreb cat o mai dura pana o sa treaca peste exercitii si direct la fapte.1-2-3 ani ?Oricum odata cu razboiul asta o sa inceapa al 3lea razboi mondial :|.

  Apreciază

  • George Ionut Trif said, on iunie 2, 2009 at 6:35 am

   Israelul e in stare de război de foarte mulți ani, de fapt de la înființarea sa. Dacă nu mă înșel, de la înființarea sa până acu nu a trecut an fără măcar un conflict armat minor. Nu e nimic nou în acea zonă.

   Apreciază

 3. kosk said, on iunie 1, 2009 at 12:37 pm

  cum zicea Lenin”situatia nu e coapta”pentru asa ceva, nu inca.nu-si permit sa inceapa un razboi pe scara mare,au prea multe de pierdut si uni si altii.

  Apreciază

 4. iubarmenci said, on iunie 1, 2009 at 2:33 pm

  Moderatorul acestui bog este anti semit
  El nu stie cui datoreaza biblia pe care o respecta atat de mult, probabil

  Apreciază

  • COSTIN said, on iunie 20, 2010 at 4:12 pm

   undeva in biblie scrie….nu tot ce vine din israel este israel

   Apreciază

 5. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 2:52 pm

  Iubarmenci

  Eu ii iubesc pe toti Sfintii poporului Israel enumerati in Sfanta Scriptura sau Sinaxar. Le critic insa pe acele uscaturi ale acestui popor (imbuibatii camatari planetari, varfuri ale masoneriei, teoreticieni ai stangii, luptatori impotriva legilor lui Dumnezeu, politicieni ce-si inchipuie ca sunt o super rasa). De ce deci imi spui antisemit?

  Tu ii iubesti pe cei enumerati in paranteza de mai sus?

  Apreciază

 6. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 2:58 pm

  Kosk

  ELITELE ce incurajeaza un razboi nebun din Balcani si pana in Iran si din Caucaz si pana in Israel asta si vor: un masacru care sa genereze al treilea razboi mondial, decimarea populatiei, o criza care cumulata cu deja inceputa criza economica si cu iminentele miscari de strada sa duca ramasitele omenirii in halul in care sa implore „solutia”: GUVERN MONDIAL

  Apreciază

 7. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 1, 2009 at 3:06 pm

  Iubarmenci nu stie ca Biblia nu e facuta pentru poporul evreu.

  „Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.
  Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
  Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”

  Matei28.18-20

  Apreciază

 8. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 1, 2009 at 3:07 pm

  Erata: doar pentru poporul evreu.

  Apreciază

 9. shade said, on iunie 1, 2009 at 4:13 pm

  Sangele lui Iisus nu e doar pe mainile evreilor ci pe ale fiecarui om.El sa rastignit si din cauza asta deci asta nu e un motiv pt a ura evreii si sunt sigur ca sacciv nui uraste.Eu ii urasc pe sionisti in schimb(nu,nu pe evrei ci liderii lor) si sincer urasc talmudurile

  Apreciază

 10. shade said, on iunie 1, 2009 at 4:15 pm

  anti-semitii sunt fie prost informati fie prosti 😛 .A ura sionismul e totusi atceva

  Apreciază

 11. iubarmenci said, on iunie 1, 2009 at 4:34 pm

  nu, imi sunt total indiferenti

  numesc antisemit si pe cel care formuleaza teorii cum ca evreii, mai cu seama decat oricare alta formatiune etnica, ideologica etc. vor sa tina fraiele lumii

  si sa fiu mai precis, tot ce ai scris in paranteza e aproximativ un citat din cuvantarile lui Hitler impotriva evreilor, pe care ii acuza fie de aparitia socialismului, fie de starea decadenta a Deutschland, fie de monopol bancar etc etc

  daca vrei, esti antisemit selectiv, in cel mai bun caz

  Apreciază

 12. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 4:40 pm

  iubarmenci

  „antisemit selectiv”?

  Iar ELITELE au finantat national-socialismul …

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/01/05/nazismul-partea-2-finantatorii-si-sustinatorii-national-socialismului/

  Nu ar fi mai bine sa-i definesti cumva pe acei ticalosi pe care ii gasesti la articolul indicat mai sus?

  Apreciază

  • iubarmenci said, on iunie 1, 2009 at 5:00 pm

   atunci o sa formulzez pe cat de simplu pot:

   „elitele” sunt un produs al mintii tale

   e irelevant daca te citezi pe tine citandu-l pe Michael Moore (generic), nu imi dovedesti nimic. Prejudecata e tot ce prezinti, a crede si a nu cerceta

   Shade, te-as pune sa imi explici cum ti se pare ca a bate piroane in mainile si picioarele unui evreu rascumpara pacatele unei omeniri, cum se realizeaza si ce implicatii are

   Apreciază

 13. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 5:11 pm

  Iubarmenci

  Ori ai tupeu ori esti incult de poti spune ca-l citez pe Michael Moore.

  ELITELE nu sunt un produs al mintii mele.

  Tu vorbesti de „prejudecata” sau „a crede si a nu cerceta”? Nu vezi ca prezinti sabloanele cu care te-a indoctrinat SISTEMUL? Si pana la urma de ce te agiti atat? Ca am prezentat o informatie? Ai ceva de spus in legatura cu articolul? Daca doar o aburesti, fa-o in alta parte, ai toata marea presa la dispozitie.

  Apreciază

 14. iubarmenci said, on iunie 1, 2009 at 5:44 pm

  Linisteste-te, pentru ca eu nu ma agit, doar schimb idei

  Am spus Michael Moore (GENERIC), adica ar putea sa fie vorba despre oricine care are convingeri si discursuri asemanatoare cu ale lui, fie precursor, fie contemporan, fie urmas.

  Eu fac parte din acel „sistem” la care te referi, cu hibele lui, insa nu malefic, asa cum se arata in paradigma ta ( si a lui Moore, Leadbeater, Jones si a tuturor iubitorilor de conspiratii)

  Eu vad ca prezint sabloanele sistemului din care fac parte, asa cum tu prezinti sabloanele sistemului din care faci la randul tau parte, avem fiecare limbaj de lemn propriu sistemului de care apartinem,

  insa unul dintre noi spune lucruri ridicole, copilaresti, nefondate pe adevaruri stiintifice, mai rau, mesaje antisemite, ca parte din sistemul sau de gandire, iar eu pariez ca tu esti acela.
  Sunt aici, inca, tocmai pentru a afla de ce faci asta

  Apreciază

 15. saccsiv said, on iunie 1, 2009 at 6:00 pm

  Iubarmenci

  Dupa cum am spus, daca ai de gand s-o aburesti, mai bine pleaca. Daca nu vrei, intri la moderare si mai iesi cand argumentezi ca informatiile prezentate de mine nu sunt reale. Sau mai ai varianta de a debita la liber tot ce vrei la:

  https://saccsiv.wordpress.com/dialoguri-cu-evrei/

  Apreciază

 16. asd said, on iunie 1, 2009 at 6:07 pm

  aia cu elitele -> produs al mintii tale , e cea mai tare care am auzit-o pana acum :))))

  Apreciază

 17. kosk said, on iunie 1, 2009 at 6:32 pm

  oau!!..saccsiv acu’ au intrat si organilii…io cred ca e cazul sa te sperii oleaca, nu??..:)) :))

  Apreciază

 18. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 1, 2009 at 6:53 pm

  Saccsiv prietene, e plina blogosfera de agitatori de meserie. Apa trece..

  Apreciază

 19. Dan Lee said, on iunie 2, 2009 at 8:07 am

  Evreii sunt un mic procent din totalitatea popoarelor semitice. Aşa că dacă eşti împotriva lor nu înseamnă neapărat că eşti anti-semit.

  Apreciază

 20. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază

 21. ion said, on iunie 2, 2009 at 4:24 pm

  Saccsiv esti purin paranoic frate!imi pare rau ca exista oameni asa stresati de viata ca si tine!esti antisemit si nu cred ca spui adevarul.in primul rand rockfeller si kissinger astia is niste bosorogi magnati care vor sa asupreasca,nimic mai mult,nu vor ei sa inrobeasca intreaga planeta si sa le bage cipuri,stai linistit!si credema ca la ce putere au daca siar fi dorit sa nu se stie mare lucru despre ei nu ar fi aparut la primu search pe google.ex.se intalnesc bilderberg unii din cei mai importanti 150 de oameni din lume si brusc adoua zi se stie ce au discutat.pai la ce technologii exista ar putea pur si simplu sa faca un videochat daca nar vrea sa aflam!da credema ca sar putea sa fie o conspiratie la conspiratie aici!daca gripa porcina ar fi facuta in laborator de ce crezj ca au murit asa putin?crezi ca ei nu se gandesc la viitorul lor si al copiilor?iar de asta gordon brown nu iti mai fie asa teama uitate cand tremura prin parlament de frica,o tot tine el sus si tare cu noua ordine mondiala dar fi sigur ca asta nu inseamna un singur stat condus de anticrist,mai e mult si bine pana va putea exista asa ceva!

  Apreciază

 22. asd said, on iunie 2, 2009 at 7:20 pm

  ion macar sa fie asa cum zici tu , cu mai e mult si bine dar eu tind sa cred k acest mai e mult si bine o sa fie cam maxim 10-15 ani (sper sa ma insel 🙂 )

  Apreciază

 23. bl000g said, on iunie 3, 2009 at 3:17 pm

  Si daca va fi un razboi pe mai multe fronturi?

  http://bl000g.wordpress.com/2009/05/24/halucinant-razboi-in-balcani-toate-tunurile-pe-romania/

  Apreciază

 24. timisorean1 said, on iunie 3, 2009 at 10:57 pm

  @iubarmenci/@ion
  DACA SACCSIV NU E DOCUMENTAT, ATUNCI CINE? TOT CE SCRIE EL SE POATE VERIFICA.
  ION SE VEDE CA E NEINFORMAT DAR @iubarmenci E ALTA MANCARE DE PESTE. E OM AL SISTEMULUI SI NU VA IESI DIN RAND CI VA INCERCA SA DEZINFORMEZE CAT DE MULT POATE

  Apreciază

 25. adriana said, on iunie 4, 2009 at 11:40 am

  @iubarmenci

  Evreii reprezinta 0,o… din ceea ce se numeste ”semitism”. Anti-semitismul nu poate exista ca si concept. Nu are baza. Nu ai cum sa fii impotriva a aproape 1 sfert din populatia planetei, decat daca esti ”plecat”. Nu cred ca va reusi cineva, care inca mai are uzul ratiunii, sa adune un atat de imens nr de motive pt a reusi sa devina antisemit. Nici macar d.p.d. v. religios nu e un ”obiectiv” usor de atins. Ce amestec au, de pilda, etiopienii si maltezii cu evreii, in materie de religie, cunoscand faptul ca maltezii sunt majoritar crestini? Antisemitismul e un concept artificial, intretinut din interese politice. Nu rezista la o analiza lucida. E ca si cum, eu avand o atitudine contra nazismului german istoric si a consecintelor lui triste, cineva mi-ar reprosa ca sunt ”anti-germanic”. De parca numai nemtii sunt popor de origine germanica.

  Apreciază

 26. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază

 27. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază

 28. Alex said, on septembrie 8, 2009 at 12:52 pm

  saccsiv,
  poate sa-ti para interesanta aceasta carte scrisa de un fost jurnalist si istoric care a studiat profund problema sionului:

  http://www.controversyofzion.info/Controversy_Book_Rumanian/Controversybook_rum/Index_ru.htm

  Apreciază

 29. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază

 30. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază

 31. […] ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: