SACCSIV – blog ortodox

Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age)

   Cateva repere:

   Incepand cu min. 1:00.00, se arata cum principalii guru au o actiune comuna prin care vor sa distruga crestinismul

   Incepand cu min. 1:04:00 se demonstreaza ca propovaduitorii new age doresc edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Incepand cu min. 1:14:00 se arata cum yoga este folosita in companii

   Incepand cu min. 1:17:00 suntem avertizati de inceperea banarii crestinismului in scoli, in timp ce yoga este intens promovata

   Incepand cu min. 1:23:00 se arata influenta new age in educatia copiilor precum si acomodarea lor cu figuri de balauri si monstrii

   Incepand cu min. 1:32:00 se costata influenta importanta a new age asupra ONU

   Incepand cu min. 1:37:00 se face o scurta prezentare a lui Benjamin Creme si o analiza a spuselor sale din 1959 cand declara ca “maestrii” i-au comunicat ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui i se va da un rol important. Tot el in 1982 completa: Cristul este printre noi“ …

   Incepand cu min. 1:41:00  se arata inceputul apostaziei

   Completari esentiale la cele spuse mai sus in documentar gasiti la:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Incepand cu min. 1:42:00 se prezinta pe scurt influenta indo-tibetana asupra lui Hitler si a nazismului. Cititi va rog mai multe la:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Incepand cu min. 1:20:00 se arata influenta fimelor lui Steven Spielberg. Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul STEVEN SPIELBERG, cel mai important propovaduitor new age din industria de film

   Pe parcursul documentarului se mai face referire si la importanta reclama ce au facut-o Beatles acestei new age. Cititi va rog si:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

   Inchei adaugand ca documentarul este bine construit si este remarcabil caci este realizat la inceputurile pandemiei new age. Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala. Un alt film remarcabil din aceeasi categorie gasiti la:

NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. parereamea said, on mai 28, 2009 at 10:01 pm

    „Unity in Diversity” apare pe o carte in minutul 1:32:28. Hopa! parca am auzit si sprin UE asa ceva…Ni s-a copt demult tot ce ni se intampla acum, in Europa si la noi. Fara sprijinul SUA, pepiniera de balarii, nu ar fi avut nici o sansa amaratii aia de guru sa-si raspandeasca veninul in lume. S-au intins ca un „web”, subtil si ucigator. Terifiant filmul, mai ales ca e atat de vechi. A cata oara dau jos un rand de ochelari de cal? Multumim pentru postare.

    Apreciază

  2. valentin said, on mai 29, 2009 at 5:55 am

    Nu se gaseste un binevoitor sa faca o traducere ?

    Apreciază

  3. Mihaela said, on mai 29, 2009 at 9:13 am

    Ajungem la aceiasi concluzie – un Antihrist de vreo 30 ani si multe mizerii care-i pregatesc intronarea .

    Apreciază

  4. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază

  5. cris said, on mai 29, 2009 at 11:04 am

    Vai de mine, la minutul 48, se vorbeste despre meditatia dinamica si efectele ei asupra practicantilor, ceea ce imi aduce aminte de oamenii posedati…
    Brrr…

    Apreciază

  6. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază

  7. valentin said, on mai 29, 2009 at 2:18 pm

    cris nu incerci sa traduci acest film ?

    Apreciază

  8. cris said, on mai 29, 2009 at 5:52 pm

    @valentin .
    Din pacate engleza mea nu este atat de perfecta, dar daca vrei si daca saccsiv imi permite o sa incerc sa completez reperele cu care saccsiv ne-a ajutat, idei generale de la minutele esentiale.

    Apreciază

  9. saccsiv said, on mai 29, 2009 at 6:11 pm

    cris

    Incearca

    Apreciază

  10. parereamea said, on mai 29, 2009 at 8:35 pm

    Am inceput eu sa fac traducerea, dar nu stiu sa o lipesc de film. Poate imi da cineva un punct de pornire ce trebuie sa folosesc. O idee ar fi sa se mai apuce cineva de la o bucata de film incolo sa faca traducerea si sa punem cap la cap apoi. Sau sa ne completam golurile, nici eu nu inteleg peste tot, exprimarea britanica ma baga in ceata de multe ori.

    Apreciază

  11. valentin said, on mai 30, 2009 at 9:38 am

    @parereamea super.. aici te ajut eu !
    acum incep sa caut idei sa-ti usurez munca

    Apreciază

  12. cris said, on mai 30, 2009 at 10:25 am

    @parerea mea. Eu am incercat, asa cum am promis, sa completez reperele, dar, cu engleza mea, mi s-a parut mai usor de pe la minutul 38. 😛
    Pentru a face mai usor traducerea ai avea nevoie de softwar-ul Aegisub, pentru inceput.
    Daca vei reusi sa faci toata traducerea si se va pune in film, saccsiv poate sterge comentariul meu. Dar, Valentin, pana atunci, isi poate forma o parere despre ce se spune in film.
    Si aici, aveti reperele mele (punand si cele ale tale, saccsiv) dar din pacate, am facut doar de la minutul 38, asa cum am spus. Daca e nevoie sa fiu corectata, chiar va rog.

    Cu minutul 36 : se spune ca adeptii hinduismului cred ca Iisus s-a reincarnat in Buddha sau Krisha, dar binenteles ca in Biblie nu arata nimic de genul asta, ci ca Iisus Hristos a murit si a inviat. Iar pentru fiecare dintre noi exita moartea dupa care urmeaza judecata lui Dumnezeu..

    Cu minutul 39 : toate formele acestea de religie, provin din India, chiar si Yoga, care prin forma sa si prin tecnicile sale, sunt inima miscarii new-age, care adopta vechile credinte hinduiste. Printre tecnicile folosite sunt: mantra – repetarea unei incantatii si tantra cu care, in mod liber se cultiveaza si se practica magia neagra.

    Incepand cu min 42 : Johanna Mickaelson ex-invatator Yoga, ce a scris cartea: „The beautiful size of Evil”, spune ca un alt cuvant pentru mantra este incantatie sau magie, atunci cand un nume de zeu demon è repetat iar si iar pana a-l purta pe individ la acea vibratie si la acel nivel incat atrage acel demon pentru care incantatia a fost facuta. George Harrison component al trupei Bealtes, practicant al mantrei a facut un cantec-incantatie: „My sweet lord”.

    Cu minutul 45 – incepe sa se vorbeasca despre mediatia dinamica ce este o combinatie a religiei new age dintre hinduism si terapie psihica. Exercitiu se face prin hiperventilatie si respiratie riguroasa menita sa starneasca forta sarpelui : kundalini. Practicantii isi ies din minti si din corp. Urmatoarea faza este strigatul. Pana se ajunge la a treia faza, saritul in sus si in jos, tipand „who” , practicantii de abia tin minte ce s-a intamplat. Se ajunge pana intr-acolo unde mintea paraseste corpul. Deja nu mai e practicantul care striga, ci acea forta, cu care practicantul se uneste. Urmatoarea faza este „spatiul linistit”. Cineva tipa „Stop!” si toti stau nemiscati, timp de 30 de minute si dupa ce practicantul a avut parte de activitatea incredibila de mai inainte, simte pace, mintea se opreste, si el se simte unul cu intreg Universul.
    Din cauza acestor meditatii dinamice, s-au intregistrat multe cazuri de nebunie, caderi nervoase, suicid, batai, crime si violuri.

    Din minutul 50 se incepe a se vorbi despre Tantra, care, seduce practicantii prin experiente sexuale inedite, frumusetea corpului, sanatate. Dar, ca si celelalte forme de yoga, duce la posesia de spirite hinduiste pentru a rupe lantul reincarnarii. In Tantra, discipolii cei mai avansati au comportamente degenerative: sacrificii umane, perversiuni sexuale, si alte practici groaznice. Tantra este expresia extrema a hinduismului, prin care se practica magia neagra sau alba, in care Shakti (forta kundalini) este starnita, dand puteri psihice. Se consuma carne de om, si alte practici ca „wite tantric”, a carei putere se foloseste pentru a vindeca oamenii, sau pentru asa-zisul beneficiul omenirii. Este citat preotul satanismului Aleister Crowly care spune el insusi ca a crede in magia alba este ca si cand ai crede in mitologie. Nu exista magie alba sau neagra. Totul isi are sursa dintr-o putere oculta si nu are nimic de-a face cu Dumnezeu.

    Din min 52, practicantii ajung pana acolo unde se cred ei insisi dumnezei si ca viata lor cat si propriul lor univers si le pot controla dupa cum doresc.

    Incepand cu min 54 : se explica faptul ca simbolul hinduismului este sarpele, care in Biblie este cunoscut ca Satana: sarpele care a ispitit-o pe Eva. In hinduism, sarpele este glorificat, venerat. Se mai vorbeste si despre Shiva, zeita/zeu distrugerii. Puterea acestuia este folosita chiar si in acele scoli de yoga care se pretind pur tehnice, dar de fapt folosesc forta Kundalini, pe care o starnesc.

    Incepand cu min 56: copii, in scoli, sunt invatati sa accepte sarpele prin invatarea pozitiei yoga – cobra.

    Incepand cu min 57: se vorbeste despre periculozitatea unor tecnici de respiratie despre care chiar invatatorii avertizeaza, ca ar putea deschide sufletul si intreaga fiinta a practicantului care permite posedarea de forte demonice. Meditatia Yoga este ca si cand ai deschide usa camerei tale dar nu ai control asupra a ceea ce intra.

    Incepand cu min. 1:00.00, se arata cum principalii guru au o actiune comuna prin care vor sa distruga crestinismul

    Incepand cu min 1:03:00 invatatorii yoghini sunt in realitate niste orbi care ghideaza alti orbi si ca ei habar nu au ce invata si ce risca cu adevarat. Prin yoga fortele intunericului se folosesc pentru a intra si rani sufltele inocente.

    Incepand cu min. 1:04:00 se arata ca yoga este promovata cu ajutorul mass-mediei si se demonstreaza ca propovaduitorii new age doresc edificarea NOII ORDINI MONDIALE

    Incepand cu min 1:08:00 se vorbeste despre vegetarianism, forta esentiala in practicarea Yoga. Un exemplu este „microbiotica” prin care se manipuleaza spiritualitatea cu ajutorul dietei.

    Incepand cu min 1:11:00 se demonstreaza ca prin meditatia regresiva, unde practicantul se poate intaorce in timp, in vietile trecute sau in momentele cand inca nu era nascut, sunt doar iluzii, memoriile nu provin din mintea lui, ci au origini de la forte inselatoare.

    Incepand cu min 1:12:00 se arata ca metodele de obtinere a succesului in viata, provin din Yoga si sunt folosite de cele mai mari companii din America. (mai tarziu aceste tecnici si-au facut aparitia si in Europa.. nota mea.)

    Incepand cu min. 1:17:00 suntem avertizati de inceperea banarii crestinismului in scoli, in timp ce yoga este intens promovata.

    Incepand cu min 1:18:00 Ne avertizeazaca ca Ghandi nu era ceea ce parea, dar ca toti ceilalti guru era un pervers, ura pacea, era rasist si dorea unificarea crestinismului cu hinduismul, pentru formarea new-age.

    Incepand cu min 1:20:00 filme celebre ca ET, poltergeist, sunt toate bazate pe hinduims si se dau exemple.

    Incepand cu min. 1:23:00 se arata influenta new age in educatia copiilor precum si acomodarea lor cu figuri de balauri si monstrii. Si cum copii sunt manipulati pentru a vedea in misticism un lucru minunat, si nu un lucru rau, asa cum este de fapt. Sunt invatati sa rosteasca incantatii, sa invoce spirite si sa spuna: „Forta sa fie cu tine”, „forta” fiind chiar spiritul. Producatorul filmului „Stars Wars” fiind chiar el practicant al hinduismului, folosindu-l in filmele sale.

    Incepand cu min 1:24:00 ne arata ca mai marii hinduismului se folosesc de Iisus Hristos si Biblie pentru a pacali sufletele, dand o alta explicatie a Cuvintelor Sfante, in interesul spiritelor.

    Incepand cu min1:32:00 teorii ca „noi putem crea realitatea nostra cu propria noastra minte si cu ajutorul vizualizarii”, provine direct din conceptul hinduist si e din ce in ce mai difuza.

    Incepand cu min. 1:32:00 se costata influenta importanta a new age asupra, politicii, al ONU in sediul caruia se afla chiar camere speciale de meditatie. Totul pentru o Lume Noua, cu un lider nou si unic.

    Incepand cu min. 1:37:00 se face o scurta prezentare a lui Benjamin Creme si o analiza a spuselor sale din 1959 cand declara ca “maestrii” i-au comunicat ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui i se va da un rol important. Tot el in 1982 completa: “Cristul este printre noi“ …

    minutul 1:36:00 . ne avertizeaza ca new-age este foarte periculoasa pentru societatea democratica, pentru umanitate si ne pregateste pentru acceptarea unei singre autoritati, dar platind pretul pierderii libertatii si a sigurantei, modificandu-ne valorile si modul de gandire. New-age da acea stare a mintii care ne permite sa ne predam de buna voie.

    Incepand cu min. 1:41:00 se arata inceputul apostaziei si pregatirea lumii pentru venirea celui pe care Biblia il numeste anticrist.

    Incepand cu min 1:42:00 suntem avertizati ca paganismul + hinduismul care formeaza inima new age de astazi, in mod ironic se bazeaza pe aceiasi fundatie care a pregatit strada lui Hitler. Hitler si-a insusit simbolul svasticii, ce apartine din vechime hinduismului si ne arata ca inca, in India, acest simbol se mai gaseste pe Templele lor.

    Incepand cu min 1:44:00 ne arata ingrozitoarea asemanare dintre adeptii lui Hitler si adeptii de azi al hinduismului. Si cum si astazi, ca si atunci, lumea cauta cu disperare un salvator si un lider spiritual.
    Cum ca umanitatea nu a invatat nimic din lectiile trecute, repetand greselile.

    Filmul se termina frumos cu citate din Biblie unde Iisus Hristos ne avertiza de toate aceste lucruri. Si ultimul, din Ioan 14:6

    „Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. ”

    Pentru a intelege mai multe despre ce se intampla cu yoghinii, am gasit pe site-ul ortodoxie.3x.ro o carte ce contine marturii ale unor fosti practicanti de yoga din Romania: http://ortodoxie.3x.ro/diverse/Carti/crestinism_si_yoga/cuprinsy.htm

    Apreciază

  13. valentin said, on mai 30, 2009 at 12:11 pm

    @cris multumesc pentru comentariile tale detaliate
    am cautat si eu un subtitle editor si cel mai potrivit mi s-a parut subtitle-horse, cu ajutorul acestuia se poate crea titrarea direct online, care este apoi salvata si ulterior asociata filmului .
    este un singur impediment: nu permite incarcarea filmelor care sunt pe video google in mod direct, ci eventual printr-o adresa url (mai greu de aflat) a sursei catre film .flv

    inca caut sa definitivez aceasta solutie.

    Apreciază

  14. valentin said, on mai 30, 2009 at 1:59 pm

    iata ce solutie am gasit:
    1. eu descarc filmul de pe google video si uploadez pe un server free
    2. cu subtitle horse filmul poate fi tradus de mai multi doritori si in final rezultatul se reuneste.
    3. se contacteaza userul proprietar de pe video google ca sa-i dam subtitrarea in lb romana.

    tot cautand sa vad solutii si solutii am dat peste acest text: „We are no longer offering uploads to Google Video. This information is for those who have previously used Google Video to upload their videos.”

    Apreciază

  15. saccsiv said, on iunie 3, 2009 at 6:19 am

    Fratii mei, iertare ca vin la voi cu o rugaminte. Fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT m-au intrebat daca stiu pe cineva care sa poata face traducerea pe film a:

    http://video.crestinortodox.ro/RRx93bPNrec/Globalismul_papocentric.html

    Ar fi foarte util daca s-ar putea realiza si m-am gandit la voi, vazand stradania voastra pentru documentarul din articol. Daca va puteti implica, va rog da-ti un semn.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. valentin said, on iunie 3, 2009 at 4:08 pm

    @saccsiv am lucrat la solutia de mai sus si totul este ok, am usurat la maxim munca cuiva care doreste sa faca traducerea.
    astept sa mi se confirme contul de hosting si postez un link

    Apreciază

  17. saccsiv said, on iunie 3, 2009 at 4:14 pm

    Valentin

    Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca. Nu inteleg ce zici, caci nu ma pricep, dar suna de bine. Este vorba de “zeii new age” sau de filmul de la link-ul comentariului meu de mai sus?

    Apreciază

  18. valentin said, on iunie 3, 2009 at 4:31 pm

    saccsiv este vb de linkul din comentariu. dar cat de curand o sa generaliez treaba. vreau sa vad ce feedback vine de la useri.
    am confirmarea contului si asa ca intr-o ora postez si link

    Apreciază

  19. valentin said, on iunie 3, 2009 at 5:08 pm

    aici aveti un adresa url catre traducerea documentarului Globalismul papocentric
    http://subtitrare.awardspace.info

    @saccsiv solutia asta presupune ca Fratii de la RAZBOI INTRU CUVANTsa faca modificarile necesare pentru ca componenta lor pentru flash video player sa permita incarcarea subtitrarii dintr-un fisier separat.
    pana sa remedieze eu pot posta link adiacent cu titrare nou obtinuta.

    desi in acest stadiu este inca rudimentar, se poate lucra pe el.
    multumesc pentru apreciere.

    Apreciază

  20. saccsiv said, on iunie 3, 2009 at 5:14 pm

    valentin

    Voi trimite ultimul tau comentariu fratilor de la Razboi. Pot sa le dau si adresa ta de e-mail? In caz ca au o nelamurire.

    Apreciază

  21. valentin said, on iunie 3, 2009 at 5:17 pm

    Bineinteles ! Oricum am postat adresa de demail in chat la adresa de mai sus

    Apreciază

  22. saccsiv said, on iunie 3, 2009 at 5:24 pm

    Daca spun o prostie, scuze. Deci traducerea nu-i facuta, ci cel ce o va face trebuie s-o puna acolo unde ai dat link-ul?

    Apreciază

  23. valentin said, on iunie 3, 2009 at 5:31 pm

    Deci, traducerea se va face online, pot fi mai multi useri care lucreaza concomitent fiecare cu segmentul lui, de aceea am pus acolo un chat ca sa spuna fiecare ce traduce sa nu munceasca de 2 ori pe acelasi segment si apoi sa se ajute intre ei.
    dupa ce un utilizator traduce un segment va trebuie sa-l exporte (din meniu TITLES / EXPORT) si apoi sa mi-l trimita mie pe e-mail.

    Apreciază

  24. valentin said, on iunie 3, 2009 at 5:39 pm

    => valentin_210@yahoo.com

    Apreciază

  25. valentin said, on iunie 3, 2009 at 6:02 pm

    adresa de mai sus este numai pentru cei care vor sa lucreaze la traducere nu pentru userii finali. dupa ce se finalizeaza traducere voi pota un alt link !

    Apreciază

  26. valentin said, on iunie 4, 2009 at 11:21 am

    saccsiv am modificat clipul sursa cu cel de la „zeii new age”, daca te pot ajuta si in altfel lasa-ma sa stiu.

    Apreciază

  27. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază

  28. Doar.eu said, on noiembrie 12, 2009 at 5:01 pm

    Acest film e tradus deja, il gasiti pe google.video sub denumirea de „invazia pagana”. Vedeti ca are mai multe episoade!

    Apreciază

  29. yo said, on decembrie 14, 2009 at 7:12 pm

    voi chiar suntetzi durere….aici e vb despre filmul Gods of the New Age si voi dati titrari d la alte filme, sau aveti subiecte de discutzii pt altceva, dar nimeni nu face totushi ceva sa posteze afurisita aia d titrare la filmu in cauza…

    Apreciază

  30. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază

  31. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază

  32. vlad said, on ianuarie 4, 2011 at 6:58 pm

    cum pot descarca documentare cu ce progam stii eu nu ma impac deloc cu tehnologia multumesc Doamne ajuta

    Apreciază

  33. […] Documentare celebre: “GODS OF THE NEW AGE” (zeii new age) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.