SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Reiau din articolul Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii”, aparut pe blogul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT, cateva pasaje extrem de importante pentru intelegerea mai buna a actiunilor intreprinse de oamenii SISTEMULUI pentru pregatirea imparatiei antihristului. La final, voi posta cateva comentarii.

In anul 1998, intre 20-22 iulie a avut loc, la Durau – in vestitul centru ecumenist infiintat de actualul PreaFericit Daniel – Simpozionul Iudeo-Crestin “spiritualitatea psalmilor si morala sociala a profetilor”. La Simpozion au participat rabini de mare rang si preoti profesori universitari ortodocsi.

Pe scurt, interpretarea profetilor Vechiului Testament a fost facuta in cheie sociala, chiar socialistaProfetii sunt prezentati de preotii profesori si rabinii participanti drept propovaduitori ai “dreptatii sociale”, ai “eticii sociale” si ca aparatori ai demnitatii umane. Adica, propovaduitori ai unei ordini ideologice omenesti utopice, in care “dreptatea si pacea” stapanesc.

Mai grav decat atat este insa faptul ca preotii profesori ortodocsi, prin interpretarea ideologica a profetilor, legitimeaza si asuma interpretarea rabinica a acestora.

Participarea si girul teologilor ortodocsi dat acestei viziuni asupra lumii, viziune care nu este doar hiliasta si promotoare a unui soi de socialism global, ci care Il neaga implicit pe Domnul  si Mantuitorul nostru Iisus Hristos si care il vesteste pe falsul mesia asteptat de evrei, care nu este, potrivit invataturii ortodoxe, altul decat insusi Antihristul.

Iata, de pilda, talcuirea data profetilor de un preot profesor ortodox participant la Simpozion, autorul articolului “Mesajul etic al profetilor si actualitatea lui”:

“putem afirma ca mesajul etic al profetilor este de mare actualitate si pentru a sublinia acest adevar este suficient sa vorbim numai despre viziunile lor marete, despre ordinea noua sociala care va fi intemeiata pe pace si dreptate... Potrivit prevestirilor profetice, noua societate se va organiza dupa principiile pacii si dreptatii, neamurile vor preface armele in unelte pentru lucrarea pamantului… “(Teologie si Viata, p. 80).

Mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, adresat participanţilor la Conferinţa internaţională „Spre o unitate spirituală a lumii – evrei, creştini, musulmani la începutul mileniului III” (Arad, România, 26-27 mai 2009)

Excelenţele Voastre,
Distinşi participanţi,

Deşi lumea contemporană cunoaşte un progres ştiinţific şi tehnologic realizat în salturi uriaşe, ea este marcată, în acelaşi timp, de o profundă criză spirituală. Se înregistrează o tensiune între tradiţie şi modernitate, o pierdere a valorilor umane tradiţionale, o instabilitate a familiei, un conflict între generaţii, precum şi mult individualism în societate. Vremurile de acum cer noi metode de lucru şi în acelaşi timp noi soluţii, pentru rezolvarea diferitelor probleme pe care le pune omului secularismul de astăzi, dominat de spiritul materialismului, în care omul caută mai mult bogăţia materială trecătoare decât bogăţia spirituală a credinţei şi a vieţii veşnice.

Cu toate acestea, din adâncul însingurării şi al înstrăinării sale de semenul său şi de Creator, omul de astăzi caută nădejdea pentru un viitor mai bun.

De aceea, noi, ca păstori ai Bisericii creştine, împreună cu conducătorii celorlalte două mari religii monoteiste, avem datoria să călăuzim popoarele, pe care Dumnezeul Cel Sfânt ni le-a încredinţat să le păstorim, vestind tuturor iubirea lui Dumnezeu pentru oameni, pacea şi înţelegerea între oameni, pentru ca reconcilierea şi dreptatea, respectul reciproc şi cooperarea pentru binele comun să biruiască asupra relelor din viaţa persoanelor şi a popoarelor

Cu aceste speranţe de mai bine, izvorâte din credinţa lucrătoare prin iubire, salutăm şi felicităm pe toţi participanţii la Conferinţa ‘Spre o unitate spirituală a lumii’ şi ne rugăm lui Dumnezeu să ne călăuzească astfel încât împreună, în bună înţelegere şi pace, să ne apropiem unii de alţii, deschizând larg porţile iubirii dumnezeieşti către toţi oamenii.

† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Vezi si: 

   Comentariu saccsiv:

   Este limpede ca Domnul nostru Iisus Hristos va veni pe norii cerului si va fi vazut de toate neamurile, insa inainte de aceasta va veni antihristul. Necazul unor declaratii si atitudini precum cele de mai sus vin tocmai din faptul ca acestea pregatesc imparatia acestui antihrist care prin inainte mergatorii sai nu s-a prezentat vreodata a fi un ticalos, ci un mare aducator de pace si bine pe acest pamant …

   Bine a zis marele teolog Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei” (cititi va rog si Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului). Insa deja vorbim despre un ecumenism total, la nivel planetar, in fapt inceputul unei dorite religii a societatii de maine, care sa includa intr-un mare ghiveci cele trei mari religii monoteiste impreuna cu toata ratacirea „invataturilor” tibetane si extrem orientale. 

   Nu intru acum in foarte multe detalii pentru demonstrarea faptului ca varfurile masoneriei si ELITELE camatariei planetare pregatesc tenace de peste 200 de ani GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, in fapt imperiul care isi asteapta “imparatul”, antihristul. Pentru aceasta trebuie citit pe indelete intregul blog. Insa voi da cateva repere cu trimiteri catre articole edificatoare:

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   Pentru cei care inca nu cunosc faptul ca varfurile masoneriei practica cultul paladin, ii rog sa parcurga urmatoarele citate (postate in ordinea alfabetica a autorilor lor):

   Madame Blavatsky (H. P. Blavatsky), (1831 – 1891), legaturi apropiate cu ritul scotian (Albert Pike).

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   In 1881, francmasonul belgian Flerie scria:    

   „Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

   „Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului„, ţipa Gambeta

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Eliphas Lévi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn, spunea:

   „Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este ( nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT ) . Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

   Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „ Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

   Albert Pike ( 1809 – 1891 ), mason, gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

   In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea:

   „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile„.

   „Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

   Cititi va rog si articolul:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   In afara de varfurile masoneriei, altii care il mai propovaduiesc pe fata pe antihrist sunt greii din new age, cei care doresc ca aceasta sa devina religia viitorului si care pun un accent deosebit pe faptul ca sunt „initiati” de „maestrii sefi secreti”:

   In articolul NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE  gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Acesta a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani din Shambhala. In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

   Iar in 1982 declara:“Cristul este printre noi“ …

   Daca este vorba despre antihrist, s-a nascut prin 1979, deci are aproximativ 30 de ani … Si sa ne amintim si de spusele unui pustic roman:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

   Pentru a vedea legatura intre stalpii new age si etapele de pana acum ale instaurarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, finantate de catre camataria mondiala si varfurile masoneriei, este important sa cunoastem cateva detalii:

   In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.

a)     economic

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812) este si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Cititi va rog si articolele:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

   b) activitatea masoneriei

   Cu toate ca s-au folosit intens de formidabila structura piramidala a acesteia si in economic, principala sarcina a ramas totusi crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”. Totul trebuia sa apara insa ca fiind rodul unui proces firesc evolutiv al omenirii, de aceea au incurajat de exemplu teoria evolutionista.

   Uneori activitatile a) si b) mergeau pe fata mana de mana, alteori efectele activitatilor din b) pareau diametral opuse, fiind in fapt vorba de acele „alternative”. Dar mereu exista un dusman comun: crestinismul. Nu permite spatiul sa dezvolt aici o analiza detaliata a intregii acestei miscari, insa cine citeste cea mai mare parte a articolelor acestui bolg, va intelege. Iar pentru a usura acest lucru, mentionez ca, cuvintele scrise cu rosu, ingrosat si subliniate reprezinta hiperlink-uri spre materiale amanuntite. Veti descoperi astfel ca regasim la capitolul finantare sau fondare a tuturor acestor actiuni sau institutii, aceleasi nume de familii dominante.

   Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.

   Pe de alta parte, au sutinut, initiat si finantat revolutiile 1848, Simon Bolivar, Garibaldi, bolsevica, nazista, sexuala (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li se arata cu degetul sistemul financiar-economic corupt si li se oferea solutia unei societati stiintifice egalitariste anti teiste. In fapt insa, la varf, ELITELE le conduc pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

   H. P. Blavatsky (1831 – 1891), a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic (Albert Pike).  

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.

   In 1875 fondeaza Theosophical Society:

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

   Ulterior incepe sa viziteze India.

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . (acei asa numiti sefi secreti). Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Dupa deces a fost INCINERATA.

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII.

   Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: new age (Alice Bailey) si Thule Society.

   Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania, a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

Foto: http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Foto: http://www.the-tribulation-network.com/dougkrieger/what_the_antichrist_is_not_pt5_files/image002.jpg

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale:

Foto: http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Foto: http://www.xprojectmagazine.com/archives/books/images/aleistercrowley.jpg

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  “sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai new age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “. Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilt(faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii

   A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.

   Stranse legaturi cu iluminatii.

   Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

   A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

   Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor. Cititi va rog si articolul:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

   Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer).

   Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare …

   In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti. Cititi va rog si articolele:

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Barak Obama, Gordon Brown si NOUA ORDINE MONDIALA – video

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

Presedintele Bancii Mondiale, evreul Robert Zoellick, propune folosirea FMI si a Bancii Mondiale pentru crearea unei NOI AUTORITATI GLOBALE

Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este nevoie de o noua autoritate financiara”

VIDEO: Pe fata despre unirea popoarelor, o viitoare putere mondiala, justitie globala si ‘identitate postnationala’ in Parlamentul European

   Inchei avertizand asupra „alternativelor” de tipul miscarii Zeitgeist sau anarhismul. Cititi va rog si articolul:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

 

 

 

 

96 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  2. […] Adept new age, propovaduieste in cartea sa The Singularity is Near , o noua religie bazata pe respectul reciproc […]

    Apreciază

  3. […] Malefica Alice Bailey, unul din stalpii new age, spunea […]

    Apreciază

  4. […] De diabolic ce e. Pe de o parte, oricum MISA le deschide membrilor largi orizonturi spre doctrina new age, cea care pregateste terenul […]

    Apreciază

  5. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  6. […]    Si multi alti „luptatori” impotriva f NOM … Inchei amintind ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age: […]

    Apreciază

  7. […] Incepand cu min. 5:30 aflam de importanta ce o da Aleister Crowley (unul din stalpii new age) ascultarii anumitor texte derulate invers. De remarcat ca aceasta este una din „invataturile” […]

    Apreciază

  8. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  9. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  10. […] Incepand cu min. 5:30 aflam de importanta ce o da Aleister Crowley (unul din stalpii new age) ascultarii anumitor texte derulate invers. De remarcat ca aceasta este una din „invataturile” […]

    Apreciază

  11. […] Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. […]

    Apreciază

  12. […] In afara de sexualitate si new age, vorbim de kundalini, unul din cei mai ingrozitori demoni, pe care ratacitii ce imbratiseaza […]

    Apreciază

  13. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh…  […]

    Apreciază

  14. […] Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. […]

    Apreciază

  15. […] Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. […]

    Apreciază

  16. […] sunt printre cei ce formeaza generatia de spalati pe creieri, adepti totali ai „invataturii” new age. Ultima, are un rol determinant in aceasta actiune. Sefa si cofondatoarea societatii de […]

    Apreciază

  17. […] sunt printre cei ce formeaza generatia de spalati pe creieri, adepti totali ai „invataturii” new age. Ultima, are un rol determinant in aceasta actiune. Sefa si cofondatoarea societatii de […]

    Apreciază

  18. […] Alice Bailey (1880–1949), este initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. […]

    Apreciază

  19. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  20. […] Din schema “certitudinii” lipseste new age , o componenta esentiala in construirea NOII ORDINI MONDIALE. Asta daca nu cumva Madame Blavatsky, […]

    Apreciază

  21. […] O importanta deosebita o da Aleister Crowley (unul din stalpii new age) ascultarii anumitor texte derulate invers. De remarcat ca aceasta este una din „invataturile” […]

    Apreciază

  22. […] lor despre univers, au aparut simultan in aceasta parte a lumii si fac parte din mega ratacirea new age, a carui noima este pregatirea terenului pentru antihrist […]

    Apreciază

  23. […] asadar de toate: ZION, adica sionism, extraterestrii cu un ochi (simbol new age si mason in aceleasi personaje), curcubeu […]

    Apreciază

  24. […] de timp de recuperare si reconstructie.” Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. Sotul […]

    Apreciază

  25. […] droguri) – video si completari necesare, cum rock-ul este folosit pentru raspandirea conceptelor new age, pregatind astfel mentalul fanilor acestei muzici cu doctrina NOII ORDINI […]

    Apreciază

  26. […]    Si multi alti „luptatori” impotriva f NOM … Inchei amintind ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age: […]

    Apreciază

  27. […]    Si multi alti „luptatori” impotriva f NOM … Inchei amintind ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age: […]

    Apreciază

  28. […] incepand cu min. 5:30, aflam despre  importanta ce o da Aleister Crowley (unul din stalpii new age) ascultarii anumitor texte derulate invers. De remarcat ca aceasta este una din „invataturile” […]

    Apreciază

  29. […] Si iata cum lucrurile incep sa se lege, caci stalpi ai new age, precum  Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley, Karl Maria Wiligut, Benjamin Crème au […]

    Apreciază

  30. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  31. […] se crede aproape la acelasi nivel cu Iisus Hristos? Oricum, un dumnezeu tot se crede. Este o tema new age larg raspandita, cum ca toti pot deveni dumnezei prin iluminare venita prin meditatie de la tot […]

    Apreciază

  32. […] atare, new age cea draceasca invata taman pe […]

    Apreciază

  33. […] Mai jos il puteti asculta promovand new age: […]

    Apreciază

  34. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  35. […] sunt printre cei ce formeaza generatia de spalati pe creieri, adepti totali ai „invataturii” new age. Ultima, are un rol determinant in aceasta actiune. Sefa si cofondatoarea societatii de […]

    Apreciază

  36. […] Excelentul material a fost publicat initial in anul 2000. Intre timp s-au intamplat multe si grave evenimente, de natura sa ne faca a considera ca in curand NOUA ORDINE MONDIALA, pe care o pregatesc ELITELE de peste 200 de ani, va fi instaurata. Sau mai bine zis, se vor iluziona ca o vor instaura, ea fiind in fapt terenul pregatit antihristului, ca urmare, nici nu va dura … caci stim cele ce se vor petrece in vremurile apocaliptice cu acest inlocuitor al Hristosului … (caci asta inseamna de fapt acel „anti”, anume, cel ce vrea sa-I i-a locul, un fals, o inselatorie).  Iata cateva citate ale stalpilor new age: […]

    Apreciază

  37. […] Evident ca n-a fost un extraterestru. Nu se stie insa ce a fost, posibil un mini experiment de tip Orson Welles. Sau altceva. Indiferent ce a fost, mesajul a fost promovat extrem de eficient si face parte din lunga serie ce pregateste mentalul cat mai multor oameni cu “invatatura” new age. […]

    Apreciază

  38. […] Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarh… […]

    Apreciază

  39. […] fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age. Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre […]

    Apreciază

  40. […] ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. […]

    Apreciază

  41. […] Obiectivul Patriarhului este acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.