SACCSIV – blog ortodox

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Dupa ce au stat o perioada intr-un con de umbra, in ultima vreme au reinceput sa iasa in luminile rampei membrii celebrei si foarte influentei familii Rockefeller. Dupa ce Jay Rockefeller a declarat ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” si a luat masuri in consecinta (cititi va rog si JAY ROCKEFELLER a depus proiectul de lege pentru instituirea The Cybersecurity Act of 2009, ce va oferi posibilitatea INCHIDERII INTERNETULUI in “interesul securitatii nationale”), iata ca o foarte importanta intalnire, dar de care se vorbeste mai putin in site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller (NOTA 1)) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson (NOTA 2), Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

   Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul actualei crize.

   abc news considera ca intrunirea aminteste de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spune insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera.

   Conform magazinului Portfolio, Gates a donat 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare.

   Este bine sa invatam din istorie, caci ea se repeta. In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.

   Cititi va rog si articolul:

FEDERAL RESERVE = Rothschild, Rockefeller, Lazard, Warburg, Lehman, Kuhn Loeb, Goldman Sachs?

   Acum ca si atunci, ELITELE creaza o criza (cititi va rog si • Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), apoi avertizeaza cat de teribila va fi ea (in acelasi timp lucrand insa sa fie cat mai grava, cititi va rog si Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”, Paul Volcker: „economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresiuni”, Presedintele Bancii Mondiale, evreul Robert Zoellick: “Ce-i mai rau, va urma de acum incolo”) apoi tot ei vin cu solutiile: in cazul acela Federal Reserve, actualmente GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, caci intre timp lucrurile au “evoluat”.

   Rolul fundatiilor a fost si este determinant in edificarea societatii planetare dorite de ei. Sa vedem pe scurt cu ce s-au ocupat cele ale personajelor intrunite la Rockefeller University:

   Rockefeller Foundation a fost creata in 1913 de John D. Rockefeller („Senior”), si este una din cele mai influente fundatii private mondiale. In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr., alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger. Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin, director Citigroup.

   S-a implicat in timpul primului razboi mondial, mai ales prin omul lor, canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale.

   In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa. Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii, n-au facut-o insa … Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in „Capital University of Medical Sciences” dar care a revenit la vechiul nume in 1979. Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe:

   Council on Foreign Relations (CFR), notabil War and Peace Studies (1939–1945) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva.

   Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra.

   Carnegie Endowment for International Peace, diplomatic training program.

   Brookings Institution

   BANCA MONDIALA, finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .

   Harvard University, Center for International Affairs

   Yale University, Institute of International Studies

   Princeton University, Office of Population Research;

   Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA)

   University of the Philippines, Los Baños, College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini

   Library of Congress

   Bodleian Library, Oxford University

   Population Council

   Social Science Research Council

   National Bureau of Economic Research.

   Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);

   Group of Thirty

   A suportat multe programe ale Natiunilor Unite, intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999. A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation, National Institute of Health.

   A sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.

   A declansat si finantat Green Revolution, reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

   Trebuie mentionat si ca familia Rockefeller s-a preocupat intens in cursul vremii de eugenie. Cititi va rog si

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   De fapt elementul comun al activitatilor „filantropice” ale personajelor prezente la intrunirea de la New York tocmai acesta este: diminuarea drastica a populatiei planetei.

   În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

   „O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

   În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală (NOTA 3), Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Până în 2007 fundatia Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaţiei. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copiii lumii a treia. Bill şi Melinda Gates au fost detronaţi ca fiind cei mai generoşi filantropi când prietenul lor şi un individ entuziast al reducerii populaţiei Warren Buffet, a oferit 37 de miliarde ca să finanţeze o armată de Grupuri de Control ale Populaţiei.

   Ted Turner este fondatorul CNN si cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici)

   Ca o paranteza, tot de numele lui Ted Turner se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

   Cei care s-au intrebat cum de personajele de mai sus au strans averi uneori de zeci de miliarde pe care apoi le-au donat in actiuni „filantropice”, trebuie sa inteleaga ca acesti miliardari nu sunt de capul lor. Singurul motiv pentru care li se permite o mare acumularea de capital este acela de a distrage atentia opiniei publice de la adevaratele ELITE. Desigur, la un moment dat, acestia trebuie sa-si doneze averea „cooperativei”. Asa cum s-a intamplat cu J. P. Morgan, locotenetul lui Rothschild de care aminteam mai sus, asa se intampla la o scara mai mica si cu acestia. La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD. UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde … Insa la moartea sa, testamentul lasa urmasilor o suma minuscula. Restul erau banii ELITELOR. Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: J.P.MORGAN (JOHN PIERPONT MORGAN)

   De fapt nici macar familia Rockefeller nu este de capul ei… Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

   Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE:

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

   In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc. 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni. 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI, familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

   Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

   http://www.rothschild.com/

   Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

   Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

   Cele de mai sus reprezinta o foarte succinta imagine a sistemului piramidal. Pentru a intelege insa cum acesta controleaza totul este necesar sa parcurgeti intregul blog.

   Revenind la tema articolului, reuniunea unor importante fundatii este extrem de importanta in contextul ultimei etape din edificarea GUVERNULUI MONDIAL. Nu stim detaliile discutiilor dar cred ca nu gresim daca presupunem ca si restul actiunilor cu care se indeletniceau acestea vor continua. Pentru a va face o idee despre preocuparile lor, cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

    NOTE:

   (NOTA 1)

   Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller (1915-) FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center

   Cum laude  Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles (Central Intelligence Agency), Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase.

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David: Rothschild , generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton , Henry Kissinger, Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham ( Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson ( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations ) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. ( presedintele New York Times ) .

   Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

   Banca sa are stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI. Cititi va rog si articolele:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

   Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In 1973 a fost creata la initiativa sa Comisia Trilaterala. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973. 

   L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare. Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran. Cititi va rog si articolul:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

  In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor. 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

   JPMorgan a anuntat in toamna ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan .

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.     

   Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale:

   In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times,

scria:

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie “ 

   Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei. Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

   “ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

   Si cea mai celebra :

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

    „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation . Detalii despre participanti si alte amanunte ale istoricului intalnirilor , cititi va rog in articolul :

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti  

   Detalii despre istoricul intregii familii cititi va rog in articolele :

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

   (NOTA 2)

   Peter George Peterson ( 1926 – ) , prieten apropiat familia Rockefeller . In 1969 John D. Rockefeller 3rd, John J. McCloy CFR Chairman  si fostul Treasury Secretary Douglas Dillon il invita sa conduca Peterson Commission .

   In 1972 devine Secretary of Commerce , apoi Chairmanship la National Commission on Productivity si U.S. Chairman al U.S.–Soviet Commercial Commission.

   A mai fost Chairman si CEO al Lehman Brothers (1973–1977) si Lehman Brothers, Kuhn, Loeb Inc. (1977–1984).

   In 1985 co fondeaza Blackstone Group, unde actualmente este Senior Chairman.

   In acelasi an devine Chairman al Council on Foreign Relations . De asemenea Trustee al Japan Society ( a familiei Rockefeller ), Museum  of Modern Art si Rockefeller Center Properties, Inc..

   Chairman al Peterson Institute for International Economics ( fostul Institute for International Economics, renumit astfel in onoarea sa in 2006) si Trustee al Committee for Economic Development. De asemenea Chairman Federal Reserve Bank of New York 2000 – 2004.

   (NOTA 3)

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti). Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Cititi va rog si articolul :

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe… […]

    Apreciază

  2. […] ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe… […]

    Apreciază

  3. […] ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.