SACCSIV – blog ortodox

Noutati de la intrunirea BILDERBERG din Grecia (partea 2): Paul Dorneanu retinut de politie timp de o ora

   Conform Antena 3, au fost luate: „măsuri speciale la Atena pentru un grup special de oameni. În apropierea hotelului atenian Astir Palace, unde sunt cazaţi membrii Clubului Bilderberg, nu are voie nici musca. Sute de poliţişti greci, cu maşini, motociclete şi elicoptere supraveghează în permanenţă zona. Ziariştii care s-au încumetat să fotografieze măcar faţada hotelului au fost săltaţi de forţele de ordine.

   Împrejurimile hotelului Astir Palace sunt o zonă zero, interzisă. Nu există niciun indicator care să arate asta. Există, în schimb, poliţiştii care veghează în permanenţă. Nu trece nimeni. De fotografii şi înregistrări nici nu poate fi vorba. Nici măcar de pe trotuarul de vis-a-vis de hotel.

   Jurnalistul Paul Dorneanu povesteşte că a plecat pe jos până în faţa hotelului. După ce a trecut de intrarea principală a fost oprit de mai multe echipaje de poliţie. Unul dintre poliţişti i-a explicat că fotografiatul este interzis în zonă, fără să îi dea alte explicaţii, apoi l-a invitat să îl însoţească la o secţie de poliţie unde a fost identificat, iar datele personale au fost introduse într-o bază de date. Jurnalistul a fost eliberat după o oră.

   Despre Clubul Bilderberg, înfiinţat acum o jumătate de secol, se cunosc foarte puţine informaţii. Se ştie totuşi că reuneşte lideri politici, capete regale şi oameni de afaceri cu succes mondial. Întâlnirile lor au loc o dată la patru ani, iar măsurile de securitate luate sunt excepţionale.

   Anul acesta, printre cei prezenţi la reuniunea Bilderberg se numără: Timothy Geithner, secretarul trezoreriei americane, Robert Zoellick, preşedintele băncii mondiale, Jean-Claude Trichet preşedintele băncii centrale europene şi Jose Manuel Barroso, preşedintele comisiei europene.

   Nu se intalnesc din patru in patru ani, ci anual, si se stiu cu mult mai multe decat o spun cei de la Antena 3, dar nu vor ei sa spuna. Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul:

Grupul BILDERBERG, istoric si detalii lista participanti

   Se considera ca la aceasta reuniune din Grecia se vor stabili modalitatile prin care recesiunea sa fie una foarte scurta dar intensa, care sa puna bazele unei noi economii mondiale sustenabile, care va oferi statelor lumii mai putina suveranitate, dar va fi mai eficienta. Alte noutati de la actuala intrunire precum si detalii importante despre principalii participanti din aceste zile cititi va rog in:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

   S-ar parea ca 300 de membrii ai partidului comunist grec au venit cu autobuzele pentru a protesta in fata hotelului unde are loc intrunirea grupului Bilderberg, agitand pancarde si strigand sloganuri impotriva globalizarii, UE si a NOII ORDINI MONDIALE.

   Nu putem stii sigur insa, asta si datorita faptului ca mass-media nu este prezenta. Un ziarist local chiar a declarat corespondentului London Daily News la Atena ca:

   “Ni s-a spus de catre inalte oficialitati guvernamentale ca orice referire la eveniment ne poate costa locul de munca. Grecia este in recesiune si nu-mi pot permite pierderea slujbei.”

   Pe de alta parte, chiar daca a avut loc acel miting, nu trebuie sa fim prea fericiti. SISTEMUL are de peste 100 de ani pregatita si gata oricand de actiune si aceasta “alternativa”: anarhismul de stanga. Cititi va rog si:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Noutati de la intrunirea BILDERBERG din Grecia (partea 2): Paul Dorneanu retinut de politie timp de … […]

  Apreciază

 2. octavpelin said, on mai 16, 2009 at 2:21 pm

  Am postat pe blog regulile secrete ale grupului Bilderberg si reuniunea acestui grup in aceasta luna in Grecia,cu stima Octav!

  Apreciază

 3. vladp9 said, on mai 16, 2009 at 5:10 pm

  voi ce ziceti, cum votați o treaba ca asta?
  http://chrisalida.wordpress.com/2009/05/16/kutna-hora-osuarul-sedlec/

  Apreciază

 4. Top Posts « WordPress.com said, on mai 18, 2009 at 12:29 am

  […] Noutati de la intrunirea BILDERBERG din Grecia (partea 2): Paul Dorneanu retinut de politie timp de…    Conform Antena 3, au fost luate: „măsuri speciale la Atena pentru un grup special de oameni. În apropierea […] […]

  Apreciază

 5. […] Vouliagmeni, hotel Nafsika Astir Palace by saccsiv on mai 18, 2009    Aminteam in articolul Noutati de la intrunirea BILDERBERG din Grecia (partea 2): Paul Dorneanu retinut de politie timp de … de mitingul comunistilor impotriva intrunirii din Grecia a grupului Bilderberg. Iata si cateva […]

  Apreciază

 6. […] Noutati de la intrunirea BILDERBERG din Grecia (partea 2): Paul Dorneanu retinut de politie timp de … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: