SACCSIV – blog ortodox

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

   In articolul Thought police muscle up in Britain din The Australian se enumera cateva exemple ce atesta faptul ca desi in Marea Britanie nu sunt lagare de concentrare sau gulaguri, politia primind puteri fara precedent de natura sa dicteze modul de a gandi al cetatenilor britanici si de a pedepsi aspru orice dizidenta, insula s-a transformat intr-o prefigurare a modelului sinistru al societatii planetare de maine.

   Nikolai Bukharin spunea ca una din principalele sarcini ale revolutiei bolsevice era modificarea psihologiei maselor. Marea Britanie nu este bolsevica, insa campania inceputa pentru schimbarea psihologiei va crea o noua specie: Homo britannicus. Si aceasta pe fata.

   Guvernantii au impus o legislatie ce va incrimina glumele catalogate a fi “incorect politic” si ii va pedepsi de “faptuitori” cu pana la 7 ani de inchisoare. 

   Autorul articolului a colectat in ultimii 10 ani o suma impresionanta de rapoarte ale unor cazuri de pedepse draconice (incluzand si stari de arest ale unor copii) pentru infractiuni impotriva corectitudinii politice. Iata cateva exemple:

   Codie Stott, o eleva in varsta de 14, dupa ce a fost repartizata pentru realizarea unui proiect scolar intr-un grup de copii asiatici vorbitori ai limbii urdu, din care unul singur stia engleza, a rugat-o pe profesoara s-o mute intr-un grup in care sa se inteleaga si ea cu colegii. Reactia cadrului didactic a fost crancena, tipand la ea, a acuzat-o de rasism si a anuntat politia. Dupa cateva zile a fost ridicata si dusa la sectie unde a fost amprentata, fotografiata, interogata si apoi incarcerata intr-o celula timp de 3 ore si jumatate.

   Intr-o cearta in curtea scolii, un copil de 11 ani i-a spus altuia de 10 ani ca este “sconcs”. Cel de 10 ani i-a raspuns zicandu-i „bin Laden”, suficient pentru a fi arestat si trimis in fata unui judecator, care insa a spus ca este un non-sens inceperea penala impotriva unui copil din motive de corectitudine politica, adaugand ca exista infraciuni majore in societate pentru care politia nu se deranjeaza atata.

   Basil Brush, un papusar de la o emisiune televizata pentru copii a fost investigat de catre politie caci a facut o gluma despre tigani. BBC a hotarat ca comportamentul sau a fost necorespunzator si a asigurat politia ca va interzice difuzarea episodului respectiv.

   Incepand de anul acesta, parintii crestini si musulmani au fost amenintati cu urmarirea penala in cazul in care au obiectii fata de lectiile in care se promoveaza casatoria intre homosexuali sau adoptia de copii de catre acestia.

   In ultimele luni au fost nenumarate cazurile de oameni ce si-au pierdut locurile de munca din scoli, spitale sau alte institutii din motive religioase. Mai grav este ca se procedeaza precum in timpul celei mai negre perioade a comunismului, prin tradari ale unor conversatii private … Celebru este cazul asistentei Caroline Petrie care l-a intrebat pe un pacient daca doreste sa se roage pentru el. Acesta a spus unui coleg al ei, care si-a facut mai apoi “datoria de cetatean”.

   Lui Jennie Cain i s-a impus sa-i interzica fiicei sale de cinci ani sa mai vorbeasca despre Iisus in scoala in care aceasta lucra. In momentul in care s-a aflat de catre autoritatile scolare de un e-mail privat al mamei, in care cerea membrilor bisericii sa se roage, acesta a fost acuzata de abatere profesionala,

   Dupa cum lesne se poate observa, sub acoperirea politicii corecte, SISTEMUL are cateva tinte clare: promovarea sodomiei, distrugerea conceptului de familie traditionala, a patriotismului, prigoana impotriva crestinilor, intr-un cuvant, urmareste realizarea punct cu punct a doctrinei iluminatilor. Cu toate ca am spus-o des, repet pentru cei ce inca n-au aflat:

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   De 200 de ani, incet si sigur, Marea Britanie a fost subjugata cu totul de catre ELITELE planetare, din absolut toate punctele de vedere.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

   Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

  Nu intru acum in detalii mai ample despre istoricul de 200 de ani al cuceririi Angliei de catre camatarii planetari si varfurile masoneriei, insa consider util de citit si articolul GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”, care analizeaza cateva chestiuni contemporane.

   Bertrand Russell spunea in 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Si tot el in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   Iata unul din efectele acestui plan, pe care il recunosc chiar specialistii englezi:

Moartea familiei traditionale

   Cine sunt insa monstrii care lucreaza pentru SISTEM? Cititi si va cutremurati:

Orfelinatul groazei din Marea Britanie: Copii nevinovati au fost violati, ucisi si apoi arsi in cuptoare

   Toate acestea se petrec sub ochii nostri in insula de peste Canalul Manecii si trebuie sa reprezinte un semnal de alarma, un avertisment catre toate natiunile pentru a intelege ca aceeasi soarta le paste si pe ele. De fapt, viata pe intreaga planeta va deveni cu mult mai grea decat cea din Marea Britanie contemporana.

   In afara de politicul corect, SISTEMUL se foloseste intens pentru instaurarea statului politienesc in insula si de masuri anti-teroriste ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001

   Iata cam in ce hal a ajuns societatea britanica sub sub lozinca “Nu avea incredere in ceilalti. Daca suspectezi, raporteaza.”:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] VIDEO: Ion Cristoiu discuta cu un fost ofiter SIE despre Grupul Bilderberg Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  2. inferioris said, on mai 11, 2009 at 4:57 pm

    2 cuvinte: teoria conspiratiei.

    Apreciază

  3. saccsiv said, on mai 12, 2009 at 7:18 am

    Felix-Gabriel Lefter

    Nu era oare mai bine ca timpul scurs pentru a scrie comentariul sa-l folosesti verificand daca informatiile sunt reale? Fa o cautare pe google dupa:

    Codie Stott

    Basil Brush

    Caroline Petrie

    Jennie Cain

    Etc.

    Apoi intra la

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/26/%e2%80%9cif-you-suspect-it-report-it%e2%80%9d-campania-paranoica-si-orwelliana-a-politiei-londoneze/

    Dupa care spune-mi te rog daca mai are rost fraza ta: „Sincer, ma indoiesc ca este adevarat (ma refer la Marea Britanie, nu la “iluminati”, de a caror existenta si prostie nu ma indoiesc).”

    Apreciază

  4. […] justiei si scoietatea de maine By starlete Am citit articolul Exemple sinistre in Marea Britanie, si ma gandesc ce ciudat si ce sinistru sa acuzi un copil de 10 ani. Si la noi se bate multa moneda […]

    Apreciază

  5. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine no comments yet « VIDEO – Carrie Prejean (tanara din scandalul gay de la Miss USA): “Mi-am exercitat dreptul la libera exprimare. Si am fost pedepsita” […]

    Apreciază

  6. gil said, on mai 20, 2009 at 12:10 pm

    pt felix:daca nu ai 14 ani nu ai voie p bloguri cu ordinea mondiala caci ai incurcat o!!glumeam dar acum serios:esti si naiv si nici nu cercetezi vorbesti dupa ce auzi si tu ceva la discoteca!

    Apreciază

  7. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  8. UltrasVIOLA said, on iulie 10, 2009 at 1:35 pm

    Poate k pana la urma,multe din obiectivele naziste erau perfecte in ziua de azi.Voi nu vedetzi k tot ce e SINISTRU incepe ori de la englezi,ori de la americani,dar mai ales de la evrei.Dak nazismul ar fi existat la putere,nu mai existau americani,nu mai existau evrei,nu mai existau poponari,nu mai existau transsexuali,nu mai exista acest model sinistru de societate tip american.Shi comunismul dak e practicat cum era practicat in Yugoslavia,oamenii ar fi avut foarte mult de castigat.Dar asta ce fac englezii shi mai ales americanii nu e comunism,este imperialism shi este de milioane de ori mai sinistru decat comunismul shi fascismul puse la patrat.Acest imperialism se bazeaza pe cea mai grava forma posibila de depersonalizare,de umilire shi de cretinizare a fiecarui individ de pe acest pamant.Dak imperialismul nu se va opri,vom deveni ori niste robotzi,ori niste marionete.Imperialismul inseamna tot odata shi TERORISMUL de cea mai joasa spetza.Uit atzi toate atrocitatile suferite de poporul sarb in timpul razboiului din Kosovo!In timp ce armatele erau in Kosovo,americanii shi britanicii bombardau Beogradul lipsit complet de aparare.Sa nu mai vorbim de faptul k americanii au distrus Yugoslavia fara k sarbii sa le fi fakut ceva.Au venit fara niciun motiv sa ajute ciorile albaneze,shi au sgfarsit prin a fi ei protagonistii distrugerii unui stat.Decat IMPERIALIZAT,mai bine impuscat!

    Apreciază

  9. UltrasVIOLA said, on iulie 10, 2009 at 1:37 pm

    Urmatoarea metoda mai mult decat sinistra a imperialismului CIPURILE!

    Apreciază

  10. […] Pare a fi de bine, dar consider ca este doar o iluzie. Tinand cont de toate cele ce se petrec in Marea Britanie, putem presupune ca nu este decat o actiune de incurajare a spionarii semenilor. Exista deja norme mai vechi (cititi va rog si “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze) la care observam ca se tot adauga altele, totul intr-o tara deja super supravegheata de sistemul camerelor video. Motivul? Asa trebuie sa fie intr-o societate de tip Big Brother, iar Marea Britanie este un exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine. […]

    Apreciază

  11. Stalin said, on iulie 30, 2009 at 3:08 pm

    Iata cum ar arata lumea pura in viziunea mea:exterminarea tziganilor,homosexualilor,transsexualilor,bisexualilor,a popoarelor corcite sau „avortate”(albanezi,americani,kurzi shi altele de genul asta)diminuarea termenului de minoritate,moderarea democratziei(care in foarte multe state deja devine o anarhie),abolirea imperialismului,creerea „statelor rasiale”(adika fiecare rasa sa aiba statul ei,exemple:toate tzarile latine sa se uneasca intr-un unic stat al latinilor,statele slavilor de sud la fel,slavilor de nord la fel,statele cu popoare indo-iraniene la fel,statele mongolice la fel,germanice la fel,arabe la fel,africani arabi la fel,etc…..adika decat 250 de state mici shi multe dintre ele pestritze mai bine cateva state mari,puternice shi unitare),creerea unitatzii raselor(de exemplu eshti de rasa slava de nord,eshti ortodox,vorbeshti slava de nord,eshti slav de nord nu mai eshti kazah sau tatar shi etc),abolirea sindicatelor,alfabetizarea fortzata.Societatea de acum este un Babilon in care toata lumea spune ce vrea shi de multe ori cu un tupeu de nedescris.Adika democratzia se transforma in anarhie din moment ce shi ultimu idiot vine shi ma critika pe mine fara niciun motiv,da vine baut shi ma desfiintzeaza.Asha e shi in politika shi peste tot.De exemplu in sport,succesul se bazeaza shi pe idealul comun al oamenilor dintr-o echipa.Asha e shi in societate,dar dak lu unii lise da asha o libertate shi incep sa abuze de dreptu de a fi prost,unde se ajunge.Se ajunge k britanicii shi americanii sa cretinizeze miliarde de oameni,sa-i faca sa alerge dupa niste idealuri inexistente,sa transforme oamenii intr-un robot sau o marioneta.Oamenii sau popoarele care au personalitate shi caracter adevarat sunt vanatzi shi haituitzi de acest monstru ce se numeshte NATO.Uitatzi-va doar la Serbia sau Iran.Shi mediatitzarea shi infectarea grava a populatzia cu acest gunoi numit homosexualitate tot din cauze politice vine pana la urma.Intrebatzi-va de ce acum zeci de ani nu avea curaj unul sa fie poponar,iar acum aceshti parazitzi ai societatzii sunt ajutatzi shi tzinutzi in bratze.Americanii se bazeaza pe distrugerea totala a unitatzii.State mici shi pestritze sunt ideale pentru americanii care vor sa conduca lumea prin cretinizarea shi robotizarea fiecarui individ in parte.In lumea asta se nasc zeci de copii cu malforematzii monstroase datorita uraniului imprastiat de americani in Iraq shi alte locuri.De ce credetzi k iranienii sunt vanatzi?Pentru k ei vor sa mearga cu religia lor pana la capat.De ce sarbii sunt vanatzi?Pentru k ishi iubesc tzara shi pentru k nu pot fii cretinizatzi.Politika americana exista peste tot.Ne infecteaza mintzile incet incet.Copiii nostri vor fi cu totzii intr-un fel sau altu inbolnavitzi psihic de monstroasa creatura denumita „imperialism”.Ne vom autodistruge.Se prefigureaza cea mai sinistra perioda a Lumii.Acest articol m-a inspaimantat mai rau decat un film horror vazut in miezu noptzii.

    Apreciază

  12. Athanasios said, on iulie 30, 2009 at 3:13 pm

    Va pun niste intrebari:
    CINE A TERORIZAT MAI MULT:IRAQ PE AMERICANI SAU AMERICANII PE IRAQ?
    CINE A TERORIZAT MAI MULT:SERBIA PE ALBANIA SAU SUA PE SERBIA?
    CINE A TERORIZAT MAI MULT:PALESTINA PE ISRAEL SAU ISRAEL SHI SUA PE PALESTINA?
    CINE A TERORIZAT MAI MULT:TALIBANII SAU SUA PE PAKISTAN SHI AFGHANISTAN?
    MAI EXISTA MULTE ASTFEL DE INTREBARI…..

    Apreciază

  13. IVAN CEL GROAZNIC said, on iulie 30, 2009 at 3:40 pm

    IA HAIDETZI SA VA ZIC ACUMA BOMBA ZILEI………SAU PROBABIL NU ESTE ASHA DE BOMBA,POATE K O STITZI DE MULT.

    „DUSHMANII DE MOARTE” AMERICA SHI AL-QAEDA SUNT FRATZI LA CRUCE!
    NU E O INFORMATZIE NOUA,E O DEDUCTZIE PE CARE DAK STA PUTZIN SHI SE GANDESHTE BINE O POATE FACE SHI ULTIMU CRETIN.

    Apreciază

  14. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine leave a comment « VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor […]

    Apreciază

  15. Arhanghelul Mihail said, on iulie 31, 2009 at 9:07 pm

    Lumea noastra se pregateshte sa fie sufokata de diavolul care incepe sa conduka prin intermediul comunitatzii evreilor shi francmasoneria mondiala care este creatzia monstruoasa a evreilor shi condusa de ei de la inceputuri!Ea este continuatorea celei mai sinistre organizatzii din toate timpurile:secta iluminatziilor!Ea conduce 95% din aceasta lume shi continua procesului sufocant de dezbinare a lumii shi constituirea Guvernului Mondial,condus de satana in persoana!Invrajbesc creshtin contra creshtin,creshtin contra musulman,musulman contra musulman shi se pregatesc de distrugerea totala a religiei,familiei traditzionale shi a popoarelor propiu-zis.Pentru distrugerea religiei se pregatesc de declansharea Jihadului,pt. distrugerea familiei urca tot mai sus aceasta mizerie ordinara care trebuie arunkata unde ii este locul,la tomberon,denumita homosexualitate,iar pt. distrugerea poporului sfashie fara mila fiecare entitate natzionala.E impropriu spus sa spui k „America conduce lumea”.E incorect.Francmasoneria americana shi evreii acesteia conduc lumea.Au inceput procesul de distrugerea statelor,incepand cu Yugoslavia.Continua prin dezintegrarea Turciei(kurzii sunt shi ei oamenii acestei mashinarii diavoleshti!)shi cu distrugerea fara mila a Iranului,Iraqului,Palestinei!Observatzi k in Noua Ordine Mondiala,statul shi entitatea natzionala nu „figureaza”!Al-Qaeda este organizatzia pusa de americani shi francmasoneria evreiasca sa invrajbeaska musulmani radikali vs. musulmani tolerantzi shi musulmani vs creshtini!Lumea este macinata in continuare,iar comunitatea evreiaska primeshte tone de bani „despagubiri” pt. Holocaustul care a fost fakut de evrei(lumii ii este ascuns faptul k Hitler i-a lasat in pace,ba chiar a colaborat intens cu bogatashii evrei,ei furnizandu-i baza de date din tzarile aflate sub ocupatzie).Satanismul a fost inventat de un evreu,iar majoritatea francmasoneriei inseamna satanism!Un alt exemplu este acela k un simbol alcatuit din 3 de 7 este declarat „simbol neonazist” shi este interzis.In realitate cei 3 de 7 inseamna 777(adika biruintza asupra diavolului,care este 666).Deci satana inseamna evrei,iar evrei sunt la un pas de a conduce lumea total!Francmasoneria evreiasca este peste tot!Conduce Frantza,Amerika,Marea Britanie,Germania shi se pregateshte sa puna mana pe cea mai mare putere care inka este pe calea cea dreapta:Rusia!I-am urat din tot sufletul pe albanezi pt. distrugerea Serbiei shi Yugoslaviei,dar incep sa cred k ei sunt doar nishte pioni foarte mici,a caror singura vina este k sunt redshi in gandire.State precum Serbia sau Grecia(adika mandre,creshtine convinse shi in care homosexualii nu au „facilitatzi” sunt primele pe lista neagra a francmasoneriei.Satelitzii care sunt cu ochii pe statele lumii au rolul de a-i anuntza pe francmasonicii de la Washington dak cumva vreo tzara se ridika mai mult „decat are voie”!Speram k nu va veni momentul in care americanii vor intra in vietzile noastre personale cu bocancii lor mizerabili shi vom avea soarta acelor 20.000 familii terorizate cu camere video in fiecare coltz al casei.In a 2-a carte a evreilor dupa Kaballa exista nishte pasaje in care parintele poporului evreu le spune fiilor sai:”Iubitzi-va pe voi shi doar pe voi,iubitzi banii shi nu spunetzi adevarul nimanui shi niciodata,a omori un goyom(„goyom” era denumirea data de evrei tuturor celorlalte rase non-iudaice,o denumire dispretzuitoare)e egal cu a omori un animal salbatic,voi suntetzi singura rasa care merita sa traiaska{……}”.Asha-zisa „religie mozaika” nu exista,religia evreilor se numeshte satanism!Toate scrierile care spun k Iisus a fost evreu shi k evreii ar fi poporul ales sunt doar nishte minciuni scrise inka de pe atunci de catre evrei pt. a manipula lumea shi pt. a-i face pe oameni sa-i slaveaska,dak pot sa zic asha.Locul in care Israelul este acum este adevarata Palestina,care a fost distrusa de catre evrei impreuna cu americani.NATO inseamna masonerie.Fortzele NATO ar trebui sa ishi schimbe numele in „lojile NATO”.Dak,DOAMNE FERESHTE,evreii masoni vor pune mana shi pe Rusia,atunci al 3-lea razboi mondial va exista shi acela va fii defapt un joc al francmasonilor,un „film” cu un scenariu bine pus la punct.Oamenii care l-au omorat pe Iisus conduc lumea acum.Osama Bin-Laden,Mahmoud Ahhmadinejean,liderii kurzi,UCK-ul,extremishtii pagani separatishti din China sunt totzi nishte pioni in jokul diavolesc al oamenilor diavolului.Mai exista foarte putzine state pure,dintre care nu se stie cand una va pika in mainile francmasonilor satanishti!Shi toate treburile astea cu imigrantzii sunt tot planul lor!Cum poate supravietzui unitatea unei tzari cand este asaltata de valuri de imigrantzi.Iar cand aceasta ordine facuta pt. imigrare atrage sute de milioane de oameni anualsa ishi paraseasca definitiv tzarile shi sa ishi mai shi schimbe cetatzenia,tzarile din care se emigreaza sunt afecate grav.Imigrare distruge unitatea tzarii „adoptive”,iar emigrarea distruge tzara natala.Acum imi dau seama k imprastierea evreilor a fost deliberata inka de la inceputurile acestei etnii malefice.Exista zeci de milioane de evrei „get-beget” shialte cateva sute de milioane de pseudo-evrei care astept momentul in care vor sfashia carnea acestei lumi!Sunt aproape sigur k defapt,pe evreii din lagarele naziste nu ii apasa suferintza nici cat negru sub unghie.Sa stitzi k primul holocaust din istorie a fost executat chiar de evrei!Exista cateva lucruri pe care francmasonii le urasc mai mult decat poate uri toata populatzia lumii la un loc un lucru.Urasc religia,urasc personalitatea puternika,urasc unitatea shi omogenitatea raselor shi familia traditzionala!Mai trebuie spus k otata mass-media de pe acest glob este controlata de… ……………………………….atzi ghicit:francmasoneria evreiasca!De aceea nu vetzi auzi niciodata la televizunile sau scris pe site-urile sau ziarele oficiale de talie natzionala sau continentala sau mondiala acest adevar care,slava Domnului,incepe sa iasa la iveala!Tziganii sunt un alt pion!Ei sunt permanent incurajatzi sa faca ceea ce fac tot timpul!Atata timp cat s-a inffintzat o cretinitate denumita „Deceniul de incluziune al rromilor 2005-20015” shi toate legile in care etnia lor e pomenita sunt super avantajoase pt. ei,ei ce sa intzelega?……k sunt speciali shi poate chiar superiori,nu?Ne asteapta o alta inventzie satanika:cipurile!Aia ar putea insemna sfarshitul.
    Trebuie k Dumnezeu sa aduka pe pamant o a 2-a Mesie,un om care sa ridice lumea ramasa pura shi,in spiritul legii dumnezeieshti,sa biruiaska fortzele raului,sa ne salveze de la dezastru shi sa conduka lumea pentru totdeauna,sa alunge pe veci amenintzarea satanei shi teroarea!Solutzia este exterminarea totala a evreilor,francmasonilor,tziganilor,homosexualilor,transsexualilor,lesbienelor,bisexualilor,satanishtilor,americanilor shi stabilirea unitatzii totale shi indistructibile a natziunilor shi religiilor,stabilirea ierarhiei sociale,pt. k egalitatea intre oameni este o alta poveste a francmasonilor care are menirea de rasturnare a claselor sociale,shi abolirea acestei anarhii deghizate in democratzie „moderna”!Trebuie distruse total shi definitiv fortzele intunericului shi sa aduka armonia shi bucuria lumii,care va exista nestingherita sute de milioane de ani!
    CU DUMNEZEU INAINTE!

    Apreciază

  16. […] Posted in Marea Britanie, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on august 3, 2009    In articolul Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine, aratam ca desi in Marea Britanie nu sunt lagare de concentrare sau gulaguri, politia primind […]

    Apreciază

  17. […] Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2) In articolul Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine, aratam ca desi in Marea Britanie nu sunt lagare de concentrare sau gulaguri, politia primind […]

    Apreciază

  18. saccsiv said, on august 14, 2009 at 10:26 am

    Cum adica “Nu stiu care iti sunt sursele (nu le-ai mentionat oricum)”?

    Atat in acest articol cat si in:

    Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/03/marea-britanie-exemplu-sinistru-a-ceea-ce-va-fi-societatea-planetara-de-maine-partea-2/

    Am mentionat de fiecare data sursele.

    Dupa toate INFORMATIILE REALE ce arata cele se petrec in Marea Britanie, tu vii si spui ca asa ceva se poate petrece doar in tari ortodoxe. Ticalosiile prezentate in cele doua articole deja exista, cat tupeu poti sa ai ca sa le negi?

    Apreciază

  19. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  20. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  21. […] Unii copii sunt arestaţi de poliţie sub acuzaţia că au făcut glume “incorecte politic&#82…. Pe alocuri, copiii nu au voie să hrănească porumbeii în parcuri. Asemenea comportamente riscă să fie amendate de poliţie. […]

    Apreciază

  22. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  23. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  24. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  25. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază

  26. […] Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.