SACCSIV – blog ortodox

Legile impotriva antisemitismului sunt din ce in ce mai multe si mai drastice. Cine profita de pe urma lor?

   Acest articol este o dezvoltare a The End of Free Speech? Criminalizing Criticism of Israel semnat de PAUL CRAIG ROBERTS

   La 16 octombrie 2004, presedintele George W. Bush semna Global Anti-Semitism Review Act of 2004, pe baza caruia Departamentul de stat al SUA monitorizeaza anti-semitismul din intreaga lume.

   Insa pentru a-l putea monitoriza, acesta trebuie definit extrem de clar. Si care ar fi definitia? Daca ar fi sa ne luam dupa lobby-ul israelian, acesta reprezinta orice critica la adresa Israelului sau a evreilor. 

   De indata ce Hate Crimes Prevention Act of 2009 va fi adoptat, va deveni o infractiune pentru orice american sa spuna adevarul despre tratamentul Israelului asupra palestinienilor sau despre furtul terenului ultimilor.

   Va fi o infractiune ca crestinii sa reediteze, sa citeze in lucrarile lor sau sa citeasca in public pasajele din Noul Testament in care se specifica ca evreii au cerut crucificarea Domnului nostru Iisus Hristos.

   Va fi o infractiune prezentarea influentei extraordinare a lobby-ului israelian la Casa Alba si Congres, cum ar fi rezolutia scrisa de AIPAC care lauda Israelul pentru crimele de razboi din Gaza (aprobata 100% in Senat si 99% in Camera Reprezentantilor, in timp ce restul planetei a condamnat aceste acte ca fiind o barbarie).

   Va fi o infractiune sa arati reprezentarea disproportionat de mare a evreilor in mass-media, finante, politica externa.

   Cu alte cuvinte, va fi sfarsitul libertatii de exprimare deoarece orice referire negativa la adresa evreilor va fi interzisa si pedepsita.

   O intrebare interesanta este: ce va face Washington-ul cu reprezentantii organizatiilor sau cu persoanele ce critica totusi Israelul, dar care se afla in afara granitelor SUA?

   Un recent raport, nelansat totusi inca, blameaza Israelul pentru mortii si ranitii din sediul ONU din Gaza. Guvernul israelian a raspuns extrem de critic, considerandu-l tendentious si subiectiv, ceea ce face ca raportul sa devina pentru Departamentul de Stat tocmai bun pentru a fi incadrat in categoria “puternic sentiment anti-Israel’. Ce vor face autoritatile americane in acest caz? Ii vor aresta pe autorii raportului?

   Presa israeliana a publicat fotografiile tricourilor soldatilor israelieni avand imprimate imagini de un barbarism ce depaseste afisele propagandistice ale nazismului. De exemplu, in una din ele era reprezentata o palestiniana insarcinata, pe burta careia era desenata o tinta (de tipul celei ale lunetei) iar jos scris: „Un foc, doua victime”. Ce dovada mai clara trebuie pentru a se dovedi ca in mentalul celor ce incurajeaza asa ceva exista o idee bine conturata: EXTERMINAREA palestinienilor. In acest caz, acei israelieni sunt de laudat? Sau nu cumva ce-i ce fac cunoscute aceste orori trebuie criticati ori si mai bine incarcerati? 

   Din nefericire, asemenea legi vor fi relativ usor acceptate de opinia publica americana spalata pe creier de propaganda marii mass-media. In mentalul majoritatii lucrurile sunt simple: exista teroristi palestinieni ce ameninta israelieni nevinovati, ba mai grav, orice palestinian este un potential terorist. Este evident ca acestia vor accepta cenzura ca parte necesara a razboiului impotriva terorismului. Mai mult, ii vor blama pe concetatenii lor ce critica Israelul si isi vor dori sincer ca acestia sa fie pedepsiti ca si unii se sprijina sau sunt complici la activitatile teroriste.  

   Un exemplu al fortei lobby-ului israelian in SUA, dar si al masurarii cu doua masuri este cazul de spionaj in care Larry Franklin a fost condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare, pe cand pentru complicii sai evrei, Steven Rosen si Keith Weissman, insasi procuratura a cerut scoaterea lor de sub acuzare. Aceasta pentru ca ultimii doi erau functionari ai celebrului AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) si evident nu se cadea ca justitia americana sa dea dovada de antisemitism … Oare in SUA exista doua rase de oameni? Intangibilii evrei si plebea? Absurditatea cazului este extraordinara: agentii evrei care au primit informatiile secrete sunt nevinovati insa americanul care le-a dat, da. Insa „justitia” a „rezolvat” in cele din urma si absurdul situatiei, Franklin ne mai fiind acuzat de spionaj ci de … dezvaluirea neautorizata a informatiilor clasificate. Si in aceste conditii, SUA este exportatorul de democratie in lume, chiar cu arma in mana daca este nevoie.

   A considera infractiune orice critica a Israelului, va distruge orice speranta ca SUA sa aiba vreodata o politica externa independenta in Orientul Mijlociu. Nu va mai exista o politica americana, ci una a intereselor israeliene.  

   Acesta este unul din motivele pentru care lobby-ul evreu lucreaza de zor pentru ca orice dezvaluire dezagreabila despre Israel sa fie considerat antisemitism. Orice stat de pe planeta poate fi criticat, nu insa si acesta, de parca evreii ar fi crema cremelor tuturor popoarelor iar Israelul regele mondial, de a carei majestate nimeni n-are dreptul sa se lege. 

   Texte precum cel semnat de PAUL CRAIG ROBERTS probabil ca nu vor mai fi agreate in SUA dupa aprobarea acestei legi. Iar cei care ca si el au ceva de spus in public sau particular sunt clasificati pentru a monitorizati. Cititi va rog si articolul:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

   Si nici in Romania lucrurile nu vor sta stralucit, dupa aprobarea legii pe care o gasiti la:

Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie

   Dar daca tot va dispare libertatea de exprimare, bine ar fi ca cei ce au ceva de spus s-o faca si mai intens decat pana acum. Cu atat mai mult cu cat SISTEMUL pregateste masuri draconice asupra internetului, singura zona in care informatia mai poate inca circula. Cititi va rog si:

Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

   Acestea fiind zise, sa dezvoltam un pic cele de mai sus. Nu sunt adeptul teoriei unei conspiratii evreiesti in care ultimul negustor de carpe se intalneste in secret cu masonul de grad 33 pentru a pune planeta la cale. Insa consider ca exista ELITE care se folosesc de evreime si de masonerie pentru instaurarea unui GUVEN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

   Dr. Mandelstein la Zionist International Congress, 1897, spunea:

   „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   Iar acest Mayer Amschel Rothschild avea o vorba:

   Daţimi controlul asupra monedei naţionale şi mi-e indiferent cine face legile“

   Iar acest control i s-a dat lui si urmasilor lui. Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   W. H. Harriman, impreuna cu James Stillman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate precum si National City Bank of New York, stramoasa Citibank. Toti acestia faceau insa parte dintr-un grup mai mare, finantat de catre familia Rothschild si din care mai faceau parte Andrew Carnegie (monopolul otelului) si J. P. Morgan. A fost o miscare utila si necesara a vestitilor evrei Rothschild de a plasa si altor familii o parte din atributiuni. Trebuie specificat ca celebrul clan reusise la sfarsitul secolului 19 sa controleze peste jumatate din intreaga bogatie a planetei si incepea sa bata la ochi. Apoi tot ei erau implicati atat in crearea ordinului iluminatior (prin care controlau masoneria) cat si in finantarea revolutiilor si a tot soiul de miscari de stanga. Legaturile au continuat de-a lungul timpului, unele din familii incuscrindu-se chiar intre ele. Fetele lui James Stillman, Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller, fii asociatului, prietenului si presedintele Standard Oil, William Rockefeller. Unul din descendentii astfel rezultati, James Stillman Rockefeller, a fost presedintele  National City Bank of New York, acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman. Tot el a incorporat si First National Bank. Cititi va rog si articolele:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   Acumularea de capital nu era insa totul. Trebuiau sa conduca finantele si sa controleze politicul:

FEDERAL RESERVE = Rothschild, Rockefeller, Lazard, Warburg, Lehman, Kuhn Loeb, Goldman Sachs?

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri

   Dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   De aceea si-au luat masuri din timp, finantand nazismul, intr-una din cele mai macabre si cinice miscari pe care le-a inventat mintea umana in intreaga istorie:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Au creat mai apoi fantasticul zid concentric protector format din legile de combatere a antisemitismului, in spatele caruia isi vad linistiti de treaba, caci nimeni nu indrazneste sa-i critice si sa le dezvaluie malefica lucrare. Sa nu credeti ca ELITELOR camatarie planetare le-a pasat cat de putin de evreii simpli in timpul celui de al doilea razboi mondial. Ascultati va rog in acest sens si dezvaluirile unor rabini:

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

   Au continuat cucerirea finantelor mondiale, folosindu-le mai apoi inclusiv ca instrumente geopolotice:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

   Dar nu era inca de ajuns. Atunci au pus la cale … 11.09.2001

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

   Finantarea si colaborarea cu regimul nazist le-a mai rezovat insa ELITELOR o problema din agenda de lucru: gasirea unor modalitati stiintifice de urmarire si supraveghere, elemente primitive ale actualelor acte biometrice si al viitoarelor cipuri implantabile in corpul uman:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

   O excelenta sinteza a celor de mai sus face si Aaron Russo, cel ce a tradat ELITELE, dezvaluind lucrarea lor. Nu exista dovezi ca a fost omorat, insa trebuie totusi mentionat ca a murit nu dupa mult timp de cancer:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   Altii, in trecut, au fost insa impuscati sau otraviti pentru curajul lor:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

   Toate acestea nu le puteau realiza fara ajutorul marii mass-media. David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala

   Multumita bunului Dumnezeu, dupa oarece stradanie, am scris o incursiune in istoricul mass-media si industriei de filme cu detalii despre fondatorii mega ziarelor, televiziunilor, studiourilor dar si despre stapanii lor actuali. Este un foarte amplu material informativ util si necesar pentru a descoperi legaturile dintre acestia si ELITELE din spatele bancilor, economiei si politicului:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL

   Ca ELITELE isi doresc instaurarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, o recunosc chiar ei:

   James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

    “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept “

   David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

   “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

   Henry Kissinger:

   „Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate

   In aceste conditii, simtindu-se atat de tari pe pozitii, este firesc ca politicienii israelieni sa faca declaratii tupesite:

   Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

   „Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunilor americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

   Menechem Begin , fost prim ministru Israel:

   „Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu  rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

   Astfel, nu-i de mirare ca soldatii lor ajung sa aiba tricouri precum cele descrise la inceputul articolului. Cititi va rog si:

Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism

   Si daca tot se inmultesc si inaspresc legile de combatere a antisemitismului, se va profita de aceasta si pentru extinderea rapida a adoptarii fortate a intregului spectru de concepte politic corecte:

Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele”

   Si nu-i de mirare ca Obama este cel ce declara asa ceva, caci el este doar o marioneta ce trambiteaza prin portavoce tot ceea ce PAPUSARII ce-l sforaresc au de transmis:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

  Prieteni, nu-i de gluma. Mai este un singur pas pana cand zidarii isi vor fi desavarsi edificiul mondial. Pentru aceasta mai au nevoie de o mega criza, ce deja a inceput, formata dintr-un cumul de crize: economica (• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), razboi Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala), ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (Păzea! Legea siguranţei alimentare) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Saccsiv: Legile impotriva antisemitismului sunt din cei in ce mai multe si mai drastice. Cine profita de pe u… […]

  Apreciază

 2. waszlaw said, on mai 10, 2009 at 8:26 am

  stii nu? esti printre cei mai prosti oameni pe care ii cunosc… si te mentii in top. Felicitari!

  Apreciază

 3. agerstress said, on mai 14, 2009 at 9:32 pm

  Stii de ce palamida se inconjoara de tepi?
  Deoarece nu se poate impune prin roadele sale si niciodata nu va fi apreciata pentru acestea.
  FACETI ROADE BUNE SI NU VETI AVEA NICIODATA NEVOIE DE TEPI. POMUL CARE FACE ROADE BUNE ESTE OCROTIT DE TOTI CEI CE-L CUNOSC. E ATAT DE SIMPLU!

  Apreciază

 4. agerstress said, on mai 14, 2009 at 9:40 pm

  Comentariul anterior se adreseaza in special evreilor care au cosmaruri cu antisemiti de fiecare data cand inchid ochii. Astia cred ca ar fi in stare sa gaseasca antisemiti si intr-un borcan cu muraturi. Incep sa devina paranoici de-a binelea.

  Apreciază

 5. […] Legile impotriva antisemitismului sunt din cei in ce mai multe si mai drastice. Cine profita de pe u… […]

  Apreciază

 6. agerstress said, on februarie 19, 2011 at 5:37 pm

  Dupa aproape doi ani… cu cateva intrebari fundamentale:
  Poate asazisul „popor ales” sa ne explice de ce a ingaduit Dumnezeu holocaustul? Indrazneste careva sa catalogheze aceasta ingaduinta drept antisemitism??? Atunci inseamna ca a fost altceva, nu?
  Poate arata acest popor „chivotul legamantului” care atesta legamantul facut de stramosii lor cu Dumnezeu? Nu cumva a fost ridicat de la ei? De ce oare?
  Sigur, cu actualele cuceriri ale tehnicii ar putea prezenta unul contrafacut dar nu pot falsifica si continutul.
  Si ultima intrebare: Este poporul evreu in marea lui majoritate unul antihrist?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 5:40 pm

   agerstress

   Nu cred ca ultima intrebare e formulata bine. Caci atunci cand antihristul va lucra pe fata, multi evrei se vor intoarce.

   Apreciază

   • agerstress said, on februarie 19, 2011 at 6:17 pm

    Ma tem, si-mi pare rau ca va fi asa, ca acei multi care se vor intoarce vor fi totusi prea putini pentru a forma o majoritate in acel popor. Sincer, as vrea sa-i vad mantuiti pana la ultimul si chiar ma rog pentru ei uneori (nu prea des… deh) dar e scris ca cei ce se vor mantui dintre ei sunt numarati pe capete (Apocalipsa). In mijlocul lor si-a facut necuratul cea mai furibunda „lucrare” de razbunare si tot in mijlocul lor isi va stabili si „cartierul general” tocmai pentru a tavali cat mai mult tot ceea ce este sau se declara urmasi ai „poporului ales”. Ce sanse crezi ca au in aceste conditii, mai ales ca s-au lepadat de Dumnezeu?
    Toate astea le spun cu tristete si ma voi bucura din toata inima pentru acei putini care se vor intoarce din ratacire. Ca „trecuti prin foc” se vor mantui aceia.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 6:29 pm

    agerstress

    Mi-ai dat o idee. Sa scriu un articolul despre ce a spus Sfantul Apostol Pavel

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: