SACCSIV – blog ortodox

Daca tendintele demografice actuale vor continua si in viitor, Europa va deveni musulmana – video. Aceasta teoretic, caci practic nu mai este timp …

Posted in criza demografica, Europa, musulmani, spor de natalitate by saccsiv on mai 7, 2009

   Cititorul Ion Adrian propune spre vizionare un foarte interesant clip avertisment:

   Ce n-au reusit cu sabia in mana, teoretic vor reusi prin imigratie, natalitate si convertire. Daca in evul mediu n-au putut treace de imperiul bizantin in est (iar mai tarziu de Moldova) si nici dincolo de peninsula iberica in vest, iata ca in viitor spera ca vor reusi datorita religiei ce incurajeaza nasterea de prunci. Ca toate religiile teiste de altfel, insa pe batranul continent, dupa revolutia franceza, a inceput o ticaloasa, perversa si tenace lupta impotriva crestinismului coordonata abil de catre varfurile masoneriei si ale stangii ce a dus la o indepartare a omului de Dumnezeu. Cititi va rog si articolele:

PAPUSARII – inceputuri

 UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Pe acest teren au aruncat mai apoi (incepand cu sfarsitul secolului 19) semintele practicilor ce au spurcat pamantul: sodomia, uciderea de prunci nenascuti, desfraul. Nu ca acestea n-ar fi existat de milenii pe acest pamant, insa incepand de atunci le-au promovat asiduu. Iar rezultatul a venit de la sine si este reflectat de cifrele prezentate in clipul de mai sus. Cititi va rog si:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Si iata ca s-a ajuns la situatia dramatica a unei natalitati sub valoarea care ar asigura simpla înlocuire în timp a generaţiilor (2,1 copii la o femeie).

   Nu cred insa ca se va ajunge la o islamizare a Europei deoarece planul general al ELITELOR planetare este de creare a unei mega crize de natura sa duca la instaurare unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Iar in aceasta viitoare dorita de ei societate nu este loc pentru nici una din religiile teiste. Insa semnalul de alarma este de luat in seama pentru a se intelege motivul pentru care s-a ajuns la imbatranirea populatiei Europei si la o proportie fara precedent de mare de musulmani. Aceasta „ciocnire intre civilizatii” le va fi din nefericire utila PAPUSARILOR si pentru masivele tulburari ce vor urma, tulburari ce sunt o componenta obligatorie a mega crizei de care am amintit. Bine coordonate, se va putea ajunge la actiuni similare celor din Kosovo sau din suburbiile franceze, iar in perioada de criza, alaturi de alte manifestari de nemultumire, vor transforma societatea intr-un cosmar, tocmai bun pentru instaurarea unui regim de dictatura.

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cris said, on mai 8, 2009 at 7:32 am

  In Italia musulmanii au cerut ca din scoli sa fie inlaturata crucea pe motiv ca ei au o alta religie iar copii lor nu trebuie sa vada asa ceva. A fost scandal mare .

  Dar iti dau dreptate, planul musulmanilor le va fi curand stopat de catre elite.

  Dumnezeu sa ne intareasca pe toti.

  Apreciază

 2. Mihaela said, on mai 8, 2009 at 8:22 am

  Suze , am trimis din greseala copia articolului dvs.Ideea mentionata de Dvs ramane valabila .
  Cu stima

  Apreciază

 3. […] Daca tendintele demografice actuale vor continua si in viitor, Europa va deveni musulmana – video…. […]

  Apreciază

 4. Aquarius said, on mai 10, 2009 at 1:22 pm

  Daca se va ajunge la asa ceva, atunci situatia va fi grava! Personal sunt impotriva acestei religii(islamul) si implicit impotriva lor si nu numai impotriva musulmanilor…! Nu este normal, si nu mi-o luati in nume de rau ca am afirmat aceasta!

  Apreciază

 5. […] Daca tendintele demografice actuale vor continua si in viitor, Europa va deveni musulmana – video…. […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: