SACCSIV – blog ortodox

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

   Cei care ati vizionat interviul dat de Aaron Russo de la DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, ati putut constata ca toate avertismentele sale se adeveresc intr-un ritm tulburator. Printre ele se afla si o enumerare a consecintelor evenimentelor de la 11.09.2001.

   Dupa caderea blocului comunist omenirea (de fapt masele) credeau si sperau ca va fi bine. ELITELE erau insa de alta parere, ele pregateau ceva …

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group (NOTA 1) din Evian, Franta, 1991 , spunea :

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Chestia asta cu Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala o pregatesc PAPUSARII de peste 200 de ani (NOTA 2). In etape. La fiecare megacriza mondiala (economica sau razboi) mai fac un pas spre edificarea ei …

   Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000, intitulat Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century   la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   La cateva luni inaintea atentatelor de la 11.09.2001, Nick Rockefeller i s-a destainuit lui Aaron Russo (NOTA 3) ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele …

   In cele ce urmeaza sa ne amintim cateva detalii „tehnice„ din timpul atentatelor (sau ce or fi fost ele), niste enigme la care autoritatile nu au dat raspuns sau ele au fost de-a dreptul imbecile. In acest sens va propun sa urmariti cateva scurte clipuri.

   1) Flash-urile:

   Inaintea impactului avionelor cu cladirile se poate observa cate un flash, o lumina explosiva in partea din fata a aparatului. Explicatia oficiala a flash-urilor este reflexia … Dar flash-ul se vede indiferent de unghiul din care a fost filmat avionul. Deci putem presupune ca a fost un dispozitiv detonator …

   2) Pentagonul

   Ati vazut cu totii ce incendii au provocat avioanele ce au intrat in cei doi zgarie-nori. Incediul este si explicatia oficiala a caderii lor. Iata mai jos cum arata cladirea Pentagonului dupa impact. Cam micut incendiul … Gazonul din fata este intact. Intr-o scena din documentarul „ 911 Ripple Effect (NOTA 4), se observa ce a mai ramas dintr-o incapere cu peretii daramati, intre care si o … carte deschisa NEARSA. Totul arata aidoma unui atac cu rachete … Si ca o paranteza, nici pentru turnuri nu sta in picioare ipoteza caderii lor din cauza incendiilor. In filme se pot vedea oameni ce stau la marginea uneia din gaurile realizate in urma impactului. Deci nu era asa o mare temperatura incat sa topeasca otelul …

Sursa foto: http://100777.com/node/990

   3) „A fost un avion militar

   Se mirau niste privitori in timp ce filmau …

   Iata si declaratia lui Mark Burnback, reporter Fox, descriind al doilea impact pe care l-a vazut in direct.

   „Nu arata ca un avion comercial. Nu avea geamuri laterale. Repet, nu a fost un avion normal, cum am vazut mereu pe aeroporturi. Avea  imprimat un logo necunoscut in fata.„

   Aceeasi observatie au facut-o separat si altii in acel moment …

   4) Demolare controlata

   Iata un clip in care se vad foarte clar mici explozii premergatoare prabusirii. Declaratii ale  pompierilor care confirma caderea cladirilor exact ca intr-o demolare controlata. Un reporter ce tocmai transmitea ca se aud explozii puternice, cu cateva secunde inaintea  prabusirii primului turn.

   De asemenea il puteti vedea pe Larry Silverstein, miliardarul evreu ce a concesionat cladirile distruse doar cu cateva saptamani inainte, declarand:

   „Imi amintesc ca am primit un telefon de la pompieri care mi-au spus ca este necesar sa demoleze contralat cladirea caci incendiile provoaca altfel distrugeri prea mari si pun in pericol prea multe vieti omenesti. „

   Se referea la cladirea cunoscuta a fi nr. 7 si care si ea s-a prabusit atunci. Dar in aceea n-a intrat nici un avion si dupa cum se poate vedea in filmarile de atunci, incendiile au fost minore. Mai mult, pentru a demola controlat o cladire este necesara o munca minutioasa si elaborata, premergatoare, care cere timp. Nu este o chestiune aplicabila in cateva zeci de minute. Deci Silverstein minte. Ea a fost demolata dar s-a pregatit operatiunea inaintea atacurilor. Cum zgarie norii au cazut identic, putem presupune ca au avut aceeasi soarta … (NOTA 5)

   Alt filmulet edificator este urmatorul, in care se aude o explozie puternica inaintea prabusirii. Si la televiziuni apar declaratii care confirma aceste explozii …

   Un filmulet ce pe mine m-a cutremurat este urmatorul, in care puteti urmari o convorbire telefonica dintre cineva dintr-un turn si serviciul de urgente. Pentru el a fost ultima. Se aud zgomotele prabusirii si vocea aceluia strigand: „DUMNEZEULE !„

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

9/11 Commission

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger, in citatul de la inceputul articolului. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Miliarde de dolari sunt cheltuite pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere în fiecare oraş si satuc din SUA si Marea Britanie. In ultima cel putin, totul a luat deja proportii grotesti:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

   Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami sau pasajele subterane din New York si pana la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic inarmate de cate ori acestea o doresc.

   Sa vedem ELITELE implicate in acest joc TICALOS (in ordine alfabetica):

   Elliot Abrams

   Elliot Abrams (1948-), evreu, Senior Director la National Security Council, s-a nascut la New York. Membru Council on Foreign Relations (NOTA 6)

   Membru:

   American Jewish Committee

   Committee for the Free World. A participat in 1985 la intalnirea Reagan-Gorbaciov din Geneva.

   Committee for Peace and Security in the Gulf

   Hudson Institute

   Membru fondator Project for the New American Century

   A fost acuzat de atrocitatile comise de armata americana in El Salvador, Honduras, Guatemala si a rebelilor Contras in Nicaragua.

   Bechtel Group

   Dupa invazia Irakului , cum era normal , au navalit la exploatarea petrolului companiile marca Rockefeller dar au primit masive contracte pentru “reconstructia“ Irakului si prietenii, cum ar fi Bechtel sau Halliburton (Dick Cheney).

   Compania a mai avut relatii financiare si cu familia lui bin Laden. De asemenea, relatii stranse cu administratia George W. Bush, la limita coruptiei. Tot ei au fondat Heritage Foundation, cu contributii majore pentru neocon. Tot ei sunt printre jucatorii principali in sistemul de privatizare a apei. Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: BECHTEL

   Dick Cheney

   Richard Bruce Cheney (1941-), Vice President of the United States, fost Secretary of Defense in timpul lui George H.W. Bush, cand a supravegheat in 1991 Operation Desert Storm. Fost presedinte Halliburton. Fost consultant Jewish Institute for National Security Affairs. Membru proeminent al National Energy Policy Development Group (cunoscuta ca  Energy task force). Membru Trilateral Commission (NOTA 7), membru Council on Foreign Relations

, membru Project for the New American Century. Membru Bohemian Grove.

   Mary, una din fetele sale este lesbiana.                          

   Lee H. Hamilton

   Lee Herbert Hamilton (1931-), participant Bilderberg Group , fost US Congressman, vice presedinte 9/11 Commission, membru Alpha Tau Omega, consultant CIA, membru Council on Foreign Relations.

   L-a sustinut pe Barack Obama in cursa prezidentiala (NOTA 8)

   Robert Kagan

   Robert Kagan (1958-), co fondator in 1997 al Project for the New American Century, membru Carnegie Endowment for International Peace (NOTA 9).

   Membru Council on Foreign Relations.

   Scrie articole in Washington Post, The New Republic , Weekly Standard, New York Times, Foreign Affairs, Wall Street Journal, Commentary, World AffairsPolicy Review  (NOTA 10).

   William Kristol

   William Kristol (1952-), evreu, fondatorul si editorul magazinului politic The Weekly Standard cu finantare Rupert Murdoch, comentator Fox News Channel si op-ed columnist la New York Times (NOTA 10).

   Co fondator Project for the New American Century (PNAC), membru board of trustees Manhattan Institute for Policy Research. Participant Bilderberg Group

   Thomas Kean

   Thomas Howard Kean (1935-), participant Bilderberg Group , fost Governor of New Jersey, presedinte al National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States (9/11 Commission), numit de George W. Bush. Consultant al miniseriei The Path to 9/11 produs de postul tv ABC (NOTA 10). Director la Hess Corporation (petrol, gaz), Pepsi Bottling Group, membru Alpha Phi Omega, membru Council on Foreign Relations

   Henry Kissinger

   Henry Kissinger (1923 -), evreu, State Department Special Envoy. Participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001, fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove.

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing

, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Cititi va rog si articolul:

 

“ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA

   A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord. Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei. Cititi va rog si articolul:

„ IARNA DEMOGRAFICA „ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Si foarte important :

   NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.“

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

   Dupa alegerea lui Obama, acesta spunea:

   Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.

   Richard Perle

   Richard N. Perle (1941-), participant Bilderberg Group , asistent Secretary of Defense, 1981 – 1987, membru Project for the New American Century, Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA), Center for Security Policy (CSP),  Hudson InstituteWashington Institute for Near East Policy (WINEP) si American Enterprise Institute for Public Policy Research.

   La cateva zile dupa 09.11., el deja facea la CNN legaturi Osama Bin Laden – Saddam Hussein …

   Membru Council on Foreign Relations.

   Jay Rockefeller

   Jay Rockefeller (1937-), actual senator american, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations, participant Bilderberg Group , fost presedinte al Intelligence Committee care include:

   Office of the Director of National Intelligence,

   Central Intelligence Agency,

   Defense Intelligence Agency,

   National Security Agency,

   National Geospatial-Intelligence Agency,

   National Reconnaissance Office

   Componentele de informatii din :

   Department of State,

   Federal Bureau of Investigation,

   Department of the Treasury,

   Department of Energy.

   In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001, acest post se dovedeste mai mult decat important.

   In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa. 

   Mai detine urmatoarele functii:

   Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

   Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

   Presedinte comisia senatoriala Health Care

   Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor. De asemenea pentru tortura practicata de CIA.

   In februarie 2008 il considera pe Barack Obama candidatul corect pentru a conduce SUA in vremuri de instabilitate … Cititi va rog si articolul:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

   Tot el mai declara in martie 2009 ca “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU”. Cititi va rog si articolul:

Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

   Donald Rumsfeld

   Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub President Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove (NOTA 11).

   Fondator si membru activ Project for the New American Century.

   Interes de afaceri cu Bechtel Group.

   Interese de afaceri cu compania Gilead Sciences, producatorul anti viralelor Tamiflu (cunoscut si ca Oseltamivir). A fost implicat in campania de vaccinare anti-gripa din 1976 soldata cu 52 de decese. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

   Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

   Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

 

   Cand Bush a ajuns presedinte, deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari. Cuvantul cheie era “securitate energetica“. Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld. Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol. Desigur ca neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele.

   Philip D. Zelikow

   Philip D. Zelikow (1954-), participant Bilderberg Group , fost director executiv 9/11 Commission si Counselor of the United States Department of State, co autor cu Condoleezza Rice a cartii Germany Unified and Europe Transformed: A Study in Statecraft . Pus de George W. Bush in functia de President’s Foreign Intelligence Advisory Board . Membru Council on Foreign Relations

   Robert Zoellick

   Robert Zoellick (1953 -), evreu, participant Bilderberg Group , fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs, familie evrei din Germania, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund , membru Council on Foreign Relations, membru Trilateral Commission

   A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

   Vin Weber

   John Vincent Weber (1952-), participant Bilderberg Group , fost US Congressman, membru Project for the New American Century, director Council on Foreign Relations.

   Paul Wolfowitz

   Paul Wolfowitz (1943 -), nascut intr-o familie de evrei emigrati din Polonia, foarte activ pe subiectele Israel si terorism, a fost considerat unul dintre cei mai “abili ulii” din preajma lui Bush şi unul dintre principalii arhitecţi ai invaziei Irakului în 2003. Presedinte BANCA MONDIALA (NOTA 12), membru Project for the New American Century, membru Quill and Dagger, membru Freedom House, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), membru Trilateral Commission. Participant Bilderberg Group .

   Cat de mult s-au apropiat de PAPUSARII de faza implanturilor cu microcipuri, cititi va rog in articolul:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

   Fara ajutorul mass-medie insa, nimic nu puteau face. In clipurile de mai sus apar relatari incriminatoare ce mai apoi nu au mai fost vreodata retransmise de presa corporatista. Emblematic pentru definitia mass-mediei este chiar declaratia din 5 iunie 1991, a lui David Rockefeller (NOTA 13) cu privire la prestatia mass-mediei fata de deciziile Bilderberg:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   NOTE :

   (NOTA 1)

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul:

   (NOTA 2)

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   (NOTA 3)

   Aaron Russo (1943 – 2007), producator de filme, politician si activist. S-a nascut intr-o familie de evrei Sephardic originara din Italia.

   In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led Zeppelin, The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane

   A produs filme precum Trading Places ( cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd ) sau Teachers ( cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio ). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award.

   In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008 .

   In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“. Cititi va rog si articolul:

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

   Moare de leucemie.

   (NOTA 4)

   Va invit sa urmariti 911 Ripple Effect excelentul documentar al Dave vonKleist

   (NOTA 5)

   Va invit sa vizionati 911 Mistere Partea 1 – Demolarile, un foarte interesant documentar, excelent realizat, despre evenimentele de la 11.09.2001. Pe parcursul unei ore si jumatate, este demontata explicatia oficiala a prabusirii cladirilor din cauza incendiilor provocate de niste avioane de pasageri. Sunt invitati specialisti, de la cei ce si-au adus contributia la construirea lor si pana la metalurgisti. Multe declaratii ale supravietuitorilor, ale angajatilor ce au vazut echipe suspecte de lucratori in zgarie nori inaintea dramaticei zile. Ni se dezvaluie numele sefilor securitatii din cladiri si relatia lor cu puterea americana. Disparitii de acte importante odata cu prabusirea cladirii nr. 7. Disparitia depozitului de aur. Si multe altele  Merita urmarit cu atentie.

   Voi dezvolta in continuare cateva chestiuni din film, ce nu prea apar in celelalte documentare despre 11.09.

   Stim ca Securacom, redenumita apoi Stratesec, s-a ocupat de electronic security pentru  United Airlines, Dulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat. Coincidenta?

   Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush (1956-), fratele presedintelui SUA si Wirt D Walker III, un var al lor. Interesant?

   Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-ar mai lucreaza acolo din 2000. Sigur? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari. Oricum, compania asta fantoma a disparut in 2002, dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA. Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation. Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi, inclusiv clanul din care face parte bin Laden …

   Scott Forbess, Senior Database Administrator FIDUCIARY TRUST, 2001 a raportat ca a cazut lumina electrica tot week-end-ul ce a precedat 11.09. Nu mai era securitate, usile erau deschise, nu mai functionau camerele de supraveghere, accesul era liber. Se putea intra cu chei de mana. A observat in cladire multi indivizi straini ce nu lucrau acolo, carand cutii si cabluri. A sesizat multe organizatii, inclusiv Comisia 11.09., dar a fost ignorat.

   William Rodrigues, erou ce si-a riscat viata salvandu-i pe altii, declara ca a auzit zgomote ciudate dupa impactul avioanelor, la un etaj ce era cu totul gol, fara macar pereti despartitori interiori, unde nici liftul nu oprea de obicei fara parole speciale. Cu toate ca a dat dovada de curaj, i-a fost frica sa intre. Zgomotele erau puternice, metalice.

   Scott Forbess a auzit si el zgomote similare in cladire cu cateva saptamani inainte intr-un fost spatiu al companiei Aon dupa ce aceasta s-a mutat. Zgomotele erau similare ciocanelor pneumatice. Se lucra atat de intens incat podeaua etajului superior se zguduia. La un moment dat s-a auzit un zgomot similar cu al unui bloc compact foarte greu ce se rastogoleste pe podea. Cand a avut ocazia, a mers sa vada ce se intamplase, insa mister, uriasa incapere era goala. Spune ca era foarte bizar, caci de acolo se auzisera zgomotele. 

   Cu o saptamana inainte, din motive neexplicate, in cladire era foarte mult praf, ca la contructii. Peste tot, pe geamuri, pe mobilier.

   Pentru a incheia concesiunea, Larry Silverstein a pus pe masa 14 milioane dolari, dar a facut mentiunea in contract ca va putea reconstrui structurile daca ele ar fi distruse. De asemenea a asigurat complexul pentru 3,55 miliarde. Prevazator?

   Dupa atac insa, a primit o suma dubla, caci au fost doua avioane care au lovit doua cladiri …

   Desigur, individul este partea vizibila a unui varf de ice-berg. Sa vedem ce se va construi acolo:

Sursa foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/74/Freedom_Tower_New.jpg

   Cladirea va avea fix 1776 picioare inaltime, se va numi Freedom_Tower si se doreste a fi un simbol. Dar deja criticile au inceput si se spune ca totul va avea un aspect orwellian si ca va inspira un sentiment de frica. Design-ul a fost conceput de evreul polonez Daniel Libeskind.

   Tinand cont de cele de mai sus si stiind cum le place sa-si puna simbolurile peste tot, precum un caine urina, putem presupune ca cele 1776 picioare simbolizeaza de fapt anul infiintarii ordinului iluminatilor, uneltele NOII ORDINI MONDIALE.  

   Mai aflam din documentar ca angajatii au fost invitati sa revina in cladire, caci este sigura. Apoi s-a daramat. Aveau nevoie de victime?

   Turnurile au fost pulverizate, cele mai mari fragmente de obiecte nedepasind marimea unui telefon mobil. Aerul a fost mult timp foarte nociv. Dar au mintit spunand din nou ca zona este sigura. Si multi s-au imbolnavit. In primul rand de la particulele de azbest cu care era invelit scheletul metalic al cladirilor. Asta pentru ca pentru ELITE ceilalti sunt simpli sclavi. Acest lucru a dus pana la urma la urnirea deocamdata timida a unor miscari de protest. Urmariti in acest sens documentarul in regia lui Alex Jones, Alex Jones – 9/11 Cronicile. Partea 1: Adevarata desteptare:

   Va invit de asemenea sa urmariti si documentarele :

 911: In Plane Site  (2004)

911 – Loose Change – The Final Cut (2007)

   Foarte important, anul acesta, o echipa de specialisti danezi a emis ipoteza ca pentru daramarea turnurilor gemene s-a folosit a tehnologie speciala de tip „nano-thermite”:

   Trebuie sa intelegem ca informatiile de mai sus pot fi cunoscute de opinia publica mai ales datorita internetului, de aceea SISTEMUL  a hotarat sa adopte masuri draconice impotriva acestei ultime zone de exprimare libera. Cititi va rog si articolul:

 Zorii cenzurii neo-bolsevice asupra internetului

   (NOTA 6)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

   (NOTA 7)

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   (NOTA 8)

 

   Cititi va rog si articolul:

 

Am avut dreptate: Barack Obama presedinte

   (NOTA 9)

   Andrew Carnegie (1835–1919), magnatul Carnegie Steel Company, cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri.

   Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele. Printre personalitatile ce le-au condus: David Rockefeller, Alger Hiss, John Foster Dulles, Dwight D. Eisenhower, fondatorul IBM Thomas J. Watson, Elihu Root presedintele Carnegie Endowment for International Peace 1910 – 1925 a fost un apropiat al lui Andrew Carnegie.

   (NOTA 10)

   Cine a infiintat aceste ziare si posturi tv, care le sunt stapanii actuali si relatia lor cu ELITELE, cititi va rog in articolul:

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL

   (NOTA 11)

   Fondata in la sfarsitul secolului 19, Bohemian Grove este o adunatura de “elite“ ce practica ritualuri pagane. Au ca simbol bufnita si practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

 

   Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

 

   Interesant este de studiat si site-ul:

 

http://www.infowars.com/bg1.html

 

   Lista membrilor o gasiti la:

 

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE

   (NOTA 12)

   Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, Wiener Freie Presse:

   „ Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   ISTORIC:

   ATLANTIC CHARTER

   Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.

 

   BRETTON WOODS

   In timpul primelor trei saptamani ale lunii iulie 1944, la Bretton Woods, New Hampshire, SUA, 730 de delegati ai tuturor celor 44 de natiuni aliate s-au intrunit la Mount Washington Hotel pentru United Nations Monetary and Financial Conference ceea ce in mod curent se cunoaste de atunci a fi conferinta BRETTON WOODS. Cu aceasta ocazie s-au pus bazele International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) (acum parte a World Bank Group) si FMI, organizatii ce au devenit operationale din 1945. Astfel, a fost impusa pentru fiecare stat aceeasi politica monetara. Sistemul a intrat insa in colaps in 1971 cand SUA a renuntat unilateral la convertibilitatea dolarului in aur, devenind de atunci o hartie tiparita.

 

   BANCA MONDIALA

 

   A fost creata dupa ratificarea acordurilor din timpul conferintei Bretton Woods din iulie 1944, iar doi ani mai tarziu are loc prima actiune majora a ei, imprumutul de 250 milioane dolari catre Franta, folosibili pentru reconstructia post-razboi. Nu dupa foarte mult timp a inceput sa fie criticata deoarece folosea “scheme de dezvoltare” pentru anumite tari, care incurajau coruptia guvernelor lor in schimbul cedarii drepturilor de exploatare a zacamintelor strict catre anumite corporatii occidentale.

   La 11 martie 1955 Banca anunta crearea Economic Development Institute cu finantare Rockefeller Foundation (in cadrul careia fundatia finantand si training-ul oficialilor straini)

   In 1956 Banca Mondiala creaza International Finance Corporation iar in 1960 International Development Association (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat si un rol determinant in implementarea „Green Revolution„. Se cuvine a aminti aici ca Rockefeller Foundation a declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. Deci daca sunteti bucurosi ca actualmente ardeiul gras este cat dovleacul iar ambele au gust a nimic, sa stiti cui sa-i multumiti.

   Alte detalii importante din istoricul Bancii Mondiale si al celor ce o conduc oficial sau din umbra, gasiti in articolul:

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

   Dupa cum lesne veti observa acolo, iar ne intalnim cu aceleasi nume de PAPUSARI. Si din nefericire pentru planeta aceasta, aceeasi ii intalnim si la rubrica finantatorilor partidului si ai regimului nazist. Cititi va rog, caci este extrem de important, articolul:

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   Dupa Atlantic Charter, in scurt timp aceste finantari au incetat … Terifiantul adevar acesta este: ELITELE au ajutat la accederea la putere a nazistilor, caci aveau nevoie de declansarea celui de al doilea razboi mondial folosit ca criza majora pentru instaurarea unei noi etape in edificarea GUVERNULUI MONDIAL, anume Natiunile Unite (au avut atata tupeu incat insasi cladirea sediului se afla pe o donatie Rockefeller). De asemenea, pentru crearea instrumentelor financiare: Banca Mondiala si FMI. Insa cel mai ticalos motiv a fost folosirea chestiunii evreiesti ca zid concentric protector, caci dupa holocaust nimeni nu mai indraznea sa zica ceva de ELITELE evreiesti caci automat era acuzat de anti-semitism.

   Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

   „Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   (NOTA 13)

   Va propun un istoric al activitatilor celebrei familii , al carui singur scop faptic si declarat a fost , este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic , a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani , un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina . Evident , nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul . In cuprinsul acestui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia . 

   Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci . Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati ( homosexualitate , eugenie , avorturi ) si nu au ratat , incepand din secolul 19 , nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la ca sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant ( Liga Natiunilor , finantarea industriei naziste , ONU , Banca Mondiala , FMI , UE ) . Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial ( Federal Reserve , Council on Foreign Relations , Asia Society , Bilderberg , Population Council , Comisia Trilaterala , North American Free Trade Agreement – NAFTA , Group of Thirty ) . Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant , adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului.

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

89 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si […]

    Apreciază

  2. […] ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi […]

    Apreciază

  3. […] in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si […]

    Apreciază

  4. […] global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother. […]

    Apreciază

  5. […] Intr-adevar, din anii 90 se grabesc infernal: au edificat Uniunea Europeana, au declansat afacerea 11.09.2001 cu toate consecintele razboiului impotriva terorismului, au pus la punct mega angrenajul cip – […]

    Apreciază

  6. […] Security (DHS), printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001, la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din 2002. In aceasta noua entitate nu sunt […]

    Apreciază

  7. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  8. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  9. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  10. […] Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 11.09.2001, […]

    Apreciază

  11. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  12. […] Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 11.09.2001, […]

    Apreciază

  13. […] ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi […]

    Apreciază

  14. […] in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si […]

    Apreciază

  15. 9/11 | Saccsiv's Weblog said, on septembrie 11, 2014 at 5:49 am

    […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  16. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  17. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  18. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  19. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  20. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  21. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  22. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  23. […] global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big […]

    Apreciază

  24. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  25. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  26. […] global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big […]

    Apreciază

  27. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază

  28. […] Security (DHS), a fost printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001, la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din […]

    Apreciază

  29. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage Big Brother […]

    Apreciază

  30. […] 11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.