SACCSIV – blog ortodox

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 5, 2009

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   An de an, apoi luna de luna iar in ultima vreme aproape zilnic, apar in fiecare cotisor al planetei legi ce consolideaza edificarea cumplitului Big Brother de maine, uneori ajungandu-se pana la absurd:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

   Evident ca nici Romania nu se lasa mai prejos si indiferent cine se perinda la guvernare, mai apare cate o lege impusa de ELITELE planetare a carei sluga si marioneta este intreaga casta politica. Printre ultimele manifestari ale suptului ciorapilor PAPUSARILOR fiind legile pasapoartelor biometrice, a stocarii de date internet si telefonie si a celei pe care o prezint in articolul Catre toate blogurile anti SISTEM: aprobarea unei legi va poate baga la puscarie. De fapt intreaga activitate a parlamentarilor si a guvernelor din ultimii 20 de ani a avut ca caracteristica (cacofonie voita) anti crestinismul si antiromanismul:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

   Revenind la titlu, printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001 a fost The Department of Homeland Security la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din 2002. In aceasta noua entitate nu sunt incluse FBI si CIA. United States Secretary of Homeland Security, adica seful departamentului, este Janet Napolitano (1957-), guvernatoare Arizona, membra Council on Foreign Relations (NOTA 1). Printre ultimele gaselnite ale departamentului este o lunga lista de definitii date unor activitari, miscari si idei “periculoase” pentru SISTEM:

http://www.tdbimg.com/files/2009/04/30/-hsra-domestic-extremism-lexicon_165213935473.pdf

   Subliniez cateva:

   alternative media

   antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul

   antitechnology extremism

   Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice

   Jewish extremism

   patriot movement

   sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste

   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16

   Dupa cum observati este prezentat un spectru foarte larg si se pedaleaza intens pe „activitati teroriste”. Cu alte cuvinte, oricine critica SISTEMUL este incadrabil in cel putin una din definitii si se afla astfel cel mult la un pas de „terorism”.

   Trebuie subliniata insa si o mare durere a ELITELOR: taxele. Cum in SUA se vorbeste din ce in ce mai des si mai critic despre Federal Reserve si 16th Amendment, s-au gandit sa ia masuri in consecinta. Mai ales ca trebuie sa stoarca de la populatie sume colosale pentru programul de ajutorare a … bancilor, ca “solutie” anti-criza. Pana nu apare legea ticalosa prin care ne vor putea inchide (pe mine ca am scris iar pe voi ca eventual ati dat mai departe) sa vedem pe scurt despre ce este vorba:

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

   Cititi va rog si articolul:

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

   Cel caruia americanii trebuie sa-i multumeasca pentru celebrul sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment este William Howard Taft (1857–1930), fost presedinte SUA (1909–1913), fiul lui Alphonso Taft (NOTA 2 ), mason, membru Bohemian Grove, Skull and Bones, Psi Upsilon, Acacia Fraternity, Theta Nu Epsilon.

   In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich (mason). Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare (1913). Este foarte important, caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve.

   Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   NOTE:

   (NOTA 1)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

   (NOTA 2 )

   Alphonso Taft (1810 – 1891), mason, procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant, fondatorul dinastiei politicie.

   In 1832, impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones, dupa o vizita in Germania.

   Tatal lui William Howard Taft, de care aminteam mai sus.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gonzo said, on mai 6, 2009 at 8:06 am

  apropo de „legea ticaloasa” – e in noul cod penal 🙂

  Apreciază

 2. […] ! Adrian Nastase: „In perioada urmatoare se vor produce noile carti de identitate. Acestea vor contine si un cip cu toate datele personale” In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 3. timisorean1 said, on mai 6, 2009 at 8:49 pm

  saccsiv, documentul dhs e ceva de neimaginat. nu-mi pot crede ochilor.

  Apreciază

 4. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 5. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 6. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… no comments yet « Articolul zilei (14.10.2009): 14 mai – Ziua de prăznuire a Sfinţilor Închisorilor […]

  Apreciază

 7. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 8. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 9. […] sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei), a libertatilor (In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm…), dupa ce au inceput transformarea tarii intr-o puscarie (SUA au devenit oficial o societate de tip […]

  Apreciază

 10. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 11. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 12. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… leave a comment « Noua Zeelanda va importa 300 000 doze de vaccin impotriva GRIPEI PORCINE (AH1N1) […]

  Apreciază

 13. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… leave a comment « AUDIO (si transcriptul): Pr. Iustin Pârvu despre Mănăstirea Aiud şi anumite comunicate aparute pe internet sub numele sfinţiei sale […]

  Apreciază

 14. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 15. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 16. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 17. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 18. […] si de ceea ce mai gasim in dictionarul de elemente periculoase pentru SISTEM, pe care il gasiti la: In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm…    In plus, extinderea la nivelul populatiilor majoritare a metehnelor si traditiilor tiganesti […]

  Apreciază

 19. […] In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Departm… […]

  Apreciază

 20. […] Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security” […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: