SACCSIV – blog ortodox

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

   W. H. Harriman, impreuna cu James Stillman, Jacob Schiff (NOTA 1) si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate precum si National City Bank of New York, stramoasa Citibank. Toti acestia faceau insa parte dintr-un grup mai mare, finantat de catre familia Rothschild si din care mai faceau parte Carnagie (monopolul otelului) si J. P. Morgan (NOTA 2). A fost o miscare utila si necesara a vestitilor evrei Rothschild de a plasa si altor familii o parte din atributiuni. Trebuie specificat ca celebrul clan reusise la sfarsitul secolului 19 sa controleze peste jumatate din intreaga bogatie a planetei si incepea sa bata la ochi. Apoi tot ei erau implicati atat in crearea ordinului iluminatior (prin care controlau masoneria) cat si in finantarea revolutiilor si a tot soiul de miscari de stanga. Legaturile au continuat de-a lungul timpului, unele din familii incuscrindu-se chiar intre ele. Fetele lui James Stillman, Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller, fii asociatului, prietenului si presedintele Standard Oil, William Rockefeller. Unul din descendentii astfel rezultati, James Stillman Rockefeller, a fost presedintele  National City Bank of New York, acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman. Tot el a incorporat si First National Bank. Cititi va rog si articolele:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

PAPUSARII – inceputuri

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman, a inceput finantarea Eugenics Record Office (raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate), finantare continuata mai apoi de catre Carnegie Institution. Cititi va rog si articolul:

 EUGENIA

   William Averell Harriman (1891–1986), politician, afacerist si diplomat. Fiul baronului din transporturi E. H. Harriman. Secretary of Commerce sub presedintele Harry S. Truman si Governor of New York.

   Membru Skull and Bones.

   Trimis special al presedintelui Franklin D. Roosevelt in Europa, ambasador in Uniunea Sovietica si Marea Britanie.

   A fost casatorit cu fosta sotie a fiului masonului Winston Churchill.

   In 1920 Averell Harriman si George Herbert Walker reusesc sa controleze Hamburg-Amerika Line dupa negocieri cu Chief Executive Wilhelm Cuno si M.M. Warburg (NOTA 3), bancherul companiei. Cuno a contribuit cu mari sume de bani catre nazisti in anii 1930.

   In 1922 intemeiaza banca W.A. Harriman & Co. In 1927 i se alatura fratele sau, aceasta devenind Harriman Brothers & Company, care in 1931 se uneste cu Brown Bros. & Co. devenind gigantul de mare succes Brown Brothers Harriman & Co. care i-a avut ca angajati apropiati si pe George Herbert Walker si ginerele sau Prescott Bush.

   In 1922 banca W.A. Harriman & Co. deschide sucursala ei europeana in Berlin cu ajutorul M.M. Warburg & Co. din Hamburg. Cu aceasta ocazie Harriman il cunoaste pe industriasul german Fritz Thyssen , caruia curand ii pune la dispozitie banca Union Banking Corporation din New York (formata in 1924 prin unirea cu Bank Voor Handel en Scheepvaart din Olanda a germanului) ce-l avea pe Prescott Bush ca director. Un an mai tarziu, Thyssen devine unul din cei mai mari bancheri ce l-au finantat pe Hitler si partidul nazist.

   La 1 ianuarie 1931 W.A. Harriman & Co. se uneste cu Brown Brothers. Prescott Bush devine manager partner al noii entitati: Brown Brothers Harriman, firma ce avea sa fie cea mai mare si importanta in planul influentei politice din SUA.

   In 22 aprilie 1931 Averell Harriman se intalneste la Berlin cu Friedrich Flick si Wilhelm Cuno, sef executiv la Hamburg-Amerika Line si asociat apropiat al lui Warburg.

   Hamburg Amerikanische Packetfahrt Actien Gesellschaft (cunoscuta ca HAPAG sau Hamburg America Line sau Hamburg Line) a fost fondata in 1847 in Hamburg devenind in timp cea mai mare companie de transport maritim din lume. In timpul in care director al sau a fost Prescott Bush, a colaborat intens cu nazistii

   La 7 martie 1933 Prescott Bush il desemneaza pe Max Warburg in board of Hamburg-Amerika Line.

   Cateva cuvinte despre George Herbert „Bert” Walker (1875 – 1953): a fost un bancher si afacerist american. Fiica sa Dorothy se marita cu Prescott Bush, fiind astfel bunicul si strabunicul presedintilor George H. W. Bush si George W. Bush. In 1900 pune bazele firmei de investitii G. H. Walker & Co. Pe vremea aceea era o forta a partidului democrat. In 1920 devine presedinte al firmei de investitii W.A. Harriman & Co. si il ajuta pe Averell Harriman sa preia controlul asupra Hamburg-Amerika Line. A aranjat de asemenea devenirea American Ship and Commerce Corp. in subsidiara a W.A. Harriman & Co. Ultima, cu importante relatii de afaceri atat cu Germania cat si cu Uniunea Sovietica, se uneste la 1 ianuarie 1931 cu Brown Bros. & Co., devenind Brown Brothers Harriman & Co. Walker a mai fost director al Harriman Fifteen, American International Corporation; Georgian Manganese Corporation; Barnsdall Corporation; American Ship & Commerce Corporation; Union Banking Corporation; G.H. Walker & Company; Missouri Pacific Railroad; Laclede Gas and the New Orleans, Texas and Mexico Railroad. Este tatal agentului CIA Louis Walker

   La 27 martie 1933 Max Warburg ii asigura pe Harriman si asociatii sai de la Brown Brothers Harriman ca guvernul lui Hitler este bun pentru Germania.

   La 29 martie 1933 Erich, fiul lui Max Warburg, ii trimite o telegrama varului sau Frederick M. Warburg (director la Harriman railroad system) cerandu-i sa isi foloseasca toata influenta pentru a stopa orice activitate anti-nazista din SUA, inclusiv orice referire la noutati despre atrocitati in presa sau mitinguri.

   In mai 1933 are loc un aranjament intre Hjalmar Schacht si John Foster Dulles (NOTA 4) prin care toate afacerile intre nazisti si SUA sa fie coordonate prin Harriman International Co. (condusa de Oliver, varul lui Averell Harriman). La negocieri iau parte si Max Warburg si Kurt von Schroeder

   La 5 septembrie 1933 Hamburg Amerika Line se uneste cu North German Lloyd Company, cu acordul nazistilor, devenind Hapag-Lloyd.

   La inceputul lui 1934 guvernul polonez incepe o batalie impotriva actionarilor celui mai mare complex industrial din Polonia: Upper Silesian Coal and Steel Company (germani si americani: Friedrich Flick, Averell Harriman, George Herbert Walker, Prescott Bush). Era vorba de sume si interese colosale si cum acesti giganti faceau afaceri atat cu nazistii cat si cu sovieticii, nu dupa mult timp polonezii vor plange amarnic … 

   In 1926 Anaconda si William Averell Harriman achizitionasera 51 % din compania Giesche (Silesian-American Corporation, SACO – din Polonia – zinc). In acelasi an proeminentul industrias german Eduard Schulte (1891–1966) devine general director. In septembrie 1939 cand Germania invadeaza Polonia, compania intra sub controlul ei, factorul decizional ramanand insa acelasi Eduard Schulte, cel ce avea relatii influente atat in cercurile naziste inalte dar si cu Allen W. Dulles (NOTA 4), pe care-l intalnea cand calatorea in Elvetia. Dulles il stia de peste 15 ani pe Eduard Schulte prin firma sa de avocatura Sullivan and Cromwell , ce reprezenta coproprietarul lui Giesche’s, Anaconda Copper.

   Dar Germania a fost folosita doar pentru a declansa razboiul nu si pentru a-l castiga. Astfel, din 1942 dispar toate sursele de finantare din partea ELITELOR. La 20 octombrie 1942 se opresc operatiunile Union Banking Corporation din New York conduse de Prescott Bush, E. Roland „Bunny” Harriman, trei nazisti si alti doi asociati ai lui Bush. La 28 octombrie 1942 acelasi lucru se petrece cu alte doua entitati coordonate de Prescott Bush si Averell Harriman: The Holland-American Trading Company si Seamless Steel Equipment Corporation. Astfel, au fost sistate oficial la 20 octombrie 1942 afacerile:

   Union Banking Corporation (Thyssen, Brown Brothers Harriman).

   Holland-American Trading Corporation ( Harriman)

   Seamless Steel Equipment Corporation  Harriman)

   Silesian-American Corporation

   Acestea au fost luate de guvern si returnate dupa razboi.

   Union Banking Corporation s-a dizolvat in 1951.

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

    Printre proprietatile lor mai putem enumera Union Pacific Railroad, Merchant Shipping Corporation, Polaroid Corporation.

   Asociati la Southern Pacific Railroad (inclusiv Central Pacific Railroad), Illinois Central Railroad; Wells Fargo & Co.; Pacific Mail Steamship Co.; American Hawaiian Steamship Co., United American Lines;  Guarantee Trust Company.

   Harriman, ca trimis special al lui Franklin D. Roosevelt a fost prezent la intalnirea acestuia cu Winston Churchill, celebra ATLANTIC CHARTER (NOTA 5) din august 1941.

   In 1951 a mediat la Teheran intre Iran si Marea Britanie problema creata de dorinta iranienilor de a nationaliza Anglo-Iranian Oil Company.

   A mai fost un membru marcant COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (NOTA 6).

   A avut de asemenea interese de afaceri in mass-media. Astfel, Newsweek (magazin fondat in 1933, lansat in 1935) in 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in 1959. Newsweek este cumparat de Washington Post (NOTA 7) in 1961.

   NOTE:

    (NOTA 1)

   Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   Ginerele lui Solomon Loeb.

   Cititi va rog si articolul :

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

   (NOTA 2)

    John Pierpont Morgan (1837– 1913), un adevarat gigant in banci – finante, industrie. La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

   S-a nascut intr-o familie bogata – o familie de bancheri importanti – si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Dupa Razboiul Civil, Morgan a inceput sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “morganizare”.
   Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus ordine in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina haosul. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

   Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.
   Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.
   La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

   UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

   Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie.

   Insa la moartea sa, pe numele sau ramasese o suma infima, multi contemporani mirandu-se. Curand insa s-a descoperit ca nu jucase decat rolul locotenetului puternicei familii Rothschild.

   A mai avut relatii stranse de afaceri cu Nelson W. Aldrich si familia Warburg.

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .

   Dupa criza artificiala din 1907 ,  “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

    Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .

   Iata inca un exemplu de implicare a sa , pentru a intelege mai bine nivelul afacerilor la care se lucra :

   General Electric Company , pe vremea cand avea sloganul “ noi aduce lucruri bune pentru viata “ , au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei .

   Este cotata a sasea companie pe plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan . Companie este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “. La ce sa ne asteptam?

   (NOTA 3)

   Familia Warburg, evrei

   Paul Warburg (1868–1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867–1946) si Felix Warburg (1871–1937) , toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867–1934)

   Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR).

  Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938 Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …

   Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.

   Paul Warburg a fost implicat in crearea Federal Reserve. Cititi va rog si notele de mai sus.

   In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .

   James Warburg (1896-1969, fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

    “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “

   (NOTA 4)

   Allen Welsh Dulles (1893–1969), prieten apropiat al familiei Rockefeller, Director of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles.

   Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence. Au fost cooptati inclusiv oameni de stiinta nazisti carora li s-a ascuns trecutul .

   Membru Council on Foreign Relations

   In 1953, impreuna cu fratele sau  in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi. Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

   L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant “  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea … Sa ne amintim un remarcabil discurs al presedintelui asasinat, “ The president and the press “, 1961:

   “Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “ secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent . “

   In 1963 este asasinat …

   John Foster Dulles (1888–1959), U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959, fratele directorului CIA Allen Welsh Dulles.

   In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

   Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell care a facut afaceri cu regimul nazist, Dulles fiind un suporter al lui Hitler.

   In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

   Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

   In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi.

   Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches), Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council of Foreign Relations. Prieten apropiat al familiei Rockefeller.

    (NOTA 5)

   Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Oficial se spune ca documentul a fost semnat de cele doua personalitati insa in toate copiile acestuia ce s-au pastrat pana in ziua de azi, semnaturile lor nu figureaza. Oricum, nu conteaza prea mult, conducatorii statelor “democrate” nefiind decat marionete de rang inalt alte ELITELOR. Cititi va rog si articolul:

Personalitati si organizatii: ATLANTIC CHARTER

   (NOTA 6)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

   (NOTA 7)

   Bob Graham

   Daniel Robert „Bob” Graham (1936-), evreu membru al celebrei familii de moguli de presa Graham

   Membru societarea secreta Sigma Nu, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   A sustinut acerb, alaturi de Dianne Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 11.09.2001, evident.

   New Democrat Coalition, un grup format in 2002 la initiativa senatorilor Evan Bayh, Bob Graham, Joe Lieberman.

    Donald E. Graham

   Donald E. Graham ( 1945 – ) , evreu , chief executive officer si chairman of the board al The Washington Post Company.

   Fiul lui Katharine Graham .

   Participant Bilderberg Group .

    Elizabeth (‘Lally’) Morris Graham

   Lally Weymouth nascuta Elizabeth Morris Graham ( 1943 – ) , senior editor Newsweek , propietate The Washington Post .

   Singura fiica a lui Katharine Graham , sora lui Donald Graham , mama lui Katharine Weymouth .

    Katharine Graham

   Katharine Meyer Graham ( 1917 –  2001 ) , stapana Washington Post , a fost o apropiata a familiei Rockefeller si a lui Warren Buffet .

  Membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Participanta Bilderberg Group . Membra Comisia Trilaterala .

   Tatal sau , Eugene Isaac Meyer ( 1875 –  1959 ) , evreu , boss-ul anterior , a fost intre altele si  Chairman of the Federal Reserve din 1930 pana in 1933 . Firesc , din moment ce inca din tinerete a lucrat pentru Lazard Freres , unde tatal sau a fost partener de afaceri .

   Si cum le sta bine celor ca el , nu s-a indepartat de sectorul financiar-bancar , devenind in 1946 primul presedinte World Bank .

   Philip Graham

   Philip Leslie Graham ( 1915 – 1963 ) , evreu , copropietar The Washington Post .

   Casatorit cu Katharine Graham .

   Membru societatea secreta Sigma Alpha Epsilon . Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

   Apropiat al lui Douglas Dillon facand lobby pentru numirea acestuia in functia de Secretary of the Treasury .

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

 

86 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  2. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  3. […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie(otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  4. […] fondat in 1933, lansat in 1935. In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in […]

    Apreciază

  5. […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  6. SUA si familia Rotschild | said, on ianuarie 11, 2014 at 10:38 pm

    […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller(petrol), Andrew Carnegie(otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  7. […] fondat in 1933, lansat in 1935. In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in […]

    Apreciază

  8. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  9. […] In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  10. […] Stillman, impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate (Texas and Pacific […]

    Apreciază

  11. […] Stillman, impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate (Texas and Pacific […]

    Apreciază

  12. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  13. Familiile regale mafiote | odoricaion said, on septembrie 19, 2014 at 8:15 am

    […] In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.Putem aminti si […]

    Apreciază

  14. […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  15. […] european. Sau, tot cu finantare Rothschild, familiile Rockefeller (petrol), Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si bancherii ce au pus bazele Federal Reserve in […]

    Apreciază

  16. […] 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost trecute în SUA. Cetăţenii cu uşoare […]

    Apreciază

  17. […] vara aceluiasi an, Averell Harriman se deplaseaza in Iran cu insarcinarea oficiala de a negocia un compormis anglo-iranian, cerand si […]

    Apreciază

  18. […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  19. […] Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman. […]

    Apreciază

  20. […] fondat in 1933, lansat in 1935. In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in 1959. […]

    Apreciază

  21. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  22. […] intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller (NOTA 1) si Harriman (NOTA […]

    Apreciază

  23. […] care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller (NOTA 1) si Harriman (NOTA […]

    Apreciază

  24. […] 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost adoptate în SUA. Cetăţenii cu uşoare […]

    Apreciază

  25. […] Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman. […]

    Apreciază

  26. […] opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal […]

    Apreciază

  27. […] vara aceluiasi an, Averell Harriman se deplaseaza in Iran cu insarcinarea oficiala de a negocia un compormis anglo-iranian, cerand si […]

    Apreciază

  28. […] Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman. […]

    Apreciază

  29. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  30. […] 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost adoptate în SUA. Cetăţenii cu uşoare […]

    Apreciază

  31. […] Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman […]

    Apreciază

  32. […] colosala familie Rothschild care i-au finantat pe Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (căi ferate), J. P. Morgan, etc. Apoi, ca un soi de cireasa de pe tort pentru ei (si bomboana pe […]

    Apreciază

  33. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază

  34. […] Stillman, impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate (Texas and Pacific […]

    Apreciază

  35. […] Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.