SACCSIV – blog ortodox

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

   Combinand material genetic de la porcine, pasari si om, intr-un mod pe care cercetatorii nu l-au mai vazut pana acum, gripa porcina este prognozata a deveni pandemia mileniului, boala ce va determina masuri extreme la nivel mondial. Conform articolului Gripa porcina ameninta tot globul, din Jurnalul National, „În Mexico City, metropolă cu 20 de milioane de locuitori, străzile sunt pustii, barurile şi restaurantele închise, fotbaliştii joacă pe stadioane goale, iar primarul se gândeşte să suspende şi transportul în comun. În Mexic, erau oficial 149 de morţi şi 1.614 persoane suspecte de gripă porcină. În Spania, există un caz de contaminare şi 20 de persoane suspecte de gripă, în Brazilia, un caz, iar în Columbia, 12. Canada a confirmat şase cazuri, iar SUA 40. Suspiciuni sunt în Franţa, Scoţia, Suedia şi Danemarca. Americanii au anunţat că nu există nici o dovadă că epidemia ar fi un atac terorist. Comunitatea internaţională este mai pregătită ca oricând pentru a face faţă ameninţării ca virusul să se răspândească, asigură unul dintre experţii ONU pe probleme de sănătate, citat de BBC. Doctorul Keiji Fukuda a explicat că toate măsurile luate şi toate pregătirile făcute de-a lungul anilor pentru a contracara gripa aviară îşi vor arăta roadele şi în combaterea gripei porcine. De asemenea, cele mai multe dintre ţări şi-au mărit stocurile de antivirale, spune el. Compania elveţiană Roche a anunţat că are suficiente stocuri de vaccin Tamiflu, însă nu a primit încă nici o solicitare, iar Comisia Europeană a propus o reuniune de urgenţă cu miniştrii sănătăţii din ţările UE. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat că o pandemie de gripă porcină poate izbucni în orice moment. Spre deosebire de epidemii, care sunt sezoniere, pandemiile au „acoperire” la nivel global şi nu au o ciclicitate anume. În ultimii 100 de ani au existat trei pandemii. Cea mai gravă a fost aşa-numita „gripă spaniolă” din 1918, care a făcut 40 de milioane de victime în întreaga lume, scrie The Times. Pandemiile de gripă izbucnite în Asia în 1957 şi 1969 au făcut patru milioane de victime. Intervalul de timp la care apare o nouă pandemie a arătat variaţii ce rezistă la orice tentativă de a le încadra într-o periodicitate anume. Autoritatea în măsură să anunţe o pandemie şi să ridice nivelul global de alertă este directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

   In completarea articolului trebuie adaugat ca simptomele generale ale bolii nu o deosebesc de cea „normala”: febra, tuse, dureri in gat si uneori varsaturi si diaree. In ultimii ani, transmisia celorlalte forme de gripa porcina avea loc la porc la om, insa de aceasta data se pare ca aceasta se poate petrece si de la om la om. Oficialii CDC l-au descris ca avand o combinatie unica de segmente genetice nemaintalnite la oameni sau porci, continand elemente ale virusului uman, aviar din America de Nord si porcin din America de Nord, Europa si Asia. Nu au putut spune daca este un virus nou sau unul mai vechi dar abia acum descoperit. Se considera ca nu exista inca nici un vaccin specific care sa protejeze impotriva acetui tip de gripa porcina si este neclar cata protectie confera tipurile de vaccinuri anti-gripale existente.  

   Insa marea mass-medie romaneasca se fereste sa ofere mai multe informatii, pentru ca nu cumva cititorii sa faca legaturi si sa se trezeasca. Tamiflu, de care aminteste articolul, (cunoscut si ca Oseltamivir) este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: Donald Rumsfeld. Pentru a intelege mai bine la ce nivel se lucreaza, va prezint cateva detalii despre personaj:

  Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove.

   Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott Abrams, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Robert Zoellick).

   Interes de afaceri cu Bechtel Group.

   Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

   Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

 

   Cand Bush a ajuns presedinte, deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari. Cuvantul cheie era “securitate energetica“. Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld. Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol. Desigur ca neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele. Fosta firma a lui Dick Cheney, Halliburton, a fost una dintre ele.

   De remarcat ca  Jay Rockefeller (1937-) face o vizita oficiala in 2002  in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa.

   Revenind la Gilead Sciences, in noiembrie 2005 George W. Bush cere Congresului aprobarea unui fond de urgenta pentru pregatiri in caz de pandemie, din care un miliard sa fie alocati exclusiv pentru cumparea de Tamiflu.

   Trebuie mentionat si ca in Board of Directors se afla George Schultz. Iata cateva detalii si despre acesta:

   George Pratt Shultz (1920-), intre 1974-1982, fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations, a fost director la Bechtel.  Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove.

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov

  

   Donald Rumsfeld a mai fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Iata un clip propagandistic din acea vreme:

   Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

   Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.  

 

   CONCLUZII:

 

   Nu stim daca actuala gripa porcina este produsul unor minti bolnave insa este o ipoteza de luat in calcul. S-a scris mult daca nu cumva si SIDA sau Ebola au fost create artificial. Se stie ca ELITELE cocheteaza cu ideea cautarii unei solutii pentru diminuarea drastica a populatiei pamantului si aceasta o pot realiza printr-un virus ucigas sau printr-o mega campanie de administrare de vaccinuri infectate „artificial” cu un astfel virus.

   Dr. Eric Pianka spunea:

   Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

   Si tot el, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost:  

   „nu prea bună, este prea înceată”.

   Prinţul Philip, August 1988:
 

   „În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. „

   Ted Turner, intr-un interviu în Audubon Magazine:

   O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”  

   Au starpiturile acestea un fix pe plebea cea multa si fara rost de pe acest pamant. Cititi va rog si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

 

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

 

   Este sau nu un creata artificial, un lucru este insa sigur: gripa porcina se doreste a fi folosita ca pretext pentru declansarea celei mai mari campanii de vaccinari din istoria omenirii si pentru declararea starii de urgenta pe zone extinse ale planetei.

   In 2005, presedintele Bush a anuntat un nou parteneriat international cu privire la o pandemie de gripa aviara si ca urmare, raspunsul SUA intr-un asemenea caz va fi o scoatere din cadrul decizional al Congresului si o aliniere la directivele Natiunilor Unite, WHO, WTO sau NAFTA.

   Organizatia Mondiale a Sanatatii a decis sa ridice la gradul 5 (pe o scara pana la 6) , nivelul de alerta din cauza actualei gripe porcine, ceea ce inseamna „o crestere semnificativa” a riscului unei pandemii si a avertizat ca nicio regiune nu este ferita de pericolul raspandirii virusului. Desi numarul de cazuri nu este mare, s-a ajuns la o isterie sustinuta de mass-media si diferite organizatii. Deja guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a decretat, marti, stare de urgenta, procedura care permite mobilizarea tuturor resurselor in caz de pericol grav, dupa ce 11 persoane pe intreg teritoriul statului au fost infectate cu gripa porcina. Si astfel s-a ajuns intr-o zona de o gravitate maxima prin consecinte: posibilitatea extinderii STARII DE URGENTA la nivelul intregii SUA si nu numai. Ce inseamna insa aceasta, ce porti deschide larg? Pentru a raspunde trebuie sa ne reamintim ca la 9 mai 2007, apare pe site-ul Casei Albe textul National Security and Homeland Security Presidential Directive, fara un anunt prealabil sau o conferinta de presa. Desigur, nu reprezenta produsul gandirii lui Bush, ci al celor ce-l coordonau si care au pregatit terenul pentru perioada in care presedinte va fi o alta marioneta a lor. Aceasta directiva prezidentiala pentru securitatea natiunii si a patriei prevede ca in caz de urgenta decretata de catre presedinte, sa fie inlocuita formula normala de guvernare a tarii cu un amalgam condus de presedinte. Potrivit acesteia, presedintele are puterea de a declara o urgenta catastrofala, dar nu se specifica cine are puterea de a declara ca aceasta urgenta a incetat …

   Nu este clar cum de va putea functia din moment ce oarecum intra in contradictie cu mai vechea  National Emergencies Act din 1976. De asemenea are anexe secrete pe care nici macar Peter DeFazio, membru al Homeland Security Committee nu le-a putut afla, cu toate ca a cerut de doua ori oficial acest lucru … Cititi va rog mai multe in articolul:

 

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

 

   Trebuie inteles ca urgenta catastrofala va rezolva absolut toate problemele de pe agenda ELITELOR: militarizare, control, Big Brother, limitarea libertatilor, etc. Atunci se va pune inclusiv problema unei vaccinari obligatorii.

   Pentru pregatirea mentalului maselor cu vaccinarea in masa, deja mass-media a inceput sa lucreze de pe acum, precum in articolul How to Deal with Swine Flu: Heeding the Mistakes of 1976 din Time Magazine.

   Luni, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat ca focarul din Mexic este primul test pentru pregatirea comunitatii internationale in vederea luarii unor masuri comune si ca fiecare natiune separat nu poate rezolva situatia. Cat de curand vom auzi probabil ca un GUVERN MONDIAL va fi solutia si a acestei probleme, in caz ca populatia n-a bagat la cap ca acesta reprezinta singura rezolvare a recesiunii. 

   Pentru a le reusi planul este evident ca au nevoie de o isterizare generalizata. Asupra celor de mai sus avertizeaza si congressman-ul Ron Paul:

 

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. asd said, on aprilie 29, 2009 at 7:42 pm

    e de asteptat o boala ca cea aviara , transmisibila la fel d usor ca gripa porcina , intrebarea e cand …

    Apreciază

  2. Dan Lee said, on aprilie 29, 2009 at 9:19 pm

    Mexicul are o populaţie cam de 100.500.000 de locuitori iar Statele Unite cam 300 de milioane. Până acum s-au înregistrat o sută şi ceva de decese de pe urma aşa-zisei gripe porcine. Cât la sută din populaţia Mexicului reprezintă această cifră? Şi deja se vorbeşte de o pandemie. Nu e nici măcar epidemie.

    Mai este interesant de remarcat că în S.U.A mor anual cam 36.000 de oameni de gripa obişnuită!!! Deci principalul motiv pare a fi isterizarea în masă şi prăbuşirea economiei Mexicului şi a cui va mai urma. Apoi unificăm continentul american şi introducem moneda amero, nu?

    Apreciază

  3. Paula said, on aprilie 30, 2009 at 6:26 am

    off topic:

    http://www.blackouteurope.eu/index.html

    ce parere aveti de asta?

    Apreciază

  4. Oleg said, on aprilie 30, 2009 at 10:09 am

    Hristos a inviat!
    Multumesc frate ca ne mai atentionezi ca am cam adormit si nu sintem vigilenti. Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  6. […] Saccsiv: GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  7. timisorean1 said, on aprilie 30, 2009 at 7:05 pm

    sa ne unim cu totii impotriva unei eventuale vaccinari obligatorii! si f important, sa luptam pt alimentatia traditionala romaneasca

    Apreciază

  8. Top Posts « WordPress.com said, on mai 1, 2009 at 12:23 am

    […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pan…    Combinand material genetic de la porcine, pasari si om, intr-un mod pe care cercetatorii nu l-au mai vazut pana […] […]

    Apreciază

  9. Gyzzard said, on mai 1, 2009 at 7:22 am

    Voi chiar credeti tot ce scrie prin ziare si se aude la televizor?

    1) Virusul gripal, intalnit la multe specii de animale, este foarte instabil, ceea ce inseamna ca dezvolta mutatii foarte repede. Avand in vedere cum sunt ingrijiti porcii si conditiile de viata sunt foarte precare in tarile astea semi-in curs de dezvoltare, minunea nu e ca a trecut virusul gripei procine/aviare la om, ci ca asta nu sa intamplat mai devreme. Desi se banuieste ca si gripa spaniola vine tot de la animale, nu s-a dovedit inca.
    2) Vaccinul gripal ajuta atat timp cat e facut sa creeze rezistenta impotriva tulpinii virale impotriva caruia e creat. Vaccinarea antigripala se face pentru tulpinile virale de anul trecut nu si de anul curent, din cauza asta si trebuie repetat in fiecare an, de asta poti sa faci gripa chiar daca te-ai vaccinat (gripa cu o tulpina noua).
    Sa iti faci vaccin antigripal obisnuit si sa te astepti sa fi protejat impotriva gripei porcine e o aberatie. Din 2005, cand a aparut gripa porcina, pana in 2008, erau semnalate dar 18 cazuri, asa ca sigur nu a fost introdusa in vaccin. Singura calitate a vaccinului asta, in cazul ca faci gripa porcina, e ca te protejeaza sa nu faci si o gripa umana in acelasi timp. Combinatia asta ridica semnificativ mortalitatea. Si in plus, intalnirea in aceiasi gazda a doua tulpini de gripa, una umana si una porcina, poate sa ii creasca virulenta la oameni, sau sa ii inlesneasca raspandirea.
    3) Mortalitatea gripei porcine este cam 2% (desi exista riscul ca sa fie mult mai mica, din cauza cazurilor de gripa porcina care a fost tratata ca gripa normala, urmata sau nu de exitus). Daca te gandesti ca 2% din cei care fac boala o sa moara, nu toti care sunt infectati o sa faca boala, iar nu toti romanii o sa fie infectati, atunci ajungi la concluzia ca in cel mai rau caz, daca gripa porina ajunge in romania, ne asteptam la ceva gen cateva mii de morti. In cel mai rau caz. Daca te gandesti ca, cam 2% din romani mor in fiecare an din cauza bolilor de inima, cancerelor si a accidentelor de circulatie… unde e peisajul apocaliptic al gripei porcine?
    4) @Dan Lee: Diferenta dintre pandemie si epidemie nu se refera la numarul de oameni infectati ci la infectarea oamenilor din mai multe zone geografice. Pandemia, in dex, e descrisa ca o epidemie care se intinde pe teritoriul mai multor tari.

    Apreciază

  10. […] Posted in GRIPA PORCINA, legea martiala by saccsiv on mai 1, 2009    In articolul GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… avertizam asupra faptului ca ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a […]

    Apreciază

  11. ion adrian said, on mai 1, 2009 at 4:04 pm

    Cred ca ieri am postat pe aici acest text ref la gripa porcina, dar nu stiu de ce nu mai este sau poate e postat la alt capitol:

    Dar daca se numeste mai nou ” noul virus al gripei” rezulta ca este nou si ca orice lucru nou s-a nascut de curand si este important locul si felul nasterii daca dorim sa-l intelegem si eventual sa-i venim de hac.
    Asadar unii specialisti mai curajosi, adica care nu sunt inca sub cizma stapanilor spre exemplu si a unui mic si ignobil ticalos numit Clej et co, sunt de parere:

    “Unii dintre specialişti vorbesc despre o teorie a conspiraţiei, având în vedere că virusul H1N1 conţine gene de la virusul uman, de la cel aviar şi de la cel porcin. O asemenea combinaţie, spun adepţii teoriei, nu pare naturală. Ministrul Sănătăţii din Indonezia, Siti Fadillah Supari, a acuzat de crearea acestui virus marile laboratoare de inginerie genetică din lume, care ar fi avut în intenţie sporirea profiturilor companiilor farmaceutice, drastic diminuate de criza mondială.

    Mai mult, responsabila de la Jakarta consideră că această combinare a proprietăţilor virusului suscită bănuiala că ar fi vorba de o formă de armă bacteriologică, transmite agenţia Mignews, citată de NewsIn. Experţii economişti afirmau anterior că răspândirea gripei porcine pe glob a condus la creşterea bruscă a valorii acţiunilor marilor companii farmaceutice de pe mapamond.

    Apreciază

  12. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  13. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  14. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  15. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  16. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  17. […] articol interesant despre interesele financiare ale lui Rumsfeld in zona medicala gasiti aici  si aici si in multe alte locuri pe […]

    Apreciază

  18. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  19. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  20. geany said, on mai 20, 2009 at 9:26 am

    Ei,elitele ar trebui sa-si lege streangul de gat cu toate experimentele lor!!!!!!!

    Apreciază

  21. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  22. antiignorant said, on iunie 3, 2009 at 10:57 pm

    REVOLUTIA Pasnica se poate face circuland cu masina si avionul cat mai putin ptr. A Pica afacerile Unor Hoti- CFR este o solutie – cumparand Alimente de la taranii romani – Strainii isi vand Multe otravuri in Ro – consumand cat mai putina Energie Electrica – nu mai luati Apartamente pe Credit veti deveni Slugile Afaceristilor Jefuitori multi profita din aceste afaceri nu Poporul Roman ! Expertii pot face un calcul si se vede cum pica afacerile unor Jefuitori !!! dupa 20 de ani de HOTIE Si Spagi ….Vrem Fapte nu Abureli de la TV . O tara Ranita cum este RO are nevoie de Hrana Sanatoasa Educatie Sanatoasa Si PROTECTIE _ Armata – !

    Apreciază

  23. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pand… […]

    Apreciază

  24. Gandacul Costel said, on iunie 19, 2009 at 7:23 pm

    Lol, v-a luat ceva sa va dati seama. Usor usor dar e OK pana la urma. Cei care sunt panicati de gripa porcina acum, se vor sinucide peste vreo 2 ani, fara gluma.

    Apreciază

  25. […] GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? […]

    Apreciază

  26. […] interesant despre interesele financiare ale lui Rumsfeld in zona medicala gasiti aici  si aici si in multe alte locuri pe […]

    Apreciază

  27. […] interesant despre interesele financiare ale lui Rumsfeld in zona medicala gasiti aici  si aici si in multe alte locuri pe […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.