SACCSIV – blog ortodox

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   ZEITGEIST ADDENDUM cu subtitrare in limba romana

   Interviul luat de Alex Jones (producator ENDGAME) lui Peter Joseph (producator ZEITGEIST):

 

   Pentru o mai buna intelegere am postat si interviul, iar intregul articol l-am structurat in mai multe parti, intitulate:

 

1)     NOUA ORDINE MONDIALA – definitie

2)     ELEMENTE DE LEGATURA CU ZEITGEIST THE MOVIE

3)     CATEVA DETALII DESPRE ZEITGEIST ADDENDUM SI PROIECTUL VENUS

4)     ANALIZA DOCUMENTARULUI SI A INTERVIULUI

 

1)     NOUA ORDINE MONDIALA – definitie

Foto: http://www.echoesofenoch.org/Illumanati.jpg

 

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea religiilor teiste

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput atunci si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.

   a) economic

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost insa si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

   Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE:

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

   In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc. 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni. 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI, familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

   Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

   http://www.rothschild.com/

   b) activitatea masoneriei

   Cu toate ca s-au folosit intens de formidabila structura piramidala a acesteia si in economic, principala sarcina a ramas totusi crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”. Totul trebuia sa apara insa ca fiind rodul unui proces firesc evolutiv al omenirii, de aceea au incurajat de exemplu teoria evolutionista.

   Uneori activitatile a) si b) mergeau pe fata mana de mana, alteori efectele activitatilor din b) pareau diametral opuse, fiind in fapt vorba de acele „alternative”. Dar mereu exista un dusman comun: crestinismul. Nu permite spatiul sa dezvolt aici o analiza detaliata a intregii acestei miscari, insa cine citeste cea mai mare parte a articolelor acestui bolg, va intelege. Iar pentru a usura acest lucru, mentionez ca, cuvintele scrise cu rosu, ingrosat si subliniate reprezinta hiperlink-uri spre materiale amanuntite. Veti descoperi astfel ca regasim la capitolul finantare sau fondare a tuturor acestor actiuni sau institutii, aceleasi nume de familii dominante.

   Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.

   Pe de alta parte, au sutinut, initiat si finantat revolutiile 1848, Simon Bolivar, Garibaldi, bolsevica, nazista, sexuala (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li se arata cu degetul sistemul financiar-economic corupt si li se oferea solutia unei societati stiintifice egalitariste anti teiste. In fapt insa, la varf, ELITELE le conduc pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

Foto: http://www.gnosticliberationfront.com/shadow_of_the_dalai_lama_files/image004.jpg

   H. P. Blavatsky (1831 – 1891), a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic (Albert Pike).  

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.

   In 1875 fondeaza Theosophical Society.

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

   Ulterior incepe sa viziteze India.

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . (acei asa numiti sefi secreti). Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Dupa deces a fost INCINERATA.

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII.

   Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: new age (Alice Bailey) si Thule Society.

   Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania, a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

Foto: http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Foto: http://www.the-tribulation-network.com/dougkrieger/what_the_antichrist_is_not_pt5_files/image002.jpg

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Foto : http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

   Cititi va rog si articolul :

NEW AGE, religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

 

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

 

Foto: http://www.xprojectmagazine.com/archives/books/images/aleistercrowley.jpg

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai new age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “. Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilt(faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii

   A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.

   Stranse legaturi cu iluminatii.

   Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

   A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

   Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor. Cititi va rog si articolul:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

   Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer). Cititi va rog si articolul:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare …

   In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti. Cititi va rog si articolele:

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

2)     ELEMENTE DE LEGATURA CU ZEITGEIST THE MOVIE

 

   Pentru intelegrea mai buna a ZEITGEIST ADDENDUM reamintesc sursele de inspiratie folosite in prima parte (cea anti crestina) a documentarului ZEITGEIST THE MOVIE:

   Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “ scrisa de Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society. In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Iar in Lectures on Ancient Philosophy” scria:

   Noua Atlantida va stabili un guvern ideal pe pamant. Este prevestita acea zi in care din mijlocul barbatilor se va ridica o mareata institutie – un ordin al iluminatilor stransi la un loc pentru a investiga legile vietii si misterele universului. Se aproprie era in care natiunile nu vor mai exista, in care se vor sterge demarcatiile dintre rase si caste, cand intregul pamant va fi sub un singur ordin, un singur guvern si un singur corp administrativ.”

   Lucrarea „Origin and Evolution of the Human Racescrisa de Albert Churchward (1852–1925), mason.

    Lucrarea The Jesus Mysteries: Was the „Original Jesus” a Pagan God?“ scrisa in 1999 de Timothy Freke & Peter Gandy, considerata de The Daily Telegraph ca fiind cartea anului. Cei doi au mai scrisJesus and the Lost Goddess “, despre care Dan Brown spune ca l-a inspirat in scrierea Codul lui Da Vinci.

   Lucrarea „Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaningscrisa de   Edward Carpenter (1844–1929), socialist, poet, filosof. Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster. In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana. A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale. Membru Fabian Society. In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ). In 1893 fondeaza, impreuna cu George Bernard Shaw, Independent Labour Party. Printre primii activisti pro homosexualitate. Cartea sa din 1908, The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru miscarile LGBT in secolul 20. Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA. In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor, avorturi, sterilizari, aspecte legate de prostitutie.

   Lucrarea  “Anacalypsis “ scrisa de Godfrey Higgins (1772–1833), mason . Unul din conducatorii Order of Druids, fondat de John Toland in 1717.

   Lucrarea “Ancient Egypt: The Light of the World “ scrisa de Gerald Massey (1828–1907), unul din sefii Ancient Order of Druids.        

   Lucrarea „The Secret Doctrinescrisa de H. P. Blavatsky.

 

3)     CATEVA DETALII DESPRE ZEITGEIST ADDENDUM SI PROIECTUL VENUS

 

   Conceptul Zeitgeist a aparut la sfarsitul secolului 18 ca traducere in germana a genius seculi (gardianul spiritual al evului), fiind preluat apoi de mai multi romantici din spatiul german. Il regasim si in gandirea hegeliana.

   Documentarul este regizat si produs de catre Peter Joseph. Tot el a scris scenariul si a compus muzica. A fost premiat cu cea mai mare distinctie la Artivist Film Festival (unde pe lista sponsorilor gasim TIME-WARNER si o revista yoga) la 02.10.2008 si a circulat liber pe internet incepand cu 04.10.2008.

   Jacque Fresco (1916-), este un designer industrial, specialist in inginerie sociala, futurist, inventator. A pus bazele comunitatii Venus (in Florida) si a creat Proiectul cu acelasi nume. De mentionat ca Venus nu este o localitatea in acceptiunea normala a termenului (cu o administratie de gen) ci o comunitate atipica ce si-a ales special acesta denumire dupa cea a planetei denumita popular si luceafarul (asociata in mitologie cu demonii). Tot acolo s-a format si o tabara gay.

   Multi ani a fost membru al Technocracy Incorporated.

Foto: http://www.timboucher.com/journal/wp-content/uploads/2006/07/technocracy-flag.jpg

   In 2002 a aparut in cadrul Engineering the Impossible la Discovery Channel. De asemenea de mai multe ori la The Larry King Show si Fox Television. Detalii despre aceste posturi, cititi va rog in articolul:

 

Mass-media, industria de filme, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL  

 

   A simpatizat cu miscarea hippie inceputa in anii 60. Ce valori promoveaza aceasta comunitate, cititi va rog in articolul:

 

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

 

   Orasul circular de care se aminteste inclusiv in documentar, nu este o ideea revolutionara a lui, ci o preluare a unui concept antic:

Foto: http://www.dedroidify.com/blogimages/Fresco_circular_city.jpg

   Iata mai jos harta orasului Atlantis, facuta dupa descrierea lui Platon si publicata in New York America la 20.10.1912

Foto: http://www.altarcheologie.nl/underwater_ruins/cuba/Earthfiles_com_2_files/AtlantisDrawing.jpg

   Iata si un citat Jacque Fresco, ce aminteste cutremurator de macabra gandire a ELITELOR ce folosesc conceptul de ciborg, de “ajutare” tehnologica a organismului uman, ca mijloc pentru promovarea a tot felul de implanturi “necesare”, insa cu scopul final care ii intereseaza: microcipurile.

   Cand tehnologia biologica va deveni mult mai avansata, fiintele umane, asa cum le stim, vor deveni specii modificate. Daca in dezvoltarea noastra globala nu includem si aceasta posibilitate, vom fi martorii declinului speciei noastre.”

   Comparati acum cu cele zise de Ray Kurzweil in 1999: 

Evolutia biologica este prea inceata pentru specia umana. In urmatoarele cateva decade va fi lasata in mizerie.”

      Insa tot el spunea:

   Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial

   Sub masca transumanismului se mai ascunde insa ceva cumplit. Bertrand Russell spunea in 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Si tot el inImpactul Ştiinţei În Societate„:

   În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   Vizionati va rog si:

 

4)     ANALIZA DOCUMENTARULUI SI A INTERVIULUI

Foto: http://files.meetup.com/500018/Zeitgeist%20Addendum%20Eye%20Sun%20in%20Triangle%20Hands.jpg

 

   Peter Joseph identifica in documentar doua principale probleme: religia si lacomia. Si cand aminteste de religie, invariabil ni se prezinta imagini cu simboluri crestine si doar de doua ori enumera si celelalte religii teiste. Cand dezvolta tema lacomiei, invinovateste si principiul concurentei si concluzioneaza ca acestea au dus la crearea Federal Reserve, BANCA MONDIALA si FMI. El considera ca un grup de bogatani au pus mana pe sistemul bancar prin care manipuleaza politicul si economicul strict pentru a acumula mai multe averi. Asa sugereaza sa fie vazut si globalismul, ca ceva aparut din dorinta acelora de a stapani bogatiile planetei. Nu spune nimic de masonerie si nici de cele ce le-am aratat la mai sus.

   In cele ce urmeaza, prin min. x D sau min.y I, voi marca minutul din documentar, respectiv din interviu, la care fac referire.

 

   Min. 0:29 D

 

   Citez: „vechile apeluri la sovinism rasial, sexual si religios la fervoarea nationalista turbata incep sa nu mai functioneze

   Dar exact acelasi lucru ne spune inclusiv UE, conglomerat statal ce inchipuie viitorul GUVERN MONDIAL. UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother de STANGA. La PAPUSARI totul este bine planificat si se respecta intocmai schemele prestabilite. Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, cand s-a pregătit următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit (cum altfel?) sub preşedinţia masonului Valéry Giscard D’Estaing:

   După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

   Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE . „

   Cititi va rog si articolul:

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   Aceleasi idei le regasim si la personajele de care am amintit la capitolul 1) NOUA ORDINE MONDIALA – definitie. Exista insa si organizatii specializate in promovarea acestor „valori”, finantate de aceleasi ELITE. Cititi va rog si articolul:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

   Min. 2:01 D

 

   Ni se spune sa aducem in mintea umana o revolutie radicala si este citat Krisnamurti. Iata cateva detalii despre personaj:

   Jiddu Krishnamurti (1895-1986), a promovat o revolutie psihologica. S-a ocupat cu studii ale naturii mintii, meditatii, relatii umane, modalitati de schimbari in societate.

   In tinerete a apartinut Theosophical Society. In 1984 Natiunile Unite ii decerneza o medalie pentru pace. ONU este si ea o etapa intermediara in edificarea GUVERNULUI MONDIAL si inclinatia ei spre aceasta gandire este fireasca, tinand cont de cele aratate mai sus, la capitolul 1) la Alice Bailey.

   A fost prieten apropriat cu eugenistul Aldous Huxley.

Aldous Huxley, autorul cărţii „Măreaţa Lume Nouă” şi fratele lui Julian Huxley, a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte, „Măreaţa Lume Nouă„, scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce elita planifica să implementeze.

„Şi aici mi-ar place să compar pe scurt, parabola „Măreaţa Lume Nouă” cu o altă parabolă care a ieşit mai recent în cartea lui George Orwell „1984”. Înclin să cred că dictatura ştiinţifică a viitorului, şi cred că vor fi dictaturi ştiinţifice în multe părţi ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul „Măreaţa Lume Nouă” decât de şablonul „1984”. Va exista o afacere bună mai apropiată nu din cauza unei remuşcări umanitariste în dictatorii ştiinţifici ci pur şi simplu pentru că şablonul „Măreaţa Lume Nouă” este probabil, o bună afacere mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poţi obţine consimţământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fi, ei bine, mi se pare mie că natura revoluţiei ultime cu care ne confruntăm acum este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare, care mereu a existat şi probabil că va exista mereu, să facă oamenii chiar să-şi iubească sclavia. Oameni pot fi făcuţi să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decenţă, ei ar trebui să nu se bucure şi aceste metode, eu cred, sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi ale terorii deoarece ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există de exemplu metoda farmaceutică, aceasta a fost una dintre chestiunile despre care am vorbit în „Măreaţa Lume Nouă” şi rezultatul ar fi acela că… vă puteţi imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiţi, chiar şi în cele mai abominabile circumstanţe. Adică, aceste lucruri chiar sunt posibile. „

 

   Min. 25 D

   Apare un fragment din deja celebrele destainuiri ale lui John Perkins din „Confesiunile unui asasin economic”, despre care am demonstrat insa ca este in continuare unul de al LOR si ce urmaresc EI prin astfel de dezvaluiri partiale:

John Perkins: „Confesiunile unui asasin economic„, subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

   Min. 53 D

 

   Incearca sa ne convinga ca Bilderberg Group, Council on Foreign Relations si Comisia Trilaterala nu sunt cauza problemei ci simtome ale lacomiei.

   Aceasta incercare de minimalizare a problemei este deosebit de grava. Ele nu reprezinta nici cauza problemei si nici simtome ale lacomiei, ci organisme create special pentru a lucra la instaurarea GUVERNULUI MONDIAL. Cititi va rog si articolele:

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri

 

Grupul BILDERBERG, istoric si detalii lista participanti  

   Min.57 D

  Ni se spune ca religia conditioneaza oamenii sa se simta vinovati pentru inclinatii naturale, fiecare pretinzand ca ofera singura cale spre mantuire si iertare. Este singura data cand vorbeste de notiunea de „inclinatii naturale”, in rest pedaland pe ideea ca nu exista decat comportament. De exemplu la min. 1:11 D specifica chiar ca nu exista instinct si ca problemele se rezolva prin eliminarea cauzelor ce produc lacomie, bigotism, prejudecati, elitism, ajutor social, inchisori. Avem probleme pentru ca unii au lipsuri. Nu exista natura umana, exista comportament uman. Ele nu se pot schimba intr-un sistem monetar.

   Cu alte cuvinte exista sau nu inclinatii naturale dupa cum le vine mai bine. De exemplu ele exista daca vorbim despre homosexualitate, caz in care religia este daunatoare deoarece ii fac pe respectivii sa se simta vinovati.

 

   Min. 1:00 D

 

   Ni se spune ca monetarismul se manifesta mai grav in capitalism si apoi mai diminuat in socialism si comunism.

   Deci recunoaste ca STANGA ii surade.

 

   Min. 1:28 D

 

   Considera ca sistemul creaza saracie care la randul sau duce la infractiuni.

   Este o simplificare nesanatoasa cu consecinte grave. Exista intr-adevar infractiuni determinate de pauperizare, insa nu se poate generaliza. Nu din cauza saraciei exista criminali in serie, violatori, pedofili, etc. Si chiar si in cazul traficului de droguri, se poate discuta amplu, nu este insa spatiu suficient aici.

 

   Min. 1:32 D

 

   Ne vorbeste despre o societate fara stratificare sociala, in care sa muncim pentru binele comun, fara elitism.

   Aici bate campii, deoarece nu toti se nasc savanti, indiferent de cata scoala bagi in ei. Acesti savanti sunt din start viitoarele elite ce vor decide ce este bine si ce nu pentru intreaga planeta. Apoi si intre acestia vor apare idei contradictorii, caz in care va exista o formula prin care se va decide care anume se va pune in practica. Iar in aceasta formula obligatoriu vor fi implicati oameni … Si uite asa se va ajunge precum in „Ferma animalelor” in care toti erau egali pana cand unii au devenit mai egali decat ceilalti. Aceasta expunerea este pur teoretica, deoarece in practica ELITELE deja exista si de abia asteapta sa-si ocupe locurile in noua societate.

 

   Min. 1:37 D

 

   In viitor, tehnologia va rezolva toate problemele mondiale, inclusiv saracia. Asta in comparatie cu trecutul, cand exista saracie din cauza … religiilor teiste.

   Atentie, se exprima foarte clar impotriva invataturilor acestor religii, ceea ce denota incultura si reavointa, deoarece acestea invoca tocmai milostenia, cea care daca s-ar aplica ar duce la lipsa saraciei. 

 

   Min. 1:44 D

 

   Il citeaza pe Martin Luther King. Nu spune insa un lucru important in leagatura cu aceasta personalitate:

   Stanley David Levison (1912–1979), evreu, unul din liderii partidului comunist american, a fost prieten si consilier al lui Martin Luther King caruia i-a scris discursurile si i-a organizat evenimentele. Oamenii de culoare, afro americanii, n-au fost decat instrumente …

 

   Min. 1:48 D

 

   Zice el ca ce bine ar fi fost daca savantii ce au lucrat la bomba atomica ar fi lucrat la ceva folositor.

   Dar cine i-a oprit? Trebuie inteles ca nu guvernul i-a strans pe savantii evrei si i-a pus sa construiasca teribila arma. Cercetatorii doreau crearea armei nucleare inca inainte de inceperea celui de al doilea razboi mondial. L-au convins pe presedintele SUA Franklin Delano Roosevelt iar acesta in AUGUST 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor. Iar razboiul a inceput in SEPTEMBRIE … Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki. SUBLINIEZ: nu guvernul a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei. Iar o parte dintre acestia au cerut dupa razboi crearea CERN. (ati auzit de ea cu ocazia tam-tamului mega acceleratorului de particule) Asta este TERIBILA REALITATE. Cititi va rog si articolul:

 

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

   Min. 1:51 D

 

   Ne spune ca sistemul financiar intra in colaps datorita propriilor neajunsuri, ca vor urma miscari sociale, ce vor duce la dictatura. La min. 18 I, cand Alex ii arata ca transhumanismul prezinta societatea viitorului in mod similar cu ce promoveaza el in documentar (tehnologie ce rezolva tot, inclusiv un soi de creare de ciborgi, disparitia banilor, etc.) si ca insasi ELITELE doresc aceasta, Joseph ii raspunde ca nu crede ca actuala criza este pusa la cale de catre cei ce controleaza Federal Reserve, ci ca sistemul va intra in colaps, fiind format pe o greseala pornita din lacomie si prin urmare este momentul de actiune. Iar la min 1:47 I sustine ca stapanii finantelor nu inteleg ce se intampla …

   Eu consider ca este fundamental gresit. Nu s-a ajuns la recesiune datorita propriilor neajunsuri ale SISTEMULUI, ci pentru ca ELITELE ce-l conduc asa au dorit. De fapt va fi foarte curand un cumul de crize, recesiune, foamete, ample miscari de strada, razboi cumplit, cu unicul scop de a oferi apoi solutia: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Cititi va rog articolul scris in septembrie anul trecut:

 

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Min. 1:52 D

 

   Printre actiunile necesare luptei impotriva SISTEMULUI, enumera si:

   Boicotarea Citibank, JPMorgan Chase, Bank of America, ca fiind cele ce formeaza Federal Reserve

   Folosirea energiei alternative de catre fiecare in parte

   Alaturarea la miscare

   Acest tip de boicotare nu duce la nimic. Trebuie inteles ca ELITELE conduc intregul sistem financiar bancar. Nu exista banci bune si banci rele.

   Nu exista producatori importanti de tehnica ce poate folosi energia alternativa si care sa nu faca parte din SISTEM. Aceasta actiune este utila strict pentru a polua mai putin, nu pentru a-i lovi financiar.

   Alaturarea la miscare este cea mai nefericita dintre variante, deoarece aceasta nu duce decat la infaptuirea programului gandit de cei despre care am vorbit la capitolul 1) NOUA ORDINE MONDIALA – definitie. Dupa cum observati, tot ce se spune in documentar, s-a mai spus acum o suta de ani …

 

   Min. 18 I

 

   Joseph spune ca nu crede in existenta diavolului, caci el considera ca acesta este o inventie a religiei. Prin extensie, nici cu termenul “diavolesc” nu-i de acord si doreste ca prin educatie acesta sa nu mai fie folosit in limbaj. Aceasta tema revine foarte des in cursul interviului.

 

   Min. 24 I

 

   Alex ii arata ca socialismul fabian sau societatea viitorului promovata de cei precum HG Wells spun in proportie de 90% ce se spune si in documentar, la care Joseph ii raspunde ca doar seamana a socialism, dar nu este caci acela nu pune accent pe tehnologie. Si mai adauga ca necazul este competitia creata de sistemul financiar.

   Fals grosier, caci inca de la inceput socialismul, comunismul sau HG Wells au pus accentul pe “cuceririle stiintei”. Iar chestia cu competitia exista de cand e omul pe pamant, nu-i o consecinta a sistemului financiar-bancar actual. Ea exista inclusiv in grupurile animale, unde masculul sau femela alfa este acceptat in aceasta postura de catre ceilalti membri in urma unei competitii a fortei dar si a inteligentei si este folositoare respectivei “comunitati” deoarece un sef puternic si istet o apara, o conduce acolo unde este mai multa hrana si pastreaza ordinea. La oameni chestiunea este mai complexa, insa este cert ca nu-i determinata exclusiv de lipsuri. Exista competitii benefice, fara de care ne-am transforma intr-o masa amorfa mai jalnica decat dobitoacele. Desigur, sunt si competii cretinoide, ca de exemplu cel al pitipoancelor ce se intrec in posete scumpe.

 

   Min. 36:30 I

 

   Aici Joseph sustine ca NOUA ORDINE MONDIALA nu este condusa de ELITE.

 

   Min. 39 I

 

   Cum Joseph ii tot da inainte ca nu exista instinct, ci educatie, Alex il ironizeaza intrebandu-l daca mama paianjen il invata pe fiu cu sa tese o panza. Raspunsul este de tip abureala. Intr-un final accepta ca oamenii sunt fiinte mai complexe, insa instinctele pot fi schimbate. Cine va decide insa care instincte sunt bune si care rele, nu ne mai spune.

 

   Min. 1:03 I

 

   Joseph ne spune ca China n-a mers caci avea tot un sistem monetar.

   Intrebare fireasca: altfel mergea?

 

   Min. 1:05 I

 

   Fresco: nu va exista stat. Si evident Alex observa: ca in socialism fabian. Joseph nu poate explica ca societatea dorita de el nu este acelasi lucru insa o tine pe a lui cu religia (crestinismul) si competitia ca fiind sursa tuturor relelor.  

 

   Min. 1:09 I

 

   Alex il intreaba clar daca familia este sau nu un lucru bun, iar Joseph raspunde ca familia va deveni comunitatea, va fi ce doreste fiecare sa fie.

   Cu acest raspuns se intregeste programul miscarii sale, aratandu-se a fi exact precum cel al iluminatilor de la sfarsitul secolului 18. 

 

   Min. 1:20 I

 

   Joseph subliniaza importanta educatiei ca schimbare din temelii. Insa societatea ce o doreste el este terifianta, iar tipul de educatie va fi mai cumplit decat cel din China lui Mao.

 

   Min. 1:37 I

 

   Alex: crezi ca avem fiecare un suflet? La care Joseph o scalda si este firesc, deoarece el nu este ateu, chiar daca asa vrea sa para. A recunoaste existenta sufletului l-ar obliga automat sa recunoasca ca se afla in tabara new age. Alex continua si ii explica ca daca exista suflet, atunci omul automat isi pune intrebari firesti despre acesta, isi largeste orizontul dincolo de perceptia materiala inconjuratoare, ajungand la concluzia ca exista si altceva. La care Joseph minte si spune ca el critica religia ca institutie. Insa vedem clar mai ales din Zeitgeist the movie ca el are ceva cu teismul si in mod special cu crestinismul ca invatatura. Mai spune el ca te poti renaste in alta parte in care nu sunt cretinistinii majoritari. Cu acest a te renaste o da pana la urma pe fata. Astfel sper sa fie foarte clar pentru toti cei ce-l urmeaza: el are o religie iar aceasta este cea a NOII ORDINI MONDIALE.

 

   Min. 1:42 I

 

   Joseph inceara sa ne convinga ca globalizarea o folosesc camatarii pentru propriul lor avantaj si ca este irelevant in discutie sa se faca o comparatie cu planeta fara stat pe care o promoveaza el.

 

   Min. 1:46 I

 

   Joseph considera ca progresul duce inevitabil la tipul de societate promovat in documentar.

  

 

 

 

 

 

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  2. cris said, on aprilie 23, 2009 at 9:58 am

    Am cateva intrebari: aveti cumva date exacte cu privire la savantii care au fondat CERN-ul ? Adica, confirmari a faptului ca unii dintre cei care l-au fondat au facut parte din echipa celor care au facut bomba atomica?

    A doua intrebare ar fi daca v-ati gandit vreodata sa analizati si filmele formatoare de opinii ca : „The secret” si „What the bleep do we know”, unde se afirma printre altele ca nu exista Dumnezeu, ci ca noi insisi suntem niste dumnezei.
    Avand in vedere ca au facut afirmatia asta si altele, banuiesc ca fac parte tot din planurile masonice pentru pregatirea venirii antihristului.

    Apreciază

    • zavate said, on noiembrie 24, 2009 at 9:18 pm

      Am vazut „The secret”si pot sa te contrazic afirmand ca acolo era clar acceptata existenta lui Dumnezeu,a unei hiperconstiinte,a unei energii cuantice,a naturii(numeste-o cum vrei).Nu se facea referire la nici o religie .Se vorbeste despre Dumnezeul tuturor.Pentru ca pana la urma ,pot afirma,ca un crestin ortodox convins ce sunt ,ca Dumnezeu este unul singur si acelasi pentru toti.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 25, 2009 at 4:49 am

        zavate

        Ce mincinos esti cand spui ca esti crestin ortodox convins in timp ce debitezi asemenea rataciri.

        Apreciază

  3. saccsiv said, on aprilie 23, 2009 at 10:35 am

    cris

    Fizica nucleara, bomba atomica, CERN, LHC, joaca de-a Dumnezeu

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-12/518533/Fizica-nucleara-%2C-bomba-atomica-%2C-CERN-%2C-LHC-%2C-joaca-de-a-Dumnezeu.html

    Apreciază

  4. cris said, on aprilie 23, 2009 at 2:44 pm

    Mersi mult.
    Cat despre a doua intrebare sper sa aud vesti. 🙂

    Dumnezeu sa te binecuvanteze.

    Apreciază

  5. bogdan said, on aprilie 24, 2009 at 7:40 pm

    imi cer scuze daca repet cv .proiectul venus care e mentionat in film , am sa ma refer doar la nume .venus=luceafar=lucifer=diavol=satana.

    Apreciază

  6. […]    Din nefericire, majoritatea celor ce se axeaza strict asupra chestiunii cipurilor refuza sa faca referiri limpezi asupra PAPUSARILOR ce stau in spatele acestei actiuni si aceasta din nestiinta lor si din reacredinta a celor ce-i manipuleaza. Caci de reacredinta este intotdeauna vorba atunci cand cu buna stiinta se prezinta doar parti de adevar, cum ar fi de exemplu cazul celor care au initiat miscarea Zeitgeist. […]

    Apreciază

  7. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  8. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  9. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  10. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  11. ion adrian said, on august 8, 2009 at 8:57 pm

    @Saccsiv,
    Sunt lucruri pe care nu le inteleg si care se aseamana cu ce s-a intamplat cu limba romana dupa caderea comunismului, in sensul ca anumite cuvinte erau ostracizate datorita incarcaturii ideologice conferite de comunism ele avand si alte sensuri initiale si care nu aveau legatura cu comunismul. Era adica ceva similar cu a exclude o femeie violata dintr-o familie ptr ca fara sa doreasca a fost violata.
    Eu spun ca acele cuvinte trebue pastrate in limba dar cu sensul lor initial normal si epurate de sensurile rele cu care au fost siluite.
    Si acum revin la cestiune:
    Saccsiv ce este rau in termenul si in dorinta ca acest termen sa aiba un continut si ma refer la : „Unitatea spirituala a lumii”.
    Te rog, stiu ca esti ocupat dar astept un raspuns la acesta intrebare.

    Apreciază

  12. ion adrian said, on august 9, 2009 at 2:07 pm

    Saccsiv,
    Analizand din nou documentarul, lasaind deoparte coceptia anticrestina a autorilor, nu pot sa nu observ, ca si Remus, ca, critica economica facuta este similara cu a noastra, ca bancile vizate sunt cele vizate de noi , ca cele 10 sfaturi de la sfarsit seamana cu ce spunem si noi cand cu ocazia cipurilor am spus : sa renuntam la aceasta societate, sa incercam s-o boicotam.
    Apare decateva ori in fundal si ochiul masonic si nu inteleg de ce Jones nu-l intreaba direct despre masonerie?Singurul lucru prin care ne deosebim clar este ca el nu vede un complot evreiesc asa cum se pare ca vedem noi, desi ne ferim sa recunoastem foate clar acest lucu.
    Are un principiu revolutionar pe care eu il afirm pe plan local de peste 20 de ani si anume ca resursele naturale sunt mostenire comuna a umanitatii(principiu si crestin derivand din: stapaniti pamantul din Facerea) . eu mai puteam ca nimeni nu se poate si nu poate fi exonerat de raspunderea ce-i revine in utilizarea si protejarea resurselor naturale.
    Desigur ca solutia de tip Venus este la fel de utopica cu retragerea noastra in munti daca se ajunge la cipuire.
    Solutiile inca nu exista nici la ei nici la noi.
    Saccsiv te intreb clar si sa-mi raspunzi la fel:
    Daca maine prin minune, vor fi disparut fizic toti reprezentantii familiilor evreiesti, masonice etc la care te referi, crezi ca s-ar schimba ceva si daca nu, ce inseamna asta? Ca daca raspunsul este „da” semnificatia este clara: Hitler a gresit ca nu s-a ocupat de cine trebuia.

    Astept

    Apreciază

  13. ion adrian said, on august 9, 2009 at 3:12 pm

    Erata: eu mai spuneam ca nimeni nu se poate exonera….

    Apreciază

  14. D&B said, on august 10, 2009 at 1:06 am

    Mai puţin mă interesează naţionalitatea. În general fac abstracţie de asta.

    Totuşi dacă Saccsiv e atât de documentat şi cunoaşte aşa de bine atunci mă întreb de ce oare nu încearcă să negocieze?

    Eu vorbesc mai abstract şi mai impersonal pentru că nu am înplan să negociez cu personajele responsabile, Dar dacă Saccsiv se concentrează aşa de mult pe personaje şi totuşi nu negogiază atunci nu e o prostie să te concentrezi pe personaje? Sau poate vrea să-i ajute pe alţii să facă asta fără ca el să o facă mai întâi?

    E într-adevăr un lucru mare să fi bine documentat într-un domeniu, dar cred că e şi o mare prostie dacă cunoşti foarte multe într-un domeniu dar nu faci nimic în acel domeniu.

    Pe mine chiar mă enervează să citesc sau să ştiu o grămadă de lucruri despre nişte persoane pe care n-am nicio şansă să le întâlnesc vreodată şi nici nu îi pot ajuta pe alţii să le întâlnească şi nici nu intenţionez asta!

    Nu vreau să jicnesc pe nimeni! Dar informaţiile ce privesc personaje cu care eu n-am nicio relaţie şi nici nu intenţionez asta sunt o prostie să fie bagate în seamă! Nu văd sensul! Eu unul sar şi citesc mai departe şi nu mă interesează nimic din viaţa personală a nimănui cu care n-am niciun fel de relaţie sau nu intenţoinez asta.

    Apreciază

  15. D&B said, on august 10, 2009 at 6:57 pm

    @tutenes
    Nu prea vă înţeleg metafora, daroricum dacă a rămâne cu privitul e scopul, atunci pe mine asta mă plictiseşte.

    Apreciază

  16. saccsiv said, on august 13, 2009 at 6:00 pm

    ion adrian

    Cred ca trebuie sa ma citesti o data articolul de mai sus. Incet si cu rabdare. Trecand de acest nivel, mai departe este util de inteles articolul:

    Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%e2%80%9cnoi-ordini-mondiale%e2%80%9d/

    Abia apoi, dupa ce vei elimina singur unele din nedumeririle tale, daca vor mai ramane cateva, ma voi apuca sa-ti raspund. Iti spun asta deoarece nu am timp sa-ti raspund laborios la comentariul tau de mai sus.

    Apreciază

  17. ion adrian said, on august 17, 2009 at 8:36 am

    Saccsiv,
    Multumesc
    Un timp am lipsit. Voi face ce ma sfatuiesti(si eu sunt foarte ocupat) si-mi voi revedea si relua postarea la care ai raspuns.

    Apreciază

    • Mike said, on august 20, 2009 at 9:43 pm

      Salut. Sacciv, lasa-mi un email sau un id de messenger. As dori sa discut in privat cu tine. Multumesc anticipat.
      P.S. Trimite-mi pe mail, nu aici.

      Apreciază

  18. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  19. cAsAndrA said, on octombrie 10, 2009 at 9:40 pm

    AlexJones este un agent SSionist.
    Toate aiurelile gnostico-masonico-teozofice sunt doar praf in ochi ca sa distraga atentia de la adevaratii conducatori ai lumii vestice, care sunt financiarii ev rei si complexul militaro-industrial-american.

    Apreciază

  20. […] departe de cel care va fi in mod real si se aproprie foarte putin de cel prezentat in documentarul Zeitgeist. Nici o vorba insa despre semnul […]

    Apreciază

  21. zavate said, on noiembrie 24, 2009 at 9:25 pm

    Felicitari pentru site..E foarte greu sa urmaresc cu atentie doar o singura tema pentru ca sunt prea multe..dar repet imi e de mare ajutor.Si cu referire la nemultumirile cum ca ar fi prea multe personaje cred ca e mai bine asa pentru ca istoria se bazeaza pe NUME,DATE si intamplari.Deci ca sa nu apara contestatii cum ca nu ai fost bine informat mi se pare ca e mai bine sa oferi toate detaliile.

    Apreciază

  22. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  23. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  24. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  25. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  26. […] Pare paradoxal, insa lupta impotriva cipurilor uneste in aceeasi tabara galerii de fotbal, miscarea Zeitgeist, yoghini, Alex Jones, David Icke si tot felul de personalitati si organizatii necrestine sau chiar […]

    Apreciază

  27. […] Pare paradoxal, insa lupta impotriva cipurilor uneste in aceeasi tabara galerii de fotbal, miscarea Zeitgeist, yoghini, Alex Jones, David Icke si tot felul de personalitati si organizatii necrestine sau chiar […]

    Apreciază

  28. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  29. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  30. Film! said, on aprilie 9, 2011 at 8:51 pm

    […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… Uitati-va este ceva serios…ce o sa va lase masca!!!!! nu o sa va vina sa credeti ce o sa […]

    Apreciază

  31. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  32. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  33. […] Pare a zice bine, nu? Si vine unul entuziasmat de Zeitgeist, casca gura la el si-si spune: asta-i baiatul ce le da pe fata. Apoi asculta nefericitul bascalia […]

    Apreciază

  34. […] a zice bine, nu? Si vine unul entuziasmat de Zeitgeist, casca gura la el si-si spune: asta-i baiatul ce le da pe fata. Apoi asculta nefericitul bascalia […]

    Apreciază

  35. […] saccsiv.wordpress.com/2009/04/16/zeitgeist-addendum-subtitrare-in-limba-romana-despre-proiectul-venu…  […]

    Apreciază

  36. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază

  37. […] Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist. […]

    Apreciază

  38. […] acestui blog vor recunoaste insa schema: Ca si in Zeitgeist, vorbim de fapt despre fNOM […]

    Apreciază

  39. […] Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist. […]

    Apreciază

  40. octavpelin said, on noiembrie 2, 2017 at 10:43 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  41. […] acestui blog vor recunoaste insa schema: Ca si in Zeitgeist, vorbim de fapt despre fNOM […]

    Apreciază

  42. […] Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist. […]

    Apreciază

  43. […] ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca ace… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.