SACCSIV – blog ortodox

Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexuali

Posted in HOMOSEXUALITATE, Vermont by saccsiv on aprilie 8, 2009

   Conform Fox News, aceasta reprezinta o crestere a acceptarii acestei idei in randul populatiei, Vermont alaturandu-se astfel statelor Massachusetts, Connecticut si Iowa, iar pe “lista de asteptare” aflandu-se: New Hampshire, Maine, New York si New Jersey. In California, desi Curtea Suprema a legalizat astfel de casatorii, populatia s-a opus prin vot.

   De mentionat ca in Vermont, desi opozantii casatoriei intre homosexuali s-au straduit sa promoveze necesitatea unui referendum, acesta n-a avut loc datorita influentei ce o au cei din spatele miscarii gay.

   Forta ELITELOR pentru impunerea acestei spurcaciuni, singurul pacat pentru care divinitatea a intervenit direct distrugand cetati (Sodoma, Gomora), se face clar simtita in intregul spatiu al statelor “democrate”. Sa ne amintim ca in toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason.”.

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene:

   Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. „

   Cititi va rog si articolul:

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   Lucrarea lor a inceput insa de peste o suta de ani si este strans legata de legalizarea avorturilor, revolutia sexuala, feminism, socialism iar finantatorii sunt familii puternice, implicare in toate organizatiile ce preagatesc instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDONI MONDIALE. Cititi va rog si articolul:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. parereamea said, on aprilie 8, 2009 at 11:20 am

    Iata mai jos ce material didactic se foloseste pentru copiii de clasa a V-a – engleza intensiv la orele de engleza optional. Fisa cu descrierea in engleza a carierei cantaretului de culoare Robert Kelly, fisa cu versurile melodiei ce trebuie recunoscute dupa auditie si completate in spatiile goale, etc. Nu mai exista literatura engleza si poezie de studiat. Dupa parerea acestor profesori eu mi-am dus copilul la liceu sa studieze engleza intensiv din punctul de vedere al culturii MTV americane. Va dati seama ca astfel le deschide interesul chiar daca pana atunci nu au avut contact cu acest gen de muzica. Nu e desigur prima melodie care o studiaza, dar cea de acum m-a scos din sarite. Dupa parerea mea, versuri sataniste. Daca ma insel va rog sa imi spuneti.

    http://www.metrolyrics.com/the-worlds-greatest-lyrics-r-kelly.html

    Apreciază

  2. Daniela said, on aprilie 8, 2009 at 4:07 pm

    Cadrul didactic NU este obligat sa folosească resursele din manual. Poate aduce la clasa ceea ce considera in vederea indeplinirii obiectivelor de invatare/predare.
    Este nevoie de mult discernamant care poate fi obtinut doar de la Domnul, in Biserica Lui. Astfel, consider ca acest profesor despre care ati scris, nu merge la biserica, nu merge pe Cale.
    Am aflat de curand ca profesorul va raspunde la Judecata de pacatele copiilor(tinerilor) carora le preda..
    Va sfatuiesc sa il „trageti de maneca” si, daca va va spune ca acesta este manualul, aveti mai sus raspunsul.

    Apreciază

  3. […] Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexual… […]

    Apreciază

  4. oliviamonica said, on aprilie 10, 2009 at 8:19 am

    E intr-adevar revoltator.
    Problema e ca majoritatea (profesorilor, elevilor) apreciaza aceasta incultura. si chiar daca cineva incearca sa le atraga atentia i se rade in fata-cu replici ca asta e civilizatia la care trebuie sa ne adaptam. parintii (cei mai multi) sunt chiar multumiti de faptul ca copiii lor invata „despre lumea in care traim”. e clar ca ne indreptam spre Apocalipsa.

    Apreciază

  5. […] Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexual… […]

    Apreciază

  6. […] Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexual… […]

    Apreciază

  7. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:51 pm

    […] Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexual… […]

    Apreciază

  8. […] planetei continua: statul american New Hampshire legalizeaza si el casatoriile intre homosexuali Spurcarea planetei continua: statul american Vermont legalizeaza si el casatoriile intre homosexual… Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene Bolile homosexualilor: un document […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.