SACCSIV – blog ortodox

Romania, incotro? Ca urmare a cazului GIGI BECALI, CSM cere CNA interzicera emisiunilor tv ce dezbat procese in curs. Interventia lui Sandu Geamanu

Posted in CNA, CSM, GIGI BECALI, Sandu Geamanu by saccsiv on aprilie 5, 2009

   Stirea a fost prezentata la OTV in seara aceasta in jur de ora 21, la cateva minute dupa ce, conform d-nului Dan Diaconescu, postul de televiziune a primit un comunicat in acest sens.

   Voi reveni cu amanunte. Daca este real, este grav, caci in afara de cazul Gigi Becali, in dezbaterile televizate se analizeaza multe dosare ale unor personalitati celebre …

 

   UPDATE

 

   Doar instanţele de judecată au dreptul şi obligaţia să se pronunţe asupra temeiniciei unei hotărâri judecătoreşti, iar procedurile judiciare trebuie să se desfăşoare exclusiv în faţa instanţelor de judecată. În calitate de garant al independenţei justiţiei, CSM solicită încetarea atacurilor la adresa vieţii private a magistraţilor. Soluţionarea acuzelor de orice natură trebuie să reprezinte o stare de normalitate într-un stat de drept în care instituţiile statului sunt chemate să aplice exclusiv legea. CSM recomandă echilibru şi respect faţă de reprezentanţii autorităţilor judiciare şi faţă de lege şi solicită încetarea oricăror presiuni prin intermediul media asupra proceselor în desfăşurare„,

   Potrivit CSM, CNA trebuie să intervină în mod ferm pentru a stopa altfel de derapaje.

  

   La scurt timp dupa ce Dan Diaconescu a citit randurile de mai sus, in intersectia in care realizatorul Nico, trimis de OTV sa reconstituie evenimentele din seara in care oamenii lui Gigi Becali i-au prins pe hoti si care incerca fara spor sa afle cate ceva de la floraresele ce fusesera martore ale actiunii de atunci (care refuzau insa sa raspunda din motive de ele stiute), a aparut intr-o decapotabila SANDU GEAMANU, care in cadrul unui interviu ad-hoc, a transmis postului tv ca nu procedeaza corect, specificand: “Adevarul este in dosar, nu pe strazi

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion de la Chiuiesti said, on aprilie 6, 2009 at 1:55 pm

  Asta ar fi raspunsul corect care ar trebui dat CSM si CNA, pe care l-am postat si pe alt blog:

  “ARTICOLUL 29
  (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.
  ARTICOLUL 30
  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

  (2) Cenzura de orice fel este interzisă. “(Constitutia Romaniei)

  Apreciază

 2. Dan said, on aprilie 6, 2009 at 3:08 pm

  Pai, e adevarat ca presa si televiziunea devin prea nesimtite si isi aroga atributii juridice tot mai mult. A se vedea victimizarea de catre massmedia a calugarului Daniel de la Tanacu si a celor cinci maicute. Nu e exagerat daca spunem ca massmedia a dat verdictul in acest caz, nu judecatorii. Dar cazul nu este singular. Va mai amintiti de gratierea lui Miron Cosma, care a fost revocata tot din pricina presei, silindu-l oarecum pe Iliescu sa revina asupra deciziei initiale?
  Libertatea are limitele ei legale, nu e sanatos sa faci tot ce vrei ci un stat normal trebuie sa cenzureze anumite comportamente. Chiar si anumite credinte religioase ca satanismul de pilda si sectele care militeaza pentru distrugerea statului. Nemaispunand de masonerie, care prin doctrina ei urmareste dizolvarea natiunilor si statului de drept pentru o integrare fortata intr-o structura suprastatala, globala.
  Iar daca cenzura de orice fel este interzisa, de ce se cenzureaza simbolurile naziste si legionare, dar cel mai grav, credinta ortodoxa – cum a fost cazul recent cu expozitia „Destine de martiri”? Sau de ce e incriminat antisemitismul? Nu merge sa ne ghidam dupa asemenea principii perverse, dand libertate satanistilor, masonilor, curvarilor, homosexualilor, etc. cu pretul punerii calusului in gura la ortodocsi, catolici si oamenii care mai au un minim bun simt taranesc – nu ala ipocrit-european – si o morala de baza.
  Eu unul nu recunosc autoritatea statului ateu modern si legile europene, nu imi prea fac griji ca daca ajung la ananghie din pricina statului pot ucide cu un cutit cativa atei jegosi si intru la inchisoare pe cheltuiala statului, fiind intretinut din buzunarul lor. Si oricum ce rost isi mai are Constitutia Romaniei cand am semnat Tratatul de la Lisabona, Constitutia UE? Desi e bine ca inca se mai aplica partial si temporar macar a noastra constitutie nu cea europeana pe care n-o recunosc si a carei steag l-am ars de vreo 2 ori cand l-am zarit in casa unde stau.

  Apreciază

 3. […] Romania, incotro? Ca urmare a cazului GIGI BECALI, CSM cere CNA interzicera emisiunilor tv ce dezbat… […]

  Apreciază

 4. EU said, on mai 1, 2010 at 1:26 am

  adevarul care la i facut tu javra penala de tentativa de prelungire…..bai cioara libidinuasa de sandu geamanu…….faci foamea , ai luat casa la oamenii aia amarati scarba nenorocita, sa ai parte numai si numai de infecta de pui de broasca…..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: