SACCSIV – blog ortodox

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL. Ampla analiza plecand de la discursul premierului Gordon Brown in care Il invoca pe Dumnezeu, cerand o Noua Ordine Mondiala, in timpul unei predici la catedrala Sf. Paul

Posted in antihrist, GUVERN MONDIAL, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, STANGA by saccsiv on aprilie 4, 2009

   Reiau de pe blogul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT traducerea articolului “Brown DOES do God as he calls for new world order in sermon at St Paul’s” din “dailymail.co.uk”.

 

   “Gordon Brown a facut un apel cu caracter vadit religios pentru o noua ordine mondiala care sa se bazeze pe “principiile morale comune” tuturor religiilor.

   In primul discurs tinut vreodata de un prim ministru la catedrala Sf. Paul din Londra, domnia sa a citat din Evanghelii pentru a argumenta necesitatea ca oamenii sa isi uneasca eforturile in vederea crearii unei noi societati globale.

   Primul-ministru a aratat din toate credintele si traditiile razbate ideea moderna, unica si puternica, ce pretinde responsabilitate din partea tuturor si echitate pentru toti.

   El a citat totodata si doctrina crestina: “poarta-te cu altii asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine” si a aratat ca principii similare pot fi gasite in iudaism, hinduism sau religia sikh.

   “Toate credintele arata ca se cade sa plingem cu cei ce pling, ca omul are tendinta sa creada in ceva mai mare decit el insusi, ca nu putem fi fericiti cind altii dispera, ca nu putem fi in largul nostru cind altii traiesc in teama, ca nu ne putem simti complet impliniti atita vreme cit altii sufera”.

   “Toti simtim, indiferent de ideile filosofice (pe care le avem), ca fiecare dintre noi suntem responsabili pentru semenii nostri… nu putem sa ignoram suferinta altora… si e in putinta noastra sa ajutam”.

   Domnia sa a continuat discursul sugerand ca economia mondiala si societatea ar trebui reconstruite in jurul unui cuvint din limba zulusa: themba care inseamna “trebuie sa gasim o alternativa”.

   Discursul primului ministru a marcat o cotitura fata de stilul lui Tony Blair, al carui consultant Alastair Campbell a facut declaratia de acum faimoasa: “noi nu facem apel la religie / la Dumnezeu”.

   La Westminster se considera ca un guvern implicat in tot felul de scandaluri si-ar asuma un prea mare risc daca ar pune moralitatea si credinta in centrul mesajului sau politic.

   G. Brown, chestionat asupra deciziei sale de a implica religia atit de deschis, in discursurile publice, a declarat: “cred ca politicienii trebuie sa aiba grija (in aceasta privinta) altfel ar putea sa se creada ca incearca sa o faca pe episcopii. Ceea ce fac si ceea ce spun reflecta parerile mele, principiile pe care le am, credinta in care am fost crescut si cea pe care o am”.

   Domnul Brown, al carui tata a fost un pastor al bisericii Scotiei, nu merge in mod regulat la biserica, dar crede in Dumnezeu. Primul ministru impartaseste parerea omologului sau australian Kevin Rudd si a episcopului Londrei, Richard Chartres, in ceea ce priveste faptul ca pietele financiare nesupravegheate “au depasit granitele moralitatii”.

   Domnia sa crede ca fortele pietei ar trebui inlocuite de cele ale “inimii” pentru ca acum a devenit clar ca primele pot “deveni inamicul bunei societati”.

   “Am putut vedea ca pietele (financiare) nu se pot regla singure dar se pot autodistruge pe ele insele”, a adaugat domnia sa. Criticii spun ca domnul Brown si-a subminat tonul de moralitate inalta a discursului prin recurgerea la unele atacuri politice.

   Astfel, domnia sa a subliniat ca cei care “nu fac nimic” si lasa recesiunea “sa isi urmeze cursul” – atacul sau obisnuit impotriva (factiunii politice) Tories (conservatorii, n.n.)- “atinge demnitatea umana”. Primul ministru a produs de asemenea oarecare mirare cind a declarat ca domnia sa incearca de multa vreme sa arate ca pietele (financiare) ar trebui sa aiba limite.

   De mai mult de un deceniu, Partidul Laburist a sustinut un control guvernamental foarte limitat asupra City-ului londonez (pietele financiare), acum blamat ca a permis bancherilor sa isi asume riscuri enorme. Vorbind unei congregatii de 2000 de credinciosi, printre care lideri financiari din City, lucratori sociali si copii, domnul Brown a evitat sa isi ceara scuze pentru rolul pe care il are in criza financiara. “Am spus dintotdeauna ca imi asum responsabilitatea pentru actiunile mele” a declarat domnia sa.

   Dar stiu de asemenea ca aceasta criza a fost generata la nivel global. Cred ca globalizarea nesupravegheata a pietelor financiare a depasit nu numai granitele nationale, ci si granitele morale”.

   Primul ministru a mai spus ca in viitor institutiile financiare si pietele trebuie sa opereze pe baza unor valori morale solide. “Sistemul financiar trebuie sa se bazeze pe aceleasi valori pe care se bazeaza viata noastra de familie”, a spus domnia sa”.

   Tot in articolul din RAZBOI INTRU CUVANT gasiti o foarte utila analiza, in completarea careia va rog sa cititi cele ce urmeaza:

   Pe scurt, mesajul premierului britanic reprezinta promovarea unui socialism nonateu, asemanator celui primar, un soi de reintoarcere la “valorile” sale de inceput. Inainte de a dezvolta aceasta esentiala tema, sa vedem cine este personajul. In articolul:

Gordon Brown aims for ‘global new deal’ with Barack Obama          

 

   din Telegraph.co.uk din 1 martie 2009, aflam cateva chestiuni interesante, importante dar nesurprinzatoare despre viitorul mers al globalizarii spuse de premierul britanic, prima oficialitate straina ce-l vizita pe noul presedinte american. Pentru a intelege insa ca cei doi n-au avut o revelatie de ultim moment, ci ca in fapt sunt vechi unelte de prim rang ai zidarilor NOII ORDINI MONDIALE, sa trecem in revista cateva delalii ale activitatii lor: 

  

   James Gordon Brown (1951-), prim-ministru al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, politician laburist. De asemenea First Lord of the Treasury si Minister for the Civil Service.

   Fost Chancellor of the Exchequer (1997-2007) sub Blair, perioada in care a adus schimbari majore in politica monetara si fiscala britanica, cea mai controversata dintre ele fiind desfiintarea Advance Corporation Tax. A dat Bancii Angliei o independenta operationala in politica monetara. De mentionat insa ca Banca Angliei a intrat sub influenta familiei Rothschild inca din timpul lui Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England, cel ce folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. Nepotul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   A primit porecla de Golden Brown” dupa ce a vandut 60% din rezervele britanice de aur intre 1999 si 2002, la pretul de 275 dolari uncia (28,35 g). Interesant este faptul ca pana la declansarea oficiala a crizei, majoritatea statelor din zona „civilizata” (inclusiv Romania) au facut acelasi lucru, tot acest aur ajungand in bancile familiilor evreiesti (sau urmaselor lor, oricum nu conteaza, caci de peste un secol se tot incuscresc intre ele) care au fondat Federal Reserve si care de fapt au si declansat voit mega criza in care a intrat planeta. Cititi va rog si articolele:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

 

   Din ce a ramas nevandut, bancile centrale au imprumutat din rezevele lor o parte importanta marilor banci internationale, sub motivatia ca acesta trebuia „activat”, metalul pretios fiind altfel considerat „inert”. Ca o paranteza, in ceea ce priveste Romania, raportul anual din 2007 arata ca 59,15% din aurului ce trebuia sa fie in tara, este plasat intr-un singur depozit extern, pentru care BNR primeste hartiile tiparite denumite dolari, ca dobanda. Insa in fapt acest aur nu se afla in acel depozit ci a fost imprumutat in cadrul unei operatiuni de tip carry trade si prin urmare in conditiile actualei mega crize s-ar putea sa ramanem fara el.

   Revenind la Gordon Brown, unul din cei ce-l sustin puternic este evreul David Wright Miliband (1965 -), politician britanic, Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs, fiul teoreticianului marxist Ralph Miliband. De fapt prim ministrul este foarte mandru de relatiile sale stranse cu ELITA sionista, intr-un speech la Labour Friends of Israel din aprilie 2007 subliniind ca: “multi dintre voi cunoasteti interesul meu foarte vechi pentru Israel si comunitatea evreiasca … Tatal meu a fost presedinte al Church of Scotland‘s Israel Committee

   Merita sa mai subliniem ca Brown a considerat documentul tratatului de la Lisabona (UE) prea important si prea complex pentru a fi supus unui referendum. Ce inseamna insa Uniunea Europeana, cititi va rog in articolul:

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   In tinerete a fost prieten cu printesa Margareta, fiica cea mare a regelui Mihai. Este participant intruniri Bilderberg Group

   Activitatea acestuia pe directiile principale: Noua Ordine Mondiala, camataria planetara, “valorile” stangii, pare la prima vedere cu totul contrariant pentru cei neinformati dar indoctrinati de catre o mass-media ce prezinta doua “tabere opuse”: bancherii, reprezentanti ai capitalismului, pe de o parte si STANGA, pe de cealalta parte. Aceasta cu atat mai mult cu cat manualele de istorie au ascuns teribila realitate a finantarii de catre ELITELE camatariei planetare a bolsevismului.

   Vom vedea pe parcursul acestui articol care este insa realitatea cu aceasta STANGA, istoricul si viitorul ei.

  

   Conceptele de dreapta si stanga se refera la o dihotomie de doua tipuri de credinte diametral opuse. In general se considera ca apartinand dreptei, credinta ce-l recunoaste pe Dumnezeu Creatorul si ai carui adepti I se inchina. Este o acceptare de catre creaturi a Creatorului ca Stapan si Binefacator iubitor al creatiei Sale. Este o acceptare a smereniei si a ascultarii. Adeptii sai recunosc valorile morale traditionale. De cealalta parte, stanga insumeaza conceptele inverse, o negare a Creatorului (ateismul) sau o inchinare la Satana, o imbratisare a mandriei si razvratirii, o promovare a conceptului ca oamenii pot fi dumnezei prin fortele lor (new age), o glorificare a materialismului, uneori o negare a existentei sufletului. Adeptii sai neaga cel putin una din valorile morale traditionale si ca atare promoveaza libertinajul sexual, noncasatoria, homosexualitatea, avortul, etc. Aceasta impartire si denumire este foarte veche si a fost acceptata ca atare de ambele tabere.

   In crestinism sunt bine cunoscute impartirea in doua cete la Judecata: la dreapta stand dreptii, la stanga ceilalti:

   Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 

   Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.”

   Sau importanta ocuparii locului din dreapta:

   Zis-a Domnul Domnului meu: Şezi dea dreapta Mea

   Printre miscarile actuale ce se autodefinesc a fi de stanga sunt: satanismul, paganismul intunecat, demonolatria, luciferianismul, templul lui Set, etc. Spiritualitatea de stanga are si variante mai rafinate, semioficiale la Bohemian Grove sau oficiale in cadrul ONU. Cititi va rog si articolul:

 

Personalitati si organizatii: ALICE BAILEY si FOSTER BAILEY

 

   Din punct de vedere politic, terminologia aceasta a aparut de abia odata cu revolutia franceza (dupa cum singuri si-au ales sa stea in Adunarea Legislativa din 1791, in dreapta sau in stanga, dar au facut-o in functie de „doctrine„ si evident cei mai acerbi militanti ai iluminatilor au stat in … STANGA).

   La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea crestinismului.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

   Pentru a nu fi nici un dubiu asupra practicarii cultului paladin (inchinarea la lucifer) de catre varfurile masoneriei, cititi va rog si articolul:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

 

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost insa si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

   Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

   Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE:

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

   In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc.  

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni. 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI, familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

   Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

   http://www.rothschild.com/

   Despre activitatea lor in privatizarile strategice din Romania, cititi va rog articolul:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   Dupa cum vedem, incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE au mers pe doua fronturi 1) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si 2) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura. Acestea au mers mana in mana pana la aparitia „alternativei” numita comunism. Sa vedem in cateva cuvinte ce este cu „parintele” acestei napaste:

   Karl Heinrich Marx (1818–1883), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England.

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.

   Citat Karl Marx :

   Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor …

   Mare parte a ideilor „marca Marx” au fost implementate odata cu revolutia bolsevica. Unele dintre ele insa, si-au gasit locul si acolo unde te-ai astepta mai putin, la … Federal Reserve. Iar ELITELE ce au creat acest ultim organism au finantat si revolutia din Rusia. Cel mai cunoscut exemplu este:

   Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat si Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia , a finantat si Puterile Centrale.  

   Ginerele lui Solomon Loeb.

   La minutul 56 al documentarului “America, de la libertate la fascism” veti constata asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist“ din care reiau primele puncte:

1.Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
2.
Impozit cu puternic caracter progresiv.
3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
5.
Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.
Etc.

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

   Trebuie inteles ca comunismul si toate variantele socialismului au fost finantate de catre ELITE cu singurul scop de a pregati terenul variantei finale, a societatii planetare conduse de ei si inchinata antihristului al carui cult il practica. Pentru aceasta au avut nevoie de o masa de manevra ce trebuia sa le fie alaturi pana la sacrificiu: evreii de rand.

   Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

   Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

   La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

   Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

   “Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

      Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

   Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

   Iar sefii lor le-au inoculat pana in zilele noastre ideea superioritatii rasei.

   Dr. Mandelstein la Zionist International Congress 1897:

   Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala

   Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

   Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

   Si pentru a nu misca restul semintiilor in front, aveau nevoie de puternice legi impotriva anti-semitismului.

   Dr. Nahum Goldman, (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   Aceasta chestiune au rezolvat-o macabru finantand … national-socialismul. Cititi va rog si:

 

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   Cu care ocazie, au mai rezolvat de pe agenda cateva chestiuni importante ale societatii de maine: eugenia si precursoarele implanturilor cu cip. Cititi va rog si articolele:

 

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Iata mai jos cateva detalii despre principalele personalitati ce au reprezentat repere in promovarea „valorilor” stangii.

 

   Edward Carpenter (1844–1929), socialist, poet, filosof. Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

   In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana.

   A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale. Membru Fabian Society.

   In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ).

   In 1893 fondeaza, impreuna cu George Bernard Shaw, Independent Labour Party.

   Printre primii activisti pro homosexualitate. Cartea sa din 1908, The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru miscarile LGBT in secolul 20. Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA.

   In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor, avorturi, sterilizari, aspecte legate de prostitutie.

   Lucrarea „Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning„ a fost una din sursele de inspiratie ale documentarului anti-crestin Zeitgeist. Cititi va rog si articolul:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

   Magnus Hirschfeld (1868–1935), evreu, fizician german, cercetator pe probleme de sex, a fost printre primii sustinatori ale drepturilor homosexuale. Inventatorul cuvantului “travestit“. In 1897 fondeaza Scientific Humanitarian Committee si sub conducerea lui strange peste 5000 de semnaturi intr-o petitie impotriva “paragrafului 175“. Printre ei: Albert Einstein, Hermann Hesse, Käthe Kollwitz, Thomas Mann, Heinrich Mann, Rainer Maria Rilke, August Bebel, Max Brod, Karl Kautsky, Stefan Zweig, Gerhart Hauptmann, Martin Buber, Richard von Krafft-Ebing , Eduard Bernstein si Leo Tolstoy.

   Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK) a fost fondata in Berlin in 1897 pentru sustinerea unei campanii pro homosexualitate. Prima de acest fel din lume . Tunurile au fost puse pe Paragraph 175 al codului penal imperial care pedepsea aceasta perversiune.

   In 1919, in atmosfera liberala a Weimar Republic, lui Hirschfeld i se da un fost palat regal in care isi instaleaza Institut für Sexualwissenschaft (Institutul pentru Cercetari Sexuale) vizitat de oameni din intreaga Europa.

   In 1921 Hirschfeld organizeaza primul congres pentru reforme sexuale, care a dus la formarea World League for Sexual Reform.

 

   Emma Goldman (1869–1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

   A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth. A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union. A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe. 

   Iubita lui Alexander Berkman, a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice, atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara, cea a unui urias macabru laborator. De asemenea a participat la razboiul civil din Spania. 

   Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger 

   Cititi va rog si articolul:

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

 

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti). Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

 

   Nadine Strossen (1950-), evreica, actual presedinte al American Civil Liberties Union, membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, membra Phi Beta Kappa

   American Civil Liberties Union

   American Civil Liberties Union (ACLU), “drepturi si libertati“, fondata in 1920 de Crystal Eastman, Roger Baldwin

   Sprijina:

   separatia bisericii de stat, opunandu-se simbolurilor religioase in spatii publice, ceremoniilor religioase oficiale sau in scoli Walter Nelles, este succesoarea National Civil Liberties Bureau. Finantari din partea Ford, Rockefeller Foundation, Carnegie, Field, Tides, Gill, Arcus, Horizons .

   contraceptie si avort

   casatorie intre homosexuali

 

   Clara Fraser (1923–1998), evreica, feminista si politiciana socialista, co fondatoare a Freedom Socialist Party si Radical Women. A impartasit ideile lui Leon Trotsky impotriva stanilismului alaturandu-se in 1945 Socialist Workers Party

   Fraser si partidele ei au promovat avortul in randurile negrilor . Au coordonat de asemenea printre primele marsuri homosexuale

 

   Betty Friedan (1921–2006), evreica, nascuta Betty Naomi Goldstein, SUA, feminista, activista, scriitoare. Initiatoare a Second Wave, a scris The Feminine Mystique. Cofondatoare a National Organization for Women careia i-a fost si primul presedinte intre 1966 – 1970. Nu era de acord cu egalitatea feminism lesbianism, care o speria.

   National Organization for Women

   Fondata in 1966, National Organization for Women (NOW) este cea mai mare organizatie feminista americana. In anii 1970 a promovat Equal Rights Amendment catre U.S. Constitution . NOW considera ca rasismul si homofobia sunt legate intre ele, ca ar fi forme de opresiune folosite pentru a tine puterea si privilegiile in mana catorva.

 

   Cum sta treaba cu socialismul si feminismul, ne-o confirma chiar unul din evreii “dezertori”. Cititi va rog articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   Interesant este ca savantii evrei ce au construit prima bomba atomica americana au avut de asemenea simpatii socialiste, nesurprinzator de altfel, deoarece ELITELE nu pun pret decat pe ele, nu si pe ceilalti indivizi, care sunt vazuti stict la nivel de mase, care mase uneori pot fi exterminate cu o singura mega arma. Detalii despre acestia cititi va rog in articolul:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?  

   Dupa cum vedeti, NOUA ORDINE MONDIALA a iminentului GUVERN MONDIAL va fi de STANGA. De aceea au iesit in ultima vreme peste tot in lumea „civilizata” victoriosi politicienii din aceasta parte a esicherului politic, caci traim demararea ultimei etape al planului lor vechi de peste 200 de ani si este nevoie pentru mase de promovarea pe fata a acestei doctrinei. Aratam in articolul • Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE ca ELITELE au declansat un cumul de crize, inceput de cea economica si care va continua iminent cu foamete, ample miscari de strada si cumplit razboi, strict pentru ca mai apoi sa prezinte „solutia” Noii Ordini Mondiale. Cu toate ca tot ei conduceau mai mult sau mai putin din umbra si capitalismul, aceasta nu-i satisfacea, caci nu o faceau din plin, si prin urmare au scos in fata marionetele ce clameaza sfarsitul capitalismului si necesitatea … „schimbarii”. Si pentru aceasta, vor da voie sa fie acuzate inclusiv bancile.

   In articolul Am avut dreptate : Barack Obama presedinte aratam detalii despre curelele de transmisie dintre adevaratii PAPUSARI SUA si viitorul presedinte, adica despre consilierii si finantatorii sai in „cursa„ sa spre Casa Alba. Intre ghilimele, caci asa precum am aratat acolo, s-a pregatit minutios si din timp „castigarea„ alegerilor de catre un asemenea simbol a ceea ce va sa fie.

   Odata cu nominalizarea lui Rahm Israel Emanuel (1959 -), evreu, in aceasta functie, se confirma toata analiza din acel articol.

   Prieteni, pentru mine este limpede. Sub spectrul pericolului terorist, al necesitatii “sigurantei“ si ca solutie politica a rezolvarii crizei in care a intrat planeta din cauza “nesabuitelor“ banci, odata cu venirea omului negru se va profita din plin de formidabilele puteri ale legilor emise dupa 11.09.2001 prin care ELITELE doresc implementarea unui teribil Big Brother de STANGA, a statului puternic si “protector“, condus in fapt tot de ei …

   Sinistru este insa ca, aidoma tuturor manifestarilor STANGII, se va prezenta formula mincinoasa a “puterii maselor“ care ea insasi va “cere“ cele de mai sus iar politicul “aflat in slujba sa“ se va conforma … Desigur, cel putin intr-o prima faza, masele manipulate chiar cred ca de la ei porneste o schimbare si ca aceasta va fi benefica. M-au oripilat manifestarile multimii ce zbiera indoctrinata “Yes , we can “ dupa alegerea lui Obama, caci mi-am amintit de cei ce in numele celor multi au inventat teribilele tribunale ale revolutiei (franceze) sau ale poporului (bolsevic). Am citit comentarii naucitoare, ale unor autori entuziasmati ce vedeau realizat visul din discursurile lui Martin Luther King. Si toate acestea din cauza NEINFORMARII. De aceea ma stradui cu acest blog si felicit pe toate cele similare care INFORMEAZA util si necesar  Si e bine s-o facem si mai sarguincios, caci nu peste mult timp astfel de site-uri vor fi interzise, iar mai apoi acest sistem de internet va dispare cu totul, urmand crearea unuia nou, unde tehnic nu va fi posibil decat existenta a ceva similar cu Pro tv din televiziune.

   Dar sa revenim la curelele de transmisie dintre adevaratii PAPUSARI si marionetele lor politice si sa incercam sa invatam din istorie.

   Stanley David Levison (1912–1979), evreu, unul din liderii Partidului Comunist din SUA, a fost prieten si consilier al lui Martin Luther King caruia i-a scris discursurile si i-a organizat evenimentele. Oamenii de culoare, afro americanii, n-au fost decat instrumente.

 

   Revenind la Rahm Israel Emanuel, oficial „el are un rol foarte important pentru ca supervizeaza echipa de la Casa Alba si administratia si are grija ca presedinte sa dispuna de informatiile si sfaturile de care are nevoie pentru a lua deciziile” .

   Sa mentionam in continuare cateva detalii importante .

   Este coautor al cartii scrisa in 2006 : “The Plan: Big Ideas for America “, in care arata necesarele schimbari fundamentale ale societatii americane, odata cu venirea iminenta la putere a democratilor.

   Are dubla cetatenie, americana si israeliana, servind si in armata ultimeia in 1991 in Razboiul din Golf. Tatal sau a fost membru al Irgun (organizatie sionista militara in pamantul Israelului) intre 1931 – 1948.

   Este un foarte puternic suporter al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC).

   Este pro avort .

   A fost managing director al Wasserstein Perella & Co., o banca de investitii creata de Bruce Wasserstein (1947-), actualmente Chairman si CEO al Lazard LLC si de Joseph R. Perella (1941-), plecat intre timp la Morgan Stanley.

   Foarte important insa pentru a ne dumiri asupra viziunii sale geopolitice si sociale, este apartenenta sa la New Democrat Coalition, un grup format in 2002 la initiativa senatorilor Evan Bayh, Bob Graham, Joe Lieberman:

   Birch Evans Bayh III (1955-), membru societatea secreta Phi Kappa Psi, participant Bilderberg Group, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ).

   Fiului activului mason  Birch Evans Bayh II.

   A fost inca de la inceput un suporter al politicii lui … Bush in Irak . A votat pentru reautorizarea Patriot Act in 2006.

   Este membru Intelligence Committee. Este un mare suporter al masurilor energice ce au fost luate ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001.

 

   Daniel Robert „Bob” Graham (1936-), evreu membru al celebrei familii de moguli de presa Graham

   Membru societarea secreta Sigma Nu, membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   A sustinut acerb, alaturi de Dianne Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 11.09.2001, evident.

   Joseph Isadore „Joe” Lieberman (1942-), evreu.

   Suporter al statului Israel, al avortului si al homosexualitatii (inclusiv adoptia de copii de catre acestia)

   Membru al societatii secrete Elihu Club si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Suporter al Central America-United States-Free Trade Agreement (CAFTA) si North American Free Trade Agreement (NAFTA) , principalul proiect al Council of the Americas, fondat in 1965 la initiativa lui Rockefeller si despre care Henry Kissinger spunea:

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   Co autor al US–China Relations Act.

   Agita bau-bau-ul pericolului terorist pentru implementarea supravegherii de tip Big Brother. Din pozitia de Chairman al Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs a facut eforturi deosebite pentru Intelligence Reform and Terrorism Prevention Act si Implementing Recommendations of the 9/11 Commission Act of 2007

   Casatorit cu Hadassah Freilich Tucker (1948-), fiica de rabin, in trecut, Research Analyst la Lehman Brothers, director de politici, planificari si comunicare la mamutul farmaceutic Pfizer.

   In 2005 senior counselor Hill & Knowlton ce apartine de WPP Group plc cel mai mare communications services group si advertising din lume.

   Dupa cum vedem din ce in ce mai des in mass-media, deja manifestatiile iau amploare si pe buna dreptate, oamenii fiind din ce in ce mai nemultumiti. Necazul este ca deja au intrat in scena cine trebuie, “alternativele” denumite ANARHISTI. Cititi va rog si articolul:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Inchei amintind ca David Rockefeller, actualul patriarh al familiei a prezentat in tinerete la Harvard University, teza … socialismul fabian. Iar cu nu multi ani in urma declara:

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

 

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  2. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  3. T3or3tic said, on iunie 5, 2009 at 12:36 pm

    http://blog.teoretic.com/2009/06/rec-part5-planeta-pamant-o-mare-organizare/ – pentru o altfel de opinie, una logica.

    Apreciază

  4. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  5. […] STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  6. […] mai multe voci de personalitati ce spun ca trebuie regandita notiunea de stat si ca un concept de STANGA este mai […]

    Apreciază

  7. […] STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  8. […] STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL. Ampla analiza plecand de la discursul premierului Gordo… […]

    Apreciază

  9. […] de familie, avortul, revolutia sexuala, promovarea homosexualitatii, eugenia. Toate sub umbrela STANGII. Va prezint in cele ce urmeaza cativa dintre greii implicati in aceasta […]

    Apreciază

  10. ATENTATUL EŞUAT … « costyabc said, on mai 5, 2010 at 5:27 am

    […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  11. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  12. […] STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  13. […] de familie, avortul, revolutia sexuala, promovarea homosexualitatii, eugenia. Toate sub umbrela STANGII. In afara de cei numiti de autorul clipului, va  prezint in cele ce urmeaza si alti cativa grei […]

    Apreciază

  14. […] inclusiv promovarea homosexualitatii, au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  15. […] STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  16. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  17. […] inclusiv promovarea homosexualitatii, au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  18. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază

  19. […] distrugerea conceptului de familie, promovarea avortului si a homosexualitatii. Toate sub umbrela STANGII. Ii gasiti in […]

    Apreciază

  20. […] (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.