SACCSIV – blog ortodox

Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general

   A aparut un curent din ce in ce mai puternic in randul unei parti a miscarii ortodoxe anti-sistem, anume scoaterea chestiunii actelor cu cip din contextul general pe motiv ca daca populatiei i se prezinta intregul, nu va intelege. Adeptii sai sunt crestini ravnitori, cunoscatori in linii foarte mari a modalitatii de lucru a SISTEMULUI, insa din pacate insuficient pregatiti in acest ultim domeniu, lacuna care cat de curand ii va face sa comita erori tactice atat de grave, incat vor risca sa ajunga intr-o fundatura.

   Acest articol se adreseaza preponderent fratilor din intreaga miscare anti-sistem si cititorilor acestui blog ce deja sunt obisnuiti cu continutul sau, prin urmare imi cer scuze in fata celor ce vor intra la acest articol nefiind familiarizati cu studiul activitatii ELITELOR si care astfel este posibil sa nu inteleaga tot ce am de spus aici. Fac aceasta precizare deoarece de aceasta data nu voi mai umple textul cu informatii despre personalitati, organizatii, date istorice, etc., caci plec de la premiza ca cei carora ma adresez le cunosc, cel putin in esenta.       

   Revenind, iata argumentele mele la fraza din titlu:

   In primul rand trebuie sa folosim tactica propovaduitorilor din vechime ai Cuvantului, in mod special aceea a Sfantului Apostol Pavel, adica sa vorbim fiecaruia pe limba lui, la nivelul lui si plecand de la ce-l doare mai tare. Prin urmare, intr-un an in care foamea va bate la usile unei mari parti a populatiei ca sa stea cu ei la masa, intr-un an in care celor multi si corecti le va fi din ce in ce mai teama sa iasa seara pe strada din cauza inmultirii talharilor, a incepe sa le spui strict de cipurile din acte, ii va face sa ii doara direct in glezna de subiect.

   Daca insa le demonstrezi (cum fac in acest blog) ca ELITELE ce doresc “cipuirea” sunt aceleasi cu cele ce au declansat voit actuala mega criza economica si care fac eforturi si pentru declansarea foametei, a marilor miscari de strada si a unui cumplit razboi, totul doar cu scopul ca la final tot ei sa prezinte si “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, atunci in mod sigur auditoriului i se vor aprinde beculetele si va deveni mai interesat de subiect.

   Daca le mai demonstrezi in plus si ca in spatele celor ce finanteaza militantii pro sodomie sunt din nou aceiasi, devin si mai atenti.

   Cele de mai sus sunt valabile pentru orice colt al planetei. Local, pentru tara noastra, daca detaliezi legatura ce o au ELITELE cu tiganizarea si manelizarea, cu dezastrul imprumutului de la FMI, cu privatizarile strategice, cu distrugerea agriculturii si dependenta de importuri, atunci probabilitatea de a fi ascultat creste enorm.

   In plus, nu este doar o strategie buna, este chiar ADEVARUL, pe care nu avem voie sa-l ascundem indiferent de cat de nobil ni s-ar parea motivul. 

   Daca nu vom face astfel, nu doar ca putini ne vor asculta, dat fiind ca vor avea pe cap probleme ce li se vor parea mai importante, dar lasam cea mai mare parte a luptei anti-sistem s-o duca cei din miscarea Zeitgeist, new-age, anarhisti, neonazisti, adica exact “alternativele” sustinute din umbra de catre acelasi SISTEM … De ce le finanteaza ELITELE? Pentru a cauta cat mai putini nadejdea acolo unde trebuie, adica la Domnul nostru Iisus Hristos si a-i canaliza acolo unde vor ei. Prin urmare, nespunand adevarul, nu ne vom face oare vinovati, caci cei ce totusi cauta raspunsuri, le gasesc partial prin alte parti si astfel se ratacesc?

   A vorbi strict de conceptul “actele cu cip = semnul fiarei” mai are un neajuns major. Nefiind adevarat, deoarece sunt doar etape premergatoare semnului 666, va ridica mingi la fileu si celor mai nepregatiti dintre palmasii marii mass-media, politicienilor sau Patriarhiei ce evident se vor arunca la lupta in apararea SISTEMULUI. Iar fraza in jurul careia va gravita “dezbaterea” va fi “habotnicii si extremistii lupta cu dracul din pasaport”.

   Am studiat SISTEMUL pana mi s-a aplecat de el. Nu stiu cati insa imi dati dreptate in cele ce am expus pe scurt mai sus. Celor care sunteti totusi de acord, va propun ca daca nu-i putem convinge pe fratii nostrii ca gresesc, cel putin sa ne inmultim efortul de a informa real si util populatia. In acest sens va propun cateva materiale ajutatoare (in ordine alfabetica):

 

ANALIZA spuselor PARINTELUI EFREM FILOTHEITUL (Arizona): “Pecetea va fi impusa dupa cel de-al treilea razboi mondial!”

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada

 

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

 

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

„INGERUL DIGITAL„ (Digital Angel) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

 

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

 

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

Parintele Rafail Noica : „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

 

SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata

 

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

 

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

 

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

    Sunt cateva din titlurile din cuprinsul acestui blog. Dar multi din fratii ce au site-uri au de asemenea materiale interesate. Un bun exemplu este articolul PREMIERUL GORDON BROWN – “MARE PREOT” AL NOII ORDINI MONDIALE al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT.   Folositi-le si INFORMATI.

   Doamne ajuta!

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. narcis13 said, on aprilie 3, 2009 at 5:15 am

  Detalii tehnice suplimentare despre RFID pe blogul meu !
  Multumesc!

  Apreciază

 2. saccsiv said, on aprilie 3, 2009 at 5:40 am

  Narcis

  Doamne ajuta! Fratele meu, faciliteaza te rog pe viitor accesul cititorilor la mesajul tau. O voi face eu acum, in locul tau. Te referi la articolul:

  http://narcis13.wordpress.com/2009/04/03/lamuriri-suplimentare/

  care este o continuare a dezbaterii incepute la sectiunea comentarii a articolului

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/01/demonstratie-referitoare-la-prezenta-cifra-6-din-sistemul-rfid/

  In continuare ingaduie un sfat. In articolele tale, cand faci referire la un articol din alt blog, pune un hyperlink, astfel incat, cu un simplu click, sa ajunga cititorii acolo unde doresti. Si completeaza si lista Blogroll.

  Apreciază

 3. […] Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general “A aparut un curent din ce in ce mai puternic in randul unei parti a miscarii ortodoxe […]

  Apreciază

 4. camelia said, on aprilie 3, 2009 at 10:41 am

  am citit cu deosebit interes si destula incordare aproape toate articolele dvs;multumesc pt.actualizarea lor;ar fi insa util un sondaj de opinie in randul populatiei,privind felul in care este perceputa informatia privind atat actele biometrice cat si razboiul care se duce de ani buni impotriva populatiei – prin alimentele pe care le consumam,prin medicamentele si vaccinurile pe care le folosim,prin tehnicile din ce in ce mai agresive de NLP,inteligenta emotionala,persuasiune,psihologie practica si alte asemenea aberatii asa-numite „spiritualitate”.

  Apreciază

 5. Edecul_le-a_turtit_fesul said, on aprilie 3, 2009 at 3:10 pm

  Eu deja strang semnaturi, am peste 60 in trei zile si constat cu bucurie ca omul de rand la vederea parintelui Iustin deja are bunavointa. Si in general din cauza OTV mai ales este destul de familiarizat cu subiectul. Oricum sfaturile sunt bune si ader la ele 100%. Sa ne grabim!!! Sa nu fim lasi si din lene sa ne vindem sufletele pentru un pic de confort, promis de politicienii satanizati!!! Un sfat: incercati sa strangeti semnaturi la vanzatoarele din magazine, in general sunt binevoitoare. Plus la toti cunoscutii si la cei din familiile lor, aste sper ca se intelege!!! Lumea nu vrea cipuri, haideti ca nu este greu 1 milion desemnaturi!!! Si sa ne pregatim pentru un razboi de durata, cu multe batalii!!!

  Apreciază

 6. George Roncea said, on aprilie 3, 2009 at 7:36 pm

  Salutare frate. e foarte corect si clar punctul de vedere si subscriu. „curentul” despre care faci vorbire este un curent de „inmuiere” care s-ar putea sa aiba mai multe explicatii decat cele la care te gandesti. se misca niste lucruri, discret, incetul cu incetul. se incearca minimalizarea cumva a Apelului maximal al Parintelui si de deviere intr-o fundatura a mesjului sau precum si a aforturilor de constituire a unei rezistente. cei care fac asta nu apartin neaparat „miscarii ortodoxe” decat poate cu numele…

  Apreciază

 7. Stiri de criza « Zona de criza said, on aprilie 4, 2009 at 4:39 pm

  […] din Romania > MMEA – cipul implantabil care conecteaza creierul direct la un calculator > Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general > Multe din becurile fluorescente, in curand obligatorii in UE, ne imbolnavesc > VIDEO : Cu […]

  Apreciază

 8. […] Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general […]

  Apreciază

 9. xenia said, on aprilie 9, 2009 at 10:29 pm

  Am citit si am vazut multe din materialele propuse pe ac blog si vreau sa va multumesc din suflet pt munca pe care o depuneti si pt lupta prin cuvant si rugaciune la care cu multa intelepciune ne indemnati.
  Am citit deasemenea, ca multi oameni nu stiu ce sa faca…sa primeasca cipurile in acte sau nu?!
  Din cate stiu eu, pana pe 31mai 2009, se mai pot emite pasapoartele actuale (valabile 5 ani, nu?!), iar pana pe 31dec.2010, deasemenea, cartile de identitate se emit in formatul actual (valabile 10 ani, nu?!).
  De la mai toti Sfintii Parinti, aflam ca inainte de intronarea antihristului, vor mai fi tulburari deosebite, un cataclism devastator, razboi mondial…..si in urma ac nenorociri ni se va propune, cu mult viclesug, implantul cipului, pecetea.
  Dupa cum decurg lucrurile, toate astea nu cred ca se vor intampla peste prea multa vreme…….
  In nici un caz n-o sa-mi fac acte cu cip…..nici mie si nici copiilor…dar,….
  se mai poate castiga ceva timp…..
  Eu va spun ce am de gand sa fac eu……pasaport nou pana la sfarsitul lui mai 2009 si c.i. nou cam prin nov. sau chiar dec. 2010. Stiu ca pasaportul chiar daca va fi valabil nu va fi acceptat in unele tari din afara UE…asta e…
  Totusi, mai castigi ceva timp si om vede ce-o mai fi……nu ne lasa bunul Dumnezeu.
  In ac vreme, 2-3-4 ani, cel mai de folos cred ca e sa lasam grijile actelor de-o parte (atat cat se poate), si sa folosim timpul pt rugaciune, pt curatarea sufletului nostru de pacate, sa ne intoarcem pe cat putem la o viata curata si cuminte, sa incercam sa trezim (cu multa intelepciune,cu hrana ca pt dintii de lapte cum spunea Parintele Cleopa, ca sa nu smintim mai rau) pe cei de langa noi…..
  Dar sa nu uitam ca pe ceilalti nu-i putem ajuta decat prin felul in care noi insine ne vom schimba si ei vor vedea ravna noastra in a lucra fapta buna.
  Dumnezeu sa ne lumineze sa facem cum e mai bine si sa ne dea putere multa si intelepciune!

  Apreciază

 10. ion adrian said, on mai 4, 2009 at 8:22 pm

  Ai dreptate

  Apreciază

 11. […] Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general no comments yet « In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security” […]

  Apreciază

 12. […] Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general […]

  Apreciază

 13. […] Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general […]

  Apreciază

 14. Emanuel said, on iulie 8, 2010 at 3:49 pm

  Eu sunt de parerea asta :

  http://sihastru.forumup.com/viewtopic.php?p=9237&mforum=sihastru#9237

  Eu sunt ISIHASM de pe forum si acolo mi-am expus parerea si sunt convins ca e buna.

  Si mai am o intrebare : multi preoti si episcopi deja isi iau salariile pe carduri. In conceptia par iustin, dupa cum a scris el pe afisul ala si a precizat in film, toti acesti preoti de mir si chiar calugari si episcopi din BOR ( trezoreria va obliga pe toti salariatii bisericii sa isi ridice salariul pe card cu cip !!! ) , au pierdut harul preotiei pentru ca au carduri cu cip. Asta a ce va apare ? Nu e o hula a par iustin fata de biserica ortodoxa pe un motiv absolut neintemeiat cum este cipul din acte ?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: