SACCSIV – blog ortodox

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

   Declara el potrivit ziarului The Australian. Si intr-adevar, nu doar ca spunea inca de mult ca planeta va intra intr-o mega criza, ci s-a si imbogatit deja de pe urma ei, conform mailonline.

Foto: http://image.motortrend.com/f/editorial/gas-prices-will-drop/9647123+cr1+re0+ar1/george-soros.jpg

György Schwartz (1930-), evreu, nascut in Ungaria, speculator, investitor, activist politic, chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute, membru Board of Directors  COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) (NOTA 1). Finantator al revolutiilor portocalii.

L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca pe cand Hillarry Clinton era pe cai mari. Cititi va rog si articolul:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala.

Participant Bilderberg Group . (NOTA 2)

La Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995, spunea:

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

Si spunea aceasta deoarece face parte din grupul de ELITE ce de fapt au declansat voit aceasta criza. Cititi va rog si articolul:

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

George Soros are stranse legaturi cu Rockefeller (NOTA 3) si este bine cunoscut pentru Black Wednesday, 1992, cand a castiagt 1.1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England sau pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est.

Cititi va rog mult mai multe despre sinistrul personaj, inclusiv despre implicarea sa in mediul politic si de afaceri romanesc in amplul articol:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

   NOTE:

 

   (NOTA 1)

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   (NOTA 2)

 

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul:

 

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti

 

   (NOTA 3)

 

   De remarcat ca David Rockefeller spunea cam acelasi lucru:

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Va propun in cele ce urmeaza un istoric al activitatilor celebrei familii, al carui singur scop faptic si declarat a fost, este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic, a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani, un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina. Evident, nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul. In cuprinsul acestui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia. 

   Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci. Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati (homosexualitate, eugenie, avorturi, revolutia verde) si nu au ratat, incepand din secolul 19, nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la care sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant (Liga Natiunilor, finantarea industriei naziste, ONU, BANCA MONDIALA, FMI, UE). Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial (Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Asia Society, Bilderberg Group, Population Council, Comisia Trilaterala, North American Free Trade Agreement – NAFTA, Brookings Institution, Group of Thirty). Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant, adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului. Iata deci, cel mai amplu articol scris pana acum in limba romana, despre celebra familie:

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 

 

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion de la Chiuiesti said, on martie 26, 2009 at 12:59 pm

  S-a imbogatit? In curand va lasa toate astea in urma. Totul e desertaciune.

  Apreciază

 2. Costel Simioniuc said, on martie 26, 2009 at 1:18 pm

  „Adevarat va spun, acestia si-au luat plata.” Dincolo ii asteapta intunericul si scrasnirea dintilor.

  Apreciază

 3. Edecul_le-a_turtit_fesul said, on martie 26, 2009 at 8:03 pm

  Spor in scrierea cartii!!! Si multumim pentru stilul documentat al blogului!!! Se pare ca Soros nu il mai vrea pe Basescu in Romania inca de la inceputul lui 2006. Ca orice politician popular, este INDEPENDENT si GREU DE SANTAJAT! Soros este o mare calamitate pentru lume si pentru Romania!!! Semnat: un simpatizant al Marii Britanii.

  Apreciază

 4. Dan said, on martie 26, 2009 at 8:11 pm

  Edecule, nu te supara, dar Base’ ne-a cam bagat in rahat cu imprumutul ala de la FMI santajat sau nu. Deci nu e vorba ca Soros nu-l mai vrea, dar dupa ce romanii vor vedea cat „bine” ne va aduce imprumutul, in mod sigur il vor suta de la Cotroceni pe „independentul greu de manipulat”.

  Apreciază

 5. […] Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” […]

  Apreciază

 6. eu said, on iulie 27, 2009 at 7:04 pm

  asta este in spatele echipei de fotbal CFR Cluj.si de la el se trag toate scandalurile din fotbal si nu numai.

  Apreciază

 7. […] Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” […]

  Apreciază

 8. […] care a luat aminte la ele, pentru ca, evident, ele au fost destul de putin comentate) anul trecut: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” si: “Am parte de o criza foarte buna (excelenta)”, recunoscand ca a castigat 2,9 […]

  Apreciază

 9. […] care a luat aminte la ele, pentru ca, evident, ele au fost destul de putin comentate) anul trecut: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” si: “Am parte de o criza foarte buna (excelenta)”, recunoscand ca a castigat 2,9 miliarde de […]

  Apreciază

 10. […] Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” […]

  Apreciază

 11. San Juan said, on mai 15, 2010 at 10:54 am

  va veni si vremea lor

  Apreciază

 12. […] Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” […]

  Apreciază

 13. […] care a luat aminte la ele, pentru ca, evident, ele au fost destul de putin comentate) anul trecut: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” si: “Am parte de o criza foarte buna (excelenta)”, recunoscand ca a castigat 2,9 miliarde de […]

  Apreciază

 14. octavpelin said, on noiembrie 25, 2015 at 4:21 pm

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 15. […] Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: