SACCSIV – blog ortodox

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

   Daca faceti o cautare google pe indemnul de mai sus, veti constata ca site-urile politiei sunt pline cu imagini precum cele de mai jos si cu “invataturi” ce daca vor continua in ritmul acesta, vor face ca vechile vigilente staliniste sa para imaginea unei lumi roz si plina de floricele …

   Teroristii au nevoie de informatii, de transport, sa calatoreasca, de computere, de comunicatii, ca atare cetatenii sunt indemnati sa fie cu ochii in patru la cei ce fac fotografii, circula cu dubite, folosesc calculatoare sau telefoane mobile:

200809-salvo-war-on-terror.jpg

Foto: http://www.vault45.com/archives/fun/

   Insa cele de mai sus sunt departe de a fi suficiente. Iata mai jos o imagine in care vecinii sunt sfatuiti sa-si studieze unii altora gunoiul, caci nu-i asa, nu stii niciodata de unde apare o bomba chimica … Observati va rog indemnul din partea dreapta jos: “Nu avea incredere in ceilalti. Daca suspectezi, raporteaza.

 

London Police Encourage Citizens To Report Contents Of Each Others Bins To Prevent Terrorism 250309Terror

   Suspecti sunt insa si cei ce se uita la camerele de supraveghere (in medie cate una la fiecare 14 locuitori ai Marii Britanii). “O bomba n-a explodat aici deoarece cu cateva saptamani inainte s-a raportat ca cineva studia camerele”. 

 

 

London Police Encourage Citizens To Report Contents Of Each Others Bins To Prevent Terrorism 250309Terror2

   Prieteni, realizati in ce lume incepem sa traim? Studiati atent fotografia si intelegeti cum doreste SISTEMUL sa se comporte plebea: „normal”, fara privirea pe sus, precum niste sclavi din lagare de exterminare ce n-au voie sa priveasca spre supraveghetori.

   Iata mai jos si cireasa de pe tort:

 

 

Foto: http://www.dailymovement.com/pics/tdm/watchful_eyes_sm.jpg

 

   Sa vedem cu ce seamana:

Foto: http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/images/highres_30016134%20copy.jpg

 

   Este un afis din timpul Germaniei naziste … Sa detaliem putin:

   In 1911, firma statisticianului germano-american Herman Hollerith (1860-1929) se uneste cu alte trei companii, formandu-se Computing Tabulating Recording Corporation (CTR). Aceasta noua entitate isi va schimba denumirea in International Business Machines Corporation (IBM) in 1924, sub presedintia lui Thomas J. Watson.

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ), mason, fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace, fost membru al cultului Bohemian Grove.

   Dupa cum s-a vazut, IBM a avut relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati. 

   IBM este insa companie membra Council on Foreign Relations. A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei, Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler.

   Observati acum va rog similitudinile cu cel al noului US Information Awareness Office:

 

 

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

 

   Acest organism a dovedit un tupeu dincolo de limite iar mesajul era atat de clar incat incepusera sa-si puna intrebari si sa se trezeasca si dintre cei adormiti de indoctrinarea SISTEMULUI. De aceea l-au si oprit oficial .

   Information Awareness Office (IAO) a fost intemeiat de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in ianuarie 2002 si se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother .

 

   Chiar daca a fost desfiintata, proiectele sale le-au preluat alte organizatii.

 

   Motto-ul scientia potentia est (informatia inseamna putere) a fost folosit prima data de masonul Sir Francis Bacon. Cititi va rog mai multe in articolul:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Prieteni, treziti-va macar in al doisprezecelea ceas. ELITELE sunt calare pe noi iar SISTEMUL lucreaza de zor pentru edificarea Big Brother planetar, GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Iar planul este vechi de peste 200 de ani:

Foto: http://www.illuminati.moonfruit.com/communities/8/004/005/250/998/images/4508568053.jpg

      La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adrian P said, on martie 26, 2009 at 2:22 pm

  “Nu avea incredere in ceilalti. Daca suspectezi, raporteaza.”
  Nu va suna cunoscut ?
  Este principiul lui Stalin: „Vigilenta si neincredere”

  Apreciază

 2. mihai7 said, on martie 26, 2009 at 2:29 pm

  http://mihai7.wordpress.com

  Apreciază

 3. […] Saccsiv: “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londo… […]

  Apreciază

 4. Tzucky Ioan TODIROAE said, on martie 26, 2009 at 10:23 pm

  IOAN TODIROAE,

  STR. PRINCIPALA, NR. 48,
  SATUL si COMUNA TIMISESTI,
  JUDETUL NEAMT,
  COD POSTAL 617470

  RECLAMATIE si PLANGERE PENALA
  =========== = ===============

  1.) Intrucat in Constitutia Romaniei se
  apara inviolabilitatea corespondentei postale
  si
  2.) intrucat cele 2 (doua) colete postale
  de la 2 edituri din Romania primite si
  platite astazi prin Chitantele 0632298 si
  0632299, aceste 2 colete postale prezinta
  urme VIZIBILE de 2.a) violare a corespondentei,
  2.b) umblare, rupere a ambalajului

  acuz ca pe traseul de la cele 2
  edituri la mine au intervenit DIN NOU
  codosi_turnatori_agenti ai „Politiei”
  politice pentru a ma deranja, intimida
  in continuare si in data acestei
  mari Sarbatori religioase ortodoxe Buna Vestire.

  Solicit demascarea si desfiintarea
  „Politiei” Politice din Judetul meu Neamt.

  25 Martie 2009

  Apreciază

 5. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 6. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 7. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… no comments yet « VIDEO: Pe fata despre unirea popoarelor, o viitoare putere mondiala, justitie globala si ‘identitate postnationala’ in Parlamentul European […]

  Apreciază

 8. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 9. geany said, on mai 20, 2009 at 9:05 am

  Cred ca ceva mai oribil nu se poate!Vino,Doamne!

  Apreciază

 10. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 11. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 12. […] decat o actiune de incurajare a spionarii semenilor. Exista deja norme mai vechi (cititi va rog si “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond…) la care observam ca se tot adauga altele, totul intr-o tara deja super supravegheata de sistemul […]

  Apreciază

 13. […] decat o actiune de incurajare a spionarii semenilor. Exista deja norme mai vechi (cititi va rog si “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politi…) la care observam ca se tot adauga altele, totul intr-o tara deja super supravegheata de sistemul […]

  Apreciază

 14. Athanasios said, on iulie 30, 2009 at 3:31 pm

  nOI NE-AM TREZIT.dAR CE PUTEM FACE NOI?E NEVOIE K UN OM DAT DE DUMNEZEU SA CONDUCA LUMEA DREAPTA SHI SA INABUSHEASCA DIAVOLUL AMERICAN!O TZARA DE GENUL ASTA ESTE FARA INDOIALA SERBIA,DAR LA CE FOLOS ARE DAK SERBIA E O TZARA ASHA DE MICUTZA?ORICUM,CHIAR DAK NICI EI NU SUNT USHA DE BISERIKA,PREFER DE 1 MILION DE ORI RUSHII DECAT AMERICANII!CEL PUTZIN EI CRED IN DUMNEZEU!

  Apreciază

 15. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 16. carmen said, on august 1, 2009 at 5:52 pm

  au criticat comunisti si securitatea din tarile comuniste dar ce fac ei acum in sua cum se numeste ,,o noua forma de dictatura mai rea ca cea comunista ,

  Apreciază

 17. MunteanUK said, on august 24, 2009 at 1:08 pm

  „If you see or hear anything suspicious tell our staff or the police immediately. Trust your senses!” – aceasta ti se spune aproape pretutindeni in UK, fie prin ‘voci’ preinregistrate, fie prin panouri., postere:

  http://munteanuk.blogspot.com/2009/04/gods-place-in-humanist-society-4-locul.html

  turnatoria, suspiciunea, delatiunea, atentia paranoica, neincrederea, sunt incurajate mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu in Romania, iar toate sunt prezentate drept ‘datorii cetatenesti’ 😦

  Apreciază

 18. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 19. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londo… […]

  Apreciază

 20. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 21. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 22. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 23. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 24. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 25. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 26. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 27. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 28. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază

 29. […] “If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei lond… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: