SACCSIV – blog ortodox

Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

   Dupa cum vedeti, pentru influentul reprezentant al familiei Rockefeller internetul reprezinta o amenintare majora a securitatii nationale iar declaratia vine ca o intarire a celor asemanatoare debitate de amiralul Dennis C. Blair, actualul Director of National Intelligence.

   Ne intrebam daca nu era mai bine sa nu se fi inventat internetul.” si aduce ca argument cele trei milioane de ciber atacuri zilnice la adresa Departamentului Apararii. Eu nu cred veridica aceasta cifra. De remarcat insa ca dupa 11.09.2001 propaganda SISTEMULUI ne-a tot intoxicat cu pericolul terorismului cibernetic.

   De anul trecut, o parte dintre noi cei din tabara anti-sistem tot avetizam ca site-urile noastre vor dispare, eu considerand chiar corecta ideea celor ce considera ca actuala varianta a internetului va dispare cu totul. Si iata ca intre timp China si Australia au impus cenzuri drastice pe internet, iar Brazil, Denmark, Canada, Finland, Ireland , Italy, Israel, Marea Britanie, SUA, etc. lucreara intens in aceeasi directie. DE CE? Pentru ca internetul reprezinta o posibilitate reala de INFORMARE, de dezvaluire a activitatii ELITELOR, de trezire a populatiei indobitocite de mass-media corporatista din mana lor.

   Va prezint cateva detalii despre acest sinistru personaj, pentru a intelege mai mute:

Foto: http://image.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/jay_rockefeller.jpg

   Jay Rockefeller (1937-), actual senator american, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations, participant Bilderberg Group , fost presedinte al Intelligence Committee care include:

   Office of the Director of National Intelligence,

   Central Intelligence Agency,

   Defense Intelligence Agency,

   National Security Agency,

   National Geospatial-Intelligence Agency,

   National Reconnaissance Office

   Componentele de informatii din :

   Department of State,

   Federal Bureau of Investigation,

   Department of the Treasury,

   Department of Energy.

   In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001, acest post se dovedeste mai mult decat important. Cititi va rog si articolul:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa. 

   Mai detine urmatoarele functii:

   Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

   Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

   Presedinte comisia senatoriala Health Care

   Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor. De asemenea pentru tortura practicata de CIA.

   In februarie 2008 il considera pe Barack Obama candidatul ideal pentru a conduce SUA in vremuri de instabilitate … Cititi va rog si articolele:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

   De aceea prieteni, cum mult timp nu mai este, faceti tot ce puteti pentru ca informatiile utile si necesare sa circule. Iar pe cei cu site-uri vizitate zilnic de un numar considerabil de cititori si care au rubrici de tip „link-urile zilei”, ii rog frateste sa promoveze site-urile ce informeaza si sa nu le fie teama ca prezentarea activitatii ELITELOR duce la deznadejde. Crestinul nu poate intra in deznadejde, caci de aceea este crestin, nadejdea lui fiind Domnul nostru Iisus Hristos. Informarea duce la trezire si il face pe crestin sa devina fierbinte, neinformarea duce insa la amortire si-l face pe crestin sa devina caldicel. Ce sa mai spunem insa de cei pe care dorim sa-i aducem la credinta? Daca nu le aratam cum lucreaza marionetele diavolului, cum ii vom face sa se fereasca de ele? Cum ii vom face sa inteleaga ca urmandu-i, se indreapta spre prapastie?

   Cititi va rog si O NOUA CENZURA A INTERNETULUI

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  2. […] Adaptare dupa Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  3. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  4. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului” Efectele crizei. Americanii recurg la schimbul in natura, in lipsa banilor Carcinogene in produsele pentru copii Din mai, ramanem fara bani de salarii si pensii Bogdan Chirieac: Daca Romania nu-si asuma datoriile Vestului, agentiile de rating ne vor degrada pana la nivel de Botswana Big Brother si pe strazile din Cluj Consilier pe probleme ecologice al lui Gordon Brown: Populatia britanica trebuie redusa la 30 milioane O inima de mama catre o inima de ierarh – scrisoare deschisa a unei simple credincioase catre IPS TEOFAN Asasinati de FMI România se confruntă cu un risc ridicat de proteste sociale Targu-Mures 1990 – Un Kosovo romanesc Anglia – argumentele in favoarea introducerii cartii electronice de identitate: apa de ploaie Un soldat israelian: Ni s-a spus ca ducem un razboi religios impotriva ‘gentililor’, in Gaza Barcelona – represiunea brutala a unei demonstratii studentesti pasnice Oamenii din spatele lui Obama(video) (Genial!) Tehnic vorbind, USA e deja falita Din Codul Civil – Copilul viu dar neviabil nu are drepturi Gordon Brown: Progresismul va invinge, era laissez faire a luat sfarsit FMI sau: Cui serveşte criza Se va instraina si productia de energie din Romania? ADEVARUL DESPRE PASAPORTUL TEMPORAR Coalitia impotriva ortodocsilor Finalul probabil al crizei (film) O solutie “a la Obama” la actuala criza economica = eliminarea notiunii de mostenire Dupa Kazahstan, Rusia cere infiintarea unei monede globale care sa inlocuiasca dolarul Lumea fara intimitate (video) Lovitura finala Tratatul de la Lisabona si pedeapsa capitala – “Vara furiei” ar putea fi letala Catre toate blogurie anti-sistem: FMI = ROMANIA GAME OVER Bloggerii sunt adevaratele “tinte” ale modificarilor din Codul Civil; de ce tace presa ? Presedintele Kazahstanului vrea moneda unica mondiala Romania – in pericol de a deveni natiune suspecta (video) Incalzirea cu lemne sau carbuni – in curand interzisa Ungaria va intra în faliment Prorociri pentru Romania – Parintele Arsenie UE – daca nu taci .. pierzi pensia! Epidemia de frica Stiri din Africa […]

    Apreciază

  5. vladr0ll3r said, on martie 24, 2009 at 5:54 pm

    hihi. Am vazut documentarul despre bilderbergi. Nu au pic de mila fata de oameni, inclusiv fata de populatia SUA. Ma bucur ca totusi mai exista ceva ce ei nu pot controla, si care ii cam calca pe coada:)). Traiasca Internetul, Traiasca Libera Circulatie a Informatiei!!!

    …si sa moara Bilderbergii>:P

    Apreciază

  6. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  7. TheNutz said, on martie 25, 2009 at 11:16 am

    Pe un ton mai calm si mai clar puteti citi ce se doreste aici
    http://linkuri.wordpress.com/2009/02/16/noua-era-a-internetului/

    cine o sa ii opreasca? si mai ales cum?

    Apreciază

  8. ion adrian said, on aprilie 20, 2009 at 2:32 pm

    Ne paste, ne paste si aceasta.
    Saccsiv sa salvezi tot ce ai in acest blog ca nu se stie daca o sa ai mereu timp pentru asta.

    Apreciază

  9. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  10. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  11. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  12. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  13. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  14. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  15. nimeni de nicaieri said, on decembrie 20, 2009 at 1:57 am

    4 nume mari in industria internetului : ebay, alibaba, amazon si bineinteles google. aceste 4 mari nume tin in viata, la propriu, mii sau chiar zeci de mii de compani. inchiderea internetului ar declansa o noua criza economica de proportii cu repercusiuni foarte grave in mediul social.

    Apreciază

  16. nimeni de nicaieri said, on decembrie 20, 2009 at 1:58 am

    4 nume mari in industria internetului : ebay, alibaba, amazon si bineinteles google. aceste 4 mari nume tin in viata, la propriu, sute de mii sau chiar milioanei de compani. inchiderea internetului ar declansa o noua criza economica de proportii cu repercusiuni foarte grave in mediul social.

    Apreciază

  17. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  18. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  19. […] Ca atare, nici acum, dupa ce Jay Rockefeller a spus foarte clar, ca: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” &#82…, mass-media respectiva nu putea sa-si exprime o parere […]

    Apreciază

  20. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  21. […] Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  22. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  23. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  24. ChavaLito said, on aprilie 24, 2010 at 7:57 am

    sigur ca da pt ei internetul este principala amenintare deoarece pe internet se dezvaluie cel mai mult despre ei si despre planurile lor! de ex acest blog nu face decat sa trezeasca lumea la realitate iar asta i deranjeaza foarte mult …. aceasta e concluzia mea 🙂

    Apreciază

  25. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  26. […] Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază

  27. […] este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri 3. Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – 4. Familia ROCKEFELLER duce „lupta cea buna” si vrea schimbari la … EXXON 5. Consiliul […]

    Apreciază

  28. […] Si un moment bun ar fi tocmai un astfel de cyber 9/11. Terenul este pregatit inca din 2009: Jay Rockefeller: “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video Iar tot din 2009 stim ca: DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne […]

    Apreciază

  29. […] “INTERNETUL ESTE RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.