SACCSIV – blog ortodox

Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut cu FMI

Posted in BANCA MONDIALA, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, Romania by saccsiv on martie 16, 2009

   Prieteni, felicitari pentru lupta anti-cip ce o duceti, e bine ca ne bucuram ca Parlamentul a bagat in seama subiectul actelor cu cip, dar va rog, nu sa nu scoatem chestiunea din contextul general si mai ales sa nu minimalizam actiunile generale ale SISTEMULUI si mai ales cele impotriva acestei tari. Spun aceasta deoarece majoritatea din dv. abordati rar si foarte putin un subiect de o insemnatate covarsitoare:   

   Romania va primit lovitura finala, de gratie, daca se va semna acordul de imprumut cu FMI, act ce va “incununa” 20 de ani de stradanii ale CASTEI POLITICE autohtone ce a muncit neabatut pentru inrobirea TOTALA a acestei tari catre stapanii camatariei mondiale.

   Nu stim oficial detaliile sale, dar daca se confirma ca in fapt aceasta uriasa suma va fi folosita pentru ca sucursalele din Romania ale bancilor straine sa poata sa-si scoata o suma echivalenta de la BNR, pentru a o repatria spre bancile mama, este grav. Este punctual terminus pentru o tara ce aproape ca nu mai are o economie reala.  

   Voi analiza termenii contractului ce se va semna (dar inca sper sa nu se intample), insa presupun de pe acum ca acordul va prevede printre cele mai ticaloase clauze pe care le puteau debita niste minti bolnave de ura impotriva acestui popor. Sa nu va inchipuiti ca este vorba de vreun covoi plin cu aur ce va lua drumul spre plaiurile mioritice, ci despre bani “virtuali”, hartii, cu care Romania nu are voie sa achizitioneze valori reale, nici macar hrana, si cu care nu poate sa-si plateasca bugetarii sau sa-si ajute pensionarii sau asistatii sociali. Imprumutul nu vine caci avem nevoie de el, ci pentru ca asa au decis ELITELE planetare. Desigur, ca de fiecare data, nu se recunoaste acest lucru, ci in ochii opiniei publice este prezentat de catre marionetele ce joaca rolul de politicieni, ca fiind o “centura de siguranta”, o necesitate pentru a trece cu bine de criza.  Iar rolul de aburitor principal este jucat de cel ce a mimat pana anul trecut rolul de luptator anti-sistem ticalosit.  

   O parte al modului de operare al FMI si al BANCII MONDIALE gasiti in documentarul „Confesiunile unui asasin economic„:

 

John Perkins : „ Confesiunile unui asasin economic „ , subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

   Dar ce este Fondul Mondial International? FMI alaturi de BANCA MONDIALA reprezinta principalele instrumente financiare prin care ELITELE coordoneaza directiile de dezvoltare ale tarilor mai sarace de pe mapamond, chiar daca acest lucru duce de cele mai multe ori la instaurarea unor dictaturi in lumea a treia. Termenul “dezvoltare” este insa folosit in mod gresit, nefast as putea spune, deoarece in fapt nu se constata vreo crestere reala a nivelului de trai, din contra, singurele “realizari” fiind cedarile resurselor respectivelor tari catre mega companiile internationale coordonate de catre respectivele ELITE. Pentru o mai buna intelegere a celor de mai jos si pentru a nu relua cele detaliate acolo, va rog sa cititi cu atentie articolul (unde veti gasi si o foarte interesanta si detaliata lista a celor ce conduc oficial sau din umbra Banca Mondiala):

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

   Am aratat acolo cum ATLANTIC CHARTER a reprezentat o adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial. Schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati, documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Veti intelege de asemenea ce este cu celebrul BRETTON WOODS de care ati auzit vorbindu-se in ultima vreme din ce in ce mai des si cum totul reprezinta de fapt piese dintr-un urias puzzle a carui imagine finala va fi GUVERNUL MONDIAL.

   FMI a fost creat in 1944 in cadrul conferintei BRETTON WOODS, insa organizarea sa a avut loc la 27 Decembrie 1945 cand primele 29 de state au semnat un acord.    

   In afara celor expuse mai sus, alte “realizari” ale fondului si ale Bancii Mondiale in tarile guvernate de dictaturi au fost cresteri uriase ale datoriilor acelor state. Iata mai jos o lista a acestor cresteri:

   Argentina, 1976-1983, de la 9,3 la 48,9, o crestere de 39,6 miliarde dolari.

   Bolivia, 1962-1980, 0-2,7, crestere 2,7.

   Brazilia, 1964-1984, 5,1-105,1, crestere 100.

   Chile, 1973-1989, 5,2-18, crestere 12,8.

   El Salvador, 1979-1994, 0.9-2,2, crestere 1,3.

   Etiopia, 1977-1991, 0,5-4,2, crestere 3,7.

   Haiti, 1971-1986, 0-0,7, crestere 0,7.

   Indonezia, 1967-1998, 3-129, crestere 126.

   Kenya, 1979-2002, 2,7-6,9, crestere 4,2.

   Liberia, 1979-1990, 0,6-1,9, crestere 1,3.

   Malawi, 1964-1994, 0,1-2, crestere 1,9.

   Nigeria, 1984-1998, 17,8-31,4, crestere 13,6.

   Paraguay, 1954-1989, 0,1-2,4, crestere 2,3.

   Filipine, 1965-1986, 1,5-28,3, crestere 26,8.

   Somalia, 1969-1991, 0-2,4, crestere 2,4.

   Sudan, 1969-2009, 0,3-17, crestere 16,7.

   Tailanda, 1950-1983, 0-13,9, crestere 13,9.

   Zair, 1965-1997, 0,3-12,8, crestere 12,5.

   Observam cresteri relativ mici, de cateva miliarde, dar in tari atat de amarate ca nici nu puteau fi jecmanite mai mult. De mentionat insa ca in cazul lor, au pornit de la datorii foarte mici sau chiar zero, iar situatia lor actuala este uneori dramatica, cum ar fi de exemplu in Haiti unde hrana de baza a multor cetateni a ajuns a fi un soi de biscuiti pe baza de … lut. In schimb, state bogate in resurse naturale, care teoretic nu aveau nici un motiv sa fie datoare, au datorii enorme. 

   Un documentar din 2001 intitulat Life and Debt in care se examineaza situatia economica si sociala din Jamaica, urmare a impactului pe care l-au avut politicile de globalizare ale FMI si ale Bancii Mondiale asupra acestei tari puteti urmari la:

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2) FMI (Fondul Mondial International)

 

   Citind cu atentie cele de mai sus, precum si hyperlink-urile, puteti constata ca FMI si Banca Mondiala sunt conduse de catre aceleasi ELITE (sau urmasii lor) ce au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, care au finantat nazismul (ii regasiti la NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului) si bolsevismul, care au declansat marea criza din secolul trecut dar si pe aceasta care tocmai a inceput (• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), care l-a inscaunat si-l coordoneaza pe Obama (Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive) care au declansat cele doua razboaie mondiale, care au creat Liga Natiunilor si ONU (Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )), Uniunea Europeana (PAPUSARII – Uniunea Europeana)  care au finantat revolutia sexuala, feminismul, promovarea homosexualitatii si  eugenia („ IARNA DEMOGRAFICA „ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare). Toate acestea cu un singur scop: crearea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de stanga.

   Iar in acest mare tablou Romania este doar o piesa de puzzle, insa printre cele mai napastuite dintre toate, deoarece asa au dorit muschii ELITELOR, ca pe aceste meleaguri sa se desfasoare toate experimentele sinistre ale lor.

   Silviu Brucan (Saul Bruckner) (1916–2006), evreu, papusarel local cu relatii in lumea greilor planetari, declara in legatura cu evenimentele din decembrie 1989:

   Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat.

   A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun si de atunci a inceput seria dezastrelor coordonate in Romania. Tot atunci s-a format casta politica, aceeasi cu cea de azi, slugoi ei ELITELOR planetare, absolut necesari pentru distrugerea acestei tari si pentru stricarea acestui neam. Iar lucrarea s-a desfasurat pe toate fronturile:

   Privatizari strategice.

   Distrugerea agriculturii.

   Distrugerea industriei.

   Exportam lemn si importam mobila.

   Milioane de avorturi.

   Tiganizarea si manelizarea.

   Plecarea a peste doua milioane de romani in strainatate.

   “Masonizarea” inaltelor fete bisericesti.

   Generalizarea coruptiei pana la rang de regula.

   Printre cele mai grabite state europene sa implementeze normele de stocare a datelor sau de emitere a actelor cu cip incorporat.

   Gasiti detalii in articolul (inclusiv rolul Rothschild in privatizari, cine sunt cei de la BECHTEL sau lista lui George Soros):

 

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

 

   Este culmea ticalosiei, cum de exemplu BANCA MONDIALA a impus ca si conditie a aderarii la UE unele privatizari, iar acum FMI se grabeste sa ne ajute … Mai mult, pana la declansarea oficiala a crizei, majoritatea statelor din zona „civilizata” (inclusiv Romania) au vandut mare parte din rezervele lor de aur, ce a ajuns in bancile familiilor evreiesti (sau urmaselor lor, oricum nu conteaza, caci de peste un secol se tot incuscresc intre ele) care au fondat Federal Reserve. Din ce a ramas nevandut, bancile centrale au imprumutat din rezevele lor o parte importanta marilor banci internationale, sub motivatia ca acesta trebuia „activat”, metalul pretios fiind altfel considerat „inert”. In ceea ce priveste Romania, raportul anual din 2007 arata ca 59,15% din aurul ce trebuia sa fie in tara, este plasat intr-un singur depozit extern, pentru care BNR primeste hartiile tiparite denumite dolari, ca dobanda. Insa in fapt acest aur nu se afla in acel depozit ci a fost imprumutat in cadrul unei operatiuni de tip carry trade si prin urmare in conditiile actualei mega crize s-ar putea sa ramanem fara el. Trebuie inteles ca ELITELE nu pierd nimic cu acest imprumut FMI, caci in fapt nu ne dau nimic. Mai mult, pe ei interesandu-i regulile ce vor fi impuse Romaniei, special gandite ca in aceasta tara traiul sa ajunga imposibil. Motivul? Declansarea celor mai mari miscari de strada ce au avut loc vreodata pe aceste meleaguri. De turbulente vor avea nevoie la nivelul intregii planete, dar la noi mamaliga explodeaza greu, deci este necesar ca situatia sa fie cat mai dramatica.  

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. akaty said, on martie 16, 2009 at 4:03 pm

  Nu te mai faci bine. E clar.

  Apreciază

 2. saccsiv said, on martie 16, 2009 at 4:10 pm

  La trei minute dupa ce am postat articolul, tu ai postat comentariul. O reactie foarte rapida, insa e limpede ca nu l-ai citit, din simplul fapt ca n-ai avut timp, in graba ta de a dovedi slugarnicia ce o ai.

  Apreciază

 3. germinus said, on martie 16, 2009 at 4:35 pm

  Situatia in Europa e dezastruoasa iar oamenii sunt gata sa izbucneasca. Vezi, de ex:
  http://zonadecriza.wordpress.com/nu-o-sa-platim-noi-pentru-criza-voastra/

  In conditii de instabilitate atat de pronuntata, ne putem astepta la evolutia cea mai nefericita din cele posibile in cazul unui imprumut. Si eu ma tem ca ar fi lovitura de gratie data Romaniei. Si mi se pare cu atat mai ingrozitor cu cat in felul asta, noi toti cei care nu am avut vreodata vreo vina (alta decat ca am lasat anumite genuri de indivizi sa ajunga decidenti in vietile noastre) pentru dezastrul financiar pe care il folosesc acum drept pretext, vom plati frauda lor cu tot ce ne-a mai ramas.

  Asa ca simt nevoia sa strig, la fel ca in titlul acelui articol:
  NU O SA PLATIM NOI PENTRU CRIZA VOASTRA!

  Si ca sa documentez in istorie refuzul meu de a accepta solutia asta distructiva, voi semna petitia asta impotriva imprumutului FMI:

  http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

  Apreciază

 4. pg said, on martie 16, 2009 at 5:39 pm

  Catvea observatii legate de imprumut:

  1/ Joi seara, pe la 10 si ceva, intr-un interviu la Romania Actualitati, Mihai Tanasescu facea o propaganda desantata imprumutului FMI, argumentand, printre altele, si cu rata mica a dobanzii, de cca 3%. Dupa unele surse, numai comisionul de neutilizare ajunge la 25%.

  2/ Singurul argument pertinent pe care l-am auzit in sprijinul unui imprumut extern este ca, in lipsa lui, rambursarea datoriei private va genera o presiune mare pe cursul de schimb, conducand astfel la o devalorizare puternica a leului. Exista aici 2 aspecte:

  a/ In ianuarie, importurile au scazut puternic, deficitul comercial reducandu-se sub 600 milioane EUR, fata de cca 1,5 miliarde in ianuarie 2008. Aceasta inseamna ca presiunea pusa pe cursul de schimb de importuri este in scadere si probabil tendinta va continua si in restul anului din cauza crizei, deci in buna parte argumentul de mai sus este anulat.

  b/ Pe de alta parte, stim ca datoria privata reprezinta in mare parte linii de credit scadente ale bancilor-mama fata de filialele din Romania. Daca, in aceste conditii, BNR va lasa cursul de schimb sa creasca, efectul va fi ca filialele romanesti ale bancilor vor cheltui mai multi lei pentru a trimite la bancile-mama valuta respectiva, deci o buna parte din profitul lor se va eroda. Cred ca ar fi un argument foarte puternic pentru a le convinge ca solutia cea mai buna ramane, totusi, prelungirea liniilor de credit si nu rambursarea fortata a acestora. Sau, privind din alt punct de vedere, putem spune ca ne imprumutam la FMI pentru ca bancile straine sa-si recupereze valuta la pret subventionat, diferenta pana la pretul real fiind suportata de noi.

  3/ Dupa datele oficiale ale BNR, rezidentii romani (populatie si firme) aveau la sfarsit de ianuarie echivalentul a cca 35 mld EURO in bancile romanesti, in depozite + conturi curente. Deci bani pentru a acoperi deficitul bugetar s-ar gasi in mod sigur aici.

  Apreciază

 5. Edecul_le-a_turtit_fesul said, on martie 16, 2009 at 6:29 pm

  Pentru cine are Cosmote, iata o varianta de SMS: NU VREM SA FIM SCLAVI! NU VREM CIPURI, NU VREM IMPRUMUT EXTERN! SA IESIM IN STRADA IN FIECARE SAMBATA SI DUM, LA ORA 13 FIX! DA MAI DEPARTE!

  Apreciază

 6. Edecul_le-a_turtit_fesul said, on martie 16, 2009 at 6:30 pm

  ERATA: SA IESIM IN STRADA IN PIETELE CENTRALE

  Apreciază

 7. […] Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… […]

  Apreciază

 8. akaty said, on martie 16, 2009 at 8:28 pm

  Slugarnicie? Dupa cum spuneam mai devreme.

  Apreciază

 9. sceptik said, on martie 16, 2009 at 9:08 pm

  Prietene, noi care am scris numai despre cipuri am omis contextul? Suntem prea mici pentru o miza asa mare. Nu ne ramane decat sa ne mai intarim duhovniceste in scurtul timp care ne-a mai ramas. TOTUL ESTE PIERDUT. Nu fiti naivi, pregatiti-va de mari suferinte.

  Apreciază

 10. mucenicul said, on martie 16, 2009 at 10:34 pm

  din pacate am scris si eu dar despre alt game over care merge in paralel cu al tau.
  http://mucenicul.wordpress.com/
  Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi!

  Apreciază

 11. echoofsilence said, on martie 16, 2009 at 10:36 pm

  Prieteni, Romania este pierduta oricum. Si fara imprumut si cu imprumut, tot in rahat suntem. Ilie Serbanescu a precizat la Sinteza Zilei ca tara noastra plateste oalele sparte de altii. Si aici intra firmele straine(bancile austriece) care au datorii acumulate de la filialele din tara noastra. 50 de miliarde s-au acumulat in 4 ani.
  Vom muri de foame!!!

  Apreciază

 12. […] de la Lisabona permite aplicarea pedeapsei capitale in UE – “Vara furiei” ar putea fi letala Catre toate blogurie anti-sistem: FMI = ROMANIA GAME OVER Bloggerii sunt adevaratele “tinte” ale modificarilor din Codul Civil; de ce tace presa ? […]

  Apreciază

 13. Mateescu said, on martie 17, 2009 at 8:30 pm

  Am citit mai devreme pe un blog ca linkul http://www.petitieonline.ro pt. „nu FMI” e invalid. Am descoperit ca nu numai linkul ci tot situl este down. E, o fi vreo coincidenta, poate ne-am alarmat prea devreme. O fi serverul down. Dar surpriza, petitieonline.ro [adresa IP 86.121.233.10] este bine mersi. Numai unul sintre situri , si anume http://www.petitieonline.ro este down sau filtrat la nivel national.

  Daca intrati pe situl freshinfo.ro care e gazduit pe serverul cu acceasi adresa IP [86.121.233.10] veti descoperi ca merge fara probleme. Deci ADIO internet necenzurat in RO.

  Dovada (asa cum este vizibila din reteaua RDS) :
  D:\>tracert http://www.petitieonline.ro

  Traza a la dirección petitieonline.ro [86.121.233.10]
  sobre un máximo de 30 saltos:

  1 * * * Tiempo de espera agotado para esta solicitud.
  2 * ^C
  D:\>nslookup 86.121.233.10
  Servidor: dns-cache-3.rcs-rds.ro
  Address: 82.76.253.115

  Nombre: freshinfo.ro
  Address: 86.121.233.10

  Apreciază

 14. elisav45 said, on martie 18, 2009 at 1:50 pm

  Da blogarasi ( blegorasi ) fiecare intelege ce vrea sau in gura cand le ploua . Serbanescu a spus ceva dar nu tot . Imprumutul era deja facut de mult trebuia numai parafat de guvern .Oare cine l-a facut ? ca eu nu-mi aduc aminte sa fi negociat asa ceva , poate voi ,sau poate ei ? Dar un lucru e clar de platit platim noi cei ce vom ramane in aceasta tara de cacat ca ei vor pleca ca regele plini de bani si cand apele se vor linisti vor veni si vor cere din nou despagubiri . Poate un canal Dunare -Marea Rosie sa ne mai salveze .

  Apreciază

 15. […] Atrageam atentia in articolul Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… ca Romania va primit lovitura finala, de gratie, daca se va semna acordul de imprumut cu FMI, act […]

  Apreciază

 16. […] Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… […]

  Apreciază

 17. […] Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… […]

  Apreciază

 18. […] Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… […]

  Apreciază

 19. […] Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut… […]

  Apreciază

 20. George said, on iulie 20, 2010 at 6:01 pm

  Clar suntem terminati, ne-au vandut sufletele..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: