SACCSIV – blog ortodox

Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu FMI”

   Adrian Nastase a facut aceasta importanta declaratie, azi 16 martie 2009, intr-o discutie la Realitatea TV, insa rugat fiind sa detalieze, a inceput s-o scalde. Desigur, Cosmin Prelipceanu s-a dovedit “neprofesionist” cand l-a intrebat ce anume vrea sa spuna. Nu la fel a fost aseara Adrian Ursu, care a “ratat” sa dezvolte fraza lui Mircea Geoana referitoare la uriasul imprumut: “Eu stiam de la Washington despre acesta, inca inainte de a se incepe in Romania discutia despre acest subiect”. Si o spunea in conditiile in care personaje din PSD se tot plang ca nu au fost consultate din timp asupra “cererii” Romaniei adresata fondului pentru un imprumut masiv.

   Desigur, unii politicieni marcanti stiu mult mai multe decat ne spun. La fel si unii dintre analisti, a caror ocupatie nu este analiza, ci aburirea maselor.

   Pentru a intelege pericolul care planeaza asupra Romaniei, este necesar sa stim detalii despre istoricul si stapanii FMI si ai Bancii Mondiale. Pentru aceasta, cititi va rog cu atentie articolele:

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

 

   Observati va rog ca despre nimic din cele expuse in aceste articole nu se vorbeste in lungile si sterilele dezbateri din ultimele zile referitoare la uriasul imprumut. Ba mai mult, daca in trecutul apropriat se mai dadeau exemple despre napasta ce a reprezentat-o pentru majoritatea tarilor, acordurile lor cu cele doua institutii, acum auzim un urias cor aprobator, iar rarele voci contra sunt mai mult decat precaute in argumentele lor.  

 

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu … […]

  Apreciază

 2. […] Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu F… Adrian Nastase a facut aceasta importanta declaratie, azi 16 martie 2009, intr-o discutie la Realitatea TV, insa rugat fiind sa detalieze, a inceput s-o scalde. Desigur, Cosmin Prelipceanu s-a dovedit “neprofesionist” cand l-a intrebat ce anume vrea sa spuna. Nu la fel a fost aseara Adrian Ursu, care a “ratat” sa dezvolte fraza lui Mircea Geoana referitoare la uriasul imprumut: “Eu stiam de la Washington despre acesta, inca inainte de a se incepe in Romania discutia despre acest subiect”. Si o spunea in conditiile in care personaje din PSD se tot plang ca nu au fost consultate din timp asupra “cererii” Romaniei adresata fondului pentru un imprumut masiv. […]

  Apreciază

 3. ion adrian said, on martie 17, 2009 at 6:26 pm

  Saccsiv,
  Si totusi concret, care sunt relele pe care le-ar aduce un acord cu FMI?

  Apreciază

 4. lidia said, on martie 17, 2009 at 9:03 pm

  Doamne ajuta tarisoara noastra!

  Apreciază

 5. stefan said, on martie 18, 2009 at 1:39 pm

  Doamne ajuta tarisoara noastra ca noi suntem prea idioti. Sa detii informatia si sa nu te folosesti de ea este suprema dovada a nepasarii. Tragic este faptul ca nepasarea milioanelor de oi ale planetei va fi platita cu sange de urmasii urmasilor lor.

  Apreciază

 6. […] Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu … […]

  Apreciază

  • Cami said, on iulie 24, 2013 at 2:45 pm

   cum as putea sa ii scriu si eu Dlui Nastase? Va multumesc

   Apreciază

 7. […] Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu … […]

  Apreciază

 8. johnny said, on august 3, 2009 at 12:02 am

  metoda indatorarii practicata de elitele globale…chipurile dau banii romaniei…banii de fapt intra tot in oamenii lor de aici la scumpii nostri conducatori care le fac cartile..apoi vor veni sa ia banii inapoi…de unde? din buzunarele romanilor…ce va urma ? somaj..crime…anarhie..dezastru..imigrari…violente…banii niciodata nu vor ajunge la romani…asa ca sa ne fereasca Dumnezeu!

  Apreciază

 9. analfabetul said, on septembrie 22, 2009 at 9:22 pm

  ce sa facem. asa ne trebuie. nu vrea nimeni sa se ridice si sa ne conduca bine. toti suntem prea comozi, nepasatori, etc.

  cand merge sa votam ne lasaminfulentati de 1 ron pe care l-am primit la poarta sau ne-a fost promis daca vota pe nu stiu cine.
  asa ne trebuie.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: