SACCSIV – blog ortodox

Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este nevoie de o noua autoritate financiara”

   Ben Shalom Bernanke (1953 -), evreu , presedintele consiliului guvernatorilor Federal Reserve  (succedandu-l pe Alan Greenspan in aceasta functie din 2006) a facut aceasta declaratie in cadrul unei conferinte de presa tinuta la Council on Foreign Relations, adaugand ca in prea multe tari exista prea multe reguli si pentru a putea rezolva criza si a evita o alta viitoare este nevoie de un set de reguli unitare. Personajul figureaza a fi un specialist in crize, scriind lucrari inclusiv despre Great Depression. Insa tot el spunea in 2002 :

   Referitor la Great Depression, aveti dreptate, noi am facut-o. Ne pare rau. Dar multumita voua, nu vrem s-o mai facem.“

   Mai jos puteti viziona opt clipuri, fiecare reprezentand o intrebare si un raspuns din timpul conferintei de presa:

   Este emblematic faptul ca presedintele Federal Reserve face aceste remarci la Council on Foreign Relations. Sa detaliem un pic ce este cu aceste doua institutii:

 

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

   Cititi va rog si articolul:

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   Dupa cum am aratat in articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   ELITELE planetare au declansat artificial criza cu un singur scop: pentru a veni apoi cu solutii care sa schimbe lumea. Iar cele declarate de Ben Bernanke nu reprezinta decat un crampei din imaginea viitorului GUVERN MONDIAL.

 

 

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mateea said, on martie 12, 2009 at 10:54 am

  Obama, strategia Cloward-Piven, şi Noua Ordine Mondială

  http://gandeste.org/general/obama-strategia-cloward-piven-si-noua-ordine-mondiala/1395/

  Pe 9 Martie, Brannon Howse de la Worldview Radio l-a intervievat pe autorul James Simpson. Intitulat “Barack Obama ne distruge economia intenţionat”, interviul lui Howse adresat lui Simpson s-a referit la profesorii Richard Andrew Cloward şi Frances Fox Piven de la Universitatea Columbia care au scris un articol în 1966 pentru revista The Nation. “Articolul a fost publicat pe 2 Mai 1966 şi a expus ceea ce este cunoscut ca Strategia Cloward-Piven. Planul atrage după sine distrugerea capitalismului în America prin creşterea bunăstării până la punctul de colaps al economiei pentru ca apoi să fie implementat socialismul prin naţionalizarea multor instituţii private”, explică un rezumat de pe website-ul Worldview Radio. „Cloward şi Piven l-au studiat pe Saul Alinsky, la fel ca şi Hillary Clinton şi Preşedintele Obama” .

  Alinsky este considerat ca fiind întemeietorul organizării comunităţii moderne în America. Învăţăturile lui Alinsky l-au influenţat pe Obama încă de timpuriu în cariera lui de organizator al comunităţii din sudul indepartatului Chicago. Obama a lucrat pentru proiectul de dezvoltare a comunităţilor al lui Gerald Kellman unde a învăţat şi a predat metodele lui Alinsky de organizare a comunităţilor. Obama va lucra mai târziu pentru ACORN (the Association of Community Organizations for Reform Now).
  Potivit lui Sol Stern de la Institutul Manhattan, ACORN este un succesor modern al radicalei “Noua Stângă” din anii 1960 şi ca scop ca “agenda anti-capitalismului din anii 1960” să fie implementată prin “socialism autoritarist nedeghizat”.
  Este un marca a “socialismului autoritarist nedeghizat” susuţinut de instituţii. După cum a relatat Union News în octombrie anul trecut, ACORN a primit finanţare de la Fundaţia Robin Hood, o donaţie caritabilă – în valoare de 9,859,453$ – a lui George Soros, adept al globalismului, şi fundaţia lui de caritate Soros Fund.
  “Soros este partea vizibilă a unei reţele vaste şi maliţioase de interese financiare pivate, controlată de familiile conducătoare, regale si aristocrate ale Europei, care îşi are centrul în Casa Britanică de Winsdor”, scrie William Engdahl.
  În conformitate cu Engdahl, Soros „este parte strâns legata de o mafie financiară – mafie, in sensul unei masonerii secrete – ca fraternitate a unor familii care urmăresc ţeluri comune” .
  Aşa cum a documentat Antony Sutton (Wall Street & Revoluţia Bolşevică), izvorul “socialismului autoritarist” a fost creat şi susţinut cu generozitate de către bancheri. “Implicarea familiei Rockefeller cu presupuşii lor duşmani de moarte, comuniştii datează de la Revoluţia Bolşevică”, notează Gary Allen (Nimeni nu îndrăzneşte să o numească Conspiraţie, capitolul 6). “Oameni bine informaţi din CFR – Rezerva Federală, au început să facă presiuni ca Rusia comunistă să îşi deschidă porţile comercianţilor U.S. imediat dupa revoluţie”.
  În completare, bankerii au sprijinit „comunismul” în Statele Unite. Având în vedere toate acestea, nu ar fii trebuit să surprindă pe nimeni că a fost publicată “Strategia Clower-Piven” anti-comunistă de către The Nation, o revistă cu conexiuni bine ştiute cu CIA. Ca şi cercetător, Bob Feldman notează, The Nation este în strânsă legătură cu National Endowment for Democracy, un grup de acţiune al CIA implicat în destabilizarea ţărilor din lumea întreagă prin intermediul “revoluţiilor colorate”. CIA are un istoric al colaborării cu Ford Fundation (a se vedea James Petras:”Fundaţia Ford şi CIA: un caz documentat de colaborare filantropică cu poliţia secretă”).
  În 1954, Rowan Gaither de la Ford Fundation i-a spus lui Norman Dodd de la Reese Commission că “directiva sub care operăm este aceea că ne vom folosi puterea de a oferi subvenţii pentru a altera viaţa în Statele Unite astfel încât să putem confortabil să ne unim cu Uniunea Sovietică”.
  Această unire cu Uniunea Sovietică (sau mai exact “socialism autoritarist”) nu are nimic de-a face cu felul de comunismul învăţat din manualele de la şcoală – o dictatură a proletariatului şi a muncitorilor – ci mai degrabă este un sistem de control autoritarist inventat de bancheri şi de elita globală. “Această revoluţie nouă şi desăvârşită pe care o considerăm poate fi definită în câteva cuvinte. Este… indiscutabil socialism mondial planificat ştiinţific şi fără ezitare”, a scris H.G.Wells în Noua Ordine Mondială.
  Este o greşeală să credem că Strategia Clower-Piven este o schemă pregătită de academicieni marxişti ai Noii Stângi dedicaţi distrugerii capitalismului în numele unui umanitarism vag definit. De fapt, “distrugerea capitalismului din America prin creşterea ajutoarelor sociale până la punctul de colaps al economiei, iar apoi implementarea socialismului prin naţionalizarea multor instituţii private” este un plan meticulos al unei parţi al elitei globale pentru a-şi consolida puterea şi pentru distrugerea opoziţiei.
  Nu are nici o legatura cu eliberarea proletariatului, dimpotrivă este vorba despre subjugarea acestuia bancherilor implicati in „socialismu mondial, planificat ştiinţific şi fără ezitare” şi gândit pentru a transforma planeta întro închisoare tehnologizată controlată de către un bancher.

  Apreciază

 2. […] Saccsiv: Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 3. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 4. timisorean1 said, on martie 15, 2009 at 12:12 am

  bravo Mateea. super postare. multumim

  Apreciază

 5. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 6. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 7. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 8. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … no comments yet « OMUL ZILEI – Vasile Astarastoae, seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: „Acest tam-tam…mi se pare exagerat” […]

  Apreciază

 9. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 10. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 11. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 12. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază

 13. […] Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: