SACCSIV – blog ortodox

PARINTELE IUSTIN PARVU a spus: “SI DACA NU SUNT, TOT SUNT!”, referitor la noua dilema: sunt sau nu prezente cipuri in noile carnete auto

   Aceasta remarcabila fraza este evident ca nu putea veni decat de la un foarte batran si intelept Mare Duhovnic iubitor de Dumnezeu …

   Cum deja probabil stiti, chestiunea: sunt sau nu prezente cipuri in noile carnete auto, a revenit in discutie dupa articolul fratelui Danion Vasile:

 

Noile pasapoarte au cipuri, carnetele de conducere NU

 

   Articol in care domnia sa isi exprima parerea ca noile carnete de conducere NU AU CIPURI INCORPORATE. Pentru a lamuri definitiv problema, monahul Filotheu de la manastirea Petru Voda (unde este staret Parintele Iustin Parvu) considera ca: „Avem nevoie urgentă de nişte cititoare de acte pe frecvenţa de 13,56 MHz, care se foloseşte pentru acte (dacă ele pot să şi scrie pe cipurile RFID, cu atît mai bine).” Si mai observa: „[Cei din SISTEM] au toată tehnologia să amîne introducerea cipurilor în cîteva permise auto pentru cîteva luni, pînă cînd cred ei că scandalul se va stinge, şi apoi să ceară celor care au primit permise fără cip să vină pînă la un mic control de rutină şi să le dea altele cu tot ce trebuie în lăuntru. Să nu uităm că şi paşapoartele, şi permisele auto, sînt create de aceeaşi firmă şi respectă aceleaşi standarde. Aparatura care le produce a fost cumpărată de statul român de la aceeaşi firmă; faceţi o comparaţie între ele şi vedeţi despre ce vă vorbesc.”

   Pana se va face lumina in aceasta chestiune, eu ader cu totul la ideea Parintelui Iustin ParvuSI DACA NU SUNT, TOT SUNT!” Cu atat mai mult cu cat aceasta este in deplin acord cu spusele Parintelui pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”. Cititi va rog si articolul:

 

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

 

   Mai mult, chiar daca se va descoperi cu certitudine ca noile carnete auto nu au actualmente cipuri, aceasta nu schimba cu nimic datele problemei. Trebuie inteles ca de la introducerea obligatorie a codurilor de bare incoace, SISTEMUL nu face altceva decat sa implementeze prin tehnologie structura necesara instaurarii societatii de tip Big Brother la nivel planetar. E limpede ca aceasta n-o puteau face peste noapte, ci in etape. De fapt tehnic, inceputul l-a reprezentat colaborarea IBM cu regimul nazist. Cititi va rog si articolul:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Etapa antepenultima, drumul fara intoarcere pe care ELITELE au asezat planeta l-a reprezentat insa 09.11.2001:

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

   Penultima etapa o reprezinta declansarea voita a actualei mega crize in care au bagat planeta. Cititi va rog si articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Ultima etapa va fi foarte curand, dupa ce omenirea se va confrunta cu o teribila foamete, ample manifestari de strada si cumplit razboi. Atunci o mare parte din cei ramasi vor urla: “dati-ne imparat!. Vrem pace, sa ne unim popoare!” Si alte asemenea rataciri. Din nefericire insa nu se vor intoarce decat unii la Dumnezeu. Ceilalti vor accepta inclusiv semnul fiarei. Cititi va rog si articolul:

 

APOCALIPSA, traim vremurile din urma ?

 

   Asadar, tot ce vedeti ca ne inconjoara: cod de bare, carduri, camere de supraveghere, stocari de date telefonie si internet, tehnologie RFID, etc. Nu reprezinta decat pasi spre demonicul 666. Deci nu va smintiti ca s-a adoptat sau nu pentru un oarece document o tehnologie sau alta. Nu asta conteaza, caci nu ele sunt semnul fiarei, ci doar etape pregatitoare. Desigur, e bine sa stim cat mai exact ce-i cu ele, dar trebuie inteles ca indemnul de a refuza pe cele cu cip incorporat este doar ajutator pentru binecredinciosi. Pentru ca altfel, daca asteptam impasibili pana in momentul istoric in care nu vom putea cumpara sau vinde fara semn pe mana dreapta sau pe frunte, nu e bine deloc, caci socul va fi prea mare. E daca vreti, un soi de a ne antrena de pe acum cu un greu mai mic decat cel final. Nimic nu se face brusc. Ne-a invatat Domnul nostru Iisus Hristos, cand ne-a zis ca nu pui petec nou pe haina veche si nici vin nou in burdufuri vechi. Aidoma ne invata si Sfintii Parintii cand vorbesc despre post, rugaciune si toate cele folositoare. Astfel, pentru a incepe, unii au renuntat deja pe cat posibil la facilitatile electronice de plati, la GPS, ba chiar la telefoane mobile (pana una alta, cea mai eficienta modalitate de a urmari o persoana). Prin urmare, consider ca cei ce deja au refuzat noile carnete de conducere, s-o faca in continuare. Iar cei ce aveau de gand sa refuze in viitor tot soiul de acte de identitate noi, sa ramana la aceasta hotarare, caci SISTEMUL este pervers si naucitor si nu ne este de nici un folos sa ne impotmolim in detalii. Sa punem deci inceput bun hotararii noastre de a sta cat mai departe de ispita semnului fiarei.

 

   Doamne ajuta!

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nicu said, on martie 7, 2009 at 10:10 pm

  Doamne ajuta!Apropo de lucrul acesta ca nu au cip carnetele de sofer,am costat un lucru, ca buletinele mai bine zis cardurile de identitate sunt diferite luna de luna,adica nu se aseamana intre ele.De ce spun asta,pentru ca fara sa vreau m-am jucat cu cardul de identitate in fata unui bec si am constatat ca are niste bari rosii inauntrul sau cum sunt codurile de bare,dupa aceea am luat CI al sotiei care este eliberat de politie cateva luni mai tarziu si nu se vad acele bari,apoi am luat CI de indentitate si de la alte persoane eliberate in acelasi an si pe unele din ele sunt scrise niste cifre mai mari (1,5,3 etc.) insiruite in interiorul CI.—Puteti face si voi testul ,mai multe CI de la diferite persoane,eliberate in acelasi loc dar la intervale diferite de timp puse in fata unui bec—.Ceea ce vreau sa va spun de fapt e ca eu cred ca asa vor schimba si noile permise fara sa ne dam seama!Ne va arata permise fara cip si in urmatoarea luna va contine acel cip. P.s. Poate gresesc eu,dar nu cred!

  Apreciază

 2. Helios said, on martie 14, 2009 at 7:13 am

  VINO ŞI TU LA MITING !

  Votul în Senat privind actul normativ al Guvernului prin care se introduc paşapoartele electronice a fost amânat miercuri 11.03.2009, pentru a doua oară. Din lipsă de cvorum senatorii nu au reuşit să ia o decizie nici în favoarea, nici contra Ordonanţei paşapoartelor biometrice, amânând votul final din Senat pentru şedinţa de luni, 16.03.2009, orele 14.00. Vineri 20.03.2009 Ordonanţa de Guvern privind paşapoartele biometrice este programată să fie votată şi în Camera Deputaţilor, dar votul decizional aparţine Senatului.

  Cu alte cuvinte, dacă senatorii resping luni Ordonanţa paşapoartelor biometrice, acestea nu vor mai fi emise pentru cetăţenii români, urmând a se emite în continuare paşapoarte de tip vechi, fără cipuri.

  Din acest motiv, vă rugăm să participaţi în număr cât mai mare la mitingul de luni 16.03.2009 organizat la Senatul României între orele 14.00 – 18.00, prin care vom cere Senatorilor să nu voteze în forma actuală Ordonanţa, ci să o respingă. Reprezentanţii noştri s-au înscris la cuvânt în şedinţa Senatului, din partea societăţii civile româneşti, şi vor cere ca cetăţenii români să fie lăsaţi să aleagă dacă vor sa nu documente de călătorie cu cipuri biometrice. Se va solicita ca regula generală să fie paşaportul normal, FĂRĂ CIP, iar cel cu cip să fie eliberat NUMAI LA CERERE !

  Adunarea publică va avea loc pe trotuarul din faţa Palatului Parlamentului, pe latura dinspre Senat (Calea 13 Septembrie).

  Organizatori: Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice. Informaţii suplimentare la tel. 072767337, http://www.refuzimplant.blogspot.com sau refuzimplant@yahoo.group.com.
  Trebuie ca parlamentarii romani sa cunoasca faptul ca noi crestinii 86% din populatia Romaniei, nu putem primi pecetea lui Antihrist 666 din Apocalipsa 13 deoarece am primit de mici la botez pecetea Duhului Sfant si ca respect pentru Sfanta Scriptura. Nu putem primi alta pecete respectiv 666 nici pe marfuri, nici prin carduri, nici prin pasapoarte buletine sau cipuri.
  Nu putem accepta nici lege anticriste, antiumane, antiviata.
  Dumnezeu ne-a facut liberi si reprezentantii noastri trebuie sa apere libertatea si siguranta noastra.
  Credem că fiecare dintre noi trebuie să facă un efort şi să lase alte treburi la o parte, eventual să se învoiască o oră de la serviciu, pentru a da participa la acest miting şi pentru a transmite împreună un semnal că poporul român doreşte să îşi păstreze în continuare libertatea întru Hristos.
  Acest moment este hotărâtor, de noi depinde viitorul libertăţii noastre şi al copiilor noştri.
  CU DUMNEZEU ÎNAINTE !

  Apreciază

 3. […] PARINTELE IUSTIN PARVU a spus: “SI DACA NU SUNT, TOT SUNT!”, referitor la noua dilema: sunt sau … […]

  Apreciază

 4. […] PARINTELE IUSTIN PARVU a spus: “SI DACA NU SUNT, TOT SUNT!”, referitor la noua dilema: sunt sau … […]

  Apreciază

 5. spellmaker said, on aprilie 18, 2009 at 12:43 pm

  despre 666:nu este un numar oarecare.are o mare importanta inclusiv spirituala.in el se manifesta toata strategia,conceptia si esenta partii intunecate.ca explicatia sa fie mai usor de inteles analizati va rog urmatoarele:cind oamenii de stiinta au descoperit zaharina au considerat ca au facut o mare descoperire stiintufica.au considerat ca in curind gratie acestei descoperiri vor eradica foametea de pe intreaga planeta.s-a observat insa ca zaharina nu hranea organismul uman absolut deloc,ca se elimina in totalitate prin urina(cu timpul s-a vazut ca e si cancerigena).la inceput oamenii de stiinta nu si-au putut explica cum o substanta care are aceeasi compozitie chimica ca si fructoza(element natural) se comporta atit de diferit.studiind zaharina la nivel atomic au observat insa un fapt extrem de interesant:atomii zaharinei se roteau in sensul acelor ceasornicului pe cind atomii fructozei se roteau in sensul invers acelor ceasului.adn-ul fiintei umane este pus pe o spirala care coboara in sensul invers acelor de ceas.practic tot ce este specific vietii se roteste in sensul invers acelor de ceas(inclusiv universul).sa mai observat ca tot ce este nociv sau produs prin sinteza prezinta atomi cu sens de rotatie in sensul acelor de ceas.nu stiu daca ati observat dar in heraldica,666 se scrie cu cei trei de 6 scris in cerc.practic nu este vorba de o suma,sau de valoarea unui numar.se arata practic un sens de rotatie.(sensul acelor de ceas, ati ghicit)care arata de fapt ”distrugerea”.este simbolul distrugerii.daca tot am vorbit de heraldica analizind sensul de rotatie al diferitelor simboluri ne putem da usor seama cui apartin ele de fapt.raportat la 666 daca va mai aduceti aminte simbolul vechiului bancorex veti observa usor ca el este format dintr-un 666 avind insa o baza comuna.

  Apreciază

 6. […] PARINTELE IUSTIN PARVU a spus: “SI DACA NU SUNT, TOT SUNT!”, referitor la noua dilema: sunt sau … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: