SACCSIV – blog ortodox

GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”

   In articolul:

Gordon Brown aims for ‘global new deal’ with Barack Obama           

 

   din Telegraph.co.uk din 1 martie 2009, aflam aflam cateva chestiuni interesante, importante dar nesurprinzatoare despre viitorul mers al globalizarii spuse de premierul britanic, prima oficialitate straina ce-l viziteaza pe noul presedinte american. Pentru a intelege insa ca cei doi n-au avut o revelatie de ultim moment, ci ca in fapt sunt vechi unelte de prim rang ai zidarilor NOII ORDINI MONDIALE, sa trecem in revista cateva delalii ale activitatii lor: 

  

   James Gordon Brown (1951-), prim-ministru al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, politician laburist. De asemenea First Lord of the Treasury si Minister for the Civil Service.

   Fost Chancellor of the Exchequer (1997-2007) sub Blair, perioada in care a adus schimbari majore in politica monetara si fiscala britanica, cea mai controversata dintre ele fiind desfiintarea Advance Corporation Tax. A dat Bancii Angliei o independenta operationala in politica monetara. De mentionat insa ca Banca Angliei a intrat sub influenta familiei Rothschild inca din timpul lui Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England, cel ce folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. Nepotul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

   A primit porecla de Golden Brown” dupa ce a vandut 60% din rezervele britanice de aur intre 1999 si 2002, la pretul de 275 dolari uncia (28,35 g). Interesant este faptul ca pana la declansarea oficiala a crizei, majoritatea statelor din zona „civilizata” (inclusiv Romania) au facut acelasi lucru, tot acest aur ajungand in bancile familiilor evreiesti (sau urmaselor lor, oricum nu conteaza, caci de peste un secol se tot incuscresc intre ele) care au fondat Federal Reserve si care de fapt au si declansat voit mega criza in care a intrat planeta. Cititi va rog si articolele:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

 

   Din ce a ramas nevandut, bancile centrale au imprumutat din rezevele lor o parte importanta marilor banci internationale, sub motivatia ca acesta trebuia „activat”, metalul pretios fiind altfel considerat „inert”. In ceea ce priveste Romania, raportul anual din 2007 arata ca 59,15% din aurului ce trebuia sa fie in tara, este plasat intr-un singur depozit extern, pentru care BNR primeste hartiile tiparite denumite dolari, ca dobanda. Insa in fapt acest aur nu se afla in acel depozit ci a fost imprumutat in cadrul unei operatiuni de tip carry trade si prin urmare in conditiile actualei mega crize s-ar putea sa ramanem fara el.

   Revenind la Gordon Brown, unul din cei ce-l sustin puternic este evreul David Wright Miliband (1965 -), politician britanic, Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs, fiul teoreticianului marxist Ralph Miliband. De fapt prim ministrul este foarte mandru de relatiile sale stranse cu ELITA sionista, intr-un speech la Labour Friends of Israel din aprilie 2007 subliniind ca: “multi dintre voi cunoasteti interesul meu foarte vechi pentru Israel si comunitatea evreiasca … Tatal meu a fost presedinte al Church of Scotland‘s Israel Committee

   Merita sa mai subliniem ca Brown a considerat documentul tratatului de la Lisabona (UE) prea important si prea complex pentru a fi supus unui referendum. Ce inseamna insa Uniunea Europeana, cititi va rog in articolul:

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   In tinerete a fost prieten cu printesa Margareta, fiica cea mare a regelui Mihai. Este participant intruniri Bilderberg Group (NOTA1)

   Iata mai jos un speech pro Noua Ordine Mondiala (NOTA 2) al primului ministru britanic:

   Cat despre Obama, cititi va rog articolul:

 

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

 

   NOTE:

   (NOTA1)

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul:

 

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti

 

   (NOTA 2)

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

 

 

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ion adrian said, on martie 2, 2009 at 3:59 pm

    Saccsiv,
    Nu inteleg ceva. Pe astia de pe aici nu-i prea gasim de loc sau in zona de frunte a clasamentului Forbes !?

    Apreciază

  2. ion adrian said, on martie 2, 2009 at 4:00 pm

    PS Este pe acolo Soros.

    Apreciază

  3. ion adrian said, on martie 2, 2009 at 4:04 pm

    De altfel cand citesc toate astea, imi aduc aminte de ceva spus de Celine despre tampenia goiului burghez cu gandul doar la vin si femei si ma apuca groaza.
    Cum poti sa lupti cu oxiurii daca nu ai nici-un medicament.

    Apreciază

  4. saccsiv said, on martie 2, 2009 at 4:46 pm

    Ion Adrian

    Nu-i prea gasim. Dominau cavarsitor topurile pana in prima jumatate a secolului 20, dupa care au intrat intr-un necesar (pentru ei) con de umbra. Gasim in schimb actualmente in aceste topuri oferite maselor personaje cu averi ce par fabuloase pentru plebe, dar in fapt sunt mizilicuri. Spre comparatie, ce inseamna cateva zeci de miliarde (sume pe unde se invart fiecare din primii clasati) cu de exemplu John Pierpont Morgan (1837 – 1913), care la inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.
    UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de fapt de aproximativ 4200 de miliarde …

    Apreciază

  5. ion adrian said, on martie 2, 2009 at 8:47 pm

    Foarte interesant. Multzumesc.

    Apreciază

  6. A. Viorel said, on martie 3, 2009 at 8:00 pm

    Tot respectul pentru acest blog! Pot sa spun ca m-am „trezit” de ceva timp si ma uimesc – ingrozesc de „semnele vremurilor”. Nu ma plictisesc de citit biblia, cateva carti crestine si acest blog.

    Dumnezeu sa te binevuvinteze!

    Apreciază

  7. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  8. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  9. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  10. […] de catre camatarii planetari si varfurile masoneriei, insa consider util de citit si articolul GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g…, care analizeaza cateva chestiuni […]

    Apreciază

  11. […] nu cu mult timp in urma sa scape de el dandu-l ELITELOR camatariei planetare (cititi va rog si GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g…), iata ca acum pe nastrusnicul premier britanic l-a lovit si grija fata de cetatenii ce se […]

    Apreciază

  12. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  13. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  14. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  15. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  16. […]  GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  17. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  18. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  19. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  20. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  21. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  22. Rothschild vrea să cumpere Bancpost said, on august 29, 2017 at 1:05 am

    […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază

  23. […] GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “g… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.