SACCSIV – blog ortodox

DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Va prezint un documentar deosebit  (subtitrat in limba romana) al cunoscutului Aaron Russo, in care se incearca aflarea adevarului intr-un mod obiectiv despre bancile private si sistemul de taxe la nivelul populatiei de rand. Prin interviuri costisitoare cu experti si autoritati, regizorul scoate la iveala faptul uimitor ca Guvernul Federal si bancile ii prostesc pe americanii de rand, punandu-i sa plateasca taxe si impozite care ajung in buzunarele celor bogati. Acesta nu este un documentar bazat pe opinii, banuieli sau comentarii din presa. Este un documentar real, cu un scop, acela de a instiinta fiecare salariat despre banci, taxe, cum a inceput totul si unde se duc banii. In 1913, America era o tara libera. Apoi, o clica de bancheri a atins telul inaintasilor lor. America n-a mai fost aceeasi, si in curand lumea nu va mai fi aceeasi. Cine face banii, face regulile! Cine conduce in realitate guvernul SUA? Dar restul planetei? Cum se transforma totul intr-un stat politienesc? De ce vor in realitate sa ne implanteze microcipuri?

   Aaron Russo (1943 – 2007), producator de filme, politician si activist. S-a nascut intr-o familie de evrei Sephardic originara din Italia.

   In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led Zeppelin, The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane

   A produs filme precum Trading Places ( cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd ) sau Teachers ( cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio ). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award.

   In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008 .

   In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“. 

   In 2007, intr-un interviu dat lui Alex Jones, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist , apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele … Scarbit de ticalosia lor, a decis sa treaca in tabara opusa:

 

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

   Moare de leucemie.

   Voi puncta in continuare cateva chestiuni importante din documentarul “America : de la libertate la fascism :

 

   Minutul 38

 

   Fostul Commissioner IRS (1965–1969), Sheldon Cohen, ii spune lui Aaron in Yiddish (limba evreilor ashkenaz) Nimic nu te va ajuta

   Commissioner of Internal Revenue (sau IRS Commissioner) este seful Internal Revenue Service (IRS) ce se ocupa cu colectarea taxelor, ati vazut la ce mod.

 

   Inca de la inceputul filmului se vorbeste despre 16th Amendment. Pentru o mai buna intelegere, se cuvine sa facem o scurta incursiune in istorie:

 

   William Howard Taft (1857–1930), fost presedinte SUA (1909–1913), fiul lui Alphonso Taft, mason, membru Bohemian Grove, Skull and Bones, Psi Upsilon, Acacia Fraternity, Theta Nu Epsilon.

   In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich (mason). Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare (1913). Este foarte important, caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve.

 

   Nelson W. Aldrich (1841 – 1915), politician si bancher. Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg.

   Vizionarul Federal Reserve Act.   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

    Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

  Foarte activ mason. Fiica sa , Abby Aldrich, este mama lui David Rockefeller.

   Cititi va rog si articolul:

 

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

 

   Foarte important pentru intelegerea de ansambul a problematicii este si mentionarea lui:

   Alphonso Taft (1810 – 1891), mason, procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant, fondatorul dinastiei politicie.

   In 1832, impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones, dupa o vizita in Germania.

   Tatal lui William Howard Taft, de care aminteam mai sus.

   Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic. Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta este cel putin un TICALOS.  Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune. Intre ele, Skull and Bones este cea mai dura, nemiloasa si fara scrupule. Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei. Asa se face ca au infiintat Council on Foreign Relations (NOTA 1) dar tot ei au finantat si nazismul (NOTA 2)  Moment macabru al istoriei. Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush, de la evenimentele din 11.09.2001 (NOTA 3) si pana in prezent.

   Reamintim ca numarul 322 de pe sigla lor, face referire la 3, 22 din capitolul Facerea:

   Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

   Aceasta societate secreta a fost fondata in 1832 de masonii William Huntington Russell si Alphonso Taft dupa o vizita in Germania.

   Ramura “initiata“ din Germania n-a stat nici ea degeaba, iesind la rampa odata cu nazismul. Karl Maria Wiligut (Weisthor), initiat de “maestrii intelepciunii“ (creaturi non umane din zona Tibetului) l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer  initiat si el de aceeasi diavoli, l-a influentat pe Rudolf Hess. Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet, nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala, de unde vin acesti maestrii (conform sfintilor parinti si marilor duhovnici, universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane) (NOTA 4). Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „desenatorul„ insemnelor SS. Ca si in cazul Skull and Bones, reprezinta un cap de mort asezat pe doua oase … Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

   Minutul 56

   Asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist“ din care reiau primele puncte:

1.Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
2. Impozit cu puternic caracter progresiv.
3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
5. Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.
Etc.

   Sa observam si asemanarile manifestului cu doctrina NOII ORDINI MONDIALE a iluminatilor:

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Sa ne amintim ca la 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”.  (NOTA 5) 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Asa ca sa nu ne miram. GUVERNUL MONDIAL pe care il pregatesc de zor ELITELE va fi dorit a fi unul sinistru de STANGA, depasind in grozavie nazismul, fascismul si comunismul luate la un loc. Aaron n-a mai apucat sa vada cele ce se petrec in ultimele luni, ultimele etape ale grozaviei. Cititi va rog si articolul:

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Minutul 1:12

   Cititi cu mare atentie legile enumerate in documentar …

   Minutul 1:18

 

   Se spune cum Procter & Gamble si-a adus aportul la tehnologia microcipurilor. Sa vedem acest actor, pentru a intelege cum se leaga lucrurile si cat pret pun ELITELE pe plebe.

   Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

 

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti). Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Cititi va rog si articolul :

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

 

   Se mai spune ca presa nu spune nimic. De ce nu o face? Cititi va rog cine sunt mogulii si legatura lor cu ELITELE:

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   Alt doccumentar ce merita vazut este si:

 

Edward G. Griffin : CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND – video

   NOTE :

   (NOTA 1)

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   (NOTA 2)

   Presedintele acesta Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil:

    Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau declansarea a trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

   Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: World Bank Group (1945) International Monetary Fund (1944) si UE.          

   Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare, alimentare ( inca de anul trecut avertizam, inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii, ca de exemplu case, masini, va avea un pret prabusit iar mancarea, apoi apa, un pret urias), marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA.

   Finantatorii nazismului:

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   (NOTA 3)

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 , spunea:

    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000 , intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi :

   „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz .

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente :

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .

   Cine sunt personajele , legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL , alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la :

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   (NOTA 4)

   Cititi va rog si articolul:

New Age si NOUA ORDINE MONDIALA

   (NOTA 5) 

   Ticalosii producatori ai documentarului Zeitgeist, ascunzand fapte importante din activitatea ELITELOR, emit teoria ca crestinismul este cel ce manipuleaza din umbra camatarii planetari in incercarea de a forma un GUVERN MONDIAL … Pentru a vedea insa ca ei sunt de fapt in tabara luciferica sa reamintim ca fac parte din structurile masonerie si sa vedem ce spun ei despre „lumina „ (ca de aceea isi spun iluminati) si despre crestinism:

   Albert Pike sustinea in lucrarea sa ” DOGMĂ ŞI RITUAL ” ca :

   Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „

   Si tot el explica si motivul :

   Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

    Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului„, ţipa Gambeta

    In 1881, francmasonul belgian Flerie scria: „Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

   In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea: „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile”.

   In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian , a scris : „ Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale „

   H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite , scria inThe Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

    In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

   Karl Marx :

    Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Cititi va rog si articolul :

LISTA MASONI

 

 

 

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. romeo said, on martie 3, 2009 at 1:33 pm

    asta cu religia tibetana malefica e chiar tare… ceva dovezi?

    Apreciază

  2. saccsiv said, on martie 3, 2009 at 3:51 pm

    romeo

    Ceva dovezi … Citeste prietene, ca de aceea dau link-uri.

    Apreciază

  3. […] DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba ro… […]

    Apreciază

  4. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba roma… […]

    Apreciază

  5. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  6. cool said, on mai 21, 2009 at 12:06 pm

    Trebuie sabotati masonii si toti cei care sunt implicati in sustinerea masoneriei, dar si ridicat nivelul de constiinta…pentru asta intelegeti si aplicati invataturile lui Eminescu din Glossa!!!

    Apreciază

  7. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  8. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  9. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  10. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba … […]

    Apreciază

  11. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  12. […] La Minutul 56 al DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… gasiti asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist“ din […]

    Apreciază

  13. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  14. georgel said, on noiembrie 5, 2010 at 4:45 pm

    Stiti cumva cum salvez filmuletul? Sa-l mai dau si altora

    Apreciază

  15. Iustin said, on noiembrie 19, 2010 at 6:11 pm

    Cauta-l Pe Dc++ ca il au baietii, daca nu il gasesti, spune-mi si o sa il uploadez eu pe transfer.ro. Adresa mea albertpopa93@yahoo.com

    Apreciază

  16. aniush said, on august 1, 2013 at 10:25 am

    Felicitari Saccsiv. Am urmarit si eu interviul si cred ca pe multi ii va trezi la realitate. Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  18. […] si existenta Federal Reserve. Despre acest ticalos sistem de taxare cititi va rog si articolul: DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba …    Stephen Samuel Wise (1874-1949), rabin, nascut in Ungaria, plecat in SUA, lider sionist. […]

    Apreciază

  19. LISTA MASONI celebri | said, on decembrie 27, 2013 at 1:46 pm

    […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba … […]

    Apreciază

  20. Rothschild vrea să cumpere Bancpost said, on august 29, 2017 at 1:05 am

    […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba … […]

    Apreciază

  21. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  22. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare i… […]

    Apreciază

  23. […] La minutul 56 al DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba … puteti gasi asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.