SACCSIV – blog ortodox

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   In primul rand se cuvine sa multumim Apologeticum pentru stradania de a traduce interviul de mai sus.

   Mai rar se gasesc atatea informatii utile intr-un interval de zece minute de film. Cinste regretatului Aaron Russo pentru demnitatea ca, desi evreu fiind, sa renunte la a fi un pion in randul ELITELOR, ba mai mult, sa aiba curajul de a le dezvalui activitatea. Mai multe despre aceasta personalitate cititi va rog in articolul:

 

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

 

   Nu stim daca acel cancer care i-a curmat viata este rezultatul activitatii sale anti ELITE, insa este sigur ca toti cei care doresc sa „dezerteze” se supun unui risc cat se poate de real. Desigur, cele expuse de el in interviu sunt cunoscute celor ce studiaza SISTEMUL, insa acest tip de confirmari sunt intotdeauna binevenite si bine ar fi ca si altii sa-i urmeze exemplul. 

   Dupa cum ati constatat, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele …

   Sa ne amintim de spusele lui Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 (deci cu 10 ani inainte):

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000 , intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor.

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger, in citatul de la inceputul articolului. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

   Totul avand legatura directa inclusiv cu deja celebrele implanturi cu microcipuri si evident si cu pasii premergatori acestei actiuni, de tipul: noilor acte de identitate, supraveghere, stocari de date si tot ce mai tine de viitoarea societate de tip Big Brother. Insa acesti sinistrii Rockefeller impreuna cu familiile rude sau prietene cu ei nu au gandit crearea acestui tip de GUVERN MONDIAL de abia in acesti ultimi ani. Cititi va rog si articolul:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Incepand cu minutul 8 se abordeaza un subiect extrem de important, dar din pacate foarte rar dezbatut, realitatea STANGII:

 

   Atunci l-am intrebat, de ce toate acestea? Ai tot banii din lume, tot ce ai nevoie, toata puterea … Care-i scopul? […] (raspunsul a fost): sa controleze intreaga societate, bancheri, oameni din conducere, guverne, intreaga lume. Si l-am intrebat daca toti cei cu care face afaceri stiu lucrurile acestea? “Nu, nu, nu …” (i-a raspuns). Majoritatea cred ca fac lucruri bune, o buna parte din ei cred ca este bine sa fii socialist. “Trebuie sa convingem oamenii ca socialismul este acelasi cu capitalismul.” Si astfel America devine o tara socialista …

 

   Consider ca pasajul de mai sus, din acest interviu dat cu mult inainte de “epoca Obama”, este o confirmare a veridicitatii tuturor spuselor lui Aaron. Asta este necazul … NOUA ORDINE MONDIALA a viitorului GUVERN MONDIAL este de STANGA. Asa a fost gandita de la inceput, asa vor sa arate. Pentru mase s-a agitat mereu conceptul de egalitate insa aceasta mare de egali trebuie sa fie si condusa, iar acest lucru il vor face ELITELE.

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Winston Churchill scria in Illustrated Sunday Herald la 8 februarie 1920:

   “ Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx , Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman , conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu. “

   Cine sunt personajele, cititi va rog la:

Personalitati si organizatii : KARL MARX

 

Personalitati si organizatii : LEON TROTSKY ( LEV DAVIDOVICH BRONSTEIN )

 

Personalitati si organizatii : ROSA LUXEMBURG

 

Personalitati si organizatii : EMMA GOLDMAN

 

   Jewish Chronicle, Londra, mentiona la 4 aprilie 1919:

   Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

   La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei .

   Toate lucrurile se leaga prieteni, nu pot insa cuprinde totul aici, o voi face intr-un articol separat. Iata insa cateva repere:

   Jacob Henry Schiff ( 1847 – 1920 ), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia , a finantat si Central Powers .  

   Ginerele lui Solomon Loeb .

   Cititi va rog si articolul :

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

   La minutul 56 al documentarului AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ sunt subliniate asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist “ din care reiau primele puncte :

1.Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
2.
Impozit cu puternic caracter progresiv.
3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
5.
Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.
Etc.

   Sa observam si asemanarile manifestului cu doctrina NOII ORDINI MONDIALE a iluminatilor …

 

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

 

   Sa ne amintim si de Vladimir Bukovsky, cel ce avertiza: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica?

Vladimir Bukovsky : Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica ?

   Si de „a treia cale”, vanturata de oamenii lui Obama, ce presupune abolirea notiunii de mostenire … Nimic nou sub soare. De fapt de aceea a si fost „ales” acest presedinte de tip manciurian. 

Am avut dreptate : Barack Obama presedinte

 

   Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Se mai aminteste in documentar si de miscarea feminista pe care Rockefeller au creat-o si despre mass-media pe care tot ei o detin prin fundatiile ce le poarta chiar numele. Motivatile crearii feminismului sunt sinistre dar reale: sa poata impotiza femeile si sa permita SISTEMULUI sa educe copii (adica punctul 5 al doctrinei iluminatilor). Desigur, nu singura aceasta familie coordoneaza totul, ci impreuna cu familiile rude si prietene.

   Bertrand Russell, 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Asta e gandirea ELITELOR … De peste 100 de ani s-a declansat o sinistra „ revolutie „ impotriva pruncilor nenascuti dusa de aceeasi care promovaza revolutia sexuala, homosexualitatea, eugenia, anti crestinismul, teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul, declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii (economice, revolutii, razboaie), etape ale edificarii GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE, viitoarea societate formata din doua clase : ei si plebea sclava lor:

„ IARNA DEMOGRAFICA „ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

   Va propun in cele ce urmeaza un istoric al activitatilor celebrei familii, al carui singur scop faptic si declarat a fost, este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic, a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani, un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina. Evident, nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul. In cuprinsul acestui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia. 

   Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci. Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati (homosexualitate, eugenie, avorturi) si nu au ratat, incepand din secolul 19, nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la care sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant (Liga Natiunilor, finantarea industriei naziste, ONU, Banca Mondiala, FMI, UE). Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial (Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Asia Society, Bilderberg, Population Council, Comisia Trilaterala, North American Free Trade Agreement – NAFTA, Group of Thirty). Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant, adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului.

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

 

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 

 

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 2. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 3. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 4. cornel said, on martie 6, 2009 at 8:24 pm

  impresionant !

  Apreciază

 5. DumnezeuNeIubeste said, on martie 7, 2009 at 6:09 am

  Toate astea sunt cat se poate de adevarate,ma bucur si ii multumec celui care se chinuie pentru toate astea!!Dumnezeu fie cu noi

  Apreciază

 6. Terra Mater said, on martie 8, 2009 at 2:17 am

  Cutremurator! Au actionat ca tranjul. Speranta noastra este ca totusi oamenii se vor trezi in timp util si vor lua pozitie contra marsaviilor pe care vor sa ni le impuna cu inselaciunea. ADEVARUL trebuie transmis din om in om, din gura in gura, din site in site. Nu cred ca Dumnezeu va ingadui asemenea tragedie. Dar, cum zice un vechi proverb „Dumnezeu da, dar nu ti baga in traista” Iar un altul zice: „Incepe tu, ca Dumnezeu va desavarsi opera ta.” Deci, trebuie doar sa ne gasim curajul de a ne opune lor, si cu siguranta Dumnezeu ne va sa taria de a ii invinge. Ei se bazeaza pe frica noastra. Dar noi trebuie sa le dovedim ca nu ne temem de ei. Si curajul nostru ii va slabi pe ei. Caci de atatia ani de cand ne joaca si noi ne-am resemnat, ei nu ne mai cred capabili de a reactiona. De vom riposta, ii va surprinde. Si bine ar fi sa nu dam inapoi, ci sa profitam de uluirea lor.

  Apreciază

 7. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… « Presedintele Bancii Mondiale, evreul Robert Zoellick: “Ce-i mai rau, va urma de acum incolo” […]

  Apreciază

 8. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 9. Roald said, on martie 18, 2009 at 3:28 pm

  Presa reflecta unele lucruri de pe plan international, dar intr-un mod suspect de succint, ca de exemplu:

  „Vadim Cearusov, moderatorul unei retele de forumuri online care gazduiau opinii ostile puterii de la Moscova, a fost internat impotriva vointei lui, intr-un spital de psihiatrie. Este prima oara cand o asfel de masura se ia impotriva unui cyber-disident”
  – Adevarul de Seara, Luni 16 Martie 2009

  Peste 30 de persoane au fost arestate si un politist a fost ranit dupa ce o manifestatie organizata pentru a denunta „brutalitatea politiei” a degenerat in centrul orasului Montreal”
  – Adevarul de Seara, Luni 16 Martie 2009

  „UE INTERZICE FOLOSIREA UNOR CUVINTE
  Folosirea unor cuvinte ca domnisoara, doamna sau oameni de stat au fost interzise de liderii Uniunii Europene pentru ca sunt considerate sexiste, acestia dand noi instructiuni de creeare a unui limbaj „neutru””
  – Timis Expres, Miercuri 18 Martie

  Modificarea limbajului… seamana tot mai mult cu „1984”

  Apreciază

 10. trolu said, on martie 22, 2009 at 11:32 am

  cea mai tare afirmatie: guvernul mondial va fi de stanga!!!
  la conducerea lui vor fi cele mai bogate familii din lume (care vor dori sa-si imparta averea si bunastarea cu mine!!!!)
  pentru mine e clar: daca e asa, atunci ii votez cu 2 maini

  Apreciază

 11. madalinutza said, on aprilie 2, 2009 at 6:57 am

  @trolu, be my guest, presupun ca nu o sa ne intalnim in lumea de apoi …

  @TerraMater, se vede ca ai ceva informatie dar nu suficienta. citeste Biblia si vei vedea ca aceste lucruri sunt descrise in Apocalipsa, ultimul capitol. ele trebuie sa se intample. este chiar decis momentul, numai ca nu il cunoastem noi. singurul lucru pe care il PUTEM face este sa NU acceptam microcipul, intrucat asta inseamna din perspectiva biblica autocondamnarea. pare a nu fi prea mult … inca. Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne dea lumina insa cand va trebui cu adevarat sa alegem!

  Apreciază

 12. Cristip said, on aprilie 6, 2009 at 4:49 am

  Bibilia anticipa asta ? Nu . Noi oamenii anticipam deoarece suntem fiinte umane cu un anumit grad de inteligenta care este diferit de la individ la individ .
  Ce avem comun este doar „supravetuirea” si cam la fel este pt fiecare fiinta de pe acest Pamant . Gandirea fiecaruia dintre noi este diferita deoarece avem „scoala vietii primara” implementata inca din copilarie prin indoctrinare comuna …oare asta este nazism , fascism ? Oricum , inceputurile sunt in vremurile indepartate ale expansiunii romane …

  Apreciază

  • Livi said, on iulie 22, 2009 at 1:59 am

   Da, toate aceste evenimente au fost profetizate si cunoscute de toti cei ce cunosc Scriptura si cunosc profetiile Biblice.
   Din pacate asa cum scrie in Osea 4 cu versetul 6, Poporul lui Dumnezeu moare din lipsa de cunostinta, pentruca au lepadat cunistinta adevarata.
   Citeste cititorule drag si stai pe informatii infailibile. Citeste Scriptura, si atunci NIMIC nu mai este MISTER. Citeste Daniel si Apocalipsa si intelegeti ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Daca nu stim acestea mult timp inainte dea se implini, este doar igniranta noastra pentruca nu ne bazam pe singura informatie fara cusur.

   Apreciază

   • Marius said, on martie 5, 2010 at 5:50 pm

    Intr-adevar, Sfanta Scriptura (mai ales in Daniel si Apocalipsa Sf. Ioan Teologul) ne da suficiente detalii si chiar ne previne asupra a ceea ce ne asteapta… Cine are urechi de auzit, sa auda ! Aici (http://www.666beast.net/) gasiti un articol extrem de interesant despre interpretarea numarului 666, pomenit de Sf. Ioan Teologul in Apocalipsa sa. Desi sunt foarte ocupat, voi incerca sa-l traduc in limba romana si il voi trimite ulterior tuturor celor interesati. Oricum, daca urmatorul papa va purta un nume diferit de toate celelalte purtate de papii din perioada 1798 si pana in prezent (filmul „Ingeri si demoni” deja ne sugereaza asta… La sfarsitul filmului, noul papa isi lua numele de „Marcu”, nume nemaiintalnit la papi !), pentru mine va fi foarte clar: Antichristul s-a instalat la Vatican, iar cei trei ani si jumatate de teroare pentru crestini (mai ales, pentru cei ortodocsi, printre care ma numar si eu cu bucurie !) vor incepe ! Dumnezeu sa ne ajute sa rezistam pana ce acesti ani vor trece, iar imparatia lui Dumnezeu va veni pe Pamant (asa cum, repet, ni se spune in Sfanta Scriptura !). Cat despre cei 300 care conduc lumea, va pot pune la dispozitie cinci carti in limba engleza, scrise de Dr. John Coleman (in format .PDF) care va vor spune mult mai multe decat pot eu sa va spun acum despre criminalii care ne conduc spre o Noua Ordine Mondiala. Doamne-ajuta !

    Apreciază

 13. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 14. Corneliu said, on aprilie 18, 2009 at 6:26 am

  Toata aceasta conspiratiomanie este de fapt o noua forma de diversiune anti-evreiasca, potrivita limbajului tehnologic si mediatic actual.
  Caci daca bagati de seama, se pune accentul pe aspectul evreiesc, ca origine a intregii problematici.
  Este de fapt o versiune actualizata a uriasului fals al „Protocoalelor inteleptilor Tzionului”.
  Da, domnilor, e acelasi monstru antisemit din totdeauna.

  Apreciază

  • darie said, on februarie 1, 2010 at 1:04 pm

   inteleg ca esti evreu, nu? :)))
   Pai se stie ca evreii influenteaza politica americanilor si..sa vedem in urma: irak, afganistan, kosovo, vietnam…si mi-au scapt vreo 3… Deci astia sunt..semiti sau antisemiti..adevarul este ca gena face pe om.. de aia si aratam oameni-gena, de aia si caracterul-gena, de aia nu se poate contesta ca unii au „in sange” lucruri proste ca majoritate a lor, ca rase si popoare..astfel ajungand la evrei.. In plus de ce oare multi nu-i sufera, chiar degeaba, sau din biblie cine erau lacomi si tradatori?
   Adevarat..si in romaia vedem in istorie tradari pt cei acre au facut ceva (Cuza, Tepes..etc) deci sunt corect, nu am ceva cu evreii (sau tiganii-nu eram asa daca mai traia antonescu) ci sunt obiectiv vad si gena rea a romanilor…dar nu e ca cele doua d emai sus..
   Mai evoluati vrei sa spui? Da…dar in sesns rau, sunt creiere puse pe jaf, egoiste, si atunci ce folos ca sunt mai evoluati..dak asa voiai sa ma contraataci?

   Apreciază

 15. neo said, on aprilie 20, 2009 at 5:32 am

  tuturor acestor bestii, ii blestem sa le dea DUMNEZEU, bube-n cur si maini scurte, sa nu se poata scarpina! iar asta depinde si de noi 🙂 eu unul, cred ca stiu cum ne-am putea opune acestor bestii satanice. sunt convins ca cel putin jumatate din populatia planetei, ar face ceva, daca ar stii ce?! prin urmare, cum facem ca toti acestia, la unison, cate 5 minute zilnic, sa ne gandim, meditam, concentram la Triumful Fiintei Umane impotriva acestor antichristi !!! astept msajele voastre ptr a incepe aceasta Cruciada…………..

  Apreciază

 16. […] pe viitor generalizarea folosirii actelor cu cip si faza finala, implanturile cu microcipuri (DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a…). Unde duc toate acestea? Spre arhicunoscutul „fara semn nu vei putea cumpara sau vinde”. Vor […]

  Apreciază

 17. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 18. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 19. […] by saccsiv on mai 7, 2009    Cei care ati vizionat interviul dat de Aaron Russo de la DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a…, ati putut constata ca toate avertismentele sale se adeveresc intr-un ritm tulburator. Printre ele […]

  Apreciază

 20. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 21. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 22. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 23. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 24. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 25. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 26. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 27. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 28. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 29. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a…  […]

  Apreciază

 30. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 31. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 32. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 33. costin said, on octombrie 11, 2009 at 12:53 am

  imi pare rau sa vad postarea asta. Alex Jones e un descreierat, si pasionat de felul lui e genul asta de scenarii. Descreierat cred ca e cam mult spus pentru el, este doar un showman, el distreaza lumea. Am un prieten in state care ii asculta emisiunea la radio in fiecare zi, pina s-a lamurit. Tipul asta nu e nici conservator, pentru ca se comporta ca Vadim visavis de conservatori mai mult decit respectabili: vezi Michele Malkin, care tine hotair.com:

  In tipul asta nu am incredere nici daca ii cer sa imi spuna cum o chiama pe maica-sa.

  sincer, imi pare rau sa vad postarea asta.

  Apreciază

 34. emil said, on octombrie 11, 2009 at 12:08 pm

  nu l-am atacat pe alex. ti-am spus parerea mea despre omul asta. de ce ti se pare ca l-am atacat. un raspuns la postarea de dincolo?

  Apreciază

 35. costin said, on octombrie 11, 2009 at 12:10 pm

  cometariul de sus e tot al meu. l-am postat logat din greseala pe contul unui prieten

  Apreciază

 36. americanu said, on noiembrie 4, 2009 at 4:36 pm

  Mai oameni buni …voi ori sinteti din romania ori sinteti cu toti timpiti.
  Eu am un cip, sint in america si fac un milion de dolari la 2 ani….Care e problema, banii ii pot avea in cip, la banca, la saltea sau in BNR daca vreau.

  Apreciază

  • darie said, on februarie 1, 2010 at 12:54 pm

   vb americanu, nu dezminti tara ai a cu oameni rahat…numai numai bani aveti in cap oricare ar fi urmarile, ganditi putin si indobitociti de minciunile politicienilor. Daca gandesti ca un copil retard afla ca intotdeuna exista urmari, iar politicienii si afaceristii gandesc la fel ca la sah..fac o mutare si peste mult timp scopul e altul..iar aici e f clar pt cei care privesc in urma la evolutia lumii ca interviul are mari sanse sa se adevereasca…daca sunt multi ca tine comozi, creduli si tampiti..
   Cat despre romani..daca scrii in romeneste esti tot roman deci..tot tampit..daca mai era nevoie de logica mea pt cineva…

   Apreciază

  • florin said, on martie 9, 2010 at 11:20 pm

   mai dobitocule tu nu ai inteles dezavantajul banilor pusi pe cip???iti explic eu roman prost ce esti…statul ti-i poate controla mult mai usor…daca iei o amenda iti ia banii de pe cip fara sa te mai intrebe daca esti de acord sau nu…orice ban ai ei stiu…orice taxa ai de platit catre stat sau alte institutii ti se ia de pe cip pe cand, daca ai banii la saltea nimeni nu te mai poate controla cu nimic,..nimeni nu stie ce bani ai si nu-ti poate impune sa platesti anumite „obligatii”…ai inteles??

   Apreciază

 37. john said, on noiembrie 5, 2009 at 9:54 am

  Si una si alta!

  Apreciază

 38. românul said, on noiembrie 28, 2009 at 12:29 pm

  sa te vedem când îți închide accesul la cip-ul tău ……

  Apreciază

 39. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 40. florin said, on martie 9, 2010 at 11:22 pm

  omul nu este nebun …stie ce spune si veti vedea ce sa va intampla…trebuie sa mai avem un pic de rabdare si nu vom mai fi atat de sceptici..

  Apreciază

 41. Fulger said, on martie 26, 2010 at 7:29 pm

  Tot ce trebuie sa facem noi ortodoxi e sa ne mantuim ca sa dobandim Imparatia Cerurilor iar de restul lucrurilor se va ocupa Dumnezeu. Doamne ajuta!

  Apreciază

 42. cristian botizan said, on mai 2, 2010 at 8:52 am

  Foarte bun documentarul dar nu mai sint surprins de ceea ce am vazut aici ptr ca cu mult timp inainte am vazut un documentar mai complex care se numeste ESOTERIC AGENDA (AGENDA SECRETA) unde este descris pe larg toate evenimentele pina in 31 DEC 2009 .Ptr noi cei care sintem mai dezghetati la minte si realisti recomand acel documentar.

  Apreciază

 43. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 44. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 45. […] … este DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… cu peste 64 100 de […]

  Apreciază

 46. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 47. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 48. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază

 49. […] DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o a… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: