SACCSIV – blog ortodox

Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” malefica

   Ati auzit desigur din ce in ce mai des vehiculata aceasta idée, dar nereferindu-se la imparatia Domnului Iisus inaugurata odata cu noua Sa venire … ci la o schimbare de oranduire prin forte proprii sau mai grav, cu ajutor dat din partea a tot felul de “iluminati”, eventual extraterestrii.

   De peste 200 de ani omenirea traieste o continua revolutie, punctata din cand in cand de revolutii mai “mici”, etape ale unui sinistru plan. De fiecare data se pregatea terenul prin indicarea unor vinovati, dupa care se prezenta “solutia altenativa” care se punea rapid in practica dupa o baie de sange. Si de fiecare data acea solutie nu era cea crestina. Astfel omenirea a fost zguduita de revolutiile franceza, bolsevica sau nazista, fiecare din ele figurand a fi “marea rezolvare” si de fiecare data noua era se dovedea a fi mai rea decat precedenta. 

   Asta se pregateste si acum: grosier sau subtil, functie de publicul careia i se adreseaza. Prima varianta este pentru cei spalati pe creier, indoctrinati si bine cimentati in material, cea de a doua pentru cei mai scormonitori, pentru cei greu de satisfacut prin solutii simpliste. Celor din prima categorie li s-a pregatit de exemplu varianta Obama. Celorlalti insa, fineturi precum documentarele Zeitgeist sau Iluminatii. Despre acestia din urma voi vorbi in cele ce urmeaza:

   Am luat exemplu cele doua filme, nu doar pentru ca sunt foarte vizionate, ci deoarece reprezinta principalele doua etaloane-idei vehiculate in marea tabara anti-sistem, chiar si de cei ce inca nu le-au vazut. In primul se indica niste vinovati (camatarii planetari), se ataca crestinismul si se prezinta solutia new age. Dar se evita prezentarea actiunilor maleficei masonerii. In al doilea, se indica printre vinovati si masoneria, se ataca voalat crestinismul si se prezinta subtil aceeasi solutie new age. In ambele ni se spune ca avem puterea sa facem o lume mai buna pe acest pamant, totul este sa ne revoltam impotriva vinovatilor prezentati. Dar sa evitam crestinismul …

   Se spune ca singurul lucru pe care omenirea l-a invatat din istorie este acela ca n-a invatat nimic din istorie. De fapt este aplicabila celei mai mari parti a populatiei nu si ELITELOR planetare si aceasta datorita neinformarii. SISTEMUL pus la punct de catre aceste ELITE isi repeta insa retetele iar cele ce am expus mai sus s-au petrecut intocmai acum o suta de ani. Si atunci se vorbea (chiar mai mult) despre camatari si iudeo-masonerie ca fiind rele dar si de faptul ca mai rau este crestinismul. Iar prin anarhism si revolutii au ajuns la bolsevism si nazism. Asa se intampla cu masele cand sunt neinformate, manipulate si isi intorc spatele lui Dumnezeu. Bolsevismul a reprezentat “solutia” atee la camatari, nazismul a reprezentat “solutia” pagana (o sora a new age) la iudeo-masonerie. Despre ticalosia primului nu are rost sa dezvolt acum, caci este limpede. Despre cel de al doilea am prezentat pe larg in articolul:

 

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

 

   Reiau aici cateva chestiuni demonstrate acolo:

   Nazismul dorea o Noua Ordine Mondiala, se declara dusmanul camatarilor si al iudeo-masoneriei, iar religia sa era un paganism anti-crestin geaman new age. Sinistru a fost insa ca ELITELE religioase planetare le-au manipulat surogatul pagan iar camatarii le-au finantat accederea la putere si efortul de razboi:

 

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   Aceasta deoarece nazismul a fost varianta „anti-sistem” oferita de … SISTEM, din motivele ce le-am expus acolo. Cam aceasta se pregateste si acum, iar daca nu suntem atenti vom fi actorii celei mai mari cacealmale din istoria omenirii. De fiecare data cand pregatesc un plan, ELITELE merg la doua capete. Prin urmare, in aceste vremuri se va duce o „lupta” intre doua tabere: cea camatareasca si cea new age. Le-am numit astfel pentru a simplifica dar dupa cum ati inteles de mai sus, ele sunt categorii ceva mai largi. Ambele au insa aceeasi stapani. Crestinii vor fi vanati de ambele tabere iar din lupta celor doua nu conteaza cine va castiga caci rezultatul va fi acelasi.

   Am scris randurile de mai sus deoarece tot mai multi credinciosi ortodocsi tind sa se inregimenteze sub steagul doctrinei din titlu. Aceasta datorita nestiintei dar si a lucrarii intrusilor, unelte sinistre ale ELITELOR, caci SISTEMUL era evident ca nu putea lasa biserica in pace. Astfel se vor crea si in cadrul ei doua tabere: una (preponderent ierarhi si preoti) va fi cea care va spune ca nu avem a ne teme si sa primim eventual chiar si cipuri, ca ecumenismul sau masoneria sunt bune. Cealalta, cea a luptatorilor ortodocsi anti-sistem va fi intens penetrata de cei ce vor invita la lupta sub stindardul falsei schimbari … Iar crestinii ce se vor ghida dupa invatatura Sfintei Scripturi si a Sfintilor vor fi prigoniti chiar de “fratii” lor.

   Pentru a vedea daca acesti activisti ai falsei schimbari sunt osteni ai lui Iisus va propun sa-i intrebati:

   – ce este mai important: 1) sa facem partide numite crestine, sa punem mana pe arme, sa “schimbam” lumea sau 2) sa propovaduim Cuvantul, sa ne pregatim pentru mucenicie, sa ne  salvam sufletele noastre si a cat mai multora? Eu consider ca a doua varianta si pentru aceasta aduc ca argument biserica primara, cea plina de Sfinti Mucenici. Treceau in acea vreme la credinta si oameni foarte bogati, chiar rude de imparati, dar n-au finantat miscari de rezistenta armata, ci si-au impartit averea saracilor si au plecat bucurosi pe drumul muceniciei. De asemenea treceau la credinta si militari viteji, care nu se apucau de organizat gherile ci isi luau aceeasi cununa a muceniciei.

   – ce parere au despre extraterestii

   – ce parere au despre yoga, new age si alte rataciri indo-tibetane

   – ce parere au despre astrologie

   Veti fi neplacut surprinsi de raspunsurile lor, daca vor fi sinceri. Daca aveti temeri ca mint, studiati ce au scris de-alungul timpului. Cand depistati cate unul din acestia, incercati sa-l invatati si sa-l scoateti din ratacirea lui. Daca va fi tare in cerbicie si va va repezi si chiar mai rau, plecati de langa el si sa nu-l urmati. 

 

   Doamne ajuta!

  

 

 

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion de la Chiuiesti said, on ianuarie 26, 2009 at 2:31 pm

  Orice om, care il are pe Dumnezeu, care traieste si respecta cuvantul Domnului, va sti sa se fereasca de falsii profeti, de intrusii din biserica lui Hristos. Iar cand cineva cere schimbare, atunci trebuie sa va dati seama ca nu e ceva in regula, intrucat nimeni nu poate si nu are voie sa schimbe nimic din Sfanta Scriptura sau din invataturile Sfintilor Parinti. Cei care au schimbat au fost ereticii, schismaticii. Ei vor intra in iad cu Biblia in mana, dupa cum spunea marele duhovnic al Ardealului Arsenie Boca.

  Apreciază

 2. ion adrian said, on ianuarie 27, 2009 at 6:23 pm

  Saccsiv,
  De fapt leit motivul tuturor acestor teorii este dupa cate vad neaparat : jos crestinismul orice numai in Cristos sa nu crezi. Se ataca aparent toate religiile dar ele nu au importanta daca cade crestinismul.
  Dovada pentru mine ca este asa si ca cel putin exista o conspiratie anticrestina este ciar comportamentul revistei Acum care initial m-a atras pacalindu-ma inselandu-mi multa toleranta pe care o am si respectul convingerilor altuia cat timp nu mi le baga mie pe gat. Dar la un moment dat Acum a incercat sa bage anticrestinismul pe gat si parea ca alt scop nu are dar eu am priceput si am contratacat cu maxim de subtilitate si nelasandu-ma provocat pana am capatat convingerea ca am aterizt pe situl unor jivine.
  Revista Acum a schimbat pentru moment placa a stopat atacul anticrestin din cauza atacului meu frontal si prostiei lui Clej care mi-a publicat partial un ultim text foarte dur numai ca sa -si publice replica. Acest text venea dupa multe altele relativ cuminti si referindu-se la temele existente, dar care i-au cam inghesuit pe mercenarii de acolo.
  Evident a gresit caci astfel au aparut replicile mele si deci patronii i-au spus sa o lase un timp mai moale pana se va uita acest lucru.Intr-un fel si eu am fost cat am putut de provocator caci doream sa se produca acesta replica.
  Eu nu ma voi mai posta pe acolo, dar cineva foarte inteligent cu o adresa nereperabila usor ar putea intra mai intai pe subiecte anondine si apoi cu contrari minimale, naive pentru ca sa fie insultat si reaua credinta a alora sa devina din nou evidenta:

  Postez textul in care Clej ma insulta si ma face paranoic, dar ca sa convinga auditoriul de asta, ma citeaza si asta doream sa nu fiu cenzurat. Postez mai jos textul, caci este instructiv:

  Paranoia sau cum revista ACUM „amenință creștinismul și poporul român” , de Petru CLEJ

  (Material propus pentru publicare la data de: 11-12-2008)

  Ne-am obișnuit la revista ACUM cu atacurile personale, minciunile, calomniile și insultele la adresa noastră din partea acelora, nu mulți, care nu acceptă cu niciun chip linia noastră editorială. Recent am avut însă de face un caz pe care l-aș numi patologic.

  Un individ al cărui nume nu contează, pentru că oricum își ascunde cu lașitate identitatea reală, dar pe car-l voi numi P (de la paranoia) a avut o izbucnire violentă nu numai față de mine, ci și față de directorul fondator al revistei ACUM, Ștefan Niculescu Maier.

  “Inteleg ca eminenta cenusie care sunteti a dat verde cenzurei. Credeti ca Simona Popescu, Dl Bacanu , Dl Creanga, Dna Pora, etc daca ar vedea toate aceste postari si mailuri v-ar da dvs dreptate? Credeti ca dl Tismaneanu daca ar sti cum va purtati, el ca evreu, ar mai dori sa va faca onoarea cu cate un articol pe care dl Clej nu se poate stapani sa nu incerce sa-l submineze? Credeti ca Revista Idei in Dialog sau Dilema nu ar fi interesata de niste articole care sa discute despre programul real al revistei electronice ACUM?”

  Motivul acestei ieșiri delirante și amenințătoare? Faptul că Ștefan i-a retezat din scurt tentativa infamă de revizionism (negaționism) pe care P a încercat-o cu prilejul publicării articolului Ochi în ochi cu negaționismul http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=8725.

  Observați că în pofida afirmațiilor repetate din ultimii cinci ani că revista ACUM nu are nimic în comun cu ziarul România liberă, P insistă să menționeze numele unor jurnaliști de la acest cotidian cu care noi nu mai avem nicio legătură de la începutul anilor ’90, când revista ACUM nu exista nici măcar ca proiect.

  Amenințarea prin menționarea numelui lui Vladimir Tismăneanu e hilară, dată fiind prietenia care ne leagă și pe Ștefan și pe mine de ilustrul politolog încă de la începutul anilor ’90 și de acceptul său de a-i prelua articolele care apar regulat în Evenimentul Zilei.

  Cât despre amenințarea cu publicarea în cele două reviste mențioante, e o idee excelentă, fie măcar potrivit principiului “there is no such thing as bad publicity”, dacă cumva P își imaginează că așa ceva ne sperie.

  Teoria conspirației

  La repetarea afirmației că ACUM nu are nicio legătură cu România liberă, P nu se descurajează:

  “Cine va plateste? Daca nu e Romania Libera, cine este IUDA? Cine este patronul vostru? Nume, pronume (sic!), sex, religie, adresa.

  Vă sună cumva a ton de interogtoriu Gestapo (NKVD, KGB; Securitate, Sigurimi, etc…)? Am mai fost acuzați că suntem mercenari, plătiți, vânduți, etc, dar niciodată într-un mod atât de vehement.

  E prilejul să repet din nou: revista ACUM e făcută pe baze strict voluntare și cine va mai repeta această acuzație va fi considerat automat o persoană de rea credință.

  Dacă vă imaginați că P s-a descurajat, vă înșelați. A continuat să scrie ecouri la articole mai vechi ale lui Ștefan de la rubrica Colțul Editorului.

  “”Ramanem din ce in ce mai putini, dar pentru ca nici unul dintre noi nu candideaza la nimic, nu va fi suparator”, scria Ștefan acum câțiva ani. “Minti, voi candidati la distrugerea neamului meu si la ocuparea de catre ‘batracieni’, ‘soparle’ si ‘tantari’ a tarii mele. N-o sa reusiti,” replică P.

  La întrebarea mea de ce folosește un limbaj codificat și nu utilizează de-a dreptul termenul “jidani” pe care oamenii de teapa lui îl folosesc fără jenă, P răspunde:

  “Jidanii sunt oameni, sunt fiinte nobile cu frica lui Dumnezeu, voi sunteti niste limbrici nenorociti, nu aveti tara, neam, popor, traiti prin parazitare distrugand structura gazda.”

  și continuă:

  “Mai Georgele, dnii astia de la ACUM nu au inteles ca n-o sa accept sa-mi ocupe ei si ai lor tara cu toti banii lor?

  “Pe adresele dvs apare sintagma romania libera, dar cred ca aveti dreptate dvs poate aveti legatura cu ‘romania ocupata’?”

  “Ecou: Maier spune: ‘Am luat legatura cu unul dintre fondatorii grupului Ad-Astra, domnul Liviu Giosan.’ Am sa iau si eu legatura cu el, dle Maier sa vad daca intre timp a inteles in ce musuroi de viespi pune piciorul.”

  “Ecou: Maier spune: ‘Nimeni dintre cei care citesc ACESTE randuri nu mai are dreptul sa planga in pustiu despre ceea ce se intampla azi in Romania. RLIV ofera o sansa. Nu ne lasati sa inaintam singuri in directia in care am pornit. Pentru ca de oprit nu ne vom opri – singura diferenta este ca veti regreta ca nu ati fost alaturi de noi de la inceput in schimbarea care (chiar daca peste ani…) va urma.” Maier va minte, este un ipocrit abominabil. Maier va da un deget, va ia un deget, incearca sa va cumpere si de multe ori reuseste. De la mine a luat-o peste bot caci eu simt mirosul ticalosilor si am facut si un aparat de masurat prostia. Maier este in serviciul raului, al dusmanului ireconciliabil al omului, al celui care dupa Dante ajunge in ultimul cer al Infernului.’

  “Ecou: Maier spune: ‘RLIV este o institutie stabila, neafiliata si independenta financiar, asa cum se va vedea in anii care urmeaza.’ Minti, sunteti in serviciul dusmanilor crestinismului si ai poporului meu in serviciul tuturor urgiilor posibile”.

  Iar finalul apoteotic avansat de P urmează:

  ”Imi spun niste pareri, de ce nu le publici daca esti asa de corect? Si daca faci ce spui, o sa incetezi si tu sa existi internetistic. Mai sunt si altii care se pricep si daca vrei sa discute si altii cu tine ameninta-ma in continuare. Nu ai decat sa nu citesti daca nu-ti place ce scriu, dar cred ca ti-am spus destule, stii exact ce gandesc si cat de periculos te consider, ca agent al fortelor oculte, asa ca nu-mi mai pierd nici eu timpul. Poti fi fericit ca acum ti-am dat toate dovezile ce le doresti ca spunand numai ce vrei tu sa-i anunti pe toti cei pe care-i pacalesti pe aici si sa le arati ce troll, ce tip rau sunt si tu ce minune de lighioana esti. Salut si nu mai am ce sa discut cu dta. Nici nu-ti voi mai deschide mailurile. Uita adresa asta asa cum si eu o s-o uit pe a ta. Capisci?”

  Labilitate psihică?

  Înainte de a comenta aceste elucubrații am să citez câteva reacții ale unor colaboratori ai revistei ACUM care au văzut doar câteva dintre aceste mesaje ale lui P:

  “De und vine? Pare-se că e ori legionar, ori mesager al unei voci naționalist-ceaușiste…”

  “Am rămas fără cuvinte când am citit cele doua mesaje, m-a blocat omul acela…e mai rău decât îmi inchipuiam… Omul e o cauză pierdută, este dus de-a dreptul, sunt convins că stă pe forumuri ortodoxe și citește tot felul de povești despre conspirații împotriva lumii și a creștinismului, despre atacatori care vor să-i ia grădina Maicii Domnului…”

  “OK, dar i s-a dat dreptul să scrie ce vrea, acum nu mai scăpați de el. Astea sunt riscurile netului și nu văd ce se poate face. Prevăd ‘un atac organizat’, al câtorva ‘binevoitori’.”

  “S-a vazut din prima clipă modul cel puțin „ciudat” în care P își formula intervențiile. Și apoi, insistența în a dori sa comunice în mod privat cu fiecare dintre noi…”

  Acest P este inconsecvent – ba ne acuză de prostie, ba ne etichetează drept pericole la adresa poporului român și a creștinismului.

  Eu n-am mai auzit de niște proști să fie în același timp așa pericole la adresa unui popor și a celei mai răspândite religii pe planetă.

  Dar trecând peste această acuzație elucubrantă, P a sesizat sporirea audienței revistei ACUM și implicit și a influenței sale. Cu toate acestea, noi rămânem un săptămânal electronic, care prin profilul său nu se poate adresa unei audiențe de masă (cel puţin deocamdată), deci P poate sta liniștit.

  În pofida comportamentului său, eu nu-l suspectez pe P că ar face parte dintr-o organizație “ocultă”, așa cum ne acuză el pe noi. În definitiv, cine s-ar încurca cu un asemenea individ labil psihic, ca să folosesc un eufemism…

  Zecile de mii de mesaje de la cititori pe care le-am citit în cei peste opt ani de câd sunt editor al unei publicații pe internet m-au învățat să detectez de la primele fraze semnele care prevestesc un asemenea comportament de troll, și cei care l-au recunoscut pe P știu bine că l-am contrat sever de la primele sale apariții.

  Cei care m-au acuzat că sunt prea dur au acum ocazia să realizeze că nu am făcut decât să apăr revista ACUM de un atac asupra liniei sale editoriale.

  P va dispărea la un moment dat, când își va da seama că de acum încolo va fi ignorat cu desăvârșire.

  Cât despre elucubrațiile sale despre conspirația anti-românească finanțată de cercuri oculte în care ar fi implicată revista ACUM ele nu constituie decât simptomele unei stări de paranoia.

  Ca urmare, nu pot decât să-i recomand lui P un consult psihiatric, și cât mai grabnic cu putință, pentru siguranța sa și a celor din jurul său.

  PS. Luatul mainii dupa ce accepti sa-i dai la insistentele sale un deget(tactica talmudica dupa cate stiu) a fost ce au incercat sa faca cu Parintele Savatie, motiv ptr care am aflat eu de Dlui si de pe blocul lui de tine Saccsiv(poate ca mai tii mine interventia mea contra Clejului), motiv care m-a lamurit asupra lighioanelor respective pe care le creditasem cu manitate si doar cu pareri divergente fata de ale mele, am continuat sa-i testez si cine are rabdare sa urmareasca firele revistei unde am intervenit poate sa inteleaga exact ce am facut.
  Dar Clej s-a inselat crezand ca o sa revin sa-i mai dau vre-o ocazie. Acoo nu am mai postat si nu o sa mai postez niciodata dar vad ca pentru moment a intors foaia si incerarca din nou sa-si acrediteze voluntariatul, obiectivitatea si buna credinta la aparentele carora muncise cativa ani ca sa i le dau eu peste cap in cateva luni.
  Maier mi-a propus sa ma faca editor(desigur voluntar) ca sa-mi scoata dintii(tot tactica Talmudica si cand l-am refuzat s-a facut ca nu a primit mailul de refuz acuzandu-ma de neseriozitate ca nu-i dau un raspuns si cum cunosteam cateva mailuri ale unora pe care-i cred de buna credinta sau doar interesati de a publica acolo le-am trimis aceasta corespondenta pe care desigur ca cititorii nu o cunosc ca sa-i fac sa inteleaga cine este Maier, lucru care i-a facut sa turbe etc etc.
  Doamne, ajuta-ma sa rezist si sa nu cedez.

  Apreciază

 3. ion adrian said, on ianuarie 27, 2009 at 6:27 pm

  Scuza-mi multele greseli in zona redactata de mine ,caci Clejul este pofesionist in gazetarie si poate imi comunici parerea ta.

  Apreciază

 4. ion adrian said, on ianuarie 28, 2009 at 6:20 pm

  Saccsiv,
  Iti transmit o lista cu elitele responsabile de criza actuala, numai crestini unu si unu 🙂

  http://www.guardian.co.uk/business/2009/jan/26/road-ruin-recession-individuals-economy

  Apreciază

 5. […] 100% ce scrie acolo. Ca doar e trendy … – daaar, Zeitgeist-ul insusi este o conspiratie ! Tadaaaaa ! Este o conspiratie care le acuza pe primele doua ( crestinismul si masoneria ) pentru a deveni cel […]

  Apreciază

 6. Un evreu ratacitor said, on ianuarie 31, 2009 at 9:03 pm

  Elucubratiile Domnului Adrian, acuze tendentioniste si in numele lui Iiisus, nu fac decat sa concentreze frustratia complexului de inferioritate, al pestelui pe uscat.
  As dori sa exemplifice Dumnealui un program cat se poate de superior prin care crestinii in numele carora se ridica asemenea unui reprezentant Savonarola sa elucideze criza mondiala. Dumnealui instiga ortodocsii impotriva evreilor si nu vede pericolul musluman, arabii si turcaletii ce transforma Romania in neo-pashalac.
  Altfel vorbind sa nu uitam ca manastirile si bisericile romanesti au avut sclavi grupuri de Rromi(vezi Tismana), iar Romania s-a evidentiat printre ultimele tari detinatoare de sclavi(sec alXIX-lea). Sa nu uitam de pacturile prea onorabilor ortodocsi cu diavolul – comunist.
  Cat despre Stefan Maier nu -i ajungi nici pana la degetele picioarelor, stimabile Domn ! DUmnealui este un erou, adevarat luptator impotriva comunismului. Ca nu se impartaseste sub acelasi patrafir ca Dumneata asta e alta poveste.
  As vrea sa i gasiti in mod concret probe la acuzele aduse. Pacat ca traiti si scrieti in lumea romaneasca unde calomnia nu se plateste.

  Apreciază

 7. ion adrian said, on februarie 1, 2009 at 9:16 am

  Evreule ratacitor,
  Ai tu vre-o treaba cu revista respectiva caci nu te-am vazut pe acolo, ai citit discutiile de acolo, cunosti mailurile trimise direct mie de cei doi incriminati ca sa te bagi .
  Daca au ceva de spus sa scrie dlor, sau dta esti unul din paznicii platiti de dlor ptr sectiunea blogosfera romaneasca?
  Eu doar am transcris o postare(i-am dat si linckul) care imi era dedicata si in care era facut public, parte dintr-un un schimb particular de mailuri, care nu a fost inceput de mine cu persoanele respective, si fara sa mi se ceara permisiunea si fiind banata adica cenzurata reactia mea publica, adica fiind permisa doar a lor ca stapani absoluti ai revistei, nu-i asa. A spune ca-l consider vierme pe cineva este eventual o insulta dar in nici-un caz o calomnie si este acoperita de comportarea lor marsava .
  Daca Maier ala a luptat cu comunismul sunt linistit ca a luptat cu protectie puternica externa si nu pentru acesta tara ci pentru ca odata comunismul dat jos sa puna mana pe ea stapanii dsale.
  Faptul ca nu are nimic impotriva, dictaturilor sau a ticalosiilor, exact cum un alt erou de acelasi soi, dl i Brucan nu a vut nimic cu ea, ba aservit-o in mod oportun, si apoi cand i s-a ordonat a sarit in alta barca, fiind dispus ca din ambele barci sa casapeasca si sa saraceasca romani si crestini, o dovedeste cenzura catifelata si ipocrita, minciunile pe care le utilizeaza si care ma fac sa-l consider asa cum il consider, opinie pe care dlui recunosc ca asta am spus mai sus din prostie (daca i-a aprobat articolul lui Clej sau eventual prostia fiind a lui Clej si in consecinta, el facand fortat, nu de mine ci de propriile prostii pe care papuasrii dlui asa incearca sa le minimizeze, ceea ce ma acuza ca vreau sa fac eu adica a redus din infatuarea si obraznicia lui Clej reimbracandu-se in blanile de oaie cu care si-au inceput activitatea, dar pe care hartia de turnesol care sunt(asta mi-a harazit mie Dumnezeul meu) eu le-am pus-o in public in fata, si asta nu prin insulte cum au replicat ei mult timp, fara ca eu sa-i bag in seama(asta a fost prostia lor si bunul meu simt, ca nu m-am lasat provoca si ultima tampenie a fost acel ultim articol al lui Clej), ci postari politicoase si argumentate cu seriozitate si eventual colorate cu un pic de ironie , marturie fiind arhiva revistei.
  Exemplul meu va fi urmat si de altii, caci eu nu mai calc pe acolo, si deci ori vor discuta intre ei ori vor trebui sa stea imbracati cu blana de oaie in permanenta, si eu sunt multumit cu asta, caci nici nu am intentionat si nici nu am visat sa fac asta, atunci cand cu buna credinta si incredere in revista am scris primele dati pe acolo.
  Dar fiindca imi dai ocazia te intreb :
  Ce parere ai de filmul rasist denumit Borat si produs integral de evreul, nu ratacitor ci bine definit, adica dl Cohen si nu mai tin minte cum?
  Nu as referi evreicitatea dlui Borat daca filmul nu ar fi rasist si cum rasismul este un atac contra altor popoare esti obligat sau ai dreptul sa specifici etnia sau rasa celui pe care-l acuzi de rasism.

  Apreciază

 8. ion adrian said, on februarie 1, 2009 at 9:33 am

  Erata:
  ..opinie, pe care dlui, recunosc ca asta am spus mai sus, din prostie daca i-a aprobat articolul lui Clej sau eventual prostia fiind a lui Clej daca nu i l-a aprobat, si in consecinta, e, Maier, facand fortat, si nu de mine, ci de propriile prostii pe care papusarii dlui astfel doar incearca sa le minimizeze, ceea ce ma acuza ca vreau sa fac eu cand spunea ca vreau sa-i impun o alta viziune editoriala, adica a redus din infatuarea si obraznicia lui Clej, reimbracandu-se in blanile de oaie cu care si-au inceput activitatea, dar pe care hartia de turnesol care sunt(asta mi-a harazit mie Dumnezeul meu) eu le-am pus-o in public in fata, si asta nu prin insulte cum au replicat ei mult timp, fara ca eu sa-i bag in seama(asta a fost prostia lor si bunul meu simt, ca nu m-am lasat provocat si ultima tampenie a fost acel ultim articol al lui Clej), ci raspunzand prin postari politicoase si argumentate cu seriozitate, si eventual colorate cu un pic de ironie , marturie fiind arhiva revistei.

  PS Eu nu am ridicat nici unde pe crestini impotriva evreilor, ba din contra personal am inteles chiar daca este exagerata reactia Israelului la provocarile Hamas.
  CIne ii plateste si de ce asta este alta problema pe care in lumea asta plina numai de jocuri murdare nu pot stii.
  Acum daca acuz filmul lui Cohen de rasism nu intarat pe nimeni contra nimanui, daca filmul e rasist, Cohen personal trebuie aratat cu degetul cum fac si eu iar daca nu este sa fiu eu acuzat ca ma insel, dar as vrea argumente ca filmul nu este rasist(desigur la modul pamflet cam cum se scuza si Vadim) cand este in mod evident denigrator ptr o tara, ptr o etnie si tara ai carei cetateni sunt acea etnie si a caror limba o vorbeste acea etnie si o tara numita Polonia, in a carei limba inafara oricarui context normal si rational, se fac niste mici urari.
  Desigur religia musulmana nu e batjocorita caci este si Cohen cu frica lui Dumnezeu 🙂 , adica nu vrea sa fie gasit pe undeva lichidat de vre-o organizatie musulmana.

  Apreciază

 9. ion adrian said, on februarie 1, 2009 at 1:56 pm

  Si fiindca tot s-a pus problema instigarilor as fi curios ce putem spune despre o postare a unui nick 666 care pe blogul parintelui Savatie, pe firul :

  Nicolae Paulescu: Camăta, frauda şi jurămîntul fals în Talmud

  http://savatie.wordpress.com/2009/01/26/nicolae-paulescu-camata-frauda-si-juramintul-fals-in-talmud/#comment-3746

  si in data de 29 ianuarie 2009 la ora 9,40pm, ne explica celor care discutam acolo despre veridicitatea celor scrise de Paulescu, eu citandu-l si pe Israel Shahac, evreu polonez scapat in 1945 din ghetoul varsovian si care profesor universitar si neputand fi banuit de probleme mintale a fost acuzat de: ” ura de sine”, un asa zis sindrom psihic inventat de evreii rasisti sau sionisti, contra coreligionarilor care cartesc in front, deci ne explica acest 666, ca ar trebui sa fim eutanasiati, ca am muscat destul mana stapanului etc, deci un nazism sionist(nazist ptr eutanasiere, sionism ptr muscat mana stapanului).
  Fiind contratcu intelepciune, acest 666 a revenit imediat la aparenta de rationalitate si bunavointa, toleranta etc intelegand ca s-a tradat sau ca si-a tradat stapanii prea devreme, cam ce spuneam si eu mai sus, despre revista Acum.
  Concluzia mea este ca pana acum jena de a fi etichetat ca antisemit ne facea pe mai toti sa ingitim multe din ipocriziile acestora din specia lui 666, dar mai nou s-au invins niste inhibitii si niste persoane care nu pot fi acuzate decat de credinta in Dumnezeu si Isus Hristos fara nici-o conotatie murdara anti rasa, etnie sau religie, cu inteligenta si cu rabdare au inceput sa demonteze panza de ipocrizii pe care acestia au construit-o bazandu-se pe fapte ingrozitoare si reale din trecut, pe care de regula nu multi crestinii le-au comis, dar au fost acuzati la gramada pe criterii etnice adica cei care sunt noniudei si non mozaici, de regula crestini au produs holocaustul etc.
  Daca procedam asa, acestia din spita lui 666 turbeaza si Diavolul ii impinge sa se tradeze. Oricum ar mai coti-o s-a vazut clar cauza antiantisemitilor care nici macar nu sunt antisemiti, care este cea imbratisata de nazisti sionisti ca 666.
  Cine are urechi de auzit sa auda.
  Doamne ajuta.

  PS Voi posta acest mesaj si pe firul unde trebuia sa fi dusa o discutie consistenta cu evrei adevarati si nu cu stirpea lui 666 care a aparut si pe acolo.

  Apreciază

 10. ion adrian said, on februarie 7, 2009 at 10:46 am

  Draga Saccsiv,
  fiindca am inceput pe acest fir unde isi avea de fapt locul povestea experientei mele cu Acum si constatarea de catre Papusari in urma lectiei servite de mine ca inca nu e momentul in care sa declare public ca vantul(partzul) dat de un iudeu este cel mai parfumat din lume si ca trebuie folosit si platit cu bani grei de orice crestin care doreste sa miroasa frumos, lucru care desigur va fi intr-u totul posibil dupa ce cu mandrie vom purta cipul 666(ca sa vor ei dar ar putea sa-si faca treaba si cu cipul ooo), continui cu ultimele constatari pe care le-am facut intrand in control caci le-am promis la plecare ca nu pmai le fac onoarea sa postez dar de monitorizat sunt obligat s-o fac.
  Deci:

  Dragi cititori, constat ca lectia pe care le-am servit-o sefilor locali ai revistei Acum a fost utila in sensul ca au inteles, ca nu pot sa-si ridice total camuflajul
  Dovezi:
  1. Cand prin decembrie mi-am permis sa intreb in revista, in mod foarte politicos o evreica ce vorbea de holocaust(specialista spunea ea ca este) sa-mi explice daca stie si poate sa explice ce este cu o discrepanta intre cifra de 6 milioane initial declarata in vremea in care la Auschwitz se vorbea de 4 milioane si faptul ca atunci cand cifra de la Auschwitz s-a redus la 1,5 -2 milioane, cand s-au facut dovezi fizico-matematice(negationistii sau curiosii le-au) privind necesitatea reduceii acesteia.
  Oricine intelege ca asa ceva a dat apa la moara lui unora ca episcopul Wiliamson, care poate ca este de buna credinta si ii crede de rea credinta pe cei care-l acuzaca caci suntem doar oameni liberi in credinte, si atunci un raspuns serios la intrebarea mea era in favoarea celor sustinute de cei care condamna negationismul adica a acelei doamne si nu a episcopului.
  Si in loc de multumiri si atentie, ce am primit? insulte de la cel care nici insultele mele nu le merita, adica Clej.
  Dar azi poate din constiinta proprie (nu cred ca poseda) poate din ordine de sus care au dat „la loc comanda”, acest Clej, iata ce scrie mai nou :

  a. La discutiile de la articlul iscalit de Clej,

  „S-ar putea ca Israelul să nu mai existe peste 60-70 de ani” – interviu cu jurnalistul Dorian Galbinski

  o dna evreica, cred ca israeliana, mai spre sionism si patriotism evreu, Kyria Goldman, suparta de titlul articolului(eu ii dau dreptate, caci este defetism de stat sa afirmi in conditiile de azi de acolo ce se spune in titlui de mai sus) este contrata in stilul propriu, de Clej care acum doua luni o pupa in fund (era epoca de demascare in care evreii puteau a fi linsi in fund in mod public, dar se pare ca si din cauza mea au inteles ca nu este inca momentul)si ma injura pe mine, in timp ce acum a devenit un „corect ziarist obiectiv” care, nu-i asa, ii contraice si pe evreii putin prea evident sionisti.
  PS. Si a mai facut de astea „ziaristice corect”, dupa plecarea mea si dupa ce el s-a demascat crezand prostovanul si neintelegand cum l-am jucat(pe ticalosi nu am nici-o retinere sa-i joc, ca sa le scot ticalosia la suprafata) ca ii demasca el pe cei ca mine, uitand ca toate postarile publice stau marturie, ca mincinosul era el si cele directe intre mine si el de el fortate, prin mail, , marturiseau acelasi lucru.

  b. Mai spune dl Clej si altele pe care le-as semna si eu cu ambele maini si desigur orice om rational, dar care daca le spuneam acum cateva luni imi aduceau umilinte. Astea ce urmeaza deci din nou, demonstreaza schimbarea lui la fata si implicit serviciul comandat si bine platit cred eu, pe care-l indeplineste:

  „Doamnă Berzintu, Nu are importanță limba sau locul unde este negat Holocaustul. De pildă Germania a cerut Marii Britanii extrădarea unui australian acuzat de negarea Holocaustului: http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=8435 Iar revista ACUM nu permite publicarea de afirmații negaționiste http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=7897. Asta nu ne împiedică să întrebăm cititorii dacă INCRIMINAREA negării Holocaustului este justitifcată sau nu. Antisemitismul este vechi de când există evreii si va exista tot atât timp cât vor exista evreii, asa încât, desi aveți tot dreptul să vă exprimati opinia, revista ACUM va continua să publice astfel de sondaje, indiferent cât de neconvenabile li se vor părea unor sau altora.”

  Nota mea; Ia privitzi ce minune! , azi revista Acum isi ia astfel de drepturi(cu voie de la Papusari) si acum cateva luni daca imi luam si eu un astfel de drept, eram insultat si facut negationist antisemit.

  „Doamnă Lucretia Berzintu, Dumneavoastră faceți o confuzie uriașă între respectarea unei legi și afirmarea unei divergențe cu privire la conținutul acelei legi. Cu alte cuvinte, eu pot să respect legea privind incriminarea Holocaustului, dar să nu fiu de acord cu incriminarea, ceea ce nu înseamnă neapărat că sunt de acord cu negarea Holocaustului. Trebuie să știți doamnă Berzintu că negarea Holocaustului este incriminată în nouă țări membre ale UE, dar nu în lumea anglo-saxonă. Iar incriminarea nu se referă la o anume cetățenie, probă că britanicul David Irving a fost judecat și condamnat în Austria în 2005 pentru afirmații făcute în 1989. În concluzie, acest sondaj este perfect justificat și nu se referă la negarea Holocaustului în sine – un delict penal conform legii din România și care prin urmare nu va fi tolerat în paginile revistei ACUM (așa cum s-a întâmplat cu o tentativă a negaționistului Ion
  Coja) – ci la atitudinea privind incriminarea. ”

  Nota mea: Si mai si citesti mai sus: „pot sa nu fiu de acord cu incriminarea dar…”, ce libertate de opinie si de exprimare acorda jivina dupa lectia pe care i-am administrat-o.

  2. Doresc sa scriu si cateva vorbe ref la un articol al prietenului meu Theo care isi exprima liber opiniile anticrestine fara sa urmareasca prea atent noua linie editoriala dar poate ca e nevoie sa nu se coboare chiar total tonul si dupa acest text ma astept ca Papusarii vazandu-se din nou cititi sa schimbe din nou placa intr-o zona mai de medie combativitate anticrestina si prosionista.
  Articolul se refera la recenta decizie a Papei Benedict al XVI-lea de a anula excomunicarea pronunțată împotriva episcopului englez Richard Williamson explicand foarte documentat starea de lucruri in devenirea lor dar la sfarsit vinecu concluzii personale pe care doresc sa le discut:

  Redau acele concluzii finale numerotate de mine ca sale pot raspunde sistematic:

  a.El(episcopul-nota mea) este unul din adepții teoriei conform căreia evreii au inventat Al Doilea Război Mondial, probabil mai are puțin și va spune că nici Hitler nu a existat, ba chiar a fost pace pe tot pământul.

  b.Susține că evreii au fost pedepsiți și continuă a fi pedepsiți de divinitate pentru că au comis deicid, „pedepse” la care, probabil, creștinii, dacă ar ajuta, ar dobândi indulgența plenară. Îi numește pe evrei „dușmanii lui Khristos” și le cere în mod imperativ convertirea la catolicism.
  Pe lângă antisemitism și negaționismul Holocaustului (Shoah), el mai neagă și terorismul islamic, susținând că turnurile gemene au fost bombardate de către SUA și nu există nici un fel de terorism. E de asemenea propagandist al teoriilor cu privire la conspirația uciderii lui Kennedy și multe altele.

  c.Richard Williamson este un Shaul din Tars al timpurilor moderne, este la fel de abil, la fel de inteligent și la fel de cult…ba chiar se aseamana și la călătoriile misionare. Ambii au fost convertiți de la altă religie și la fel caută să-și denigreze religiile anterioare și pe ale celorlalți.

  Discutia mea:
  a. Este o opinie eronata caci cred ca episcopul sustine bazat pe documente care arata ca Hitler ca si Lenin de altfel a fost finantat de marea finanta evreiasca care nu cred ca Theo neaga ca exista chiar daca nu o mai fi formata din habotnici mozaici.
  Daca negam aceasta mare finanta si daca sunt falsuri sustinerile argumentate faptice ca aceasta l-a sprijinit pe Hitler la in ascensiunea sa la putere Theo sau altcineva ar trebui sa spuna.
  Daca este insa adevarat sunt doua posibilitati :
  a1. sa faci acestei mari finante singure sau prin intermediul ei, unor grupe de evrei sau chiar tuturor, un proces de intentie;
  a2. sa constati adevarul fapic si sa nu faci nici-un proces de intentie, zicand ca daca Baruch, Warburg et co, nu au invatat din cazul Trotzki-Lenin repetandu-l si cu Hitler este cam jalnic si ca deci sunt cam idiotzi cu toti banii lor sau poate ca prea lacomi, lacomie care le-a intrat pe gat neamului lor;

  Deci si daca raspunzi cu a1 si daca raspunzi cu a2, rezulta cam ce spune episcopul W.: ca si unii evrei au sprijinit pe Hitler(nu ca l-au inventat, desi daca le faci proces de intentie ai acoperire sa spui metaforic si nu literal cum spune Theo la misto , ca de fapt ajutandu-l l-au cam inventat)
  Dar cum spune Clej mai sus, redevenit tolerant, este dreptul episcopului sa aibe astfel de pareri cat timp nimeni nu a negat de ex ca si bunicul lui Busch a avut niste afaceri interesante cu Germania nazista si asta, normal ca nu l-a impiedecat sa ajunga presedinte, de la bunic venindu-i banii, care nu au miros nici mcar de evreu gazat.

  b.Conform celor spuse si de Clej, mai nou dreptul la opinie se doreste a fi repus in functie , desigur numai temporar adica pana la cipuire(uite o chestie pe care este dreptul meu sa-o am in vedere, si nu ca o certitudine ci ca o posibilitate in starea actuala a lumii si nu cu referire neaparat la iudeo-masonerie dar poate cu referire la Baruch et co)

  c. Ce fericit ar fi W. sa se ridice macar pana la sandau-a Sfantului Paul, si nu in sensul Sf Ioan Botezatorul in raport de sandaua Domnului Isus.

  In rest numai bine fratelui Theo, frate cu mine, in calitate de urmasi ai perechii primordiale numite in Biblie: Adam si Eva si in Biologie Adam-Y si Eva mitocondriala, la ani buni dupa ce eu am spus public ce am spus si la Acum in noiembrie, cand infatuatu marginit numit Constantinescu nu a priceput(era singurul de la care aveam o anume, chiar si marunta pretentie) ba m-a si luat la misto, dar asa se intampla cand arunci margaritoare in troaca sau in cocina porcilor.
  Doamne ajuta tuturor,
  i.a.

  Apreciază

 11. […] Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” … […]

  Apreciază

 12. […] Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” … […]

  Apreciază

 13. […] de mai sus le-am scris in articolul Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” …, din ianuarie 2009, cand incepuse sa se discute despre cipuri, scotandu-se insa chestiunea din […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: