SACCSIV – blog ortodox

Doresc sa public o carte cu continutul acestui blog

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. florentina said, on ianuarie 19, 2009 at 4:36 pm

    Doamne ajuta! Citesc aproape fiecare insemnare scrisa, zi de zi, in functie de timpul pe care il am la dispozitie, si aceasta de prin vara, cred. Am aflat extraordinar de multe informatii (ca si de pe razboiintrucuvant), simt si vad ca lucrurile se precipita, cred ca ceva trebuie facut. Daca pot ajuta cu ceva, poate tehnoredactare sau, nu stiu, orice m-as pricepe sa fac, as fi bucuroasa. Sa aveti grija, de fapt sa va aiba si sa ne aiba pe toti Dumnezeu in paza, pentru ca multe din cele dezvaluite nu convin si, la un moment dat, s-ar putea sa se intre in actiune. Am observat insa, spunand si altora, ca oamenii nu au nici un stres in aceasta privinta si ma refer chiar si la o parte din cei din biserica (practicanti), iar omul obisnuit, care are grijile vietii de zi cu zi (pe care le avem toti, oricum), ia in ras ori considera ca mai e mult pana sa se ajunga la ce spun alarmistii de pe net sau cei cu teoria conspiratiei. Oricum, o carte cu informatii cat mai complete e necesara. Daca pot ajuta, va randui Domnul in vreun fel.

    Apreciază

  2. Maria said, on ianuarie 19, 2009 at 6:37 pm

    Bine te-ai gandit sa scrii o carte.

    Apreciază

  3. Ion de la chiuiesti said, on ianuarie 19, 2009 at 6:38 pm

    Excelenta idee! Bravo! Spune doar cum vezi ca ar fi util sprijinul meu si il vei avea neconditionat(bineinteles, in masura in care intrunesc conditiile tale). Poate asa vor pleca urechea si toti scepticii si ignorantii. Inca o data, Felicitari! Da-i inainte!

    Apreciază

  4. saccsiv said, on ianuarie 19, 2009 at 7:05 pm

    Doamne ajuta!

    Va multumesc mult. Va voi raspunde ( precum si celor ce sper ca vor mai posta ) pe e-mail.

    Apreciază

  5. Un roman said, on ianuarie 19, 2009 at 8:22 pm

    Florentina din pacate ceea ce ai spus este complet adevarat. NIMENI din anturajul meu si din cunostiintele mele nu prezinta interes fata de ADEVARATA situatie a societatii umane; articolele, cartile si filmele documentare prezentate lor nu au avut nici un efect major; oamenii care se trezesc sunt foarte putini. Din aceasta cauza stiu si simt din toata fiinta mea ca tot ceea ce trebuie sa se intample o sa-si urmeze cursul firesc; dar nu trebuie sa disperam pentru ca nimic nu e intamplator si totul face parte din EVOLUTIE.

    Apreciază

  6. kosk said, on ianuarie 19, 2009 at 9:54 pm

    de maine s-a dus si surogatul de libertate pe care il aveam.astia atata intind coarda pană o sa plesneasca si o sa-i plesneasca.daca pierdem totul ce ne mai ramane de facut?eu cred ca raspunsul este previzibil…

    Apreciază

  7. Cristi said, on ianuarie 19, 2009 at 10:14 pm

    Mult succes!

    Apreciază

  8. Ion de la chiuiesti said, on ianuarie 20, 2009 at 8:16 am

    Astia vor sa ne lase doar dreptul de a fi sclavii Noii Ordini Mondiale.

    Apreciază

  9. Cosmin S. said, on ianuarie 20, 2009 at 6:43 pm

    Mult succes! Avem nevoie de oameni ca tine.Inca de cand am decoperit acest blog m-am gandit ca o carte cu cele continute in el ar fi extraordinar de binevenita.

    Apreciază

  10. lidia said, on ianuarie 20, 2009 at 7:31 pm

    Sa va ajute Dumnezeu sa va duceti munca pana la capat .Adica sa fiti alaturi tot timpul de Ortodoxie si sa nu incetati a face binele lui Dumnezeu.
    Eu nu pot sa va ajut nicicum decat cu rugaciunea .
    Dar mi-a venit o idee.
    Pentru ca scopul ,banuiesc eu , nu este lucrativ poate aranjati site-ul in asa fel incat oricine doreste sa poate scoate la imprimanta informatiile care sunt foate pretioase .In asa fel puteti sa-i ajutati pe cei care sunt interesati de continut si care sunt defapt destinatarii acestor informatii.
    Sa va ajute Dumnezeu si sa va mantuiti !
    Oricum va fi sa nadajduim in Stapanul nostru care este mare si puternic si cu suflarea gurii Sale va nimici toata faradelegea.
    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intaraesca in timpul acestei vieti vremelnice , ca sa putem castiga ceea ce merita cu adevarat :MILA LUI DUMNEZEU.
    Doamne ajuta !

    Apreciază

  11. lidia said, on ianuarie 20, 2009 at 7:37 pm

    Apropo de cei care te urasc . Bine ca-i lasi in plata Domnului . Noi te iubim .

    Apreciază

  12. timisorean1 said, on ianuarie 20, 2009 at 9:36 pm

    Extraordinara idee. Deja ma gandeam de ceva vreme la listarea articolelor si indosarierea lor. De fapt am si listat unul(sper ca nu e suparare), cel cu zeitgeist, fiindca am dat filmul in familie la vizionat si nu se putea fara explicatiile de pe blog.

    Am o rugaminte: cand apare cartea(trebuie sa apara fiindca la un moment dat „ceva” se va intampla cu blog-ul), sa va asigurati ca ajunge la toata lumea.

    Va multumesc inca odata pt tot ceea ce faceti

    Apreciază

  13. daniel marian said, on ianuarie 20, 2009 at 9:56 pm

    ALATURI DE TINE CU SUFLETUL ! DOAMNE AJUTA !

    Apreciază

  14. niculina said, on aprilie 23, 2009 at 3:58 pm

    buna dragii mei,ma intereseaza si pe mine bine anteles daca stiti ;cat m-ar costa sa public o carte? a-mi doresc sa scriu un roman despre o viata distrusa,bine anteles ca scriu de ceva vreme la el dar ma antreb daca voi avea bani sa-l public,ma cheama Nicoleta am 36 ani,va multumesc si astept o sugestie sau un rasuns,cu respect

    Apreciază

    • adrian said, on octombrie 16, 2009 at 3:00 pm

      Salut

      Sunt oarecum interesat de intentia ta de a publica o carte cu continutul acestui blog.
      Sunt editor si cineast. Scrie-mi pe mailul de mai sus. Trebuie sa ne cunoastem.
      Nu comentez pe forum astfel de lucruri.
      Astept raspuns,
      Adrian

      Apreciază

    • adrian said, on octombrie 16, 2009 at 3:16 pm

      Draga Niculina
      Inainte de a publica o carte trebuie mai intai sa o scrii. In functie de ceea ce a iesit isi vor arata interesul, mai mult sau mai putin ,viitorii editori. In calitate de editor pot sa-ti spun ca daca este scrisa bine putem colabora. Te rog fa-mi un sinopsis al cartii pe doua -trei pagini si trimite-mi-l. Nu se stie ,poate imi place. Momentan ma aflu prins in alte doua proiecte cu lansare pana in sarbatori. Daca esti din Bucuresti te pot invita la lansari pentru a te obisnui cu atmosfera. Fii optimista
      Scrie-mi pe adresa de mai sus. Din pacate nu agreez discutiile pe forum.
      Cu respect,
      Adrian

      Apreciază

  15. emilia said, on mai 30, 2009 at 5:09 pm

    Doamne ajuta.
    O voi cumpara si o voi recomanda.

    Apreciază

  16. […] Doresc sa public o carte cu continutul acestui blog […]

    Apreciază

  17. […] tiparii volumului „NOUA ORDINE MONDIALA si VREMURILE APOCALIPTICE”, de care aminteam la Doresc sa public o carte cu continutul acestui blog. Cum niciuna dintre editurile ortodoxe la care am apelat n-a avut curajul sa editeze o carte cu un […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.