SACCSIV – blog ortodox

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Avertizam in articolul • Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE ca ne vom confrunta cu un mega cumul de crize ce va include foametea (generata de incetarea unei mari parti a activitatii economice si de scumpirea dramatica a alimentelor) si care va genera la randul ei ample manifestari de strada. Nu vor fi insa de tipul celor coordonate de sindicate, dar nu vor fi nici lasate de capul lor. AICI ESTE PROBLEMA. Inainte de a dezvolta aceasta foarte importanta tema, va invit la vizionarea documentarului (in trei parti) „ POLICE STATE II: THE TAKEOVER – Seattle WTO Protest

   Este vorba deci despre o modalitate prin care se creaza o criza de un anume tip pentru ca mai apoi sa se vina cu „solutia”. Dupa cum ati observat in documentar, cativa anarhisti produc devastari, nefiind deranjati de catre organele de ordine. Mai mult, la final pleaca in treaba lor. Dar efectele sunt maxime: declararea starii de urgenta, reprimarea brutala a manifestantilor pasnici, delimitatea unei vaste zone de siguranta pentru participantii intrunirii globaliste World Trade Organization (WTO) din 1999. Recunosteti scenariul Timisoara 1989? Doar ca acolo echipele de spargatori de vitrine nu erau ale lui Ceusescu ci ale celor ce doreau caderea regimului ( NOTA 1 ).

   Aceasta modalitate de lucru ( de a crea o criza si apoi de a oferi “solutia” ) au folosit-o inclusiv nazistii in cazul incendierii Reichstag-ului ( NOTA 2 ). Pentru a intelege mai bine mecanismele, este necesar insa sa facem o incursiune in istorie:

 

   ANARHISMUL

   Winston Churchill , Illustrated Sunday Herald , 8 februarie 1920 :

   “ Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx , Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman , conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu. “

   Aratam in acelasi articol • Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE cum incepand de la sfarsitul secolului 18, atent, sistematic si cu rabdare, un grup camataresc, folosindu-se de formidabila structura piramidala a masoneriei, s-a tranformat in ELITELE planetare actuale. Demonstram cum si de ce au generat de-alungul timpului mega crize, pentru ca mai apoi sa vina cu „solutiile”, in fapt etape in instaurarea GUVERNULUI MONDIAL. Iar dupa fiecare astfel de etapa deveneau mai bogati si mai puternici. Aceasta NOUA ORDINE MONDIALA de care auzim din ce in ce mai des vorbindu-se chiar si de catre politicieni sau personalitati de anvergura, reprezinta in fapt visul ELITELOR inca de la inceputul demararii actiunilor lor.

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Daca la inceput au fost o miscare ascunsa, subversiva, oameni ai tenebrelor ce au pregatit Revolutia Franceza, odata cu transformarea Europei si cu dezvoltarea SUA, au inceput sa mearga pe doua fronturi: 1) acumulare enorma de capital si putere si 2) crearea de forte revolutionare in spatiile dominate de vechile imperii continentale, cu scopul destramarii acestora si a transformarii entitatilor statale nou create. Se formau astfel „democratii” si clase politice cu totul aservite ELITELOR, ce iluzionau masele cu unitatea lor in diversitate. In anumite momente istorice insa, sau daca vechile structuri se dovedeau „nuci tari” apareau formatiuni extreme violente: ANARHISTII. Inchipuiti-va acum petrecandu-se cele din documentar la nivelul a doua continente … O imensa manipulare a maselor, o criza sociala dramatica, o zdruncinare din temelii ale unor mari state si imperii. Sa vedem cine sunt personajele (toti evrei) enumerate de Winston Churchill plus inca altele:

   Alexander Berkman

   Alexander Berkman ( 1870 – 1936 ), evreu , Rusia si SUA , scriitor , lider al miscarilor anarhiste de la sfarsitul sec. 19 si inceputul sec. 20 . Iubitul lui Emma Goldman . Intre 1908 si 1915 a contribuit la ziarul ei : Mother Earth . Intre 1916 si 1917 publica propriul jurnal anarhist The Blast. Amandoi au fost suporteri ai revolutiei bolsevice .

   Kurt Eisner

   Kurt Eisner ( 1867 – 1919 ) , evreu , politician german si jurnalist . In 1917 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany . In 1918 este inchis pentru 9 luni datorita rolului pe care l-a jucat in incitarea lucratorilor din armament la greva . A organizat Socialist Revolution in Germania distrusa dupa primul razboi mondial , declarand Bavaria republica independenta , Bavarian Soviet Republic , el devenind in 1918 premier al ei . In 1919 este asasinat .

   Emma Goldman

   Emma Goldman ( 1869 – 1940 ) , evreica , activista anarhista , oratoare , o avocata a revolutiilor criminale si violente .

   A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort . In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth . A promovat ateismul , iubirea libera ( a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie ) , homosexualitatea , controlul nasterilor . L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union. A reprezentat un idol mai tarziu , in anii 1970 , al miscarilor feministe . 

   Iubita lui Alexander Berkman , a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice , atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara , cea a unui urias macabru laborator . De asemenea a participat la razboiul civil din Spania . 

   Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger ( NOTA 3 ).

   Moses Hess

   Moses (Moshe) Hess ( 1812 – 1875 ) , evreu , filosof , unul din fondatorii socialismului si un precursor al Zionism-ului . A promovat o integrare a tuturor evreilor intr-o miscare socialista universala . . Prieten si colaborator cu Karl Marx  si Friedrich Engels , l-a convertit pe ultimul la comunism si l-a pregatit pe primul in problemele sociale si economice . Este de fapt creatorul materialismului dialectic marxist si a multor sloganuri si idei atribuite mai apoi lui Marx .

   Hess interpreta istoria ca pe o ciclicitate a raselor si a conflictelor sociale . 

   Leo Jogiches

   Leo(n) Jogiches ( 1867 – 1919 ) , evreu , cunoscut si sub numele de Leon Tyszka , revolutionar marxist activ in Lituania , Polonia , Germania .

   A fost unul din fondatorii Spartacus League ( alaturi de Luxemburg si Karl Liebknecht , denumirea ligii venea de la porecla lui Adam Weishaupt ) , activa in Germania inca de la inceputul primului razboi mondial si care a condus la communist revolution . Dupa infrangerea revolutiei Luxemburg si Liebknecht sunt asasinati . Jogiches este omorat si el in timp ce incerca sa investigheze uciderea celor doi .

   Liga, initial organizatie a Social Democratic Party of Germany , in 1919 devine Communist Party of Germany.

   Gustav Landauer

   Gustav Landauer ( 1870 – 1919 ) , evreu , unul din cei mai importanti teoreticieni ai anarhismlui din Germania sfarsitului secolului 19 si inceputul secolului 20 . A fost un avocat al anarhismului comunist si un auto declarat pacifist ( ?! )

   Ataca crestinismul , iudaismul si islamismul , declarandu-se in favoarea buddhismului .

   Paul Levi

   Paul Levi ( 1883 – 1930 ) , evreu , politician comunist german . In 1906 se alatura Social Democratic Party of Germany(SPD) de partea lui Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht . A fost avocatul primeia .

   In 1916 , legaturi apropiate cu Karl Radek si Vladimir Lenin . Unul din liderii Spartacist League in 1918, ce curand a devenit Communist Party of Germany(KPD). A condus delegatia germana la al doilea congres Comintern la Moscova in 1920 . In 1921 critica partidul , este expulzat si in 1922 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany(USPD). Mai tarziu se realatura Social Democratic Party. Moare in 1930 cazand de la fereastra sa in circumstante neclare .

   Eugen Levine

   Eugen Leviné ( 1883 – 1919 ) , evreu , revolutionar comunist , lider in Bavarian Soviet Republic.   

   La sfarsitul razboiului se alatura Communist Party of Germany . Dupa asasinarea lui Kurt Eisner , devine lider al Independent Social Democratic Party of Germany (USPD). Sub comanda sa garzile rosii au persecutat pe cei considerati ostili regimului . Cand presedintele Germaniei Friedrich Ebert a ordonat cucerirea republicii sovietice intaurate in partea bavareza a teritoriului german , garzile rosii au executat opt ostatici .

   Karl Liebknecht

   Karl Liebknecht ( 1871 – 1919 ) , evreu . socialist german , cofondator al Spartacist League si Communist Party of Germany .

   La finele anului 1914 , impreuna cu Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mehring si  Clara Zetkin fondeaza Spartacist League . Scot publicatia Spartakusbriefe ( Scrisoarea Spartacus ) care va fi curand declarata ilegala . Este arestat si trimis sa lupte pe frontul de est , unde se imbolnaveste si se intoarce in Germania in 1915 .

   In 1918 publica ziarul partidului Rote Fahne ( steagul rosu ) . Participa la revolta din Berlin ( 31 decembrie 1918 – 1 ianuarie 1919 ) impreuna cu Luxemburg, Leo Jogiches si Clara Zetkin . Este ucis .

   Rosa Luxemburg

   Rosa Luxemburg ( 1870 – 1919 ) , evreica , nacuta in Polonia , activa in Germania , teoreticiana marxista , filozoafa socialista , revolutionara a Social Democracy of the Kingdom of Poland and Lithuania, SPD , Independent Social Democratic Party si Communist Party of Germany.

   In 1914 co fondeaza impreuna cu Karl Liebknecht, Spartakusbund (Spartacist League) , care la 1 ianuarie va deveni Communist Party of Germany. In 1918, in timpul German Revolution , fondeaza The Red Flag, ziar central revolutionar de stanga . Dupa revolta din 1919 este ucisa .

   Erich Mühsam

   Erich Mühsam ( 1878 – 1934 ) , evreu , anarhist german , scriitor , poet , dramaturg . Unul din liderii agitatori pentru crearea Bavarian Soviet Republic. In timpul Weimar Republic (1919-1933) era foarte cunoscut pentru satirele la adresa lui Adolf Hitler si condamnarea nazismului

   Karl Radek

   Karl Berngardovich Radek ( 1885 – 1939 ) , evreu , activist in miscarile socialiste din Polonia si Germania inainte de primul razboi mondial . Lider comunist dupa revolutia rusa .

   Am trecut in revista personajele active in spatiul germanic, despre cele din spatiul rus voi vorbi intr-un articol separat. Il voi mentiona aici doar pe:

   Leon Trotsky

   Lev Davidovich Bronstein ( 1879 – 1940 ) , evreu , revolutionar rus , teoretician marxist , lider al revolutiei din octombrie , al doilea dupa Lenin . Dupa o vizita in SUA se intoarce cu sume enorme de bani pentru finantarea bolsevismului ( NOTA 4 ). Comisar al poporului la politica externa , membru biroul comitetului central al partidului comunist al uniunii sovietice . Intrat mai apoi in dizgratia lui Stalin.

   Sintetizand, anarhismul este folosit de catre ELITE pentru a schimba o stare socio-politica deja existenta intr-o anumita zona de interes. Schema este aplicata in doua variante: pentru a rasturna un regim neloial lor sau ca motiv pentru a instaura o dictatura in regiunea pe care deja o domina. Trebuie sa intelegem ca acestor ELITE nu le place conceptul de democratie, insa l-au folosit atata timp cat le era necesar ca o etapa in rasturnarea vechilor regimuri si pentru acumulare enorma de capital. De acest lucru si-au dat seama unii inca de acum 100 de ani. Priviti si aceasta caricatura din 1898, ce reflecta foarte bine situatia sociala de dinainte de revolutia franceza si cea de dupa:

 

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Caran_Dache.gif

   Ce ii intereseaza insa pe ei, visul lor, este crearea mega structurii statale de tip Big Brother planetar. Nici in perioade mai recente anarhistii n-au stat locului, dar s-au manifestat strict pentru testare si pentru a pregati terenul marelui spectacol ce abia acum va urma. Doua exemple:

   Daniel Marc Cohn-Bendit ( 1945 – ) , evreu , politician germano-francez , lider al studentilor protestatari in timpul evenimentelor din May 1968 in France. Actualmente co presedinte al European Greens–European Free Alliance in European Parliament.

   Avram Noam Chomsky ( 1928 – ) , evreu , SUA , lingvist , filosof , activist politic . Profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology . Considerat “ tatal “lingvisticii moderne .

   Din anii 1960 devine cunoscut ca un anarhist si intelectual libertarian socialist . A considerat ca ideile umaniste radicale ale lui Bertrand Russell si John Dewey sunt radacinile iluminismului si liberalismului clasic si amintesc de caracterul lor revolutionar . Iar acest Bertrand Russell spunea:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

   Bertrand Russell , “Impactul Ştiinţei În Societate „ :

   În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. „

   ” Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   Cam asta este gandirea ELITELOR si pentru a-si pune planul in practica, vor face de asa natura incat mega criza in care a intrat planeta sa fie cat mai cumplita ( incluzand si un mare razboi ). Vor crea situatii limita in care masele vor iesi in strada. Iar aici intra in scena ANARHISTII. Ceea ce se petrece acum in Grecia este pentru ei un studiu de caz dar si un inceput de drum … Cand lucrurile se vor „ coace „, astfel de actiuni vor fi atat de grave si de generalizate, incat politicul va prezenta „solutia” : „ aveti nevoie de un GUVERN MONDIAL al unei NOI ORDINI MONDIALE „. O stapanire unica si de forta care sa face ordine … Ba chiar masele vor ajunge sa-si doreasca acest lucru. Deja terenul se pregateste si auzim din ce in ce mai multe voci de personalitati ce spun ca trebuie regandita notiunea de stat si ca un concept de STANGA este mai viabil.

   In SUA lucrurile sunt puse deja la punct si au si legea care in momentul in care o vor pune in aplicare, acel mega stat va deveni cea mai mare dictatura din istoria omenirii: National Security and Homeland Security Presidential Directive. O lege noua, care specifica clar ca in cazul in care apare o stare de urgenta, vechea structura de guvernare dispare, luandu-i locul o alta, de criza. Legea nu spune insa cine va declara ca starea de urgenta s-a incheiat … Teribila unealta de istaurare a dictaturii va putea fi in mana celor ce-l sforaresc pe viitorul presedinte BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009. In seria de articole:

Am avut dreptate : Barack Obama presedinte

 Se creioneaza inceputul dezastrului : Rahm Emanuel viitorul sef al staffului lui Barack Obama

Echipa lui Barack Obama pe probleme de securitate : confirmarea instaurarii Big Brother

 

   explicam motivul pentru care am considerat ca Obama „va fi ales„ ( inca de ve vremea cand Hillary Clinton era pe „cai mari” ), motivul acestei alegeri, cine sunt in spatele lui si avertizam asupra faptului ca oamenii ce-l coordoneaza dovedesc o inclinare spre punerea in practica a draconicelor legi aparute ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001.

 

   NOTE :

 

   ( NOTA 1 )

 

   Cititi va rog si articolul:

 

PAPUSARII revolutiei din Romania 1989

 

   ( NOTA 2 )

 

   Amintesc aici de Erik Jan Hanussen ( 1889 – 1933 ) Hermann Steinschneider , evreu , nascut clarvazator , ocultist , astrolog , hipnoza , activ in timpul Weimar Republic Germany si Nazi Germany la La Scala din Berlin .

   A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri , a finantat cu mari sume de bani nazismul . In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica . A prevazut Reichstag fire ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta . Sau mai degraba era informat despre eveniment  … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe declansatorul incendiului . A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului . Se presupune ca de catre SA [Sturmabteilung] , caci stia prea multe . Se stie de asemenea ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau caci ii captase atentia fuhrer-ului .

   Cititi va rog si articolele:

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   ( NOTA 3 )

   Margaret Higgins Sanger ( 1879 – 1966 ) , evreica , importanta activista a avorturilor , eugenista , fondatoarea American Birth Control League , devenita mai tarziu Planned Parenthood . Amica cu Emma Goldman .

   John Davison Rockefeller, Jr.  a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger ( iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei ) cu a ei the American Birth Control League ( unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti ) . Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

   Cititi va rog si articolul :

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

   ( NOTA 4 )

   Putem aminti aici de:

   Jacob Henry Schiff ( 1847 – 1920 ) , evreu , nascut in Germania , bancher american . Deosebit de influent la vremea lui , acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul Russo-Japanese War . Dar ce este mai grav , a finantat Russian Revolution of 1917 .

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun . A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia , a finantat si Central Powers .  

   Ginerele lui Solomon Loeb .

   Cititi va rog si articolul :

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

 

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… « Personalitati si organizatii : ALEXANDER BERKMAN Personalitati si organizatii : LEO(N) JOGICHES » […]

    Apreciază

  2. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… « Personalitati si organizatii : HENRY PAULSON ( HENRY MERRITT „ HANK „ PAULSON JR. ) Personalitati si organizatii : ALBERT PIKE » […]

    Apreciază

  3. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… « „ INGERUL DIGITAL „ ( Digital Angel ) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa Personalitati si organizatii : PAUL LEVI » […]

    Apreciază

  4. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  5. […] Saccsiv: Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  6. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  7. Stephan I said, on februarie 1, 2009 at 9:34 pm

    Domnule moderator, daca tot sunt asa de bine organizati cei din ,,elitele ” mondiale, cine le-ar putea dejuca planurile, dupa opinia dumneavoastra ? S-ar parea ca numai Dumnezeu, nu ?! Cred ca toate detaliile acestea furnizate de dvs. cu larghete pe acest site , sunt o pierdere de vreme !

    Apreciază

  8. baruch hashem said, on martie 23, 2009 at 5:52 pm

    Aici nu estede glumit. MASONII TREBUIESC INLATURATI CU FORTA SI CHIAR SI MAS MEDIA TREBUIE RESTRUCTURATA DIN TEMELII. CEICE SUNT ATAT DE IMBECILI CA ROCKEFELLER ,ROTHSCHILD, SOROS,ILIESCU,NASTASE,PRIGOANA,ISARESCU ETC TREBUIESC TRASI LA RASPUNDERE U R G E N T SI INLATURATI… SA PLECE DIN ROMANIA. ARMATA ROMANA NU ARE CE CAUTA NICI IN IRAK NICI IN AFGANISTAN. TOTUL E O FARSA A MASONILOR „BILDERBERG ” CARE VOR O ANARHIE IN LUME SI SA DOMINE CU SIONISTI I „SINAGOGA SATANEI”. TOTI SUNT NISTE SLUJITORI AI DIAVOLULUI, CHIAR SI LIDERUL ORTODOXIEI ROMANE DANIEL ,UN MASON INFOCAT. ACESTIA , DUPA CE SI-AU VANDUT SUFLETUL DIAVOLULUI, VOR SA NE ANIHILEZE SI SA NE FACA SCLAVII LOR IAR EI SA JUBILEZE PE SPINAREA NOASTRA ROMANIA TE ROG DESTEAPTA-TE PANA NU E PREA TARZIU !!!

    Apreciază

  9. cheguevargas said, on martie 27, 2009 at 11:53 pm

    si dc nu vine diavolu sa mi ceara si mie sufletul? i l-as da imediat. ce ineptii de copilas. e rau sa fii atat de prost. visati in continuare. http://www.anarhism.wordpress.com – asta e o salvare.

    Apreciază

  10. […] ingaduit toate acestea, n-a facut-o insa pentru a veni miscari de tip Zeitgeist, new age, tibetane, anarhiste sau neonaziste cu “alternative” venusiene, extraterestre sau tot felul de sefi secreti si […]

    Apreciază

  11. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  12. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  13. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  14. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala), ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (Păzea! Legea siguranţei alimentare) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu […]

    Apreciază

  15. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa […]

    Apreciază

  16. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… no comments yet « A inceput reforma in Wikipedia? Au fost scoase referirile la Rockefeller din articolul despre grupul Bilderberg si citatele din DOGMĂ ŞI RITUAL de Albert Pike […]

    Apreciază

  17. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa […]

    Apreciază

  18. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  19. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  20. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ele sa […]

    Apreciază

  21. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  22. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  23. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa […]

    Apreciază

  24. […] Si experimente deja se fac. Dupa cum puteti observa in documentarul postat in articolul Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…, cativa anarhisti produc devastari, nefiind deranjati de catre organele de ordine. Mai mult, la […]

    Apreciază

  25. […] sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)). ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m…) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa […]

    Apreciază

  26. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  27. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  28. […] Prima este incadrabila in miscarea new age. Unii dintre adeptii sai sunt chiar atei, cum ar fi anarhistii. Oricum, si unii si ceilalti din aceasta tabara sunt anti crestini. A doua tabara insa incadreaza […]

    Apreciază

  29. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  30. […] Un pericol iminent: un-pericol-iminent-anarhismul-%E2%80%9Calternativa-anti-sistem%E2%80%9D-creata-si-coordonata-de-elit… […]

    Apreciază

  31. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  32. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  33. AL TREI-LEA RAZBOI MONDIAL « moisemotor said, on ianuarie 31, 2011 at 3:52 am

    […] ingaduit toate acestea, n-a facut-o insa pentru a veni miscari de tip Zeitgeist, new age, tibetane, anarhiste sau neonaziste cu “alternative” venusiene, extraterestre sau tot felul de sefi secreti si […]

    Apreciază

  34. […] este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch. Odata cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele […]

    Apreciază

  35. […] Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru m… […]

    Apreciază

  36. […] este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch. Odata cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. […]

    Apreciază

  37. […] cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele […]

    Apreciază

  38. […] cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.