SACCSIV – blog ortodox

ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

   Pentru nici un pacat nu a ars Dumnezeu o cetate ca pentru pacatul asta al homosexualismului. Dar biserica n-a avut o pozitie oficiala in problema asta. Patriarhule de maine, asta te asteapta, si e destul!

 

   Spunea marele duhovnic inainte de alegerea Patriarhului. Urmarind interviul de mai jos constatam ca parca stia si cine va fi acesta … Iata ca a trecut aproape un an si jumatate si n-am auzit nimic in privinta aceasta din acea directie. In conditiile in care este posibil sa traim vremuri apocaliptice ( dupa cum spunea alt mare duhovnic, IOANICHIE BALAN ) a tacea in aceasta chestiune de o mare insemnatate, este mai mult decat grav …

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ovidius said, on ianuarie 13, 2009 at 7:34 pm

    Jidanilor de asta bine meritata va este soarta, urmariti distrugerea crestinismului. Luptati impotriva lui Dumnezeu, Acuzati in nestire, pui de vipere. V-a scos Dumnezeu din tara voastra in fundul gol. Jewish religion it’s wors, ziceti mereu pace tie , pace tie. Unde va este pacea? va considerati stapanitorii lumii. Iata ca Stapanul Lumii este Hristos, un pic mai este si arabii vor fi crestini.

    Apreciază

  2. saccsiv said, on ianuarie 14, 2009 at 9:28 am

    Ovidius

    Intrati va rog la:

    https://saccsiv.wordpress.com/dialoguri-cu-evrei/

    Apreciază

  3. […] ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  4. […] ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  5. Gita said, on iunie 4, 2009 at 8:01 pm

    Radu Gir : ” Ce sinistra farsa si eroare /Sa vorbesti de spiritul crestin /Dar de fapt sa rastignesti popoare /Imbatat de sange ca de vin.”/
    Mihai Eminescu :” Religia -o fraza de dansii inventata /Ca cu a ei putere sa te aplece in jug.”/
    Mircea Eliade : ” Este de bunul simt al religiei crestine sa-i spuna omului sa-si puna intrebarea fundamentala -Care este Adevarul , Calea si Viata ?-Aceasta intrebare pusa in sufletul omului ca o rugaciune intr-un templu face mai mult decat toti mantuitorii lumii./

    V.Dramba ,” Istoria Culturii si Civilizatiei Universale „,vol.3,pag.150-165, ed.1990 prezinta ideea unor mari imparati romani si germani potrivit carora omenirea a fost vanduta si inselata de trei mari impostori : Moise , Mahomed si Hristos .

    Emil Cioran, ” Istorie si utopie ” : ” Uniunea Europeana -un nou imperiu pe ruinele fostului imperiu roman.Nu se va infaptuii cu voia ci cu forta si cu spada ; prin sudura si osificare .Odata invinse-popoarele – sub ochiul sarcastic al noului tiran robia si umilinta le vor fi stralucite .”

    Daca sunt adevarate toate acestea nu sunt necesare argumente , tine de ratiune , de bunul simt si de logica elementara .

    Apreciază

    • crip71 said, on ianuarie 22, 2010 at 8:08 pm

      mai Gita mai , esti asa de imbatat de tine insuti incat nici nu-ti dai seama ca Ratiunea la care faci apelul e mica , mica de tot , infinit de mica . Cum poti tu sa dai explicati despre infinit , cand esti limitat in tot ceea ce te exprima ca om ? Asta e Bunul tau Simt ? Chiar nu-ti intelegi starea ? Crezi ca daca ai citit cateva carti si mai stii si tu cate ceva de pe la scoala , poti sa-ti dai cu parerea despre Dumnezeu ? Daca TU ( si altii ca tine ) inca nu l-ati intalnit pe Creatorul asta nu inseamna ca nu exista. Nu ti se pare absurd sa sustii ca cineva nu exista fiindca tu nu l-ai vazut ? E o chestie de Logica Elementara ca macar sa fii la mijloc , sa ai o parere mai relaxata , nu asa transanta .

      Apreciază

      • Dhyana said, on martie 14, 2012 at 8:22 am

        Ba Dumnezeu exista, si este palpabil in toate moastele facatoare de minuni ale sfintilor nostri. In ele, Dumnezeu Duhul Sfant este mai prezent decat in mintile si inimile tuturor ereticilor care-L ponegresc si-L denigreaza.

        Apreciază

  6. Mircea Suta said, on iunie 27, 2009 at 9:28 pm

    Domnule Gita,

    Ratiunea umana este nu numai strimba, limitata, dar si foarte molipsitoare ! Diavolul este foarte siret ! A facut Dumnezeu Sfinti pe uniii dintre cei care au spus aceste citate ?! Eu sunt convins ca nu. De ce ?! Pentru ca au spus minciuni frumoase, interesante ! Adevarul este dincolo de lucruri ! Sfintii pe care credinta ortodoxa i-a dat, acestia au spus Adevarul ! De aceea i-a facut Dumnezeu Sfinti ! Avem ca dovada trupurile lor neputrezite ! Avem ca dovada minunile pe care Ei le fac ! De ce sa ne lasam orbiti de ratiunea omeneasca ?! Ca sa bucuram pe diavol ?!
    In plus se intimpla prin pronia lui Dumnezeu atitea minuni in lumea ortodoxa ! Incepind cu Lumina Sfinta de Pastele ortodox, cu piatra izvoritoare de mir din Biserica Invierii, apa Iordanului care curge in sus in ziua sarbatoarei de Boboteaza, icoane care pling cu lacrimi de mir, si atitea altele ! Eu personal am cunoscut un preot roman care locuieste si slujeste in Texas, parintele mi-a povestit cum odata in timp ce slujea, a inceput sa curga mir din icoana Sfintilor patruzeci de mucenici.
    Deci dragii mei, Adevarul este in Ortodoxie ! Biserica de la Domnul Iisus Hristos Dumnezeul Cel Viu !
    Omul dupa mintea lui limitata si robita de simturile trupesti, robita de placeri de patimi, nu poate accede la Adevar ! Si atunci inventeaza inspirat fiind de satana, inventeaza tot felul de teorii logice ! Dragii mei ! DUMNEZEU EXISTA SI ESTE VIU ! IL MARTURISESC TOATE VIETATILE PAMINTULUI ! EL LE-A CREAT ! EL LE-A DAT VIATA !
    VIATA ACEASTA ESTE O MARE SI MINUNATA TAINA CE O PRIMIM IN DAR DE LA DUMNEZEU ! SANSA NOASTRA DE RAI !

    Sa nu credem in toate teoriile timpite de la „desteptiii” lumii ! Este vreunul din acestia Sfint ?! Nu exista nici o dovada a sfinteniei lor ! Prin urmare minciunile lor vin de la satana care vrea sa ne indeparteze de Dumnezeu Creatorul, Izvorul si Tiitorul Vietii si Stapin peste Viata si peste moarte ! Satana care-i tatal minciunii, are scopul sa ne desparta de Dumnezeu si sa ne atraga in intunericul iadului. Sa dispretuim pe tatal minciunii si sa-l alungam din gindurile noastre ! De peste tot !

    Imi cer iertare de la voi, daca cumva am folosit un limbaj neadecvat sau am suparat pe cineva !

    Eu personal pot sa afirm ca Dumnezeu a facut multe minuni in viata mea de pacatos ! Nu am si nu voi avea vreodata cuvinte pentru a-I multumi cum se cuvine !

    BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA ! AMIN !

    DOAMNE AJUTA !

    mircea

    Apreciază

  7. […] ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  8. […] ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul        […]

    Apreciază

  9. […] fac multi ierarhi pasi spre ecumenism, degeaba nu au nici o atitudine clara impotriva masonerie, si nici macar impotriva sodomiei … Nu-i de […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  11. admin said, on februarie 13, 2010 at 5:53 pm

    Să ne întărim în credinţă! Şi nu spurcăciunea păcatului să ne sperie ci incapacitatea noastră de-al mărturisi pe Hristos!

    In Rusia, un creştin a fost pus la închisoare pentru că l-a mărturisit pe Hristos. Cred că trebuie să observăm că dacă ne mai „fierb” ăştia aşa nu ajungem zile bune.

    Puteţi să vă încurajaţi, Moldova de peste Prut încă e vie – http://cezarsalahor.wordpress.com/2010/02/08/foto-intre-dragoste-si-toleranta/

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  17. unudintrevoi said, on august 16, 2010 at 5:48 pm

    de ce il bagati pe Ghita in seama?! el nu a venit aici sa dezbata nimic, a venit sa ,,arate” cat e el de „destept”. Mandria lui si a celor ca el, imbuibati de salate nihiliste imposibil de digerat, hraneste credinta celor care au ochi ageri si urechi fine…Pune baza pe ce au zis niste imparati germani (nu stie exact care) despre niste reale modele de comportament. Doua’j’ de milioane de ,,Ghita” se uita in gura UE si ignora esenta, ajutati de logica lor subelementara…

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  21. alex said, on octombrie 23, 2010 at 6:42 am

    BRAVO OVIDIUS !!! ITI DAU DREPTATE !!!

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază

  24. […] Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.