SACCSIV – blog ortodox

APOCALIPSA, traim vremurile din urma ?

   Iata ce scrie in Apocalipsa :

   “ Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând:

   Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,

   Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.

   Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.

   Iar pe fruntea ei scris nume tainic: BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.

   Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.

   FIARA pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.

   Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

   Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

   Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

   Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii Pământului .

   Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
   Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
   Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. Şi un al doilea înger a venit, zicând: A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul furiei desfrânării sale.
   Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
   Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
   Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
   Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus. „

 

   Conform Sfintilor Parinti , fiara este antihristul , ce initial sustine desfranata ( Noul Babilon bogat , fara moralitate si prigonitor de crestini ) . Expresia „ era şi nu este şi va să se ridice din adânc „ este revers parodic al definitiei lui Iisus Hristos : „ Cel ce Este , Cel ce Era si Cel ce Vine „ . Completarea cu „ şi să meargă spre pieire „ arata foarte clar nu doar ce ii este pregatit , ci il si descrie ca ceea ce si este : o parodie a adevaratului Mesia . Dar foarte multi oameni i se vor inchina , cei din categoria celor carora le tot poti spune de Dumnezeu , ei sunt tari in cerbicie si rataciti s-au nascut , rataciti mor.

   Coarnele sunt imparatii pamantului peste care este stapan Noul Babilon . Acestia se vor uni cu antihristul ,se vor pune sub stapanirea lui si-l vor distruge .

 

   Sa vedem in continuare ce ne spun sfintii , teologii si marii duhovnici

   Profetia Sfantului Cuvios Nil Atonitul, despre antihrist si sfarsitul lumii ( traitor in sec. 17 , mutat la Domnul in 1651 ) :

   Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. „ ( NOTA 1 )

    Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. ( NOTA 2 ) Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga. „ ( NOTA 3 )

   Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt  Atunci vor zbura prin aer ca pasarile si vor inota prin adancul marii ca si pestii . „ ( CUM SA NU-L CREZI , CAND A PREVAZUT DUPA CUM BINE SE VEDE , FOLOSIREA TELEFONIEI SI A INTERNETULUI , A AVIONULUI SI A SUBMARINULUI ? )

   Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfanta Treime inchinat. „ ( VEDEM CLAR IN EPOCA MODERNA „ ARGUMENTATIA „ ATEISMULUI CE INVOCA STIINTA PENTRU COMBATEREA CRESTINISMULUI . PE DE ALTA PARTE , CIMENTAREA IN MATERIAL SI LIMITAREA STRICTA LA SIMTURI , DUCE LA UITAREA CREATORULUI )

   SI MAI SPUNE SFANTUL ( CEEA CE PENTRU EL ERA PROFETIE , PENTRU NOI ESTE  DEJA ISTORIE ) :

   Fiindca dupa 1913 trecand 79 de ani se vor face toate rautatile profetite despre venirea lui Antihrist . „ ADICA 1992 , CREAREA UNIUNII EUROPENE , INCEPUTUL SFARSITULUI … PENTRU A VEDEA SIMILITUDINILE UE CU NOUL BABILON – DESFRANATA DIN APOCALIPSA , CITITI VA ROG ARTICOLUL

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   PENTRU FINAL , SFANTUL ZICE :

   Atunci, vazand Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mantui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta -, si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce-i slujesc lui. „

   DESPRE ACELASI 1992 NE-A SPUS SI Sf. Ierarh Calinic de la Cernica (1787-1868 ) :

   Un zvon circula in tara ca nu peste mult timp, adica in 1848, aveau sa aiba loc mari evenimente, un sfarsit de lume, un inceput de lume noua. (  ESTE VORBA DESPRE REVOLUTIILE MASONICE DIN 1948 DE PE INTREG CUPRINSUL EUROPEI ) Framantat de aceste ganduri, intr-una din nopti, intorcandu-se la chilie de la slujba utreniei si asezandu-se ca de obicei pe scaunul sau – caci asa obisnuia sa se odihneasca cuviosul, sezand pe un scaun si niciodata intins pe pat -, in acel moment s-a aflat cu trupul in picioare, aievea nu in vis, in cealalta insula a Sfantului Gheorghe, avand de-a dreapta pe Sf. Ierarh Nicolae si de-a stanga pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, care il mustrau de ce nu a inceput zidirea manastirii in aceasta insula, pentru care deja primise bani.
   Cuprins de frica si de cutremur, staretul Calinic a raspuns: „Iertati-ma, sfintilor ai lui Dumnezeu, dar citind eu unele prevestiri despre viitor, am crezut ca la anul 1848 va fi sfarsitul lumii„. Atunci sfintii i-au zis: „Uita-te spre rasarit„. Si ridicand cuviosul ochii spre rasarit, nu se mai vedea cerul, ci numai o mare lumina dumnezeiasca iar el spaimantandu-se, a cazut la pamant . „Priveste acum la rasarit si vei vedea taina cea mare a Providentei„. Si fiind intarit de darul lui Dumnezeu, Sf. Calinic a vazut pe cer pe Sf. Treime, asa cum este zugravita pe sfintele icoane, iar dedesupt, pe un mare pergament luminos era scris cu litere mari: 7500, ani de la Adam. Atunci sfintii care il sustineau pe brate, i-au zis: „Vezi ca nu la 1848 va fi sfarsitul lumii, ci sfarsitul lumii va fi cand se vor implini 7500 de ani de la Adam ? Asadar, au adaugat sfintii, incepe indata a zidi marea manastire a Sf.M. Mc.Gheorghe„.

   ACEASTA ESTE VEDENIA Sf. CALINIC DE LA CERNICA . PRECUM OBSERVAM , SE INDICA PRECIS ANUL 7500 DE LA ADAM , CARE CORESPUNDE ANULUI 1992 .

   Iata ce ne-a spus Sfantului Metodie, arhiepiscopul Patarelor, care a patimit in anul 310 d.Hr :

   Si dupa aceea va imparati Antihrist … si va face minuni si semne ciudate, incat pe multi ii va rataci de la dreapta credinta si de va putea pana si pe cei alesi… Si va mari si va slavi pe evrei si va dezradacina bisericile si le va preface (le va da alta destinatie) si va fi foamete si ciuma in toata lumea ( NOTA 4 ). Si apele se vor usca, iar paraiele si raurile vor seca. Si ploaia nu-si va da roada sa pe pamant. Si va stapani acest blestemat 3 ani si 6 luni.

   Atunci va trece anul ca luna, si luna ca saptamana, si saptamana ca ziua, si ziua ca ora , si ora ca minutul pentru robii cei alesi ai lui Dumnezeu . „

   Iata ce ne spune Sf. Lavrentie de Cernigov :

   Acum,  noi îi votăm pe conducătorii noştri suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. ( NOTA 3 ) Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota. ( NOTA 5 )

   Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. ( NOTA 6 ) Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind ( NOTA 7 )

   Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat  ( NOTA 8 )

   Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

   Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . ( NOTA 9 ) Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

   Antihrist va proveni dintr-o femeie curvă, o evreică dintr-al doisprezecelea neam de preadesfrânaţi. Deja de la adolescenţă se va deosebi de semenii săi prin capacităţile sale intelectuale deosebite, care se vor manifesta la el mai ales după vârsta de 12 ani când, plimbându-se prin parc cu mama lui, se va întâlni cu satana care ieşind din beznă (din adâncul iadului) va intra în el. Băiatul se va cutremura de spaimă dar satana îi va spune: „nu te teme şi nu te înspăimânta, eu te voi înălţa pe tine”. Acest copil îi va uimi pe toţi cu inteligenţa sa. Şi aşa, din el va încolţi şi se va coace în chipul omului „antihristul”. Când satana va fi întronat, în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credinţei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta să fie citit corect, iar acolo unde vor fi scrise cuvintele „şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu el se va lepăda de acestea şi se va recunoaşte doar pe sine. La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.

   Antihrist va fi foarte învăţat şi va cunoaşte toate vicleniile sataniceşti şi va face multe minuni false şi semne amăgitoare. Pe el îl vor vedea toţi şi îl va auzi lumea întreagă (prin televiziune, radio, etc. ). Pe oamenii săi el îi va ştampila cu semnul său. Însă pe adevăraţii creştini, care i se vor opune, are să-i urască cu ură mare. Atunci va începe ultima şi cea mai mare prigoană a creştinilor care vor refuza ştampila satanei (semnul 666). Prigoana va începe îndată de pe pământul Ierusalimului iar apoi se va extinde pe tot globul şi se va vărsa ultima picătură de sânge în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dintre voi, copiii mei, mulţi veţi ajunge aceste vremuri îngrozitoare. Ştampila lui satana (666) va fi de aşa natură încât toţi vor vedea dacă a primit omul sau nu semnul satanicesc. Creştinul care nu va primi semnul satanei (666) nu va putea nici să vândă şi nici să cumpere nimic. ( NOTA 10 ) Dar nu vă pierdeţi nădejdea şi nu vă descurajaţi, că Dumnezeu nu-Şi va părăsi turma Sa. Să nu vă fie frică, nu cumva să vă deznădăjduiţi!

   Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”. Şi iată că, pentru aceste fărădelegi, pământul nu-şi va mai da roada sa şi va fi o secetă aşa de mare, încât pământul va face aşa nişte crăpături că va putea să cadă omul într-însele. Creştinii vor fi omorâţi sau izgoniţi în locuri pustii, dar Dumnezeu are să-Şi îngrijească turma Sa, dându-le de mâncare şi apă de băut celor ce urmează Lui. Pe evrei de asemenea îi va goni într-un loc. Mulţi evrei care au trăit cu adevărat după legea lui Moise, nu vor primi pecetea lui antihrist. Ei vor sta în aşteptare, urmărindu-i toate activităţile lui. Ei ştiu că strămoşii lor nu L-au recunoscut pe Hristos drept Mesia, dar aici va lucra Dumnezeu, căci ochii lor se vor deschide şi ei nu vor primi ştampila lui satana, iar în cel de-al unsprezecelea ceas îl vor recunoaşte pe Iisus Hristos drept Mesia, vor trece la ortodoxie, iar pentru credinţa lor se vor mântui. ( NOTA 11 ) Restul poporului, fiind slab în credinţă, va merge după satana. Iar când pământul nu va mai rodi, oamenii vor merge la satana cerându-i pâine, la care el le va răspunde: „dacă pământul n-a rodit, eu nu pot face nimic”. Vor seca râurile şi lacurile, şi nu va mai fi nici apă în fântâni. Acest dezastru se va lungi vreme de trei ani şi jumătate, dar pentru aleşii Săi Dumnezeu va scurta aceste zile. În aceste grele vremuri încă vor fi luptători puternici, adevăraţi stâlpi ai Bisericii Ortodoxe care vor avea harul Rugăciunii lui Iisus (rugăciunea inimii) şi Dumnezeu îi va acoperi pe ei cu harul Său cel sfânt şi binefacerea Sa cea atotputernică şi ei nu vor vedea acele minuni şi semne false care vor fi pregătite de antihrist pentru toţi oamenii şi pe care le va vedea restul lumii, unele chiar în bisericile creştinilor. Încă o dată vă repet să nu mergeţi în aceste biserici, căci Hristos şi binefacerea Lui nu va fi acolo .

   Va fi război, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele.  Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri . Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere. ( NOTA 6 )

   Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile. ( NOTA 12 )

   Mulţi duhovnici şi slujitori ai Bisericii îşi vor pierde sufletul în vremea antihristului!

   În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. ( NOTA 13 ) Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. ( NOTA 14 ) Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!” ( NOTA 5 )

   Sfântul Nicolae Velimirovici, ierarhul care a fost canonizat de Sinodul Bisericii Serbiei nu cu multă vreme în urmă, spunea următoarele lucruri:

   Vedem si noi multe semne care au fost prezise de Domnul Iisus, nu suntem orbi. „

   Marele teolog Dumitru Staniloaie spune la randul sau :

   Ecumenismul este un produs al masoneriei „ . ( NOTA 15 )

   Parintele Paisie Aghioritul

   Vor fi politicosi, pentru că vor fi europeni, vor arăta că sunt la înăltime. Nu îi vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trăi dacă nu are pecetea. Vor spune ei: „Fără pecete vă chinuiti. Dacă ati fi primit-o, nu ati fi trăit asa de greu”. Nu se vor putea folosi nici monezi de aur, nici dolari, dacă vor avea„.

   De aceea, dacă fiecare se va îngriji să trăiască de pe acum simplu, în cumpătare, va putea trăi în acei ani. Să aibă omul curaj să cultive grâu, cartofi, să pună putini măslini si atunci, cu vreun animal, cu o capră, cu putine găini va putea înfrunta nevoile familiei sale. Pentru că si provizii de ar face, nu-i vor folosi mult, deoarece alimentele nu tin mult si se strică repede. Pentru cei alesi se vor scurta însă zilele„.

   „Încet, încet, după cartelă si buletin de identitate, adică după îndosariere, vor înainta în mod viclean la pecetluire. Vor sili, prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii să primească pecetea pe frunte sau pe mână.”

   Vor forta astfel lucrurile si vor spune: „Vă veti misca numai cu cartele”. Banii se vor desfiinta. Va da cineva cartela la magazin si va cumpăra si vânzătorul va lua banii din bancă„.

   Cel ce nu va avea cartelă nu va putea nici vinde, nici cumpăra. Pe de altă parte, vor face reclamă sistemului perfect al pecetluirii cu raze laser cu 6-6-6, pe mână sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. În acelasi timp, la televizor vor arăta că cutare a luat cartela cutăruia si i-a luat banii din bancă, si vor spune mereu: „Mai sigură este pecetluirea cu raze laser, pe mână sau pe frunte, pentru că numai detinătorul îsi stie numărul lui. Pecetluirea este sistemul perfect . „ ( NOTA 10 )

   Din păcate, iarăsi “anumiti cunoscători” îi vor “înfăsa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca să nu-i mâhnească. “Aceasta nu are importantă”. “Nu-i nimic, este destul să credeti lăuntric”. Si, desi vedem că Apostolul Petru, care s-a lepădat numai la exterior de Hristos, i s-a socotit aceasta cu adevărat lepădare, acestia se leapădă de Sfânta pecete a lui Hristos, ce le-a fost dată la Sfântul Botez, care este “Pecetea darului Sfântului Duh”, prin primirea pecetii lui antihrist si mai spun apoi că îl au pe Hristos înlăuntrul lor.
Dar cu toate cele pe care le-am arătat, auzi, din păcate, o grămadă de neghiobii ale mintii unor “gnostici” de astăzi. Unul spune: “Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alături”. Altul spune: “Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o grămadă de alte neghiobii, crezând că se vor sfinti în felul acesta. Dar toate acestea sunt înselări.
   Numai cele care primesc sfintire, numai acelea se sfintesc. De pildă, apa primeste sfintire si se face agheasmă. Insă urina nu primeste sfintire. Piatra se poate face pâine prin minune, dar necurătia ( fecalele ) nu primeste sfintire.
   Prin urmare, diavolul, antihristul, atunci când este pe buletin, pe mână sau pe fruntea noastră prin simbolul lui, nu se sfinteste chiar si o cruce de ai face.
   Avem puterea Cinstitei Cruci, a simbolului sfânt, si harul dumnezeiesc al lui Hristos numai atunci când ne îndestulăm cu Sfânta pecetluire a Botezului, prin care ne lepădăm de satana, ne unim cu Hristos si primim sfânta pecetluire: “Pecetea darului Duhului Sfânt”.
Hristos să ne lumineze pe toti. Amin. “

   Sunt multi oameni ai lui Dumnezeu ce au mai profetit , printre ei si Sfantul Efrem Sirul, Sfantul Andrei cel Nebun pentru Hristos, etc.

   Pentru intocmirea articolului de mai sus am folosit si materiale din RAZBOI INTRU CUVANT

 

   Va invit sa cititi excelenta lucrare a Ierom. Serafim Rose . Veti intelege mai bine ce se petrece in jurul nostru:

ortodoxia_si_religia_viitorului.exe

 

   De asemenea o ampla lucrare scrisa in 1990 , cuprinzand inclusiv profetii ale unor Sfinti sau mari duhovnici

profetii.exe

   NOTE :

   ( NOTA 1 )

   Toti cei ce au profetit despre perioada lui antihrist au specificat marea desfranare , sodomie si uciderea de prunci nenascuti ce va fi atunci . Vedem ca am intrat din plin in aceasta epoca a sexului : revolutia sexuala , promovarea homosexualitatii , inclusiv in unele tari mergandu-se pana acolo incat cei mici sunt invatati de noul concept modern de familie tata-tata-copil sau mama-mama-copil . „ Societatea moderna “ le considera o culme a exprimarii democratice a libertatii , un fel de etalon pentru masurarea gradului de democratizare a unui stat . Este un plan amplu de distrugere a conceptului de familie traditionala si de stricare ca societatii . Cititi va rog si articolul :

Educarea voit gresita a copiilor , componenta importanta in edificarea noii societati

   ( NOTA 2 )

   Observam stricarea societatii , nebunia adolescentilor de la noi sau in forme grave in SUA , unde la 1-2 luni un tanar se apuca sa impuste oameni in spatii aglomerate . Unul din factorii determinanti in imbecilizarea individului este mass-media , industria de filme. Cine sunt stapanii lor, cititi va rog in articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   ( NOTA 3 )

   Deja nu se mai intelege nimic din esicherul politic modern . Totul este o unitate in diversitate .

   ( NOTA 4 )

   Si va mari si va slavi pe evrei . „

   Acum 1700 de ani Sfantul a profetit uimitor de corect ceea ce vedem ca se petrece in istoria moderna. PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere . Se spune ca iluminatii doreau declansarea a trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei . Albert Pike a si confirmat-o .

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte , pentru capitalizarea PAPUSARILOR , pentru pregatirea celui de al doilea , si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL , anume Liga natiunilor ( 1919 ) .

   Al doilea razboi a pornit , in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind , dupa terminarea lui , etnia precum un zid protector , un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “ anti semitismului “ . Apoi pentru formarea ONU ( 1945 ) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate : World Bank Group ( 1945 ) sau International Monetary Fund . ( 1944 ). Cititi va rog si :

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Al treilea , va fi si cel mai cumplit , fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare , alimentare ( inca de anul trecut avertizam , inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii , ca de exemplu case, masini, va avea un pret prabusit iar mancarea, apoi apa, un pret urias ), marile miscari de strada .

   Tot ei au declansat si marile crize financiare pentru ca acumulau de fiecare data mai multa forta si dirijau cursul evenimentelor pe lina dorita de ei. Evreul Ben Bernanke, presedintele consiliului guvernatorilor Federal Reserve, de care s-a tot auzit in ultima vreme, recunostea :

   “ Referitor la Great Depression , aveti dreptate , noi am facut-o . Ne pare rau . 

   Cititi va rog si articolul:

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   ( NOTA 5 )

   Un imparat conduce desigur un imperiu , adica o formatiune statala enorma formata din puzderie de neamuri . De remarcat formarea UE si preconizata formare a unei uniuni nord americane . Despre UE , cea care a negat originile crestine ale Europei si care s-a autodeclarat continuatoarea revolutiei franceze cu tot cu sloganul „ libertate , egalitate , fraternitate „ ( pe „ vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot „ il trec sub tacere ) cititi articolul PAPUSARII – Uniunea Europeana . Sa ne amintim doctrina iluminatilor ( cei ce au initiat acea revolutie franceza ) : abolirea religiilor , a patriotismului si a familiei traditionale . Ei sunt cei cu Noua Ordine Mondiala , ei sunt motorul miscarilor importante de la 1789 si pana la revolutiile : americana , 1848 , Garibaldi , Simon Bolivar , bolsevica , Spania si pana in zilele noaste . Ei sunt ideologii STANGII malefice si stapanii lojelor masonice. Ei doresc un GUVERN MONDIAL … Cititi va rog si articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   ( NOTA 6 )

   Este vorba despre preconizatul, dupa cum am arata mai sus, al treilea razboi mondial. Celebre sunt citatele greilor planetei :

   David Rockefeller :

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

   Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “
 

   George Soros, la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995:

   Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.

   Cititi va rog si analiza documentarului Endgame :

ENDGAME – ALEX JONES , subtitrare in limba romana , analiza documentarului

   Ca se fac pregatiri pentru viitorul ultim razboi din zona Constantinopolului o dovedeste si istoria declararii independentei Kosovo : amplasarea acolo a celei mai mari baze militare americane din strainatate .

   ( NOTA 7 )

   Terenul este pregatit . Deja crestinilor li se pun etichete de fanatism , bigotism , arhaism , extremism.

   ( NOTA 8 )

   Intr-adevar , vedem puzderie de binerici noi precum si preconizata Catedrala.

   ( NOTA 9 )

   Asa este . Cati oare baga de seama tot ce se pregateste?

   ( NOTA 10 )

   EAN-13 (European Article Numbering = Numerotarea Europeana a Articolelor) este varianta pentru Europa si restul lumii si se pare ca va fi folosit pentru stabilirea unui cod numeric matricol unic (C.N.M.U.) pentru fiecare individ, cod ce urmeaza a fi inscris pe noile cartele europene de identitate .

   Consider , precum cinstitul monah , ca specificarea din Apocalipsa : „ pe mana sau pe frunte „ trebuie privita si la propriu . Iar tehnologia permite acum acest lucru , prin implanturi cu microcipuri . Cititi va rog si

CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI

   ( NOTA 11 )

   Minunata profetie pentru poporul Israel . De fapt PAPUSARII reprezinta o minoritate , restul din nefericire sunt mase de manevra si carne de tun . Sunt amaratii din lagarele de concentrare . Sunt napastuitii din timpul pogromurilor …

   Oricare ar fi fost criza mondiala moderna : economica sau razboaie , PAPUSARII s-au super imbogatit si au devenit din ce in ce mai puternici . Si atunci stai si te intrebi : cum se poate ? In schimb evreul de rand a patimit . In plus , poporul ales , cel evreu , a dat omenirii cei mai mari sfinti !

   Despre PAPUSARI , Domnul nostru Iisus Hristos marturiseste aceasta, zicand: „Eu am venit intru numele Tatalui Meu si nu M-ati primit; iar altul daca va veni in numele lui, pe acela il veti primi …” Ei pe antihrist il primesc .

   ( NOTA 12 )

   Sfântul Simeon Noul Teolog spunea :

 

Lumea asta atât o ţine Dumnezeu până se va împlini numărul îngerilor căzuţi, din sufletele drepţilor.

   Nu este singurul care o spune si desigur ca si diavolul stie acest lucru si face tot ce-i sta in putinta sa intarzie acest moment . De peste 100 de ani s-a declansat o sinistra „ revolutie „ impotriva pruncilor nenascuti dusa de aceeasi care promovaza revolutia sexuala , homosexualitatea , eugenia , anti crestinismul , teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul , declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii ( economice , revolutii , razboaie ) , etape ale edificarii GVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE , viitoarea societate formata din doua clase : ei si plebea sclava lor . E bine sa stim cine sunt cei care au instrumentat de peste 100 de ani acest dezastru . Multumita bunului Dumnezeu am reusit sa aduc la lumina multe din aceste informatii :

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare  

   ( NOTA 13 )

   “ În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni “

   Iar acest lucru SISTEMUL cauta sa-l infatiseze intr-o forma acceptabila de catre mase: EXTRATERESTRII … Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Alice Bailey, Rudolf Steiner ( Thule Society din Germania , alta “ fiica “ a Theosophical Society , care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler … ) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple. Iar aceste miscari sunt pietrele de temelie ale new age, ale „ religiei viitorului „ . Cititi va rog si articolul:

Extraterestrii , Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA

   ( NOTA 14 )

   Cititi va rog si articolul:

BOMBA ATOMICA , o afacere a elitei EVREIESTI ?

   ( NOTA 15 )

   Observam din ce in ce mai des in mass-media elogii aduse masoneriei:

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

 

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fanitza said, on ianuarie 9, 2009 at 11:18 am

    sigur că trăim vremurile din urmă!

    mai devrme sau mai târziu vom ajunge cu toţii, cei care trăim în această comunitate, terra, pe lumea cealaltă. desigur, în caz că ar exista vreuna!

    Apreciază

  2. mihnea87 said, on ianuarie 9, 2009 at 11:54 pm

    Poate UE nu e chiar o solutie la problemele mondiale. Ar fi nevoie de o inca Inchizitie? Voi crestinii vedeti diavoli si demoni in orice. Nu va ganditi cat de rau faceti lumii. Idiotilor.

    Apreciază

  3. sterie said, on ianuarie 10, 2009 at 3:27 pm

    mia fost lene sa citesc tot 😛 … dar va pot spune … un banc …. vechi … dar mishjto 😛

    ” Toata lumea panicata k vine apocalipsai …. dar cnva spune: NU VA PANICATZI !!! CA ROMANIA ESTE IN URMA CU 50 DE ANI ” 😀 sper k va placut 🙂

    blogul meu –> http://sterie.wordpress.com/

    Apreciază

    • Ion said, on noiembrie 10, 2009 at 9:51 am

      Catre Sterie
      Mai intai invata scrierea corecta romaneasca si nu un simulacru idiot format din amestec americanesc cu chat si alte prescurtari cretine. Si afla ca mie unul nu mi-a placut esti penibil de prost.

      Apreciază

  4. […] n-am auzit nimic in privinta aceasta din acea directie. In conditiile in care este posibil sa traim vremuri apocaliptice ( dupa cum spunea alt mare duhovnic, IOANICHIE BALAN ) a tacea in aceasta chestiune de o mare […]

    Apreciază

  5. ion adrian said, on ianuarie 10, 2009 at 7:12 pm

    @saccsiv
    Atentie la nota 4, unde daca se clicheaza pe cele doua linkuri ref la nazism esti trimis la :

    http://en.wikipedia.org/wiki/International_Monetary_Fund

    Ce se intampla?

    Apreciază

  6. ion adrian said, on ianuarie 10, 2009 at 7:17 pm

    @Saccsiv,
    La nota 6 scri:

    Ca se fac pregatiri pentru viitorul ultim razboi din zona Constantinopolului o dovedeste si istoria declararii independentei Kosovo : amplasarea acolo a celei mai mari baze militare americane din strainatate.

    Pe ce te bazezi cand spui ca in Kosovo ar fi cea mai mare baza americana din strainatate?

    Apreciază

  7. ion adrian said, on ianuarie 10, 2009 at 7:24 pm

    @Saccsiv,
    Ref la domnia Antichristului,eu cred ca avem dovezile necesare ca ea a cam sosit in sensul ca azi bunii sunt oropsiti, discriminati, saraciti si multi mor prea repede si ticalosii sunt bine sunt fericiti etc deci stapanul lor domnind acum ii raplateste pe acestia si ii urgiseste pe primii.
    De asemeni personalitati deosebite mor prea devreme probabi pentru a fi salvate de va urma ele neavand ce cauta in toata mizeria ce urmeaza…

    Apreciază

  8. saccsiv said, on ianuarie 10, 2009 at 7:49 pm

    Ion Adrian

    Multumesc mult . Eu verific doar in word si acolo mergea. Am rezolvat-o acum si in blog. Referitor la baza, n-am la mine ciorna cu Kosovo ( pregateam un articol, dar cum intre timp m-am luat cu altele, am amanat postarea lui ). Cand reintru in posesia sa voi raspunde concret.

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  9. angelin said, on ianuarie 11, 2009 at 12:21 pm

    Doar sa fim prea batuti in cap sa nu observam ce se intampla la ora asta in lume si deja observ ca prigoana impotriva crestinilor a inceput ROMANII sunt primii .

    Apreciază

  10. angelin said, on ianuarie 11, 2009 at 12:27 pm

    Ganditi-va care este rolul jocului Counter Strike?

    Apreciază

  11. Alin said, on ianuarie 11, 2009 at 5:07 pm

    Bai Mihnea87 inainte sa spui k o tara intreaga este ,,idioata” ti-as recomanda sa te gandesti de o mie de ori! Vorbesti numai tampenii si nu stii nimic! Rau faci tu cu ignoranta ta, nu crestinii! Ce legatura are Inchizitia cu Ortodoxia? Mai citeste istorie ca habar n-ai! Priveste la Inchizitia Occidentala si apoi vino sa dai comentarii idioate ca si acesta! Si inca ceva…e o vorba la romani…cine spune, ala este! Trage tu concluzia!

    Apreciază

  12. mihnea87 said, on ianuarie 12, 2009 at 12:43 pm

    Nu o tara este idiota. Tot pamantul este. Crezi ca ortodoxia este mai breaza decat catolicismul? Da, stiu de Marea Schizma si deosebirile intre cele 2 curente crestine. Orice religie care are ca dogma „Crede si nu cerceta” face rau civilizatiei umane. Si cu vorba romanilor „Cine spune ala e” … no comment.

    Apreciază

    • codrin said, on august 8, 2010 at 9:35 pm

      BAAA sunt satul de balivernele voastre
      unde ai vazut PAGANO ca scrie „CREDE SI NU CERCETA”
      FRATILOR SUNTETI ATATIA AICI CARE ATI DAT COMMENT DAR NIMENI NU A CONTRAZIS`O PE SATANA?
      din moment ce nu ai citit biblia normal ca nu stii ca asa ceva nu scrie acolo
      ai auzit vorbele astea de la altcineva FARA SA CERCETEZI SI AI CREZUT VORBELE ASTEA
      DECI TU ESTI CEA CARE CREZI SI NU CERCETEZI
      crezi in neexistenta DIVINA si crezi in MINCIUNI FARA SA CERCETEZI
      PIEI DIAVOL

      Apreciază

    • cyp said, on februarie 11, 2011 at 12:00 pm

      crede si nu cerceta? Inca din geneza porunca este: „Nimic sa nu dispretuiti, toate cercetati-le , pastrati ce este bun, fereti-va de orice fata a raului” si este repetata pe parcusul vechiului si noului testament comanda asta. Partea cu crede si nu cerceta e pur si simplu propaganda atee. Ortodoxia nu a afirmat niciodata asta. de catolicism nu ma pronunt

      Apreciază

    • ehcadroi@rocketmail.com said, on noiembrie 21, 2013 at 5:16 pm

      In religia ortodoxa nu exista „crede si nu cerceta”… Dogma aceasta a aparut in perioada Inchizitiei. Daca ai citit biblia sau daca vrei s-o citesti, iti dau eu unul din pasajele, care neaga aceasta dogma, dupa parerea mea, cel mai concret: „Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. (Matei 7, 7-8).

      Apreciază

  13. ion adrian said, on ianuarie 13, 2009 at 6:16 pm

    @Mihnea
    Crede si nu cerceta nu inseamna ce crezi tu.
    Este afirmarea faptului, ca in fata transcendentei cercetarea nu te ajuta cu nimic si ramai pe afara.

    Apreciază

  14. saccsiv said, on ianuarie 14, 2009 at 9:31 am

    ion adrian

    Intrati va rog la:

    https://saccsiv.wordpress.com/dialoguri-cu-evrei/

    Apreciază

  15. ion adrian said, on ianuarie 14, 2009 at 10:23 am

    @Mihnea,
    Ref la mondializare eu consider ca tendinta spre asa ceva este inexorabila si este consecinta micsorarii din toate pdv a acestui glob, a depasirii in curand a granitelor sale , notiunea de umanitate fiind din ce in ce mai concreta si mai putin metaforica retorica.
    Are desigur umanitatea probleme concrete si este momentul in care raul sa-i spunem Antihristul, foloseaste toate acesta situatie lovind in crestinism etc.
    Cred ca deasemeni, daca omul a fost creeat din perechea primordiala rasele derivand ulterior ceea ce a dovedit si genetica in ultimii ani (vezi Eva mitocondriala si Y-Adam) incent, iancet, se va reveni spre rasa primordiala, dar desigur imbogatita cu toate elementele pozitive, utile „regnului” noastru(pot explica termenul dar numai la solicitare expresa)selectate in cadrul diferitelor rase si in timpul scurs de la aparitia noastra.
    Iarasi si aici graba fortarea atacarea crestinismului si a oricarei religii de pe pozitii de forta si orgoliu se afla pe partea diavoleasca a „foii de hartie”(si acesta figura de stil o pot explica la cerere)
    Cdred deasemeni ca cel mai mare sprijin raului il dau exaltatii sau talibanii din tabara noastra asa cum daca a dat cineva sprijin special iredentismului maghiar atunci acela a fost Vadim, caci deaspre actiunile stupide ale acestuia, scot ca nici AVO nu ar fi putut fi mai eficient.
    Deci este aberant sa te uiti in trecut fara sa intelegi prezentul si tendintele acestuia.
    Mondializarea si refacerea rasei primordiale sub in final religia crestina triumfatoare in mod natural si nu prin vre-o coercitie este sensul corect de evolutie al umanitatii si daca noi nu ne angajam sa facem asta cum trebuie si-i lasam pe „cel rau sa faca cum vrea incercand sa-l contram cu cei place lui mai mult rezistenta non inteligenta nu facem ce trebuie.
    Cred ca solutia este Calea a treia de care stiu ca a vorbit Sf Parinte ioan Paul al II lea, dar nimeni nu stie inca ce este cu exceptia mea care o descoperisem indepandent si fara sa stiu de existenta pe plan mondial a acestei cautari.
    Mondializarea cf Bilderberg este pe fata neagra iar cea cf Papei si cf teoriei personale este pe fata cea alba a foii de hartie.
    Dar daca Bilderbergii incearca sa se impuna prin minciuna, ipocrizie si fals, binele si adevarul nu se poate impune dacat in lumina si nu cred ca este inca momentul sa o devoalez, caci va fi usor de ridiculizat si de distrus chiar de cei saraci cu duhul carora le-as propovadui-o.
    Saccsiv face ce trebuie asducand in fata ce aduce dar aacestea trebuie utilizate cu inteligenta si nu cu patima, lipsa de smerenie si autosuficienta.

    Apreciază

  16. Alin said, on ianuarie 15, 2009 at 8:50 pm

    :))) Referitor la vorba din popor…taci din gura! A doua la mana: Ortodoxia nu spune ,,Crede si nu cerceta”!! Nu suntem papistasi!! A treia: Ortodoxia este mai breaza decat catolicismul…doar din Ortodoxie se trage(citeste istoria bisericii universale). A patra: habar nu ai de deosebirile dintre cele doua curente crestine, dovada ca ai bagat textul cu ,,Crede si nu cerceta” ! Si pe viitor abtine-te de la lucrurile pe care nu le cunosti!

    Apreciază

  17. ion adrian said, on ianuarie 22, 2009 at 9:40 am

    @Saccsiv,
    revin pe acest fir general adica in conformitate cu temele abordate, care inafara de firul deschis ptr un dialog cu evrei unde nu se manifesta din pacate si niste evrei asumati, este ultimul, cu o intrebare si apoi cu o sugestie .
    1.Cand imi vine un mesaj de la adresa:
    „donotreply@wordpress.com”
    in care mi se comunica o postare pusape un fir unde activez daca dau un reply tu il vezi chiar daca desigur el nu apare pe firul despre care vorbim?
    2. Precum firul deschis de tine ca un dialog general intre crestini si evrei, nu crezi ca ar fi bine sa existe un fir in care sa discutam in mod general despre aceste teme pe care unii de regula adversari le inglobeaza in asa numita teorie a conspiratiei(a complotului) caci consider ca ai postat suficient de multe texte ca sa existe o baza documentara chiar si numai in situl tau pentru a putea face o asemenea di scutie pe care eu o cred a putea sa fie deosebit de utila si importanta gandindu-ma numai la cartea desi relativ critica a lui Tagueief, Iluminatii: Esoterism, Teoria complotului ,Extremism care prezinta puncte de vedere similsre ca si cele de aici si chiar daca nu e de acord cu ele important este ca le publica si cu o bibliografie unde sunt citate ambele tabere, ceea ce iarasi este un lucru deosebit.
    Ce crezi?

    Apreciază

  18. saccsiv said, on ianuarie 22, 2009 at 10:09 am

    Ion Adrian

    1)Nu stiu. Incearca acum, cand primesti instiintarea postarea comentariului meu.
    2)E o idée buna.

    Apreciază

  19. ion adrian said, on ianuarie 22, 2009 at 10:23 am

    Am incercat din nou dar nu cred ca functioneaza caci l-ai fi primit si prima oara la aceea adresa de mail la care cred ca nu ai tu acces ci afiseaza automat in mailul declarat de mine ce intra pe fir si desigur ca mi-a intrat postarea ta de mai sus.
    Ma bucur ca ti se pare o idee buna dar prevad ca si acolo o sa ramanem fara interlocutori seriosi si sa ne procopsim doar cu cativa feranzi et co.
    Nu-i mai bana ecat daca insulta pe domnul in mod direct nu daca exprima pareri injurioase tangentiale sau daca ma insulta direct pe mine. Eu nu le raspund ca nu are rost si ei se vor satura, si cand va aparea o persoana interesata va interveni, ce ste deja scris pe firul special existent:Dialoguri cu evrei este suficient si uite o sa intreb si eu ceva referitor la 1907.

    Apreciază

  20. ion adrian said, on ianuarie 23, 2009 at 9:36 am

    Vad ca nu primesti replyurile acelea, caci cred ca mi-ai fi confirmat?
    Pacat ca nu pot discuta cu tine, daca simt nevoia si mai putin intermediat…adica fara sa risc injuraturi. 🙂

    Apreciază

  21. ion adrian said, on ianuarie 23, 2009 at 9:38 am

    Erata: Abia acum observ ca am gresit si reiau din postarea de ieri:

    Nu-i mai bana ecat daca insulta pe Domnul in mod direct…

    Apreciază

  22. Unreal said, on ianuarie 23, 2009 at 4:30 pm

    Voi alte preocupari crestinesti nu aveti, decat sa va legati mintea de toate prostiile acestei lumi?

    Apreciază

  23. […] APOCALIPSA, traim vremurile din urma ? […]

    Apreciază

  24. Mihaela said, on ianuarie 29, 2009 at 9:29 pm

    Sa nu-i uitam pe parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu! Daca sunteti de acord cu gratierea lor va rog semnati petitia on line la adresa http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html

    Apreciază

  25. ion adrian said, on februarie 2, 2009 at 8:09 pm

    Explicatie privind cum va fi pregatita si decisa ,intr-un viitor nu prea indepartat, implantarea cipului sau ceva similar acestuia:

    Acest mijloc de identificare si pozitionare cu sau fara 666, oriunde s-ar afla un cetatean, nu este pentru infractori sau teroristi, caci daca ar fi infractor, acesta s-ar putea scapa imediat de pasaport, aruncandu-l sau punandu-l in masina altuia si declarandu-l pierdut dupa comiterea agresiunii.
    In schimb toti cetatenii cinstiti si prosti, ca asa se numesc ei “stupid popor”, care muncesc inca crezand ca sunt liberi, adica nu i-a luat in stapanire oficiala dl Brucan, desi fiind ei stupizi si Brucan genial, asta ar merita sa se intample, nu-i asa?
    Si desigur ca asa vor face destui infractori si teroristi, dintre care cei mai multi si vor fi unii numai intre ghilimele cat trebuie de multi ca sa bage groaza in prostime, si concluzia rationala pe care poporul stupid o va accepta, va fi ca nici asa nu se poate criminalii si teroristii isi fac de cap si singura solutie ar fi sa injectam in piele , poate in cativa ani se va descoperi ceva si mai destept tehnic dar care precum orice amprenta de pe deget, sa ne individualizeze perfect , sa nu mai putem scapa nici cat am putea scapa de o amprenta printr-o operatie estetica, si deci sa fim oriunde si in orice moment identificabili si daca este nevoie si lichidabili fara sa mai ramana nici cea mai mica urma ca am fi existat decat doar niste reclamatii depuse de cateva rude tampite adica cu incredere in politie.
    Aici ma refer la orice mijloc de identificare de acest tip chiar daca 666 s-ar inlocui cu 999(de ex)

    Cine are urechi de auzit sa auda.

    Apreciază

  26. alina said, on februarie 9, 2009 at 7:48 pm

    ..hm…cine a zis ,,crede si nu cerceta..>> ..se referea la un alt inteles !
    oricum, Domnul Iisus Hristos, ne a zis : <> asa ca, cine are nevoie de Lumina Cunostintei ..daca se va ruga cu Credinta O VA PRIMI ! Dumnezeu sa ne miluiasca pe fiecare si sa ne ajute sa avem curajul de a ne demonstra Credinta , daca ni se va cere asta ! sa avem curajul, de a marturisi, desii , vom suferi pt asta ! … numai asa , Ii demonstram si aratam Lui Dumnezeu ca suntem Vrednici de ceea ce a pregatit pt noi ..pt ca , DA exista Viata dupa moarte ..iar, moarte, NU exista =ea e doar o TRECERE , catre Viata Vesnica !!! spune Iisus :<> cine , are curaj , sa CREADA , in cuvintele Sale !..cine NU , oricum va vedea , dupa „moarte” , ca exista Viata …dar, va fi prea tziu pt el\ea…pt ca ei\ele.. acum, fac ca si bogatul , din pilda ..si cand bogatul-care NU credea in viata dupa moarte , ajunge in iad ..il vede pe saracul Lazar , cel plin de bube-caruia bogatul nu a vrut sa i dea , de mancare , nici macar firmiturile ce cadeau de la masa lui…cand il vede bogatul, pe saracul si fostul bubos Lazar , ca sta „in sanul lui Avraam” , adica , era in Rai..il roaga sa mearga sa le spuna si fratilor lui, ca este viata dupa moarte, ca exista iad ..ca exista Rai…ca , daca saracul Lazar ar invia ..si fratii lui, vor crede…insa Dumnezeu spune : NU ! …la cat de impietrita le era inima, nu vor crede ..oricum, spune Dumnezeu ..ei, au Sfanta Scriptura si pe prooroci..pe ei sa Ii creada ! daca vor ! asa ca…da..cam asa stau lucrurile ! …CREZI , bine faci ! doar pt sufletul tau crezi…NU crezi?…e exact la fel..pt sufletul tau NU crezi…dar, fie ca , tu-oricine ai fi-omule-CREZI sau NU crezi, in Existenta Lui Dumnezeu-Cel ce a creat toate lucrurile vazute si Nevazute ..sau in VIata Dupa Moarte … Dumnezeu TOT Exista si la fel si Viata Dupa Moarte ..si VEI vedea , asta , tu, „pe pielea ta” …insa, daca va fi, dupa moarte..va fi prea tziu !!! pt ca, in fata Scaunului de Judecata al Lui Dumnezeu , pana si duhurile cad in lesin-scrie in Sfanta Scriptura-Bibile …dar , tu , care vei fi un suflet pacatos-cum suntem toti-dar si necredincios si indaratnic, pe deasupra …? Dumnezeu sa NE miluiasca si sa NE mantuiasca pe NOI, pe toti , cati mai multi..Amin .Numai Bine, Doamne Ajuta !

    Apreciază

  27. alina said, on februarie 9, 2009 at 8:09 pm

    PT CE AM SCRIS MAI SUS , PT CA LIPSESC CUVINTELE LUI IiSUS :::

    ~Iisus Hristos , ne a zis : „Cere ti si VI SE VA DA ! bateti si VI SE VA DESCHIDE ! cAUTATI SI VETI GASI !!! ” ~

    ~…spune Iisus :” Merg sa va pregatesc un loc, ca Acolo unde sunt EU , sa fiti si voi !! daca nu ar fi fost asa , v as fi spus ! ” -asta Ne spune , tuturor, ca la niste frati , sau prieteni ! -cine Crede cuvintele Sale , isi asuma o mare responsabilitate , si de aceasta raspundere ..le e FRICA , multora !!! ~

    ~cat despre , traim sau nu vremurile din urma ..eu CRED ca da ! …sunt muuulte motive pt care CRED asta ! vremurile o arata ! si ceea ce s a intamplat in secolul 20… nu vi se pare ca sunt prea multe pt un secol ? …lucrurile , incet incet , acum…Dumnezeu , Isi duce planul Sau cel Vesnic la implinire …NU avem de ce sa ne temem ..decat , de propriile pacate si de faptul, ca , ar trebui sa NE gandim mai mult …Nebunule, spune Dumnezeu ..in noaptea asta ITI VOI CERE SUFLETUL DE LA TINE , si toate cate ai , si cate ai facut-ale cui vor ramane ??? …doar Sufletul conteaza ..el e Nemuritor..trupul , e neputincios..trebuie sa ne luptam cu el , mai mereu ..sufletul, cum spune Pavel..se razboieste incontinuu cu trupul, dar si cu firea pamanteasca =pacatoasa …sufletul, VREA , inapoi, la Creator..inapoi, la Cel ce l a trimis in lumea asta , cu un scop..pt altii …pt muuulti alti oamnei, alte suflete..care aveau nevoie de exemplul lui..al tau..al sufletului tau..meu..etc…si noi, in loc sa dam un exemplu Bun..ce am facut ??? ..vom fi trasi la raspundere ..pt lenea noastra , nepasarea noastra-fata de ceilalti..indiferenta noastra fata de Cele Sfinte … faptele noastre ..vorbele noastre ..chiar si gandurile noastre …asta inseamna sa NE desavarsim..asa cum ne spune Iisus…fiti Sfinti , asa cum si EU am fost , Sfant …si orice la om, e cu neputinta..nu se poate ..la Dumnezeu ESTE cu Putinta ..pt ca Dumnezeu toata le Poate !!! si cine , stie , a se ruga , cu Adevarat Lui Dumnezeu-ca si cum ati si primit, -spune Iisus ..acela va PRIMI ..ceea ce cere si isi doreste …bineinteles…folositor pt Viata Vesnica ..nu aici…pt ca Unde este Inima voastra ..ACOLO , e si comoara voastra …deci inimile sa ne fie indreptate catre Cer …pt ca Acolo, comoara e safe …e in siguranta ..nu o rod moliile si rugina nu o rugineste ..cum , se intampla aici , pe pamantul efemer ..iar furii(hotii)…NU o fura ..!!! multa Lumina in suflet, cuget-minte,inima, trup,simtiri..si in toata fiinta , voastra ! Numai Bine , si, Doamne Ajuta , la toata lumea !.

    Apreciază

  28. mircea said, on martie 3, 2009 at 8:05 pm

    PREOTI MINCINOSI VOR FI ALESI SI ISI VOR DA CORPURILE LOR SISUFLETELE LOR PENTRU BANI SI AVERE SI VOR OSANDI PE CRESTINI SI VOR LASA SA PUNA PECETEA PE EI SI PE ALIMENTELE LOR.IAR CU TIMPUL VA SCOATE BANI DE TOT CA NU VOR MAI FI NEVOIE DE EI CACI NUMAI CEI CU STAMPILA VOR PUTEA CUMPARA CE VOR EI.SFINTELE CARTI NU MINT CA SI BIBLIA A VRUT SA O DISTRUGA ATATIA SI NU AU REUSIT CACI CUVITELE SCRISE SFINTE RAMAN SI SINODUL STIA ACEST LUCRU.

    Apreciază

  29. […] ale acestor vremuri. Propun acum dezvoltarea uneia din cele mai importante: hrana. In articolul APOCALIPSA, traim vremurile din urma ? veti gasi multe citate ale unor Parinti si Mari Duhovnici ce ne tot invatat ca in timpul prigoanei […]

    Apreciază

  30. […] APOCALIPSA, traim vremurile din urma ? […]

    Apreciază

  31. […] Cu toate ca are in cuprinsul ei si componente ce pot fi considerate ca acte de pedepsire, Apocalipsa (revelatia, descoperirea) descrie in fapt evenimente ce se vor petrece in mod obligatoriu. Acest […]

    Apreciază

  32. […] APOCALIPSA, traim vremurile din urma? […]

    Apreciază

  33. ion adrian said, on aprilie 19, 2009 at 9:31 am

    Hristos a Inviat!

    Apreciază

  34. cris said, on iunie 30, 2009 at 5:18 pm

    Draga Saccsiv, uita-te, te rog, pe comentariul meu de pe http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/05/cuv-paisie-aghioritul-despre-semnele-timpului-antihrist-si-pecetea-666/#comment-23910 si la video-urile la care fac trimitere.
    Tu ce parere ai ? Crezi ca descoperirile facute de unii legate de televiziunea digitala sunt valide, sau nu ?

    Apreciază

  35. ion adrian said, on iulie 1, 2009 at 2:05 pm

    Cris,
    Sa stii ca am facut nudism in viiata mea asa ca o sa umblam goi si eu si sotia goi prin casa caci daca ei sunt voyeuri devin si eu exibitzionist. Ha, Ha,Ha! 🙂

    Apreciază

  36. deeyutza_b said, on martie 7, 2010 at 7:06 pm

    Venirea DOMNULUI este foarte aproape si va indemn pe toti sa va pocaiti si sa va rugati ca DOMNUL sa isi intoarca fata la noi.va fi vai si amar de cei care nu vor sa IL recunoasca. sunt si eu tare inspaimantata de venirea Domnului pt k am pacatuit si eu mult si vreau sa ma indrept.Spunea un parintele ARSENIE BOCA,care il avea pe IISUS in el, k mult mai in fata vor fi cei care se caiesc in vremurile din urma si se intorc la DUMNEZEU,decat cei care au fost si au cazut in pacat. Va recomand sa va interesati despre acest parinet caci ve-ti fi uimiti….DOMNUL FIE CU NOI!!!!

    Apreciază

  37. Elli said, on noiembrie 27, 2011 at 11:13 am

    Fratilor..nu va incredeti in orice..decat in DOMNUL. Spune in biblie ca multi hristosu falsi vor veni in numelei lui Iisus, in vremea sfarsitului..sfarsitul este atat de aproape in cat nu va da-ti seama..citit biblia si vedeti ca tot ce scrie de sfarsitul lumii s-a adeverit pana acm..si asta nu e nimic! vor fii razboaie si vesti de razboaie..va fi foamete, ciuma, cutremure de pamant pe alocuri..si asta e doar inceputul durerilor..gaditi-va sa aveti ciuma..cat de ingrozitor e..si asta e doar inceputul durerilor..va da-ti seama ce ne asteapta? pocaiti-va fratilor si lasa-ti lumea cu divolul si tot ce e in ea..lumea v-a disparea..dar sufletele si faptele noastre vor merge la judecata..pentru ce sa faci rau, cand poti face bine? INCREDETI-VA DIN TOATA INIMIA, SI IUBITI PE DOMNUL CU O INIMA CURATA. VEGHEATI DAR, CA NU STITI NICI ZIUA, NICI CEASUL CAND VA VENI FIUL OMULUI, SI VA FII VAI SI AMAR DE CEI CARE NU SUNT PREGATITI. DOMNUL VA VENI CA UN HOT IN NOAPTE, CAND LUMEA NICI NU SE ASTEAPTA. FERICE DE CEL CE VA FII GASIT IN PACE SI LUMINA. DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI, SI SA FIE CU VOI TOTI. AMIN!

    Apreciază

  38. duhovnic said, on noiembrie 25, 2013 at 7:40 pm

    mihnea87 este un om al sistemului sau un produs al sau!
    El nici nu stie daca e viu si pentru ce…

    Apreciază

  39. anonim said, on aprilie 26, 2014 at 10:43 pm

    te poti indoi de orice,dar nu de biblie,da tot ce scrie in aceasta carte sfanta este adevarat.

    Apreciază

  40. Mirela Frunzetti said, on septembrie 23, 2015 at 10:21 pm

    Exceptional ! Sint presionata de asa ample explicatii intr adevar pretioase !
    Va multumesc mult pentru asa munca si asa daruire !Va felicit pentru tot ce scrieti si ma bucur enorm ca v am descoperit !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.