SACCSIV – blog ortodox

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

   Adolf Hitler :

   “ Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale. “

   Din ce in ce mai multi se intreaba daca planeta se indreapta spre o guvernare globala asemanatoare din anumite puncte de vedere cu sinistrul nazism din Germania primei jumatati a secolului 20 . Iar de la inceputul actualei mega crize planetare , din ce in ce mai multi politicieni si analisti promoveaza ideea necesitatii unui GUVERN MONDIAL de STANGA , solutie necesara si suficienta pentru rezolvarea ei . De asemenea apar in mass-media din ce in ce mai des reprezentanti ai masoneriei ce-si lauda formidabila organizatie piramidala . Iar unii dintre ei pluseaza si considera componente ale “ religiei “new age ca fiind obligatorii pentru o noua societate …

   Vom vedea in cele ce urmeaza in ce masura unii dintre semenii nostrii ce ne conduc agreaza ideea instaurarii unui regim global de tip nazist , dar din care este scos nationalismul si antisemitismul . Cu alte cuvinte , un soi de comunism anticrestin dar nonateu . Pentru aceasta este necesar sa facem o ampla incursiune in istoricul nazismului , denumit de fapt Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei , adica partidul national socialist al muncitorilor din Germania , ce dorea devenirea tarii intr-o Volksgemeinschaft ( comunitate a poporului ) …

   In preambul va invit sa urmariti trei documentare de exceptie :

   New Age , drumul spre paradis ? „ , pe care il gasiti la articolul NEW AGE , religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE . Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica  productiilor lui Alex Jones . Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala . Oameni care isi exprimau temerea unei NOI ORDINI MONDIALE cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! . Sunt constatate simboluri comune New Age si nazism si se avertizeaza : asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler , pregatesc si noul imperiu .

 

    Endgame, pe care il gasiti la articolul ENDGAME – ALEX JONES , subtitrare in limba romana , analiza documentarului  , in care celebrul producator face si referiri la una din cele mai sinistre preocupari ale nazistilor : EUGENIA . Veti descoperi insa un adevar cutremurator : aceasta a aparut mult inaintea punerii ei in practica in Germania si a avut parte de mari finantatori , intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut familia Rockefeller

   AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM, pe care il gasiti la articolul  Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  , in care dau detalii despre ELITELE planetare finantatorare ale nazismului .

   Studiul asupra national socialismului pe care vi-l propun va fi structurat pe principalele sale componente : PAGANISMUL , FINANTARI , EXPERIMENTE ( eugenia si colaborarea IBM in ceea ce din ce in ce mai multi considera a fi fost programul precursor al viitoarei campanii de implanturi cu microcipuri , cititi va rog si CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI ) si MOTIVATIILE DECLANSARII RAZBOIULUI ( actiunile comuniste din spatiul german , tratatul de la Versailles – Liga Natiunilor , prigoana impotriva evreilor simpli , realizarile post razboi : ONU , FMI , Banca Mondiala , etc. ) .        

   In articolul de azi vom analiza prima componenta din sirul de mai sus , cea mai importanta , dar de care se vorbeste cel mai putin : PAGANISMUL .

   Prieteni cititori , stiu ca unii dintre voi nu sunteti ortodocsi , ba chiar va declarati atei . Consider insa ca intelegeti ca pentru unii factorul religios este determinant . In randurile urmatoare veti constata cum anti crestinismul , paganismul si mai apoi direct forme ale satanismului au creat un terifiant fanatism ce a dus la macabrele evenimente din perioada premergatoare si cea din timpul celui de al doilea razboi mondial . Acei monstrii credeau sincer in cutul lor si se straduiau sa indoctrineze intreaga societate .

   Inca din secolul 19 , spatiul germanic a devenit locul predilect de desfasurare a activitatii unei serii de filozofi , scriitori si savanti ce au inceput sa agite teorii „ progresiste „ si „ curajoase „ de natura sa zdruncine din temelii vechile conceptii si traditii . Voi aminti cativa dintre ei :

   Friedrich Nietzsche ( 1844 – 1900 ) a fost un astfel de filosof profund anti crestin , anti islam si anti iudaism ce a influentat nazismul . Considera ca iubirea , compasiunea , smerenia trebuie eliminate . Dorea o societate formata din doua categorii : superoamenii si servitorii lor . In 1895 publica lucrarea Der Antichrist .

   Gustav Meyrink ( 1868 – 1932 ) , bancher , budist , scriitor . Cea mai celebra lucrare a sa a fost nuvela The Golem . Rolul sau in literatura austriaca este considerat a fi similar cu cel al lui Edgar Allan Poe in cea americana . Scria despre personaje similare sefilor secreti descrisi in miscarea new age . Adept al reincarnarii si alchimiei . Practicant yoga . Membru al faimoasei Hermetic Order of the Golden Dawn din Londra si al societatii teosofice . In 1891 fondeaza Blue Star Lodge .

 

   Dar cea care a ravarsit mintile intr-o proportie covarsitoare incepand din secolul 19 si pana in zilele noastre a fost H. P. Blavatsky ( 1831 – 1891 ) , ce a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic ( Albert Pike ) .   

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

   Lucrarea sa „ The Secret Doctrinea fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

   In 1875 fondeaza Theosophical Society .

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

   Ulterior incepe sa viziteze India .

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . ( acei asa numiti sefi secreti )

   Dupa deces a fost INCINERATA .

   Aceasta scria in The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

   In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

   lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

   Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate : new age si Thule Society .

   Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff ( mason ) , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess )  din Germania a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

Foto : http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg

   Observati va rog swastika de pe sigla Theosophical Society . Este un simbol antic folosit in intregul spatiu indo-european . Ea poate inchipui o rotatie in directia acelor de ceasornic sau contra . Orientalii considerau ca a doua varianta simbolizeaza declin si moarte . Thule Society si Hitler au ales-o pe a doua  

   Prea multe descrieri ale acestor “ maestrii “ sefi secreti nu avem . Totusi , in 1947 , inainte de a muri , Aleister Crowley ( 1875 – 1947 , maestru mason si bisexual ) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “ sef secret “ :

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Alienigena.jpg

 

   Arata aidoma unui asa zis extraterestru . Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien . De asemenea UFO . Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Alice Bailey ( ucenica a lui Blavatsky si initiatoarea new age ) , Rudolf Steiner si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple . Azi s-a ajuns ca Vaticanul sa declare ca extraterestrii sunt fratii nostrii …

  

   Sa urmarim in continuare , cronologic , desfasurarea evenimentelor din punct de vedere religios :

   In 1893 Guido von List incepe promovarea publica a unui cult antic al lui Wotan , considerandu-l distrus de crestinism in spatiul germanic dar demn de urmat . 

   In 1907 Jorg Lanz-Liebenfels (Adolf Josef Lanz) publica „ Teosofia si oamenii-bestie asirieni „ ( sa ne amintim ca in zilele noastre David Vaughan Icke vorbeste despre oamenii – reptilieni din Babilon )

   Intre 1908 – 1913 maleficul Wiligut (Weisthor) , varul sau Willy Thaler , Theodor Czepl si Adolf Hitler frecventeaza Order of the New Templars (ONT)

   In 1909 Adolf Hitler declara ca a vazut pentru prima data sfanta lance la Hofburg Treasure House in Vienna . De remarcat ca din intregul crestinism , viitorului sinistru dictator doua elemente i-au atras atentia : aceasta si sfantul graal .

   La 5 aprilie 1911 se formeaza loja Wotan cu Hermann Pohl mare maestru .

   La 12 ianuarie 1912 Hermann Pohl scrie un manifest catre toti membrii loiali lojei Germanenorden in care clameaza necesitatea unei religii ariene devotata cauzei pan-germane si inceperea unei purificari rasiale a natiunii prin deportarea evreilor si tiganilor .

   In 1913 Adolf Hitler paraseste Viena stabilindu-se la Munchen . Incepe sa fie interesat de lucrarile lui Guido von List si de List Society .

   In 1916 Frau Eliza von Moltke , vaduva generalului Moltke , incepe „ sa vorbeasca in limbi „ si curand asterne sute de pagini cu ceea ce declara ea ca ar fi spusele sotului ei din lumea de dincolo . Il nominalizeaza pe Adolf Hitler ca viitor lider al Germaniei , pe generalul von Ludendorff ca pe cel care ii va facilita aceasta si pe cunoscutul scriitor britanic Houston Stewart Chamberlain ca pe cel care il va denumi „ mult asteptatul mesia german „ …

   In 1918 Rudolf Sebottendorff , marele maestru al Thule (Germanenorden) ordona formarea unei organizatii muncitoresti afiliata Thule Society .

   La 9 noiembrie 1918 , in cadrul unui discurs , Rudolf Sebottendorff declara ca zeul lor este Walvater iar pentru ei unitatea in trinitate este reprezentata de Wotan, Wili, We , focul primar , soarele si vulturul si ca trebuie chiar sa moara , pana ce swastika va invinge .

   La 5 ianuarie 1919 se formeaza Partidul Muncitorilor din Germania cu activul membru Thule Society (Germanenorden) , Anton Drexler , presedinte .

   In vara lui 1919 sef al Germanenorden devine Grand Duke Johann Albrecht of Mecklenburg , alias „ Irmin „ ( irminismul era religia propovaduita de maleficul Karl Maria Wiligut ( K.M. Weisthor ) , ce va fi peste cativa ani in staff-ul SS al lui Himmler ) 

  

   ANTICRESTINISMUL REGIMULUI NAZIST :

 

   Mai intai cateva cuvinte despre Erik Jan Hanussen ( 1889 – 1933 ) Hermann Steinschneider , evreu , nascut clarvazator , ocultist , astrolog , hipnoza , activ in timpul Weimar Republic Germany si Nazi Germany la La Scala din Berlin .

   A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri , a finantat cu mari sume de bani nazismul . In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica . A prevazut incendiul Reichstag-ului ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta . Sau mai degraba era informat despre eveniment  … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe declansatorul incendiului . A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului . Se presupune ca de catre SA [Sturmabteilung] , caci stia prea multe . Se stie de asemenea ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau caci ii captase atentia fuhrer-ului .

   Incepand chiar din 1933 , anul venirii lor la putere , intre nazisti si crestinii catolici sau protestanti apar la inceput neintelegeri iar in timp se declanseaza prigoana …

   La 23 mai 1933 liderii bisericii din Olanda protesteaza impotriva tratamentului aplicat de nazisti evreilor .

   In iunie 1933 un miting al lucratorilor catolici este oprit prin forta la Munchen .

   La 2 iulie 1933 papa Pius XI ia atitudine impotriva arestarilor de preoti din Germania . Pe 5 iulie cardinalul Faulhaber vorbeste de peste o suta de astfel de retineri .

   La 13 iulie 1933 biserica catolica anunta ca nu se va supune „ clauzelor ariene „ .

   La 12 septembrie 1933 cardinalul Bertram protesteaza impotriva legilor eugeniste .

   Pe 4 decembrie 1933 cardinalul Faulhaber denunta invataturile rasiste naziste .

   Pe 6 ianuarie 1934 catolicii incep o campanie in randul credinciosilor prin care li se interzice oferirea voluntara sau a participarea la actiunile de sterilizare .

   La 9 februarie 1934 Vaticanul declara lucrarile lui Alfred Rosenberg ( agreate de oficialii nazisti ) ca fiind interzise catolicilor .

   In cadrul unei conferinte a episcopilor tinuta intre 5 – 7 iunie 1934 se declara ca religia nu se poate baza pe concepte de sange sau rasa .

   Pe 4 ianuarie 1935 episcopii germani iau atitudine impotriva campaniilor de sterilizare .

   La 20 august 1935 episcopii germani il atentioneaza pe Hitler cum ca daca nazistii promoveaza lucrarile lui Rosenberg , se poate concluziona ca neopaganismul este religia lor .

   Ca si un raspuns , pe 15 septembrie 1935 swastika devine parte a steagului oficial al celui de al treilea Reich .

   La 24 octombrie 1935 liderii catolici si protestanti cer americanilor sa nu participe la olimpiada . Degeaba insa .

   La 29 februarie 1936 cardinalul Hlond declara intr-o scrisoare deschisa ca este adevarat ca elita evreiasca domina sectoare importante pe plan mondial unde ii folosesc pe nonevrei ca sclavi , dar pentru aceasta nu trebuie sa sufere evreii multi si simpli . Din nefericire , exact elitele erau bine mersi , ba chiar mai si finantau nazismul , dupa cum am aratat in Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  si voi detalia amplu intr-un viitor articol . In acest timp masele de evrei erau prigoniti .

   In 29 martie 1936 , garzile SS sunt redenumite SS-Totenkopfverbande ( cap de mort )

   In mai 1936 incepe o ampla campanie mediatica de denigrare a manastirilor catolice descrise a fi lacasuri ale murdariei si ale viciului .

   In dimineata zilei de 20 iunie 1936 politia politica din Bavaria emite ordinul de a fi retinuti toti preotii ce indraznesc sa critice masurile de concediere a tuturor calugarilor profesori din scolile publice . Legea ce prevedea respectivele concedieri apare cateva ore mai tarziu .

   La 10 februarie 1937 sunt inchise toate scolile catolice din Bavaria .

   La 14 martie 1937 o enciclica papala condamna rasismul nazist .

   La 21 martie 1937 papa declara ca adevarata credinta in Dumnezeu este ireconciliabila cu divinizarea lucrurilor lumesti precum rasa , poporul sau statul . Ele nu pot fi nici considerate un soi de standard al tuturor lucrurilor . Credinta intr-un dumnezeu national este o grava eroare . Dumnezeul crestinilor nu poate fi marginit intre granitele unui singur popor sau al unei singure rase . Oricum , adaug eu , diavolul era cel la care se inchinau nazistii .

   La 22 martie 1937 Gestapo confisca toate copiile enciclicei din 14 martie pe care le-au putut gasi .

   La 1 iulie 1937 Gestapo il aresteaza din nou pe pastorul Martin Niemoeller , liderul German Confessional Church .

   In 1937 apare „ Luzifers Hofgesind „ , a doua carte a lui Otto Rahn , un apropiat si membru al trupelor SS cap de mort

   La 7 septembrie 1938 papa Pius XI condamna participarea catolicilor la actiuni anti semite , declarand ca crestinii sunt descendenti spirituali ai patriarhului Avraam

   La 31 decembrie 1938 , un rapor intern SS constata ca 22,7 % din membrii lor inca apartin de catolicism , in ciuda tuturor presiunilor de a parasi aceasta biserica .

   In 1938 , datorita acerbei opozitii fata de politica naziste , pastorul protestant Martin Niemoller este depus intr-un lagar de concentrare unde va ramane pana la eliberarea sa din 1945 .

   In 14 ianuarie 1939 papa cere diplomatilor eliberarea cat mai multor vize posibile pentru victimele rasiale din Germania si Italia .

   In 21 septembrie 1939 cardinalul August Hlond raporteaza despre atrocitatile germanilor impotriva preotilor catolici in Polonia .

   In 1941 , Goebbels pare a intelege capcana in care ocultistii , clarvazatorii si alti rataciti au dus Germania . In primul rand ii acuza pe Haushofer si pe fiul sau .

   La 23 august 1942 un banner cu swastika a fost plantat pe varful Elbrus din muntii Caucaz de catre un detasament special SS . Acel munte era considerat sacru pentru secta „ prietenii lui lucifer „

   La 1 mai 1945 trupele sovietice gasesc corpurile a 1000 de voluntari de origine himalayana imbracate in uniforme germane dar fara alte documente sau insemne de identificare . Reprezinta pana azi un mister .

   La 23 mai 1945 Heinrich Himmler reuseste sa se sinucida pe cand se afla in custodia britanica . Locatia mormantului sau a ramas necunoscuta .

   La 3 ianuarie 1946 maleficul personaj Karl Maria Weisthor (Wiligut) moare in Arolsen, Germania . Desi fusese in staff-ul SS si l-a influentat „ religios „ , n-a fost condamnat pentru activitatea sa .

   Se cuvine sa facem o scurta incursiune in istoricul ELITELOR din SUA :

   In 1832 Alphonso Taft ( 1810 – 1891 , mason , procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant , fondatorul dinastiei politicie ) impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones , dupa o vizita in Germania .

Foto : http://www.bilderberg.org/weekly.jpg

   Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic . Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta sau o lauda este cel putin un TICALOS .  Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune . Intre ele , Skull and Bones este cea mai dura , nemiloasa si fara scrupule . Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei . Asa se face ca au infiintat Council on Foreign Relations  si Federal Reserve dar tot ei au finantat si nazismul Moment macabru al istoriei . Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush , de la evenimentele din 11.09.2001 si pana in prezent .

   Reamintim , ca numarul 322 de pe sigla lor , face referire la 3 , 22 din capitolul Facerea :

   Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

   Ramura “ initiata “ din Germania n-a stat nici ea degeaba , iesind la rampa odata cu nazismul . Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ ( creaturi non umane din zona Tibetului ) si care considera irminismul ca fiind religia necesara germanilor , caci se inchina unui alt crist decat cel crestin , l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de aceeasi diavoli , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii ( conform sfintilor parinti si marilor duhovnici , universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane ) . Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „ desenatorul „ insemnelor SS :

Foto : http://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/DachauPhotos/SSCamp/DeathsHead.jpg

   A fost seful departamentului Pre- and Early History din cadrul SS Race and Resettlement Main Office . A luptat pentru nationalizarea tuturor proprietatilor cultelor crestine .

   Ati observat mai sus etapele mai putin cunoscute ale prigoanei anticrestine din timpul regimului nazist . N-am specificat despre cea impotriva evreilor multi si simpli , despre care s-a scris enorm de mult pana acum . Ambele au fost declansate in 1933 . Evreul Max Warburg insa ( care a finantat nazismul si a carui familie a fost printre fondatorii Council on Foreign Relations  si Federal Reserve ) a parasit Germania abia in 1938 , in pragul razboiului . Mai mult decat suspect de tarziu .

   Masele de evrei insa au fost oferite drept carne de tun , caci asa era in plan . Un exemplu dramatic in acest sens este istoria celor 930 de evrei imbarcati in 1939 pe S.S. St. Louis cu destinatia America de Nord , cu speranta ca se vor putea refugia in una din tarile acestui continent . Insa pe rand Cuba si SUA i-a refuzat ! Au fost nevoiti sa se intoarca . Toti cei debarcati pe batranul continent au ajuns in lagarele de exterminare … 

   Cu toate ca semenii lor sufereau cumplit , unii evrei au mers cu iubirea lor fata de draci pana la extreme greu de imaginat :

   Ignatius Timothy Trebitsch-Lincoln ( 1879 – 1943 ) a fost un evreu nascut in Ungaria si a jucat roluri de misionar protestant , preot anglican , membru al parlamentului britanic , staret  buddhist in China , politician nazist in Germania si spion .

   Apropiat al nationalistului Wolfgang Kapp . De asemenea al lui Erich Ludendorff  ( 1865 – 1937 ) Generalquartiermeister in timpul World War I care era suporter al lui Adolf Hitler ( pe care l-a si lansat in politica ) si al nazismului .

   In 1920 il cunoaste pe Adolf Hitler , dupa care ajuns in China devine calugar budist iar mai apoi staretul propriei manastiri in Shanghai .

   In 1937 isi ofera serviciile japonezilor , facand propaganda anti-britanica .

   Dupa izbucnirea celui de al doilea razboi mondial a luat contact cu nazistii oferindu-se sa ridice toti budistii impotriva influentei britanice . I s-a aprobat sa se alature savantilor nazisti ce faceau studii in Tibet . Foarte entuziasmati de el au fost seful Gestapo in Estul Indepartat , colonel SS Joseph Mesinger , Heinrich Himmler ( un infocat adept al reincarnarii ) si Rudolf Hess .

   A lucrat pentru serviciile secrete germane si japoneze pana la moartea sa in 1943 . 

   Iata si un personaj cu totul deosebit fata de ELITA ticaloasa de mai sus :

   Edith Stein ( 1891 – 1942 ) , evreica . In 1922 se converteste la crestinism , devine apoi calugarita carmelita . Este ucisa la Auschwitz . Este canonizata in 1998 de catre papa Ioan Paul al doilea cu numele de Sfanta Teresa Benedicta de Cross , spre scandalizarea unor grupuri ratacite evreiesti anti crestine ce clamau ca ar fi fost ucisa deoarece era evreica , uitand ca nazismul pagan a persecutat multi crestini . 

   Inchei propunandu-va urmarirea documentarului Istoria sangeroasa a fascismului ( o incursiune in paganismul si darwinismul sau )

84 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] sa se lege, caci stalpi ai new age, precum  Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley, Karl Maria Wiligut, Benjamin Crème au recunoscut cum ca au primit „invataturi” de la „sefi secreti” veniti […]

    Apreciază

  2. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  3. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

    Apreciază

  4. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  5. […] sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

    Apreciază

  6. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  7. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  8. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  9. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  10. […] […]

    Apreciază

  11. octavpelin said, on septembrie 30, 2017 at 10:41 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  12. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  13. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  14. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  15. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  16. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  17. […] sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

    Apreciază

  18. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  19. […] continua in cele ce urmeaza studiul asupra national-socialismului inceput cu articolul NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante prezentandu-va detalii despre finantatorii si sustinatorii acestuia , personaje apartinand grupului […]

    Apreciază

  20. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  21. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază

  22. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.