SACCSIV – blog ortodox

“ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA

   Mihail Gorbaciov 1988:

   De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale. “

   Dan Amedeo Lazarescu ( mason ) :

   Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani , inseamna ca nu stie istorie

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale ( NOTA 1 ) , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing ( NOTA 2 ) , bancherul american David Rockefeller ( NOTA 3 ) si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger ( NOTA 4 ) , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala . In cursul acelei intalniri la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “ Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Asta se intampla intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat …

   Cititi va rog si articolul :

PAPUSARII – Uniunea Europeana

   La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) arata intr-un memorandum ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul .

   Nu stim cand a inceput Gorbaciov sa aiba viziuni planetare , ne aducem insa aminte ca dupa moartea lui Brejnev parca i s-a creat un extrem de favorabil „culoar „ de acces la conducerea URSS iar ceilalti doi predecesori ai sai au murit foarte repede dupa ce au ajuns in functia de Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice : Iuri Vladimirovici Andropov , 1982–1984 , la 70 de ani si Constantin Ustinovici Cernenko , 1984–1985 , la 74 de ani .

   La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”) sustinuta financiar de „Soros Fund Management

   In URSS, Soros l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov iar numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

   Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru „transformarea educatiei si economiei ruse”, miliardarul a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia „International Science Foundation”.  

   La finalul “ actiunii “ , Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA … Cititi va rog si articolul :

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

  In 1992 David Rockefeller a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor .

   Dar prezenta familiei Rockefeller este mai veche in spatiul sovietic .   In vara lui 1964 David Rockefeller are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov . Apoi si cu succesorul sau , Leonid Brejnev

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx .

   De asemenea , David Rockefeller a fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973 . 

   De fapt ELITELE nu s-au dusmanit niciodata cu noua putere bolsevica , din contra , le-au finantat atat revolutia cat si dezvoltarea ulterioara . Voi aminti acum doar de colosul evreu Jacob Schiff ( NOTA 5 ) , ginerele lui Solomon Loeb care a daruit sume colosale revolutiei ruse din 1917 . In viitorul articol despre ISTORIA STANGII voi prezenta insa multe informatii despre aceasta activitate PAPUSAREASCA …

   Sa vedem acum cativa dintre oligarhii aparuti in spatiul fost sovietic :

   Mikhail Khodorkovsky

   Mikhail Borisovich Khodorkovsky ( 1963 – ) , evreu  , oligarh rus , fost activist Komsomol .

   A inceput afacerile , conducand parteneri din Komsomol , in 1986 , cu o cafenea . In 1987 au deschis centru de stiinta si tehnologie Menatep ( viitoarea banca Menatep ) . In afara de importuri de calculatoare , centrul “ stiintific “ mai comercializa si brandy francez si vodca elvetiana contrafacute . In 1989 obtin licenta pentru Bank Menatep . Tot el a privatizat propietatile Komsomol-lului , stapanindu-le . Banca s-a dezvoltat rapid printr-un sprijin masiv din partea N M Rothschild & Sons astfel incat clientii sai au devenit Ministerul de Finante , Serviciul Statal de Taxe , municipalitatea Moscovei , Agentia Rusa de Export Arme , toti depunatori . Manipuland astfel de sume uriase , si-a creat in scurt timp un adevarat imperiu financiar . L-a sustinut politic pe Boris Ieltin .

   A controlat gigantul petrolier YUKOS , care l-a avut partener inca de la inceput pe Amoco ( NOTA 6 ) . In 2003 declara ca Yukos se va uni cu Sibneft . Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco . Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky . Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra , si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich .

   In 2003 Khodorkovsky a fost arestat pe aeroportul Novosibirsk sub acuzatia de frauda . In 2005 a fost gasit vinovat si condamnat la 8 ani . Unii considera ca motivatia reala a fost determinata de intelegerea ce a avut-o acesta cu vice presedintele Dick Cheney ( NOTA 7 ) de a vinde mare parte din actiunile YUKOS catre gigantii petrolieri americani . Ca toate elitele evreisti a clamat evident teoria persecutiei anti semite . In cazul sau insa , Federatia Evreilor Rusi si Congresul Evreiesc Rus , nu prea l-au sustinut in privinta aceasta .

   In 2003 fostele sale actiuni au trecut la Jacob Rothschild .

   Boris Berezovsky

   Boris Abramovich Berezovsky ( 1946 – ) , evreu , Rusia , oligarh , miliardar , matematician . Prieten al fiicei presedintelui Boris Ieltin , fost deputat la comisia de securitate .

   A inceput afacerile importand Mercedes si distribuind masini ale producatorului rus Avtovaz . Apoi a controlat compania petroliera Sibneft , canalul TV ORT . L-a ajutat pe Vladimir Putin sa intre in cercul lui Boris Ieltin . Totusi , dupa acapararea puterii de catre acesta , este nevoit sa plece in Marea Britanie , acuzat fiind de frauda . Acolo formeaza impreuna cu Akhmed Zakayev, Alexander Litvinenko si Alex Goldfarb “ Cercul londonez “ . Este fondatorul International Foundation for Civil Liberties. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco . Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky . Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra , si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich

   A fost unul din promotorii politici si economici al liberalizarii in Rusia .

   In 2007 o judecatorie din Moscova il condamna la sase ani in legatura cu afacerea Aeroflot . Mai este cercetat pentru spalare de bani de catre Swiss federal prosecutors . In 1994 a mai fost implicat intr-o schema piramidala .

   In ultimii ani face afaceri cu Neil Bush , fratele mai tanar al presedintelui George W. Bush , investind si in corporatia sa Ignite! Learning .

   L-a finantat pe viitorul presedinte ucrainean Viktor Yushchenko si pe liderii revolutiei portocalii ( NOTA 8 )

   A declarat in 2005 la BBC si in 2007 in The Guardian ca va face tot ce-i sta in putere pentru rasturnarea lui Putin , inclusiv finantarea unor grupuri violente , caci considera ca regimul rus nu poate fi schimbat prin mijloace democrate . Fapt pentru care British Foreign Office a fost nevoit sa-l avertizeze sa inceteze cu astfel de declaratii .

   In 1996 , in magazinul Forbes , jurnalistul ruso-american Paul Klebnikov il portretiza ca pe un mafiot ce-si ucide rivalii . Magazinul a fost acuzat de calomnie si a retractat . Interesant este ca jurnalistul a fost ucis in 2004 … A supravietuit la patru impuscaturi dar ambulanta a venit dupa mai bine de o ora fara tub de oxigen iar liftul spre camera de operatie tocmai atunci s-a stricat . Ca toate elitele evreiesti ce folosesc etnia ca scut pentru ticalosiile lor , Berezovsky urla ca procesele impotriva sa sunt de natura antisemita .

   Roman Abramovich

   Roman Arkadyevich Abramovich ( 1966 – ) , evreu , Rusia , miliardar , actualmente stabilit in Marea Britanie , propietar Chelsea Football Club .

   A preluat actiunile lui Boris Berezovsky de la Sibneft , cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra .

   Vladimir Gusinsky

   Vladimir Aleksandrovich Gusinsky ( 1952 – ) , evreu , “ baron “ media rus , fondatorul Media-Most ce include Most Bank, canalul NTV , ziarul Segodnya . Apropiat prieten cu congresmenul american evreu Tom Lantos .

   Vorbeam mai sus de revolutii portocalii – trandafirii , deci automat vorbim si despre Georgia . Zona are o importanta „ energetica „ deosebita inca din secolul 19 . In 1879 The Rothschild Banking Family of France ( NOTA 9 ) construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului .

   La peste o suta de ani distanta , se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline , ce porneste de la Marea Caspica , trece prin Georgia , Turcia si ajunge la Marea Mediterana .

casp_btc.jpg

Foto : http://www.radnoesis.info/rnarchives/2005/12/30/the_bakutbilisi_ceyhan_pipeline.php

   Ruta este ocolitoare , pentru a evita trecerea ei prin Iran . Problemele de constructie ii revin megacompaniei Bechtel ( NOTA 10 ) , iar operatorii principali sunt BP si Chevron ( succesoare ale Standard Oil Rockefeller ) . Paralel cu ea , mai exista si South Caucasus Pipeline , al carei operator principal este tot BP .

   Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian .

   Actualul presedinte georgian a ajuns la putere gratie celebrei revolutii portocalii ( care a cuprins mai multe state exsovietice plasate strategic pe axele «  energetice «  ) si despre care Casa Alba declara ca este cea mai importanta miscare din istoria moderna , considerand-o deschizatoare de drum si pentru alte state spre libertate , bla bla bla . Dar o revolutie portocalie nu apare din senin , este nevoie de un grup de elite care s-o sustina , este strict necesara formarea unui curent puternic de opinie si tot tacamul . Aici si-a adus concursul specialistul in societati deschise , George Soros .

   Zbigniew Brzezinski ( NOTA 11 ) a fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea construirii acestei Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline

   Referitor la situatia din Georgia , din timpul recentului sau minirazboi cu Rusia , acesta declara :

   Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult  cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930. „

   Si :

   O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

   Brzezinski mai este si co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig ( NOTA 12 ) .

   In 1997 – 1998 , evreii Robert Rubin ( NOTA 13 ) , Lawrence H. Summers ( NOTA 14 ) si Alan Greenspan ( NOTA 15 ) lucreaza impreuna cu International Monetary Fund pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

    Unii considera Gazprom un soi de adversar tenace al mega companiilor similare din occident . De fapt nu este chiar asa . Interesele lor la un moment dat converg . Astfel se explica cum de gigantul rus Gazprom l-a angajat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru 1,5 milioane de euro pe an.

   Dar acelasi Gerhard Schröder consilia banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est . 

   Potrivit unui comunicat al bancii Rothschild, una din cele mai mari banci de investitii din lume, fostul sef al guvernului de la Berlin in perioada 1998-2005 s-a alaturat comitetului pentru Europa al bancii, pentru a-si oferi expertiza la dezvoltarea activitatilor in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, dar nu va fi implicat si in activitatile referitoare la Germania. „Ma bucur sa-mi aduc contributia la consilierea activitatilor Rothschild„, a declarat Schröder, citat in acelasi comunicat.
   De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, in varsta de 61 de ani, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.
   Insa Schröder si-a atras si numeroase critici pentru postul de consilier la North European Gas Pipeline, avand in vedere ca a sustinut asiduu proiectul gazoductului germano-rus, derulat de grupurile OAO Gazprom, E.ON Ruhrgas AG si BASF AG, in perioada cand era cancelar.

   Dupa declansarea crizei in aceasta toamna , JPMorgan a anuntat ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia …

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger ( NOTA 4 ) . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz ( NOTA 16 ) , Robert Rubin ( NOTA 13 ) , Thomas Graham ( NOTA 17 ) , Sam Nunn ( NOTA 18 ) , presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein ( NOTA 19 ) , care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog – care a luat parte la discutiile din seara de 13 iulie de la Novo-Ogariovo – a fost condusa de : Evgheni Primakov ( Yevgeny Maksimovich Primakov ( 1929 – ) , evreu , fost general KGB , fost prim ministru rus , ultimul purtator de cuvant al Sovietului Uniunii Sovietului Suprem , fost ministru de externe ) .

   NOTE :

 

   ( NOTA 1 )

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve . De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director . 

   ( NOTA 2 )

   Valéry Giscard d’Estaing

   Valéry Giscard d’Estaing ( 1926 – ) , membru Bilderberg Group , presedintele Frantei intre 1974 – 1981 , figureaza a fi politician de centru dreapta , dar este mason .

   A colaborat strans cu Henry Kissinger in Trilateral Commission .

   Este pro avort si pro contraceptie .

   In 1982 , impreuna cu prietenul sau Gerald Ford formeaza AEI World Forum , intalniri anuale ale oamenilor de afaceri si finante importanti , sefi si oficialitati guvernamentale , “ elite “ intelectuale . Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute , al carei principal consilier este Samuel P. Huntington cel cu lucrarea Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale

   Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de Valéry Giscard D’Estaing , presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional .

   Acelasi care in ianuarie 1989, impreuna cu o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala . In cursul intrevederii , la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov:

   Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.”

   Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat pentru opinia publica .

   UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother de STANGA . La PAPUSARI totul este bine planificat si se respecta in tocmai schemele prestabilite . Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001 , cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală . Convenţia s-a intrunit ( cum altfel ? ) sub preşedinţia domnului Valery Giscard d’Estaing :

   După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

   Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE . „

   ( NOTA 3 )

   Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller ( 1915 – ) FONDATOR al Bilderberg Group , MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA ( din 1954 ) . Membru Bohemian Grove . Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center .  

   Cum laude  Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss , John Foster Dulles ( Central Intelligence Agency ) , Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich , si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase .

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David : Rothschild , generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton , Henry Kissinger , Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham ( Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson ( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations ) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. ( presedintele New York Times ) .

   Paul Volcker , un apropiat al familiei , a lucrat pentru banca sa , inainte de a deveni presedinte Federal Reserve .

   Banca sa are stranse legaturi cu World Bank . Trei dintre presedintii acesteia , John J. McCloy , Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el . James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei , fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller . De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale World Bank si International Monetary Fund .

   Un alt apropiat al familiei , Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. ( al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve ) .

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50 . Apropiati ai familiei : directorul Richard Helms , Archibald Roosevelt, Jr. , Kermit Roosevelt, Jr. , William Bundy .

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov . Apoi si cu succesorul sau , Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas . Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In 1973 a fost creata la initiativa sa Comisia Trilaterala . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve . De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director . 

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx .

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973 . 

   L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare . Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran .

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing , bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala . Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

  In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor . 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care .

   JPMorgan a anuntat saptamanile trecute ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan .

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm .     

   Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale :

   In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times , scria : 

   Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie “ 

   Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei .

Cititi va rog si articolul :

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

   “ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

   Si cea mai celebra :

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations) , cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

    „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation . Detalii despre participanti si alte amanunte ale istoricului intalnirilor , cititi va rog in articolul :

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti  

   Detalii despre istoricul intregii familii cititi va rog in articolul :

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

 

   ( NOTA 4 )

   Henry Kissinger

   Henry Kissinger ( 1923 – ) , evreu , participant Bilderberg Group  , Secretary of State, 1973 – 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ) . Membru Bohemian Grove

   A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

   Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

   Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Si foarte important :

   NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   ( NOTA 5 )

   Jacob Schiff

   Jacob Henry Schiff ( 1847 – 1920 ) , evreu , nascut in Germania , bancher american . Deosebit de influent la vremea lui , acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul Russo-Japanese War . Dar ce este mai grav , a finantat Russian Revolution of 1917 .

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun . A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee , a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

   In afara de Japonia , a finantat si Central Powers .  

   Ginerele lui Solomon Loeb .

   Cititi va rog si articolul :

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

   ( NOTA 6 )

   John Davison Rockefeller ( 1839 – 1937 ) fondeaza in 1870 , impreuna cu fratele sau William Rockefeller ( 1841 – 1922 ) , mega colosul Standard Oil stramosul :

   Standard Oil of New Jersey (SONJ) , redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil , corporatie membra Council on Foreign Relations .

   Standard Oil of New York , redenumita Mobil , acum parte a ExxonMobil.

   Standard Oil of California  , redenumita Chevron , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Standard Oil of Indiana , redenumita Amoco , acum parte a BP , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Standard Oil of Ohio sau Sohio , acum parte a BP.

   Anglo-American Oil Co. , acum Esso UK.

   South Penn Oil Co. , devenita Pennzoil acum parte Shell , corporatie membra Council on Foreign Relations

   ( NOTA 7 )

   Dick Cheney

   Richard Bruce Cheney ( 1941 – ) , Vice President of the United States , fost Secretary of Defense in timpul lui George H.W. Bush , cand a supravegheat in 1991 Operation Desert Storm . Fost presedinte Halliburton . Fost consultant Jewish Institute for National Security Affairs . Membru proeminent al National Energy Policy Development Group ( cunoscuta ca  Energy task force ) . Membru Trilateral Commission , membru Council on Foreign Relations

, membru Project for the New American Century . Membru Bohemian Grove .

   Mary , una din fetele sale este lesbiana .     

   ( NOTA 8 )

   In revolutiile portocalii o implicare determinanta a avut George Soros . Cititi va rog si articolul :

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

   ( NOTA 9 )

   Familia Rothschild

   Mayer Amschel Rothschild ( 1744    1812 ) , fondatorul imperiului bancar Rothschild , cea mai de succes familie din istorie . Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi , inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice .

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna cei care detin lumina„. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

   Sa vedem cine au fost fii sai :

   Salomon Mayer ( 1774 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria , care a determinat dezvoltarea economica a Austriei .

   Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England . Ca o paranteza , s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx . In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula , a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului . De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat . Au finantat tabara anti Napoleon .

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii , de influenta si de credibilitate , dupa batalia de la Waterloo , pierduta de francezi , au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers , panicand populatia . Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat . La scurt timp stirea adevarata a venit . Astfel averea lor a crescut fabulos . La scurt timp , influenta lor in Bank of England era deja determinanta . A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol .

   Fiul lui Nathan Mayer , Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ) , a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez . A investit masiv in Franta . Fiul sau , Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892 .

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud .

   Calmann (Carl) Mayer ( 1788 – 1855 ) – fondatorul Rothschild banking family of Naples ( Napoli ) .

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France . A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala . La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei .

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE :

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri , ganditi-le ca pe ceva mega , la nivel national sau continental .

   In tarile unde erau prezenti direct , reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „ concurente „ luate la un loc . 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai . In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii , rezultau sinucigasi sau nebuni . 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective .

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI , familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra , lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate . Asta nu inseamna ca au devenit minusculi .

   Actualmente , banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume .

   http://www.rothschild.com/

   Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

   Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan ( Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

   ( NOTA 10 )

   Stephen Bechtel, Jr

   Stephen D. Bechtel, Jr. ( 1925 – ) , tatal lui Riley P. Bechtel . Membru Council on Foreign Relations si Bohemian Grove .

   Stephen David Bechtel, Sr.

   Stephen Davison Bechtel ( 1900 – 1989 ) . Membru Council on Foreign Relations si Bohemian Grove . In 1954 devenea partener la J.P. Morgan Co.

   Riley P. Bechtel , printre apropiatii David Rockefeller . Este seful actual al Bechtel Corporation . De asemenea director al The International Council al  J.P. Morgan Chase & Co. din 1995 . Membru Trilateral Commission si Bohemian Grove . A condus Export Council in timpul lui George W. Bush’s .

   Bechtel Group

   Dupa invazia Irakului , cum era normal , au navalit la exploatarea petrolului companiile marca Rockefeller dar au primit masive contracte pentru “ reconstructia “ Irakului si prietenii , cum ar fi Bechtel sau Halliburton ( Dick Cheney ) .

   Compania a mai avut relatii financiare si cu bin Laden family .

   De asemenea , relatii stranse cu administratia George W. Bush , la limita coruptiei . De fapt , de-a lungul timpului a avut mereu relatii apropiate cu guvernul american . In 1955 C. Douglas Dillon le aranjeaza importante contracte cu guvernul Arabiei Saudite . Intre1974 – 1982 , George Schultz, fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations , a fost director la Bechtel . Fostul U.S. Secretary of Defense , Caspar Weinberger a fost si el unul din greii Bechtel in anii ’70 . Fostul Secretary of Energy , W. Kenneth Davis a fost vice-presidinte Bechtel . Donald Rumsfeld a avut si el interese de afaceri cu Bechtel Group .

   Tot ei au fondat Heritage Foundation , cu contributii majore pentru neocon . Tot ei sunt printre jucatorii principali in sistemul de privatizare a apei .

   ( NOTA 11 )

   Zbigniew Brzezinski

   Zbigniew Kazimierz Brzezinski ( 1928 – ) , participant Bilderberg Group  , fost National Security Advisor , membru Council on Foreign Relations , la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission unde a fost si director .

   A “ anticipat “ doua evenimente majore . Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS .

   A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network .

   Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board .

   A fost in consiliul de conducere al Freedom House , pe unde s-au mai perindat si Samuel Huntington Donald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz .

   Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig .

   A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA : Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , acesta i-a depasit pe Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc )

   A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline .

 

   A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama , alaturi de fiul sau Mark Brzezinski .

   Citat Zbigniew Brzezinski : 

   Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

   Referitor la situatia din Georgia , Zbigniew Brzezinski declara :

   Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult  cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930. „

   Si :

   O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

   ( NOTA 12 )

   Alexander Haig

   Alexander Meigs Haig, Jr. ( 1924 – ) , participant Bilderberg Group  , fost United States Secretary of State , fost comandant suprem al trupelor USA si NATO in Europa , fost asistent pe probleme militare al lui Henry Kissinger , co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Zbigniew Brzezinski si Stephen J. Solarz , membru Council on Foreign Relations , membru Trilateral Commission . Membru Bohemian Grove .

   ( NOTA 13 )

   Robert Rubin

   Robert Edward Rubin ( 1938 – ) , evreu , Director si Chairman of the Executive Committee Citigroup . De asemenea United States Secretary of the Treasury .

   In 1995 , la un an dupa semnarea North American Free Trade Agreement (NAFTA) , si imediat dupa depunerea juramantului ca Secretary of Treasury , Mexicul intra ciudat intr-o mare criza financiara , astfel incat acesta , impreuna cu Alan Greenspan ( Federal Reserve Board Chairman ) il sfatuiesc pe Clinton si acesta evident aproba 20 miliarde catre guvernul mexican in cadrul Exchange Stabilization Fund .

   In 1997 – 1998 , impreuna cu evreii Lawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza cu International Monetary Fund pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

   In 2003 devine Vice Chairman al Council on Foreign Relations iar in 2007 Co-Chairman .

   Alaturi de Lawrence H. Summers si Paul Volcker a fost consilier economic al candidatului Obama .

   In legatura cu NAFTA , Henry Kissinger declara :

   “ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   ( NOTA 14 )

   Lawrence H. Summers

   Lawrence Henry „Larry” Summers ( 1954 – ) , evreu , economist , Secretary of the Treasury sub Bill Clinton , Chief Economist al World Bank (1991–1993) .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Participant Bilderberg Group .

   In 1997 – 1998 , impreuna cu evreii Robert Rubin si Alan Greenspan lucreaza cu International Monetary Fund pentru combaterea crizei financiare din Rusia

   ( NOTA 15 )

   Alan Greenspan

   Alan Greenspan ( 1926 – ) , evreu , fost Chairman of the Federal Reserve , membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) , unde a fost director intre 1982 – 1988 .

   Presedinte al Council of Economic Advisers sub presedintele Gerald Ford.

   Director :                                           

   Aluminum Company of America (Alcoa);

   Automatic Data Processing, Inc.;

   Capital Cities/ABC, Inc.;

   General Foods, Inc.;

   J.P. Morgan & Co., Inc.;

   Morgan Guaranty Trust Company of New York;

   Mobil Corporation;

   The Pittston Company.

   Senior Advisor Deutsche Bank .

   L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Trilateral Commission . Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove .

   In 1997 – 1998 , evreii Robert Rubin , Lawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza impreuna cu International Monetary Fund pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

   ( NOTA 16 )

   George Schultz

   George Pratt Shultz ( 1920 – ) , intre 1974 – 1982 , , fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations , a fost director la Bechtel .  Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove .

   ( NOTA 17 )

   Thomas Graham, Jr. , Chairman of the Board al Cypress Fund for Peace and Security, consilier special al firmei de avocatura Morgan Lewis , Chairman al Lawyers Alliance for World Security , General Counsel al US Arms Control and Disarmament Agency (ACDA) .

   Membru Council on Foreign Relations . Director Global Security Institute .

 

   ( NOTA 18 )

   Sam Nunn

   Samuel Augustus Nunn, Jr. ( 1938 – ) , actualmente co-chairman si Chief Executive Officer al the Nuclear Threat Initiative , consultant al lui Obama .

   Membru Phi Delta Theta , fost partener al firmei de avocatura King & Spalding ( ce le reprezinta inclusiv pe Coca-Cola Company, Chevron Corporation, General Motors Corporation si Honeywell International, Inc. )

   Board member al :

   Chevron ( corporatie membra Council on Foreign Relations )

   Coca-Cola ( corporatie membra Council on Foreign Relations )

   Dell Computer

   General Electric ( corporatie membra Council on Foreign Relations )

 

   Este casatorit cu o fosta spioana CIA .

   Membru Council on Foreign Relations , participant intruniri Bilderberg Group .

 

   ( NOTA 19 )

   Martin S. Feldstein

   Martin Stuart „Marty” Feldstein ( 1939 – ) , evreu , economist american . CEO al National Bureau of Economic Research (NBER) , 1982 – 1984 , chairman al Council of Economic Advisers si consilier sef pe probleme economice al presedintelui Ronald Reagan .

   Membru of the board al AIG Financial Products . A supravegheat divizia internationala ce a condus compania spre criza in septembrie 2008 .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .   

 

 

 

 

 

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  2. iulian said, on decembrie 16, 2008 at 11:29 pm

    Pacat, tema blogului e foarte importanta. Din pacate n-o sa-l citeasca nimeni. E foarte stufos, textele sunt lungi, cu stiluri de fonturi diverse si care deruteaza, fara titluri si subtitluri limpezi, fara o sistematizare a materialului. Parca e facut sa alunge. Daca as vrea sa ascund lumii adevarurile astea, le-as publica sub o asemenea forma.
    Daca vrei pe bune sa fii citit si sa transmiti toate astea lumii, trebuie sa schimbi din temelii structura de prezentare. Altfel, n-o sa foloseasca nimanui ca le-ai insirat aici pe toate ca intr-o arhiva pentru specialisti. E evident ca nu te pricepi. Cauta un tehnoredactor sa te ajute, ca e pacat sa nu afle lumea care nu stie engleza de chestiile astea.
    Daca il lasi asa, o sa te pun pe lista mea de subversivi – cei care preiau o pozitie si o prezinta in mod indigest ca sa o faca de netransmis.
    Toate bune.

    Apreciază

    • Dextro said, on august 29, 2013 at 12:13 pm

      Asa este, este greu de citit insa nu imposibil. Marimea diferita a fonturilor, puzderia de linkuri fac din fiecare articol individual o chestie greu digerabila. Eu cand trimit informatii din acest site prietenilor ce au mai putina rabdare dar care sunt totusi interesati oarecum, sunt obligat sa reeditez materialele (pastrez sursa si link catre saccsiv la sfarsitul mailului) altfel stiu sigur ca vor apasa delete dupa primele randuri. Cu toate astea continutul sitului este mare si a presupus multa munca si mult timp motiv pentru care eu il felicit pe Saccsiv.

      Apreciază

  3. ion adrian said, on ianuarie 10, 2009 at 7:31 pm

    @Iulian,
    Este stufos, dar nu este de necitit si la urma urmei ajungi repede prin multe locuri si de fapt nici nu conteaza prea mult unde ajungi caci citesti ce gasesti acolo si in cateva zile totul incepe sa se ordoneze.
    Exista un cuprins, exista un index alfabetic asa ca eu cred ca este destul de bine.

    Apreciază

  4. Walter Uhlman said, on ianuarie 18, 2009 at 4:17 pm

    Si mie mi se par extrem de interesante si bine facute aceste articole (de fapt mai mult decat niste articole-ar fi poate mai bine niste carti). Citind ceea ce-i aici scris , imi vine sa-mi pun mainile in cap…pe ce lume am trait pana acum?
    Bravo! Doar asa ni se mai deschid si noua ochii si urechile, caci in prea oficiala n-ai sa vezi nimic scris despre lucrurile astea!
    Am cautat cu disperare cartea despre grupul Bilderberg, dar epuizata fiind, n-am mai gasit-o nicaieri si nici sanse de reeditare nu sunt.
    Multumesc mult pentru toata aceasta enorma munca depusa aici!!!!!

    Apreciază

  5. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  6. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  7. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  8. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  9. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  10. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  11. […]  “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  12. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  13. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  14. […]    Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  15. […]    Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  16. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  17. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  18. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  19. […]    Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  20. […]    Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA) […]

    Apreciază

  21. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA   […]

    Apreciază

  22. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  23. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  24. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  25. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  26. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  27. […] marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMIşi BANCA MONDIALA. Cititi va rog si articolul: “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord. Cititi va rog si […]

    Apreciază

  28. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  29. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  30. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  31. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  32. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  33. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  34. […]  “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  35. […] “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  36. […] “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.