SACCSIV – blog ortodox

Hackerul GUCCIFER – un luptator al NOM contra fNOM …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 31, 2015

   Iata ce putem citi la INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE cu Guccifer, hackerul român care a dezvăluit secretele unora dintre cei mai importanţi oameni din lume:

Guccifer, hackerul român care a devenit celebru după ce a spart conturile de e-mail ale mai multor persoane publice din România şi politicieni de talie internaţională, îşi ispăşeşte în prezent o condamnare de şapte ani în închisoarea din Arad. Într-un interviu acordat în exclusivitate Gândul, Guccifer povesteşte cum a reuşit să provoace un scandal care pune în pericol candidatura lui Hillary Clinton la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

Guccifer este un deţinut-model care, fără îndoială, ştie cum să se îmbrace: încălţăminte sport, comodă, pantaloni negri reiaţi şi un tricou şic, de culoare roşie peste care poartă o foarte elegantă geacă din stofă reiată. Aşezat pe un scaun din talaş presat, Guccifer stă la o masă situată în incinta clubului penitenciarului de maximă siguranţă din Arad. Clubul este, practic, o încăpere de nouă metri pătraţi, cu gratii hexagonale la ferestre şi plină de pliante colorate cu titluri motivaţionale de genul: „Îngerul păzitor nu te apără de SIDA”, sau „Zborul devine cădere când drogurile îţi frâng aripile”.

Guccifer – pe numele său din buletin, Marcel Lazăr Lehel –  nu este însă închis aici pentru droguri. Guccifer este un hacker român care susţine că luptă, pe cont propriu, cu Guvernul Mondial din Umbră, Illuminati, familiile Rockefeller şi Rothschild şi, în general, cu toate acele forţe oculte pe care simplii muritori le împachetează generic sub denumirea de „teoria conspiraţiei universale”. Guccifer – o combinaţie între glamour-ul hainelor de firmă şi Lordul Întunericului – este un Robin Hood virtual. Câmpul său de bătălie e mărginit de ecranul oricărui calculator din lume conectat la internet. De aici, din umbra proxi-serverelor anonime, împrăştiate în toate colţurile planetei, Guccifer se bate cu Agenţii Sistemului: sparge adresele de mail ale înalţilor oficiali pentru a le deconspira secretele mai mult sau mai puţin murdare. Între timp, Sistemul l-a învins.

Marcel ispăşeşte în închisoarea de la Arad o pedeapsă de şapte ani de închisoare, după ce a spart conturile de e-mail ale fostului director SRI, George Maior, şi ale altor personalităţi publice din ţară. În România, a devenit o mică vedetă locală după ce a făcut publică idila platonic-virtuală în care actualul europarlamentar Corina Creţu îi trimitea, într-o engleză torturată, diverse apropouri online fostului secretar de stat american, Collin Powel. Treaba asta nu are nicio legătură cu misiunile Apollo pe Lună, viaţa lui Elvis în Cuba sau atentatele de la 11 septembrie din New York. Pur şi simplu, Guccifer a dat peste aceste mailuri dintr-o întâmplare cauzată de un simplu ricoşeu electronic: el, de fapt, îl „vâna” pe Collin Powel şi aşa a dat peste mesajele Corinei Creţu.

În restul lumii, Guccifer a devenit celebru după ce a făcut publice, în premieră, tablourile pictate de fostul preşedinte american, George W. Bush. Acum, acelaşi Guccifer a revenit, din nou, în atenţia mondială, după dezvăluirile din presa americană potrivit cărora Hillary Clinton şi-a folosit contul de e-mail personal în perioada 2009-2013, când era secretar de stat american. Vorbim despre un veritabil scandal în care însuşi Guccifer şi-a băgat coada: în martie 2013, hackerul arădean reuşea să spargă contul de mail al unui consilier al lui Clinton – Sidney Blumenthal.

„În agenda de contacte a secretarului de stat Collin Powel, am găsit, printre miile de contacte, şi pe Sidney Blumenthal”, îşi aminteşte Marcel. „Acesta este, de zeci de ani de zile, persoana de casă a familiei Clinton”, spune el. În opinia lui Guccifer, acest Blumenthal este, de fapt, un veritabil reprezentant al celor care conduc, din umbră, lumea. „El este persoana de casă a familiei Clinton care, de zeci de ani, se ocupă de treburile curate şi murdare ale familiei. Ei bine, eu am intrat în contul de e-mail al acestui Sidney Blumenhal”, spune Guccifer. „Normal că acolo am găsit, printre contacte, şi pe Hillary Clinton. Contul ei era hl22, sau ceva de genul ăsta”, îşi aminteşte hackerul român.

În realitate, respectiva adresă personală a lui Hillary Clinton era hdr22@clintonemail.com. „HDR” vine de la „Hillary Diane Rodham”, numele de dinainte de căsătorie al secretarului de stat american. Asistenţii lui Clinton contestă ideea potrivit căreia ar exista ceva ilegal în folosirea e-mailului personal în activitatea guvernamentală. Potrivit New York Times, Hillary Clinton nu a avut o adresă de e-mail guvernamentală în timpul celor patru ani de mandat, iar asistenţii ei nu au salvat e-mailurile pe serverele Departamentului de Stat la vremea respectivă, aşa cum prevede legea federală. Ei au revăzut abia recent zeci de mii de pagini de corespondenţă şi au decis să predea Departamentului în total 55.000 de pagini de e-mailuri, în urmă cu două luni.

Explicaţiile pe care reprezentanţii lui Clinton le-au oferit au fost considerate „alarmante” de către foşti oficiali de la Arhivele Naţionale americane, care au denunţat o încălcare gravă a protocolului. Iar posibila candidatură a lui Hillary la preşedinţia Statelor Unite este acum umbrită de acest scandal.

Din închisoarea de maximă securitate de la Arad, Guccifer jubilează. „Nu îmi pare deloc rău pentru ea!”, spune el. „Şi asta nu e pentru că am eu o antipatie… nu fac eu politica în America. Părerea mea este că Hillary Clinton nu are ce să caute în postura de preşedinte american, după toate problemele pe care le-a avut. Vă aduc aminte de Benghazi”, spune Marcel Lazăr Lehel.

Dacă ar fi să luăm de bune imaginile publicate pe net ale acestui schimb de mesaje, Blumenthal îi trimitea lui Clinton, pe adresa personală, un soi de pseudo-rapoarte de informaţii, inclusiv date legate de atacurile teoriste din Benghazi, Libia, din 2012, în urma cărora fostul ambasador american din această ţară a fost ucis. „Ea (Hillary Clinton) trebuie să răspundă în faţa justiţiei americane şi să facă închisoare pentru ceea ce a făcut”.

Cine sunt aceşti Illuminati ?

În timp ce vorbeşte, Guccifer aruncă, din când în când, câte o privire printre notiţele frumos caligrafiate din caietul dictando pe care îl poartă tot timpul asupra sa, ca pe o amuletă. În lipsa unui calculator, acel caiet este „Desktop File”-ul său analogic, manuscrisul în care este conturat Marele Plan. „Îmi pare foarte bine să văd ce i se întâmplă lui Hillary. Să nu mai candideze!”, decretează Guccifer, care spune că va continua, cu toate puterile sale, cruciada sa pornită împotriva Iluminaţilor care conduc lumea din umbră.

„În general, nu îmi reproşez niciodată, nimic”, spune el. „Nu am regrete sau remuşcări, niciodată. Nu am păreri de rău. Ştiu că ce fac, fac pentru o cauză bună”, spune Guccifer. „Ştiam că, la un moment dat, voi ajunge aici (în închisoare). Eram ferm convins: până la urmă, noi vorbim despre cei care sunt deasupra acestor preşedinţi americani: Illuminati – Consiliul care conduce lumea şi cei care fac toate potlogăriile astea: ei au făcut potlogăriile de 11 septembrie, toate astea, războaiele pe care le vedeţi”. Când te afli în faţa unor astfel de dezvăluiri, se naşte o întrebare: cine sunt, totuşi, aceşti Illuminati ? „Complexul militar industrial american”, vine răspunsul din partea lui Guccifer. „Toată această maşinărie de sute de miliarde de dolari  care macină vieţi peste tot în lume. Americanii sunt responsabili de moartea a 500 de milioane de oameni, de 60 de ani încoace. Nu vorbeşte nimeni despre asta în mainstream media. Iar lupta mea merge până în pânzele albe. Nu mă voi opri niciodată. Să nu aibă nimeni niciodată senzaţia că eu mă voi opri. Niciodată!”, avertizează Guccifer. Câteva minute mai târziu, se ridică de la masă şi părăseşte, cu capul sus, clubul penitenciarului. Pe hol, e preluat de un gardian şi condus spre celulă.

Marcel Lazăr Lehel a fost condamnat de justiţia română la câte trei ani de închisoare pentru spargerea conturilor de e-mail ale directorului SRI George Maior şi ale europarlamentarului Corina Creţu. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi aplicarea unui spor de pedeapsă de un an, astfel încât hackerul Guccifer a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în acest dosar. Totodată, Marcel Lazăr Lehel mai fusese condamnat, în 8 februarie 2012, de Judecătoria Sectorului 3, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spargerea conturilor de e-mail ale unor vedete. Astfel, Tribunalul Bucureşti a adăugat pedeapsa de trei ani la condamnarea din dosarul privind spargerea conturilor de e-mail a cu executare le lui George Maior şi Corinei Creţu, hackerul urmând să execute o pedeapsă de şapte ani de închisoare. De asemenea, instanţa i-a interzis lui Lehel mai multe drepturi, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Restricţii la Casa Albă în privinţa e-mail-urilor

Surse care cunosc adresa privată de e-mail a lui Clinton au declarat pentru Associated Press că aceasta era cunoscută de aproximativ 100 de persoane, dar nu era larg distribuită în cadrul Departamentului. Clinton a folosit o adresă personală de e-mail şi când era senatoare (2001-2009), însă nu există obligaţia arhivării e-mailurilor şi altor documente private ale senatorilor. Dezvăluirea cu privire la folosirea e-mailului a fost făcută de ziarul The New York Times (NYT) şi a pus Casa Albă în poziţia delicată de a-şi apăra bilanţul în domeniul transparenţei şi să susţină totodată familia Clinton.

Un purtător de cuvânt al preşedinţiei, Josh Earnest, a precizat că ghidul administraţiei pentru angajaţii agenţiilor guvernamentale specifică faptul că aceştia „ar trebui să folosească adresele oficiale de e-mail atunci când desfăşoară activităţi oficiale”. Însă el a evitat în mod repetat să răspundă atunci când a fost întrebat dacă Clinton a încălcat vreo lege pentru că nu a folosit contul de e-mail oficial, această corespondenţă fiind necesar să fie arhivată potrivit Federal Records Act.

Înainte ca reglementările din prezent să intre în vigoare, fostul secretar de Stat State Colin L. Powell, care a deţinut postul în perioada 2001-2005, a folosit e-mailul personal pentru a comunica atât cu oficiali şi ambasadori americani, cât şi cu lideri străini.

În octombrie, Departamentul de Stat le-a solicitat foştilor secretari de Stat, începând cu Madeleine K. Albright, să-i transmită orice documente din timpul mandatului, într-un efort de îmbunătăţire a păstrării acestor informaţii.

Faptul că Hillary Clinton folosea e-mailul personal a fost descoperit de o comisie a Camerei Reprezentanţilor care i-a cerut corespondenţa cu asistenţii săi referitoare la atacul de la Consulatul american din Benghazi, în Libia. Departamentul de Stat a trimis comisiei aproximativ 300 de e-mailuri, însumând aproximativ 900 de pagini – după ce a revizuit e-mailurile lui Clinton.

Un articol scris de Mihnea Lazăr

   Iata si ce putem citi la Hackerul Guccifer, care a spart conturile lui George Bush, Colin Powell şi George Maior, a acordat un interviu New York Times. ”Nu sunt un criminal şi nu am furat nici măcar un dolar de la ei”:

Hackerul român Guccifer, devenit cunoscut după ce a spart conturile de e-mail ale lui George W. Bush, Colin Powell, ale unor membri ai familiei Rockefeller, dar şi al şefului SRI, George Maior, a declarat într-un interviu pentru New York Times că pedeapsa de şapte ani, pe care o ispăşeşte într-o închisoare de maximă securitate din Arad i se pare exagerată.

”OK, am încălcat legea, dar şapte ani într-o închisoare de maximă securitate? Nu sunt un criminal sau un hoţ. Nu am furat niciun ban de la ei, nici măcar un dolar”, a declarat Guccifer.

Hackerul le-a explicat jurnaliştilor de la New York Times că numele său este o combinaţie între ”stilul lui Gucci şi strălucirea lui Lucifer”. Guccifer, pe numele său real Marcel Lazăr, are 43 de ani, a fost şofer de taxi rămas şomer şi nu are niciun fel de studii în domeniul calculatoarelor. El susţine că s-a folosit doar de informaţii găsite pe pagini web pentru a sparge conturile persoanelor enumerate mai sus.

Procurorul care s-a ocupat de caz spune că Guccifer a căutat pe internet informaţii despre victimele sale, iar apoi a ghicit pur şi simplu răspunsul la întrebările de securitate. ”E un român amărât care a vrut să fie faimos”, a declarat procurorul Viorel Badea.

New York Times scrie că Guccifer a avut nevoie de şase luni pentru a ghici răspunsul la întrebările de securitate din mailul politicianului român Corina Creţu, unde a găsit poze în bikini pe care aceasta i le trimisese fostului secretar de stat american Colin Powell.

Pentru a-şi acoperi urmele, Guccifer a folosit un server proxy din Rusia, sperând că nu va fi depistat în România, unde avea deja cazier, după ce spărsese conturile mai multor vedete autohtone, sub numele de ”Micul Fum”.

Guccifer s-a speriat în momentul în care şeful SRI, George Maior, a declarat că în curând va fi prins cel mai căutat hacker în SUA, ”micul Guccifer”. Lazăr credea că SRI a făcut legătura şi şi-a dat seama că el era atât ”Guccifer”, cât şi ”Micul Fum”. Totuşi, la acel moment nu se ştia cine este Guccifer şi nici măcar că era român, iar Maior a folosit sintagma ”micul Guccifer” pentru a minimaliza activitatea hackerului, scrie New York Times.

Intrat în panică, hackerul a distrus, în curtea casei sale din Sâmbăteni, calculatorul şi telefonul pe care le folosise.

Până la urmă, anchetatorii români, ajutaţi de americani care îl căutau de luni de zile pe hacker, l-au localizat rapid pe Guccifer. ”Era clar că a pătruns în mailul meu. A vrut să dovedească ceva. Am luat totul în serios”, a declarat ulterior şeful SRI, George Maior. Guccifer spune că ar fi putut să îşi acopere mai bine urmele dacă ar fi avut mai mulţi bani, putând să îşi cumpere un calculator mai puternic.

Cititi va rog si:

Was Hillary Clinton running her own rogue intel operation?

Comentariu saccsiv:

   Asadar, ce avem noi aici?

Cine sunt, totuşi, aceşti Illuminati ? „Complexul militar industrial american”, vine răspunsul din partea lui Guccifer.

Si:

Hackerul le-a explicat jurnaliştilor de la New York Times că numele său este o combinaţie între ”stilul lui Gucci şi strălucirea lui Lucifer”.

Si cu asta am spus tot, pentru cei ce au citit si inteles articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Acuma, nu cred ca el lucreaza voit pentru NOM. Nu stie ca asta de fapt face …

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel M. said, on martie 31, 2015 at 7:09 pm

    Or sa treaca anii si o sa va amintiti.. Becali e un sfant si lumea o sa il iubeasca ca pe Arseie Boca. Becali martusireste Adevarul. Il simt si rezonez cu tot ceea ce spune el. Daca as fi in pielea lui as spune si eu si as tipa sa ma auda toata lumea.. as spune exact vorbele lui. Becali e foarte schimbat in BINE.

    Uitati-va la asta si memorati articolul asta.. o sa va loviti de el in cativa ani. Becali este din ce in ce mai treaz.

    Slava Domnului ca mai avem exemple de marturisitori in zilele noastre. Cu toata presa pe tine si cu reporteri si camere si intrebari viclene si insinuari si speculari… sa il marturisesti pe HRISTOS atat de frumos si liber.. iti dau lacrimile. Bravo Becali Bravoooo… imi doresc sa fiu ca tine.Or sa treaca anii si o sa va amintiti.. Becali e un sfant si lumea o sa il iubeasca ca pe Arseie Boca. Becali martusireste Adevarul. Il simt si rezonez cu tot ceea ce spune el. Daca as fi in pielea lui as spune si eu si as tipa sa ma auda toata lumea.. as spune exact vorbele lui. Becali e foarte schimbat in BINE.

    Uitati-va la asta si memorati articolul asta.. o sa va loviti de el in cativa ani. Becali este din ce in ce mai treaz.

    Slava Domnului ca mai avem exemple de marturisitori in zilele noastre. Cu toata presa pe tine si cu reporteri si camere si intrebari viclene si insinuari si speculari… sa il marturisesti pe HRISTOS atat de frumos si liber.. iti dau lacrimile. Bravo Becali Bravoooo… imi doresc sa fiu ca tine.

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/becali-anunta-ca-va-dona-toti-banii-castigati-prin-steaua-viata-mea-s-a-sters-toata-averea-mea-i-o-dau-lui-hristos.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 31, 2015 at 10:12 pm

      Gabriel M.

      Mai usor.

      Apreciat de 1 persoană

      • Gabriel M. said, on aprilie 1, 2015 at 7:26 am

        Mie imi place de el. Il marturiseste pe Mantuitorul cum nimeni nu o mai face in public.

        Apreciază

    • artion said, on aprilie 1, 2015 at 1:14 am

      Gabriel M

      Becali pare ca e pe drumul bun, insa mai are de lucrat, spre exemplu la capitolul asta :

      „Deci, când faci milostenie, nu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi şi pe uliţe, ca să fie slăviţi de oameni; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta. Ca milostenia ta să fie într-ascuns şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.”

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=6

      Apreciază

      • Irina said, on aprilie 6, 2015 at 11:21 am

        Exact nu trebuia sa trambiteze ca va imparti averea saracilor. El este credincios, nimic de zis, dar cum a zis Ariton mai are de lucrat la capitolul smerenie. Cat despre hackeri, este de inteles ca vor fi noi talhari ai erei virtuale,ce se intrezareste.

        Apreciază

  2. Tomitanul said, on martie 31, 2015 at 9:46 pm

    Sistemul l-a invins sau sistemul l-a manipulat? Toate calculatoarele sunt create de oculta sau sub licenta lor si asta era supravegheat de la primele incercari. El s-a desconspirat singur in timp ce ,,invata” sa le sparga conturile de e-mail si a fost lasat sa mearga sau ,,ajutat” fara sa stie mai departe.

    Apreciat de 1 persoană

  3. gabriel said, on martie 31, 2015 at 10:25 pm



    marturia fratelui a 2 crestini copti ucisi de isis, aveti si informatia cu decapitarea
    merita vazut!

    Apreciază

  4. ines said, on martie 31, 2015 at 11:32 pm

    Va invit să urmăriti un documentar de excepție Sf. Munte
    ATHOS-MONAHISM SI ISTORIE, realizat de canalul grec de
    televiziune ΣΚΑΪ, în care îi vei vedea sau auzi pe:
    Starețul Iosif Vatopedinul, Moise Aghioritul, Efrem
    Vatopedinul, Filothei de la Mănăstirea Karakalou, Elisei
    Simonopetritul, Cuviosul Paisie Aghioritul, Patriarhul
    Atenagora și Patriarhul Iustinian Marina.

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on martie 31, 2015 at 11:43 pm

    Cred că eşti şi tu cam prea dur cu Guccifer ăsta !
    Mă mir că nu şi-a tras un „Bucifer” ca nume conspirativ 😉

    Apreciază

  6. Radu Iacoboaie said, on aprilie 1, 2015 at 1:46 am

    ILLUMINATI SUNT MASONII CARE TREC DE GRADUL 32 ȘI CARE CRED CĂ AU ACCES LA MARILE TAINE ALE UNIVERSULUI. DE ACEEA ÎȘI ZIC ILUMINAȚI…
    DAR CE ÎNSEAMNĂ PRACTIC ILUMINAREA? LIPSA LUMINII DE FAPT… STAREA DE GRAȚIE A FORȚELOR ÎNTUNERICULUI SAU ÎNTUNECATE, DUȘMANII LUI HRISTOS ȘI PARADOXAL (PENTRU UMANISMUL DIN ZONA CULTURALĂ) ȘI DUȘMANI AI OMULUI, ÎNDEOSEBI CREȘTIN…

    Apreciază

  7. artion said, on aprilie 1, 2015 at 5:38 am

    Saccsiv, gandeste te ce s ar intampla daca ar aparea un conducator al lumii care sa atace masoneria, ecumenismul, catolicismul, iluminatii, sa aduca si pacea in lume, sa fie si generos.. sa ajute in mod direct omenirea saracita in urma razboaielor… cati din cei alesi l ar urma ? foarte multi..

    Dar sa nu creada in Hristos, ba din contra sa propovaduiasca un neo iudaism convenabil evreilor pentru a l accepta ca Messia.. facand semne si minuni mari cu ajutorul diavolilor sau a tehnologiei..

    Parintele Elpidie a spus de papa ca este profetul mincinos, ca va exista un antipapa si un antipapa secund..

    Eu cred ca falsul antihrist va fi chiar papa, cu el se va lupta antihristul adevarat… Odata cu distrugerea papei multi vor crede ca s a terminat domnia antihristului , si l vor vedea pe adevaratul antihrist drept Messia..

    Papa a zis ca presimte ca domnia lui va fi una scurta. El va fi o unealta, pe care o vor arunca la gunoi dupa
    ce se vor folosi de ea..

    Parintele grec Nectarie Moulatsiotis spune :

    „Prin urmare pe desfranata, in final, cele 10 coarne o vor distruge complet. De ce o vor distruge? Pentru ca nu vor mai avea nevoie de ea. Ii vor lua puterea. Fiara nu va mai avea nevoie de ea.”

    Cred ca se incadreaza in fNOM vs NOM… ce zici ?

    Apreciază

    • pamaio said, on aprilie 1, 2015 at 5:56 pm

      „Eu cred ca falsul antihrist va fi chiar papa, cu el se va lupta antihristul adevarat”……ce spui ,frate?

      Apreciază

  8. john said, on aprilie 1, 2015 at 11:20 am

    Mesaje NATO pentru România.Comandamente,concentrari de militari si tehnica grea
    http://www.realitatea.net/1665702

    Apreciază

  9. Ionut said, on aprilie 1, 2015 at 11:43 am

    Off-topic:

    NIMIC pentru romani. De ce e rentabilizata Posta Romana (companie de stat, fondata in 1862) si ii este diversificata activitatea? „Normal”, ca sa fie vanduta. Altfel nu o cumpara nimeni…
    Bai, pacalicilor, care sunteti la putere si in „opozitie”, de ce nu va vindeti voi proprietatile la super-oferta (pentru cumparatori) si nu va mutati in chirie? Bai, astia cu urechile ciulite spre amarastenii „teroristi” si eco-legionari, cum se cheama asta? Nu cumva vanzare de tara?
    Tot ce facut poporul asta cu truda, nu in 25, nu in 45, ci in 2000 de ani, ati reusit sa distrugeti in 25 de ani. Ati adus in faliment fabrici care au trecut prin 2 (DOUA) razboaie mondiale si prin regimul comunist. Ne-ati scos la vanzare nu numai pamantul pe care calcam, ci si (mai ales) ce este sub el.
    Dupa ce vindeti tot, ce o sa mai vindeti? Nu cumva o sa ne scoateti sufletele la mezat?

    http://www.economica.net/alex-petrescu-posta-romana-isi-face-banca-si-intra-in-parteneriat-cu-emag_98814.html

    Apreciază

  10. scortisoara said, on aprilie 1, 2015 at 8:55 pm

    Asa al cheama pe Guccifer (Guccifal era sa zic 🙂 ) , Lehel ? Asta nu e nume evreiesc ?

    Apreciază

    • scortisoara said, on aprilie 1, 2015 at 11:55 pm

      Am gasit . Se pare ca e unguresc : Lehel = SUFLET, SUFLA, TROMPETIST,NUME VECHI UNGURESC

      Apreciază

      • artion said, on aprilie 2, 2015 at 6:28 am

        scortisoara

        Tot Guccifer afirma : „Sunt un autodidact, nu un programator. […] Folosesc orice metode pentru a accesa corespondentele electronice […] De asemenea folosesc Cabala, numerologia sau ocultismul.. ”

        Si tot el zice: „Ori de câte ori investighez, evreii si francmasonii se regasesc in cele mai inalte cercuri”

        http://pando.com/2015/03/20/exclusive-interview-jailed-hacker-guccifer-boasts-i-used-to-read-hillarys-memos-for-six-seven-hours-and-then-do-the-gardening/

        Atat timp cat Guccifer foloseste cabala sau ocultismul nu vad sa mearga pe drumul adevarului.. si ca el mai sunt multi care arunca informatii pe net , care apoi sunt preluate de altii si tot asa..

        eu merg pe principiul După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?

        Apreciază

      • scortisoara said, on aprilie 2, 2015 at 5:44 pm

        Cabala , ocultism …?!! E clar . Cred ca e „pionul” cuiva … daca nu chiar ” nebunul”.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.