SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (16.10.2013): Presedintele BILDERBERG invitat de MUGUR ISARESCU. Tot mai multe mame refuza sa vaccineze copiii la nastere. CNA INTERZICE reclamele pentru exploatarea ROSIA MONTANA. Cutremure …

Posted in STIRI by saccsiv on octombrie 16, 2013

ZF: Şeful grupării despre care se spune că face şi desface guverne vine joi la Bucureşti, la invitaţia lui Isărescu şi a Clubului de la Roma. În aceeaşi zi, peste ocean, se decide soarta economiei mondiale

Vicontele Etienne Davignon, unul dintre cele mai influente personaje la nivel politic din lume, vine joi la Bucureşti pentru a ţine un discurs la BNR cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

[…]

Vicontele Etienne Davignon este Preşedintele Grupului Bilderberg, o organizaţie care include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri şi academicieni. Reuniunile grupului au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului Bildenberg au fost magnaţii David Rockefeller şi familia de bancheri Rotschild.

Joi, 17 octombrie, este ziua limită până la care Congresul american trebuie să ajungă la un acord cu guvernul pentru majorarea plafonului de îndatorare. Dacă până la această dată cele două părţi nu ajung la un acord, SUA va intra în incapacitate de plată (default) pentru prima dată după mai bine de două secole.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILLUMINATII

Personalitati si organizatii: DAVID ROCKEFELLER

Dupa declansarea crizei Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a iesit in luminile rampei cu declaratii extrem de interesante. Astfel, in 2008 spunea:

“(…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)

   Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre o noua ordine mondialasau unele chiar mai putin radicale, de tipul:lumea nu va mai fi cum a fost sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.

Mai spunea Mugur Isarescu despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand. Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii. Si ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez.

Intrebat fiind daca socul este suficient pentru o noua reasezare, a raspuns ca … razboaiele au dus la progres.

Cititi va rog mai multe la:

MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR …

Pentru a intelege si mai bine despre ce vorbim, cititi va rog si:

ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Ziua Veche: Cometa ISON sau criza financiară: Obama pregăteşte legea marţială ? 
Președintele american, Barack Obama, a primit un buletin informativ de la Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA cu privire la un “mare eveniment” care ar urma să se petreacă în curând. (…)

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

De ce are nevoie DHS de 1,6 miliarde de cartuse si peste 2700 de blindate rezistente la mine?

Video: JANET NAPOLITANO (U.S. Secretary of Homeland Security) despre un CYBER 9/11 terorist ce va opri electricitatea …

 

Adevarul: Tot mai multe mame refuză să vaccineze copiii la naştere. Fenomenul ia amploare, atrage atenţia managerul Spitalului Universitar din Bucureşti

„Vorbim de refuzul vaccinării la şcoala, dar, în realitate, există un refuz al vaccinării imediat după naştere. Este un fenomen care ia amploare şi aici trebuie să tragem un semnal de alarmă părinţilor. Este un procent alarmant de refuz şi trebuie să înţeleagă că trebuie să îşi vaccineze copiii”, a spus managerul SUUB.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

SA-L SUSTINEM pe parintele curajos al carui copil nu este primit la gradinita fiindca nu are vaccinurile la zi. ESENTIAL: daca si-au vaccinat copii, de ce le mai este frica ca s-ar mai putea imbolnavi de la un copil nevaccinat?

Antena 3: MINUNEA care s-a întâmplat la racla Sfintei Parascheva. „Venise acolo mai mult moartă”

Adevarul: SONDAJ Mihai Viteazul, cel mai iubit personaj istoric. Topul personalităţilor istorice din România

Nu mai puţin de 95,2% din români cred că Mihai Viteazul, domnitorul care i-a învins pe turci la Călugăreni în 1595, este emblematic pentru istoria noastră. Domnul Ţării Româneşti, al Transilvaniei şi al Moldovei este urmat, în ierarhia preferinţelor, de Ştefan cel Mare (94,9% din voturi) şi Mircea cel Bătrân (92,3% din respondenţi), potrivit sondajului „Barometrul de opinie publică – Adevărul despre România“, realizat de INSCOP Research la comanda ziarului „Adevărul“.
Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

MIHAI VITEAZUL – DOMNITOR ORTODOX. Episodul intemeierii episcopiei ortodoxe romane la Alba Iulia, cand papistasilor li s-a imputit „apa sfintita”

Domnitorul Mihai Viteazu ESTE SFANT. Si s-ar parea ca i s-au gasit si SFINTELE MOASTE

Realitatea: CNA INTERZICE reclamele pentru exploatarea ROŞIA MONTANĂ

Membrii CNA reclamă şi faptul că spoturile au conţinut nereal.

CNA a decis, marţi, să întrerupă campania publicitară TV pentru Roşia Montană, emiţând o decizie de intrare în legalitate prin care autorii spoturilor trebuie să le modifice aşa încât să fie în conformitate cu legea, iar până atunci televiziunile nu mai pot difuza reclamele existente în prezent.

Realitatea: Te-ai săturat de tichetele de masă? Se introduc CARDURILE de masă

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi propunerea legislativă privind introducerea tichetelor de masă în format electronic. Cu noile carduri, vei putea plăti exact cât consumi, nu mai eşti obligat să plăteşti diferenţa sau să iei produse în plus doar pentru a ajunge la valoarea tichetului de masă.

Gandul: Cum a ajuns România printre cele 8 ţări din lume care finanţează BIG BROTHER-ul NATO. Canadienii s-au retras din club, pentru că nu-şi mai permit

Mediafax: Zeci de preoţi şi protestatari au blocat la Chişinău accesul deputaţilor în Parlament

Mediafax: PREMIERĂ în Suedia: O femeie, aleasă la conducerea Bisericii

Jackelén, în vârstă de 58 de ani, ordinată în 1980, era episcop din 2007. Ea este măritată cu un preot şi are doi copii.

[…]

Această Biserică, despărţită de stat în 2000, ordinează femei preot din 1960. Aproximativ două treimi dintre suedezi fac parte din ea.

Alte biserici luterane au fost, deja, conduse de femei, în Germania, Norvegia, Statele Unite şi Canada. „A venit într-adevăr timpul” ca Suedia să urmeze aceste exemple, a apreciat Wejryd, citat de TT.

Adevarul: UPDATE Un cutremur cu magnitudinea de 7,2 a zguduit Filipinele. Cel puţin 20 de persoane au murit

Ziua Veche: Grecia: Seism cu magnitudinea 6,4 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. BAD said, on octombrie 16, 2013 at 12:55 pm

    Ionut Gologan, un Roman condamnat la moarte.

    Apreciază

    • vasile a said, on octombrie 16, 2013 at 1:49 pm

      auzi BAD se pare ca esti in plus pe acest site vii cu tot felu de ,,sparle sa deformezi subiectu si se se duca in derizoriu dupa nik esti chiar BAD adica rau fratele SACCSIV ti-a tolerat aberatile tale sa nu urli pe alte forumuri ca ti se face nedreptate asa ca lasaneeee

      Apreciază

  2. Irina said, on octombrie 16, 2013 at 1:21 pm

    Isarescu este evreu,si e logic ca doar ei conduc bancile nationale ale statelor, si de fapt mai toate bancile ca doar asa pot conduce lumea, fiind in posesie banilor intregii lumi.

    Apreciază

  3. PG said, on octombrie 16, 2013 at 2:44 pm

    Este posibil sa declanseze un mare blocaj al bancilor si sa scoata banii lichizi de pe piata .Nu va speriati ca nu este sfarsitul .Mai avem de indurat .

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on octombrie 16, 2013 at 4:57 pm

      si noi stam ca prostii nu … ?
      si asteptam cometa … sau intronarea lu ala cu coarne
      ii proasta lumea ca tace si nu-i ia cu HUO si cu Sfanta Cruce sa-i fugareasca pe acesti draci fara coarne …
      vinovati ne facem de conducerea lui sarsaila si acestor draci fara coarne …
      Insa Sfantul si Maritul Prooroc ILIE cu foc sa-i ia in primire pe acesti vraimasi ai lui HRISTOS de pe acest pamint de la Nistru pin’la Tisa
      amin.

      Apreciază

  4. George Napoca said, on octombrie 16, 2013 at 3:18 pm

    Frati romani, sa luptam impotriva dracilor de la chevron si a tradatorilor si vanzatorilor de tara: http://stareanatiunii.com/macel-la-pungesti-au-venit-utilajele-chevron-video.html
    Fratilor, e vremea parului si a furcilor pentru ca NIMENI nu ne mai apara in tara noastra! militia si jandarmeria e vanduta ocultei, de servicii si tribunale ce sa mai vorbim ca apartin cu totul ocultei masonice!
    Incet incet vine prigoana peste Poporul Roman.
    Doamne ajuta-ne si pazeste-ne de rau!

    Apreciază

  5. Ion Roman Popescu said, on octombrie 16, 2013 at 4:40 pm

    Asta ma gandeam si eu .. daca ar vrea sa electronizeze tot, ar insemna sa conteze pe o alimentare continua cu electricitate. Aceasta ipoteza nu este inca viabila. Nu vor putea face asta. Alimentarea cu electricitate continua, indiferent de conditii meteo nu este posibila in sensul 24 din 24, 7 zile din saptamana, 12 luni pe an.

    In caz de pana de curent, nu mai poti folosi carduri. Deci tot banii lichizi raman baza. Plasticul merge numai unde asiguri 1 year = 365 days = 8760 hours = 525600 minutes = 31536000 seconds fara intrerupere.

    Asistam la sfarsitul Erei Consumismului?

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 18, 2013 at 3:20 am

      Hm…consumismul se va sfirsi atunci cind se va instaura noua ordine mondiala. Si desi consumismul nu e bun, varianta noii ordini mondiale e si mai neplacuta…cele mai multe magazine oricum nu vind in timpul unei pene de curent intrucit nu le merg casele de marcat si asta indiferent daca tu vrei sa platesti cu cash sau card. Marile lanturi de hipermarketuri au generatoare proprii…asa ca nu vad a fi o problema insurmontabila aceasta cu alimentarea cu energie electrica.

      Apreciază

  6. […] ZF: Şeful grupării despre care se spune că face şi desface guverne vine joi la Bucureşti, la invitaţia lui Isărescu şi a Clubului de la Roma. În aceeaşi zi, peste ocean, se decide soarta economiei mondiale Vicontele Etienne Davignon, unul dintre cele mai influente personaje la nivel politic din lume … Meta Search Alerts […]

    Apreciază

  7. john said, on octombrie 16, 2013 at 7:10 pm

    OFICIAL: România e cea mai expusă ţară la cutremur
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/seful-paid-romania-e-cea-mai-expusa-tara-la-cutremur-187663.html
    Ce se intampla in lume,oare?
    Inca un cutremur mare inregistrat in lume. Seism cu magnitudinea de 7,1 in Papua Noua Guineehttp://stirileprotv.ro/stiri/international/inca-un-cutremur-mare-inregistrat-in-lume-seism-cu-magnitudinea-de-7-1-in-papua-noua-guinee.html

    Apreciază

  8. Maria said, on octombrie 16, 2013 at 11:45 pm

    Asta-i nebun de legat , nu stie ca minciuna cu turnurile a fost descoperita ?
    De aceea s-a ascuns in buncar ?

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 18, 2013 at 3:21 am

      Hmm…Obama a zis ca oricine mai sustine orice altceva decit varianta oficiala este terorist!

      Apreciază

  9. […] STIRILE ZILEI (16.10.2013): Presedintele BILDERBERG invitat de MUGUR ISARESCU. Tot mai multe mame re… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.