SACCSIV – blog ortodox

Papa Francisc I are in spatele sau pe papa cel negru, „stapanul lumii”

Posted in papa Francisc I by saccsiv on martie 27, 2013

Preiau articolul «Şeful noului Papă e stăpânul lumii»

Un scriitor american, Eric Jon Phelps, care şi-a dedicat viaţa problemelor contemporane religioase, a stârnit iureş cu o carte în care explică pe larg cum Ordinul Iezuiţilor, din care face parte noul Papă, Francisc, ar putea aduce sfârşitul lumii.

Alegerea Papei Francisc, despre care se ştie că e unul dintre liderii Ordinului Iezuiţilor, a dat naştere multor discuţii şi speculaţii. Cel mai mult se bate monedă pe faptul că, prin “mâna” lui, aşa numitul “papă negru” şi-a adjudecat şi ultimul bastion pe care şi-l dorea pentru a subjuga complet Planeta: Vaticanul.

Sunt foarte răzbunători

Astfel, cei care au reamintit profeţia Sfântului Malachia luna trecută, când Benedict al XVI-lea a demisionat subit, sunt tot mai convinşi că Papa Francisc e reprezentantul acelui “papă negru”, despre care se spune că aduce Apocalipsa. Această sintagmă e folosită pentru descrierea liderului suprem al iezuiţilor – generalul superior, care se îmbracă mereu în negru şi care e înconjurat dintotdeauna de un mare mister. Din 2008, liderul acestui ordin e Adolfo Nicolas, un spaniol de 76 de ani, despre care scriitorul Eric Jon Phelps a scris: “E dictatorul absolut. Atunci când el vorbeşte, supuşii lui ascultă. El conduce acum lumea. El e şeful Papei de la Vatican şi va forma un guvern mondial”. Mai mult, Jon Phelps susţine că ar avea documente care atestă implicarea iezuiţilor în evenimente precum asasinarea preşedintelui american J.F. Kennedy sau bombardarea nucleară a Japoniei, la Hiroshima şi Nagasaki. “Iezuiţii nu uită, în cazul în care nu le dai atenţie. Şi apoi se răzbună într-un mod… istoric”, a mai afirmat Jon Phelps. În sprijinul teoriei conform căreia iezuiţii conduc servicii secrete din cele mai importante ţări, un istoric american, James Parton, a afirmat: “CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez”.

Adolfo Nicolas e «creierul» ordinului

Şeful Ordinului Iezuiţilor, generalul superior, e supranumit “papa cel negru”. Din 2008, funcţia i-a revenit unui spaniol, Adolfo Nicolas (foto sus). La el s-a făcut referire tot mai des în ultima vreme, în diverse cărţi cu teorii conspiraţioniste, că ar conduce din umbră destinele lumii. În afară de faptul că ar ghida guverne, servicii secrete, clanuri mafiote, ba chiar Hollywoodul şi celebre cluburi sportive din toată lumea, despre Adolfo Nicolas, “papa cel negru”, se spune că va aduce sfârşitul lumii. Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi “negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

148 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. bogdan said, on martie 29, 2013 at 4:20 pm

    Lastun , ar fi bine sa inveti sa scrii romaneste, nu crezi?

    Apreciază

  2. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:32 pm

    Da asa e bogdane o sa incerc sa scriu mai incet si fara greseli. Oricum cred ca ai descifrat ce am scris sus.

    Apreciază

  3. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:39 pm

    Zeci de femei mor anual din cauza anticoncepţionalelor

    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7058-zeci-de-femei-mor-anual-din-cauza-anticoncepionalelor

    Apreciază

  4. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:41 pm

    Episcopul Luca din Patriarhia Antiohiei:„Ucid oameni. Nu le pasă de vieţile omeneşti”

    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7059-episcopul-luca-din-patriarhia-antiohiei-ucid-oameni-nu-le-pas-de-vieile-omeneti

    Apreciază

  5. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:55 pm

    Rugaciune pentru Romania si pentru poporul roman.

    Ar trebui ca crestini ortodocsi din Romania sa urmeze sfatul Parintelui Elpidie si ne rugam zi de zi lui Dumnezeu, Maici Domnului, puterilor ceresti si sfintilor sa mai amane aceste evenimente rele care vor urma si sa ne silim sa respectam mai mult poruncile lui Dumnezeu si sa incercam sa ii ajutam si pe alti cum putem si sa fim mai buni, mai smeriti si cu mai multa dragoste fata Dumnezeu si fata de aproapele.

    Apreciază

  6. simina said, on martie 29, 2013 at 4:57 pm

    @Lastune
    Da, asa este cu avorturile. Imi vine in minte povestirea parintelui Longhin Jar cu femeia care a venit la spovedanie si a intrebat-o :
    -Ce ai pe suflet ?
    -Am facut avorturi, parinte.
    -Cate avorturi ai facut ?
    -70
    -Aoleu, da ce-ai facut femeie ? ai ucis un batalion de soldati sau o manastire de calugari !
    Trist si adevarat. Multe le trece Dumnezeu cu vederea insa pentru uciderea irodica de prunci merge pina la a rade de pe fata pamintului un neam intreg. Pentru ca pruncii ucisi cer intr-una razbunare de la Tatal lor impotriva parintilor lor si Dumnezeul Puterilor ii asculta. Singele lor curat siroieste in rauri pe Altarul dinaintea Tronului Ceresc si va sta marturie vie si de netagaduit la Marea Judecata. Atunci multi parinti vor vedea cu ochii lor singele copiilor lor varsat de mainile lor criminale ,siroind pe Altarul Dreptatii si vor urla de disperare ca nu au cuvant de aparare in fata Dreptului Judecator.
    Inca nu am vazut campanii puternice si virulente in tara in care sa se spuna ferm si raspicat : stop curviei si desfranarii, stop uciderii de prunci. Poate au fost dar nu atit de virulente incat sa ajunga sa fie dezbatute urgent pe masa forurilor inalte. Si ma mir ca biserica ortodoxa romana nu a sesizat ca avem de-a face cu un fenomen extrem de grav care risca sa ne stearga ca popor si ca atare sa-si inalte vocea cu putere in popor.

    Apreciază

    • simina said, on martie 29, 2013 at 5:11 pm

      Offff…Doamne Iisuse Hristoase, cate coroane cu spini iti punem, cat te mai scuipam si cum te mai ucidem zilnic. Cum sa tai in bucati bai frate o minutza de om, un ingeras care asteapta sa-i dai sa pape si sa te bucure cu ganguritul ? Am ajuns infernali si scarbim chiar si animalele. Intelegem oare ca ne aflam in razboi cu Puterile Ceresti ? Plingere si tanguire, asta trebuie sa aducem. Offffff…….

      Apreciază

      • simina said, on martie 29, 2013 at 5:46 pm

        Stiti ce ?
        Ne plangem ca este prea greu ? ne este frica de cutremure, razboi si sabie ? ne este frica de otravuri, euri si boli devastatoare ? ne gandim ca nu le meritam ? ne e frica de masoni si iezuiti si ne gandim ca daca le punem piedici vom reveni la o viata linistita si indestulata ? ne revolta conducatorii si ierarhii si ne gandim ca meritam altii mai buni ? ne sperie Apocalipsa si am ajuns sa ne speriem si de tablele starnite de vant gandind ca a inceput urgia ? am ajuns sa ne speriem si de umbra noastra ?
        Eu zic ca e prea putin pentru perfidia care ne caracterizeaza. Inca e prea bland Dumnezeu cu noi . Normal si drept ar fi ca maine dimineata sa nu mai rasara soarele si sa ne starpeasca pe toti de pe pamint…..pe toti cei maturi. Si sa lase pe pamint sa traiasca numai copiii. Ei ar sti mai bine sa-i multumeasca si sa-L bucure. Dar totusi soarele continua sa rasara peste noi si inca nu murim.

        Apreciază

      • Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:45 pm

        Pentru cele 1 milion de avorturi anual si peste 20 de milioane de la revolutie pana azi ne este asa cum ne este. Si asa cum spui suntem de mii de ori mai rai decat animalele si maniem pe Dumnezeu.

        Apreciază

  7. Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 4:57 pm

    Apreciază

  8. Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:56 pm

    Fratilor daca vreti sa mai tina Dumnezeu lumea asta sa incepem noi schimbarea, sa traim dupa cum minunat spune Pr. Arsenie Boca in cartea : Ridicarea Casatoriei la rangul de taina si vom avea copii curati capabili de a rupe pacatul parintilor si de a ajunge sfinti.
    Unele din cele spuse in carte.
    Barbatul nu are voie sa se impreuneze cu sotia decat martea si joia si asta cand nu este post sau sarbatoare si pentru a face copii fara a se proteja in nici un fel. Metodele de protectie cu anticonceptioanle sunt considerate avort iar cel cu prezervativ onanie.
    Doua cai sunt admise de Dumnezeu:
    1. Sa faci cati copii iti da Dumnezeu si chiar daca mama risca sa moara la nastere ea se spovedeste si impartaseste inainte si daca moare, moare pe altarul jertfei devenind mucenica.
    2. Sa traiasca barbatul si femeia in curatie, ca fratele si sora

    Cine primeste in familia lui un copil pe Iisus Hristos il primeste.

    Pe langa conditiile de mai sus de concepere a copiilor mai trebuie ca dupa ce femeia a ramas insarcinata barbatul sa nu se mai impreuneze cu ea nu numai pana ce va naste ci pana va termina de alaptat copilul.
    Cine va face copii in acest fel va pune bazele unei noi generatii capabile sa iasa din mocirla pacatelor.
    Pr. Arsenie Boca asa a fost nascut si iata ce sfant minunat este.

    Apreciază

    • Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:57 pm

      Cine nu a citit cartea sa o citeasca caci plina de invataturi obligatorii pentru cei casatoriti este.

      Apreciază

  9. Cristian said, on martie 29, 2013 at 7:58 pm

    simina _ marian exnorvegia
    Te stiu mai demult si mi-au placut povestile si rugaciunile tale postate pe pustnicul digital. Nu stiu de unde vin cuvintele tale da se cunoaste bine minunea parintelui arsenie papacioc (Domnu sa-l odihneasca). Ai dreptate in ce spui. Am vazut ca sti sa te rogi cu putere. Roaga-te frate si pentru Vasile cand poti ca mult bine ai sa-i faci. Uita supararea cu el. Iarta-ma te rog.

    Apreciază

    • simina said, on martie 30, 2013 at 3:01 pm

      @Cristiane
      Mai mult decat sa-i dau lacrimile mele cand mi se face dor de el….nu pot mai mult. Mi-a trecut de mult supararea pe el. De rugat, roaga-te si tu ca toti va puteti ruga puternic, mai ales cand o faceti mai multi in acelasi timp. Nu stiu de unde ai scos-o ca eu ma rog bine…..postarile de la pustnicul digital au fost preluate de pe acest blog, aici le-am postat de fapt. Daca mai citesti bine inca odata pataniile mele din Italia ai sa intelegi ca in fond, problema mea era ca nu stiam sa ma rog cum trebuie in acele momente de trecere prin lumea intunecata a mortilor. Am povestit tocmai, pentru ca lumea sa sesizeze miracolul care s-a intimplat. Faptul ca ceva ciudat m-a impins sa scriu niste cuvinte venite de nicaieri pe care dupa ce le-am citit si eu am inteles ca era vorba de o rugaciune personalizata (asa cum ii place lui Hristos, sa ne rugam cu cuvintele noastre) menita sa ma scoata din groapa mortilor. Tarziu avem sa inteleg ca de fapt cineva a venit si mi-a transmis subtil : aceasta este arma pe care trebuie s-o folosesti…pune mina pe ea si ridica-te de mergi la atac.
      Deci inca odata, nu eu am facut-o ci daca n-ar fi fost Dumnezeu sa-mi dea un sut in fund , sa ma aduca in situatia aceea pentru ca apoi sa-mi arate o portita de scapare, azi cred ca aveam 2 metri de pamint la cap. Astfel am inteles ca nu trebuie sa-i urasc pe italienii aceia…..prin ei, Dumnezeu m-a razboit pe mine.

      Apreciază

  10. Lastun said, on martie 29, 2013 at 9:51 pm

    1 Acum cativa ani era mai PUTIN MAI GREU de falsificat Pasapoartele Biometrice cu CIP RFID.

    Story by David Reid for BBC World showing how to clone Europe’s new „secure” e-passport.
    Many thanks to Lukas Grunwald for demonstrating how unerring faith in this technology is misguided.

    e-passport=e-TEAPA doar te amprenteaza si altele ca un puscarias si te lepezi de Domnul Iisus Hristos prin asocierea numelui tau cu 666. e-ATAT DE SIGUR INCAT ORICE HACK-ER IL POATE CLONA.

    Apreciază

  11. Lastun said, on martie 29, 2013 at 9:59 pm

    2 Acum e FOARTE USOR sa clonezi dalele de pe un pasaport biometric, cad ratb sau viitorul buletin electronic, numai cu un telefin destept de ultima generatie.

    e-passport=e-TEAPA doar te amprenteaza si altele ca un puscarias si te lepezi de Domnul Iisus Hristos prin asocierea numelui tau cu 666.

    e-ATAT DE SIGUR INCAT TOTI OAMENI POT VEDEA DATELE DE EL SI DACA STI O LEACA DE CODING IL MAI SI CLONEZI

    Comentariu pe apologeticum la subiectul Pr. prof. dr. Mihai Valică: CIP-ul între gheoagă duhovnicească și gheoagă politică

    Marius Barbu says:
    03/29/2013 la 5:17 PM

    Uite cat de sigure sant cipurile

    Citirea unui Pasaport electronic Romanesc cu un telefon (Reading ePassport with phone)

    Apreciază

  12. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:05 pm

    Elvis Traieste 🙂

    Apreciază

  13. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:17 pm

    Comentariu pe apologeticum la subiectul Pr. prof. dr. Mihai Valică: CIP-ul între gheoagă duhovnicească și gheoagă politică

    Marius Barbu says:

    cod de bare =666
    banda magnetica (cartele de metrou metrorex) = 666
    cip in acte (card ratb,card bancar,pasaport ,permis auto ,buletin cu cip)= 666
    cip implantat verychip=666
    si zice lumea cu ce mergem la scoala si la lucru? ia-ti bicicleta FRATE

    ia uite ce zice http://www.rollsoft.ro/RFID1.pdf ( TEHNOLOGIA RFID )

    RFIDeste un sistem de identificare asemănător tehnologiei cu cod de bare.CE O FI ASA GREU DE INTELES e acelasi DRAC mai avansat .Si cum zice Parintele Vasile scoate acelasi sunet la citire ca un produs cu cod de bare ,oare de ce???

    Comentariu: Lastun

    Nu sant de acord cu cateva lucruri:cardul bancar, permisul auto ( mai vech cu cod de bare ) cartele de metrou cu banda magnetica nu au 666.

    Actele biometrice periculoase pentru mantuire: Card de sanatate cu CIP , Pasaport biometric cu CIP, Buletin Biometric cu CIP, noul permis auto cu CIP, au 666.

    Apreciază

  14. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:19 pm

    Tehnologia

    Near Field Communication (NFC)– Explained/The Complete Guide

    http://blog.clove.co.uk/2012/06/20/near-field-communication-nfc-explained-the-complete-guide/

    Apreciază

  15. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:24 pm

    Mai intrebati sa nu ziceti ca va induc eu in eroare. Cercetati in legatura cu:

    Comentariu: Lastun

    Nu sant de acord cu cateva lucruri:cardul bancar, permisul auto ( mai vech cu cod de bare ) cartele de metrou cu banda magnetica nu au 666.

    Actele biometrice periculoase pentru mantuire: Card de sanatate cu CIP , Pasaport biometric cu CIP, Buletin Biometric cu CIP, noul permis auto cu CIP, au 666.

    Apreciază

  16. nevrednicul said, on martie 29, 2013 at 11:34 pm

    RFI: Manevre surpriză în Marea Neagră
    Nici nu a aşteptat să aterizeze la Soci, că preşedintele Vladimir Putin i-a şi trimis din avion ordinul telegramă ministrului apărării pentru a începe imediat exerciţiile militare în Marea Neagră. Practic, Serghei Soigu, la ora 4 dimineaţa, s-a trezit la uşă cu ofiţerul curier al Kremlinului care îi aducea în plic sigilat ordinul dat de comandantul suprem al forţelor armate ruse.

    Corespondentul TVR şi RFI, Liviu Iurea

    În aplicaţiile care vor dura cel puţin până la sfârşitul săptămanii vor participa aviaţia rusă, trupe de desfăşurare rapidă, infanteria marină, dar şi forţe cu destinaţie specială GRU. În total vor fi angrenate 30 de nave de război, 250 de blindate, 50 de dispozitive de artilerie şi până la 20 de avioane şi elicoptere de luptă. Ca număr efectiv de militari, cifra acestora nu depăşeşte 7000 mii, în caz contrar Rusiei i se poate reproşa că nu a anunţat din timp statele vecine şi partenerii din NATO.

    Făcând referire la practicile internaţionale , purtătorul de cuvant a lui Putin, Dmitrii Peskov preciza astăzi că “aplicaţii militare cu până în 7000 de militari ţin de dreptul suveran al fiecărei ţări, de a le desfăşura în mod planificat sau extraordinar. Peskov mai preciza că scopul acestor manevre militare constă în “verificarea capacităţii de luptă şi a coordonării diferitelor unităţi ale forţelor armate ruse”.. Pe parcursul acestor zile, sunt programate desantari pe trei poligoane “ Raevskii “ , Temriuk si Opuk – toate aflate pe teritoriul Federaţiei Ruse.

    Evident că mediile de la Moscova se întreabă de ce tocmai acum şi de ce în bazinul Mării Negre. Unii experţi cred că reacţia lui Vladimir Putin este una de răspuns la manevrele militare americano-georgiene Agile Spirit 2013 începute în aceeaşi regiune la 18 martie. Un alt motiv ar fi verificarea capacităţilor ruse de apărare în Marea Neagră, având în vedere că peste mai puţin de un an, la Soci se vor desfăşura Jocurile Olimpice de Iarnă.

    Pentru Rusia, securitateaOlimpiadei de la Soci este prioritate zero şi nu este exlus ca asemenea exerciţii militare inopinante atât pe mare cât şi pe uscat să se mai repete.

    Hotnews: UPDATE Vladimir Putin a ordonat manevre militare pe scara larga in regiunea Marii Negre
    Presedintele Vladimir Putin a ordonat lansarea de vaste exercitii militare in regiunea Marii Negre, a anuntat joi purtatorul sau de cuvant, intr-o miscare care ar putea crea tensiuni cu vecinii sai Ucraina si Georgia, scrie Reuters.

    In total 36 de nave amplasate la Sevastopol, baza navala rusa din Crimeea (Ucraina) si Novorossiisk (sudul Rusiei) si pana la 7.000 de oameni vor participa la aceste manevre, a precizat Peskov. Ordinul de lansare a acestor manevre a fost remis ministrului Apararii, Serghei Shoigu, la 4 a.m., ora Moscovei, (00,00 GMT), in timp ce se intoarcea de la summitul BRICS din Africa de Sud, a precizat purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov. Aceste manevre “neplanificate” au drept obiectiv testarea capacitatilor de lupta si a nivelului de coordonare intre diferitele unitati ale fortelor armate rusesti, a precizat purtatorul de cuvant. Rusia nu si-a anuntat in prealabil partenerii externi asupra acestor manevre, a adaugat Peskov, precizand ca acest lucru nu este necesar atunci cand numarul militarilor participanti este mai mic de 7.000.

    Dupa manevre similare au fost ordonate in februarie in randul fortelor aeriene si al trupelor aeropurtate. Joi, aviatia rusa a efectuat importante manevre militare la baza aeriana Engels, in regiunea Saratov (Volga). Aceste exercitii implica bombardiere strategice, avioane de lupta, de aprovizionare si elicoptere, si au drept obiectiv antrenarea in realizarea de “sarcini de disuasiune strategica”, a precizat un purtator de cuvant al ministerului Apararii, citat de agentia Interfax.

    Aceste manevre sunt conduse de ministrul Apararii, Serghei Shoigu, numit in acest post dupa demiterea, in noiembrie, a predecesorului sau, Anatoli Serdiukov, dupa un amplu scandal de coruptie. De cand a revenit la Kremlin, in mai 2012, Putin si-a fixat ca obiectiv o reinarmare “fara precedent” a tarii, cu peste 550 miliarde de euro consacrati industriei de aparare i

    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/29/rusia-manevre-militare-marea-neagra-vocea-rusiei-invadare-romania/ )

    Apreciază

    • pcmouse said, on martie 30, 2013 at 1:14 am

      nevrednicul-nici nu vreau sa imi imaginez daca facem figuri cand vor trece pe aici rusii ce fac cu noi..pana cheama base si ponta nato in ajutor deja nu va mai avea ce sa ajute..nus pe unde o sa ne mai ascundem si daca mai avem timp…pana da romanii alarma..deja nu stim ce ne-a lovit..

      Apreciază

  17. nevrednicul said, on martie 30, 2013 at 1:00 pm

    nu se spune nimic la stiri ,nu se intimpla nimic in lume…. si lumea fierbe iar stiriistii antihristi tac si ne imbata cu apa rece.numai ce neom trezi cu vreo racheta si n,avem ce face ,,,armata nu ,dotare nu,,, iubire de tara asta nimic ,ha, ? ne _a ramas sa fim slugi la altii .consider ca mai rau ca acum nu am fost niciodata.criminalii astia nu spun nimic canu cumva sa_si dea seama poporul acesta de situatia aceasta. spunea un parinte cu viata curata aseara ca,,sa pastram cerialele ca s_ar putea anul acesta sa nu rodeasca tarina din cauza tulburarii vazduhului din cauza razboiului.

    Apreciază

    • mihai said, on martie 30, 2013 at 9:19 pm

      simina soro, sau frate ca nu te cunosc decat sub acest nume, am citit oserie din comentariile tare, ai perfecta dreptate, referitor la casuta la care ai facut referire, la tarani si fermierii care asi vand asa zisele produse eco ambuibate cu tot felul de stimulente si chimicale, toate astea au fost profetite cu mult timp inainte si citez:
      – Va veni vremea in care va veti insela si pacali uni pe alti ca sa puteti trai, iar in cazul in care uni dintre noi care nu va primi pecetea fiarei chiar si o farama de teren de va avea i se va confisca deoarece un impozit va trebui platit iar cum alta modalitate de plata nu va mai fi automat i se va confisca absolut tot, si in orice caz ce va fi ce nu va fi dar bine nu va mai fi si asta datorita noua pt. ca nu mai avem frica de dumnezeu
      De pilda copii nostri, daca incercam sai educam in frica de dumnezeu acestia din urma ne iau in deradere de parca leam dori raul,ei la randul lor ai vad pe alti ce fac si fac si ei la fel si multe altele care nu mai are rost sa le amintim pt ca le vedem si le traim la intensitate maxima

      Apreciază

      • Irina said, on aprilie 1, 2013 at 9:56 am

        Asa este, in curand nu va mai fi o solutie nici peticul de pamant. Dar pana cand dispari banii fizici va mai fi o solutie, chiar daca nu o sa ai un job, pt ca la tara se mai poate lucra cu ziua, mai poti vinde ceva etc.Dar cand vor fi numai bani virtuali, atunci va fi problema, ca neacceptand cardul electronic, nu vom avea cu ce plati, cumpara sau vinde. Cred ca atunci solutia va fi pustia.Sa ne ajute Dumnezeu.

        Apreciază

  18. STOP RFID 666 said, on martie 30, 2013 at 6:25 pm

    Marian exNorvegia

    Tu ai venit aici sa darami sau sa construiesti?

    Apreciază

  19. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:11 pm

    Pentru guvernantii nostri care vor sa ne bage carti de identitate electronice cu tehnologie RFID. Iata cat de sigure sunt ! Deja exista hoti de buzunare… electronici

    Tehnologia RFID si NFC este egala cu 0 la securitale in fata atacurilor si furturilor de inforomati si banii.

    http://refuzimplant.blogspot.ro/2010/12/pentru-guvernantii-nostri-care-vor-sa.html

    Apreciază

  20. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:17 pm

    Raiul hotilor va fi in desfasurare si dupa cea vor zice … hai… hai sa vi le bagam in mana sau cap ca sa va putem controla mai repede.

    Apreciază

  21. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:47 pm

    Big Brother – Dictatura electronică
    Posted on martie 25, 2013

    big brother dictatura electronica Big Brother Dictatura electronică

    Un film documentar despre dictatura cipurilor electronice implantabile, proiectate inițial pentru animale și folosite acum și pe oameni. Un prim experiment cu implanturi RFID (dispozitiv de identificare cu radio-frecvență) a fost făcut de ciberneticianul britanic Kevin Warwick, care și-a implantat un cip în braț în 1998. În 2004, Conrad Chase a început să le ofere cipuri implantabile clienților VIP din cluburile sale de noapte din Barcelona și Rotterdam, care se foloseau de acestea pentru a plăti la bar…

    În 2004, Procuratura Generală al Mexicului și-a implantat 18 angajați cu cipuri Verichip pentru a controla accesul în încăperile cu date secrete. Experții în securitate au lansat avertismente împotriva folosirii cipurilor RFID pentru identificarea oamenilor, din cauza riscului ridicat de furt de identitate. De exemplu, în timpul unui asalt pe stradă, identitatea unei persoane poate fi furată foarte ușor datorită apropierii fizice de cip. Designul cipului implantabil face imposibilă împiedicarea unor astfel de atacuri.

    Apărătorii dreptului la intimitate au protestat împotriva cipurilor RFID implantabile, avertizând asupra potențialelor abuzuri și denunțând aceste tipuri de dispozitive ca fiind “cipuri-spion”, folosirea acestora de către guverne ducând la pierderea tot mai multor libertăți civile și înmulțirea numărului de abuzuri.

    Potrivit autorităților medicale din SUA, implantarea unui cip RFID are potenția efecte secundare. Șocuri electrice, incompatibilitate MRI, reacții adverse la nivelul țesuturilor și deplasarea în corp a microcipului sunt doar câteva dintre riscurile asociate cu implanturile de cipuri RFID, potrivit unui studiu din octombrie 2004.
    Vizionare online Big Brother cu subtitrare ( documentarul e jos ).

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/03/25/big-brother-dictatura-electronica/

    Apreciază

  22. STOP RFID 666 said, on martie 30, 2013 at 8:31 pm

    PRIGOANA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE

    Apreciază

  23. nevrednicul said, on martie 30, 2013 at 9:50 pm

    mai simina sau marian ex norvegia sau cum te_oi mai chema ,mai ,iartama ca n_am stiut ca tu nu mananci, tu nu ai nevoie de nimic ce foloseste pt. trup, noi astia care santem ne mai si hranim ca noi nu santem duhuri ca tine ,eu gandesc ca trebuie si o buna chibzuiala ca nu cunva sa cadem in cealalta extrema citeste daca poti cartea ,,sa nu ne razbunati,, si mai stam dupa aceea de vorba sau documentarul ,, puterea sovietelor ,, nu de dam mari traitori sau mari filozofi ,fara puterea lui Dumnezeu nu putem sta impotriva pecetluirii sau infometarii.asa ca……..

    Apreciază

    • Cosmin M said, on martie 30, 2013 at 10:34 pm

      Trebuie calea de mijloc si sa facem ceea ce ne lumineaza Dumnezeu.
      Prima data sa avem grija de suflet:

      Pr. Cleopa

      „Primul lucru: Dimineaţa cînd te scoli, trebuie să te speli pe ochi.
      Al doilea: Faci trei închinăciuni zicînd: “Prea Sfîntă Treime, Dumnezeul nostru, slavă Ţie”, “Prea Sfîntă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-mă!”.
      Al treilea lucru: Rugăciune cît timp poţi: 1 minut, 1 oră.
      Al patrulea lucru: Masa, după mîncare rugăciunea de mulţumire.
      Al cincilea: La servici sau la scoală sau alte probleme, de la orele 7-15, şi în timpul lucrului, rugăciunea scurtă: “Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-mă pe mine, păcătosul !” cît de des. Cine trece pe lîngă Biserică se închină, iar de ai timp mergi şi faci o rugăciune, aprinzi o lumînare, cînd vii de la servici, la fel.

      La orele 16 masa cu rugăciune înainte şi după mîncare, odihnă un ceas sau alt lucru de nu eşti obosit. Pe la orele 22 înainte de culcare, rugăciune: Acatiste, Paraclise şi culcarea.

      Duminica dimineaţa la orele 7 rugăciune, la orele 10 la Biserică la Sfînta Liturghie, apoi după ce iei anafora, vii acasă mănînci, te odihnesti puţin, citeşti cărţi religioase, la orele 17 la Vecernie la Biserică la catehizaţie, unde se fac şi cîntări, iar la orele 20 acasă masa, rugăciune, culcare.

      Cele 4 posturi se posteste tot anul, Miercurea şi Vinerea, şi Spovedanie şi Impărtăşanie în aceste posturi.”

      Postul si milostenia sunt aripile rugaciunii.

      Dimineata: rugaciunea diminetii din ceaslov.

      Este bine sa se faca zilnic un acatist al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioarei Maria iar seara un Paraclis.

      Seara: Rugaciunile de seara din ceaslov

      Daca crestinul ortodox a facut cele de mai sus sau cat poate din ele poate avea si grija de trup si de cele ale gurii caci sufletul este vesnic iar trupul peste putin timp mancarea viermilor.

      Nu zice nimeni sa nu avem grija de trup dar sufletul este prioritar, poti sa devii chiar foarte bogat si sa fii placut in fata lui Dumnezeu precum a fost Iov.

      Parintele Arsenie Boca explica mai pe larg:
      “nu sărăcia te mântuieşte, nici bogăţia nu te osândeşte; şi precum nici bogăţia nu te mântuieşte, aşa nici sărăcia nu te osândeşte, ci precum ai sufletul şi faţă de bogăţie şi faţă de sărăcie. Eşti sărac şi zorit cu gândul după avuţie, iată că nu te mântuieşte sărăcia. Eşti bogat, dar desfăcut cu inima de bogăţia ta, iată că nu te primejduieşte bogăţia ta. Faptul cum stai cu sufletul: şi faţă de una şi faţă de alta, de asta atârnă mântuirea sau osânda ta.
      Nici bogăţia, nici sărăcia în sine n-au calitatea de a osândi sau ferici pe planul veşniciei. Atitudinea sufletului faţă de ele este cea care determină veşnicia. Pot fi bogaţi care se mântuiesc şi pot fi săraci care nu se mântuiesc sau se osândesc. Dincolo de cele văzute, poate în fondul lor, este Raiul şi Iadul, două eternităţi paralele, cu o prăpastie de netrecut între ele.

      Apreciază

  24. Lastun said, on martie 30, 2013 at 11:15 pm

    Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu.

    Nimic nu este fara voia lui Dumnezeu si nici un fir de par nu cade din capul nostru fara voia lui Dumnezeu.

    Daca noi facem un pas spre Dumnezeu el face o suta spre noi.

    Trista,grea, foare grea si cosmar este viata celui fara de Dumnezeu si celui ce traieste departe de Dumnezeu si toate i se par impotriva, toate il plictisec, nimic nui ajunge, nimic nu-l linisteste, nimic nu-l multumeste, multe griji si apasari are si sufletul sau nu se satura si nu se umple cu nimic din cea ce este omenesc, dar cine Vrea sa cunoasca Adevarul si pe Dumnezeu, usos, usor Dumnezeu ii arata tot ce stie si daca isi marturiseste pacatele, si doreste sa mearga pe calea cea buna Dumnezeu mereu este cu el si el simte o multumire si o bucurie si ar vrea sa Il arate pe Dumnezeu si bucuria inima sale tuturor. Cel ce respecta poruncile lui Dumnezeu si il asculta pe Dumnezeu nimic nu il mai supara si deranjeaza, chiar de e sarac, chiar daca are probleme, chiar daca e bolnav, char daca il astepta clipe grele ca pe nimic le simte cat il are pe Dumnezeu in inimca si se straduieste dupa putere sa mearga pe cale mantuiri si sa il asculte pe Dumnezeu.

    Sa iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele si sa sti ca nimic nu este cu putinta fara Dumnezeu orice ai incerca in viata.

    … si sa ierti pe oricine ca si Dumnezeu iti iarta toate daca le marturisesti.

    … si roaga-te lui Dumnezeu si Maici Domnului, puterilor ceresti si sfintilor cat poti dupa putinta.

    Apreciază

  25. Lastun said, on martie 30, 2013 at 11:26 pm

    Parintele Iustin Parvu-Veti fi vanduti de pastorii vostri ( complet ).

    Apreciază

  26. pcmouse said, on martie 30, 2013 at 11:30 pm

    mariane multumesc ca te gandesti si la mine si iti pasa.dar ai inteles partial gresit..in fine..eu m-as bucura nespus sa te vad schimbat in bine…dar oare esti schimbat???oare esti vindecat de ura.rautate?m-am uitat adineauri pe sacsiv pe bloc .este blogul tau nu?cuvintele frumoase scrise aici nu sunt cumva in contradictie cu ce scrii acolo?mi-e jena sa reproduc ce scrie acolo de despre saccsiv…mielu etc..

    Apreciază

    • Cristian said, on martie 31, 2013 at 12:43 am

      Fratioare nu te supara pe mine _da_ din cuvintele tale vine ura si rautatea. Daca mi aduc bine aminte si tu ai scris cuvinte abominabile si fratelui Vasile si adminului de acum. Si tot te_au reprimit sa postezi aici. Nu vreau sa-ti reamintesc ce ai scris mie- jena. Si marian exnorvegia a scris cuvinte la suparare. Macar a fost sincer cu Maria si a recunoscut ca a avut un razboi cu fratele Vasile. Tu n_ai avut razboi cu nimeni si tot ai scris rautati de neimaginat. Cum te-a primit pe tine adminul asa l-a primit si pe el. Prin ce faci acum ancerci sa faci adminul sa-l stearga. nu fi pervers.(((marian exnorvegia ti_a spus un adevar folositor tie.

      Apreciază

  27. kosk said, on martie 31, 2013 at 12:28 am

    frate’ simina'(?)
    vorbele tale sunt pline de Duh dar ca un ticalos ce sunt am o nelamurire si rogu-te sa raspunzi cit mai concis; daca cineva te jigneste cu sau fara motiv tu cum reactionezi; apelezi la argumente contondente (pe blocuri ale unor pagani sau atei(dixit) sau inghiti insultele si te consideri mai prejos decat toti, praful tuturor, socotind ca-s folositoare spre mantuirea proprie. fie raspunsul tau in acord cu scrierile Sf Parinti

    Apreciază

  28. kosk said, on martie 31, 2013 at 1:25 am

    ps
    uite, ca sa nu zici ca te smintesc iti ofer un raspuns al Cuv Parinte Paisie de la Sihla

    –nici prin cap sa nu-ti treaca sa placi oamenilor. sa fii necinstit de oameni, asa da!si ce daca lumea spune ca ai pacate? ce, nu ai? trebuie sa RABDAM OCARILE pt ca asa ne-a laudat Mantuitorul..fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigonii si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind pentru Mine.
    TREBUIE SA RABDAM TOATE CU SMERENIE pentru dragostea lui Hristos, doar vom castiga si noi -nu tot raiul-ci numai un coltisor, cat de mic.Ti se pare grea SMERENIA?
    dar incearca intai si vezi daca poti sa RIDICI PIATRA SMERENIEI, si dupa aceea spune..’NU POT’–

    Apreciază

  29. nea Anderthal said, on martie 31, 2013 at 6:49 am

    @simina/mHareyanH-exnHorbejia
    So keres praleo? Te-a pus devla iar sa intri pe acest site?De ce tocmai „simina” si nu „naomi” ca pe brOnetHu ala minune dela tembelizor?Ti-am vazut postarile mincinoase(vaicarelile) tale pe RIC si pe „bataiosu”etc.M-a distrat site-ul fantoma (antisacsiv) facut de tine dar dupa vulgaritatile scrise acolo si dupa miolgeala de acum ma intreb daca tu nu esti paranoic/dubla personalitate! MAN WE NEED HELP !

    Apreciază

  30. nea Anderthal said, on martie 31, 2013 at 6:50 am

    ..ANUL ACESTA VOM VEDEA O SCHIMBARE MAJORA SI VA FI TOT MAI RAU SI MAI GREU IN LUME !

    Apreciază

  31. kosk said, on martie 31, 2013 at 11:33 am

    simina
    ‘imediat luati la suturi si scosi afara..’ mai esti naiv. tu inca nu cunosti ce inseamna un ateu militant(un hulitor de cele sfinte) in mediul virtual. daca vrei sa te convingi intra in blogosfera ateista( gen godless1856, profu de religie, logosfera, visurat, cugetarile pietrei ,etc) sau pe forumuri si explica le alora unele adevaruri despre Ortodoxie. io am incercat experienta si mi-am luat o basculanta de persiflari,injuraturi si sofisme:) ia incearca si tu, fratioare!!…hai sa-ti mai dau un citat; privitor la scoaterea in shuturi a trolilor atei –pe hulitorii de Dumnezeu loveste-i peste gura ca ca ti se sfinteste mana (Sf Ioan Hrisostom)–

    Apreciază

  32. kosk said, on martie 31, 2013 at 1:46 pm

    ps mariane
    iar daca nu ma crezi, ia de citeste opinia unui ‘neutru’ privitoare la campania furibund anticrestina si anti bun simt dezlantuita in ‘virtual’ de catre atei..
    http://www.revista22.ro/despre-campania-anticrestinism-antistiinta-antiistorie-antibunsimt-22848.html
    este un razboi declarat ortodoxie inclusiv in ‘virtual’ fara mila si scrupule(o parafraza dupa un ziarist ateu de la kamikaze)

    Apreciază

  33. Lastun said, on martie 31, 2013 at 4:19 pm

    Da asa e . Bunatatea unui om il face si pe omul rau sa fie bun, iar rautatea altui om si pe cel bun il inraieste.

    Apreciază

  34. kosk said, on martie 31, 2013 at 6:01 pm

    repet ca vaz ca nu prea ai inteles; cum intra ateii la rupere pe bloguri si forumuri crestine exista si reversul. am experiente d’astea de cativa anisori si am observat ca atunci cand ii iei cu binele, cu citate din Patristica cu logica si cu argumentele ,se simt amenintati si apeleaza la citate km din Dawkins :)) la bascalie si la ad hominem. iaca descifrat ‘mecanismul’ gandirii lor. da, ai dreptate ii o lupta fara sens da’ merita sa incerci ca poate trezesti pe cineva din impietrire.

    Apreciază

  35. kosk said, on martie 31, 2013 at 6:16 pm

    ps
    he he si mie imi lipsesc baietii si fetele din ‘elita veche’ gen rufin liban, viaceslav.miorlau pufos :), timisorean, agerstress s.a.m.d :).

    Apreciază

  36. Cosmin M said, on aprilie 1, 2013 at 11:24 am

    Daca noi incepem de acum si refuzam toate actele cu cip inca banii lichizi sunt in circulatie so vor fi mai multi ani de acum incolo.
    Cred ca inainte vor baga cardul unic si dupa vor scoate banii si dupa ce banii vor fi scosi vor impune cipul ca sa aplice tehnica pasilor marunti. Pana se vor scoate banii pamantul poate fi folosit.
    Cand va fi impus cipul treaba va fi deja grava, probabil ca antihristul va fi la putere si va dura 3,5 ani iar pentru cei credinciosi Dumnezeu va scurta zilele si va avea grija de fiecare in parte pentru ca fare Dumnezeu cine poate rezista?

    Apreciază

    • Irina said, on aprilie 1, 2013 at 11:37 am

      Asa este Cosmin. Acum inca mai avem timps sa ne retragem in mediul rural, sa traim in ritmul naturii. Dupa aceea Dumnezeu ne va lumina si ne va arata calea. Spunea un parinte ca in aceea perioada de 3, 5 ani ai domniei lui Antihrist, crestinii fugiti in pustie se vor satura doar mancand, ierburi, frunze si radacini.

      Apreciază

  37. Irina said, on aprilie 1, 2013 at 11:25 am

    Asa este Simina, ai perfecta dreptate.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.