SACCSIV – blog ortodox

FOTOGRAFII CU COPII AVORTATI. Poate daca socam, trezim. RASPANDITI

Posted in avort by saccsiv on septembrie 30, 2011



   Mai multe fotografii la http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html unde putem citi:

De ce aratam fotografiile sangeroase ale copiilor nenascuti ucisi?

„O fotografie valoareaza cat o mie de cuvinte”

Oricum, in acest caz valoreaza mult mai mult. Sute de mii de copii nenascuti sunt ucisi prin avort in fiecare an in Romania si milioane in lume. O atrocitate de asemenea amploare nu trebuie sa ramana ascunsa. Aceste fotografii arata suferinta copiilor nenascuti.

Iata pe scurt scopul nostru prin expunerea acestor fotografii.

Oprirea cenzurii

Expunem aceste fotografii deoarece media a cenzurat copiii nenascuti in „problema avortului”. Presa refuza sa arate poporului roman cum arata acesti copii care mor in pantecele mamei. Noi pur si simplu incercam sa evitam ceea ce media a camuflat, prin expunerea acestor fotografii.

Acum romanii pot vedea si singuri cum arata un copil avortat dupa ce el sau ea a fost in mainile unui abortionist.

Multi cred in mitul conform caruia avortul inseamna doar indepartarea unor tesuturi benigne. Aceste fotografii arata cat de primitiva este aceasta gandire. Expunerea acestor fotografii arata poporului nostru un holocaust imens ce are loc chiar in mijlocul nostru, ca indiferenta noastra fata de acesta trebuie sa inceteze, si ca ca noi trebuie sa actionam in interesul celor care sunt chinuiti.

Credinta in Hristos

Hristos a invatat: „Iubiti-va aproapele ca pe voi insiva”. Daca am fi fost in situatia aproapelui nenascut amenintat cu o moarte nedreapta, am fi sperat ca cineva sa vorbeasca in apararea noastra, asa ca noi vorbim in apararea lor.

Unii spun ca fotografiile noastre sunt dezgustatoare si ca ranesc morala noastra crestina. Raspunsul nostru: ati vazut vreodata o fotografie frumoasa a unei crime? Crima este dezgustatoare; avortul este crima; prin urmare, fotografiile noastre sunt dezgustatoare.

Pe de alta parte, ce raneste mai mult morala nostra crestina: tacerea noastra in timp ce aproapele nostru este omorat cu nedreptate sau expunerea atrocitatilor comise asupra aproapelui (Efeseni 5:11)? Noi credem ca prima varianta.

De asemenea, expunem aceste fotografii sa informam natiunea noastra ca a fost incalcata Porunca lui Dumnezeu, si asa sa chemam poporul la pocainta, fara de care mania lui Dumnezeu va veni asupra noastra.

Fotografiile noastre stau ca o inculpare ce bantuie poporul nostru dar si toate popoarele care nu le pasa de aceas holocaust al celor care nu pot sa strige.

Cititi va rog si:

PENTRU CEI PRO AVORT: Fotografia anului arata un fat ce apuca degetul chirurgului ce-l opera prin uter …

VIDEO SOC – Clasament AVORTURI: Marea Britanie locul 1, Franta 2, Romania 3. FILMARI AVORT (interzis minorilor)

Cum procedam pentru INTERZICEREA AVORTULUI IN ROMANIA? Sa scriem Ierarhilor, sa strangem semnaturi … Si mai ce?

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 9:39 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. TheSpiritOfCaptain said, on septembrie 30, 2011 at 9:57 am

    multumesc !

    am sa printez prima fotografie sa o arat unor persoane care stiu ca au facut avort la viata lor,si nu regreta acest lucru,sa fac cateva copii,poate se vor speria putin si vor vedea ca au facut crime ca aceasta de aici !

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  3. TheSpiritOfCaptain said, on septembrie 30, 2011 at 10:08 am

    am intrat din curiozitate pe un site din dreapta promovat de tine,si iata ce am gasit

    http://bisericadinsuflet.wordpress.com/2011/08/13/profetiile-shambalei-daca-va-mai-intrebati-de-unde-vine-diavolul/

    si e preluat dupa yoga esoteric,eu cred ca ai reamintit de multe ori sa nu cautam acolo articole,pentru ca multi putem fi inselati de ele,cum sunt cei care el promoveaza,dar ar fi bine sa insisti pe acest subiect de cat mai multe ori,si mai urci articole despre ratacirile orientale si poate vor baga unii la cap,ai putea sa mai scri si tu cateva articole pe tema asta !

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 10:29 am

      TheSpiritOfCaptain

      La final iata ce scrie:

      Preluat de la http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=2258&lang=RO

      Comentariu bisericadinsuflet

      Dacă mai aveți îndoieli în ceea ce privește scopul yoga, al grupării MISA sau al lui Gregorian Bivolaru…

      Bine este că își fac publice ideile și scopurile, pentru cei care au urechi să audă și ochi să vadă. Păcat că mulți se lasă păcăliți încă de „ambalajul” în care ele sunt servite. Ceva gen Mc.Donald’s, unde reclama îți ia ochii, vânzătorul îți ia banii, iar produsele îți iau sănătatea.

      Apreciază

  4. danutza said, on septembrie 30, 2011 at 11:00 am

    nu pot sa vad aceste fotografii. e o cruzime fara margini, iar ca mama nu ot gandi cum sa faci asa ceva.
    eu cred ca am putea sa contactam provita din fiecare oras si sa expunem pozele in spitale, universitati, licee.sau sa organizam undeva o expozitie cu poze de genul asta. trebuie atrasa si presa de partea noastra si o parte din politicieni.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 11:08 am

      Sa scriem ierahilor. Daca nu vor sa se implice in campanii anti sodomie sau pentru o lege anti avort, macar sa promoveze astfel de fotografii. Ar ajunge astfel la toti preotii iar mai departe la milioane de credinciosi. Iar acestia le-ar da si altor milioane.

      Apreciază

  5. sol said, on septembrie 30, 2011 at 11:51 am

    cineva apropiat mie a facut multe avorturi, erau vremurilea alea in care… se faceau doar subversiv. acum, dupa atata timp, merge la biserica, se impartaseste. n-as putea sa-i arat astfel de poze, mi s-ar parea o cruzime, probabil isi regreta faptele de atunci,…. si ce rost ar mai avea cosmarurile, traumele? vedeti? atunci erau interzise, dar avorturi tot s-au facut, ba chiar in conditii infioratoare, in unele cazuri murind si mama si copil. si cui a folosit?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 12:02 pm

      sol

      Nu inteleg intrebarea.

      Daca s-a pocait, chiar nu are rost sa i le mai arati.

      Apreciază

      • sol said, on septembrie 30, 2011 at 12:05 pm

        da, nu are rost, ma intrebam si eu… cand le-am vazut, automat m-a dus gandul… iertare!

        Apreciază

  6. sol said, on septembrie 30, 2011 at 12:04 pm

    deci.. pentru a nu se intelege gresit…. am vrut sa spun ca avorturi s-au facut si pe vremea interzicerii lor, la fel de multe, o lege de acest fel in Romania nu poate fi decat generatoare de incorectitudine, de coruptie, in america in vremea prohibitiei bautura era mai raspandita decat in afara ei. solutia este educatia corecta a copiilor, responsabilizarea lor ( in familie in primul rand, caci in scoala numai educatie de acest tip nu se face ), plus implicarea bisericii, la orele de religie ( care pentru asta ar trebui sa fie ).

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 12:29 pm

      sol

      Aici gresesti, sora mea. Nu s-au facut nici pe departe la fel de multe.

      Nu se poate face o comparatie cu prohibitia. Acolo era vorba de alcool, aici e vorba de crima. Iar crima trebuie pedepsita.

      Apreciază

      • Marius said, on septembrie 30, 2011 at 1:54 pm

        Eu tind sa merg spre interzicere dar nu fara a face o campanie sustinuta de avertizare a „mamicilor”.
        Mai mult, clinicile in ziua de azi ar trebui sa arate un film sau pozele de mai sus si sa explice exact ce se intampla la un avort, ca este o crima si ca sunt si riscuri pe care le are „mama”, atat cele duhovnicesti si psihologice cat si cele fizice (sterilitate, infectii etc).
        Cred ca interzicerea fara a avea o campanie de informare inclusa in legea ce va interzice (Doamne ajuta!) avortul, nu va face altceva decat sa se faca avorturi ilegale din care multe „mame” vor muri. Si asta pentru ca oamenii in ziua de azi cred ca un copil in pantece nu este viu pana la 3 luni si deci considera ca neavand suflet, nu fac nimic rau, dar informand nu vor mai avea scuze pentru faptele lor. Tin minte ca am citit destul de multe carti chiar pe teme duhovnicesti, dar nu ortodoxe, precum ca sufletul se intrupeaza dupa 4 sau 5 luni… noi stim ca nu este asa, dar am vrut sa mentionez faptul ca multi sunt cei ce iau de bun tot ce scrie intr-o carte.
        Sotia mea a avut o matusa care a murit pe timpul comunismului din cauza unui avort facut ilegal si in conditii improprii.
        Domnul nostru Iisus Hristos si Maica Domnului sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca!

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 30, 2011 at 2:24 pm

        Marius

        Desigur ca este obligatorie campania de informare.

        Apreciază

      • sol said, on septembrie 30, 2011 at 2:45 pm

        da, e crima, nu e niciun dubiu aici.

        Apreciază

  7. sol said, on septembrie 30, 2011 at 2:48 pm

    nu stiu cum suna legea de pe vremuri, dar sunt aproape sigura ca avortul nu era privit ca o crima, de vreme ce, dupa vreo patru sau cinci nasteri, acesta era permis in conditii legale. ( deci, cum? daca ai nascut de n ori, asta iti da dreptul de a ucide? )

    Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 30, 2011 at 3:43 pm

    Groaznic ce se intampla , poate cei care au ales avortul vor intelege ca acest lucru este o crima la fel ca celelalte.

    Apreciază

  9. Raluca said, on octombrie 1, 2011 at 2:19 am

    Mamele nu trebuie sa moara, (trebuie salvate in cazul unor complicatii dupa un avort ilegal), ci doar sa suporte cativa ani de detentie. Aceasta e viata cu sacrificii si taierea voii. Pana acum 100 de ani cand avortul nu exista la nivel de masa decat in mare parte accidental datorita lipsei acestei „inovatii medicale” a trait bine-mersi lumea si se mai abtinea de la atata depravare generalizata.
    .

    Apreciază

  10. Cantemir said, on octombrie 3, 2011 at 1:15 pm

    Realitatea in Romania este ca practicarea avortului e o traditie, nestirbita de vremi sau vremuri:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/09/20/traditii-nestirbite-la-romani-avortul/

    Apreciază

  11. ica de la gr said, on noiembrie 21, 2011 at 8:27 pm

    SINCER NU AVORT NU.

    Apreciază

  12. Marian Ivanov said, on ianuarie 20, 2012 at 2:30 pm

    nustiu cum gandesc alte mamici dar eu am 25 de ani si am trei copii 2 baieti si o fetita de 3luni dar niciodata nu mam gandit sa avortez mare pacat celor care nu se gandesc la ce fiinte minunate renunta sa le fie rusine
    si ar trebuii sa se gandeasca anainte dea face un pacat sau inventat prezervativele daca nusi doresc copii alti au da bani grei sa aiba copii si alti nustie cum sai omuare rusine din partea femeilor fara probleme ale sarcini si duar a scapa de eii

    Apreciază

  13. […] FOTOGRAFII CU COPII AVORTATI. Poate daca socam, trezim. RASPANDITI […]

    Apreciază

  14. […] FOTOGRAFII CU COPII AVORTATI. Poate daca socam, trezim. RASPANDITI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.