SACCSIV – blog ortodox

VRAJITORII din Rusia: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL se va declansa in martie 2014 …

Posted in al treilea razboi mondial, RUSIA, vrajitorie by saccsiv on martie 27, 2011

Citez din articolul Previziuni astrologice. Al Treilea Razboi Mondial va izbucni in 2014:

Pe 24 martie, cei mai buni astrologi, samani si parapsihologi din Rusia s-au intalnit pentru a discuta despre viitorul apropiat si indepartat. Una dintre cele mai socante previziuni a fost despre inceperea unui razboi mondial.

Fenomenul despre care ei au spus ca este criza financiara internationala, si care acum ar fi pe sfarsite, nu a fost cu adevarat o criza financiara. Adevarata recesiune va avea loc in viitorul apropiat„, a spus in deschiderea conferintei samanilor si  parapsihologilor, astrologul Aleksei Kolov, citat de ziarul rusesc Pravda.

Cu toate acestea, cea mai impresionanta previziune a fost facuta de Pavel Globa: „Vor avea loc razboaie pe plan international in acest an, dar totul va fi bine in tara noastra, cu exceptia perioadei de vara. Vara va fi dura, vor fi trei eclipse in iunie-iulie. Anul acesta vor fi sase eclipse in total. Am mai avut un astfel de an catastrofic acum 20 de ani, cand s-a spart Uniunea Sovietica.

Aceste eclipse vor provoca o gramada de probleme anul acesta, a mai spus Pavel. El mai sustine ca acest an ar putea fi comparat cu 1939, anul de dinaintea izbucnirii celui de-al Doilea Razboi Mondial, din punct de vedere astrologic.

Astfel, participantii la aceasta intalnire au cazut de acord asupra perioadei de izbucnire a Celui de-al Treilea Razboi Mondial.

Se presupune ca noul razboi se va declansa in martie 2014, in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci. Este, de asemenea, posibil ca razboiul sa inceapa cinci zile mai tarziu, dupa incheierea Jocurilor Olimpice. Globa nu a spus insa in care tara, exact, va izbucni conflictul. El a precizat doar ca revolutiile africane vor inainta, incet, mai departe de Rusia. Proteste masive se vor produce, eventual, in Asia Centrala.

Astrologul Pavel Globa este convins ca aceste incidente au loc din cauza fenomenului cunoscut sub numele de Super Luna. Astfel, NATO a atacat Libia in ziua in care Super Luna s-a aliniat cu soarele. De asemenea, cand Super Luna s-a aliniat cu Uranus s-a produs cutremurul japonez.

In viitorul apropiat, sunt asteptate sa se produca revolutii in Siria si Yemen. Cu toate acestea, liderul yemenit va fi alungat de la putere abia peste trei ani. Algeria, in schimb, va fi cea mai norocoasa tara din regiune, pentru ca manifestatiile de acolo vor dura foarte putin.

Cititi va rog si articolul:

De ce si unii vrajitori avertizeaza despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Oricum, nu trebuie sa fi parapsihopupu ca sa spui ca revoltele vor continua si ca se va declansa un razboi mondial. Doar ca ei o baga pe aia cu Luna aliniata, de parca ELITELE au declansat degeaba mega criza globala.

Referitor la trecut, URSS nu s-a spart acum 20, adica in 1991, asa, din senin, ca s-au aliniat nu stiu cum planetele taman atunci. A fost un proces pregatit din timp:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

Aidoma, nici al doilea razboi mondial n-a inceput fara o pregatire temeinica a acestuia. Iata spre exemplificare un discurs celebru al lui Louis Thomas McFadden (1876-1936):

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Cititi va rog si:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

In ceea ce priveste 2014, eu nu m-as culca pe o ureche inca trei ani … Bunul Dumnezeu stie cand va izbucni.

Cititi va rog si:

MEGA CUTREMURE: Ce legatura este intre filmul „2012”, Baba Vanga, Niburu, Super Luna si ciudatele gropi uriase?:

Comentariul zilei (20.03.2011): “Peter Deunov si Vanga – profeti si inaintemergatori ai lui antihrist”. Vanga recunoștea reincarnarea sufletelor iar ambii comunicau des cu fortele intunericului

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 27, 2011 at 5:36 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. gerik64 said, on martie 27, 2011 at 6:02 pm

    Globa a mai spus multe bazaconii nimic nu sa petrecut bate cimpii.Toata lumea simte ca e foarte aproape razboiul ce spune el nu misca pe nimeni.Personal cred ca razboiul bate la usa ca sa zic asa.Data cind va incepe numai Tatal ceresc o stie.Nimeni nu vrea sa traiasca vremuri de razboi dar toate se vor petrece si vrem nu vrem vom trece si prin asta sper cu viata.

    Apreciază

  3. clement said, on martie 27, 2011 at 6:31 pm

    Daaa, razboiul il va declanşa Serghei Bubka la Soci, suparat pe contextul mondial neprielnic performanţelor saritorilor cu prajina.

    Apreciază

  4. nea Anderthal said, on martie 27, 2011 at 7:09 pm

    ..asa a mai spus si Panin ca in 2010 SUA se va rupe in mai multe bucati!Vise erotice caghebiste!Nu vin si iehovistii cu a 6 ‘a profetie cu ‘za-end-ov-za-uorld”?

    Apreciază

  5. Fulger said, on martie 27, 2011 at 7:36 pm

    Baba Vanga a spus ca razboiul va incepe in noiembrie 2010 , eu o cred pe ea 🙂

    Apreciază

  6. Mihnea said, on martie 27, 2011 at 7:44 pm

    razboiul e inceput deja, asteptam doar sa se raspandeasca la nivel mondial. si cu siguranta se va raspandi, ca doar deh… asta-i planul, nu?

    Apreciază

  7. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 27, 2011 at 8:04 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  8. nuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on martie 27, 2011 at 8:06 pm

    Dumnezeul nostru este gelos si ne spune ca nu poti sluji la doi stapani. E o uraciune sa mergem la vrajitori. Si sa-i bagi in seama. Si sa crezi ce spun ei. Orice ar spune ei. Ca fara Domnul nostru Iisus Hristos nimic bun nu facem.

    Apreciază

  9. itechnews said, on martie 28, 2011 at 10:24 am

    Doneaza pentru Andy http://www.servicii-it.info/

    Apreciază

  10. Plotin said, on martie 28, 2011 at 12:33 pm

    Namaste!

    Se vorbeste atat de mult despre razboi, revolte si crize finaciare. De ce oare? Aerul e incarcat de gandurile noastre negative, parca vrem sa atragem acesta urgie a razboiului , atat de rea, in care bajenia devine soarta fiecaruia, si astfel: casa , masina, cartile, colectiile de tot felul, vor pune mana pe ele niste barbari. Tot ce ai ti se va lua, chiar si libertatea ta, familia ta, iar cerul ti se va parea negru.
    Daca fiecare dintre noi s-ar ruga la Dumnezeu, macar sa intarzie acesta urgie care va fi sa vie.Sa fim mai buni, incepand de-acum, sa ne schimbam felul nostru de a fi, sa ne rugam neincetat, sa meditam la universul necuprins…Sa cautam Calea Adevarata spirituala.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 28, 2011 at 12:59 pm

      Plotin

      Ne poti spune te rog ceva despre meditatia la universul necuprins si despre „Calea Adevarata spirituala”?

      Apreciază

      • Plotin said, on martie 29, 2011 at 10:40 am

        Draga Saccsiv, calea adevarata este numai Dumnezeu. El este totul, fara El viata nu are nici un sens. Universul necuprins, este chiar si retragerea intr-o biblioteca , universul cartii. Ganditorul de la Hamangia meditand- exprima acest lucru-, omul contempland;Ilie Moromete facea la fel dupa o zi de munca, meditand pe prispa lui, la apus de soare.
        Pentru noi romanii calea adevarta este ordoxia, cea care ne-a facut sa rezistam , si cum spunea cronicarul romanii de-a lungul istoriei s-au aflat „in calea rautatilor”.

        Apreciază

  11. blogulluicazacu said, on martie 28, 2011 at 2:22 pm

    Vezi aici povestea necunoscuta a unui basarabean, pentru noi sfarsitul lumii a venit mai devreme!
    http://blogulluicazacu.wordpress.com/2011/03/26/elogiu-lui-ion-cazacu-sau-povestea-necunoscuta-a-unui-basarabean/

    Apreciază

  12. kushter said, on martie 28, 2011 at 8:00 pm

    Vreau să văd Apocalipsa.

    Apreciază

    • clement said, on martie 28, 2011 at 11:40 pm

      Daca vrei sa o vezi, inseamna ca ea se afla deja in tine. Ai grija ce iti doresti…
      Literatura lui Edgar Allan Poe este fictiune, Apocalipsa, nu!

      Apreciază

  13. […] amintiti de articolul VRAJITORII din Rusia: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL se va declansa in martie 2014 … din 2011? Iata ce zice mass-media […]

    Apreciază

  14. Sorin Vranceanu said, on iulie 21, 2014 at 12:39 am

    Si eu am presimtirea ca al treilea razboi mondial e pe cale .Traim intro lume deumanizata care o sa se trezeasca ca totul e impotriva lor o lume fara ratiune si principii umane e o lume periculoasa.Eu am fost persecutat pentru moralitate si demnitate de catre institutile satului Britanic

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.