SACCSIV – blog ortodox

Infowars: Avem nevoie de o REVOLUTIE, nu de o mişcare gen Tea Party …

Posted in REVOLTA, revolutie, TEA PARTY by saccsiv on august 31, 2010

   Citez din articolul We Need A Revolution, Not A Movement:

   Alegerile din 2008 (şi alegerile anticipate din 2010) au produs două fenomene semnificative: “Revoluţia Ron Paul” şi “Mişcarea Tea Party”. Şi, trebuie remarcat, amândouă vor avea efecte profunde asupra alegerilor ce vor veni în noimebrie – şi asupra alegerilor din 2012 de asemenea. Spuneţi-le cum doriţi, cu toate acestea, America nu are nevoie de o mişcare, are nevoie de o revoluţie veritabilă.   

teapartymovement.jpg

   Mişcarea Tea Party, deşi încă o forţă cu care să te lupţi, a fost diluată şi compromisă. Primul tur al alegerilor arată în mod direct realitatea acestui fapt. Principalele puncte de până acum sunt învingerile Arlen Specter în Pennsylvania şi lui Bob Bennett în Utah. Punctele secundare de până acum sunt realegerea lui John McCain în Arizona şi alegerea lui Dan Coats în Indiana.

   În mod particular, alegerea lui John McCain demonstrează câţi conservatori şi “revoluţionari” încă nu înţeleg chestiunea. Dacă vreun stat al uniunii ar privi în detaliu cu ce anume ne confruntăm, aceasta ar fi populaţia din Arizona. La urma urmelor, aceştia sunt în prima linie în lupta uneia dintre cele mai importante bătălii ce se desfăşoara la ora actuală în ţara noastră: imigraţia ilegală. Şi John McCain este unul dintre cei mai mari infractori în ce priveşte facilitarea şi încurajarea acestei invazii ilegale. Cu toate acestea, oamenii din Arizona l-au reales pe McCain în Senatul SUA. (Ar fi interensant să aflăm câţi străini ilegali au votat pentru McCain, nu-i aşa?)

   Totuşi, John McCain a primit sprijinul entuziast al fostei guvernatoare a Alaskăi, Sarah Palin. Acest sprijin i-a adus lui McCain în mod evident sute de voturi din partea Tea Party care altfel s-ar fi îndreptat către principalul său oponent, J.D. Hayworth. McCain nu este singurul globalist neoconservator al Marelui-Guvern care primeşte sprijinul lui Palin. Mulţi dintre protejaţii lui Sarah Palin sunt neoconservatori: care conduce către una dintre cele mai mari probleme cu oricare aşa-zisă mişcare conservatoare: permiţând “conservatorilor” de tip vedetă să devină lideri de facto şi purtători de cuvânt pentru ceea ce ar trebui să fie o adevărată rebeliune la bază, generată de popor. Sarah Palin şi Glenn Beck sunt doi dintre cei mai mari vinovaţi în această privinţă. 

   Ţineţi minte cuvintele mele: Palin şi Beck s-ar putea să se vadă pe ei înşişi ca parte a “mişcării” conservatoare, dar nu vor să aibă de a face cu o revoluţie de modă veche, onestă faţă de Dumnezeu, în stilul Patrick Henry. De fapt, ei fac tot ceea ce le stă în putere să prevină ca o asemenea revoluţie să aibă loc.

   Aceasta nu înseamnă că Palin şi Beck nu contribuie cu nişte lucruri pozitive în lupta pentru libertate. Ei îşi aduc contribuţia. Problema este că, pentru fiecare lucru bun cu care contribuie, ei îl contrabalansează prin sprijinirea pilonilor conduceriii, precum John McCain şi Newt Gingrich, şi atacând jucătorii şi ideile care nu aparţin conducerii, care servesc doar la păstrarea structurii puterii Marelui-Guvern puternic ancorate la Washington, D.C.

   Să fim serioşi, oameni buni, şi începeţi să gândiţi singuri. Întrebaţi-vă de ce Fox News niciodată (sau extrem de rar) nu invită patrioţi care nu fac parte din stabiliment, din conducere, să apară pe postul lor. De ce nu-l vedeţi pe fostul Secretar Asistent al Trezoreriei Paul Craig Roberts la Fox News? De ce nu-l vedeţi pe fostul Director al Biroului SUA al Oportunităţilor Economice şi candidatul la preşedinţie Howard Phillips la Fox News? De ce nu-l vedeţi pe candidatul la preşedinţie Chuck Baldwin la Fox News? Lista este fără sfârşit.

   Fox News nu este “corect şi echilibrat”. Este la fel de controlat şi manipulat precum oricare altă reţea media de ştiri. Singurul lucru pe care îl echilibrează este infatuarea faţă de Partidul Democrat, prin promovarea candidaţilor şi ideilor republicane. Ceea ce nu face este să educe şi să informeze poporul american în ce priveşte adevărul asupra a ceea ce fac ambele partide majore pentru a ne distruge ţara. Dar nu uitaţi, Fox News este în proprietatea lui Keith Rupert Murdoch, acelaşi om care a ajutat la finanţarea campaniei lui Hillary Clinton pentru Senatul SUA şi care este un globalist la fel de mare ca oricine de la Washington, D.C. sau New York.

   Ca o paranteză şi vorbind de Hillary Rodham, previzionez că aceasta îl va înlocui pe Preşedintele Joe Biden ÎNAINTE de alegerile din 2012. Am spus asta în particular timp de multe săptămâni, iar acum o spun în acest articol – amintiţi-vă că aţi auzit-o aici. Sindicatul Criminal Clinton-Bush (SCCB) are mare nevoie de Hillary la Casa Albă şi Obama a acceptat prompt rolul servil în afacerile criminale ale SCCB (pentru motive foarte profitabile, fără îndoială). Şi odată cu şefii SCCB conducând în mare parte treburile la Casa Albă (ei nu îşi fac griji despre problemele domestice şi sociale, atât timp cât acestea nu interferează cu activităţile criminale internaţionale), este de mirare că Obama şi-a luat deja mai multe vacanţe decât îşi ia majoritatea preşedinţilor în întregul mandat?

   Şi influenţa globaliştilor şi a neoconservatorilor cu privire la politicile naţionale şi internaţionale este ceea ce Sarah Palin şi Glenn Beck pur şi simplu nu înţeleg – sau nu vor să înţeleagă. Şi pentru că mulţi dintre membrii Tea Party sunt atât de îndrăgostiţi de aceştia doi (şi le permite să gândească pentru ei), aceştia rămân fără habar şi ei.

   Doamnelor şi domnilor, America este în agonia răsturnării politice de tip socialist şi marxist. Cortina poate cădea în orice clipă. Poporul american trebuie să se trezească cu privire la acest truism: o mişcare “conservatoare” – chiar şi o mişcare conservatoare Tea Party – nu ne va salva. Singura problemă care ne va salva este o revoltă de modă veche la nivel statal.

   Arizona a avut şansa să devină o versiune modernă a Massachusetts din 1775. Dar Arizona probabil că pierdut rolul acela de lider prin 1) realegerea lui John McCain şi 2) fiind dornic să permită curţilor federale să dicteze legea unui stat suveran. În loc să îşi prezinte cazul curţilor federale, Arizona ar trebui pur şi simplu să spună guvernului federal că îşi va crea propriile legi statale (inclusiv nou implementata lege anti-imigraţie) în ciuda a ceea ce zice sau nu vreo curte federală. La un moment dat, aceasta este exact ceea ce unele state (sau grupuri de state) din uniune vor trebuie să facă sau libertatea va fi pierdută pentru totdeauna.

   Cât timp iubitorii de libertate sunt mulţumiţi să rămână satisfăcuţi cu statutul lor prin permiterea politicilor partidului şi celebrităţilor media să le domine eforturile, nu va putea să fie oprită această avalanşă socialistă care ne striveşte. Mişcarea Tea Party din 2010 (dacă este lăsată liberă de neoconservatorii Marelui-Guvern) ar putea cu singuranţă să se traducă în evoluţii pozitive în noiembrie; aceasta este sigur. O revigorare a “Revoluţiei lui Ron Paul” în 2012 ar putea să-şi aducă o contribuţie semnificativă, dar va fi nevoie de o revoluţie statală pentru a finaliza totul. Eu unul sunt pregătit.

   Comentariu saccsiv:

   Keith Rupert Murdoch (1931 -) este un mogul media, suporter al Asia Society (Rockefeller). Actionar principal, chairman si managing director al News Corporation.

   Membru Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group.

   Evreul William Kristol (1952 -) a fondat magazinul politic The Weekly Standard cu finantare Rupert Murdoch.

   Apropriata de Rockefeller este si familia Clinton:

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

   Articolul este semnat de Chuck Baldwin si a aparut pe site-urile lui Alex Jones la 29 august 2010.

   Pe numele sau intreg Charles Obadiah „Chuck” Baldwin (1952 -), acesta este un politician si pastor fondator al Crossroad Baptist Church in Pensacola, Florida.

   In general, in discursul sau se regasesc temele abordate de Ron Paul:

VIDEO: Congresmanul Ron Paul explica ce inseamna HR 1207 (“audit the FEDERAL RESERVE”)

RON PAUL, o amagire periculoasa

Rand Paul, fiul lui RON PAUL, a iesit invingator in Kentucky. TEA PARTY cucereşte America, stat cu stat

SONDAJ: Intr-o confruntare electorala pentru 2012, Barack Obama 42%, Ron Paul 41%. Ultimul este un adversar declarat al Federal Reserve …

   Doar ca este mai combativ, fiind de exemplu un suporter al militiei Hutaree:

MILITIA “CRESTINA” “HUTAREE”, exemplu a ceea ce nu este de fapt crestinism

MILITIA “CRESTINA” “HUTAREE” si chestiunea rezistentei armate

   Asadar, ideea e simpla: e nevoie de o revolutie …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 31, 2010 at 1:54 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. elena said, on august 31, 2010 at 7:16 am

    Saccsiv,
    Astazi am avut marea bucurie sa vizionez niste documentare absolut fabuloase despre Mrea.Banceni,din Ucraina!Sunt si pe YouTube…poate ar trebui sa le dai si pe blogul tau,sunt extraordinare….si vor putea multi sa descopere UN COLT DE RAI!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. elena said, on august 31, 2010 at 11:49 am






    Sper sa fie de folos,eu pur si simplu le-am copiat din mail-ul pe care l-am primit…este absolut inaltator…un exemplu extraordinar,pentru orice crestin,mai ales in astfel de vremuri….
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. sorin said, on august 31, 2010 at 11:54 am

    ce alegeri anticipate vor avea loc in sua in 2010?

    Apreciază

  5. Rodica said, on august 31, 2010 at 4:46 pm

    Am vizitat Banceniul dupa vizita papei in Romania si am nimerit la o predica de-a parintelui Mihail in care spunea ca BOR a facut o mare eroare ca a primit in vizita pe papa
    anticrist.Mai spunea parintele ca s-a nascut la Ierusalim un vitel rosu(inclusiv coarnele si copitele) care va fi sacrificat la intronarea anticristului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.