SACCSIV – blog ortodox

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

Posted in ARHIVELE SECRETE, MASONERIE, OLIMPIAN UNGHEREA, Oreste, VOX NEWS by saccsiv on august 8, 2010

   La emisiunea Arhivele secrete cu Olimpian Ungherea, de pe VOX NEWS, din 07.08.2010, invitat fiind Oreste si inca un zidar cu sortulet, telespectatorii au avut parte de una dintre cele mai desantate promovari ale masoneriei din cate am vazut in mass-media. Cand dau de inregistrarea ei pe youtube, o voi posta.

   Iata ce aflam despre acest post de televiziune din articolul Vox News atacă nişa televiziunilor de ştiri cu Florin Călinescu aparut la 16 Noiembrie 2009:
   Televiziunea care va face concurenţă posturilor Antena 3 şi Realitatea TV îl va avea ca vector de imagine pe Florin Călinescu, un star care a funţionat foarte bine în rolul de simbol Pro TV. Noul post a început să emită de luni, de la ora 16:00, şi va difuza pentru început doar trei emisiuni

   Cea mai nouă televiziune de ştiri de pe piaţa autohtonă va emite, initial, cu „o grilă restrânsă”, principalele emisiuni fiind „România în alb şi negru”, cu Florin Călinescu şi Mbela Nzuzi, difuzată luni între 19:00 şi 22:00, „România Vox Magazin”, moderată de Nicoleta Cone şi difuzată începând de luni, între 16:00 şi 19:00 şi „Zece plus”, cu Cristian Gava, difuzată începând de luni, în intervalul 22:00 – 01:00.

   Vox News va fi retransmisă de operatorii de cablu RCS/RDS şi DCS şi pe platforma digitală Dolce, a companiei Romtelecom, urmând să încheie o înţelegere şi cu UPC. Producătorul emisiunii „Naşul”, Adrian Bucă, va fi responsabil de programe, iar printre persoanele care vor prezenta ştirile se vor regăsi mai mulţi prezentatori de la B1 TV, pentru că, aşa cum reiese din presa din ultima perioadă, fraţii Păunescu, cei care controlează postul B1 TV, s-ar afla în spatele noului post de ştiri.

   Neculai şi Magdalena Creţu, principalii acţionari

   Televiziunea are studiourile în Bucureşti, pe strada Cristian Popişteanu, şi „nu are nici o legătură de acţioner at cu B1TV, ci la nivel de servicii, cum ar fi închiriere de spaţii, studiouri etc”, conform declaraţiilor lui Bobby Păunescu, patronul B1.

   Televiziunea de ştiri Vox News aparţine societăţii comerciale Sport Channel SRL, înfiinţată în iunie 2009, ai cărei acţionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), deţinută de Neculai Creţu – 45 % şi Magdalena Creţu – 55%, şi SC Global Alloys SRL (20%), deţinută de Neculai Creţu – 60% şi Emil Marian – 40%, potrivit site-ului CNA.

   Pe de altă parte, deţinătoarea licenţei audiovizuale a postului B1 TV este societatea News Television (România) SRL, al cărei asociat unic este News TV Romania BV (Olanda). Acţionarii News TV Romania BV sunt Ismar International NV (Antilele Olandeze – companie cu acţiuni la purtător) – 87,5% şi News Romania Inc (SUA) – 12,5%. Acţionar unic al News Romania Inc este News Corporation Ltd., o companie listată la bursa New York.

   Echipament de 1.040.000 de euro

   La respectiva şedinţă a Consiliului, Emil Jascău, directorul postului, a spus că Vox News va fi o televiziune socială şi de ştiri. „A fost ideea unei televiziuni care să aibă aplecare atât spre partea socială, cât şi pentru ştiri. Trăim într-o Românie care, de 20 de ani, este în tranziţie, care implică probleme sociale grave”, a mai spus directorul televiziunii, care a adăugat faptul că se va pune accent pe informaţiile despre sistemul de sănătate şi pe cele din sistemul de educaţie.

   Potrivit proiectului televiziunii depus la CNA, cheltuielile iniţiale pentru Vox News sunt estimate la 2.677.800 de euro, până în mai 2010. Investiţiile în echipamente se ridică la 1.040.000 de dolari plus TVA. Totodată, SC Sport Channel estimează pentru primele 12 luni de la lansarea postului că Vox News va avea încasări din publicitate de 1.134.000 de euro.

   Intre timp, pe 29 Apr 2010 aflam ca Bobby Păunescu a preluat Vox News

   Cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale la B1TV

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 8, 2010 at 10:11 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. clement said, on august 8, 2010 at 1:08 pm

    Luminati-ne putin. Cine sunt acesti Cretu? Are legatura Magdalena Cretu cu persoana care poarta acelasi nume si care a lucrat in cabinetul de avocatura Levi &…? Doamna este cumva persoana cu studii europene la Cluj si in Franta?
    Despre Calinescu stim cat jeg a exprimat „artistic ” in documentarul francez in care era platit sa scuipe pe intelectualitatea Romaniei, dar despre Cretu & Creata nu stim mare lucru.
    Tot ce este olandez ne infioara, gandindu-ne la Base, la Padure, la libertatile homosexualilor, la eutanasie si la majestatile lor care-i oblojesc pe bilerbergi.
    Nu fac referire la patrimoniul cultural olandez, ca nu are nici in clin nici in maneca cu chestiunea.
    Multumesc.

    Apreciază

  3. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:12 pm

    […] VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI … […]

    Apreciază

  4. […] VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI … […]

    Apreciază

  5. […] VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI … […]

    Apreciază

  6. Marinarul said, on octombrie 27, 2010 at 7:21 pm

    Olimpian Ungherea…..Daca citim atent este Unghie Rea….Poate si numele sa arate ceva….
    Felicitari bisericii secrete pentru tot ceea ce dezvaluie aici ! marinarul

    Apreciază

  7. ungherea elena said, on decembrie 10, 2010 at 8:28 am

    Va rog din suflet a-ti putea sa-i transmiteti lui Olimpian Ungherea daca poate sa ma contacteze?Sunt fiica unui verisor de-al lui si as vrea sa vorbesc personal cu dansul.

    Apreciază

  8. Rudolph Aspirant said, on iunie 6, 2011 at 1:56 am

    Nu va suparati, d-le Saccsiv, eu chiar m-am straduit sa citesc articolul dvs. de blog deoarece era pe pagina 1 Google cand am dat un search despre Dl. Mircea Geoana Ambasador SUA. Dar m-am oprit inca de la bun inceput deaorece nu am inteles ce e aia „zidar in sortulet” si pe cine vrea sa reprezinte aceasta sintagma. Ma scuzati, eu nu prea cunosc limbaje din astea „codificate”. Poate cineva sa imi explice si mie mai concret cheia acestui limbaj, ca sa inteleg si eu ce aveti cu Organizatia Freemasons (Francmasonii de care aveti dvs. atata teama), care, acum, cel putin pe scolul XXI, in care ne aflam de cel putin 10 1/2 ani, cred…ca nu le prea am eu cu matematica… este o pura organizatie caritabila si sociala din care fac parte si alte sub-organizatii sau persoane individuale de adevarata valoare, nu mai vorbesc ce grija au ei de copii si de persoanele vulnerabile in secolul nostry XXI, ca doar se stie cat au fost si ei de persecutati la randul lor, mai ales in prima parte a sec. XX de catre regimurile totalitare din Europa. Eu personal stiu de cel putin un Templu Masonic care organizeaza niste sarbatori de Halloween minunate in SUA deoarece mi-a povestit o persoana draga mie care a vizitat o asemenea expozitie a „groazei” distractiva pt. copiii mai marisori si tineret cu ocazia sarbatorii Halloween care se serbeaza pe teritoriul American si care permite in mod sanatos si altor persoane sa isi manifeste creativitatea vestimentara si unele tendinte de role-playing, care erau si la noi in Romania prezente in trecut la anumite Baluri Mascate de pe vremea inceputului de sec. XX. Mie imi place Sarbatoarea halloween, atat vreme cat copii mai mici sunt supraveghjeati coirect de parintii lor. Si uite ca imi permit si eu, desi nu am fost niciodata membru al vreunei Loje sau suborganizatii masonice sau Francmasonice sa intind si o floare de Nu Ma Uita (Forget Me Not) si reputabilei organizatii numita Royal Australian Navy. Daca le dau eu o floare, dvs. de ce sa va fie frica de ei ?

    Apreciază

  9. […] VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI … […]

    Apreciază

  10. […] VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.