SACCSIV – blog ortodox

FOTO: SUA – cimitirele masonilor din peninsula CAPE COD …

Posted in MASONERIE by saccsiv on august 3, 2010

   Am primit de la un cititor urmatorul material:

   Prima loja masonica  din Statele Unite ale Americii a fost infiintata in statul Massachusetts in anul 1733 de catre Henry Price, zis si parintele Francmasonilor din America. Este cosiderata a fi cea de a treia loja din lume, dupa cea din Anglia(1717) si Irlanda(1725). Momentam, in statul Massachusetts sunt 235 de loji si in jur de 40.000 de mebrii.  Incercari de a creea loji in Noua Lume au fost si inainte de 1733, dar Henry Price(nascut in Anglia) a fost omul.

   Dupa aproape 3 secole de ocupatie masonica a SUA, majoritatea americanilor nu are nici cea mai mica idee de conspiratia in care traiesc. Peste tot, dar absolut peste tot simbolurile masonice iti atrag atentia. De la bancnota de un dolar pana in cimitirele pagane din peninsula Cape Cod(Massachusetts), dar chiar si logouri de supermarket. Temple masonice sunt in fiecare orasel din peninsula Cape Cod, aceasta fiind cel mai sigur ascunzis in trecut, dar si in prezent. Ritualurile de initiere in  masonerie, implica si relatii homosexuale, mai precis penetrarea celui initiat de  catre unul deja initiat. O fi oare doar o simpla  coincidenta ca ultimul orasel din capatul peninsulei este cunoscut ca si capitala homosexualilor din lume? Da, este adevarat ca Provincetown( Partztown, n.a.) este  Sodoma  vremurilor noastre, unde gomoria  este acceptata ca normalitate.

   In peninsula au palate  milionarii masonici ai intregii lumi. In sudul peninsulei sunt situate doua insule, una mai mare ca cealalta: Nantuket si Martha’s Vineyard, cea din urma fiind locul preferat de petrecere a vacantei de vara, a actualei familii prezidentiale, Obama. Martha’s V. este cunoscuta ca unul dintre  locurile de relaxare ai  celor mai influenti oameni ai S.U.A.  O fi oare alta coincidenta? As vrea sa n-am dreptate, dar stim cu totii ca nu-i asa!  Pozele vorbesc de la sine!

   Iata cateva fotografii facute de acelasi cititor la cimitirele pagane din peninsula CAPE COD:

 

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

LISTA MASONI celebri

MASONERIA din Romania

ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

Elogiu masoneriei si romanul „THE LOST SYMBOL” a lui DAN BROWN

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

VIDEO: Biblia … masonica

VIDEO: MASONERIA il lauda pe Papa Ioan Paul al doilea si se lauda ca are printre membrii sai Mitropoliti, Episcopi, politicieni …

VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI …

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 3, 2010 at 9:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. danutza said, on august 3, 2010 at 9:23 pm

    fara legatura cu subiectul, desi ar fi multe de spus: http://think.hotnews.ro/un-nou-studiu-arata-declinul-biodiversitatii-de-la-cernobil.html

    Apreciază

  3. fanu said, on august 4, 2010 at 6:04 am

    de când am început să vorbesc împotriva masonilor am amici şi cunoştiinţe care se uită ciudat la mine şi mi au zis că am eu o obsesie (am vrut să mă reînscriu în PNŢCD dar le am zis că nu am de gând dacă sunt masoni în partid să fim colegi şi mi s a spus că îs obsedat şi că ce îmi trebuie mie să vorbesc împotriva masonilor, astfel că am renunţat să mă înscriu fiindcă nu merită) sau mi au zis să mi văd de ale vieţii…

    oare chiar atât să fie de mare ignoranţa, neştiinţa şi lipsa de credincioşie încât să nu vadă nimic din ce arată vremurile?

    Apreciază

    • Diego said, on august 4, 2010 at 5:37 pm

      Mai bine le vorbeste de viata de dupa moarte, e mult mai util.Desi cred ca vor face mult mai mai urat.

      Apreciază

  4. mihaela said, on august 4, 2010 at 6:55 am

    L-ati auzit pe corut hulind aseara,pe otv?
    Cat despre puric, am mai rezerve.

    Apreciază

  5. DM said, on august 4, 2010 at 8:10 am

    Cand eram mai tanar am petrecut un an in Cape Cod. Nu stiam foarte multe lucruri despre SUA si deaceea am acceptat o bursa de studii pt. liceu. Pot sa confirm cele redate in articol in legatura insulele is faptul ca multi bogatani petrec verile acolo. P-town, cum se mai numeste Provincetown este plin de homosexuali, cum de altfel se mentioneaza in articol. In afara masonilor si clubul Rotary este activ acolo.

    Apreciază

    • Corzeco said, on august 4, 2010 at 1:06 pm

      Lions club de asemenea! toate sunt grupuri de afaceristi dornici de imbogatire prin metode neortodoxe si necinstite. Iar toate aceste grupuri sunt ABSOLUT 100% controlate de Masonerie! O diferenta care spune totul: IN MASONERIE NU POTI INTRA DECAT DACA ESTI INVITAT DIN INTERIOR SAU DOVEDESTI CA AI CONTURI GRASE, IN SHIMB IN BISERICA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, INTRA CINE VREA, FARA SA AIBE NEVOIE DE INVITATII, IAR MAJORITATEA SUNT SARACI.

      Apreciază

  6. ide4nty said, on august 4, 2010 at 9:31 am

    PARTIDUL POPORULUI SE VREA O ADUNATURA DE CRESTINISM>ATEI>CLARIVAZATORI>ERETICI>SARACI>BOGATI>FANARIOTI>etc…DAN DIACONESCU este un naiv tolerant ce invita pana si ATEI ca Pavel Corut care este pe fata contra Crestinismului…PAvel Corut este atat de diabolic in exprimari ca si diavolul se mira…PURIC e sarlatan cu fata de crestin si cu doua parti spre cluburi de la ROMA, mare maestru mason cu grad de mare cavaler etc..este mare maestru IN CUVINTE inselatoare…lupta impotriva crestinilor ortodocsi cu venin ca de vipera si deasemeni foloseste metoda INSEALA CIT POTI DE MULT CA SA TE SIMTI IN IAD…..DECI DAN PURIC este mai periculos decat CORUT ateul….

    Apreciază

    • clement said, on august 4, 2010 at 11:30 am

      Diaconescu, naiv?? Omul acesta este viclenia insasi.
      Presupun ca si-a pus toata tigania la lucru pentru a determina si oamenii normali sa participe la emisiunile lui.
      Dogaru, Chelaru nu trebuie sa crediteze o astfel de persoana. Invitat pe Realitatea, Diaconescu a afirmat ca se va servi de oameni competenti precum Vantu, pentru a gera economia tarii…
      Cat despre Puric…, mai bine dezvoltati subiectul Roncea. Cand se va dovedi rolul nefast jucat de acesta pe langa Parintel Iustin, va fi prea tarziu si multora le va crapa obrazul de rusine pentru ca l-au promovat tacand.

      Apreciază

      • vasilica05 said, on august 4, 2010 at 1:45 pm

        daca sti ceva adevar despre Diaconescude ce nu spui ca sa stie oamenii pe cine aleg

        Apreciază

  7. Razboinicul Luminii said, on august 4, 2010 at 10:23 am

    Ma surprinde sa constat ca inca mai sunt persoane – si inca pe acest blog – care oscileaza – in privinta lui Puric(e).

    Iata parerea pr.Iustin Parvu:
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/29/video-parintele-iustin-parvu-despre-dan-puric/

    Apreciază

  8. Cristina said, on august 4, 2010 at 12:27 pm

    E cutermurator sa privesti pietrele acelea funerare, jalnice si mute! Oare ce ar spune cei de sub ele daca ar mai putea vorbi acum cu noi? Caror idealuri inalte mai slujesc acum si la ce le foloseste toata „truda” vietii lor? La capul crestinului ortodox care a adormit impacat cu Dumnezeu, crucea vorbeste despre nadejdea vietii si fericirii vesnice alaturi de Hristos. Dar acestor nefericiti ce „lumina” le mai da acum „Steaua diminetii”? Ce castiguri? Ce onoruri? Ce stapanire?
    Cat de mare sa fie inselarea acestor talpi ale iadului, sionisti, masoni si toate iudele de pe pamantul acesta, ca, vazand cimitirul si jalnicul sfarsit al trudelor lor de-o viata, sa mai numeasca raul bine si binele rau?

    Isaia 5:20-2:
    „Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar! Vai de cei care sunt înţelepţi în ochii lor şi pricepuţi după gândurile lor!…”

    Apreciază

  9. Corzeco said, on august 4, 2010 at 1:11 pm

    Draga Cristina, toti acei masoni morti sunt: „lemne pentru focul iadului”, si vedem cu stupoare ca diavolul isi cam face provizii, are 40.000 de butuci numai in Massachusetts, apoi toata Planeta? Sa avem mila de ei, caci sansa de scapare nu mai au! Doamne ajuta si fereste!

    Apreciază

    • Cristina said, on august 6, 2010 at 1:55 pm

      Doamne-ajuta, Corzeco,
      masonii acestia morti in apostazie/satanism si-au ales singuri iadul si cu adevarat nadejde de scapare nu mai exista pentru ei; dar cei vii cu trupurile, daca mai au vreo scanteie de viata si in suflet, vreo inclinatie cat de mica pentru Bine si Adevar, mai au vreme sa inteleaga ca slujind diavolului se osandesc pe vecie, sa rupa legaturile lor cu ocultismul (de fapt, nici nu stiu daca se mai potriveste numele de „societati oculte”, caci in ultima vreme nu se mai ascund), si sa se pocaiasca cu lacrimi, fara sa deznadajduiasca de mantuire, „ca la Domnul este mila si multa mantuire la El, si El va izbavi pe Israel din toate faradelegile lui” (Psalmul 129).
      Aici nu e vorba de „sarmanii” atei, care nu stiu pe ce planeta traiesc. Acesti oameni stiu ce fac. Acestia sunt vadit inchinatorii lui Lucifer si impotrivitorii lui Dumnezeu. Ei stiu ca ESTE Dumnezeu, dar nu-L doresc pe El si tot binele Lui, ci se inchina spurcatilor ingerilor cazuti. Mintea lor este atat de intunecata de ravna dupa pacat, alergand dupa spurcatele averi – pe care nu le vor lua cu ei in mormant -, dupa desarta si mincinoasa slava lumeasca, imbatati de (iluzoria) putere si biciuiti de nestapanite pofte, incat toata cugetarea lor a devenit luciferica. Si asa marsaluiesc ca niste saltimbanci fara minte spre iad, ca si cum ar merge la vreo distractie oarecare, la vreo reuniune exclusivista a „elitelor”. De-ar stii ei ca in iad nu sunt petreceri si destrabalari nesfarsite, cu „votchi, tabac si femei”, ci intunericul cel mai din afara al indepartarii vesnice de Dumnezeu, viermele cel neadormit al constiintei si scrasnirea dintilor dupa pacatul pe care nu-l mai pot savarsi! De-ar vedea fata cea hidoasa a satanei, de i-ar cunoaste ura desavarsita pentru oameni si viclenia cu care ii atrage la pierzare! De-ar simti macar un strop din nemarginita mila, bunatate si dragoste a lui Dumnezeu ! Sau de-ar avea macar un dram de recunostinta fata de Creatorul lumii, sa nu-L vanda pe 30 de arginti vrajmasului neclintit al Sau, care este si pentru ei CEL MAI MARE DUSMAN.
      Dar nebunul nu intelege, orbul nu vede, surdul nu aude si prostul nu vrea sa stie.
      Sa-i miluiasca Maica Domnului si toti Sfintii pe unii ca acestia, sa inteleaga care este sfarsitul satanei si al slugilor lui, si sa-i intoarca din inselare si drumul spre iad!

      Apreciază

  10. acadennis said, on august 4, 2010 at 1:48 pm

    of topic

    Incepe foamea in lume sau doar ne pregatesc pentru ea ???

    Wheat prices reach 22-month high

    Wheat prices have hit a 22-month high after a severe drought and ensuing wildfires in Russia devastated crops.

    Russia was the world’s fourth largest wheat exporter in the 12 months to June behind the US, the EU and Canada, according to the US Department of Agriculture.
    Link:
    http://www.bbc.co.uk/news/business-10851170

    Apreciază

  11. acadennis said, on august 4, 2010 at 1:51 pm

    of topic

    Incepe foamea in lume sau doar ne pregatesc pentru ea ???

    Food prices set to soar as drought ravages global wheat stocks

    Global prices for the crop have soared by more than 50 per cent since the end of June after the worst drought in 130 years ravaged crops in Russia, which is one of the world’s biggest exporters of the grain.
    Link:
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1300204/Food-prices-set-soar-drought-ravages-wheat-stocks.html

    Apreciază

  12. acadennis said, on august 4, 2010 at 2:08 pm

    NWO BILDERBERG GLOBAL ELITE EXPOSED ON EU NEWS 1st JUNE 2010

    Apreciază

  13. Aurora said, on august 4, 2010 at 6:30 pm

    Imaginile din cimitirul masonilor sunt sinistre. Este oribil sa vezi pe o piatra funerara compasul si echerul sau steaua rasturnata- pentagrama. Doamne ,fereste-ne de astfel de uraciuni !
    Cat priveste crestinismul lui Dan Puric, este un simulacru. Acest clovn slujeste la mai multi „domni”.

    Apreciază

  14. Rusu said, on august 5, 2010 at 3:15 am

    Salut.
    ma bucur de acest articol.am vazut si eu in multe locuri semne masonice.spre exemplu in Oregon undeva mai la sud de Portland spre granita cu California mi a sarit in ochi un cimitir masonic,in Philadelphia anul trecut am vazut un templu masonic.este asezat chiar in centrul oorasului.cat despre compas si echer, le intalnesti in unele state si la intersectii.si scrie un mesaj de genul „freemasons proud comunity”

    Apreciază

  15. pepikul said, on august 5, 2010 at 12:49 pm

    Lions, Kiwanis, Rotary, sunt cele mai importante cluburi de afaceristi, controlate de masoni in totalitate. Am inteles ca Rotary a intrat si in Romania! Groaznic!

    Apreciază

  16. pepikul said, on august 5, 2010 at 1:01 pm

    http://www.kinghiramslodge.org/photo%20home%20page.htm

    http://www.mthoreblodge.org/ Atentie la „steau” de pe perete!

    Analizati pozele, poate observati ceva interesant ce merita discutat!

    Apreciază

  17. neicu said, on august 5, 2010 at 1:23 pm

    Chestii asemanatoare se gasesc si in cimitirul central din Cluj, morminte din marmura si piatra in forma de piramida si simboluri specifice (cuburi, stele cu 5 colturi, triunghiuri, mistria&compasul) datand de la sfarsitul sec. 19 si inceputul sec. 20.

    Cimitirul central din Cluj este si un loc de manifestare pentru sovinistii unguri dinauntru si din afara care depun inca de la inceputul anilor ’90 coroane cu steagul ungariei la mormintele diversilor asupritori si criminali ai romanilor.

    Apreciază

  18. kosk said, on august 5, 2010 at 2:42 pm

    da, astia sunt bine infipti in Romania:
    http://www.rotarybvp.ro/rotary-romania/

    Apreciază

  19. acelas said, on august 5, 2010 at 6:16 pm

    nicio Cruce, nimic

    si se mai dau chipurile mari si buni „crestini”, mari si buni „credinciosi”, ca ei „accepta” pe dumnezeul lor, o forta asa, metafizica, care a creat totul, ca doar o fi cineva acolo, domle’, dar ne facem treaba noastra … . Ceva vreme, in naivitatea mea, am crezut ca e vorba de ignoranta, de confuzie, de necunostinta exacta….., dar de multa vreme am realizat ca e vorba de cunostere-rea, rea-vointa, nicio confuzie, ci reala intentie, intr-un cuvant, satanism.

    ai mila Doamne de noi toti, in primul rand de cei care vor sa faca voia Ta si te recunosc pe Tine, Doamne Iisuse Hristoase ca Dumnezeu si Mantuitorul nostru, UNIC !

    Apreciază

  20. fanu said, on august 5, 2010 at 9:17 pm

    http://fanu.wordpress.com/2010/08/05/romania-sub-robie-bir-si-exil/

    DOAMNE AJUNTĂ NE!!!

    Apreciază

  21. Roland said, on august 6, 2010 at 4:20 am

    chm0d , nu prea inteleg ce vrei , vorbesti de masoni ca si cand nu ai fi citit NIMIC de pe aci si faci remarci ca si cand te-ai afla in cunostinta de cauza. Parerea ta e proasta , Saccsiv a postat (si probabil va posta) MULTE articole strict Ortodoxe si despre randuilei, pe langa scopul initial al acestui blog, care a fost si cred ca inca este exact ce tu „boicotezi” . Pe langa asta , exista alte site-uri pe care se gasesc toate cele enumerate de tine, site-uri si bloguri catre care ai si link-uri si rss-uri pe dreapta paginii.
    Compari tiganii cu masonii si pe puric cu Stefan Cel Mare , dand dovada de MULTA ignoranta. Mai bine TACI si citeste site-uri strict legate de credinta, daca doar asta te intereseaza , desigur, credinta este CEL MAI IMPORTANT LUCRU si nu neg sau pun in indoiala acest fapt( Doamne Fereste ) insa sa te legi de importanta descuierii la minte si a veridicitatii realitatilor prezentate aici este o dovada de mare tampenie, problema aici nefiind propria-ti tampenie CI indemnarea la tampenie din perspectiva ta „pura”. Vezi-ti de treaba si nu mai posta cretinisme.

    PS:

    Apreciază

  22. […] FOTO: SUA – cimitirele masonilor din peninsula CAPE COD … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.