SACCSIV – blog ortodox

MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR …

Posted in COMISIA TRILATERALA, MUGUR ISARESCU by saccsiv on iulie 22, 2010

Isărescu: Măsurile luate de Guvern sunt ciudate şi periculoase

   Iata comentariul postat de cititorul Bernier la articolul COMISIA TRILATERALA (partea europeana) se va intruni intre 15 si 17 octombrie la BUCURESTI:

@Saccsiv
O recomandare – personajul Isarescu merita o atentie speciala. Ar fi bine sa-i monitorizezi permanent toate declaratiile din presa, mai ales in aceste luni de criza profunda. Sunt f interesante, cu substrat. Fata de el, ceilalti sunt ca niste maimute lacome si fara minte. Asta insa e din alt aluat. Si de pe alt nivel.

Uite, ca exemplu, doua articole cu Itzikarescu f interesante.
Primul – un articol mai vechi – e cu bataie lunga la ideea voastra oarecum utopica de a te salva – de urgia ce se anunta a veni – la tara, in munti etc. Citez din articol:
“Aproape un sfert din economia României nu este fiscalizată şi aceasta este cea rurală, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Potrivit lui, circa 20-25% din economia ţării nu este fiscalizată, deşi este introdusă atunci când se calculează produsul intern brut (PIB).
„Această zonă rurală nefiscalizată beneficiază de serviciile statului, nu este izolată, nu trăieşte în altă parte. Beneficiază de poliţie, armată, educaţie, sistemul sanitar”.
De ce s-a amânat impozitarea în satele României? Dintr-un cerc vicios, susţine şeful băncii centrale. „Ţin minte în anul 2000 am propus să se impoziteze pământul. Mi s-a spus că nu se poate, că este an electoral”, explică el.”
Stii cum se spune, cand toti te-au uitat, noi, Fiscul, ne amintim de tine si-ti mai trantim un impozit de nu poti sa-l duci si poate vei plati cu libertatea ptr impertinenta de a incerca sa ramai liber pe un petec de pamant, departe de tumultul aberant al prezentului. Concluzie: nimeni nu va fi lasat sa traiasca dupa cum ii este voia, are sistemul grija sa va aduca inapoi in tarcul inchis si sa va puna la loc latul de gat. N-ai bani de impozite? Iti confiscam proprietatea si te obligam, pentru a supravietui, sa sclavagesti in firmele noastre, cu cipul sub piele, monitorizat permanent, sa mananci numai mancaruri hipertratate si lipsite de nutrienti si sa castigi numai atat cat sa nu mori de foame si sa traiesti mereu cu spectrul de a nu-ti putea plati lunar toate datoriile catre sistem. Negru pe plantatie, dezradacinat.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/isarescu-economia-romaniei-a-fost-puternic-supraincalzita-895964.html

Al 2-lea articol:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/asigurarile-sociale-au-o-gaura-cat-rezerva-de-aur-900753.html

   Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, merita mai multa atentie Mugur Isarescu, singurul roman membru in COMISIA TRILATERALA. După evenimentele din 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost Guvernatorul Băncii Naţionale a României.

   Între anii 1990-1991, Mugur Isărescu a condus Comisia guvernamentală pentru identificarea şi recuperarea fondurilor deturnate din patrimoniul statului de către N.Ceauşescu şi colaboratorii săi, comisie înfiinţată prin HG nr. 951 din 1990.

   În anul 1993 devine membru al Clubului de la Roma, a fost ales preşedinte al Asociaţiei Române a Clubului de la Roma, iar în 1999 a fost reales în această funcţie.

   Dupa declansarea crizei, a iesit in luminile rampei cu declaratii extrem de interesante. Astfel, in 2008 spunea:

   “(…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)

   Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre o noua ordine mondialasau unele chiar mai putin radicale, de tipul:lumea nu va mai fi cum a fost sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.

   Mai spunea Mugur Isarescu despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand. Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii. Si ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez.

   Intrebat fiind daca socul este suficient pentru o noua reasezare, a raspuns ca … razboaiele au dus la progres.

   Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZBOIUL DE DUPA CRIZA …

   Iata si ultimele sale declaratii, ce parca pregatesc terenul pentru viitoarele schimbari majore:

Isărescu: Măsurile luate de Guvern sunt ciudate şi periculoase

Isarescu: Se contureaza conflicte sociale ca urmare a deficitelor structurale

   Cam atat deocamdata despre acest personaj, voi mai reveni insa cu detalii despre activitatea sa.

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on iulie 22, 2010 at 8:48 pm

    Daca exista reptilieni, Isarescu este sigur unul dintre ei.

    Apreciază

  2. […] on 23 iulie 2010 by Ghita As vrea sa dezvalui un lucru referitor la Mugur Isarescu , ca urmare a articolului fratelui Saccsiv. Este vorba despre o discutie, auzita intamplator, dintre doua persoane din cinul […]

    Apreciază

  3. Aurora said, on iulie 22, 2010 at 9:13 pm

    Daca exista reptilieni, Isarescu este sigur unul dintre ei. Cateodata, cand il privesti din profil i se vad solzii…

    Apreciază

    • DM said, on iulie 23, 2010 at 7:00 am

      Sper ca ai glumit Aurora. Asa ceva nu exista. „Reptilienii” si „extraterestrii”, daca exista, au aceeasi cauza si identitate: dracii, dupa cum spunea Parintele Cleopa despre o intamplare cu „extraterestrii” si nava lor. Doamne ajuta!

      Apreciază

  4. G-man said, on iulie 22, 2010 at 9:50 pm

    Aurora daca nu glumesti . explica-mi si mie ce sunt reptilienii?

    Apreciază

  5. kosk said, on iulie 22, 2010 at 10:04 pm

    „reptilienii” sint teza de doctorat a gurului david icke:)

    Apreciază

  6. Cosmin said, on iulie 23, 2010 at 5:28 am

    Citind comentariile la articolele anterioare despre declaratiile lui Mugur Isarescu am gasit un personaj ‘Emigrantul’ care are niste pareri interesante. Se vede clar ca este un tip anti-sistem si face parte dintr-un grup probabil care ne sugereaza solutii la iesirea din impas pe site-ul : http://fight4romania.com/ . Din pacate rasfoind putin site-ul mi-am dat seama ca solutiile sint lumesti si nicidecum duhovnicesti. Sa avem grija de unde ne informam si pe cine sustinem. Caderile vor fi multe si soltuiile propuse deasemenea ..care mai de care. Adevarata solutie este insa intoarcerea la Hristos, lepadarea de acesta lume care se prabuseste in jurul nostru. Dumezeu sa ne ajute pe toti si sa ne intareasca slaba credinta in lupta care se prefigureaza dura si de durata.

    Apreciază

  7. Rody said, on iulie 23, 2010 at 7:57 am

    Bineinteles ca Aurora are dreptate! Doar nu ne apucam aici sa inventam noi roata si sa fim atat de infatuati si creduli si sa credem ca Dumnezeu ne-a creat doar pe noi, pamantenii. Cum spunem noi crestinii, adica,Il maniem pe Dumnezeu.Ignoranta este la cote inalte pe Terra. In Cosmos (ca sa ma exprim asa) exista tot felul de fiinte create de Bunul Dumnezeu.: poate insectoizi, reptilieni, humanoizi,oameni-pisica, plante inteligente etc….. Cititi si credeti ce va spune inima, nu creierul, un biet organ necesar pentru constiinta si pentru un ego de nestapanit. Incercati sa-l cititi si pe Eugen Delcea, pe Eugen Nicolae Gasca si multi altii… Multumesc pentru gazduirea raspunsului.

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 25, 2010 at 11:52 am

      un sfat din muntele Athos referitor la televizor si carti eretice

      Apreciază

  8. karenin said, on iulie 23, 2010 at 8:17 am

    citez din : http://www.infowars.com/economic-meltdown-the-final-phase/ :

    „The final key to the coming Chinese treasury dump, I feel, is in the relationship between China and Germany. Germany is really the primary pillar of the EU, without it, the EU could not exist. A barely publicized visit by German Chancellor Angela Merkel on July 15th may be the final piece of a long escalating financial relationship between China and the stronger countries of the EU:

    http://news.xinhuanet.com/english2010/china/2010-07/14/c_111953600.htm

    A Chinese / German financial alliance could create a core economic “shell” which might withstand an anticipated disintegration in the U.S. and some of the more indebted European nations. I do not expect the dollar as we know it to survive past 2011.”

    suprematia economica a americii este complet eclipsata de aceasta alianta financiara dintre germania si china. dolarul, adica prabusirea lui totala, este la mana chinezilor si nemtilor. cititi intreg articolul de pe infowars. razboiul a inceput. in aceasta conjunctura devine evident si modul in care „America va plati pentru criza asta” din declaratia ministrului german de finante. din aceiasi conjunctura rezulta si backupul pe care si l-a creat Viktor Orban in Ungarie trantind usa in nasul FMI si sarind apoi in poala lui frau Merkel. Capitalul german, chinez si rusesc (ala necontrolat de wallstreet) se uneste si se revolta impotriva celui anglo-saxon (olandez, englez, american). evrei evident sunt cu curu in ambele luntri si ei vor trage maximum de foloase din miscarile astea, as usual. desi, la nivelul ala, particularitatile etnice nu-s asa relevante, ele lucrand in alt plan. imaginati-va deci un front din extremulorient rus si chinez trecand pe vechiul drum al matasii prin toate somebodystanurile si transcaspicele, transnistriile si transcarpaticele pana in ghermania care executa rolul cel mai delicat in aceasta manevra, pentru ca e un joc dublu, care-i va merge pentru ca are si influenta economica covarsitoare in regiune si resurse diplomatice si aliati, in ambele tabere. deci rebeliunea celor trei „regi” se contureaza, care vor fi ceilalti 7 ca basescu sigur nu-i printre ei…:)

    Apreciază

    • C.Tomescu said, on iulie 23, 2010 at 5:52 pm

      Din pacate karenin multi citesc putin pricep, puzzelul expus de dumneata.Ideea mai pe scurt, este ca oriunde intorci capul dai de un cur de evreu, pus acolo cu scopul clar sa te faca pe tine omul simplu sa crezi ca toate sunt bune si frumoase, in timp ce ei trag sforile in tot sistemul, aproape ca devin antisemit, mult nu mai am sper insa ca Bunul Dumnezeu sa nu lase sa se intample asta.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • rocco said, on iulie 23, 2010 at 7:55 pm

      Ai descoperit un adevar.Dar sa nu uitam ca banii nu au granite.Si este posibil ca prin aparentul conflict dintre cele doua tabere,sa abata atentia lumii de la a descoperi adevarul suprem,care cred ca este libertatea constiintei.

      Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 27, 2010 at 9:57 am

      Toți sunt aceeași mână, e doar altă față a CIRCULUI, nimic mai mult. Doamne Ajută!

      Apreciază

  9. G-man said, on iulie 23, 2010 at 8:44 am

    fratilor ! surorilor ! iubitilor ! nu va rataciti nu maniati pe Domnul ! ajunga-ne ce rataciri are poporul acesta si ce amestec face cu multe sarbatori crestinesti influentate de credintele pagane ale acestui popor din vechime , nu mai imprumutati si din vest alte credinte false.
    macar prima porunca sa nu o incalcam , sa nu credem in desertaciuni.
    cereti si vi se va da.. ceretii Domnului IISUS HRISTOS in rugaciune sa va lumineze asupra nelamuririlor ce le aveti . si daca faceti asta cu inima deschisa o sa aflati mai repede decat va asteptati si fara a avea vreun merit , ca noi nici ca Sfantul Ioan Botezatorul nu postim nici ca Iov nu avem credinta , dar cu toate acestea Mantuitorul nu ne lasa fara raspuns.
    si veti gasi / primi /cumpara .. stire despre ce vreti sa stiti in viziunea Sfintilor nostrii Parinti… cereti doar.
    iubite-voi Doamne!

    Apreciază

  10. mihaela said, on iulie 23, 2010 at 8:49 am

    Sunt convinsa ca , la Aurora a fost doar o metafora.
    Rody, te inseli!Parintele Serafim Rose a analizat acest fenomen (al asa zisilor extraterestri, etc) si a ajuns la concluzia ca sunt demoni,viziuni demonice.

    Apreciază

    • Rody said, on iulie 24, 2010 at 7:35 am

      Se poate sa fie si asa, dar ce ne facem cu operatiunile genetice efectuate de mii, milioane(?)de ani asupra noastra, fapte dovedite de oamenii de stiinta.Probabil ca o parte sunt intradevar demoni dar e clar ca exista si alte tipuri de fiinte in univers care si-au lasat amprenta asupra noastra si a planetei. S-au descoperit schelete de la 2 la 10m si diverse tipuri de cranii care nu aduc cu ce suntem noi. Ce putem spune despre aceste lucruri?

      Apreciază

      • G-man said, on iulie 24, 2010 at 7:40 am

        Rody uita-te pe saitu asta
        http://www.hexaimeron.ro/
        si roagate mai mult la Mantuitorul , daca nu esti rau intentionata pe acest blog , atunci te aflii doar in ratacire si nu spun asta cu rautate ca multi au fost si multi sunt in ratacire .unii ies unii nu.
        Roagate si Mantuitorul Iisus Hristos te va ajuta. poti sa apelezi si la ajutorul sfintilor .

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 24, 2010 at 1:20 pm

        Rody daca dai vaticanu sursa de informare … nu pot fi credibili unii ce au ca cap pe „loctiitorul” Domnului pe pamant.
        adica tu crezi ce zice papa da nu ce scrie in Biblie.
        si avem si sfintii care sunt Faruri pentru noi , ei te asigura ca nu esti in ratacire.
        nici Mantuitorul nici sfintii nu au zis ca daca nu suntem informati nu intram in imparatia cerurilor. daca suntem pacatosi si mandrii o pierdem , dar ca nu stiu eu ce masinarii constuesc nato …. nui nici un bai.
        nu trebuie sa fim informati de dezinformatori … si citeste ce zice apostolul nu am vazut sa il intereseze deloc ce facea cezar..si armata romana ….

        ……………….

        „Credinta in Dumnezeu este sfanta si este de nemiscat dar ce te faci cand stii ca pe pamant exista atatia fii ai intunericului? ”

        ce e cu textu asta …. pai cui ii pasa poate sa fie toata armata intunericului pe pamant si toate tehnologiile de partea lor si avioane si tancuri ..si ce mai vrei tu ……pai tu masori PUTEREA LUI DUMNEZEU in fata la niste fumuri ca sa nu zic altfel…dracul e tolerat in ceea ce face atat nu e putere..

        iar daca folosesti termenul habotnici …asta te situeaza intro tabara potrivnica .. pt ca a respecta ce spun Sfintii si legile lasate de Dumnezeu nu e habotnicism … si a crede asa cum scrie in Biblie si cum ne spun Sfintii ca Dumnezeu a facut lumea si tot ce o inconjoara pentru ai sluji omului …atunci asa e si nu e habotnicism e credinta… zici ca te rogi ..da nu stai bine la capitolul CREDINTA. si nu trebuiesc cercetat ce nu avem cum sa cercetam nici cum sa intelegem ..noi se ne silim la mantuire.

        Apreciază

      • Rody said, on iulie 25, 2010 at 9:58 am

        Asa este cu diavolii si cu minciunile lor. Intotdeauna au pacalit, au inselat, au mintit, au ademenit. Scurt si la obiect: se fabrica multe „lucruri” nedumnezeiesti pe pamant si tocmai de aceea trebuie sa fim informati ca sa ne pazim. Iisus ii ajuata pe toti cei care au credinta din inima. Eu cred in Iisus si Noul Testament. E alta discutie insa cu lucrurile abominabile din Vechiul Testament al lui Iahve cu care nu ma voi impaca niciodata.Sa auzim numai de bine si sa se termine oadata cu raul de pe pamant,cu voia Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu cel adevarat !

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 25, 2010 at 10:04 am

        rody il urmaresti pe saccsiv?
        cresi in sfintii nostrii ?
        crezi in sfantul Ioan Hrisostom?
        daca raspunsu e da ..atunci vezi ca am dat citat din acest sfant altor 2 ca tine care nu credeau ca Dumnezeul NT e acelasi cu Dumnezeul VT. daca din nestiinta faci aceasta citeste acel citat si cartea omilii la matei a sfantului Ioan Gura de Aur . si o sa aflii
        daca il faci mincinos pe sfantul Ioan Gura de Aur , nu avem ce discuta.

        ps: vad ca sunt multi care au aceasta erezie e al treilea pe care il intalnesc eu pe blogul lui saccsiv ..imi raspunde si mie ce credinta(religie) au oamenii astia?
        ca aduc la marturisiri cu corut da ala nu credea deloc in Biblie astia doar jumate … poate ma lamureste cineva.

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 25, 2010 at 10:08 am

        si daca ati citii psalmii nu ati mai avea /// frica de psalmi ( ca numai dracii au frica de psalmi) ati afla multe ..
        si in legatura cu universu asta ..ca tot va mirati …pai suntem singuri in univers???????
        pai cititi ce trebuie sa aflati…
        auzi ce zice psalmistu” mii de miriade” de ingeri si puteri ingeresti ce are Domnul

        ,,,,,,,,,,,
        auzi oameni -pisica ???????? televizoru dauneaza grav ..

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 27, 2010 at 12:41 am

        ” 37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
        38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
        39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului. ”

        vezi Rody chiar Mantuitorul ne spune ca pe timpul lui Noe, tot el era Dumnezeu.deci in VT atat de urat de multi.
        daca esti ortodoxa cum zici nu trebuie sa te lasi influentata de nimeni din familie/ anturaj ca nu poti combate anumite discutii cand ateii sau eretecii ataca credinta noastra in vreu fel si sa ajungi si tu sa zici ca ei din lipsa de argumente.. tu zi {nu} e cum zic sfintii si cum s-a pastrat traditia si apoi o sa primesti si de unde sa aduci argumente.
        nu tot ce socotesc oamnenii ca este de valoare chiar este ….dar ce ne-au lasat sfintii este aur…
        cautati scrieri de sfinti .

        Apreciază

    • G-man said, on iulie 25, 2010 at 10:19 am

      auzi ce zice tot Sf Ioan Hrisostom de VT
      „textul Septuagintei este mai vrednic de credinta decat toate celelalte traduceri ale VT dupa venirea lui Hristos, ramanand iudei , pot fi pe buna dreptate banuiti ca intentionat a tradus gresit profetiile, din ura fata de Hristos. Cei saptezeci insa, au tradus VT cu mai bine de 100 de ani inaintea venirii lui Hristos si au fost multi la numar , asa ca nu li se poate aduce o astfel de banuiala; ei sunt vrednici de credinta si din pricina timpului cand au facut traducerea si din pricina multimii traducatorilor si din pricina acordului dintre ei la facerea traducerii ‘”

      daca dupa aceste argumente si carti care ti leam aduc continuii sa faci blasfemie si pacat impotriva Duhului Sfant . nu ai ce mai discuta cu mine si nu iti mai raspund la commentarii …dar daca din greseala ai facut aceste pacate indreaptate si apucate si citeste acesti sfinti parinti si eventual leapada acea falsa religie in care esti .
      Slava lui Hristos Dumnezeul nostru !

      Apreciază

  11. […] MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR … […]

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 25, 2010 at 11:15 am

      si din cuvantul de azi de la predica mai vreu sa va impartasesc atat:

      credinciosilor li se imputineaza intrebarile,
      necredinciosilor li se imputineaza raspunsurile.

      Apreciază

      • Rody said, on iulie 25, 2010 at 12:34 pm

        Sunt crestina ortodoxa, nu provoc pe nimeni , caut raspunsuri pertinente.Nu stiu ce zice Corut si chiar daca o sa aflu nu-mi poate schimba convingerile (am auzit ca nu crede in Iisus si nici in Fecioara Maria). Nu stii pentru ca nu ai cum dar eu am adus la botezul nostru crestinesc un evreu asa ca raspunsurile tale foarte transante nu ma sperie. Ma sperie lipsa de discernamant. Cum ramane cu comentariile de aici despre biochipuri etc.. si astea sunt tot iluzii diavolesti? Si daca trebuie sa ne ferim de ele atunci trebuie sa stim sa ne ferim si de alte lucruri nelalocul lor. Cred ca stim si avem aceeasi credinta dar ne exprimam in moduri diferite si de aici rezulta o galceava aiuristica… Nu suntem „plati” ca sa nu spun „planblegi” dar fiecare avem o alta pregatire ca oameni dar in aceeasi credinta ortodoxa. Si eu am incheiat ceva mai devreme ” cu voia Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu Cel Adevarat”. Cu ce am gresit, Doamne? Treziti-va, ca diavoli nu dorm! Se vede zilnic ce se intampla cu noi in tara noastra, aici cel mai mult. !

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 25, 2010 at 12:55 pm

        aceeasi credinta ortodoxa nu condamna Vechiul Testament … eu nu mam certat cu nimeni am incercat sa te lamuresc ..daca erai sectanta nu mai continuam dar findca esti ortodoxa ..citeste ce spun sfiintii nostrii acum cat avem de unde sa cumparam si sa citim.. si nu mai posta erezii .. ca pacatu e dublu intrii si tu si altii care ii faci sa creada ca tine..
        VT este in Biblie iar Biblia e Cuvantul lui Dumnezeu ..o zic sfintii mai sus tiam dat doar un citat din Sf Ioan ..daca continuii sa nu crezi pacat vei face impotriva Duhului Sfant.
        cred ca raspunsul Sfantului e destul de pertinent!..vad ca citesti dar nu tot ca altfel nu inteleg cum de te intrebi cu ce ai gresit ??? si nu iti dau eu raspunsuri transante ti le dau sfintii …crede in V Testament asa cum crezi in NT si nu face pacat impotriva Duhului Sfant ..poate ca de aia ai scris aici sa gasesti raspuns ..ti-am dat ..citeste cartea „Omilii la Matei” si vei gasi mai multe .. pe mine ma poti face cum vrei dar nu gresi impotriva Duhului. nu te judec eu , vreau sa te ajut doar. si reiese clar din ce zici de VT ..deci nu am facut eu presupuneri….
        Domnul sa te lumineze si sa te indrepte!

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 27, 2010 at 9:04 am

        ai citit evanghelia dupa Ioan din NT

        „Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
        53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
        54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
        55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
        56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
        57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
        58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam. ”

        . ai vazut ce zice … cine zice ? Domnul Dumnezeu zice…
        deci numai daca nu vreti si sunteti intr-o grava eroare sau vreti sa aduceti pe altii intr-o grava eroare ziceti ca VT nu e bun ….
        daca nu te-ai lamurit iti scriu si interpretarea Sfantului Chiril al Alexandriei la acest text.
        te-ia lamurit Rody ca VT e bun ca Dumnezeu e bun si drept decand a facut pamantul si ca acelasi Dumnezeu este … Domnul Hristos ..inainte de Avraam este?

        Apreciază

  12. C.Tomescu said, on iulie 23, 2010 at 11:22 am

    Discutam aici Spania cu un chinez ce s-a stabilit aici de vreo 4 ani de zile, si imi spunea ca China se indreapta d.p.d.v economic spre acelasi bum imobiliar care a generat actuala criza, pretul imobilelor au crescut de aproape 2 ori in numai 3 ani de zile si cresterea cica e bazata pe aceiasi gogorita ca si la occidentali pe cerere crescuta. Uitandu-ma azi pe niste statistici, mai mult de 60% din populatia Chinei nu isi permite un credit care sa fie sustenabil, dar se recurge la acelasi sistem idiot de creditare care este egal cu dezastrul. Ceea ce pentru unii este un model viabil economic se dovedeste a fi o mare dezamagire. Prabusirea Chinei economic vorbind va fi bomboana de pe coliva , ierata-mi fie comparatia. Jidanii au pus mana si pe ei!

    Apreciază

    • rocco said, on iulie 23, 2010 at 8:03 pm

      Evreii au pus mana pe chinezi pe la sfarsitul secolului XIX.Singura perioada necontrolata de ei a fost pe vremea lui Mao Tze Dun.Oriunde in lume exista, banci acolo evreii au controlul.Comunismul a fost tot un sistem creat de ei,dar cand au vazut ca pierd controlul datorita aparitiei cultului personalitatii la majoritatea conducatorilor comunisti,l-au distrus.

      Apreciază

  13. kosk said, on iulie 24, 2010 at 7:50 am

    …sa nu generalizam. Ca sunt evrei si evrei…si marele monah ortodox Nicolae Steinhardt a tinut de mozaism dar cu ajutorul lui Dumnezeu a venit la dreapta credinta.
    Si mai sunt si evrei anti-sionisti si anti globalisti care tin legea veche dar in vremurile antihristului vor observa lucrarea uraciunii pustiirii si vor trece la Ortodoxie.
    Cititi aici despre o parte din ei…evreii anti-sionisti
    http://www.nkusa.org/
    ……….

    Apreciază

  14. sandman said, on octombrie 16, 2010 at 6:07 pm

    Am inteles ca si Tanasescu in Trilaterala. Deci sinr 2 vinduti.

    Apreciază

  15. […] MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR … […]

    Apreciază

  16. […] MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR … […]

    Apreciază

  17. […] MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.