SACCSIV – blog ortodox

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

Posted in Marea Loja Naţionala a României, MASONERIA, MASONERIE, Oreste by saccsiv on mai 11, 2010

   Citez din articolul Marea Loja Nationala Masonica a Romaniei are un nou Mare Maestru:

   Tudorel Nitulescu este noul conducator al Marii Loje Nationale a Romaniei, in urma alegerilor desfasurate vineri.
   Nitulescu a castigat in trei tururi de scrutin in fata aceluiasi contracandidat: Ruslan Oprescu, informeaza un comunicat de presa al institutiei remis Realitatea TV si citat de Romania libera.
   Tudorel Nitulescu este vicepresedinte al Uniunii Patronatului din Romania si este patronul firmei BKSV.
   Fostul Mare Maestru al Lojei Viorel Danacu a fost ales Mare Secretar al MLNR pentru urmatorii trei ani si a primit si titlul de Mare Maestru Ad Vitam al Marii Loji Nationale a Romaniei.
   La ceremonia de instalare a noului Mare Maestru a participat, printre altii, si vedeta tv Oreste, cel care este Pro Mare, Maestru al Marii Loji Nationale Mixte din Romania.

   Cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

LISTA MASONI celebri

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 11, 2010 at 7:02 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. atitudini said, on mai 11, 2010 at 7:46 pm

    Mai documenteaza-te!

    Exista literatura… La fel cum exista 2 loji care isi disputa intaietatea in Romania. Nu ma pronunt ca sa nu zici ca influentez.

    Spor!

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 11, 2010 at 8:07 pm

      atitudini

      Prietene, ce tot zici acolo? E sau nu e mason?

      Apreciază

  3. rastoaca olivia said, on mai 11, 2010 at 7:53 pm

    stiam eu ce le coace capul de cind au scos primele doua vorbe desarte.
    evitati emisiunile lor ,de preferat inchideti televizorul si puneti mina pe rugaciune ,munca sau un manual scolar.
    fugiti de tv !

    Apreciază

  4. clement said, on mai 11, 2010 at 9:43 pm

    Oameni buni, despre cine vorbiti? Oreste este un nimeni frustrat si ca vai de capul lui care face temenele pe la usile diversilor papagali penibili.
    Pe un pariu de gasca s-a „lansat „el.
    Da bezmetic cu capul in ce nimereste:ezoterism, religie, astrologie, societatii secrete, framantandu-si inelele „incarcate energetic” cu un car de prostie.
    Traim in tara unor andrei gheorghe, bitman si oreste. E vremea lor.
    Grea cruce are de dus poporul roman.
    Pentru a nu supara o parte din corespondenti propun sa ne rugam si pentru acestia.

    Apreciază

  5. pepikul said, on mai 12, 2010 at 2:10 am

    Mie nu trebuiie sa-mi zica nimeni, imi dau singur seama ca e mason! Uita-te la el cum vorbeste!

    Apreciază

  6. luchiana said, on mai 12, 2010 at 5:59 am

    Ca e sau nu mason, mai putin important, dar sigur este un ratacit….

    Apreciază

  7. Anonim said, on mai 12, 2010 at 10:27 am

    Sa ne mai miram de ce nu sunt aparate interesele IMM-urilor in relatia cu statul si bancile? Tudorel Niţulescu este vicepreşedinte al Uniunii Patronatului din România este proaspatul ales Mare Maestru al Lojei Naţionale a României. Unde mai pui ca si Isarescu este unul din cei mai mari masoni de peste tara si iti dai seama ca tara este condusa … de draci. Masonii sunt prea bine organizati sa fie mintea oamenilor la mijloc pe atatea secole… e clar ca necuratu’ ii indruma, nu degeaba cei cu rang peste 30 i se inchina lui satana direct http://roaim.co.nr/?a=articles&p=241 iar multi dintre “micuti” nu stiu asta… http://roaim.net.tc/?a=articles&p=69 Atat dusmanii clasei de mijloc (bancile) cat si cei care ar trebui sa le apere (asociatiile patronale) sunt aceeasi mana, asa cum spunea si un sfant parinte „Totul se va petrece prin intermediul instituţiilor bancare, de aceea trebuie avut cât mai puţine contacte cu ele. Acesta e şi zălogul neacceptării codurilor, printre altele. Nici un fel de bănci şi credite, toate astea sunt controlate de aceeaşi mână şi de acelaşi cap. Iar dacă vei controla, vei vedea că mâna nu e mână, ci o labă cu gheare, iar capul nu e simplu cap, ci unul încornorat. Iar în loc de faţă are un bot de fiară cu un rânjet înfricoşător. De ce pe toţi îi deprind acum cu băncile? Îţi iei salariul de la bancă, pensia – de la bancă. Repede vor fi adunaţi toţi în acelaşi staul. Mare mirare vor avea oamenii să afle că şi ultimul bănuţ din portmoneu le este numărat, lucru care, în Occident, deja se întâmplă”. (Staretul Antonie) E din ce in ce mai evident acest fapt… De unde vor avea bani la buget pentru bugetari si pensionari daca IMM-urile merg tot in jos si NIMENI nu le apara?!? Pe moment si nu numai, intoarcerea la viata simpla insotita de spovedanie si rugaciune poate salva tara asa cum arata si Parintele Justin. Si sa nu uitam, „asa ne trebuie” pentru ca ne-am departat de Dumnezeu si Poruncile Lui!

    Apreciază

  8. radui said, on mai 12, 2010 at 2:03 pm

    Saccsiv sunt de acord cu tine in privinta lui letaal, chiar cand citesti ceva tre saa tot sari peste comentariile lui. Eu prefer sa citesc comentariile unor cititori ca parereamea , luchiana, sau razbointrucuvant. Bine faci . Oare dwe unde are „a avut” atata timp

    Apreciază

  9. Fulger said, on mai 12, 2010 at 2:51 pm

    ,,Fericit cel ce crede si nu vede.” Doamne ajuta !

    Apreciază

  10. Seraph said, on mai 12, 2010 at 5:46 pm

    „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.”
    Radu Timofte, fost director SRI .

    Apreciază

  11. Seraph said, on mai 12, 2010 at 5:55 pm

    Masoneria declarata de Guvernul Romaniei de utilitate publica. Este o hotarare mai veche dar interesanta de stiut.

    Aprilie 2004 Adrian Nastase stabileste ca MASONERIA este de utilitate publica prin HOTARAREA DE GUVERN NR. 561/2004. http://www.gov.ro/nota-de-fundamentare-h-g-nr-561-15-04-2004__l1a83093.html
    Mai aveti ceva de spus?

    Apreciază

  12. luchiana said, on mai 12, 2010 at 5:59 pm

    @Seraph

    Pentru ei statul are bani, iar pentru popor nu…

    Apreciază

  13. […] găsit citatul de mai jos pe Saccsiv la comentarii și în alte locuri (deși nu sunt de acord cu finalul comentariului). După ce îl cititi vedeți […]

    Apreciază

  14. SRN said, on mai 18, 2010 at 7:31 pm

    ruslan oprescu are o firma care importa medicamente necesare dializei. nu stiu ca o alta firma romaneasca sa importe asemenea medicamente. desi are o avere considerabila, si desi craiova e orasul unde toata lumea cunoaste toti „jmecherii” cu bani, nimeni n-a auzit de ruslan oprescu desi s-a scris un articol despre el in ziarul local „gazeta de sud”(ziarul paunestilor).

    Apreciază

  15. Gg Jj said, on decembrie 30, 2011 at 7:08 pm

    Stiti ce mult imi placea de Oreste, cat il apreciam si la cate emisiuni de-ale lui m-am uitat… aveam totusi o chestie care nu-mi era clara: cum de emisiunea lui mai e inca difuzata la tv. stiam ca mass-media e controlata de masoni si ceea ce prezenta Oreste era legat de crestinism in mare parte. In plus, la antena era Voiculescu… deci ceva nu se lega. Asa ca am cautat pe net despre oreste si masonerie. Cand am aflat de fapt ca el introduce conceptul de masonerie ca ceva de dezvoltare spirituala si alte chestii, a facut conferinte pe tema asta si la Arad etc. Mare greseala, mare… si pacat! Eu pe Oreste il vad un om bun, dar tare mi-e frica sa nu fie de fatada. Masoneria nu are ce cauta pe planeta. Oameni buni, au murit atatia oameni din cauza masoneriei si ne controleaza de peste tot, nici n-avem noi idee cand si de unde. Masoneria e o organizatie secreta, daca acum nu mai e asa secreta inseamna ca e grav. Daca omului i se infiltreaza in minte ca masoneria e ceva bun suntem pierduti.
    Stiti ce ma enerveaza cel mai tare? Ca oameni neinformati, pe care ii doare in basca de ce se intampla cu oamenii de pe planeta isi dau cu parerea, ma si sa-i auzi: ‘ce vb ba, tu prostule de asa ceva, care Dumnezeu care chestii? eu sunt mare si tare!! ‘ . Ma, si sunt niste batuti in cap, cum sa le-o spui, pe ce limba ca sa priceapa? Majoritatea oamenilor nu dau doi bani pe ce se intampla in jurul lor. Si orgoliosi , mandri… nu se opresc pt cateva secunde sa se gandeasca; „ma , si daca totusi gresesc, daca totusi chestiile astea cu Dumnezeu sunt reale, numai ca-s io batut in sfecla!”. mai sunt si categoria 2, ei insusi masoni si se fac ca nu pricep sau iti scriu niste chestii frumoase de te ia durerea de cap… scopul lor e sa te induca in eroare si sa zici:’ ba, astia sunt destepti ba, astia au dreptate!”. Stiti ca atunci cand intri in masonerie juri ca nu crezi in Dumnezeu si faci ceva de genul te inchini sau slujesti Arhitectului nu stiu care, care e Satana? Mai oameni, nu credeti tampeniile lor!
    Ca vin unii cu citate din Biblie si ataca si pe dincolo… oricine daca are rea intentie si nu stie sa interpreteze corect, poate transforma un lucru bun (cum e BIBLIA) in ceva pe care nu da doi bani, mai mult: ceva enervant si de rea credinta. Bineinteles, e valabil si invers. Totul se face prin omisiune de informatii sau interpretare gresita/manipulare (vezi masoneria tratata ca si ceva bun).
    Cel mai mult rau imi pare ca noi, oamenii in ziua de azi, suntem concentrati pe „a avea” cat mai mult, suntem interesati de partea materiala. Pai sa vezi in Romania noastra un om cinstit si corect… el e considerat prost saracu, ca nu-l duce capu sa faca smecherii, sa fure etc. Si oare asta trebuie sa facem? In directia asta sa ne indreptam? Pacat!
    Ne auzim, dar va rog fara fite, mandrii si orgolii. Toti suntem la fel, ca unul are mai mult, altul mai putin, nu conteaza…tot in patru scanduri ajungem mai devreme sau mai tarziu. Dumnezeu ne iubeste pe toti, dar noi trebuie sa invatam sa nu Il suparam, si sa Il iubim la randul nostru, sa fim copiii Lui.
    Si nu radeti, astia mai orgoliosi, reflectati cu sufletul, nu cu mintea.
    Pe curand!

    Apreciază

  16. Popa Simona Cristina said, on ianuarie 12, 2013 at 11:32 pm

    Oreste este doar o rotita mica ,dar ce este tragic,este ca majoritate celor care sunt pusi in functii de conducere adica presedinti de state,premieri etc,nu ajung acolo decat ,daca au ajutorul masoneriei sau al jidanilor din culise.Nimeni nu ajunge in varf fara ajutorul lor.Votul electoral,este doar praf in ochii fraierilor,care suntem noi,ei deja sunt alesi cu mult inainte.Prin campaniile electorale ,de fapt se manipuleaza populatia,oricum EI stiu dinainte cine o sa iasa castigator.Masoneria este formata in mare parte din intelectuali si din jidanimea care detine finantele lumii si se stie bine ,ca cine are banul,detine puterea si controlul.Masoneria este un pericol,o caracatita,care isi intinde tentaculele peste o tara,o acapareaza si o omoara lent.Romania are nevoie de eroi,de oameni cu dragoste de tara,de oameni care vor un viitor mai bun pt copiii lor,de oameni neiubitori de arginti,adica de oameni care cred in Dumnezeu si au frica de el.

    Apreciază

  17. Natalia said, on septembrie 17, 2013 at 2:07 pm

    Actiunile lui Oreste sunt sustinute de o doamna Maria si fica sa de la pensiunea Cotiso. La aceasta pensiune falsul român Oreste lasa bani grei cu trupa sa in sezonul cand merge la rugaciuni in sanctuarele dacice. De cand s-a interzis practicarea ritualurilor religioase la cetati veniturile la pensiuni au scazut considerabil, motiv pentru care patronii pensiunilor (nu toti) au pornit si ei razboi gardienilor de la cetati. Nu toti patronii de pensiuni au convingerile celor de la Cotiso caci mai sunt si oameni cu frica de Dumnezeu si dragoste de tara pentru care neamul conteaza mai mult decat banii unor sectari ca Oreste.
    Am dormit si eu o noapte la Cotiso si pot sa spun ca am vazut cata propaganda face patroana acestei pensiuni la tot ce vine cu bani, doar bani sa iasa indiferent ca imi vand sau nu sufletul. La aceasta pensiune este cuibul din zona al misticilor gen Oreste, aici gasesti oricand carti oculte, despre ghicit, vorbirea cu mortii, samanism, maestrii guru, etc. Intre acestea gasest si cartile lui Dan Oltean despre care „misticii” cu pricina spun ca e omul lor.

    Apreciază

  18. Natalia said, on septembrie 19, 2013 at 3:22 pm

    Cautati pe google PARINTELE ARSENIE BOCA SI EZOTERISMUL
    sau activati linkul:
    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2013/07/parintele-arsenie-boca-si-ezoterismul.html

    Ma intreb ce parere ar avea parintele Arsenie sa isi vada folosit numele in scopuri de propaganda New Age -ista? Cine se ascunde oare in spatele acestei diversiuni?

    Apreciază

  19. Mihail said, on octombrie 27, 2013 at 6:38 pm

    Nu am nici un dubiu ca Oreste nu este numai mason, ci si nebun. Majoritatea practicantilor de stiinte esoterice, yoga si vrajitorii sfarsesc nebuni.
    Imi puteti explica ce inseamna „cult paladin” ? Am mai întalnit expresia asta dar nu i-am gasit definitia.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.