SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (22.10.2010): Rusia, condamnata de CEDO pentru interzicerea paradelor Gay Pride

Posted in CEDO, HOMOSEXUALITATE, RUSIA, SODOMIE by saccsiv on octombrie 22, 2010

   Citez din articolul Rusia, condamnata de CEDO pentru interzicerea paradelor Gay Pride

   Interdictia privind organizarea unor parade gay pe strazile Moscovei reprezinta o discriminare sexuala si un atentat la dreptul de reuniune, conform unui verdict dat joi de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), transmite AFP.

   CEDO a dat dreptate plangerii inaintate de Nikolai Alekseiev, care a facut parte in anii 2006, 2007 si 2008 din grupul de organizatori ai paradelor gay de la Moscova prin care se incerca sensibilizarea publicului fata de discriminarile la care sunt supusi homosexualii si lesbienele din Rusia, informeaza AGERPRES.
   Dupa ce aceste marsuri au fost interzise de autoritati, Alekseiev s-a plans la CEDO ca este victima unor discriminari pe baze sexuale.
   Primarul Moscovei si-a motivat de fiecare data refuzul prin necesitatea de a pastra ordinea publica, sanatatea, morala precum si drepturile si libertatile celorlalti moscoviti, dar si pentru a preveni incaierarile.
   Prin hotararea sa, CEDO a decis despagubirea cu 12.000 de euro pentru Nikolai Alekseiev care a sustinut ca a fost victima presiunilor autoritatilor ruse pentru a-si retrage plangerea.

   Cititi va rog si:

VIDEO: SERBIA – Ciocniri violente intre politie si manifentantii anti gay

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 22, 2010 at 6:45 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. danielterpea said, on octombrie 23, 2010 at 12:28 am

    32) Mari tensiuni în Biserica Greciei pe seama decreştinării Greciei prin măsurile luate de guvern privind: „Cardul Cetăţeanului”, AMKA, ora de religie, ora de istorie şi manualele didactice pentru lecţiile de neogreacă, imigraţia clandestină, denaturarea şi alienarea credinţei şi a vieţii naţionale şi sociale.

    http://graiulortodox.wordpress.com/

    Apreciază

  3. un fir de praf said, on octombrie 23, 2010 at 1:16 pm

    asta da primar,probabil are si un duhovnic pe masura

    Apreciază

  4. emilian said, on octombrie 23, 2010 at 5:42 pm

    Bravo pentru primar! Nu conteaza ca Rusia a fost condamnata, atata timp cat nu exista vreun stat care sa-i poata impune executarea respectivei hotarari. Ceea ce nu inteleg acei oameni care compun CEDO e ca nu poti la nesfarsit sa impui norme de drept care nu au legatura cu fondul unei natiuni. Ei se bazeaza pe faptul ca poti crea fondul prin impunerea formei, dar daca esti constient ca faci parte dintr-un popor, dintr-un neam caruia ii cunosti valorile si credintele nu poti fi intors din credinta ta. Atata timp cat dreptul nu mai este o reglementara extensiva a legilor divine se poate ajunge la orice fel de reglementare. Conventia europena a drepturilor omului (cedo) ca si text e ok, dar atata timp cat nu o interpretezi raportandu-te la Dumnezeu se poate ajunge la orice concluzie, perfect justificata din punct de vedere al textului. Pe acelasi text si pe aceeasi logica se poate ajunge la interpretari si mai aberante atata timp cat nu interpretezi orice text legal prin prisma legilor lui Dumnezeu.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.