SACCSIV – blog ortodox

Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in AVATAR, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on decembrie 25, 2009

   Filmul il puteti viziona la:

   Desigur, cei dati cu smirghel pe creieri vor vedea in acest film un soi de Winnetou sau Pocahontas SF realizat strict pentru a face bani. Ca o paranteza, stiati ca Poca=demon, hontas = infern? Cititi va rog si:

VIDEO: Mesajul nociv din productiile WALT DISNEY. Detalii despre greii companiei

   Spalatii pe creieri vor fi insa supusi unei extrem de perfomante manipulari, mult mai eficiente decat tot ce s-a intreprins in acest an in materie de avetismente legate de pericolele incalzirii globale sau de propaganda conform careia omul este cam in plus pe acest pamant:

EDIFICATOR: Postere ale United Nations Environmental Program infatiseaza HOMO SAPIENS ca fiind SPECIA MALEFICA de pe acest pamant …

   Lung, dar neplictisitor, cu multe efecte speciale, fara prea multi timpi morti, mega productia ce a costat aproximativ 400 milioane de dolari (pe criza asta …) este insa plina si de alte simboluri si mesaje pe care evident cunoscatorii le-au observat. 

   Na’vi traiesc in copaci si sunt una cu natura. Se inchina Mother Earth, aidoma paganilor contemporani zeitei Gaia si considera ca exista o reţea de energie care curge prin toate lucrurile vii. Stau stransi in jurul unui copac de unde le vorbesc stramosii si au toate lucrurile in comun.

   Spre deosebire de societatile tribale de pe pamant, in acea lume extraterestra femeia este cu totul egala barbatului, vanand alaturi de el si alegandu-si sotul dupa bunu-i plac. Ei traiesc intr-un echilibru perfect cu natura si nu s-au inmultit excesiv …  

   Ca toate mega productiile de la Hollywood si aceasta este o propaganda new age (ce presupune evident si credinta in reincarnare), prin urmare nu putea lipsi conceptul conform caruia  „toata energia este împrumutata si intr-o zi va trebui sa o dai inapoi”.

   Desi ar avea acces la ea, populatia Na’vi refuza folosirea altei tehnologii decat arcul, cutitul si calaritul cailor sau a pterodactililor. Si aici e una din chichitele filmului. Desigur, in principiu nu e rau sa traiesti cat mai simplu in mijlocul naturii, problema e ce anume se urmareste a se sublinia …

   Trimis in mijlocul acestor new age–isti albastri, personajul principal Jake Sully are rolul de se infiltra in comunitatea lor si de a le castiga increderea.

   Dar descoperind o asa de perfecta si verde lume, fara emisii de carbon, acesta realizeaza cat de ticaloasa e propria sa specie. Si devine furios pe semenii sai ce si-au distrus planeta. Deplange lipsa vegetatiei din lumea sa pe moarte si acuza omenirea ca si-au ucis mama, adica zeita pamant. Si constata cum in ticalosia lor, companiile si-au trimis slujbasii sa cucereasca noua planeta, sa-i fure resursele si sa-i extermine populatia.  

   Atat de dezgustat este realizatorul James Cameron de specia umana incat a creat prima mega productie SF in care intr-un razboi pamanteni- extraterestrii, cei buni sunt creaturile cu urechi ascutie si coada. 

   De fapt, atat de greata ii este de oameni, incat eroul Sully nu doar ca alege sa lupte alaturi de pieile albastre, dar chiar renunta la vechiul sau trup.

   Referitor la productie sa, Cameron declara ca Avatar abordeaza impactul omenirii asupra mediului natural si avertizeaza asupra pericolelor la care suntem supusi daca nu se vor intreprinde urgent masuri pentru a fi intr-un echilibru perfect cu pamantul. Condamna de asemenea consumerismul si iubirea excesiva fata de tehnologie.

   Mai trebuie subliniat faptul ca in religia hindusa, avatarul este o manifestare trupeasca (incarnare) a unei fiinte divine in forma de om sau animal. De obicei, o zeitate (deva), care exista la un nivel mai inalt de realitate, alege sa se manifeste trupeste (avatar) in nivelul inferior de realitate al oamenilor pentru scopuri specifice.

   Dupa cum observati, exista multe similitudini cu:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   In documentar, tabara rea cuprinde sistemul financiar-bancar, multinationalele, industria militara, conceptul de proprietate, vechea tehnologie si … crestinismul. Atat. Solutia oferita este o lume noua …  In film tabara rea este aceeasi, nespecificandu-se insa direct si crestinismul. Dar nici nu mai era nevoie, tinand cont de descrierea celor buni.  

   Cititi va rog si:

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

VIDEO: Simboluri ale NOII ORDINI MONDIALE pe aeroportul international din DENVER

   In acest an au fost produse mai multe filme ce pregatesc mentalul colectiv cu iminenta mega revolutie ce se pregateste:

   2012

NO MATTER WHERE YOU LIVE

NO MATTER WHAT YOU BELIEVE

ONE DAY WILL UNIT US ALL

   Cititorii fideli ai acestui blog sau a celor asemanatoare inteleg care este noima citatului … “Nu conteaza in ce crezi, o zi ne va uni pe toti”.

   Cititi va rog si:

VIDEO (film artistic): 2012 – subtitrare in limba romana

   LEGION

   In scurta prezentare a filmului de pe site-ul oficial http://www.legionmovie.com/ aflam ca actiunea se petrece:

   „Atunci cand Dumnezeu isi pierde increderea in om, isi trimite legiunea de ingeri pentru a aduce Apocalipsa. Speranta umanitatii se afla intr-un grup de straini captivi intr-un restaurant [numit Paradise Falls] si in Arhanghelul Mihail.”

   Din filmuletul de promovare mai deducem ca in mania Sa, Dumnezeu trimite ingeri pentru exterminarea populatiei pamantului. Arhanghelul Mihail va conduce acel grupuscul de oameni din New Mexico pentru a proteja o tanara chelnerita ce pare a fi insarcinata cu Mesia.

   Dintre ticalosiile ce apar in acest film, se detaseaza net ipoteza ca prin acel prunc va veni Hristos a doua oara …

   Cititi va rog si:

VIDEO: Pe 22.01.2010 va fi lansarea filmului “LEGION”. Mesajele au inceput sa fie din ce in ce mai pe fata …

   Cititi va rog de asemenea si:

VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs?

VIDEO: Un episod al serialului “V” de la ABC prezinta extraterestrii reptilieni ce folosesc vaccinul anti-gripal ca arma biologica …

VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CIPURI. Oare de ce l-au produs?

   Ce pregatesc deci toate acestea?

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

178 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. spellmaker said, on ianuarie 18, 2010 at 9:57 pm

    @ Stefan,as mai vrea sa iti mai spun ceva despre pericolul pe care il reprezinta yoga . Sigur sti ca in ea se folosesc niste formule numite mantra.Una din primele care se adreseaza incepatorilor este mantra Rama.Sta respectivul praticant si zice intr-una numele acestui zeu.Si tot zicand asa,din rama incepe sa se auda mara (adica deandoaselea,sper ca intelegi).Ei bine mara in limba lor inseamna moarte ,deci fraierul de incepator isi baga in cap si in suflet moarte,nu viata.Este mai preferabil pentru orice om sa foloseasca in rugaciunile sale numele lui Iisus caci el reprezinta Taina Vietii.Nu stiu daca sti,dar Romania este vizitata anual de o tanti grasa si plina de bijuterii,care practica Sahaja yoga, parca asa ii zice.Ea spune ca este reincarnarea fecioarei Maria.Iti vine sa crezi asa ceva?Partea proasta e ca tipa are vreo 35.000 de practicanti in Romania.

    Apreciază

  2. […] avalansei de neinchipuit filme “apocaliptice”  sau “postapocaliptice” (2012, Legion, Avatar, etc., etc.). care ne potopesc de ceva vreme incoace, cu o intensitate tot mai  mare si mai suspecta. Ei bine, […]

    Apreciază

  3. Vulturul said, on ianuarie 28, 2010 at 11:56 am

    Avatar e un film ,,bun” pentru cei care nu vor sa vada mai mult decat cea ce le ofera viata materiala. Da in film putem observa, cea ce omul fara repere duhovnicesti cauta: un rai pe pamant, dar si acest ,,rai” e pus in distrugere de om, concluzia: un film de spalat creierul celor care nu-l mai au-dar sa credem ca or sa-l poata avea cand o sa se trezeasca cu adevarat din somnul pacatului, fiind robi lui, si intrand in lumea luminii in care Hristos ne vrea sa traim LUPTAND ASTFEL PENTRU ADEVARATUL RAI CEL CERESC.

    Apreciază

  4. UnOmOarecare said, on ianuarie 28, 2010 at 9:09 pm

    DESPRE AVATAR!
    Nu stiu ce tot va legati de filmul asta, de fapt voi va legati de tot ce este….oare voi sunteti mai buni? Avatar e un film de exceptie, nu are treaba cu new age ci doar cu realitatea. Va veni timpul cand ve-ti realiza adevarul… Nu am nimic personal cu nimeni, dar imi displace critica la tot si usurinta cu care judecati voi „zeii” nimanui… (cel putin asa va credeti) O intrebare? aveti vreo credinta reala? aveti un suflet bun si vreti binele omenirii? ramane de vazut, oricum El stie totul! Voi nu vedeti ce se intampla cu planeta asta? unde traiti?
    Si ca sa dau si eu un sfat curat: invatati sa iubiti, sa aveti credinta, sa traiti in armonie si pace si sa nu judecati ca nu sunteti cu nimic mai presus decat restul. Suntem egali in fata lui Dumnezeu! as putea continua pana maine dar prefer ca timpul sa va dovedeasca…

    PS: sper ca se simt cei la care ma refer, pt ca nu e vorba de toti cei care scriu ci doar de o anumita parte atotstiutore :))

    Bafta si Dumnezeu sa va ajute si sa va ierte!

    Apreciază

  5. spellmaker said, on ianuarie 29, 2010 at 11:45 am

    @UnOmOarecare,si pe tine

    Apreciază

  6. UnOmOarecare said, on ianuarie 31, 2010 at 11:03 pm

    Nu inteleg… ce legatura au elitele” cu scenariul din avatar? oare elitele vor dreptate si o lume mai buna si plina de iubire si armonie? :))
    Stiu si eu foarte bine ca si voi ce vor elitele (masonii, reptilienii, guvernul secret) si sunt la fel de impotriva lor, dar nu trebuie sa condamnam ceva care nu are legatura cu ei si care nu face decat sa ne trezeasca… (asta e realitatea) wake up!
    Bafta!

    Apreciază

  7. UnOmOarecare said, on ianuarie 31, 2010 at 11:07 pm

    David Icke despre AVATAR: Povestea pamantului… spusa invers

    „Cand am venit la film, nu stiam nimic despre acesta sau depre povestea descrisa in el, dar pur si simplu am simtit ca trebuie sa vad acest film. Foarte curand insa, mi-a devenit clar faptul ca ceea ce vedeam, in principal, reprezenta exact cum Pamantul si umanitatea sunt fraudate de rasa Reptiliana, despre care am scris in repetate randuri.

    Noua mea carte care va fi lansata in aceasta primavara, trateaza pe larg acest subiect si multe altele, multumita bogatiei de informatii noi pe care le-am primit chiar in ultima luna. Inca nu vorbesc si nu scriu despre aceste lucruri pentru ca vreau sa iasa totul intr-o bucata integrala cu toate punctele unite intre ele si nu in mod intrerupt si sporadic..
    In mod sigur, povestea AVATAR cuprinde tema captivitatii omenirii sub Reptilieni, fie ca James Cameron a facut-o intentionat sau nu.
    Pentru a vedea toate acestea, va trebui sa inversezi rolurile. Aborigenii de culoare albastra sunt oamenii care sunt pe Pamant de cateva ere bune, iar oamenii care ajung pe Pandora in cautarea unobtainium-ului ii reprezinta simbolic pe Reptilienii care au venit aici pe Pamant.”

    Pentru toata declaratia cautati pe net …

    Deci ganditi de doua ori inainte sa va da-ti cu parerea… si asta daca parerea nu vine din interiorul vostru. 😉

    Apreciază

      • stefanel said, on februarie 3, 2010 at 12:26 am

        sint de acord cu cele scrise in articolele tale relativ la NOM si fNOM
        si mie mi se pare ca ceea ce zice Ike in articolul sau este un fel de complectare, fiind o perspectiva care prezinta originile extrem de indepartate a ELITISTILOR de azi…

        traducerea integrala oputeti citi mai jos:

        Copyright David Icke, 2010. All Rights Reserved.

        (Note: This newsletter, along with others going back to 2005, is available to view on http://www.davidicke.com by logging in and clicking on „newsletter archive” on the left-hand side menu)

        The David Icke Newsletter, January 24th, 2010

        POVESTEA PAMANTULUI … SPUSA INVERS

        Buna …

        Nu merg prea des la cinema, dar m-am dus sa vad mult publicizatul film a lui James Cameron, AVATAR, si ma bucur ca m-am dus.

        Mi s-a parut ca este un film excelent iar animatia si efectele speciale sunt dintre cele mai avansate. Ceea ce m-a interesat insa cel mai mult este ca acest film, propriu-zis, spune povestea a ceea ce s-a intamplat pe pamant – chiar daca de la coada la cap.
        Povestea, care are loc in anul 2154, implica niste oameni cu pielea albastra si bot ca de leu, care sunt nativi ai planetei Pandora, ‘o planeta satelit al gigantului gazos, Polyphemus, care orbiteaza in jurul Alpha Centauri A’. Ei traiesc in armonie totala cu mediul inconjurator si ei stiu ca totul este interconectat si parte intagranta din Constiinta unificata.
        Copacii si regnul vegetal de pe Pandora au format conexiuni electrochimice intre radacinile lor, actionand ca niste neuroni formand un ‘creier’ simtitor de marimea intregii planete, sau cu alte cuvinte Constiinta. Oamenii albastri, denumiti ‘Na’vi’, au si ei propria conectare la ‘conexiunile radacinilor’ ceea ce le permite sa se conecteze la aceasta retea de ‘Unitate’.

        Dar apar oamenii cu tehnologia lor avansata. Ei sunt administratorii si soldatii care reprezinta compania RDA ce doreste sa inceapa pe Pandora, procesul de minerit in scopul obtinerii unui minereu extrem de valoros numit ‘unobtanium’ .
        Oamenii au instalat pe Pandora o baza izolata de ceea ce lor li se pare o atmosfera otravitoare a Pandorei. Cand nu sunt in perimetrul bazei sau nu zboara cu avioanele lor, pentru a putea respira, ei trebuie sa poarte masti.
        In scopul manipularii, unii oameni pot sa se amestece printre Na’vi, multumita costumelor Na’vi produse genetic si care sunt ‘animate’ cu ajutorul tehnologiei.
        Un om, un fost militar pe nume Jake Sully, este de acord sa faca parte din aceasta infiltrare pentru ca el este genetic compatibil cu un corp Na’vi care fusese facut special pentru fratele lui care decedase intre timp. Aceste corpuri hibride de Na’vi sunt numite avatari.

        Jake insa se indragosteste de o femeie Na’vi si de modul de viata al acestora in general, si cand apare o batalie, el ii ajuta pe Na’vi sa-i inlature pe oameni, insa aceasta vine cu un cost ridicat. Costul distrugerii caseleor comune ale civilizatiei Na’vi care erau localizate pe depozitul de unobtanioum pe care oamenii doreau sa-l extraga din planeta Pandora.
        Cand ame venit la film, nu stiam nimic despre acesta sau depre povestea descrisa in el, dar pur si simplu am simtit ca trebuie sa vad acest film. Foarte curand insa, mi-a devenit clar faptul ca ceea ce vedeam, in principal, reprezenta exact cum Pamantul si umanitatea sunt fraudate de rasa Reptiliana despre care am scris in repetate randuri.
        Noua mea carte care va fi lansata in aceasta primavara, trateaza pe larg acest subiect si multe altele, multumita bogatiei de informatii noi pe care le-am primit chiar in ultima luna. Inca nu vorbesc si nu scriu despre aceste lucruri pentru ca vreau sa iasa totul intr-o bucata integrala cu toate punctele unite intre ele si nu in mod intrerupt si sporadic..
        In mod sigur, povestea AVATAR cuprinde tema captivitatii omenirii sub Reptilieni, fie ca James Cameron a facut-o intentionat sau nu.
        Pentru a vedea toate acestea, va trebui sa inversezi rolurile. Aborigenii de culoare albastra sunt oamenii care sunt pe Pamant de cateva ere bune, iar oamenii care ajung pe Pandora in cautarea unobtainium- ului ii reprezinta simbolic pe Reptilienii care au venit aici pe Pamant.

        Tablele Sumeriene antice, descoperite pe teritoriul Irakului de azi, spun ca o rasa non-umana, ‘Anunnaki’ au venit pe Pamant, in Africa , in cautarea aurului, si tablele descriu cum ei au manipulat genetic unii oameni pentru a le fi un gen de lucrator-sclav. In Africa s-au gasit dovezi arheologice care stau marturie unor activitati miniere de acum 100.000 de ani.
        Legendele Zulu, de asemenea, sustin aceeasi tema impreuna cu alte marturii din intreaga lume, ele vorbesc despre ‘Epoca Aurului’ cand intraga planeta era luxurianta iar oamenii traiau in armonie cu mediul inconjurator.
        Nu exista infometare sau saracie pentru ca oamenii traiau din abundenta de fructe de pe pamanturi si din paduri, mai ales din paduri, care acopereau majoritatea planetei. Vremea era stabila si nu existau sezoane, pentru ca pamantul avea o alta axa de rotire.
        Tot legendele ZULU spun ca planeta era, de asemenea, inconjurata de o bolta de apa in zona superioara a atmosferei, care proteja oamenii de razele periculoase ale soarelui. Ca rezultat, nu exista desert si apa se gasea din abundenta.
        Apoi a aparut interventia Reptiliana care a adus pe Pamant catastrofe geologice si biologice. Explic in cartea mea cum s-au facut toate acestea – este destul de socant.
        Prin urmare, bolta de apa a fost distrusa si aceasta este simbolizata biblic prin ploaia de 40 de zile si 40 de nopti. Pamantul si-a schimbat axa de rotire, relatia cu soarele fiind dramatic schimbata, ceea ce ne da si cele 4 sezoane.
        Clima Pamantului a fost transformata precum dar si viata oamenilor. Padurile au fost pierdute la scara mare si au inceput sa se formeze deserturi. In multe zone, abundenta hranei a fost distrusa si viata a devenit o lupta pentru supravietuire.

        Geneticienii Reptilieni au creat un om nou care va servi intereselor lor si este foarte semnificativ faptul ca in ultimii 200 de mii de ani capacitatea creierului, care probabil se dezvolta in mod gradat de-a lungul a milioane de ani, acuma, s-a oprit subit ba chiar a inceput sa regreseze. Aceasta s-a petrecut cam in aceeasi perioada in care oamenii au inceput sa arate asemanator cum arata acum.

        Povestea AVATAR include de asemenea umanoizii-hibrizi- Na’vi, creati genetic, pentru a se infiltra in populatia Na’vi, cu ajutorul fizicului asemanator. Exact acelasi lucru s-a petrecut pe Pamant cu Reptilienii care anima hibrizi umano-reptiliani despre care am scris de foarte multe ori.
        Acestea sunt liniile de sange (familiile) care controleaza reteaua globala secreta, si prin ea, guvernele, bancile, corporatiile, media, armata, ‘educatia’ si asa mai departe.
        In scopul controlului populatiei, este crucial ca activitatea din emisfera dreapta a creierului sa fie inhibata, ori macar transmisia activitatilor a cunoasterii si a informatiei catre emisfera stanga a creierului sa fie oprita. Transmisia sau comunicarea intre cele doua emisfere se face printr-un ‘pod’ care este cunoscut sub numele de corpul calos.

        Cele doua emisfere vad realitatea intr-un fel fundamental diferit si aceasta este demonstrat si de perspectiva diferita asupra vietii pe care o au fiintele albastre Na’vi si oamenii din filmul AVATAR.
        Emisfera dreapta a creierului ne conecteaza la ‘dincolo’ la lumea infinita care se afla dincolo de limitele celor 5 simturi si dincolo de ‘luminii vizibile’ unde totul este experimentat ca fiind ‘Unul’. Na’vi reprezinta emisfera dreapta care intelege ca totul este interconectat.
        Jill Bolte Taylor, o cercetatoare americana specializata in studierea creierului, a experimentat realitatea emisferei drepte atunci cand a suferit o hemoragie care i-a oprit functionarea emisferei stangi, care in general este emisfera dominanta. Ea se afla pe un aparat de sport cand a realizat ca se intampla ceva suspect:
        ‘… era ca si cum constiinta mea s-a modificat de la modul normal de perceptie, adica fiind persoana de pe masina de sport avand aceasta experienta, la un spatiu ezoteric unde eu ma priveam pe mine avand aceasta experienta. Ma uit la mana mea si-mi dau seama ca nu mai pot sa definesc conturul corpului meu. Nu mai pot defini unde incepe si unde se termina, pentru ca atomii si moleculele mainii mele se amesteca cu atomii si moleculele zidului. Iar tot ce puteam percepe era aceasta energie. Energie. Si ma intreb. ‘care-i problema cu mine, ce se intampla?…
        … ‘Si la inceput am fost socata cand m-am regasit in interiorul unei minti tacute. Apoi am fost imediat captivata de magnifica energie din jurul meu. Si pentru ca nu mai puteam sa identific granitele corpului meu, m-am simtit extrem de mare si expansiva. M-am simtit una cu energia care exista si era ceva foarte frumos.’
        Aceasta este lumea fara limite, lumea ‘in unitatea ei’ care ne este tinuta in secret de catre emisfera stanga care ne domina simtul realitatii si ne inchide in lumea celor 5 simturi.

        Soldati simbolici care pazesc intrarea emisferei stangi. Poza de Neil Hague (www.neilhague. com).
        Emisfera stanga este realitatea ‘lumii noastre’ de limbaj si structura, cea care este denimita drept ‘logica’ si care reprezinta conceptul general de lume ‘fizica’. Aceasta decodeaza, in secvente, informatiile codate in tesatura energetica a realitatii noastre pentru a ne da iluzia ‘trecerii timpului de la ‘trecut’ la ‘viitor’, in timp ce emisfera dreapta stie ca exista numai eternul ‘Acum’..
        Emisfera stanga este dominanta, in special la ‘academici’ si la cei care au trecut prin nivelele ‘inalte’ ale masinii de facut carnati, pe care cu mandrie o numim ‘educatie’.
        Toata politica si economia globala este condusa de costumele inchise la culoare care sunt niste captivi ai emisferei stangi. De aceea noi traim intr-o societate a emisferei stangi iar perspectiva emisferei drepte este ridiculizata si condamnata ca fiind ‘nebunie’. Invazia speciei umane din filmul AVATAR personifica aceasta dominare a emisferei stangi.
        Ei nu au nici o apreciere sau intelegere despre armonia interconectarii si respectului mutual dintre Na’vi, animale, plante si copaci. Asta-i doar nebunie pentru ei. Specia umana traieste in ‘lumea reala’ a ‘apartenentei’ sub filozofia vad-vreau-iau. In acest caz obtinerea unobtanium-ului.
        Daca obtinerea acestui minereu deosebit de scump si rar inseamna distrugerea caselor si modului de viata a oamenilor care se intampla sa locuiasca pe rezervele acestui minereu, pe care tu vrei sa ti-l insusesti drept bogatie, atunci asa sa fie. Ce conteaza? Ei sunt doar niste salbatici primitivi si distrugem doar o padure.

        Cu-i ii pasa? Trimite baietii in misiune.
        Mentalitatea emisferei stangi nu empatizeaza cu consecintele actiunilor ei asupra celorlalti, pentru ca empatia vine de la stabilirea unor conectii si cu celelalte expresii ale vietii, fie ca sunt oameni, copaci, plante sau animale, si presupune si punerea ta in situatia acestora.
        Prizonierii emisferei stangi nu pot face acest lucru pentru ca ei decodeaza totul ca fiind ‘individual’ si cu ‘spatii’ intre. Emisfera dreapta stie ca nu exista ‘spatii intre’ ci numai un singur spatiu energetic care ne conecteaza pe noi toti.
        Acest sentiment al conectarii a tot ceea ce aparent este forma ‘individuala’ si care ne da un sentiment de empatie, in mod real, ne ofera un sistem protector care previne comportamentele extrem si actiunile care pot cauza suferinta altora.
        Fara empatie orice se poate intampla, si manipularea Reptiliana s-a mobilizat in mod specific se ne deconecteze de la realitatea emisferei drepte pntru
        a) a ne opri sa accesam un nivel mult superior de cunoastere si inteligenta
        b) a ne suprima simtul empatiei.
        Vezi acest lucru in mod foarte clar in cazul armatei care presara bombe si rachete in orase, chiar in zonele cu civili din fasia Gaza , fara a avea nici o consecinta emotionala asupra lor la vederea mortilor, distrugerilor si suferintelor pe care ei le cauzeaza.
        Odata ce le iei oamenilor empatia, ei devin masini robotice fara sentimente sau comopasiune iar numeroasele armate sunt antrenate sa faca exact acest lucru. Deci costumele inchisel la culoare sunt cei care manipuleaza si declara razboaie, devasteaza economia tarilor tinta in Africa si alte locuri pentru scopul de as-i captusi propriile buzunare.
        Oamenii din AVATAR sunt exact asa cu exceptia catorva care-si ‘revin’ in final. Pentru mentalitatea emisferei stangi (un primitiv idiot, comparativ cu emisfera dreapta) toate aste sunt foarte simple.
        Noi vrem resursele sa facem o gramada de bani iar acei albastrii primitivi locuiesc pe varful acestora si nu vor sa se mute de acolo. Nici o problema, ne dam la ei cu avioanele si lasa-i sa si-o ia. Emisfera stanga, dupa cum spune un citat al scriitorului britanic Oscar Wilde, stie pretul la tot si valoarea la nimic.

        Uite-te in jur la lumea in care traim..

        Manipularile genetice precum si de alte gen, au transformat majoritatea populatiei intr-un pion al mintii colective Reptiliene, ceea ce eu explic in mare detaliu in noua mea carte. Oamenii au devenit opresori in minte si mentalitate – asa cum s-a dorit sa fie.
        Cel putin majoriatea asa au devenit. Altii inca mai au acces la realitatea emisferei drepte si numarul lor este in crestere cu fiecare zi, pe masura ce trezirea constiintei umane continua.
        Cand spun ‘trezire’, nu ma refer la faptul ca descpoerirea existentei unei conspiratii este o confirmare ca cineva a deschis canalele emisferei drepte precum si a ‘dincolo-ului’ . Zona de cercetare a conspiratiei este predominant o zona a emisferei stangi. Aceaasta nu este o critica ci doar o observatie si chioar o observatie evidenta cand te uiti mai bine.
        Odata ce-ti deschizi emisfera stanga si corpul calos spre informatia, cunoasterea si perspectiva emisferei drepte, intregul tau simt al realitatii se schimba.
        Nu mai esti aceeasi persoana care ai fost inainte chiar daca stiai de existenta conspiratiei globale. Deci nu mai esti nimic din ceea ce ai fost mai inainte. Jocul s-a schimbat si valorile si perspectiva asupra persoanei proprii si a vietii este total transformata..

        In AVATAR, oamenii (Reptilienii) invadatori sunt goniti de pe Pandora printr-o batalie masiva. Este un film de actiune, deci cred ca este necesar sa aibe loc confruntari tehnologice si biologice in timp ce oamenii isi angajeaza armele avansate impotriva Na’vi-ilor care-si cunoasc foarte bine mediul inconjurator si care sunt conectati la animalele care le-au sarit in ajutor precum si la creaturile gen dragoni pe care-i folosesc in zboruri.

        Dar noi nu avem nevoie de violenta pentru a ne elibera. Noi trebuie sa ne deschidem emisfera dreapta pentru a ne reconecta la adevaratul nostru potential infinit. Totul decurge din aceasta. Manipulatorii nu se tot straduiesc din rasputeri sa inchida aceasta conectare pentru ca este distractiv.
        Ei o fac pentru ca este imperios necesar – absolut important – pentru a fi capabili sa controleze. Ei sunt terifiati de ideea ca ca noi ne vom trezi si vom accesa acest potential fantastic.

        Cu alte cuvinte ai de ales intre emisfera dreapta sau stanga?

        Sau chiar mai bine, un echilibru intre cele doua…
        Oamenii care au suferit probleme la emisfera stanga a creierului, in mod subit, au manifestat abilitati extraordinare si chiar superumane odata ce emisfera dreapta este deschisa.
        Dar ei nu sunt ‘super-oameni’ , ei sunt doar niste ‘oameni naturali’ care au reusit sa treaca de ‘zidul de foc’ impus asupra ‘oamenilor opresati’. Odata ce problemele au afectat influenta emisferei stangi, chiar si copiii demonstreaza unele abilitati matematice incredibile, memorie fenomenala si alte talente ‘miraculoase’ .
        Multi sunt considerati ‘savanti’, copii care au unele talente impresionante, au in acelasi timp si unele probleme de dezvoltare, cum ar fi ‘ratardare mentala’ si accidente sau boli ale creierului. Aproape jumatate din acesti asa numiti ‘savanti’ au autism.
        Ei acceseaza potentialul creierului care ‘doarme’, in marea majoritatecazurilor din cauza manipularii Reptilienilor, si de aceea ei nu numai ca au abilitati incredibile, dar deseori gasesc foarte dificila coexistenta intr-o societate axata pe emisfera stanga.
        Eu cred ca parte din acesta problema se datoreaza faptului ca atunci cand emisfera dreapta se deschide, emisfera stanga sufera anumite scurt circuite pentru ca nu poate accepta acest nivel de perceptie si energie.
        Stephen Wiltshire, un ‘savant autist’ din Marea Britanie, este un exemplu minunat al extraordinarelor ‘talente’. La 12 ani, el a fost luat cu elicopterul intr-un zbor desupra orasului Londra pentru un documentar BBC din 1987, in timpul caruia nu i s-a permis sa ia notite sau sa faca fotografii, si chiar daca i s-ar fi permis, nici el nu ar fi vrut sau nu ar fi avut nevoie.
        Dupa zbor, el a inceput sa asterne pe hartie desene ale orasului vazut de sus, desene uimitor de precise, unde a inclus mai mult de 200 de cladiri – unele din ele avand sute de geamuri portretizate in mod precis, chiar daca el nu avea abilitatea sa le numere din cauza autismului lui.

        Stephen Wiltshire azi
        Totul a fost pur si simplu facut din memorie si mai tarziu el a facut acelasi lucru pentru orasul Roma. Poti vedea lucrarile lui Stephen la http://www.stephenwiltshir e.co.uk.
        Daniel Tammet, alt ‘savant autist’ britanic, poate face calcule matematice cu viteza unui computer si poate vorbi 7 limbi straine (deocamdata) . El a invatat limba islandeza intr-o saptamana si profesorul lui l-a descris ca fiind drept ‘geniu’ si nu ‘om’.
        Vai, dar el este foarte uman – este omul pe care reptilienii si liniile lor de sange incearca cu disperare sa-l suprime, pentru ca ei stiu ca jocul lor este demascat in clipa in care noi accesam chiar si o fractiune a ceea ce suntem cu adevarat.
        Si acest moment se apropie din ce in ce mai mult!

        David Icke

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 3, 2010 at 7:57 am

        stefanel

        De unde ai luat acest text? Poti te rog sa-mi indici originalul din engleza?

        Apreciază

      • Mari said, on februarie 3, 2010 at 1:39 pm

        http://www.davidicke.com/content/view/31206/48/

        Copyright David Icke, 2010. All Rights Reserved.
        (Note: This newsletter, along with others going back to 2005, is available to view on
        http://www.davidicke.com by logging in and clicking on „newsletter archive” on the left-hand side menu) The David Icke Newsletter, January 24th, 2010

        Iti faci cont care lunar e cam 3 lire si poti citi integral newsletterele trimise de autor. Cineva l-a tradus pe acesta fiind abonat (l-am gasit pe 3 siteuri).

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 3, 2010 at 2:01 pm

        Sa speram ca e real, caci voi face o analiza a sa.

        Apreciază

  8. UnOmOarecare said, on februarie 1, 2010 at 6:20 pm

    OK…e indubitabil ca poate nu stiu tot sau asa de multe ca unii din voi, dar totusi ce legatura are filmul cu ei??? 😉

    Probabil ne lungim mult cu aceasta discutie si nush daca are rost…
    Pentru mine si pentru multi altii avatar e un film deosebit, dar depinde si din ce punct si perspectiva il vezi.
    Eu imi doresc un singur lucru…poate ca si voi… sa fie o lume mai buna si libera, plina de iubire si credinta si nu in ultimul rand… ADEVAR!

    PS: Oricum stiam de mult de programul lor de inrobire care a inceput de muuulti ani si de metodele mascate prin care vor sa ne atraga la ei, dar un lucru e sigur… nu vor reusi 😉

    Apreciază

  9. Cezar Machidon said, on februarie 3, 2010 at 4:55 am

    Nu e prima oara cand vreau sa-ti scriu si nu stiu unde. Baga o rubrica de contact, ceva de genu.
    Desi iti am adresa de yahoo, parca e mai la indemana sa scriu aici.
    Sa trec la subiect:
    E vorba de un film, nou aparut, altul din pacate, care face parte din aceiasi categorie, anume masonerie, noua ordine mondiala, anume Sherlock Holmes.
    E inutil sa-ti explic despre ce e vorba, o sa vezi urmarind filmul, atentie mare si la text.
    Daca nu-l ai da-mi un semn pe mail-ul lasat si ti-l trimit la o calitate foarte buna.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 3, 2010 at 8:02 am

      Cezar Machidon

      Trimite-l. Si mai bine ar fi intr-o forma ca sa-l pot posta sau posteaza-l tu si il preiau eu.

      Apreciază

    • parereamea said, on februarie 5, 2010 at 7:07 pm

      L-am vazut si eu si am postat aici un coment legat de asta, dar nu a percutat nimeni.
      Intra-devar cum spui.. e de vazut. Full de simboluri. Si eu vreau sa il revad.

      Apreciază

  10. Cezar Machidon said, on februarie 3, 2010 at 10:05 am

    http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-03Feb-c88889d444560ef9.zip
    http://dl.transfer.ro/Sherlock_Holmes_DvDScr_xvid_AC3-FLAWL3SS.part2-Transfer_RO-03Feb-f5aeec.rar
    http://dl.transfer.ro/Sherlock_Holmes_DvDScr_xvid_AC3-FLAWL3SS.part3-Transfer_RO-03Feb-a77b33.rar

    E impartit in 3 parti, din pacate nu am nici timp si nu stiu nici unde l-as putea uploada in formatul asta.
    Altfel nu-l am, dar sunt sigur ca se gaseste, oricum, calitatea video e f buna la acesta trimis de mine.
    Subtitrarea e pe primul cd.
    Astept reactii.
    Toate bune!

    Apreciază

  11. Administrator said, on februarie 5, 2010 at 3:15 pm

    Ai vazut filmul?
    C.M.

    Apreciază

  12. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … Posted in AVATAR, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on decembrie 25, 2009 […]

    Apreciază

  13. Vantelegar said, on februarie 22, 2010 at 1:47 pm

    Avatar e mic copil pe langa serialul Legend of the seeker,difuzat pe tvr 1 sau 2 ,sambata si duminica.am vazut cateva secvente intr-o zi apoi l-am cautat pe net si l-am descarcat.prima serie are 22 de episoade.a doua deocamdata doar 12 dar se filmeaza in continuare.nu ma pricep bine la comentarii asa ca scurtez ce am de zis.in film este un amestec de credinte pagane si credinta crestina,vrajitorii,magie alba si neagra,simboluri satanice.se ucide mult in numele unei credinte;poti gasi potiuni care i-ti salveaza sufletul cazut in iad;o gramada de porcarii anticrestine.aceste lucruri sunt mai evidente incepand cu seria a doua.

    Apreciază

  14. Maria said, on februarie 25, 2010 at 7:12 pm

    off-topic
    http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1967782,00.html
    In France, Sex Sells — Even in Anti-Smoking Ads

    Apreciază

  15. Maria said, on februarie 28, 2010 at 10:26 am

    http://veg-tv.info/Earthlings
    EARTHLINGS este un documentar de lung metraj despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale (pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.

    Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. Exista multe filme bune despre drepturile animalelor, dar acesta transcede scenariul. EARTHLINGS necesita sa fie vazut.

    Apreciază

  16. CONSTANTINE said, on martie 6, 2010 at 6:48 pm

    Dincolo de disputele religioase de pe acet forum constat ca ati ramas privitor la daci la istoria de clasa a v-a care se preda pe timpul comunistilor. Daca nu v-ati actualizat cunostintele tin sa precizez (conf inf de aproape ultima ora) ca saritul in tepe la traci, de fapt ca dacii nici nu se stie dc au existat o populatie cu numele asta, asta fiind numele dat de romani tuturor locuitorilor din nordul dunarii, IO le zic davi dupa dave, cu zic mai nou si unii istorici, era o decadere a cultului ION Magnificul (d-ion-isus) KOG-A-ION insemnand si Capul Magnificului (Sfinxul) adica a lui IO _ION particula pe care o gasim mai tarziu si la voevozii romani IO cu sesul de magnific, conducator, etc si nu un EU alterat. Revenind, Cei DOI Gemeni Divini Aureliu si Aurelia sau mai pe intelesul dvs Apolo si Artemis (Albul si Rosia) s-au nascut cam la 2400 de ani de la uciderea ritualica a Magnificului, cam cu vreo 500-600 de ani inainte de Burebista (Pavel-Ter) care era o functie nu un nume, din care deriva mult mai tarziul Basarab, a „gasit” religia zamolxiana decazuta intr-un cult orfeic dezmatat cu excese bahice si destrabalari cu bacante si chiar sacrificii umane, drept pentru care a ars viile si a interzis dezmatul, revenind la religia adevarata a „calatorilor prin nori” continuitatea credintei si ascezei zamolxiene, se pare foarte apropiata de crestinism, fiind dusa mai tarziu in asezarile monahale, langa una existand chiar si acum vechiul Calaret Trac de fapt o ispostaza a lui Zamolxe-Apolo din care a derivat si actualul Sfant Gheorghe numele lui pe timpuri fiind si acela de Dzeodzios, si inca una limba dacica era de fapt asemanatoare pana la identitate cu latina vulgara, daca fiind prima in ordine cronologica si latina fiind derivata acesteia conform si faptului ca majoritatea actualilor europeni vin din Valea dUnarii, adica de pe la noi dupa cum afirma ultimele descoperiri stintifice…

    Apreciază

  17. pasiivorbelor said, on martie 17, 2010 at 10:03 am

    Lumea se schimba si acesta e un fapt sigur. E discutabil daca ne place sau nu.
    De asemenea e discutabil daca filmele vor sa pregateasca oamenii pentru schimbarile ce vin si sunt facute la o comanda malefica sau, daca cei care fac filmele sunt cei care sesizeaza schimbarile/noutatile cand sunt intr-o forma incipienta si apoi de dragul audientei amesteca mai multe astfel de teme pentru a face un film care sa se vanda.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 17, 2010 at 10:07 am

      pasiivorbelor

      Ceea ce face James Cameron este cat se poate de limpede.

      Apreciază

  18. rastoaca olivia said, on aprilie 18, 2010 at 4:52 pm

    filme idioate ,eu nu vizionez asa ceva .detest violenta de la stiri si din filme.
    prefer sa stau ca cucu.
    mai bine ma gindesc cite pacate am decit la fantezii de nimic.

    Apreciază

  19. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … […]

    Apreciază

  20. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … […]

    Apreciază

  21. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … […]

    Apreciază

  22. […] Film artistic: AVATAR, o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala NOUA ORDINE MONDIALA […]

    Apreciază

  23. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … […]

    Apreciază

  24. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … 47 548 vizualizări […]

    Apreciază

  25. […] Film artistic: AVATAR (subtitrare in limba romana), o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala … […]

    Apreciază

  26. […] Preluat de pe site-ul ortodox Saccsiv.wordpress.com […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.